#spakecantikan Instagram Photos & Videos

spakecantikan - 11.8k posts

    [ TEAM MOBILE SPA VIRAL ]
Kami bantu andaa mulakan.
======================== Anda lelaki/Wanita?
Tiada masalah untuk mulakan perniagaan ini. 
Anda boleh jadi leader untuk team anda. 👔👔👔👠👠👠
.
.

Anda Bekerja dan nak buat bisnes?
Berminat dalam bidang perkhidmatan pelanggan dan kecantikan?

Hari ini ... ❌ Perlu kedai
❌ Perlu pekerja

Nak mulakan dengan tindakkan🌋

Tapi ❌Tiada modal

Kami ada untuk bantu andaa.
. 
Berita baik untuk anda yang ingin menjadi USAHAWAN BERJAYA👜💼 kami bantu anda👇👇👇 ✔Dana disediakan untuk Newbie🏧 ✔Peralatan perkhidmatan facial/mesin,dll disediakan ✔Marketing secara online & offline💹 ✔Aktif/pasif Income 💲💰melebihi 30,000 ✔Kursus dan sijil disediakan bagi memantapkan perkhidmatan anda. ✔Lain lain kelebihan.

kami akan bantu andaa bina team. 
Nak GROW.
Nak bina empayar perniagaan.
Ini adalah platform terbaik untuk anda💥💥💥 Kerjaya yang dicari cari dan market yang sangat lajuu...💨 Ramai yang dah berjaya.
Tiada alasan untuk maju dalam hidup. 
Anda perlukan bimbingan?

Apa tunggu lagi. 
Hubungi talian HOTLINE kami👇

www.wasap.my/601123370760/sayanak

www.wasap.my/601123370760/sayanak

www.wasap.my/601123370760/sayanak

Saya AL-Muallijah Noor Zainal
(Juruterapi dan Penasihat anda) 
#Team
#BuildBisnes
#Mobile
#PerubatanIslam
#SpaKecantikan

    [ TEAM MOBILE SPA VIRAL ]
    Kami bantu andaa mulakan.
    ======================== Anda lelaki/Wanita?
    Tiada masalah untuk mulakan perniagaan ini.
    Anda boleh jadi leader untuk team anda. 👔👔👔👠👠👠
    .
    .

    Anda Bekerja dan nak buat bisnes?
    Berminat dalam bidang perkhidmatan pelanggan dan kecantikan?

    Hari ini ... ❌ Perlu kedai
    ❌ Perlu pekerja

    Nak mulakan dengan tindakkan🌋

    Tapi ❌Tiada modal

    Kami ada untuk bantu andaa.
    .
    Berita baik untuk anda yang ingin menjadi USAHAWAN BERJAYA👜💼 kami bantu anda👇👇👇 ✔Dana disediakan untuk Newbie🏧 ✔Peralatan perkhidmatan facial/mesin,dll disediakan ✔Marketing secara online & offline💹 ✔Aktif/pasif Income 💲💰melebihi 30,000 ✔Kursus dan sijil disediakan bagi memantapkan perkhidmatan anda. ✔Lain lain kelebihan.

    kami akan bantu andaa bina team.
    Nak GROW.
    Nak bina empayar perniagaan.
    Ini adalah platform terbaik untuk anda💥💥💥 Kerjaya yang dicari cari dan market yang sangat lajuu...💨 Ramai yang dah berjaya.
    Tiada alasan untuk maju dalam hidup.
    Anda perlukan bimbingan?

    Apa tunggu lagi.
    Hubungi talian HOTLINE kami👇

    www.wasap.my/601123370760/sayanak

    www.wasap.my/601123370760/sayanak

    www.wasap.my/601123370760/sayanak

    Saya AL-Muallijah Noor Zainal
    (Juruterapi dan Penasihat anda)
    #Team
    #BuildBisnes
    #Mobile
    #PerubatanIslam
    #SpaKecantikan

    0 0 5 hours ago
    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 087861781152

    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
    Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person : ️
    📲WhatsApp : 087861781152

    17 1 23 August, 2019
    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 087861781152

    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
    Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person : ️
    📲WhatsApp : 087861781152

    4 1 23 August, 2019
    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 087861781152

    Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
    Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
    ️✔ contact person : ️
    📲WhatsApp : 087861781152

    0 1 23 August, 2019
    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
.
.
tapi tetap ada pelanggan setia. 
Kenapa?
.
.
Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
.
.
Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
.
.
Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
.
.
Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
.
.
Berminat Klik link di Bio IG

    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
    .
    .
    tapi tetap ada pelanggan setia.
    Kenapa?
    .
    .
    Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
    .
    .
    Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
    .
    .
    Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
    .
    .
    Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
    .
    .
    Berminat Klik link di Bio IG

    1 1 21 August, 2019
    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
.
.
tapi tetap ada pelanggan setia. 
Kenapa?
.
.
Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
.
.
Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
.
.
Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
.
.
Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
.
.
Berminat Klik link di Bio IG

    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
    .
    .
    tapi tetap ada pelanggan setia.
    Kenapa?
    .
    .
    Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
    .
    .
    Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
    .
    .
    Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
    .
    .
    Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
    .
    .
    Berminat Klik link di Bio IG

    0 1 21 August, 2019
    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
.
.
tapi tetap ada pelanggan setia. 
Kenapa?
.
.
Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
.
.
Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
.
.
Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
.
.
Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
.
.
Berminat Klik link di Bio IG

    VIVIX...! Harga memang mahal. Retails untuk 2 botol ni lebih kurang RM1k.
    .
    .
    tapi tetap ada pelanggan setia.
    Kenapa?
    .
    .
    Sebab bila dah cuba baru rasa. Teringat sharing one of Shaklee user. Dia ada masalah sel darah merah Hb 4-5 je. Kalau ikutkan kebiasaan org yg hb 4-5 ni memang letih. Senang pengsan. Takde tenaga. Kena rehat je.
    .
    .
    Tapi sahabat saya ni dia kata sejak makan Vivix dia rasa bertenaga walaupun Hb dia low tapi dia boleh travel, boleh kerja, boleh bisness.
    .
    .
    Mahal? Dia kata Vivix la supplemen yg sesuai dengan dia dan paling murah di antara yg pernah org suggest pada dia.
    .
    .
    Tu laaa saya cakap Vivix ni tak cuba tak rasa. Kalau dah rasa kehebatan dia setakat RM400-500 tu takde masalah.
    .
    .
    Berminat Klik link di Bio IG

    1 1 21 August, 2019
    Kondisi di mn haid tdk teratur dn terganggunya ovulasi ,itu di krnkn sistem hormonal tubh yg tdk seimbang yg kelebihan produksi hormon androgen.Baiknya segra dilakukn pengobatan agr sitem hormonal tubh kembali seimbang dn segra tercipta peluang kehamilan dg tubh sehat alami.

Faktor penyebab haid tidak teratur :
-berat badan turun draktis
-obesitas/kegemukan
-stres emosional
-periode perimenopause
-akibat perimenopause
-kontrasepsi hormonal
-ketidakseimbangan hormon
-aktivitas berlebihan
-gangguan pada organ kandungan
-gangguan pada kelenjar tiroid
-pil kontrasepsi
-adanya kegagalan ovarium prematur
-meriarche
-kehamilan 🌿Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🚼🚼. Konsul Gratis..... 👉invite 
Wa: 085785860277

    Kondisi di mn haid tdk teratur dn terganggunya ovulasi ,itu di krnkn sistem hormonal tubh yg tdk seimbang yg kelebihan produksi hormon androgen.Baiknya segra dilakukn pengobatan agr sitem hormonal tubh kembali seimbang dn segra tercipta peluang kehamilan dg tubh sehat alami.

    Faktor penyebab haid tidak teratur :
    -berat badan turun draktis
    -obesitas/kegemukan
    -stres emosional
    -periode perimenopause
    -akibat perimenopause
    -kontrasepsi hormonal
    -ketidakseimbangan hormon
    -aktivitas berlebihan
    -gangguan pada organ kandungan
    -gangguan pada kelenjar tiroid
    -pil kontrasepsi
    -adanya kegagalan ovarium prematur
    -meriarche
    -kehamilan 🌿Cepat mengatasi hambatan-hambatan kehamilan : miom, kista, haid tidak teratur, pcos, sperma tidak bagus, dll. 🍃 Yuuuk cek IG kita, banyak yg sudah BERHASIL 🇭 🇦 🇲 🇮 🇱 🚼🚼. Konsul Gratis..... 👉invite
    Wa: 085785860277

    5 1 19 August, 2019
    Kista merupakan tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs tumbuh di rahim, sal telur, indung telur. Wanita dg kista bs tetap hamil tp susah, krn kista akan mnghalangijlan ketemunya sperma dn sel telur, bgaimana bs cepat hamil klo jlnnya aja dihalangi. Andaikata bs hamil mk kehamilan beresiko, jk kista yg kuat mk akn trjadi keguguran, jk janin yg kuat maka nutrisi slama hamil akn berebut antara janin dn kistanya. Jd baiknya kista disembuhkan dlu.  operasi kista itu bukan penyembuhan tetapi hanya pengangkatan bunda jd mskipun stelah d angkat tp masih ada bun benih" kista nya yg laen waktu akan muncul 
Order/konsultasi hubungi Whatsapp: 085785860277

    Kista merupakan tumor jinak yg trbungkus selaput jaringan dn berisi cairan, bs tumbuh di rahim, sal telur, indung telur. Wanita dg kista bs tetap hamil tp susah, krn kista akan mnghalangijlan ketemunya sperma dn sel telur, bgaimana bs cepat hamil klo jlnnya aja dihalangi. Andaikata bs hamil mk kehamilan beresiko, jk kista yg kuat mk akn trjadi keguguran, jk janin yg kuat maka nutrisi slama hamil akn berebut antara janin dn kistanya. Jd baiknya kista disembuhkan dlu. operasi kista itu bukan penyembuhan tetapi hanya pengangkatan bunda jd mskipun stelah d angkat tp masih ada bun benih" kista nya yg laen waktu akan muncul
    Order/konsultasi hubungi Whatsapp: 085785860277

    4 1 19 August, 2019
    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
 آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . 
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
🆔WA: 087861781152

    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
    آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
    Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
    🌹KONSULTASI GERATIS🌷
    🆔WA: 087861781152

    4 1 18 August, 2019
    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
 آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . 
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
🆔WA: 087861781152

    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
    آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
    Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
    🌹KONSULTASI GERATIS🌷
    🆔WA: 087861781152

    7 2 18 August, 2019
    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
 آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . . 
Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
🌹KONSULTASI GERATIS🌷
🆔WA: 087861781152

    Semoga yang like dan komen Amin di beri amanah 2 ruh di dalam rahimnya…
    آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ . .
    Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Yra... Jika ingin berikthiar dan konsultasi lebih lanjut mengenalnya hambatan kehamilan, silahkan hubungi Terapis kami. 🙇🙇🙇
    🌹KONSULTASI GERATIS🌷
    🆔WA: 087861781152

    19 1 18 August, 2019

Top #spakecantikan posts