#spamalaysia Instagram Photos & Videos

spamalaysia - 35.3k posts

    [SPECIAL MERDEKA]  Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
#RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
.
Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
.
Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
.
.
Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
.
Follow je steps ni : 👇🏻
.
1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
.
2. Follow IG kami.
.
3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
#hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
Music: Da Funk
Musician: Not The King.👑

    [SPECIAL MERDEKA] Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
    #RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
    .
    Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
    Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
    Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
    .
    Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
    .
    .
    Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
    .
    Follow je steps ni : 👇🏻
    .
    1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
    .
    2. Follow IG kami.
    .
    3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
    #hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
    Music: Da Funk
    Musician: Not The King.👑

    7 3 14 hours ago
    [SPECIAL MERDEKA]  Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
#RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
.
Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
.
Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
.
.
Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
.
Follow je steps ni : 👇🏻
.
1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
.
2. Follow IG kami.
.
3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
#hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
Music: Da Funk
Musician: Not The King.👑

    [SPECIAL MERDEKA] Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
    #RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
    .
    Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
    Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
    Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
    .
    Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
    .
    .
    Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
    .
    Follow je steps ni : 👇🏻
    .
    1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
    .
    2. Follow IG kami.
    .
    3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
    #hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
    Music: Da Funk
    Musician: Not The King.👑

    32 9 14 hours ago
    [SPECIAL MERDEKA]  Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
#RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
.
Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
.
Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
.
.
Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
.
Follow je steps ni : 👇🏻
.
1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
.
2. Follow IG kami.
.
3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
#hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
Music: Da Funk
Musician: Not The King.👑

    [SPECIAL MERDEKA] Bukan RM400 bukan RM300 bukan RM200 bukan RM250 dan jugak bukan RM195 tapiiiiiii hanyalah RM95 SAHAJA!!!! .
    #RAKYATMALAYSIA- " MEDISPA PALING FEMES, PADU DAN WOW❗❗❗"
    .
    Opkos kami medispa paling murah dan paling berkualiti malah kami mengutamakan keselesaan pelanggan.. kami happy bila pelanggan keluaq dari spa dengan muka senyum sampai ke telinga! .
    Jom cepat grab promo Independence facial sblm tarikh tamat!!! pssttt sempena bulan merdeka ja tau!! .
    Muka dah flawless ni confident pun makin tggi
    .
    Nak kulit yg lawa gebu kena ada usaha, jumpa pakar
    .
    .
    Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
    .
    Follow je steps ni : 👇🏻
    .
    1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
    .
    2. Follow IG kami.
    .
    3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
    #hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic .
    Music: Da Funk
    Musician: Not The King.👑

    14 6 14 hours ago
    Assalamualaikum Salam sejahtera. 😘
.
Pakej HAPPY HOUR  kembali 📢
.
Kami menawarkan pakej Happy Hour ⏰ Bermula pada pukul 11 am hingga 4 pm Isnin - Ahad
.
Jom ramai ramai booking pakej happy hour sekarang 😍
-
Booking Appoiment 
Call / Whatsapp :-
☎ 03 - 5511 0582
📲 013 - 338 8314
-
📍 Embunseri spa & Beauty 💆🏻‍♀
No 445 Level 4 Block 6,
Laman seri business park,
Seksyen 13 Shah Alam
-
#Massageandfacial #Relaxingfacial
#Relaxingmassage  #Spashahalam #Spamalaysia
#Embunserispa

    Assalamualaikum Salam sejahtera. 😘
    .
    Pakej HAPPY HOUR kembali 📢
    .
    Kami menawarkan pakej Happy Hour ⏰ Bermula pada pukul 11 am hingga 4 pm Isnin - Ahad
    .
    Jom ramai ramai booking pakej happy hour sekarang 😍
    -
    Booking Appoiment
    Call / Whatsapp :-
    ☎ 03 - 5511 0582
    📲 013 - 338 8314
    -
    📍 Embunseri spa & Beauty 💆🏻‍♀
    No 445 Level 4 Block 6,
    Laman seri business park,
    Seksyen 13 Shah Alam
    -
    #Massageandfacial #Relaxingfacial
    #Relaxingmassage #Spashahalam #Spamalaysia
    #Embunserispa

    2 0 15 hours ago

Top #spamalaysia posts

    📎
8 NIKMAT BILA ANDA URAT BADAN (1) Mengurangkan perasaan gelisah dah tertekan (2) Melancarkan perjalanan darah (3) Memperbaiki postur (4) Membantu menyembuhkan kesakitan badan (5) Meremajakan tubuh (6) Mencerahkan kulit (7) Dapat tidur lebih nyenyak (8) Meningkatkan daya ketahanan tubuh
.
Apa tu dokkk pikir lagi milan kan ade! Jom ke milan rawatan semua murah dengan harga mampu milik. . .
Boleh walk in @ booking
☎️ 0199598259
.
Waktu operasi
🕰 Dari pukul 10 pagi sehingga 6 ptg
.
Cawangan 🏠 Permatang badak setiap hari isnin tutup
🏠Jaya gading setiap hari rabu tutup
.
.
Boleh kunjungi 💝 FACEBOOK PAGE : MILAN SALOON& SPA MUSLIMAH
💝INSTAGRAM : MILANSALOONSPA
#pakejpengantinmurah #spamurah #spakuantan #saloonmurah #saloonkuantan #ledtherapycahaya #sulambedakkuantan #bekamkuantan #bekamsunnah #spamalaysia #seriburindu

    📎
    8 NIKMAT BILA ANDA URAT BADAN (1) Mengurangkan perasaan gelisah dah tertekan (2) Melancarkan perjalanan darah (3) Memperbaiki postur (4) Membantu menyembuhkan kesakitan badan (5) Meremajakan tubuh (6) Mencerahkan kulit (7) Dapat tidur lebih nyenyak (8) Meningkatkan daya ketahanan tubuh
    .
    Apa tu dokkk pikir lagi milan kan ade! Jom ke milan rawatan semua murah dengan harga mampu milik. . .
    Boleh walk in @ booking
    ☎️ 0199598259
    .
    Waktu operasi
    🕰 Dari pukul 10 pagi sehingga 6 ptg
    .
    Cawangan 🏠 Permatang badak setiap hari isnin tutup
    🏠Jaya gading setiap hari rabu tutup
    .
    .
    Boleh kunjungi 💝 FACEBOOK PAGE : MILAN SALOON& SPA MUSLIMAH
    💝INSTAGRAM : MILANSALOONSPA
    #pakejpengantinmurah #spamurah #spakuantan #saloonmurah #saloonkuantan #ledtherapycahaya #sulambedakkuantan #bekamkuantan #bekamsunnah #spamalaysia #seriburindu

    113 0 2 December, 2018
    Tahu kah uolss kulit kombinasi adalah gabungan kulit berminyak dan kering. Jadi kita kena tahu kulit kita jenis macam mana. Kalau kombinasi apa yang perlu buat adalah
.
.
You guys kena pandai pilih produk mana yang teksturnye berbentuk gel atau losyen.
.
Then you guys kena cari toner yang hidrate kan skin dan mengadungi BHA exfoliate.
.
Boleh walk in @ booking ☎️ 0199598259 . .
Waktu operasi 🕰 Dari pukul 10 pagi sehingga 6 ptg .
Cawangan 🏠 Permatang badak setiap hari isnin tutup 🏠Jaya gading setiap hari rabu tutup . .
Boleh kunjungi 💝 FACEBOOK PAGE : MILAN SALOON& SPA MUSLIMAH 💝INSTAGRAM : MILANSALOONSPA #pakejpengantinmurah #spamurah #spakuantan #saloonmurah #saloonkuantan #ledtherapycahaya #sulambedakkuantan #bekamkuantan #bekamsunnah #spamalaysia #seriburindu

    Tahu kah uolss kulit kombinasi adalah gabungan kulit berminyak dan kering. Jadi kita kena tahu kulit kita jenis macam mana. Kalau kombinasi apa yang perlu buat adalah
    .
    .
    You guys kena pandai pilih produk mana yang teksturnye berbentuk gel atau losyen.
    .
    Then you guys kena cari toner yang hidrate kan skin dan mengadungi BHA exfoliate.
    .
    Boleh walk in @ booking ☎️ 0199598259 . .
    Waktu operasi 🕰 Dari pukul 10 pagi sehingga 6 ptg .
    Cawangan 🏠 Permatang badak setiap hari isnin tutup 🏠Jaya gading setiap hari rabu tutup . .
    Boleh kunjungi 💝 FACEBOOK PAGE : MILAN SALOON& SPA MUSLIMAH 💝INSTAGRAM : MILANSALOONSPA #pakejpengantinmurah #spamurah #spakuantan #saloonmurah #saloonkuantan #ledtherapycahaya #sulambedakkuantan #bekamkuantan #bekamsunnah #spamalaysia #seriburindu

    103 0 3 December, 2018
    Pakej ni boleh dikatergorikan sangat murah dan juga berbaloi berbanding di tempat lain tau! Siap ada free gift lagi! ☺️ Kami hanya nak yang terbaik untuk anda. Tunggu apa lagi? Jom buat appointment dengan kami
📞 011 2580 2661 / 019 655 0016
☎️ 03 4149 9016
📱 Boleh waze "Ainnor Beauty Spa" dan tukar kepada foursquare.
#spamalaysia #spamuslimah #spakl #manicurekl #footspakl

    Pakej ni boleh dikatergorikan sangat murah dan juga berbaloi berbanding di tempat lain tau! Siap ada free gift lagi! ☺️ Kami hanya nak yang terbaik untuk anda. Tunggu apa lagi? Jom buat appointment dengan kami
    📞 011 2580 2661 / 019 655 0016
    ☎️ 03 4149 9016
    📱 Boleh waze "Ainnor Beauty Spa" dan tukar kepada foursquare.
    #spamalaysia #spamuslimah #spakl #manicurekl #footspakl

    132 1 2 February, 2016