#spamuslimahmelaka Instagram Photos & Videos

spamuslimahmelaka - 2.9k posts

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
-
-
KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
--------------------------------------------
.
✅Semua staf muslimah.
✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
.
📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
--------------------------------------------
.
1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
.
.
#aisyaahspa #spamuslimahmelaka
Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
    JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
    -
    -
    KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
    --------------------------------------------
    .
    ✅Semua staf muslimah.
    ✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
    ✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
    ✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
    ✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
    ✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
    ✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
    .
    📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
    INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
    --------------------------------------------
    .
    1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

    2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

    3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
    .
    .
    #aisyaahspa #spamuslimahmelaka
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    22 0 22 August, 2019
    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
-
-
KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
--------------------------------------------
.
✅Semua staf muslimah.
✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
.
📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
--------------------------------------------
.
1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
.
.
#aisyaahspa #spamuslimahmelaka
Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
    JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
    -
    -
    KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
    --------------------------------------------
    .
    ✅Semua staf muslimah.
    ✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
    ✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
    ✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
    ✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
    ✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
    ✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
    .
    📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
    INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
    --------------------------------------------
    .
    1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

    2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

    3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
    .
    .
    #aisyaahspa #spamuslimahmelaka
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    7 0 15 August, 2019
    INGINKAN KELEGAAN PANTAS DARI KESAKITAN MIGRAIN.... 💆‍♀️💆‍♂️
:
APA ITU MIGRAIN ?
Migrain adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migrain adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Namun kadangkala ianya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain terjadi apabila saluran darah di kepala mengembang dan merangsang urat saraf sensori dan mencetuskan rasa sakit kepala.
:
ZANA THERAPY OIL : KELEGAAN YANG PANTAS DAN SELAMAT
Zana Therapy Oil (ZTO) adalah minyak angin yang dihasilkan oleh Zana Spa Muslimah berasaskan herba semula jadi yang
diformulakan dari pati pudina yang berkualiti tinggi dengan aroma dan kesan nyaman yang sangat menyegarkan. Zana Therapy Oil adalah minyak pati yang tidak melekit dan meresap dengan pantas bagi memberi kesan kelegaan yang cepat.
:
Spray atau roll kan minyak ZTO di lima kawasan ubun2 kepala. Kemudian ramas dengan lembut dan biarkan selama 15 minit. Kemudian Roll kan juga minyak ZTO di hujung dahi dan alis kening, sapukan di hidung dan sedut dalam2.
kemudian baring dan rehat. Anda akan merasai kesan nyaman dan Aroma yang akan meredakan ketegangan dan kesakitan Migrain di Kepala.
:
Dapatkan segera ZTO untuk peneman setia anda dan dimana jua anda berada pastikan sebotol ZTO dibawa kemana sahaja.. ZTO memberi kelegaan pantas. Jangan malu jangan segan, whatsapp segera 📱📱📱📱
:
wasap.my/60105400300/ZTO
wasap.my/60105400300/ZTO
wasap.my/60105400300/ZTO
:
Atau layari laman web kami 
http://zanatherapyoil.wixsite.com/website
:
#zanatherapyoil #minyakmigrain #minyakzto #minyakanginpatipudina #minyakterapiantistress #melegakanmigrain #melegakansakitkepala #keluaranusahawanbumiputeramelaka #zanaspamuslimah #spamuslimahmelaka #spano1melaka #spamelaka #urutantradisional #urutanwanita #pakarurutananda #wanitasihat #wanitahebat

    INGINKAN KELEGAAN PANTAS DARI KESAKITAN MIGRAIN.... 💆‍♀️💆‍♂️
    :
    APA ITU MIGRAIN ?
    Migrain adalah salah satu penyebab sakit kepala. Ia juga dikenali sebagai ‘Vascular Headache’. Migrain adalah sakit kepala yang menyerang secara berulang, biasanya berlaku di sebelah bahagian kepala sahaja. Namun kadangkala ianya melarat ke kedua dua belah bahagian kepala. Migrain terjadi apabila saluran darah di kepala mengembang dan merangsang urat saraf sensori dan mencetuskan rasa sakit kepala.
    :
    ZANA THERAPY OIL : KELEGAAN YANG PANTAS DAN SELAMAT
    Zana Therapy Oil (ZTO) adalah minyak angin yang dihasilkan oleh Zana Spa Muslimah berasaskan herba semula jadi yang
    diformulakan dari pati pudina yang berkualiti tinggi dengan aroma dan kesan nyaman yang sangat menyegarkan. Zana Therapy Oil adalah minyak pati yang tidak melekit dan meresap dengan pantas bagi memberi kesan kelegaan yang cepat.
    :
    Spray atau roll kan minyak ZTO di lima kawasan ubun2 kepala. Kemudian ramas dengan lembut dan biarkan selama 15 minit. Kemudian Roll kan juga minyak ZTO di hujung dahi dan alis kening, sapukan di hidung dan sedut dalam2.
    kemudian baring dan rehat. Anda akan merasai kesan nyaman dan Aroma yang akan meredakan ketegangan dan kesakitan Migrain di Kepala.
    :
    Dapatkan segera ZTO untuk peneman setia anda dan dimana jua anda berada pastikan sebotol ZTO dibawa kemana sahaja.. ZTO memberi kelegaan pantas. Jangan malu jangan segan, whatsapp segera 📱📱📱📱
    :
    wasap.my/60105400300/ZTO
    wasap.my/60105400300/ZTO
    wasap.my/60105400300/ZTO
    :
    Atau layari laman web kami
    http://zanatherapyoil.wixsite.com/website
    :
    #zanatherapyoil #minyakmigrain #minyakzto #minyakanginpatipudina #minyakterapiantistress #melegakanmigrain #melegakansakitkepala #keluaranusahawanbumiputeramelaka #zanaspamuslimah #spamuslimahmelaka #spano1melaka #spamelaka #urutantradisional #urutanwanita #pakarurutananda #wanitasihat #wanitahebat

    6 0 14 August, 2019
    Tak lama lagi hari bahagia anda? 
Daki di badan tu dah sental ke? 
Kuku tu dah kilat ke? Baru ON POINT dengan kuku liplap liplap✨ 
Facial dah buat ke? Baru cantik make up uolss nanti! 
Buat sekali eyelash perm, kat rumah nak cantik cantik depan suami tak payah susah susah nak kepit bulu mata tu, calit maskara je suami terus bertambah sayang dek bulu mata lentikss uolss!
-
-

Jom belai dan reward yourself di @aisyaahspa.melaka. Khas untuk 💯 kaum muslimah. No man allowed! 🙅🏻‍♀️. Dah tak perlu risau dan takut nak ber~spa and enjoy your ‘me time’💆🏻‍♀️
-
-
 Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
-
"JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
-
-
#tipsbyaisyaahspa
#spamuslimahmelaka
#bekammuslimahmelaka
#spamalaysia 
#spamelakamurah 
#spamelaka 
#massage
#facial 
#servisurutan 
#spapackage 
#melaka
#spamurah
#bekammurah
#bekam
#bridalspa 
#spa @ Melaka Mall

    Tak lama lagi hari bahagia anda?
    Daki di badan tu dah sental ke?
    Kuku tu dah kilat ke? Baru ON POINT dengan kuku liplap liplap✨
    Facial dah buat ke? Baru cantik make up uolss nanti!
    Buat sekali eyelash perm, kat rumah nak cantik cantik depan suami tak payah susah susah nak kepit bulu mata tu, calit maskara je suami terus bertambah sayang dek bulu mata lentikss uolss!
    -
    -

    Jom belai dan reward yourself di @aisyaahspa.melaka. Khas untuk 💯 kaum muslimah. No man allowed! 🙅🏻‍♀️. Dah tak perlu risau dan takut nak ber~spa and enjoy your ‘me time’💆🏻‍♀️
    -
    -
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
    -
    "JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
    -
    -
    #tipsbyaisyaahspa
    #spamuslimahmelaka
    #bekammuslimahmelaka
    #spamalaysia
    #spamelakamurah
    #spamelaka
    #massage
    #facial
    #servisurutan
    #spapackage
    #melaka
    #spamurah
    #bekammurah
    #bekam
    #bridalspa
    #spa @ Melaka Mall

    9 1 9 August, 2019
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Selamat Petang🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💟ZTO LOVER
🌷ada yang berkelapangan masa❓
Marilah singgah ke SPA kami dan dapatkan Zana Therapy Oil yang sudah mendapat kepercayaan orang ramai untuk menggunakannya, bukan tu saja Zana Therapy Oil juga dapat membantu meredakan ⏭️
:
✅MIGRAIN /SAKIT KEPALA/STRESS
✅PENING/MABUK
✅SAKIT DADA
✅SAKIT BETIS/PEHA
✅KEMBUNG PERUT/SENGUGUT
✅SAKIT SENDI/OTOT/SARAF
✅MELANCARKAN PERNAFASAN
✅MEREDAKAN ANGIN DALAM BADAN
:
💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
ZTO adalah minyak angin yang berkualiti dan selamat digunakan pada semua jenis kulit ⏰kelegaan yang pantas dalam beberapa saat
❌Tidak menyebabkan sakit kulit, alahan dan yang paling penting ianya tidak beralkohol
⚠️Jangan sapu minyak terlalu banyak kerana ZTO sangat berangin
🚻Mesra Alam😍
:
🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓
😲Tidak berkelapangan masa untuk datang❓jangan risau kami ada membuat postage 1 Malaysia untuk memenuhi impian anda mendapatkan Zana Therapy Oil dengan segera😍💟🌸
:
⚫️Tekan saja link dibawah👇👇👇
wasap.my/60105400300/ZTO
wasap.my/60105400300/ZTO
wasap.my/60105400300/ZTO
:
Atau layari laman web kami 
http://zanatherapyoil.wixsite.com/website
:
#zanatherapyoil #minyakmigrain #minyakzto #minyakanginpatipudina #minyakterapiantistress #melegakanmigrain #melegakansakitkepala #keluaranusahawanbumiputeramelaka #zanaspamuslimah #spamuslimahmelaka #spano1melaka #spamelaka #urutantradisional #urutanwanita #pakarurutananda #wanitasihat #wanitahebat

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸Selamat Petang🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    💟ZTO LOVER
    🌷ada yang berkelapangan masa❓
    Marilah singgah ke SPA kami dan dapatkan Zana Therapy Oil yang sudah mendapat kepercayaan orang ramai untuk menggunakannya, bukan tu saja Zana Therapy Oil juga dapat membantu meredakan ⏭️
    :
    ✅MIGRAIN /SAKIT KEPALA/STRESS
    ✅PENING/MABUK
    ✅SAKIT DADA
    ✅SAKIT BETIS/PEHA
    ✅KEMBUNG PERUT/SENGUGUT
    ✅SAKIT SENDI/OTOT/SARAF
    ✅MELANCARKAN PERNAFASAN
    ✅MEREDAKAN ANGIN DALAM BADAN
    :
    💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
    ZTO adalah minyak angin yang berkualiti dan selamat digunakan pada semua jenis kulit ⏰kelegaan yang pantas dalam beberapa saat
    ❌Tidak menyebabkan sakit kulit, alahan dan yang paling penting ianya tidak beralkohol
    ⚠️Jangan sapu minyak terlalu banyak kerana ZTO sangat berangin
    🚻Mesra Alam😍
    :
    🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓
    😲Tidak berkelapangan masa untuk datang❓jangan risau kami ada membuat postage 1 Malaysia untuk memenuhi impian anda mendapatkan Zana Therapy Oil dengan segera😍💟🌸
    :
    ⚫️Tekan saja link dibawah👇👇👇
    wasap.my/60105400300/ZTO
    wasap.my/60105400300/ZTO
    wasap.my/60105400300/ZTO
    :
    Atau layari laman web kami
    http://zanatherapyoil.wixsite.com/website
    :
    #zanatherapyoil #minyakmigrain #minyakzto #minyakanginpatipudina #minyakterapiantistress #melegakanmigrain #melegakansakitkepala #keluaranusahawanbumiputeramelaka #zanaspamuslimah #spamuslimahmelaka #spano1melaka #spamelaka #urutantradisional #urutanwanita #pakarurutananda #wanitasihat #wanitahebat

    2 0 8 August, 2019
    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
-
-
KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
--------------------------------------------
.
✅Semua staf muslimah.
✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
.
📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
--------------------------------------------
.
1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
.
.
#aisyaahspa #spamuslimahmelaka
Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
    JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
    -
    -
    KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
    --------------------------------------------
    .
    ✅Semua staf muslimah.
    ✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
    ✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
    ✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
    ✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
    ✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
    ✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
    .
    📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
    INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
    --------------------------------------------
    .
    1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

    2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

    3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
    .
    .
    #aisyaahspa #spamuslimahmelaka
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    7 0 7 August, 2019

Top #spamuslimahmelaka posts

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
-
-
KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
--------------------------------------------
.
✅Semua staf muslimah.
✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
.
📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
--------------------------------------------
.
1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
.
.
#aisyaahspa #spamuslimahmelaka
Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    PROMOSI MERDEKA RAYA KINI KEMBALI ❗️😱
    JOM GRAB CEPAT UOLSSS! Anda stress dan lesu badan akibat tekanan kerja seharian? JOM RECHARGE SEMULA ENERGY ANDA DI @aisyaahspa.melaka❗️🔥
    -
    -
    KENAPA ANDA KENA PILIH @aisyaahspa.melaka?
    --------------------------------------------
    .
    ✅Semua staf muslimah.
    ✅Spa ini khas untuk kaum muslimah sahaja
    ✅Menggunakan produk yang selamat / halal.
    ✅Rawatan yang best dan mendapat permintaan tinggi oleh majoriti muslimah di Melaka.
    ✅Harga yang berbaloi. Hampir semua taraf ekonomi mampu mendapatkan rawatan. Tiada caj tambahan (SST, etc).
    ✅Persekitaran yang tenang, nyaman dan zikir-zikir menjadi halwa telinga.
    ✅Lokasi spa yang mudah dicari, tiada masalah parking kereta dan servis maklum balas yang pantas (enquiry or appointment by call / whatsApp / walk-in)
    .
    📌Harga berbaloi. Tanpa Cas Tambahan 📌 --------------------------------------------
    INGIN MENCUBA RAWATAN KAMI?
    --------------------------------------------
    .
    1⃣ Boleh ke 13-1, Pusat Niaga Bukit Palah, Bukit Baru, Melaka

    2⃣ Untuk appointment, sila hubungi nombor 019-6181 620 atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 📲

    3⃣Follow juga INSTA/FB @aisyaahspa.melaka [👆klik follow disini 👆] untuk update offer terkini, jenis servis, harga, dll 🎈
    .
    .
    #aisyaahspa #spamuslimahmelaka
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah atau klik sahaja link WhatsApp ini www.wasap.my/60196181620 untuk operation team hubungi 👇🏾📲

    7 0 7 August, 2019
    Tak lama lagi hari bahagia anda? 
Daki di badan tu dah sental ke? 
Kuku tu dah kilat ke? Baru ON POINT dengan kuku liplap liplap✨ 
Facial dah buat ke? Baru cantik make up uolss nanti! 
Buat sekali eyelash perm, kat rumah nak cantik cantik depan suami tak payah susah susah nak kepit bulu mata tu, calit maskara je suami terus bertambah sayang dek bulu mata lentikss uolss!
-
-

Jom belai dan reward yourself di @aisyaahspa.melaka. Khas untuk 💯 kaum muslimah. No man allowed! 🙅🏻‍♀️. Dah tak perlu risau dan takut nak ber~spa and enjoy your ‘me time’💆🏻‍♀️
-
-
 Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
-
"JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
-
-
#tipsbyaisyaahspa
#spamuslimahmelaka
#bekammuslimahmelaka
#spamalaysia 
#spamelakamurah 
#spamelaka 
#massage
#facial 
#servisurutan 
#spapackage 
#melaka
#spamurah
#bekammurah
#bekam
#bridalspa 
#spa @ Melaka Mall

    Tak lama lagi hari bahagia anda?
    Daki di badan tu dah sental ke?
    Kuku tu dah kilat ke? Baru ON POINT dengan kuku liplap liplap✨
    Facial dah buat ke? Baru cantik make up uolss nanti!
    Buat sekali eyelash perm, kat rumah nak cantik cantik depan suami tak payah susah susah nak kepit bulu mata tu, calit maskara je suami terus bertambah sayang dek bulu mata lentikss uolss!
    -
    -

    Jom belai dan reward yourself di @aisyaahspa.melaka. Khas untuk 💯 kaum muslimah. No man allowed! 🙅🏻‍♀️. Dah tak perlu risau dan takut nak ber~spa and enjoy your ‘me time’💆🏻‍♀️
    -
    -
    Sebarang pertanyaan atau temujanji, boleh tinggalkan nombor whatsapp di DM/di komen bawah untuk operation team hubungi 👇🏾. Atau whatsapp/call 019-6181-620 (Cik Aisyah)
    -
    "JADIKAN AISYAAH SPA SEBAGAI SPA MUSLIMAH PILIHAN NOMBOR #1 ANDA"
    -
    -
    #tipsbyaisyaahspa
    #spamuslimahmelaka
    #bekammuslimahmelaka
    #spamalaysia
    #spamelakamurah
    #spamelaka
    #massage
    #facial
    #servisurutan
    #spapackage
    #melaka
    #spamurah
    #bekammurah
    #bekam
    #bridalspa
    #spa @ Melaka Mall

    15 1 28 June, 2019
    Apa itu E-Light Hair Removal (IPL HAIR REMOVAL)
.
.
E-light adalah rawatan teknologi terkini yang terbukti berkesan dan paling cepat untuk menghilangkan bulu roma di tubuh anda. Teknik ini mampu menghancurkan folikel rambut, iaitu akar rambut. Dengan mengawal ketepatan cahaya E-Light, ia dapat melepasi lapisan permukaan kulit dan meresap jauh ke dalam folikel rambut untuk menghancurkannya. .
.
Apa kebaikannya? 👇🏻
.
Ini akan merencatkan pertumbuhan rambut baru dan memastikan kulit terasa licin bak sutera. .
.

Apakan kesannya? .👇🏻
.
.
Walau bagaimanapun, rawatan perlu diulang untuk beberapa kali bagi memastikan folikel rambut benar-benar sudah mati. Rawatan ini sesuai untuk semua jenis kulit, tidak menyakitkan dan berkesan jika dibandingkan dengan kaedah konvensional. 
Wasap amy SEKARANG untuk book slot korang 😍

www.wasap.my/60182335815/IPL
www.wasap.my/60182335815/IPL

    Apa itu E-Light Hair Removal (IPL HAIR REMOVAL)
    .
    .
    E-light adalah rawatan teknologi terkini yang terbukti berkesan dan paling cepat untuk menghilangkan bulu roma di tubuh anda. Teknik ini mampu menghancurkan folikel rambut, iaitu akar rambut. Dengan mengawal ketepatan cahaya E-Light, ia dapat melepasi lapisan permukaan kulit dan meresap jauh ke dalam folikel rambut untuk menghancurkannya. .
    .
    Apa kebaikannya? 👇🏻
    .
    Ini akan merencatkan pertumbuhan rambut baru dan memastikan kulit terasa licin bak sutera. .
    .

    Apakan kesannya? .👇🏻
    .
    .
    Walau bagaimanapun, rawatan perlu diulang untuk beberapa kali bagi memastikan folikel rambut benar-benar sudah mati. Rawatan ini sesuai untuk semua jenis kulit, tidak menyakitkan dan berkesan jika dibandingkan dengan kaedah konvensional.
    Wasap amy SEKARANG untuk book slot korang 😍

    www.wasap.my/60182335815/IPL
    www.wasap.my/60182335815/IPL

    10 2 7 July, 2019