#spamuslimahmuar Instagram Photos & Videos

spamuslimahmuar - 52 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #spamuslimahmuar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
115 hours
Average like
11.7
Average comment
0.9
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Our loyal guest of UBS Spa! Thank you madam for having us to give your body reward.
#spamuar #spamuslimahmuar #spaorganic #selfrewards💕 #metime💕 #bookingsavailable

Our loyal guest of UBS Spa! Thank you madam for having us to give your body reward.
#spamuar #spamuslimahmuar #spaorganic #selfrewards💕 #metime💕 #bookingsavailable
7 0 17 October, 2019

Hamam Zahrat Jamilah ...Sangkala ritual Mandian Bunga Tradisional Melayu...Rasailah kedamaian keasyikan mandian tradisional melayu ini hanya di Umiey Beauty Sanctuary
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganic #auraseritraditional #hamambungaumieyspa

Hamam Zahrat Jamilah ...Sangkala ritual Mandian Bunga Tradisional Melayu...Rasailah kedamaian keasyikan mandian tradisional melayu ini hanya di Umiey Beauty Sanctuary 
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganic #auraseritraditional #hamambungaumieyspa
8 0 15 October, 2019

Semoga service kami memberi kepuasan yang berpanjangan ...Thank you to both of you ...
#spamuar #spamuslimahmuar #spamuarorganic #auraseritraditional #totokaurawajah

Semoga service kami memberi kepuasan yang berpanjangan ...Thank you to both of you ...
#spamuar #spamuslimahmuar #spamuarorganic #auraseritraditional #totokaurawajah
7 0 9 October, 2019

Our loyal guest of Umiey Beauty Sanctuary,Muar ...Thank you for having us your body reward.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganictraditional #spaherbs #footsoaksorganic #auraseritraditional #sengkakwajah #totokaurawajah

Our loyal guest of Umiey Beauty Sanctuary,Muar ...Thank you for having us your body reward.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganictraditional #spaherbs #footsoaksorganic #auraseritraditional #sengkakwajah #totokaurawajah
13 2 9 October, 2019

Our loyal guest of Umiey Beauty Sanctuary Spa...Thank you miss Ain for having us ur body reward..
#spamuar #spamuslimahmuar #spaorganictraditional #bodytreatment #footsoaksorganic #auraseritraditional #bookingsavailable

Our loyal guest of Umiey Beauty Sanctuary Spa...Thank you miss Ain for having us ur body reward..
#spamuar #spamuslimahmuar #spaorganictraditional #bodytreatment #footsoaksorganic #auraseritraditional #bookingsavailable
4 1 9 October, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet
84 7 7 October, 2019
Salam Jumaat Ladies!
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganic #lotsoflove
4 0 4 October, 2019

Salam Maal Hijrah ...In Syaa Allah come the new 1441 Hijriah will give a lot of bless from Allah.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #lotsoflove💞

Salam Maal Hijrah ...In Syaa Allah come the new 1441 Hijriah will give a lot of bless from Allah.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #lotsoflove💞
8 0 1 September, 2019

Spa Traditional yang di tawarkan oleh UBS untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari. Penyediaan seri pengantin yang amat teruja dan exclusive memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #bridestobe2019 #preweddingspamuar

Spa Traditional yang di tawarkan oleh UBS untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari. Penyediaan seri pengantin yang amat teruja dan exclusive memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #bridestobe2019 #preweddingspamuar
4 0 29 August, 2019

Relax your body ...
"The time to relax is when you dont have the time for it". Dapatkan pakej yg menarik dan nikmati pengalaman yg luar biasa bersama kami di Umiey Beauty Sanctuary.
Time to sweep all haptic away and find your peaceful mind. Grab it now before full booking.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spaorganictraditional #spamuslimahmuar #preweddingspamuar #bridalspamuar

Relax your body ...
"The time to relax is when you dont have the time for it". Dapatkan pakej yg menarik dan nikmati pengalaman yg luar biasa bersama kami di Umiey Beauty Sanctuary.
Time to sweep all haptic away and find your peaceful mind. Grab it now before full booking.
#spamuar #spamuarbandardiraja  #spaorganictraditional #spamuslimahmuar #preweddingspamuar #bridalspamuar
12 0 28 August, 2019

Spa traditional yang ditawarkan oleh Umiey Beauty Sanctuary adalah untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari . Penyediaan seri pengantin yang sgt teruja dan exclusive ...memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama anda.
#spamuar #spamuslimahmuar #spamuarbandardiraja #spamuarorganic #mandianbungatradisimelayu

Spa traditional yang ditawarkan oleh Umiey Beauty Sanctuary adalah untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari . Penyediaan seri pengantin yang sgt teruja dan exclusive ...memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama anda.
#spamuar #spamuslimahmuar #spamuarbandardiraja #spamuarorganic #mandianbungatradisimelayu
14 3 26 August, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
109 7 9 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
11 0 6 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
6 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
12 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 0 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
10 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
6 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
0 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.

https://www.instagram.com/p/Bw1szNmla3T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wl1xdoxtw4ib
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.

https://www.instagram.com/p/Bw1szNmla3T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wl1xdoxtw4ib
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
15 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 1 3 May, 2019

Top #spamuslimahmuar posts

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
12 1 4 May, 2019

Pakej Offer Sempena Hari Thaipusam 31/1 2018. Cepat2 grab sebelum slot penuh...Murah giler nii Jom3..
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamelayutradisional

Pakej Offer Sempena Hari Thaipusam 31/1 2018. Cepat2 grab sebelum slot penuh...Murah giler nii Jom3..
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamelayutradisional
24 0 30 January, 2018

GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
73 0 29 April, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
0 1 3 May, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
109 7 9 May, 2019

Spa Traditional yang di tawarkan oleh UBS untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari. Penyediaan seri pengantin yang amat teruja dan exclusive memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #bridestobe2019 #preweddingspamuar

Spa Traditional yang di tawarkan oleh UBS untuk membangkitkan aura seri pengantin raja sehari. Penyediaan seri pengantin yang amat teruja dan exclusive memberikan nikmat raja sehari pada hari dan malam pertama.
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spamuarorganic #bridestobe2019 #preweddingspamuar
4 0 29 August, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet
84 7 7 October, 2019

Hamam Zahrat Jamilah ...Sangkala ritual Mandian Bunga Tradisional Melayu...Rasailah kedamaian keasyikan mandian tradisional melayu ini hanya di Umiey Beauty Sanctuary
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganic #auraseritraditional #hamambungaumieyspa

Hamam Zahrat Jamilah ...Sangkala ritual Mandian Bunga Tradisional Melayu...Rasailah kedamaian keasyikan mandian tradisional melayu ini hanya di Umiey Beauty Sanctuary 
#spamuar #spamuarbandardiraja #spamuslimahmuar #spaorganic #auraseritraditional #hamambungaumieyspa
8 0 15 October, 2019