#srirampai Instagram Photos & Videos

srirampai - 56.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #srirampai and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
33 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.2
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

Muka breakout ⁉
.
.
Tak tau nak rawat macam mana ⁉
.
.
Sabar ye sayang. Kakcun ada produk sesuai untuk korg. Dengan syarat konsisten pakai & pahami kulit anda. .
.
Kalau still ragu² lagi, meh la roger Kakcun nanti Kakcun akan guide uols 😘
.
📲www.wasap.my/60196326894/herv
.
#herv #skincare #hervnatural #puncakalam #ijok #uitmpuncakalam #kotaputeri #tasekputeri #srirampai #agenthervselangor #cod #posseluruhmalaysia

Muka breakout ⁉
.
.
Tak tau nak rawat macam mana ⁉
.
.
Sabar ye sayang. Kakcun ada produk sesuai untuk korg. Dengan syarat konsisten pakai & pahami kulit anda. .
.
Kalau still ragu² lagi, meh la roger Kakcun nanti Kakcun akan guide uols 😘
.
📲www.wasap.my/60196326894/herv
.
#herv #skincare #hervnatural #puncakalam #ijok #uitmpuncakalam #kotaputeri #tasekputeri #srirampai #agenthervselangor #cod #posseluruhmalaysia
1 0 13 January, 2020

Rasa belum tau.. presentation ok😁 jom balun! 😅 #asampedastenggiri #srirampai #latelunch

Rasa belum tau.. presentation ok😁 jom balun! 😅 #asampedastenggiri  #srirampai #latelunch
0 0 13 January, 2020

Hey guys. We are open like usual. Dont forget to place your order on the number given. Do whatsapp for any inquiries.

Delivery ON delivery ON 😋😋 TIADA MINIMUM ORDER. Original Arabic Cuisine & Original Thaiii Food powered by ROYALE KEBAB & GRILL. Harga belum masuk delivery caj yaaa. Caj delivery ikot kawasan & lokasi. Jgn risau caj delivery kita bg murrr murrr jee.

WHATSAPP👇👇👇👇👇👇 Www.wasap.my/601133423301

Www.wasap.my/60166766646

#DeliveryAvailable #setapak #kualalumpur #wangsamaju #setiawangsa #keramat #gombak #batucaves #selayang #sentul #srirampai #danaukota #kepong #kawasansekitar #cateringevent #cateringservices #minicatering #foodlover #foodporn #makansedap #makanmakannn #royalekebabandgrill #arabicrestaurant #arabicfood #thaiifood

Hey guys. We are open like usual. Dont forget to place your order on the number given. Do whatsapp for any inquiries.

Delivery ON delivery ON 😋😋 TIADA MINIMUM ORDER. Original Arabic Cuisine & Original Thaiii Food powered by ROYALE KEBAB & GRILL. Harga belum masuk delivery caj yaaa. Caj delivery ikot kawasan & lokasi. Jgn risau caj delivery kita bg murrr murrr jee.

WHATSAPP👇👇👇👇👇👇 Www.wasap.my/601133423301

Www.wasap.my/60166766646

#DeliveryAvailable #setapak #kualalumpur #wangsamaju #setiawangsa #keramat #gombak #batucaves #selayang #sentul #srirampai #danaukota #kepong #kawasansekitar #cateringevent #cateringservices #minicatering #foodlover #foodporn #makansedap #makanmakannn #royalekebabandgrill #arabicrestaurant #arabicfood #thaiifood
2 0 13 January, 2020

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA :
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju, Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil
#totonarita_hk
#totonaritamurah
#naritatotohk
#totonarita
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA : 
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju,  Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗 
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil 
#totonarita_hk
#totonaritamurah 
#naritatotohk 
#totonarita 
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves 
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak
2 0 13 January, 2020

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA :
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju, Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil
#totonarita_hk
#totonaritamurah
#naritatotohk
#totonarita
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA : 
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju,  Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗 
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil 
#totonarita_hk
#totonaritamurah 
#naritatotohk 
#totonarita 
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves 
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak
2 0 13 January, 2020

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA :
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju, Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil
#totonarita_hk
#totonaritamurah
#naritatotohk
#totonarita
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak

⛔ GIANT SETAPAK⛔
.
Terima kasih Cik dapatkan toto narita orginal corak blueberrry ni dari kami. Penghantaran ke Giant Setapak. Harap beli lagi lepas ini. 😁
.
Jadi yang mana nak dapatkan toto narita dengan PILIHAN CORAK YANG PELBAGAI BOLEJ LAJU-LAJU WHATSAPP SAYA‼️
.
.
Toto Narita Original by Hk :
.
✅ Original
✅ King Size 74x90
✅ 3-4kg
✅ Cotton
✅ Mudah Simpan
✅ Mudah dibawa travel
.
.
💰RM68
.
📌 Self Pick Up di Sentul/ Sri Rampai
📌 COD oleh Runner
📌 COD oleh Kami
📌 Postage : Rm10sm Rm25ss
.
📍PENGHANTARAN PERCUMA : 
Sentul, Setapak, Danau Kota, Sri Rampai, Wangsa Maju,  Setiawangsa & Keramat
.
.
Berminat blh tekan 🔗 
http://www.wasap.my/60183681880/saya.mencari.toto.narita.hk
.
.
#totonaritakualalumpur #totonaritahaifaakamil 
#totonarita_hk
#totonaritamurah 
#naritatotohk 
#totonarita 
#totonaritakl
#totonaritasetapak
#totonaritadanaukota
#totonaritasetiawangsa
#totonaritawangsamaju
#totonaritasrirampai
#totonaritasentul
#totonaritatitiwangsa
#totonaritajalanpahang
#totonaritagombak
#totonaritakgbaru
#totonaritabatucaves 
#totonaritajalanpahang
#totonaritakgbaru
#totonaritatitiwangsa
#totonaritabukitantarabangsa
#keramat
#setiawangsa
#wangsamaju
#srirampai
#setapak
#sentul
#gombak
#jalangentingklangsetapak
4 0 13 January, 2020

Ibu berpantang selepas 2minggu boleh amalkan LADYES COAFEE☕☕ Minum secawan sebelah pagi untuk tenaga sepanjang hari.🤱🤱
Selain itu, dapat merawat dalaman ibu-ibu kembali sihat dan lebih yakin💃💃 Menjadi booster susu juga kepada badan ibu yang serasi. In syaa Allah rasa memang sedap😋😋 Jom stanby sekotak untuk ibu-ibu dalam pantang. Tak pantang pun boleh jugak. Booster tenaga harian.

#drinktobelieveit

#kopijamu #jamumoden #jamu #jamumodenuntukwanita #jamumodensedap #jamumalaysia #jamumodenviral #minumanjamu #minumandalampantang #minumjamu #anjalkanpayudara #kopiperapat #jamuikatsuami #masalahdalamanwanita #keputihanhilang #sengguguthilang #lobata #manjakani #ladyescoafeeampang #nufiyaampang #nufiyakl
#setapak #codsentul #srirampai #setiawangsa #codwangsamaju #codampang #codtamanmelati

Ibu berpantang selepas 2minggu boleh amalkan LADYES COAFEE☕☕ Minum secawan sebelah pagi untuk tenaga sepanjang hari.🤱🤱
Selain itu, dapat merawat dalaman ibu-ibu kembali sihat dan lebih yakin💃💃 Menjadi booster susu juga kepada badan ibu yang serasi. In syaa Allah rasa memang sedap😋😋 Jom stanby sekotak untuk ibu-ibu dalam pantang. Tak pantang pun boleh jugak. Booster tenaga harian.

#drinktobelieveit

#kopijamu #jamumoden #jamu #jamumodenuntukwanita #jamumodensedap #jamumalaysia #jamumodenviral #minumanjamu #minumandalampantang #minumjamu #anjalkanpayudara #kopiperapat  #jamuikatsuami #masalahdalamanwanita #keputihanhilang #sengguguthilang #lobata #manjakani #ladyescoafeeampang #nufiyaampang #nufiyakl 
#setapak #codsentul #srirampai  #setiawangsa #codwangsamaju  #codampang #codtamanmelati
1 0 13 January, 2020

Kopi mix coco rasa seperti mocha. Dah la sedap elok pulak utk rawat dalaman. Bangun pg terasa ringan ja badan. Hilang sakit2 tumit. Sakit lutut pun dah xda. Asyik terkentut je. Keluar habis angin2 degil tu semua. 'Cik putih' jahat pun dah hilang terus. Period pun stabil dan senggugut xberani lg menyerang.

Kopi ni sesuai diamalkan oleh ✔️ Ibu berpantang dan menyusukan baby
✔️ Warga emas
✔️ Anak dara

#kopijamu #jamumoden #jamu #jamumodenuntukwanita #jamumodensedap #jamumalaysia #jamumodenviral #minumanjamu #minumandalampantang #minumjamu #anjalkanpayudara #kopiperapat #jamuikatsuami #masalahdalamanwanita #keputihanhilang #sengguguthilang #lobata #manjakani #ladyescoafeeampang #nufiyaampang #nufiyakl
#setapak #codsentul #srirampai #setiawangsa #codwangsamaju #codampang #codtamanmelati

Kopi mix coco rasa seperti mocha. Dah la sedap elok pulak utk rawat dalaman. Bangun pg terasa ringan ja badan. Hilang sakit2 tumit. Sakit lutut pun dah xda. Asyik terkentut je. Keluar habis angin2 degil tu semua. 'Cik putih' jahat pun dah hilang terus. Period pun stabil dan senggugut xberani lg menyerang.

Kopi ni sesuai diamalkan oleh ✔️ Ibu berpantang dan menyusukan baby
✔️ Warga emas
✔️ Anak dara

#kopijamu #jamumoden #jamu #jamumodenuntukwanita #jamumodensedap #jamumalaysia #jamumodenviral #minumanjamu #minumandalampantang #minumjamu #anjalkanpayudara #kopiperapat  #jamuikatsuami #masalahdalamanwanita #keputihanhilang #sengguguthilang #lobata #manjakani #ladyescoafeeampang #nufiyaampang #nufiyakl 
#setapak #codsentul #srirampai  #setiawangsa #codwangsamaju  #codampang #codtamanmelati
1 0 13 January, 2020

Sebab tu la kambing perap mamasab jadi pilihan semua. 🐑Hanya guna biri2 muda dari new zealand yg tersangat lah lembut & kurang lemak. 🐑Bahagian shoulders menjadi keutamaan. 🐑 Di perap dgn 25 remoah so rasa rempah pun mmg meresap sampai ke dalam. Berani jamin tau, korang satu family akan puas hari 💯. Roger cepat sebelum oos

http://wasap.my/60196142769/kambingperap

http://wasap.my/60196142769/kambingperap

http://wasap.my/60196142769/kambingperap 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE DELIVERY dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #jjcm #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday

Sebab tu la kambing perap mamasab jadi pilihan semua. 🐑Hanya guna biri2 muda dari new zealand yg tersangat lah lembut & kurang lemak. 🐑Bahagian shoulders menjadi keutamaan. 🐑 Di perap dgn 25 remoah so rasa rempah pun mmg meresap sampai ke dalam. Berani jamin tau, korang satu family akan puas hari 💯. Roger cepat sebelum oos

http://wasap.my/60196142769/kambingperap

http://wasap.my/60196142769/kambingperap

http://wasap.my/60196142769/kambingperap 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE DELIVERY dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #jjcm #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship 
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery  #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday
0 0 13 January, 2020

Pilihan kami biri2 muda dari new zealand yg tersangat lah lembut & kurang lemak.

Rasa rempah pun mmg meresap sampai ke dalam. Berani jamin tau, korang satu family akan puas hari 💯. Cuma nak bg tau stock tak byk, jangan sampai kepunan sbb stock dh oos😋

Roger cepat sebelum oos

http://wasap.my/60184609769/kambingperap

http://wasap.my/60184609769/kambingperap

http://wasap.my/60184609769/kambingperap 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE GIFT dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #jjcm #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday

Pilihan kami biri2 muda dari new zealand yg tersangat lah lembut & kurang lemak.

Rasa rempah pun mmg meresap sampai ke dalam. Berani jamin tau, korang satu family akan puas hari 💯. Cuma nak bg tau stock tak byk, jangan sampai kepunan sbb stock dh oos😋

Roger cepat sebelum oos

http://wasap.my/60184609769/kambingperap

http://wasap.my/60184609769/kambingperap

http://wasap.my/60184609769/kambingperap 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE GIFT dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #jjcm #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship 
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery  #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday
0 0 13 January, 2020

🌹Loveliee Cleanser
BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰 🌹Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

1 Botol CLEANSER RM 59 sahaja uolls ❗
better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. Wasap sis cepat ❗
❗ Klik di link bio 📱 📱0177240253 🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapat 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah #segamat #gemas #tangkak #lovelieemuar #cemburuseorangperempuan #lovelieekl #wismafgv #srirampai #menarakpj #utmgurneymall

🌹Loveliee Cleanser 
BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰 🌹Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

1 Botol CLEANSER RM 59 sahaja uolls ❗ 
better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. Wasap sis cepat ❗
❗ Klik di link bio 📱 📱0177240253 🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapat 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah #segamat #gemas #tangkak #lovelieemuar #cemburuseorangperempuan #lovelieekl #wismafgv #srirampai #menarakpj  #utmgurneymall
3 0 13 January, 2020

IT‘S MONDAY!!!
75mins ZUMBA Fitness with non other than ZIN @ewone_lee tonight!!
.
so lets bring your friends and family to join together tonight!
📆 13 JANUARY 2020
⏰ 8:45pm
📍 The Excellento Fitness Studio (Waze)
💵 Walk in RM15😍
.
Any enquiry do DM us or contact 012-3259192 😉
.
#excellentofitness #excellento #excellentofitnessstudio #tamanmelawati #fitnessstudio #kualalumpur #ampang #wangsamaju #setiawangsa #gombak #srirampai #melawatisquare #malaysia #zumbafitness #melawatimall #smktamanmelawati #sktamanmelawati #sktamanmelawati2 #wangsamelawati #smkwangsamelawati #skwangsamelawati #zumbatamanmelawati #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaclass #zumbasession #zumbaclasskualalumpur #zinewone

IT‘S MONDAY!!!
75mins ZUMBA Fitness with non other than ZIN @ewone_lee tonight!!
.
so lets bring your friends and family to join together tonight!
📆 13 JANUARY 2020
⏰ 8:45pm
📍 The Excellento Fitness Studio (Waze)
💵 Walk in RM15😍
.
Any enquiry do DM us or contact 012-3259192 😉
.
#excellentofitness #excellento #excellentofitnessstudio #tamanmelawati #fitnessstudio #kualalumpur #ampang #wangsamaju #setiawangsa #gombak #srirampai #melawatisquare #malaysia #zumbafitness #melawatimall #smktamanmelawati #sktamanmelawati #sktamanmelawati2 #wangsamelawati #smkwangsamelawati #skwangsamelawati #zumbatamanmelawati #zumbamalaysia #zumbakualalumpur #zumbaclass #zumbasession #zumbaclasskualalumpur #zinewone
4 0 13 January, 2020

Bukan tong sampah tak disediakan. Cuma dah jadi amalan kebanyakan rakyat Malaysia utk ambil mudah dan buang sampah merata. Belum kira lagi botol2 arak murah dari KK Mart yg bersepah dlm taman. Lepas tu komplen kat DBKL. Apa kata kita mulakan dgn diri sendiri? Buang sampah masing2 dlm tong sampah. Kalau tak jumpa tong sampah, simpan dlm kocek sampai jumpa tong sampah. Jangan tinggalkan camtu jer dan harap orang lain tolong kemaskan. You are not even that special, sayang. Ini Taman Tasik Sri Rampai, bukan Taman Bapak Kau. Sekali lagi, taman ni khusus utk pejalan kaki dan kerusi roda. Motorsikal dan basikal dilarang utk elakkan kegiatan ragut dalam taman. #tamantasiksrirampai #srirampai #setapak #kualalumpur #landskap #gogreen

Bukan tong sampah tak disediakan. Cuma dah jadi amalan kebanyakan rakyat Malaysia utk ambil mudah dan buang sampah merata. Belum kira lagi botol2 arak murah dari KK Mart yg bersepah dlm taman. Lepas tu komplen kat DBKL. Apa kata kita mulakan dgn diri sendiri? Buang sampah masing2 dlm tong sampah. Kalau tak jumpa tong sampah, simpan dlm kocek sampai jumpa tong sampah. Jangan tinggalkan camtu jer dan harap orang lain tolong kemaskan. You are not even that special, sayang. Ini Taman Tasik Sri Rampai, bukan Taman Bapak Kau. Sekali lagi, taman ni khusus utk pejalan kaki dan kerusi roda. Motorsikal dan basikal dilarang utk elakkan kegiatan ragut dalam taman. #tamantasiksrirampai #srirampai #setapak #kualalumpur #landskap #gogreen
8 0 13 January, 2020

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak #oneselayang #uitmselayang #162residency #primaselayang #selayang #perdanaresidence #perdanaresidence2 #sriselayang #hospitalselayang #idamanhills #templerhills

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak #oneselayang #uitmselayang #162residency #primaselayang #selayang #perdanaresidence #perdanaresidence2 #sriselayang #hospitalselayang #idamanhills #templerhills
3 1 13 January, 2020

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak
3 1 13 January, 2020

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak

Tadaaa..... sayang2 semua ready for *CNY PROMO 88* 2 hari lagi ??? Inilah menu yang bakal kita berikan special price untuk sayang2 semua.

Hopefully sayang2 semua enjoy dan happy untuk grab this menu 😍

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak
2 1 13 January, 2020

Sambianca chocolate bukak ye harini 🥰

Landmark Berhadapan CIMBBANK Setiawangsa
Waktu Operasi Jam 6 Petang - 11 Malam
Isnin - Jumaat
Delivery Pun Ada Tau So Whatsapp 019-2954993

#jjcm #chocolate #murah #makanan #mesticuba #setiawangsa #wangsamaju #srirampai #makanviral #murah #instafood #viralmalaysia #foodporn #foodie #malaysianfood #klfoodies #foodislife #igfood #halalfood #bazarpaknil #bmf #chocolateleleh #buymuslimfirst #desert #shahalam

Sambianca chocolate bukak ye harini 🥰

Landmark Berhadapan CIMBBANK Setiawangsa 
Waktu Operasi  Jam 6 Petang - 11 Malam
Isnin - Jumaat 
Delivery Pun Ada Tau So  Whatsapp  019-2954993

#jjcm#chocolate#murah#makanan#mesticuba#setiawangsa #wangsamaju#srirampai#makanviral#murah#instafood#viralmalaysia#foodporn#foodie#malaysianfood#klfoodies#foodislife#igfood#halalfood#bazarpaknil#bmf#chocolateleleh#buymuslimfirst#desert#shahalam
4 0 13 January, 2020

AFS / Anygirls Fitness Studio is conducting a Personal Training for women especially those who wants to lose weight, getting fit and maintaining ideal weight.
Call us at 013 3779780 for details, PT schedule and location.
.
.
#anygirlsfitnessstudio #srirampai #personaltraining #srirampaifitness #kualalumpurfitness #tamanmelawati #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #danaukota #setiawangsa #keramat #fitnessfreaks #fitmom #fitladies #msnsetiawangsa  #malaysiafitness #slimandfitmalaysia #fitkrew #fitandfabulous #ladiesonlystudio #womanonlystudio #ladiesonly #ladiesswag #womenempowerment #2020 #ladiesworkouts

AFS / Anygirls Fitness Studio is conducting a Personal Training for women especially  those who wants to lose weight, getting fit and maintaining ideal weight.
Call us at 013 3779780 for details, PT schedule and location.
.
.
#anygirlsfitnessstudio #srirampai #personaltraining #srirampaifitness #kualalumpurfitness #tamanmelawati #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #danaukota #setiawangsa #keramat #fitnessfreaks #fitmom #fitladies #msnsetiawangsa  #malaysiafitness #slimandfitmalaysia #fitkrew #fitandfabulous #ladiesonlystudio #womanonlystudio #ladiesonly #ladiesswag #womenempowerment #2020 #ladiesworkouts
2 0 13 January, 2020

*KAMBING PERAP MAMASAB UBAT HATI SUAMI FREE DELIVERY *

Sempen minggu gaji Sue nak open kambing perap mamasab, sebab para isteri boleh ubat hati suami yang asik makan kat luar jeer.

Kambing perap mamasab ni kami pakai lamb New Zealand supaya daging dia lembut ya ampunnn. Beza taw daging lamb dengan daging mutton. Daging lamb lagi lembut yer. 😋
.
Pastu kita perap plak dengan 24 rempah rahsia. Memang sangat berempah, juicy , lembut dan terbaik la lamb perap mamasab.
.
Jadi isteri² yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr dalam satu masa dapat ubat hati suami meh click link kat bawah ye. .

Klik link ini👇👇👇 http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

1kg (7-9pcs)
1.5kg (10-14pcs)
2kg (16-18pcs) 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE DELIVERY dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #damansara #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday

*KAMBING PERAP MAMASAB UBAT HATI SUAMI FREE DELIVERY *

Sempen minggu gaji Sue nak open kambing perap mamasab, sebab para isteri boleh ubat hati suami yang asik makan kat luar jeer.

Kambing perap mamasab ni kami pakai lamb New Zealand supaya daging dia lembut ya ampunnn. Beza taw daging lamb dengan daging mutton. Daging lamb lagi lembut yer. 😋
.
Pastu kita perap plak dengan 24 rempah rahsia. Memang sangat berempah, juicy , lembut dan terbaik la lamb perap mamasab.
.
Jadi isteri² yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr dalam satu masa dapat ubat hati suami meh click link kat bawah ye. .

Klik  link ini👇👇👇 http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

http://www.wasap.my/+60196142769/ubathatisuami

1kg (7-9pcs)
1.5kg (10-14pcs)
2kg (16-18pcs) 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kambing perap + FREE DELIVERY dengan minimum order 2KG 🤝

#kambingperap #freedelivery #danaukota #shahalam #sedaplainmaciammb #tempatmakan #bmf #uiagombak #setapart #setiawangsa #damansara #setapakindah #otk #titiwangsa #srirampai #mamasablovers #pengambilandropship 
#sabrinabakery #mamasablovers #kekharijadi #kekharilahir #kekbirthday #halalbakery  #surprisedelivery #sayajualkek #klfooddelivery #mamasabbakery #kekviral #keksedap #surprisebirthday
2 0 13 January, 2020

Pandan Gula Melaka is an original delicacy brought by Mamasab herself.
Although it is mainly known as Pandan Cake, Mamasab has formulated the ingredient to get the right balance between the savoriness and the sweetness of coconut milk.

With the coconut flakes as its topping, it bring the tropical sense into the dessert itself. Selection:

Pandan Gula Melaka 7" RM40.00 (net weight ~690g)
Pandan Gula Melaka 10" RM70.00 (net weight ~1320g)
Pandan Gula Melaka 12" RM90.00 (net weight ~1920g)

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak

Pandan Gula Melaka is an original delicacy brought by Mamasab herself. 
Although it is mainly known as Pandan Cake, Mamasab has formulated the ingredient to get the right balance between the savoriness and the sweetness of coconut milk.

With the coconut flakes as its topping, it bring the tropical sense into the dessert itself. Selection:

Pandan Gula Melaka 7" RM40.00 (net weight ~690g) 
Pandan Gula Melaka 10" RM70.00 (net weight ~1320g) 
Pandan Gula Melaka 12" RM90.00 (net weight ~1920g)

#ttdi #tamanmelati #ukayperdana #segambut #desaparkcity #montkiara #melawati #desapandan #kemensah #bukitantarabangsa #srirampai #wangsamaju #desasetapak #setapak
6 1 12 January, 2020

[Teksture Ainaa SkinCare]
.
Ainaa Cleanser
➡️ Teksture jenis gel, tak berbuih & plg besttak mengeringkn skin.. Sgt2 sesuai utk semua jenis kulit terutama yg jenis kering & berminyak.
.
Ainaa Honey & Oat Scrub Mask
➡️ Teksture jenis soft beads. Beads tak terlalu kasar & boleh dijadikan sebagai Mask.
.
Ainaa Serum
➡️ Teksture jenis air & tak berminyak. Teksture nyer jgk jenis tak melekit & boleh dijadikan kn sebagai based makeup.
.
Ainaa Sunscreen
➡️ Tekstur jenis air & tidak berminyak sme seperti ainaa serum. Selalu nyer teksture sunscreen ni akn bg last effect yg oily. Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap ke dalam kulit & invisible under makeup.
.
TAPI yg sgt2 best tntg Ainaa SkinCare ni kn yg plg ieda suke blh dikatakan semua nye wangi😍😍😍... Mmg inlove dgn bau Ainaa Skincare nih..
.
So uolsss xnk ke try Ainaa skincare nih..? klo nk click link dibio ok.. 😉
.
@ainaabeautystockist
#nsasuperstar #iedaRangers #nsasuperstarbangkit #ainaaskincare #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubmask #ainaakcantik #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitkering #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #danaokota #tipskecantikan #tipsskincare

[Teksture Ainaa SkinCare]
.
Ainaa Cleanser
➡️ Teksture jenis gel, tak berbuih & plg besttak mengeringkn skin.. Sgt2 sesuai utk semua jenis kulit terutama yg jenis kering & berminyak.
.
Ainaa Honey & Oat Scrub Mask
➡️ Teksture jenis soft beads. Beads tak terlalu kasar & boleh dijadikan sebagai Mask.
.
Ainaa Serum
➡️ Teksture jenis air & tak berminyak.  Teksture nyer jgk jenis tak melekit & boleh dijadikan kn sebagai based makeup.
.
Ainaa Sunscreen
➡️ Tekstur jenis air & tidak berminyak sme seperti ainaa serum. Selalu nyer teksture sunscreen ni akn bg last effect yg oily.  Tapi Ainaa Sunscreen akan terus meresap ke dalam kulit & invisible under makeup.
.
TAPI yg sgt2 best tntg Ainaa SkinCare ni kn yg plg ieda suke blh dikatakan semua nye wangi😍😍😍... Mmg inlove dgn bau Ainaa Skincare nih..
.
So uolsss xnk ke try Ainaa skincare nih..? klo nk click link dibio ok.. 😉
.
@ainaabeautystockist
#nsasuperstar #iedaRangers #nsasuperstarbangkit #ainaaskincare #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubmask #ainaakcantik #masalahjerawat #masalahkulitkusam #masalahkulitkering #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #danaokota #tipskecantikan #tipsskincare
3 0 12 January, 2020

🔥NUDE RANGE UTK MEREKA YANG SUKA MAKEUP NATURAL 🔥
.
.
Mekap natural ni senang & selalu kita apply kan. Senang nak ke office, nak bersantai. Jadi, kena sesuaikan dengan warna yang nampak effortless. .
.
Pilihan warna nude range ni semua cantik-cantik bila dipakai. Tak caya? Boleh tengok feedback #ephyralipslovers. .
.
Harga : RM 30/satu
.
NAK ORDER PRODUK EPHYRA❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
.
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯 #ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown
#ephyralips #ephyralipmatte #ephyralipslovers #ephyra2u

🔥NUDE RANGE UTK MEREKA YANG SUKA MAKEUP NATURAL 🔥
.
.
Mekap natural ni senang & selalu kita apply kan. Senang nak ke office, nak bersantai. Jadi, kena sesuaikan dengan warna yang nampak effortless. .
.
Pilihan warna nude range ni semua cantik-cantik bila dipakai. Tak caya? Boleh tengok feedback #ephyralipslovers. .
.
Harga : RM 30/satu
.
NAK ORDER PRODUK EPHYRA❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
.
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown
#ephyralips #ephyralipmatte #ephyralipslovers #ephyra2u
5 0 12 January, 2020

JERAWAT PASIR MULA HILANG LPS MINUM SEKOTAK EPHYRA PLUS!!
.
Slalu klau jerawat tumbuh, ramai yg ingat hanya perlu rawat dari luaran sbg contoh pkai skincare jer 🤔 Tp korg lupa sbnrnya kulit akn lebih cpt sembuh jika dirawat dari dalaman juga.
.
Dgn amalkan Ephyra Plus, secara tak langsung dpt rawat masalah kulit dari dalaman. Sbb apa? Sbb Ephyra Plus adalah suplemen yg sgt bgus utk kesihatan & kecantikan kulit dgn adanya campuran bahan antioksida yg powerful spt L-Cysteine, Astaxanthin, Serbuk tomato, Vitamin C, Vitamin E dan byk lagi! 😍
.
Minum Ephyra Plus stiap hari secara konsisten bkn je dpt merawat masalah kulit, tp dpt juga mencerahkan kulit secara semulajadi. Kulit cerah disini bkn mcm putih pelepak pucat tu tau, tapi cerah yg cantik & natural.
.
Ehh tak percaya ke? haa cubalah 1 kotak dulu, baru tahu. Pasni korg plak bleh share pengalaman lps minum Ephyra Plus kan.. 😊
.
NAK ORDER PRODUK EPHYRA❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
.
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯 #ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown
#ephyra #ephyraplus #ephyralovers #ephyradrink #ephyrasupplement

JERAWAT PASIR MULA HILANG LPS MINUM SEKOTAK EPHYRA PLUS!!
.
Slalu klau jerawat tumbuh, ramai yg ingat hanya perlu rawat dari luaran sbg contoh pkai skincare jer 🤔 Tp korg lupa sbnrnya kulit akn lebih cpt sembuh jika dirawat dari dalaman juga.
.
Dgn amalkan Ephyra Plus, secara tak langsung dpt rawat masalah kulit dari dalaman. Sbb apa? Sbb Ephyra Plus adalah suplemen yg sgt bgus utk kesihatan & kecantikan kulit dgn adanya campuran bahan antioksida yg powerful spt L-Cysteine, Astaxanthin, Serbuk tomato, Vitamin C, Vitamin E dan byk lagi! 😍
.
Minum Ephyra Plus stiap hari secara konsisten bkn je dpt merawat masalah kulit, tp dpt juga mencerahkan kulit secara semulajadi. Kulit cerah disini bkn mcm putih pelepak pucat tu tau, tapi cerah yg cantik & natural.
.
Ehh tak percaya ke? haa cubalah 1 kotak dulu, baru tahu. Pasni korg plak bleh share pengalaman lps minum Ephyra Plus kan.. 😊
.
NAK ORDER PRODUK EPHYRA❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
.
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown
#ephyra #ephyraplus #ephyralovers #ephyradrink #ephyrasupplement
2 0 12 January, 2020

Blh try ash blonde in ombre for chines new years, come to 92 hair salon in setapak depan giant setapak atas kedai longwan. Book slot in IG 92 hair salon.92 hair salon setapak depan giant setapak tepatnya di atas kedai long wan. Salah satu solution untuk rambut anda, bukak 10.30 am - 08.00 pm, come n enjoy in here with me n fatner.Yg nak gunting rambut, Yg nak buat rebounding ke rilexing ke or nak buat colour rambut, datang je ke salon pasti kite akan buat yg terbaik punye, Whatsapp aldin +601161155091.
Special promo kita awal tahun ni * rebounding / relexing rm 144
* Single colour rm 144
#wangsamajucafe #wangsamajuseksyen2 #wangsamajuseksyen10 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseksyen1 #wangsamelawati #tamansrirampai #srirampai #lrtwangsamaju #lrtsrirampai #danaukota #keramatmall #keramat
#setapak #wangsamajuseksyen2 #wangsamaju #wangsamajucafe #wangsamajuseksyen10 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen1 #watercolor #wa #wangsa #irmadarmawangsa #wangsawalk #wangsajelita #wangsawalkmall #titiwangsa #tarawangsa #setapak #srirampai #keramat #danaukota #wangsawalk #seasonsgardenresidences

Blh try ash blonde in ombre for chines new years, come to 92 hair salon in setapak depan giant setapak atas kedai longwan. Book slot in IG 92 hair salon.92 hair salon setapak depan giant setapak tepatnya di atas kedai long wan. Salah satu solution untuk rambut anda,  bukak 10.30 am - 08.00 pm, come n enjoy in here with me n fatner.Yg nak gunting rambut, Yg nak buat rebounding ke rilexing ke or nak buat colour rambut, datang je ke salon pasti kite akan buat yg terbaik punye,  Whatsapp aldin +601161155091.
Special promo kita awal tahun ni * rebounding / relexing rm 144
* Single colour rm 144
 #wangsamajucafe #wangsamajuseksyen2 #wangsamajuseksyen10 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseksyen1 #wangsamelawati #tamansrirampai #srirampai #lrtwangsamaju #lrtsrirampai #danaukota #keramatmall #keramat
#setapak #wangsamajuseksyen2 #wangsamaju #wangsamajucafe #wangsamajuseksyen10 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen1 #watercolor #wa #wangsa #irmadarmawangsa #wangsawalk #wangsajelita #wangsawalkmall #titiwangsa #tarawangsa #setapak #srirampai #keramat #danaukota #wangsawalk #seasonsgardenresidences
9 3 12 January, 2020

koleksi:undefined collection
kod:UC10
status:ready stock
harga:rm49 tanpa box.postage rm8sm/rm12ss
.
.
🌷Undefined Collection🌷 .
.
🍂 Fabrik ekslusif dari premium soft voile textured fabrics
🍂 Kemasan halus lasercut .
🍂 Materialnya sangat ringan dan lembut
🍂 Senang dibentuk .
🍂 Tidak panas di pakai seharian
🍂 Metal tag label
🍂 Bidang 115cm X 115cm ( 45’+ )
🍂 Terdapat 15 warna sebagai pilihan untuk memudahkan ia disuaipadan bagi pelbagai warna baju

RM49.00 tanpa box
postage rm8sm/rm12ss
.
.
NAK ORDER TUDUNG HIJAB.CO❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0182082886-fath
📞0182082886-fath
📞0182082886-fath
.
#desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

koleksi:undefined collection
kod:UC10
status:ready stock
harga:rm49 tanpa box.postage rm8sm/rm12ss
.
.
🌷Undefined Collection🌷 .
.
🍂 Fabrik ekslusif dari premium soft voile textured fabrics
🍂 Kemasan halus lasercut .
🍂 Materialnya sangat ringan dan lembut
🍂 Senang dibentuk .
🍂 Tidak panas di pakai seharian
🍂 Metal tag label
🍂 Bidang 115cm X 115cm ( 45’+ )
🍂 Terdapat 15 warna sebagai pilihan untuk memudahkan ia disuaipadan bagi pelbagai warna baju

RM49.00 tanpa box
postage rm8sm/rm12ss
.
.
NAK ORDER TUDUNG HIJAB.CO❓SENANG JUR📲
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0182082886-fath
📞0182082886-fath
📞0182082886-fath
.
#desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown
3 0 12 January, 2020

Setelah sekian lama tak buat sambal kering nie..tup tup tadi ada yg nak order lg sb katanya rindu 🤩🥰 and nak bawa travel.. alhamdulilla.... RM18/Balang
#sayajual #sambalkering
Ingredients: ikan bilis,tempe (kacang tanah optional by request)
#sedap #girl #cravings #siscuba #busylife #whatsaap +0182542840
#orderonline #malaysiaboleh #malayfood #travelfood #travelbuddy
#food #halal #dryfood #takpedas #justnice #sweet #gurih #klfoodporn #wangsamaju #srirampai #ampang #bukitantarabangsa

Setelah sekian lama tak buat sambal kering nie..tup tup tadi ada yg nak order lg sb katanya rindu 🤩🥰 and nak bawa travel.. alhamdulilla.... RM18/Balang
#sayajual #sambalkering 
Ingredients: ikan bilis,tempe (kacang tanah optional by request)
#sedap #girl #cravings #siscuba #busylife #whatsaap +0182542840
#orderonline #malaysiaboleh #malayfood #travelfood #travelbuddy 
#food #halal #dryfood #takpedas #justnice #sweet #gurih #klfoodporn #wangsamaju #srirampai #ampang #bukitantarabangsa
4 0 12 January, 2020

بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِيْم

#12012020 #dillaborgiba

Hari ni kak #dilla membelai geng sekolah #apgs Puan Rose dan juga Makcik Badariah @wangsamaju

Lepas setahun baru dapat dating. Harap lepas ni tak kena tunggu setahun lagi le. Haha 🤪
Anyway terima kasih sebab sudi kongsi rezeki dengan #dilla. Terima kasih juga untuk mee kari yang lemak berkrim. Balik rumah bawa perut yang kenyang. #alhamdulillah

#uruttradisional #urutwanita #urutbersalin #pakejpantang #confinement #mobilespa
#wangsamaju #setapak #srirampai #danaukota #melawati #melati #uluklang #setiawangsa #keramat #gombak #selayang #batucave

بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِيْم

#12012020 #dillaborgiba

Hari ni kak #dilla membelai geng sekolah #apgs Puan Rose dan juga Makcik Badariah @wangsamaju

Lepas setahun baru dapat dating. Harap lepas ni tak kena tunggu setahun lagi le. Haha 🤪 
Anyway terima kasih sebab sudi kongsi rezeki dengan #dilla. Terima kasih juga untuk mee kari yang lemak berkrim. Balik rumah bawa perut yang kenyang. #alhamdulillah

#uruttradisional #urutwanita #urutbersalin #pakejpantang #confinement #mobilespa 
#wangsamaju #setapak #srirampai #danaukota #melawati #melati #uluklang #setiawangsa #keramat #gombak #selayang #batucave
15 1 12 January, 2020

Another review for iLapar Rendang gaiss.. rendang ni mmg pujaan hati ramai anak2 tau.. dari sekecik toddler mcm review from dear sis ni hingga la ke anak2 bujang. Anak dear sis ni 5yrs old and a picky eater pun super love dgn rendang mummy dia masak menggunakan pes iLapar ni🤩.
Mcm myself, mmg x pandai nk masak rendang sendiri and cant afford to be in the kitchen lama2 jadiknyer pes iLapar ni mmg a BEST solution for me.
Berminat bole dm or ws yer spt di bio.
Hanya RM12.90 anda bole jdik chef yg HEBAT utk anak2 & family 👩‍🍳🧑‍🍳👨‍🍳 #masakapahariini #pessegera #pessedap #ilaparsignature #wangsamaju #wangsamelawati #melawati #srirampai #setapak #setiawangsa #pesmasakan #masakmasak #pesrendang #codavailable #sedap #mudah #sayajualpes #sayajual #foodblogger #resepimudah #masakanmelayu #senangmasak #produkmuslim #foodpornmalaysia #jommakan #pessambal #peskari #saltedeggpaste #sweetsour

Another review for iLapar Rendang gaiss.. rendang ni mmg pujaan hati ramai anak2 tau.. dari sekecik toddler mcm review from dear sis ni hingga la ke anak2 bujang. Anak dear sis ni 5yrs old and a picky eater pun super love dgn rendang mummy dia masak menggunakan pes iLapar ni🤩.
Mcm myself, mmg x pandai nk masak rendang sendiri and cant afford to be in the kitchen lama2 jadiknyer pes iLapar ni mmg a BEST solution for me. 
Berminat bole dm or ws yer spt di bio. 
Hanya RM12.90 anda bole jdik chef yg HEBAT utk anak2 & family 👩‍🍳🧑‍🍳👨‍🍳 #masakapahariini #pessegera #pessedap #ilaparsignature #wangsamaju #wangsamelawati #melawati #srirampai #setapak #setiawangsa #pesmasakan #masakmasak #pesrendang #codavailable #sedap #mudah #sayajualpes #sayajual #foodblogger #resepimudah #masakanmelayu #senangmasak #produkmuslim #foodpornmalaysia #jommakan #pessambal #peskari #saltedeggpaste #sweetsour
8 0 12 January, 2020
Founder Pakai Code= Merak & Pipit Lipmatte Kekasih💄💋👄 #lipmattekekasih #tamanmelati #wangsamaju #setapak #gombak #danaukota #kualalumpur #melawati #keramat #setaiwangsa #srirampai @kekasih_tamanmelati
8 0 12 January, 2020

warna kan bibirmu dengan bright matte.
Nk kemana pun mesti dalam beg ada lipstick or liptint kan? Nk jimat space bag , jom dapatkan skg baby bright matte. Best sangat! Feel in love uolls
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak

warna kan bibirmu dengan bright matte. 
Nk kemana pun mesti dalam beg ada lipstick or liptint kan? Nk jimat space bag , jom dapatkan skg baby bright matte. Best sangat! Feel in love uolls 
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak
0 0 12 January, 2020

#Code5
#bestseller jugak tauu! warna dia mmg soft jee apply dekat bibir. Bukan tu jeee sis dah try apply buat blusher ya allah mmg senang sangat blend. Terus merah merah pipi sis 🥰. Jom dapatkan skg baby bright matte dengan harga rm12 je uolls.
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak

#Code5 
#bestseller jugak tauu! warna dia mmg soft jee apply dekat bibir. Bukan tu jeee sis dah try apply buat blusher ya allah mmg senang sangat blend. Terus merah merah pipi sis 🥰. Jom dapatkan skg baby bright matte dengan harga rm12 je uolls. 
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak
1 0 12 January, 2020

#Code14
Ready stock , Uolls apply je dekat bibir memang sangat best! minum pun tak lekat dekat straw yaa. Mudah nk bawak pergi mana mana. Yang penting bila buat blusher senang je nk blend dekat pipi.
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak

#Code14 
Ready stock , Uolls apply je dekat bibir memang sangat best! minum pun tak lekat dekat straw yaa. Mudah nk bawak pergi mana mana. Yang penting bila buat blusher senang je nk blend dekat pipi. 
brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak
3 0 12 January, 2020

#Code5
Best seller tauu , mudah nk apply , ringan dan lebih menjimatkan bukan je utk bibir tapi utk pipi jugak. Uolls nk buat blusher pun boleh tauu 🥰. Jimat dah dengan harga RM12 sahajaaa!! Jom dapatkan skg.
#brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak

#Code5 
Best seller tauu , mudah nk apply , ringan dan lebih menjimatkan bukan je utk bibir tapi utk pipi jugak. Uolls nk buat blusher pun boleh tauu 🥰. Jimat dah dengan harga RM12 sahajaaa!! Jom dapatkan skg. 
#brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral #blusher #jimatkos #bazarpaknil #brightmatte #brightmattemurah #cod #postage #wangsamaju #wangsawalk #keramat #srirampai #uitmshahalam #uitmkl #polimas #polimasjitra #merawatbibir #mudahbawak
3 0 12 January, 2020

Baru ni ambik stock Code belas belas. Tinggal lagi 3 je tauu yang lain sold out dah. Siapa nak boleh pm skg tauu. Cod area kl

#brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral.

Baru ni ambik stock Code belas belas. Tinggal lagi 3 je tauu yang lain sold out dah. Siapa nak boleh pm skg tauu. Cod area kl

#brightmattepalette #brightmatte #lipgloss #lipstick #lipstickmurah #lipstickviral #wangsamaju #srirampai #uitm #polimas #warnacantik #takmelekatdicawan #bright #matteviral.
2 0 12 January, 2020

Top #srirampai posts

Selamat tengah hari semuaaa .. Jangan bosan tengok muka mira yg kiut miut ni haha ..mira nak bagitahu ... Product yg mira pegang tu ada lah lipo6 black . Elok untuk kepada ampa . Ha la ampa la yg mau kuwuss . Mau sweat more . Berat badan susah nk turun . Meh try ni . Ampa tak perlu tahan lapar ... all u need is motivation .. workout and diet more. Insyaallah . Dlm masa sebulan ada perubahan . Ni bukan pil kuwus tahan lapar ye . Ni pil nak kasi korg punya stamina woow . And all u need is workout diet .. itu je ... Harga rm120 included postage .. kalau tambah stevia skli rm135 included postage saya kasi murah punya!!! Tgh promosi !! Pat pat !! Terus whatsap ke saya 0129331387
Atau terus dm ke @leanprojectmy @leanprojectmy @leanprojectmy
Booking hari ni . Harini jugak saya pos! Haha . Service laju punya uolls .. #jangan #tunggu #lamalama #fitmalaysia #personaltrainer #wagsamaju #srirampai #loseweight #fatbunnermalaysia #fatbunnerkl

Selamat tengah hari semuaaa .. Jangan bosan tengok muka mira yg kiut miut ni haha ..mira nak bagitahu ... Product yg mira pegang tu ada lah lipo6 black . Elok untuk kepada ampa . Ha la ampa la yg mau kuwuss . Mau sweat more . Berat badan susah nk turun . Meh try ni . Ampa tak perlu tahan lapar ... all u need is motivation .. workout and diet more. Insyaallah . Dlm masa sebulan ada perubahan . Ni bukan pil kuwus tahan lapar ye . Ni pil nak kasi korg punya stamina woow . And all u need is workout diet .. itu je ... Harga rm120 included postage .. kalau tambah stevia skli rm135 included postage saya kasi murah punya!!! Tgh promosi !! Pat pat !! Terus whatsap ke saya 0129331387 
Atau terus dm ke @leanprojectmy @leanprojectmy @leanprojectmy 
Booking hari ni . Harini jugak saya pos! Haha . Service laju punya uolls .. #jangan#tunggu#lamalama #fitmalaysia #personaltrainer #wagsamaju #srirampai #loseweight #fatbunnermalaysia #fatbunnerkl
5,696 38 31 October, 2017

Perfect evening snack !!
.
TAG SOMEONE WHO LOVES DABELI 😍
.
DABELI 😍
.
Location- itwari police station road
.
Taste- 9/10
.
This was the best dabeli I've ever had !
It was spicy with little hint of tangyness generously filled with smooth potatoes and crunchy peanuts
.
Cost- ₹ 10
.
Follow @thebhukkadgang_nagpur
@thebhukkadgang_nagpur .
Turn on the post notification 🔔
.
#dabeli #foodie #dabelihut #streetfood #foodporn #dabeliuproduction #orangecity #photoshoot #srirampai #indianstreetfood #food #studio #vsco_hub #kl #dabelimasala #igersmalaysia #fhphotoworks #wedding #dabelievas #igmalaysia #nagpur #artist #nagpurdiaries #instafood #indianfood #yummy #nagpuri
#thebhukkadgang_nagpur

Perfect evening snack !!
.
TAG SOMEONE WHO LOVES DABELI 😍
.
DABELI 😍
.
Location- itwari police station road
.
Taste- 9/10
.
This was the best dabeli I've ever had !
It was spicy with little hint of tangyness generously  filled with smooth potatoes and crunchy peanuts
.
Cost- ₹ 10
.
Follow @thebhukkadgang_nagpur 
@thebhukkadgang_nagpur .
Turn on the post notification 🔔
.
#dabeli #foodie #dabelihut #streetfood #foodporn #dabeliuproduction  #orangecity #photoshoot #srirampai #indianstreetfood #food #studio #vsco_hub #kl #dabelimasala #igersmalaysia #fhphotoworks #wedding #dabelievas #igmalaysia #nagpur #artist #nagpurdiaries #instafood #indianfood #yummy #nagpuri 
#thebhukkadgang_nagpur
880 14 14 May, 2018

.
😁😁😁
Ustaz Muhammad James Al-Maniy.
Dah lama layan kat youtube ceramah beliau...
Dah lama berhasrat untuk menemui beliau...
Arini ditemukan jugak saya dengan beliau...
Tak pernah termimpi untuk berjumpa, tapi dijumpakan oleh Allah...
Syukur Alhamdulillah...
🔲
17 FEBRUARY 2018M.
1 JAMADILAKHIR 1439H.
Aturcara Majlis Sembang Santai Hijrah bersama Selebriti Hijrah.
💢Tema Program: *Karnival Jom Pi Masjid*
-----------------------------------------------
Lokasi:
*Di Dalam* Masjid Abu Ubaidah Al Jarrah Sri Rampai, Kuala Lumpur.
💢Tarikh : *17 februari 2018*
Hari sabtu malam ahad
Hari Kedua:

Tajuk: Dakwah (Hijrah dan Nusrah)
Panelis: *Zul Handy Black, Dr.Sam Rasputin ( Saya Anak Malaysia ), Taiyuddin Bakar ( apecelop toq ) & Yang Mulia Tuan Guru Maulana Helmi.

Penggulungan Forum dan doa penutup: *Maulana Helmi.*
🔷
#zulhandyblack #niatdakwah #kaminyanyibukansebarangnyanyi #kaminyanyilagukebesaranallah #berkatatentangkebesaranallah #berpesanpesan #kejayaanakhiratlebihutama #malaysia #kengkawanproject #ontakon #masjidabuubaidah #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #sahabat #kengkawanproject #ustazjames #ustaz

.
😁😁😁
Ustaz Muhammad James Al-Maniy.
Dah lama layan kat youtube ceramah beliau...
Dah lama berhasrat untuk menemui beliau...
Arini ditemukan jugak saya dengan beliau...
Tak pernah termimpi untuk berjumpa, tapi dijumpakan oleh Allah...
Syukur Alhamdulillah...
🔲
17 FEBRUARY 2018M.
1 JAMADILAKHIR 1439H.
Aturcara Majlis Sembang Santai Hijrah bersama Selebriti Hijrah.
💢Tema Program: *Karnival Jom Pi Masjid*
-----------------------------------------------
Lokasi:
*Di Dalam* Masjid Abu Ubaidah Al Jarrah Sri Rampai, Kuala Lumpur.
💢Tarikh : *17 februari 2018*
Hari sabtu malam ahad
Hari Kedua:

Tajuk: Dakwah (Hijrah dan Nusrah) 
Panelis: *Zul Handy Black, Dr.Sam Rasputin ( Saya Anak Malaysia ), Taiyuddin Bakar ( apecelop toq ) & Yang Mulia Tuan Guru Maulana Helmi.

Penggulungan Forum dan doa penutup: *Maulana Helmi.*
🔷
#zulhandyblack #niatdakwah #kaminyanyibukansebarangnyanyi #kaminyanyilagukebesaranallah #berkatatentangkebesaranallah #berpesanpesan #kejayaanakhiratlebihutama #malaysia  #kengkawanproject #ontakon #masjidabuubaidah #srirampai #wangsamaju #kualalumpur #sahabat #kengkawanproject #ustazjames #ustaz
1,118 17 17 February, 2018

Alhamdulillah...JUICE SCANDAL sudah mendarat di TYCOON VAPE STATION...kepada anda yg ingin mencuba sila hadirkan diri anda di sini...TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA....AMIIN... ~GRAPE~(mix orange+pineapple)
40PG/60VG 60ML RM40 6/12MG
~MANGO~(Mango Muda)
40PG/60VG 60ML RM40 6/12MG
~ROOT BEER~(Classic)
40PG/60VG 60ML RM40 6/12MG
~BLACKCURRANT~(mix strawberry)
40PG/60VG 60ML RM40 6/12MG

Pls call +60102201038 Yazid

JOM LIKE FB PAGE DAN FOLLOW INSTAGRAM

https://www.facebook.com/BoaTuckSam.PuakaJuice

https://www.instagram.com/Boa_Tuck_Sam_Familia

#juicescandal #js #newflavour
#puakajuice #puakamango #puakagrape #puakaorange #flavoursejuk #boatucksamfamilia #syukurAlhamdulillah #rezekiAllahluas #vapejuice #vapeon #worldwidevapers #supporteachother #tycoonvapestation #srirampai #tycoonvape #theH #6n12mg #kasiletoppp #terimakasih

Alhamdulillah...JUICE SCANDAL sudah mendarat di TYCOON VAPE STATION...kepada anda yg ingin mencuba sila hadirkan diri anda di sini...TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA....AMIIN... ~GRAPE~(mix orange+pineapple)
40PG/60VG  60ML  RM40  6/12MG
~MANGO~(Mango Muda)
40PG/60VG  60ML  RM40  6/12MG
~ROOT BEER~(Classic)
40PG/60VG  60ML  RM40  6/12MG
~BLACKCURRANT~(mix strawberry)
40PG/60VG  60ML  RM40  6/12MG

Pls call +60102201038 Yazid

JOM LIKE FB PAGE DAN FOLLOW INSTAGRAM

https://www.facebook.com/BoaTuckSam.PuakaJuice

https://www.instagram.com/Boa_Tuck_Sam_Familia

#juicescandal #js #newflavour 
#puakajuice #puakamango #puakagrape #puakaorange #flavoursejuk #boatucksamfamilia #syukurAlhamdulillah #rezekiAllahluas #vapejuice #vapeon #worldwidevapers #supporteachother #tycoonvapestation #srirampai #tycoonvape #theH #6n12mg #kasiletoppp #terimakasih
1,493 4 13 April, 2017

Sejak kawin dgn amoi shantek ni, pandai ckp cino ek. Masalahnya bini dia tak pandai ckp cino 🙊😂 haaaa siapa yg lapo tu p makan @famfrieskitchen
Min tlg promote free 😛.
.
Bukan biasa biasa punya review ni ! Sekali ada dwibahasa 😱
Thankyou @syafiqkylez ! 👇🏻Location dekat bawah 👇🏻
.
.
.
.
We’re at :-
📍Damansara (The Podium Penchala)
Operation Hours :- 5:00pm - 2:00am
(Open Everyday) .
.
📍Wangsa Maju (Mamamia Kitchen)
Operation hours :- 5:30pm - 1:30am
(Tutup Setiap Selasa)
.
.
📍Nilai (MMA Santai Corner)
Operation hours :- 5:30pm - 12:30am
(Tutup Setiap Selasa)
.
.
📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner)
Operation hours :- 5:30pm - 1:30am
(Tutup Setiap Rabu)
.
.
Nak Order awal boleh Whatsapp kami terus ! .
.
#ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah
#wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh #absolutfoodfest #thepodium #pencahala #podium #Repost @famfrieskitchen with @insta.saver.repost • • •

Sejak kawin dgn amoi shantek ni, pandai ckp cino ek. Masalahnya bini dia tak pandai ckp cino 🙊😂 haaaa siapa yg lapo tu p makan @famfrieskitchen
Min tlg promote free 😛.
.
Bukan biasa biasa punya review ni ! Sekali ada dwibahasa 😱
Thankyou @syafiqkylez ! 👇🏻Location dekat bawah 👇🏻
.
.
.
.
We’re at :-
📍Damansara (The Podium Penchala) 
Operation Hours :- 5:00pm - 2:00am
(Open Everyday) .
.
📍Wangsa Maju (Mamamia Kitchen)
Operation hours :- 5:30pm - 1:30am
(Tutup Setiap Selasa)
.
.
📍Nilai (MMA Santai Corner)
Operation hours :- 5:30pm - 12:30am
(Tutup Setiap Selasa)
.
.
📍Shah Alam sec7 (Prinze Corner) 
Operation hours :- 5:30pm - 1:30am
(Tutup Setiap Rabu)
.
.
Nak Order awal boleh Whatsapp kami terus ! .
. 
#ChiliCheeseFries #FriesLover #MeltedCheese #LoadedFries #BaconCheeseFries #CheddarCheeseFries #CheesyWedges #FoodHunter #FoodPorn #MakanBest #CheeseOnFire #ChiliFries #Fries #LoadedFries #jalanjalancarimakan #MakanMurah 
#wangsamaju #tempatmakanmurah #tempatmakanbest #wangsawalk #setapak #srirampai #Gombak #Tempatmakanviral #cheeseleleh #absolutfoodfest #thepodium #pencahala #podium #Repost @famfrieskitchen with @insta.saver.repost • • •
1,082 7 7 March, 2019

Rindu ke ??? Nah exercise for BACK WORKOUT : This exercises . Help you strengthen the core, leg, and arm muscles. Back exercise also also increases blood flow to the lower back area, which may reduce stiffness and speed up the healing process weyyyy ! And Working the muscles of ur back in conjunction with those of your front also creates muscular balance, bukan lagi sadooo bagi balance badan tu .so you r a super functioning human being. Ada paham ?

Personal training one by one Sri rampai and wangsa maju open for 4 person anything dm me baby🥰🥰 #personaltrainer #training #trainerkl #wangsamaju #srirampai #girlsquat #backworkout #backexercise #

Rindu ke ??? Nah exercise for BACK WORKOUT : This exercises . Help you strengthen the core, leg, and arm muscles. Back exercise also also increases blood flow to the lower back area, which may reduce stiffness and speed up the healing process weyyyy ! And Working the muscles of ur  back in conjunction with those of your front also creates muscular balance, bukan lagi sadooo bagi balance badan tu .so you r a super functioning human being. Ada paham ?

Personal training one by one  Sri rampai and wangsa maju open for 4 person anything dm me baby🥰🥰 #personaltrainer #training #trainerkl #wangsamaju #srirampai #girlsquat #backworkout #backexercise #
897 9 2 April, 2019