#sparkjohor Instagram Photos & Videos

sparkjohor - 1.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sparkjohor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
262.8
Average comment
4.4
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparksisto
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_
#crof_offial
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan
#kamipakaihelmet
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon
#sentiasaon
#pleassupport5k

Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparksisto 
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_ 
#crof_offial 
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa 
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan 
#kamipakaihelmet 
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon 
#sentiasaon
#pleassupport5k
54 0 19 hours ago

( #Repost @kariena_leng2_
@kariena_leng2) ••••••••••••• Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparksisto
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_
#crof_offial
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan
#kamipakaihelmet
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon
#sentiasaon
#pleassupport5k

(#Repost @kariena_leng2_
@kariena_leng2) ••••••••••••• Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparksisto 
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_ 
#crof_offial 
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa 
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan 
#kamipakaihelmet 
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon 
#sentiasaon
#pleassupport5k
56 0 19 hours ago

Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparksisto
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_
#crof_offial
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan
#kamipakaihelmet
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon
#sentiasaon
#pleassupport5k

Mat ptg follower ig sis , thanq kerana follow dan support ig sis 🌹... Nah sis lanje pic 😂😂... Jlan² ke kuala kangsar jp with my father 😘😘 Jom follow and support ig sis dibwah 👇 👉 @kariena_leng2_
👉 @kariena_leng2
👉 @sicro_official_

Korg follow sis , sis follow back 👌

#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparksisto 
#sparkjohor
#sparkkedah
#sparkborneotawau
#sicro_offical_ 
#crof_offial 
#jtxforall
#jtxjarang❌ngam
#jtxinside
#strike1asia
#nakcarikawanbukanlawan
#kelajuanmengatasimasa 
#Hobikamimahaldemimengejarertipersahabatan 
#kamipakaihelmet 
#kami❌Kronikami❌ramaididepanitupasti
#paipon 
#sentiasaon
#pleassupport5k
22 0 19 hours ago

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparkkedah
#sparkjohor
#sparkvapeofficial
#sparksisto
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet
#on❌on
#paipon
#lubikinwapanas

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparkkedah
#sparkjohor 
#sparkvapeofficial 
#sparksisto 
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet 
#on❌on 
#paipon 
#lubikinwapanas
57 0 16 November, 2019

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparkkedah
#sparkjohor
#sparkvapeofficial
#sparksisto
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet
#on❌on
#paipon
#lubikinwapanas

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparkkedah
#sparkjohor 
#sparkvapeofficial 
#sparksisto 
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet 
#on❌on 
#paipon 
#lubikinwapanas
64 0 16 November, 2019

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub
#sparkperak
#sparkkedah
#sparkjohor
#sparkvapeofficial
#sparksisto
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet
#on❌on
#paipon
#lubikinwapanas

Kami (SPARK) memerlukan sukarelawan area gerik pada 19/11 ni hari SELASA dari pagi hingga petang untuk PROGRAM BANTUAN TENGKUJUH kepada PENOREH GETAH , IBU TUNGGAL dan ASNAF GERIK .... Berminat nak join boleh dm atau wassap me 👉 kariena leng² 📲 0134517126 atau pun klik link di bio me ... #zulhuzaimy_m
#sparkmalaysianclub 
#sparkperak 
#sparkkedah
#sparkjohor 
#sparkvapeofficial 
#sparksisto 
#sicro_offical_
#crof_offial
#kariena_leng2_
#kariena_leng2
#zarul_kawa
#kamipakaihelmet 
#on❌on 
#paipon 
#lubikinwapanas
20 0 16 November, 2019

#lubikinwapanas SPARK FLAVOUR...sapa2 nak order melalui online pos atau cod bole direct kat brader kita timbalan spark johor @henreesani ...bahagian selatan bole la cod...pilihan sy MANGO sgt padu toq... #sparkjohor #sparkmalaysianclub #zulhuzaimy_m #toqmelifera

#lubikinwapanas SPARK FLAVOUR...sapa2 nak order melalui online pos atau cod bole direct kat brader kita timbalan spark johor @henreesani ...bahagian selatan bole la cod...pilihan sy MANGO sgt padu toq... #sparkjohor #sparkmalaysianclub #zulhuzaimy_m #toqmelifera
78 0 11 November, 2019
Hadir!!! @santaianakutara 7.0...
#sparkmalaysianclub #sparkjohor
695 2 9 November, 2019
ARG2020 at JB 
#sparkmalaysianclub #sparkjohor #kamipakaihelmet
127 0 8 November, 2019

@zulhuzaimy_m a.k.a Spark & @sparkmalaysianclub akan berada di @santaianakutara 7.0 🙌🏻
.
Jumpa kami di Bulatan Amanjaya, Meru, Ipoh, Perak dr jam 9.00 am - 4.00 pm Sabtu ini 😎 .
Macam2 ada di booth Spark ✌🏻 Antaranya Merchandise @sparkmalaysianclub , Pre-order helmet #SparkxNHK @mynhkhelmets & macam2 lagi barang Spark Bikin Panas 🔥💯
.
Hati2 di jalanraya, utamakan keselamatan geng ‼️
.
#lubikinwapanas 🔥
#sparkisback
#sparkisreal
#kasiranggi
#santaianakutara
.
@sparkmalaysianclub
@sparkvapeofficial
@miszerna
@bojanklang
.
#sparkselangor #sparkkedah #sparkperlis #sparklangkawi #sparkmelaka #sparkborneotawau #sparkperak #sparksisto #sparkjohor

@zulhuzaimy_m a.k.a Spark & @sparkmalaysianclub akan berada di @santaianakutara 7.0 🙌🏻
.
Jumpa kami di Bulatan Amanjaya, Meru, Ipoh, Perak dr jam 9.00 am - 4.00 pm Sabtu ini 😎 .
Macam2 ada di booth Spark ✌🏻 Antaranya Merchandise @sparkmalaysianclub , Pre-order helmet #SparkxNHK @mynhkhelmets & macam2 lagi barang Spark Bikin Panas 🔥💯
.
Hati2 di jalanraya, utamakan keselamatan geng ‼️
.
#lubikinwapanas 🔥
#sparkisback
#sparkisreal
#kasiranggi
#santaianakutara
.
@sparkmalaysianclub 
@sparkvapeofficial
@miszerna 
@bojanklang
.
#sparkselangor #sparkkedah #sparkperlis #sparklangkawi #sparkmelaka #sparkborneotawau #sparkperak #sparksisto #sparkjohor
64 0 6 November, 2019

Al-fatihah....
Salam Takziah dari kami Spark Malaysia Club Kepada Saudara Onie diatas pemergian Isteri tercinta Siti Zaubidah Bte Sulong (JR1332).. Arwah juga adalah ahli Spark Malaysian Club. Jenazah Akan di kebumikan di Tanah Perkuburan Kg Kurnia, Johor Bahru selepas waktu asar pada hari ini..
#alfatihah #sparkmalaysianclub #sparkjohor #
@zulhuzaimy_m @sparkmalaysianclub

Al-fatihah....
Salam Takziah dari kami Spark Malaysia Club Kepada Saudara Onie diatas pemergian Isteri tercinta Siti Zaubidah Bte Sulong (JR1332).. Arwah juga adalah ahli Spark Malaysian Club. Jenazah Akan di kebumikan di Tanah Perkuburan Kg Kurnia, Johor Bahru selepas waktu asar pada hari ini..
#alfatihah #sparkmalaysianclub #sparkjohor #
@zulhuzaimy_m @sparkmalaysianclub
476 3 30 October, 2019

Top #sparkjohor posts

dtg dari johor..mai mintak resepi 2stroke..
Saya cakap org main ysuku semua..🤣🤣
Dia masih setia dgan rxz the boss..
Rupanya Mamat Sapatu terima kasih dtg melawat bangkel gsm racing...
Artis tapi low profile terbaik ..
#sparkjohor
#sparkmalaysiaclub
#padunaiknyoq
#gsmracing #mamatsepah #spark #sparkjohor #sparkmalaysianclub

dtg dari johor..mai mintak resepi 2stroke..
Saya cakap org main ysuku semua..🤣🤣
Dia masih setia dgan rxz the boss..
Rupanya Mamat Sapatu terima kasih dtg melawat bangkel gsm racing...
Artis tapi low profile terbaik ..
#sparkjohor
#sparkmalaysiaclub
#padunaiknyoq
#gsmracing #mamatsepah #spark #sparkjohor #sparkmalaysianclub
6,577 19 1 August, 2019

Ni nama nye permainan budak2 seluar cawat londeh bak kata org2 johor..x pnh tpikir nk main natang papan luncur ni, buat nye jatuh tduduk x psal2 patah riuk tulang bontot..ngeri btol bwk naik bnda xde handle..tp pmainan papan luncur kertas pasir ni da makin pupus dek krana penangan Y15, katanye ada Y15 senang nk membonceng ‘kwn’ pi phuket main tembak2 air,klu naik papan luncur pi phuket mau nya krismas taun dpn bru smpi...kpd adik2 yg masih main papan luncur anda jgk blh jd ahli @sparkmalaysianclub sbb anda bersukan dgn benda yg beroda walupun tpaksa mengais...
#sparkmalaysianclub
#gatherasbrothers
#sparkjohor

Ni nama nye permainan budak2 seluar cawat londeh bak kata org2 johor..x pnh tpikir nk main natang papan luncur ni, buat nye jatuh tduduk x psal2 patah riuk tulang bontot..ngeri btol bwk naik bnda xde handle..tp pmainan papan luncur kertas pasir ni da makin pupus dek krana penangan Y15, katanye ada Y15 senang nk membonceng ‘kwn’ pi phuket main tembak2 air,klu naik papan luncur pi phuket mau nya krismas taun dpn bru smpi...kpd adik2 yg masih main papan luncur anda jgk blh jd ahli @sparkmalaysianclub sbb anda bersukan dgn benda yg beroda walupun tpaksa mengais...
#sparkmalaysianclub 
#gatherasbrothers 
#sparkjohor
3,924 20 15 April, 2019

Klu anda nk rsa sperti berada di phuket bike week, jom dtg di desaru international bike week 2019...pelbagai aktiviti yg ada kt sana sambil cuci2 mata tgk awek2..hati2 sume rider2..abg polis byk kt sana,jgn pi naik motor balik naik trak polis 🤣🤣🤣 @lyfevapor.co
#sparkjohor
#sparkmalaysianclub
#paipon
#kamipakaihelmet

Klu anda nk rsa sperti berada di phuket bike week, jom dtg di desaru international bike week 2019...pelbagai aktiviti yg ada kt sana sambil cuci2 mata tgk awek2..hati2 sume rider2..abg polis byk kt sana,jgn pi naik motor balik naik trak polis 🤣🤣🤣 @lyfevapor.co 
#sparkjohor 
#sparkmalaysianclub 
#paipon
#kamipakaihelmet
6,030 17 14 September, 2019

Gadis litar mne yg menawan???
Yg belakang atau yg depan??
#sparkmalaysianclub
#sparkjohor
#cubprix2019
#kamipakaihelmet

Gadis litar mne yg menawan???
Yg belakang atau yg depan??
#sparkmalaysianclub 
#sparkjohor 
#cubprix2019
#kamipakaihelmet
18,349 76 21 July, 2019
Saya tetap di belakang kamu brother @zulhuzaimy_m 
Tq paip yg mantap @paipon.company 
@syafiq_kota 
#sparkmalaysianclub 
#sparkjohor 
#yamahamalaysia 
#yamaharxz
#paipon 
#kamipakaihelmet
11,148 53 15 August, 2019

Bila ko tengah cuba sedaya upaya memotong kereta kawan ko... tiba tiba...
#kakikanjo #kakifly #jiwakacau #sampaisudah #podium #spark #sparkjohor #sparkmalaysianclub #allridersgathering #duapuluhduapuluh

Bila ko tengah cuba sedaya upaya memotong kereta kawan ko... tiba tiba...
#kakikanjo #kakifly #jiwakacau #sampaisudah #podium #spark #sparkjohor #sparkmalaysianclub #allridersgathering #duapuluhduapuluh
2,701 67 14 October, 2019

Dlm keadaan hati yg sedih, tetiba terlihat gambar seseorg yg mcm pnah di kenali,mngkin pd zaman ini ramai yg xbrapa nk knal,tp pd aku dia tetap diknali sepanjang zaman..rsa nya rata2 tau melodi lagu isabella dri kumpulan search,tp kite akn lebih cenderung pd vokalisnya,x di nafikan mmg vokalisnya hebat..tp cuba kita dgr kan pula ketukan drum dri lagu isabella tu pulak?? Sape yg pukul drum tu??? Yeee org tua dlm gambar tu la yg memainkan drum utk lagu isabella dan lagu2 search di dlm album2 search..tatkala dimamah usia ni pelbagai dugaan melanda abg yazit ahmad,mnggu lpas sya jmpe beliau,beliau msih mampu tersenyum walaupun aku nmpak seribu satu cerita di sebalik senyuman itu,tp siapalah aku utk menyelongkar cerita beliau??? Aku salam beliau dan trus berlalu pergi..esok pagi juga dia wasap aku dgn kata “Salam mamat? Terima kasih daun keladi ????”...aku x jwb ape2 pn sbb aku rsa dia lg byk berbudi pd aku,dri kecil smpi ke besar kamu telah hiburkan aku dgn lagu2 dri kumpulan kamu..sptotnya aku yg kna ucapkan trima ksih pd kamu..tapi aku rsa msih blm ckup utk ucapan tu jika aku tidak mngajak teman2 aku utk mmbantu beliau yg sedang dilanda seribu satu natijah di dlm hidup beliau..beliau mnghidap pnyakit buah pinggang,manakala anak lelaki beliau mnghidap pnyakit jantung dan memerlukan kos sehingga rm40k..apakata kite hulurkan bantuan sorg rm10 kpd beliau utk meringankan beban abg yazit sekeluarga..smoga allah permudahkan urusan beliau dan kita sekeluarga...ameen..
YAZIT AHMAD
acc no mybank 014271219687
#sparkmalaysianclub
#gatherasbrothers
#sparkjohor

Dlm keadaan hati yg sedih, tetiba terlihat gambar seseorg yg mcm pnah di kenali,mngkin pd zaman ini ramai yg xbrapa nk knal,tp pd aku dia tetap diknali sepanjang zaman..rsa nya rata2 tau melodi lagu isabella dri kumpulan search,tp kite akn lebih cenderung pd vokalisnya,x di nafikan mmg vokalisnya hebat..tp cuba kita dgr kan pula ketukan drum dri lagu isabella tu pulak?? Sape yg pukul drum tu??? Yeee org tua dlm gambar tu la yg memainkan drum utk lagu isabella dan lagu2 search di dlm album2 search..tatkala dimamah usia ni pelbagai dugaan melanda abg yazit ahmad,mnggu lpas sya jmpe beliau,beliau msih mampu tersenyum walaupun aku nmpak seribu satu cerita di sebalik senyuman itu,tp siapalah aku utk menyelongkar cerita beliau??? Aku salam beliau dan trus berlalu pergi..esok pagi juga dia wasap aku dgn kata “Salam mamat? Terima kasih daun keladi ????”...aku x jwb ape2 pn sbb aku rsa dia lg byk berbudi pd aku,dri kecil smpi ke besar kamu telah hiburkan aku dgn lagu2 dri kumpulan kamu..sptotnya aku yg kna ucapkan trima ksih pd kamu..tapi aku rsa msih blm ckup utk ucapan tu jika aku tidak mngajak teman2 aku utk mmbantu beliau yg sedang dilanda seribu satu natijah di dlm hidup beliau..beliau mnghidap pnyakit buah pinggang,manakala anak lelaki beliau mnghidap pnyakit jantung dan memerlukan kos sehingga rm40k..apakata kite hulurkan bantuan sorg rm10 kpd beliau utk meringankan beban abg yazit sekeluarga..smoga allah permudahkan urusan beliau dan kita sekeluarga...ameen..
YAZIT AHMAD 
acc no mybank 014271219687
#sparkmalaysianclub 
#gatherasbrothers 
#sparkjohor
8,376 83 8 March, 2019

Alhamdulillah syukur segalanya di permudahkan dlm mnjayakan SPARK ALL RIDERS GATHERING..tq pd sume rider2 seluruh mlysia yg hadir menjayakan program @sparkmalaysianclub @sparkjohor ..insyallah ada masa kita akan bertemu lg dlm program yg trbaru..love u all.. tq sponser rambut ala2 org papua dri saloon @thekingofspade johor bharu..
#sparkmalaysianclub
#sparkjohor
#gatherasbrothers
🎥 @loav.film

Alhamdulillah syukur segalanya di permudahkan dlm mnjayakan SPARK ALL RIDERS GATHERING..tq pd sume rider2 seluruh mlysia yg hadir menjayakan program @sparkmalaysianclub @sparkjohor ..insyallah ada masa kita akan bertemu lg dlm program yg trbaru..love u all.. tq sponser rambut ala2 org papua dri saloon @thekingofspade johor bharu..
#sparkmalaysianclub 
#sparkjohor 
#gatherasbrothers
🎥 @loav.film
10,819 56 2 March, 2019