#solusimukaberlubang Instagram Photos & Videos

solusimukaberlubang - 12.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #solusimukaberlubang and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
11.1
Average comment
0.3
Posts with video
12/48
Posts with photo
36/48

Hashtag Popularity

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua
0 0 3 minutes ago

STRESS PUNCA JERAWAT !
.
.
Seringkali stress dikaitan dengan jerawat.
Haa Ini disebabkan, bila kita stress, tubuh kita akan mengalami ketidakstabilan hormon yang akhirnya akan membawa kepada pertumbuhan jerawat.
.
.
Makin kerap kita stress makin kerap juga laa miss.J tu akan keluar.
Silap2 bawa sekali geng2 sekampung😭
.
.
So bila kita rasa kita sedang mengalami stress, cuba tarik nafas dalam2, hembus dan ambil masa seketika untuk buat sesuatu yang dapat membuatkan kita relax sebentar.
.
.
Upps! Jangan lupa, minum air kosong banyak2 setiap hari tau.😉
.
Tag member korang yang selalu stress tu 🙈
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

STRESS PUNCA JERAWAT !
.
.
Seringkali stress dikaitan dengan jerawat.
Haa Ini disebabkan, bila kita stress, tubuh kita akan mengalami  ketidakstabilan hormon yang akhirnya akan membawa kepada pertumbuhan jerawat.
.
.
Makin kerap kita stress makin kerap juga laa miss.J tu akan keluar.
Silap2 bawa sekali geng2 sekampung😭
.
.
So bila kita rasa kita sedang mengalami stress, cuba tarik nafas dalam2, hembus dan ambil masa seketika untuk buat sesuatu yang dapat membuatkan kita relax sebentar.
.
.
Upps! Jangan lupa, minum air kosong banyak2 setiap hari tau.😉
.
Tag member korang yang selalu stress tu 🙈
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
5 0 1 hour ago

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
1 0 2 hours ago
HAPPY MALAYSIAN DAY🇲🇾
Grab now for the special price😍😍
.
#profix #qalish
#qalishcleansinggel 
#qalishfaceskrub 
#profixhq #profixoriginal 
#solusimukaberlubang 
#no1trustedskinsolutioninmalaysia
2 1 4 hours ago

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 10 hours ago

Walaupun jarang pakai tapi kulit muka much better than before. - Amar
.
Alhamdullilah, jarang pakai pun nampak kesan dia licin terus. 👏
.
Korang berminat nak order WhatsApp atau tekan link di bio untuk pertanyaan/order
.
0199375304
0199375304
0199375304
.
#profix #profixbangi #profixkuis #profixukm  #profixupm #profixuniten  #profixbandarbarubangi #profixserdang #krimjerawat #ubatjerawat #qalishcleanser #solusimukaberlubang #alvateam #ubatjerawat #profixmurah

Walaupun jarang pakai tapi kulit muka much better than before. - Amar
.
Alhamdullilah, jarang pakai pun nampak kesan dia licin terus. 👏
.
Korang berminat nak order WhatsApp atau tekan link di bio untuk pertanyaan/order
.
0199375304 
0199375304 
0199375304
. 
#profix #profixbangi #profixkuis #profixukm  #profixupm #profixuniten  #profixbandarbarubangi #profixserdang #krimjerawat #ubatjerawat #qalishcleanser #solusimukaberlubang #alvateam #ubatjerawat #profixmurah
31 0 22 hours ago

Iklan produk di page @pau_panas_ 📺🕘 :

Tengok smpai habis kalau nk tahu PUNCA JERAWAT naik tak henti2! 😫😫 SOLUTION?? recommend sapu cream viral @aidan_profix 🤝.
Dengar2 diorang nak bagi special price untuk yang terawal.
Atau
Komen "NAK" dekat bawah 👇🏻 Tag member korang yang ada masalah sama.😉
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix .
Tak salah untuk mencuba dan berusaha, In Sya Allah 😊

Iklan produk di page @pau_panas_ 📺🕘 :

Tengok smpai habis kalau nk tahu PUNCA JERAWAT naik tak henti2! 😫😫 SOLUTION?? recommend sapu cream viral @aidan_profix 🤝.
Dengar2 diorang nak bagi special price untuk yang terawal. 
Atau 
Komen "NAK" dekat bawah 👇🏻 Tag member korang yang ada masalah sama.😉
.
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix .
Tak salah untuk mencuba dan berusaha, In Sya Allah 😊
65 0 23 hours ago

"SILAP HARI TU TAK AMBIL DUA TERUS..."
.
.
Alhamdulillah setiap masa ada je customer yang share feedback positif lepas pakai #profix ni.
.
.
Bila dah nampak result yang memberansangkan, rasa rugi pula xbeli 1 set terus. Hihi.
.
Jom ,kongsikan masalah korang.
Min buat semampu min untuk bantu yang ada masalah sama.
.
Tekan link di Bio untuk dapatkan respond pantas
.
🌸 kesan boleh dilihat seawal 3 -7 hari penggunaan.
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

"SILAP HARI TU TAK AMBIL DUA TERUS..."
.
.
Alhamdulillah setiap masa ada je customer yang share feedback positif lepas pakai #profix ni.
.
.
Bila dah nampak result yang memberansangkan, rasa rugi pula xbeli 1 set terus. Hihi.
.
Jom ,kongsikan masalah korang.
Min buat semampu min untuk bantu yang ada masalah sama.
.
Tekan link di Bio untuk dapatkan respond pantas
.
🌸 kesan boleh dilihat seawal 3 -7 hari penggunaan.
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
9 1 15 September, 2019

KORANG ADA MASALAH KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT TAPI DALAM MASA YANG SAMA ADA JUGA WHITEHEAD, BLACKHEAD?
.
.
Masalah tak teruk mana,
Cuma nak bagi muka nampak tak kusam,
Whitehead & blackhead pun ada.
Macam mana ni?!😭
.
.
Korang jangan risau,
Gabungan profix dan juga 7Days scrub ada penyelesaian. .
Lepas ni dah tak risau muka nampak kusam.
Kulit pun dah makin sihat😍
.
.
Jom sama2 pulihkan semula masalah kulit anda dengan profix
.
Stay tuned dengan @aidan_profix Untuk dapatkan info2 terkini tau😘
.
.
May the lucky day be with you.
Eh? Hihi💕
.
.
#ayubyzone #halalskincare #halal #sweetdream #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix #neelofa

KORANG ADA MASALAH KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT TAPI DALAM MASA YANG SAMA ADA JUGA WHITEHEAD, BLACKHEAD?
.
.
Masalah tak teruk mana,
Cuma nak bagi muka nampak tak kusam,
Whitehead & blackhead pun ada.
Macam mana ni?!😭
.
.
Korang jangan risau,
Gabungan profix dan juga 7Days scrub ada penyelesaian. .
Lepas ni dah tak risau muka nampak kusam.
Kulit pun dah makin sihat😍
.
.
Jom sama2 pulihkan semula masalah kulit anda dengan profix
.
Stay tuned dengan @aidan_profix Untuk dapatkan info2 terkini tau😘
.
.
May the lucky day be with you.
Eh? Hihi💕
.
.
#ayubyzone #halalskincare #halal #sweetdream #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix #neelofa
7 0 15 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
7 0 15 September, 2019

[LAUNCHING] NEW LOOK 👀...’7 DAYS QALISH FACE SCRUB’
.
.
Kelebihan 7 DAYS FACE SCRUB ❤
🥑Tekstur yg lembut dan halus
🍑Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan
🥑Membantu mencerahkan kulit yg kusam
🍑Menjadikan lebih halus dan sihat
🥑Membuang bintik-bintik hitam
🍑Membantu memudarkan parut jerawat
🥑Membantu kecilkan pori-pori yg besar
🍑Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam
.
Dapatkan 7 Days Qalish Face Scrub skrg!!!👇🏻👇🏻👇🏻 wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
.
LIMITED UNTUK 500 TERAWAL SAHAJA‼ .

#alvateam #profixoriginal #profixgombak #profixdamansara #profixuiam #profixselayang #profixampang #profixgreenwood #profixbatucaves #profixselangor #profixkualalumpur
#qalish #qalishprofix #profix #qalishcleansinggel #cleansinggel #solusimukaberlubang #mukaberlubang #mukajerawat
#testimoniprofix #qalishfaceskrub #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia #QalishTurnsFour #QalishLover #SayaJutawanQalish #sales #malaysia
#dropship #agent #stokis

[LAUNCHING] NEW LOOK 👀...’7 DAYS QALISH FACE SCRUB’
.
.
Kelebihan 7 DAYS FACE SCRUB ❤
🥑Tekstur yg lembut dan halus
🍑Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan
🥑Membantu mencerahkan kulit yg kusam
🍑Menjadikan lebih halus dan sihat
🥑Membuang bintik-bintik hitam
🍑Membantu memudarkan parut jerawat
🥑Membantu kecilkan pori-pori yg besar
🍑Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam
.
Dapatkan 7 Days Qalish Face Scrub skrg!!!👇🏻👇🏻👇🏻 wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
wasap.my/60143380655/nak7daysFaceScrub
.
LIMITED UNTUK 500 TERAWAL SAHAJA‼ .

#alvateam #profixoriginal #profixgombak  #profixdamansara #profixuiam #profixselayang #profixampang  #profixgreenwood #profixbatucaves #profixselangor #profixkualalumpur
#qalish #qalishprofix #profix #qalishcleansinggel #cleansinggel #solusimukaberlubang #mukaberlubang #mukajerawat 
#testimoniprofix #qalishfaceskrub #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia  #QalishTurnsFour #QalishLover #SayaJutawanQalish #sales #malaysia
#dropship #agent #stokis
3 0 15 September, 2019

Alahaii so sweet akak manis ni belikan #profix utk boyfriend dia 😍😍
.
So lelaki kat luar sana nak taw gf korg care atau sweet ke tak tgk dia pentingkan penjagaan korg ke tak 😁
.
So tunggu apa lagi?? Cepat grab dan hadiahkan untuk kekasih hati uolls 🥰🥰 .
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

Alahaii so sweet akak manis ni belikan #profix utk boyfriend dia 😍😍
.
So lelaki kat luar sana nak taw gf korg care atau sweet ke tak tgk dia pentingkan penjagaan korg ke tak 😁
.
So tunggu apa lagi?? Cepat grab dan hadiahkan untuk kekasih hati uolls 🥰🥰 .
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
9 0 15 September, 2019

Meh sini tgk feedback org ramai tentang penjagaan muka 😊
.
Rupanya lelaki or wanita sgt jagakan muka tp tak jumpa produk yg sesuai 😭
.
Nak taw apa skincare yg sesuai utk anda?
.
Dm atau klik link di bio utk dapat kan CONSULTATION PERCUMA 😍😍
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

Meh sini tgk feedback org ramai tentang penjagaan muka 😊
.
Rupanya lelaki or wanita sgt jagakan muka tp tak jumpa produk yg sesuai 😭
.
Nak taw apa skincare yg sesuai utk anda?
.
Dm atau klik link di bio utk dapat kan CONSULTATION PERCUMA 😍😍
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
1 0 15 September, 2019

✔️ MUDAH
✔️ SELAMAT
✔️ TIADA BAHAN BERBAHAYA
✔️ SENANG
❎ BUKAN TIMBANG KILO
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
komen "NAK" dibawah untuk kami bantu 👇👇
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

✔️ MUDAH
✔️ SELAMAT
✔️ TIADA BAHAN BERBAHAYA
✔️ SENANG
❎ BUKAN TIMBANG KILO
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
komen "NAK" dibawah untuk kami bantu 👇👇
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
12 0 15 September, 2019

✔️SELAMAT
✔️HALAL
✔️TIADA BAHAN BERBAHAYA
❌ TIMBANG KILO
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
komen "NAK" dibawah untuk kami bantu 👇👇
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

✔️SELAMAT
✔️HALAL
✔️TIADA BAHAN BERBAHAYA
❌ TIMBANG KILO
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
komen "NAK" dibawah untuk kami bantu 👇👇
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
14 0 15 September, 2019

Alhamdulillah.
Terima kasih korang yang share kebaikan #profix ni.💕
.
Sayang korang ketat2! 😘
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
Komen "NAK" dibawah untuk kami bantu.
Atau tekan link di Bio untuk respon pantas👆
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Alhamdulillah.
Terima kasih korang yang share kebaikan #profix ni.💕
.
Sayang korang ketat2! 😘
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
Komen "NAK" dibawah untuk kami bantu.
Atau tekan link di Bio untuk respon pantas👆
.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
13 0 14 September, 2019

DAH TAHU BELUM?🤔
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
Tekan link di Bio untuk fast respond & info lanjut👆.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

DAH TAHU BELUM?🤔
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari.
.
Tekan link di Bio untuk fast respond & info lanjut👆.
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
8 0 14 September, 2019

PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
4 0 14 September, 2019

PROFIX SELAMAT DAN TIADA BAHAN BERBAHAYA.
.
.
Produk keluaran Qalish Beauty Care dijamin halal dan selamat.❤
.
.
Alhamdulillah beribu testimoni kami dapat sepanjang #profix dipasarkan.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

PROFIX SELAMAT DAN TIADA BAHAN BERBAHAYA.
.
.
Produk keluaran Qalish Beauty Care dijamin halal dan selamat.❤
.
.
Alhamdulillah beribu testimoni kami dapat sepanjang #profix dipasarkan.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
25 2 14 September, 2019

6HARI PAKAI JERAWAT KECUT,
PARUT PUDAR.
.
.
Infection disebabkan hygine, sentuhan terus ke muka, dan faktor lain juga boleh menyebabkan jerawat naik tau. .
Alhamdulillah, 6hari konsisten penggunaan profix dah nampak perubahan besar.
.
Itu pun belum 100% lagi😍
.
.
Anda ada masalah sama?
Jom pakai ramai2 dm/ tekan link Di Bio untuk kami bantu selesaikan masalah anda.
.
Harga istimewa bagi yang terawal❤
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

6HARI PAKAI JERAWAT KECUT,
PARUT PUDAR.
.
.
Infection disebabkan hygine, sentuhan terus ke muka, dan faktor lain juga boleh menyebabkan jerawat naik tau. .
Alhamdulillah, 6hari konsisten penggunaan profix dah nampak perubahan besar.
.
Itu pun belum 100% lagi😍
.
.
Anda ada masalah sama?
Jom pakai ramai2 dm/ tekan link Di Bio untuk kami bantu selesaikan masalah anda.
.
Harga istimewa bagi yang terawal❤
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
11 0 14 September, 2019

Bila waktu makan pun otak masih ingat pada kerja😂
.
.
Korang jangan macam ni gais.😅
Happy Weekend!
Jerebu ni buat sis xsemangat nak buat aktiviti luar.
.
Korang jangan lupa pakai mask keluar rumah tau😘
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Bila waktu makan pun otak masih ingat pada kerja😂
.
.
Korang jangan macam ni gais.😅
Happy Weekend! 
Jerebu ni buat sis xsemangat nak buat aktiviti luar.
.
Korang jangan lupa pakai mask keluar rumah tau😘
.
.
#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
40 1 14 September, 2019

Memang flawless teruk sis lps pakai profix lenyap sume parut jerawat, jerawat & masalah muka😍
.
Jom try sekarang klu tak nanti makin menjadi2 jerawat kat muka tue😁
.
.
For those yg berminat nk cuba boleh cepat2 pm sis sbb skrg PROMO STILL ON 💃 & bnyk free gift kita nk bg💕
Utk uolls yg stay di kl boleh je roger2 sis , sis akan hntr smpi di depan pintu rumah korg😘
.
#qalish #profix
#profixhq #tv3 #tv9
#profixoriginal #qalishfaceskrub
#qalishcleansinggel #sweetdreams
#solusimukaberlubang
#no1trustedskinsolutioninmalaysia

Memang flawless teruk sis lps pakai profix lenyap sume parut jerawat, jerawat & masalah muka😍
.
Jom try sekarang klu tak nanti makin menjadi2 jerawat kat muka tue😁
.
.
For those  yg berminat nk cuba boleh cepat2 pm sis sbb skrg PROMO STILL ON 💃 & bnyk free gift kita nk bg💕
Utk uolls yg stay di kl boleh je roger2 sis , sis akan hntr smpi di depan pintu rumah korg😘
.
#qalish #profix
#profixhq #tv3 #tv9
#profixoriginal #qalishfaceskrub
#qalishcleansinggel #sweetdreams 
#solusimukaberlubang 
#no1trustedskinsolutioninmalaysia
5 0 14 September, 2019

' SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN '
.
.
min pula yang terlebih excited tiap kali customer share feedback selepas menggunakan #profix ni.😍
.
.
Korang ada masalah yang sama?
Jom ws min dengan tekan link di Bio untul dapatkan info terkini tentang profix,
dan
Redeem harga ISTIMEWA dengan tekan link tersebut.
Atau,
Korang boleh komen dekat bawah ni untuk kami bantu. Nanti min dm satu2😘
#jgnbagimukasisbreakout
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

' SEMINGGU DAH NAMPAK KESAN '
.
.
min pula yang terlebih excited tiap kali customer share feedback selepas menggunakan #profix ni.😍
.
.
Korang ada masalah yang sama?
Jom ws min dengan tekan link di Bio untul dapatkan info terkini tentang profix,
dan
Redeem harga ISTIMEWA dengan tekan link tersebut.
Atau,
Korang boleh komen dekat bawah ni untuk kami bantu. Nanti min dm satu2😘
#jgnbagimukasisbreakout
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
6 1 13 September, 2019

Ramai yg giveup pakai produk yg menjanjikan muka bersih, flawless tp hasil tetap sama☹️☹️
Tak perlu pening2 & susah2 uolls sbb profix ada utk selesaikan masalah korg
PPROFIX:
💕Bebas SLES & PARABEN
💕Merawat kulit wajah secara semulajadi
💕 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & Singapore (CCPN)
💕Sesuai utk lelaki & wanita 💕 FOR ALL SKIN TYPE
.
#profix #profixoriginal
#profixmurah
#solusimukaberlubang
#no1trustedskinsolutioninmalaysia

Ramai yg giveup pakai produk yg menjanjikan muka bersih, flawless tp hasil tetap sama☹️☹️
Tak perlu pening2 & susah2 uolls sbb profix ada utk selesaikan masalah korg
PPROFIX:
💕Bebas SLES & PARABEN
💕Merawat kulit wajah secara semulajadi
💕 Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & Singapore (CCPN)
💕Sesuai utk lelaki & wanita 💕 FOR ALL SKIN TYPE
.
#profix #profixoriginal 
#profixmurah 
#solusimukaberlubang 
#no1trustedskinsolutioninmalaysia
13 0 13 September, 2019

Waaa dah boleh tersenyum sampaii ke telinga sis nie, jimat katanya🤭🤭
.
Profix nie dah lah jimat, boleh tahan smpai 2 bulan tau,
.
Jerawat xkan berani naik dah kat muka korg tue🙆‍♀
lpstue boleh lenyapkn sekali parut jerawat yg hitam, degil, berlubang, sunburn, berminyak, and part yg paling best korg boleh apply before makeup as a based makeup sbb profix adalah water based & tak melekit🤗
.
Berminat???
Cepat2 pm sis , sbb bnyk giveaway & mur2 je sis offer uolls😘😘😘
.
#qalish
#qalishcleansinggel #qalishfaceskrub
#profixhq #profixoriginal
#profixmurah
#no1trustedskinsolutioninmalaysia
#solusimukaberlubang

Waaa dah  boleh tersenyum sampaii ke telinga sis nie, jimat katanya🤭🤭
.
Profix nie dah lah jimat, boleh tahan smpai 2 bulan tau,
.
Jerawat xkan berani naik dah kat muka korg tue🙆‍♀
lpstue boleh lenyapkn sekali parut jerawat yg hitam, degil, berlubang, sunburn, berminyak, and part yg paling best korg boleh apply before makeup as a based makeup sbb profix adalah water based & tak melekit🤗
.
Berminat???
Cepat2 pm sis , sbb bnyk giveaway & mur2 je sis offer uolls😘😘😘
.
#qalish
#qalishcleansinggel #qalishfaceskrub 
#profixhq #profixoriginal 
#profixmurah 
#no1trustedskinsolutioninmalaysia 
#solusimukaberlubang
1 0 13 September, 2019

DAPATKAN PROFIX KORANG SEKARANG💕
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

DAPATKAN PROFIX KORANG SEKARANG💕
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
17 1 13 September, 2019

Bila cctv rosak..😂😂
.
.
Muka berlubang?
Kulit berminyak?
Jeraeat naik tak henti2?
.
.
Dm untuk dapatkan solusi anda
Atau
Tekan link di Bio untuk info lanjut
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Bila cctv rosak..😂😂
.
.
Muka berlubang?
Kulit berminyak?
Jeraeat naik tak henti2?
.
.
Dm untuk dapatkan solusi anda
Atau
Tekan link di Bio untuk info lanjut
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
41 2 13 September, 2019

PARCEL KORANG IS ON THE WAY! 😍😍
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

PARCEL KORANG IS ON THE WAY! 😍😍
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
19 1 13 September, 2019

QALISH CLEASING GEL
.
🌸 Berfungsi mengurangkan bekas jerawat dan melembapkan kulit.. Mengandungi antioksida yg mampu mengawal minyak di muka
.
KRIM VIRAL VITAMIN PROFIX
.
🌸Mampu merawat pelbagai jenis masalah muka seperti parut muka berlubang, pori terbuka, parut jerawat, jerawat pasir, sunburn
.
.
SET BEAUTY QALISH yg mampu kembalikan keremajaan wajah uolls 🥰
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

QALISH CLEASING GEL
.
🌸 Berfungsi mengurangkan bekas jerawat dan melembapkan kulit.. Mengandungi antioksida yg mampu mengawal minyak di muka
.
KRIM VIRAL VITAMIN PROFIX
.
🌸Mampu merawat pelbagai jenis masalah muka seperti parut muka berlubang, pori terbuka, parut jerawat, jerawat pasir, sunburn
.
.
SET BEAUTY QALISH yg mampu kembalikan keremajaan wajah uolls 🥰
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
6 0 13 September, 2019

Thanks dear for sharing testimoni dengan @profix_erieyz 😍😍
.
Alhamdulillah si cantik ni share 2 HARI je dah nampak kesan yg ketara 🥰
.
Tunggu apa lagi? Sampai bila nak biarkan jerawat tu bersarang kat muka 😭
.
Ambil tindakan sekarang 👇👇👇
➡️➡️klik link di bio⬅️⬅️ untuk tebus harga special..
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

Thanks dear for sharing testimoni dengan @profix_erieyz 😍😍
.
Alhamdulillah si cantik ni share 2 HARI je dah nampak kesan yg ketara 🥰
.
Tunggu apa lagi? Sampai bila nak biarkan jerawat tu bersarang kat muka 😭
.
Ambil tindakan sekarang 👇👇👇
➡️➡️klik link di bio⬅️⬅️ untuk tebus harga special..
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
10 0 12 September, 2019

PENGGUNAAN SEMINGGU JE SIS😍
.
.
TERIMA KASIH PERCAYA KAN PROFIX
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

PENGGUNAAN SEMINGGU JE SIS😍
.
.
TERIMA KASIH PERCAYA KAN PROFIX
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
21 0 12 September, 2019

Wow 😍😍😍 dah ramai yang bukak mata utk try produk qalish bagi rawat masalah muka gais..
.
Semua bagi feedback positif sampai HQ pun dah banjir dgn gelombang biru sebab setiap hari banyak order yang beratur 🥰🥰
.
Nak grab harga special? ➡️➡️Dm atau klik link di bio⬅️⬅️
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

Wow 😍😍😍 dah ramai yang bukak mata utk try produk qalish bagi rawat masalah muka gais..
.
Semua bagi feedback positif sampai HQ pun dah banjir dgn gelombang biru sebab setiap hari banyak order yang beratur 🥰🥰
.
Nak grab harga special? ➡️➡️Dm atau klik link di bio⬅️⬅️
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
4 0 12 September, 2019
Testimoni ini ‼️
.
.
Terus berduyun duyun order and nak try ❤❤❤
.
😱 Nak ke Nak 😱
Click terus link bio kami for more info&order ya ☝️☝️☝️
.
.
#profixwangsamaju #profixsetapak #profixsrirampai #beautyshop #qalish #profixsetiawangsa #solusimukaberlubang #profixtrustseller 
#MukaTakBerlubangDah
#jomumrahbersamaqalish 
#qalish #profix #testimoniprofix #qalishfacescrub #aisyahkamsani #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia #dtxfit #qalishkoolfresh #sales #malaysia
4 0 12 September, 2019
Testimoni ini ‼️
.
.
Terus berduyun duyun order and nak try ❤❤❤
.
😱 Nak ke Nak 😱
Click terus link bio kami for more info&order ya ☝️☝️☝️
.
.
#profixwangsamaju #profixsetapak #profixsrirampai #beautyshop #qalish #profixsetiawangsa #solusimukaberlubang #profixtrustseller 
#MukaTakBerlubangDah
#jomumrahbersamaqalish 
#qalish #profix #testimoniprofix #qalishfacescrub #aisyahkamsani #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia #dtxfit #qalishkoolfresh #sales #malaysia
2 0 12 September, 2019

PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
10 1 12 September, 2019

Uols pernah jumpa tak pencuci muka yang ada gabungan ekstrak sireh + kolagen di pasaran? Haaa tak pernah kan kan kan? 😉
.
.

Memperkenalkan formulasi pencuci muka paling rare abad ini! Qalish Anti Blemish Solution bertindak menyah-kan minyak dan kotoran pada kulit muka sebagai persediaan sebelum uols nak mula pakai krim muka viral @profix.my. Untuk pengetahuan uols juga, pencuci muka Qalish ni buih dia sedang-sedang je tau. Sebab ianya tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya seperti paraben dan SLES. InsyaAllah 💯 selamat digunakan! ❤
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 012-346 8606 atau terus klik link di profile. 📞
.
.

#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Uols pernah jumpa tak pencuci muka yang ada gabungan ekstrak sireh + kolagen di pasaran? Haaa tak pernah kan kan kan? 😉
.
.

Memperkenalkan formulasi pencuci muka paling rare abad ini! Qalish Anti Blemish Solution bertindak menyah-kan minyak dan kotoran pada kulit muka sebagai persediaan sebelum uols nak mula pakai krim muka viral @profix.my. Untuk pengetahuan uols juga, pencuci muka Qalish ni buih dia sedang-sedang je tau. Sebab ianya tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya seperti paraben dan SLES. InsyaAllah 💯 selamat digunakan! ❤
.
.

WhatsApp order dan sebarang pertanyaan ke 012-346 8606 atau terus klik link di profile. 📞
.
.

#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
1 0 12 September, 2019

Qalish Cleansing Gel : Gel pencuci sempurnakan kulit rosak .
Kandungan: RO Water, Glycerin, EDTA, Collagen, Delentigo, Sireh Extracts, Plantacare
.
Cara Guna:
1. Letak di tangan Qalish Cleansing Gel dlm bentuk 5 sen dan campurkn air

2. massage pada permukaan muka secara lembut selama 1-2 minit

3. basuh muka menggunakan air bersih.

Gunakan di waktu pagi dan malam 2 kali 1 hari

Kandungan: 50 ml ✔Sesuai utk semua jenis kulit muka samada berminyak,kulit muka kering atau kulit muka sensitif.
.
Nak harga promo???
.
📲 Whatsapp sis terus (link dkt bio)
.
.
.
#MukaTakLubangDah
#profix # qalish #qalishfacescrub
#solusimukaberlubang

Qalish Cleansing Gel : Gel pencuci sempurnakan kulit rosak .
Kandungan: RO Water, Glycerin, EDTA, Collagen, Delentigo, Sireh Extracts, Plantacare
.
Cara Guna: 
1. Letak di tangan Qalish Cleansing Gel dlm bentuk 5 sen dan campurkn air

2. massage pada permukaan muka secara lembut selama 1-2 minit

3. basuh muka menggunakan air bersih.

Gunakan di waktu pagi dan malam 2 kali 1 hari

Kandungan: 50 ml ✔Sesuai utk semua jenis kulit muka samada berminyak,kulit muka kering atau kulit muka sensitif.
.
Nak harga promo???
.
📲 Whatsapp sis terus (link dkt bio)
.
.
.
#MukaTakLubangDah
#profix # qalish #qalishfacescrub
#solusimukaberlubang
4 0 11 September, 2019

SEDIH GILER WEI NAK KELUAR DENGAN SI DIA BILA MUKA TERUK BREAKOUT😭
.
.
Nasib baik si dia tetap sayang dan bantu carikan jalan penyelesaian untuk masalah muka ni.
.
.
La ni, bukan dia je pakai, dengan si dia sekali pakai😍
.
.
Alhamdulillah, jumpa #profix sbg solusi untuk masalah sis ni.
Min pula yang excited 😍😄
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

SEDIH GILER WEI NAK KELUAR DENGAN SI DIA BILA MUKA TERUK BREAKOUT😭
.
.
Nasib baik si dia tetap sayang dan bantu carikan jalan penyelesaian untuk masalah muka ni.
.
.
La ni, bukan dia je pakai, dengan si dia sekali pakai😍
.
.
Alhamdulillah, jumpa #profix sbg solusi untuk masalah sis ni.
Min pula yang excited 😍😄
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Australia. Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
#halalskincare #halal #skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
11 1 11 September, 2019

Dah pakai macam2 dan dah berhabis beratus ratus tapi tak jugak jumpa produk yang boleh hilang kan PARUT BERLUBANG NI 😭😭
.
Jangan risau dan sedih.. ada 2 set beauty ni CONFIRM SETTLE 😍😍
.
Belum cuba belum tahu, bila dah cuba mesti happy selalu 🥰
.
➡️➡️klik link di bio sekarang⬅️⬅️
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl

Dah pakai macam2 dan dah berhabis beratus ratus tapi tak jugak jumpa produk yang boleh hilang kan PARUT BERLUBANG NI 😭😭
.
Jangan risau dan sedih.. ada 2 set beauty ni CONFIRM SETTLE 😍😍
.
Belum cuba belum tahu, bila dah cuba mesti happy selalu 🥰
.
➡️➡️klik link di bio sekarang⬅️⬅️
.
.
#solusijerawat #solusimukaberlubang #solusimukajerawat #solusimukaberminyak #solusimukaberjerawat #solusimukasensitif #solusihilangparut #testimoniprofix #testimoniprofixvitaminmuka #profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #qalish #qalishcleansinggel #qalishcleanser #beauty #codshahalam #codsubang #codklang #sayajualmurah #cantiksebelumraya #muashahalam #muakl
5 0 11 September, 2019

Top #solusimukaberlubang posts

Malu apaa bossku 😎 ! @aidan_profix ada utk ratakan lubang korang tu. Dgr cerita kesan seawal 7hari je. Gila padu testimoni dia semua. Tak cayer usha ig @aidan_profix skrg 🤝
.
Jangan cakap min tak bagitahu 😌

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Malu apaa bossku 😎 ! @aidan_profix ada utk ratakan lubang korang tu. Dgr cerita kesan seawal 7hari je. Gila padu testimoni dia semua. Tak cayer usha ig @aidan_profix skrg 🤝
.
Jangan cakap min tak bagitahu 😌

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
1,352 1 31 August, 2019

Hai guys , ada sesiapa nak duit raya dari @akaksilau.profix ke ? .
Kalau ada komen nak , sis nak kasi terma dan syarat macam mana korang nak dapatkan duit raya .
#profix #profixmalaysia #qalish #profixrembau #profixkelantan #profixklang #profixmurah #profixoriginal #solusimukaberlubang

Hai guys , ada sesiapa nak duit raya dari @akaksilau.profix ke ? .
Kalau ada komen nak , sis nak kasi terma dan syarat macam mana korang nak dapatkan duit raya .
#profix #profixmalaysia #qalish #profixrembau #profixkelantan #profixklang #profixmurah #profixoriginal #solusimukaberlubang
256 23 10 June, 2019

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !! @profix.lubang
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

Fast respon wasap sis 📲
www.wasap.my/60145337695/synakprofix

#Profix #qalishbeautycare
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang
#paidreviewbyshauqizamri

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !! @profix.lubang
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼

Fast respon wasap sis 📲
www.wasap.my/60145337695/synakprofix

#Profix #qalishbeautycare
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang
#paidreviewbyshauqizamri
427 15 5 February, 2019

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !! @qalish_beauty_care
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼️ Fast respon wasap sis 📲
www.wasap.my/60192320792/synakprofix

#Profix #qalishbeautycare
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang

MASALAH PARUT BERLUBANG?? KOMEN “NAK” UNTUK KAMI BANTU ✅ TAG SEKALI KAWAN-KAWAN YG ADA MASALAH MACAM NI !! @qalish_beauty_care
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Switzerland bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼️ Fast respon wasap sis 📲
www.wasap.my/60192320792/synakprofix

#Profix #qalishbeautycare
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang
209 10 30 January, 2019

Ⓕⓐⓒⓣ ①③④ | korang rasa mana better lgi..lanun or bodygurad
.
.
.
#paidreviewrm5
PARUT JERAWAT BERLUBANG??
Dlm masa 7 hari dah boleh tutup parut berlubang korang tu tak perlu buang duit pergi laser! Rawatan tak sakit & boleh buat kat rumah sendiri.
.
Komen “NAK” kat bawah skrg dan follow ig @aidan_profix utk info selanjutnya
.
.
nanti admin pm satu satu 👌🏻
.

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Paid review serendah RM5 sahaja..."Nak" ..
.....DM or tkn link di bio skrg....

Ⓕⓐⓒⓣ ①③④ | korang rasa mana better lgi..lanun or bodygurad
.
.
.
#paidreviewrm5
PARUT JERAWAT BERLUBANG??
Dlm masa 7 hari dah boleh tutup parut berlubang korang tu tak perlu buang duit pergi laser! Rawatan tak sakit & boleh buat kat rumah sendiri.
.
Komen “NAK” kat bawah skrg dan follow ig @aidan_profix utk info selanjutnya
.
.
nanti admin pm satu satu 👌🏻
.

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix

Paid review serendah RM5 sahaja..."Nak" ..
.....DM or tkn link di bio skrg....
1,383 17 28 August, 2019

Salam sayang buat warga Indonesia dari Malaysia 💕
.
TENGAH CARI UBAT JERAWAT DAN PARUT KE TU??
.
MEH JOIN POTONGAN 15% & FREE POSTAGE selagi stock masih ada!!
.
Komen "DM" sekarang! Dapatkan harga SPECIAL untuk setiap pembelian SET QALISH PROFIX hari ini!
.
🔥PUDARKAN PARUT & JERAWAT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
😭 Jerawat/Jeragat
😢 Jerawat Badan
😭 Parut Kemalangan
😢 Parut Luka
😭 Parut Gelap
😢 Parut Berlubang
😭 Parut Jerawat
😢 Masalah muka akibat simptom resdung
😭 Kulit kasar / sunburn
😢 Liang pori terbuka
😭 Muka berminyak
😢 Tona kulit tidak sekata
😭 Chickenpox (take time)
😢 Kulit muka mengelupas
😭 Blackhead/ Whitehead dll
.
Kesan boleh dilihat seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤️
.
Komen "DM" sekarang! Dapatkan harga SPECIAL untuk setiap pembelian PROFIX VITAMIN hari ini!
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼️ Jadi, apa tunggu lagi 😍
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60168474281 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#profixtrustedseller #profix #ubatjerawat #ubatparut
#mukaberlubang #alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #ubatjerawatpasir #profixmurah #krimmukabreakout #krimjerawat #krimresdung #mukaberlubang #solusimukaberlubang

Salam sayang buat warga Indonesia dari Malaysia 💕
.
TENGAH CARI UBAT JERAWAT DAN PARUT KE TU??
.
MEH JOIN POTONGAN 15% & FREE POSTAGE selagi stock masih ada!!
.
Komen "DM" sekarang! Dapatkan harga SPECIAL untuk setiap pembelian SET QALISH PROFIX hari ini!
.
🔥PUDARKAN PARUT & JERAWAT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
😭 Jerawat/Jeragat
😢 Jerawat Badan
😭 Parut Kemalangan
😢 Parut Luka
😭 Parut Gelap
😢 Parut Berlubang
😭 Parut Jerawat
😢 Masalah muka akibat simptom resdung
😭 Kulit kasar / sunburn
😢 Liang pori terbuka
😭 Muka berminyak
😢 Tona kulit tidak sekata
😭 Chickenpox (take time)
😢 Kulit muka mengelupas
😭 Blackhead/ Whitehead dll
.
Kesan boleh dilihat seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤️
.
Komen "DM" sekarang! Dapatkan harga SPECIAL untuk setiap pembelian PROFIX VITAMIN hari ini!
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼️ Jadi, apa tunggu lagi 😍
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk sebarang pertanyaan klik link di BIO atau
Whatsapp : +60168474281 (STRICTLY NO CALL) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#profixtrustedseller #profix #ubatjerawat #ubatparut
#mukaberlubang #alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #ubatjerawatpasir #profixmurah #krimmukabreakout #krimjerawat #krimresdung #mukaberlubang #solusimukaberlubang
290 15 1 December, 2018