#spamuslimah Instagram Photos & Videos

spamuslimah - 122.3k posts

    Dah banyak kali sengkak tetapi rahim masih turun?

Di BBC SPA, kami menitikberatkan rawatan tuam bahagian urat peranakan sebelum urutan sengkak dilakukan

Seperti yg diajar oleh Datin Sh Anisah Barakbah, rawatan sengkak tidak boleh dilakukan secara semberono. Jika tersalah sengkak, ibu bukan sahaja tidak akan rasa lega, malah urat2 dikawasan ari2 boleh rasa tertarik dan cramp.

Di BBC SPA, kami melakukan rawatan cara bidan lama. Agar hasilnya dirasai, tidak memudaratkan pelanggan dan agar warisan ini dapat dinikmati oleh masyarakat agar lebih ramai wanita mampu tampil lebih sihat. "BBC SPA.... DI MANA WANITA DIRAIKAN CARA WARISAN BIDAN LAMA"

Dapatkan 3 rawatan dengan hanya RM90

Promo Pakej Sengkak untuk bulan kemerdekaan ini, RM90 (N.P RM100)

Www.wasap.my/60164495184/pakejsengkakspa

#urutan
#urutantradisional
#urutibuhamil
#spashahalam
#BlessedBeauty #uruttradisionalmelayu
#spamuslimah #spashahalammurah #urutantradisionalwanita

    Dah banyak kali sengkak tetapi rahim masih turun?

    Di BBC SPA, kami menitikberatkan rawatan tuam bahagian urat peranakan sebelum urutan sengkak dilakukan

    Seperti yg diajar oleh Datin Sh Anisah Barakbah, rawatan sengkak tidak boleh dilakukan secara semberono. Jika tersalah sengkak, ibu bukan sahaja tidak akan rasa lega, malah urat2 dikawasan ari2 boleh rasa tertarik dan cramp.

    Di BBC SPA, kami melakukan rawatan cara bidan lama. Agar hasilnya dirasai, tidak memudaratkan pelanggan dan agar warisan ini dapat dinikmati oleh masyarakat agar lebih ramai wanita mampu tampil lebih sihat. "BBC SPA.... DI MANA WANITA DIRAIKAN CARA WARISAN BIDAN LAMA"

    Dapatkan 3 rawatan dengan hanya RM90

    Promo Pakej Sengkak untuk bulan kemerdekaan ini, RM90 (N.P RM100)

    Www.wasap.my/60164495184/pakejsengkakspa

    #urutan
    #urutantradisional
    #urutibuhamil
    #spashahalam
    #BlessedBeauty #uruttradisionalmelayu
    #spamuslimah #spashahalammurah #urutantradisionalwanita

    1 0 37 minutes ago
    Kalau customer datang nak buat treatment wajib scan muka dulu dgn kami and dptkn consultation dri pakar kecantikan Hannan Medispa
.
Sebab apa kita scan muka dulu?
.
KELEBIHAN NYA?
.
Weols gunakan teknologi terkini dari KOREA iaitu JANUS-2 facial analysis system 😱😱😱
.
.
☑ Dapat mengesan pelbagai mslh kulit muke dari luar dan dalam lapisan kulit. 🍀
.
☑ Dapat scan sehingga 3 lapisan kulit 🌺
.
☑ Analysis dengan tepat & terperinci ❄
.
☑ Kenal pasti mslh sebenar kulit muka 🍉
.
☑ Dapat mengetahui rawatan & produk yg betul untuk uolls. 🎭
.
.
JANGAN biarkan uols dihantui masalah yang lagi teruk nanti 😭😭
.
.
TUNGGU APA LAGI?
JOM AMBIL TINDAKAN PANTAS!
.
Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
.
Follow je steps ni : 👇🏻
.
1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
.
2. Follow IG kami.
.
3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
#hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic

    Kalau customer datang nak buat treatment wajib scan muka dulu dgn kami and dptkn consultation dri pakar kecantikan Hannan Medispa
    .
    Sebab apa kita scan muka dulu?
    .
    KELEBIHAN NYA?
    .
    Weols gunakan teknologi terkini dari KOREA iaitu JANUS-2 facial analysis system 😱😱😱
    .
    .
    ☑ Dapat mengesan pelbagai mslh kulit muke dari luar dan dalam lapisan kulit. 🍀
    .
    ☑ Dapat scan sehingga 3 lapisan kulit 🌺
    .
    ☑ Analysis dengan tepat & terperinci ❄
    .
    ☑ Kenal pasti mslh sebenar kulit muka 🍉
    .
    ☑ Dapat mengetahui rawatan & produk yg betul untuk uolls. 🎭
    .
    .
    JANGAN biarkan uols dihantui masalah yang lagi teruk nanti 😭😭
    .
    .
    TUNGGU APA LAGI?
    JOM AMBIL TINDAKAN PANTAS!
    .
    Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
    .
    Follow je steps ni : 👇🏻
    .
    1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
    .
    2. Follow IG kami.
    .
    3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
    #hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic

    3 0 1 hour ago
    Kalau customer datang nak buat treatment wajib scan muka dulu dgn kami and dptkn consultation dri pakar kecantikan Hannan Medispa
.
Sebab apa kita scan muka dulu?
.
KELEBIHAN NYA?
.
Weols gunakan teknologi terkini dari KOREA iaitu JANUS-2 facial analysis system 😱😱😱
.
.
☑ Dapat mengesan pelbagai mslh kulit muke dari luar dan dalam lapisan kulit. 🍀
.
☑ Dapat scan sehingga 3 lapisan kulit 🌺
.
☑ Analysis dengan tepat & terperinci ❄
.
☑ Kenal pasti mslh sebenar kulit muka 🍉
.
☑ Dapat mengetahui rawatan & produk yg betul untuk uolls. 🎭
.
.
JANGAN biarkan uols dihantui masalah yang lagi teruk nanti 😭😭
.
.
TUNGGU APA LAGI?
JOM AMBIL TINDAKAN PANTAS!
.
Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
.
Follow je steps ni : 👇🏻
.
1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
.
2. Follow IG kami.
.
3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
#hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic

    Kalau customer datang nak buat treatment wajib scan muka dulu dgn kami and dptkn consultation dri pakar kecantikan Hannan Medispa
    .
    Sebab apa kita scan muka dulu?
    .
    KELEBIHAN NYA?
    .
    Weols gunakan teknologi terkini dari KOREA iaitu JANUS-2 facial analysis system 😱😱😱
    .
    .
    ☑ Dapat mengesan pelbagai mslh kulit muke dari luar dan dalam lapisan kulit. 🍀
    .
    ☑ Dapat scan sehingga 3 lapisan kulit 🌺
    .
    ☑ Analysis dengan tepat & terperinci ❄
    .
    ☑ Kenal pasti mslh sebenar kulit muka 🍉
    .
    ☑ Dapat mengetahui rawatan & produk yg betul untuk uolls. 🎭
    .
    .
    JANGAN biarkan uols dihantui masalah yang lagi teruk nanti 😭😭
    .
    .
    TUNGGU APA LAGI?
    JOM AMBIL TINDAKAN PANTAS!
    .
    Kami nk bagi duit poket Merdeka Raya RM100❤️❤️❤️ so cepat sebelum terlambat sebab baucer terhad sahaja. bila bila masa pun boleh tamat❗️❗️❗️
    .
    Follow je steps ni : 👇🏻
    .
    1. Komen “NAK” dan tag 3 orang yg tinggal berdekatan anda
    .
    2. Follow IG kami.
    .
    3. Klik link di bio untuk tuntut Voucher RM100 uolls 🌹
    #hannanmedispaqueensbay #spa #spamalaysia #sedutwhitehead #hannanmedispa #kedahan #perlis #langkawi #penang #penangmalaysia #eyelashperming #eyelashpermmurah #facialmuka #spamuslimah #medicalspa #malaysia #aesthetic

    4 0 1 hour ago

Top #spamuslimah posts

    PROMOSI PAKEJ SPA SEPANJANG BULAN MARCH 2019
.
.
.
Untuk semua yang berikut RM99 sahaja :-
(Membership RM95)
.
.
.
1⃣ Sauna 30 Minit
2⃣ Jacuzzi Bubbles 30 Minit
3⃣ Foot Bath 30 Minit .
.
.
(Harga asal untuk semua diatas RM180)
.
.
.
DE BALI SPA ~ SPA WANITA SAHAJA
.
.
.
🏡 Cawangan Sungai Buloh 
wasap.my/60122646882/MarchPromoRM99
.
.
.
🏡 Cawangan Kajang 
wasap.my/601135275257/MarchPromoRM99
.
.
.
#DeBaliSpaSgBuloh #DeBaliSpaKajang #SpaWanita #SpaWanitaSahaja #SpaMuslimah

    PROMOSI PAKEJ SPA SEPANJANG BULAN MARCH 2019
    .
    .
    .
    Untuk semua yang berikut RM99 sahaja :-
    (Membership RM95)
    .
    .
    .
    1⃣ Sauna 30 Minit
    2⃣ Jacuzzi Bubbles 30 Minit
    3⃣ Foot Bath 30 Minit .
    .
    .
    (Harga asal untuk semua diatas RM180)
    .
    .
    .
    DE BALI SPA ~ SPA WANITA SAHAJA
    .
    .
    .
    🏡 Cawangan Sungai Buloh
    wasap.my/60122646882/MarchPromoRM99
    .
    .
    .
    🏡 Cawangan Kajang
    wasap.my/601135275257/MarchPromoRM99
    .
    .
    .
    #DeBaliSpaSgBuloh #DeBaliSpaKajang #SpaWanita #SpaWanitaSahaja #SpaMuslimah

    2,093 0 16 March, 2019
    FACIAL BERMULA RM19.90 SAHAJA SEMPENA HARI WANITA
.
.
.
Campaign akan berlangsung mulai 8/3 ~ 14/3 sahaja.... CEPAT grab peluang untuk enjoy facial dengan tawaran harga tak masuk akal ni... tak sempat nak dtg buat facial antara date 8/3-14/3, pun tak apa...
.
.
.
✅ Beli/grab dulu harga promo ni sepanjang campaign berlangsung
✅ Set appointment kemudian ✅ Tiada expiry date
.
.
.
Facial apa yang RM19.90 jer ni...? Betul ke RM19.90 je...? Betul.... RM19.90 je... Facial bukan sekadar sapu sapu cuit cuit je taw... .
.
.
🌀 Ada 8 hingga 14 steps yang akan dilakukan dalam setiap sesi 🌀 Ada urutan wajah
🌀 Ada urutan refreshmentafter facial
.
.
.
Jom tengok senarai facial yang ditawarkan:-
.
.
.
🌷Basic Facial RM19.90
🌷Normal Facial RM29.90
🌷Korean Facial RM39.90
🌷Whitening/Collagen/  Acne/Vit-C Facial RM49.90
🌷Dermabrasion/  24K Gold Facial RM59.90
.
.
.
Cukup WoOoW kan...??? Nak tahu lebih details boleh terus klik link whatsApp dibawah laju-laju yea.
.
.
.
DE BALI SPA ~ SPA WANITA SAHAJA
.
.
.
🏡  Cawangan Sungai Buloh
Bukit Rahman Putra, Sebelah Petronas / McDonalds
wasap.my/60122646882/PromoFacialHariWanita
.
.
.
🏡  Cawangan Kajang
Mutiara Heights, Sebaris TLS Group, atas 7Eleven
wasap.my/601135275257/PromoFacialHariWanita
.
.
.
#DeBaliSpaSgBuloh #DeBaliSpaKajang #DeBaliSpa #MuslimahSpa #SpaMuslimah #SpaWanita

    FACIAL BERMULA RM19.90 SAHAJA SEMPENA HARI WANITA
    .
    .
    .
    Campaign akan berlangsung mulai 8/3 ~ 14/3 sahaja.... CEPAT grab peluang untuk enjoy facial dengan tawaran harga tak masuk akal ni... tak sempat nak dtg buat facial antara date 8/3-14/3, pun tak apa...
    .
    .
    .
    ✅ Beli/grab dulu harga promo ni sepanjang campaign berlangsung
    ✅ Set appointment kemudian ✅ Tiada expiry date
    .
    .
    .
    Facial apa yang RM19.90 jer ni...? Betul ke RM19.90 je...? Betul.... RM19.90 je... Facial bukan sekadar sapu sapu cuit cuit je taw... .
    .
    .
    🌀 Ada 8 hingga 14 steps yang akan dilakukan dalam setiap sesi 🌀 Ada urutan wajah
    🌀 Ada urutan refreshmentafter facial
    .
    .
    .
    Jom tengok senarai facial yang ditawarkan:-
    .
    .
    .
    🌷Basic Facial RM19.90
    🌷Normal Facial RM29.90
    🌷Korean Facial RM39.90
    🌷Whitening/Collagen/ Acne/Vit-C Facial RM49.90
    🌷Dermabrasion/ 24K Gold Facial RM59.90
    .
    .
    .
    Cukup WoOoW kan...??? Nak tahu lebih details boleh terus klik link whatsApp dibawah laju-laju yea.
    .
    .
    .
    DE BALI SPA ~ SPA WANITA SAHAJA
    .
    .
    .
    🏡 Cawangan Sungai Buloh
    Bukit Rahman Putra, Sebelah Petronas / McDonalds
    wasap.my/60122646882/PromoFacialHariWanita
    .
    .
    .
    🏡 Cawangan Kajang
    Mutiara Heights, Sebaris TLS Group, atas 7Eleven
    wasap.my/601135275257/PromoFacialHariWanita
    .
    .
    .
    #DeBaliSpaSgBuloh #DeBaliSpaKajang #DeBaliSpa #MuslimahSpa #SpaMuslimah #SpaWanita

    1,042 0 7 March, 2019
    .
| slide untuk promosi !! |
.
persiapan kakak pengantin ?
hahahahah~
.
lantak lah over ke hape..
yang penting kakak pengantin pun nak feloles syantik begittew..
.
terima kasih The Expert Beauty Cheras sudi mencantikkan kakak..
siap buang sel kulit mati, lifting untuk kurangkan garis halus dan lebam keliling mata, arbutin collagen untuk menyerikan lagi kulit..
.
haisssssshhhh—
.
korang ingat lagi tak treatment Sulam Bedak yang kakak buat sebelum ni ?
hee~
.
okeh !!
kakak pengantin dah bersedia menyambut korang !!
.
🛀 : @thebeautyexpertcheras
👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

    .
    | slide untuk promosi !! |
    .
    persiapan kakak pengantin ?
    hahahahah~
    .
    lantak lah over ke hape..
    yang penting kakak pengantin pun nak feloles syantik begittew..
    .
    terima kasih The Expert Beauty Cheras sudi mencantikkan kakak..
    siap buang sel kulit mati, lifting untuk kurangkan garis halus dan lebam keliling mata, arbutin collagen untuk menyerikan lagi kulit..
    .
    haisssssshhhh—
    .
    korang ingat lagi tak treatment Sulam Bedak yang kakak buat sebelum ni ?
    hee~
    .
    okeh !!
    kakak pengantin dah bersedia menyambut korang !!
    .
    🛀 : @thebeautyexpertcheras
    👩🏻‍💻 : www.atiehilmi.com

    334 12 15 August, 2019
    Semua muslimah pasti ingin pasti ingin tampil cantik. Oleh karena itu, salah satu alternatif yang biasa dilakukan yaitu pergi ke salon kecantikan. Terdapat berbagai macam perawatan yang bisa dilakukan disana, mulai dari facial, creambath sampai spa.

Namun sebagai muslimah, harus tahu mana perawatan yang boleh dilakukan karena sesuai syariat islam dan mana yang tidak boleh. Agar aman, lebih baik mendatangi salon kecantikan yang memang khusus muslimah.

Di kudus sendiri ada salon khusus untuk wanita muslimah yaitu Zaza Salon Muslimah yg menawarkan treatment yang khusus untuk muslimah lho :) Dimana Zaza akan memunculkan dan memberikan privasi khusus bagi muslimah dalam melakukan treatment.
.
ZAZA Salon Muslimah...
Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
Telp ➡ 0291.4250333
WA ➡ 085758242424

www.zazasalonmuslimah.com

#salon
#salonkuku
#salonkecantikan
#salonspa
#spasalon
#spawanita
#spamuslimah
#kudus
#prewed
#salonandspa
#mandirempah
#salonhair
#lulurapel
#lulur
#tulip
#salonkudus

    Semua muslimah pasti ingin pasti ingin tampil cantik. Oleh karena itu, salah satu alternatif yang biasa dilakukan yaitu pergi ke salon kecantikan. Terdapat berbagai macam perawatan yang bisa dilakukan disana, mulai dari facial, creambath sampai spa.

    Namun sebagai muslimah, harus tahu mana perawatan yang boleh dilakukan karena sesuai syariat islam dan mana yang tidak boleh. Agar aman, lebih baik mendatangi salon kecantikan yang memang khusus muslimah.

    Di kudus sendiri ada salon khusus untuk wanita muslimah yaitu Zaza Salon Muslimah yg menawarkan treatment yang khusus untuk muslimah lho :) Dimana Zaza akan memunculkan dan memberikan privasi khusus bagi muslimah dalam melakukan treatment.
    .
    ZAZA Salon Muslimah...
    Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
    Telp ➡ 0291.4250333
    WA ➡ 085758242424

    www.zazasalonmuslimah.com

    #salon
    #salonkuku
    #salonkecantikan
    #salonspa
    #spasalon
    #spawanita
    #spamuslimah
    #kudus
    #prewed
    #salonandspa
    #mandirempah
    #salonhair
    #lulurapel
    #lulur
    #tulip
    #salonkudus

    218 0 22 May, 2019
    Semua muslimah pasti ingin pasti ingin tampil cantik. Oleh karena itu, salah satu alternatif yang biasa dilakukan yaitu pergi ke salon kecantikan. Terdapat berbagai macam perawatan yang bisa dilakukan disana, mulai dari facial, creambath sampai spa.

Namun sebagai muslimah, harus tahu mana perawatan yang boleh dilakukan karena sesuai syariat islam dan mana yang tidak boleh. Agar aman, lebih baik mendatangi salon kecantikan yang memang khusus muslimah.

Di kudus sendiri ada salon khusus untuk wanita muslimah yaitu Zaza Salon Muslimah yg menawarkan treatment yang khusus untuk muslimah lho :) Dimana Zaza akan memunculkan dan memberikan privasi khusus bagi muslimah dalam melakukan treatment.
.
ZAZA Salon Muslimah...
Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
Telp ➡ 0291.4250333
WA ➡ 085758242424

www.zazasalonmuslimah.com

#salon
#salonkuku
#salonkecantikan
#salonspa
#spasalon
#spawanita
#spamuslimah
#kudus
#prewed
#salonandspa
#mandirempah
#salonhair
#lulurapel
#lulur
#tulip
#salonkudus

    Semua muslimah pasti ingin pasti ingin tampil cantik. Oleh karena itu, salah satu alternatif yang biasa dilakukan yaitu pergi ke salon kecantikan. Terdapat berbagai macam perawatan yang bisa dilakukan disana, mulai dari facial, creambath sampai spa.

    Namun sebagai muslimah, harus tahu mana perawatan yang boleh dilakukan karena sesuai syariat islam dan mana yang tidak boleh. Agar aman, lebih baik mendatangi salon kecantikan yang memang khusus muslimah.

    Di kudus sendiri ada salon khusus untuk wanita muslimah yaitu Zaza Salon Muslimah yg menawarkan treatment yang khusus untuk muslimah lho :) Dimana Zaza akan memunculkan dan memberikan privasi khusus bagi muslimah dalam melakukan treatment.
    .
    ZAZA Salon Muslimah...
    Ruko Jember Square Jl. HM Subchan ZE No. 1A Kudus. ( Selatan Perempatan Jember ).
    Telp ➡ 0291.4250333
    WA ➡ 085758242424

    www.zazasalonmuslimah.com

    #salon
    #salonkuku
    #salonkecantikan
    #salonspa
    #spasalon
    #spawanita
    #spamuslimah
    #kudus
    #prewed
    #salonandspa
    #mandirempah
    #salonhair
    #lulurapel
    #lulur
    #tulip
    #salonkudus

    160 0 18 May, 2019