#stoplajak Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #stoplajak and here's what we found interesting.

Inside 10 Posts

Time between posts:
1514 hours
Average like
443.8
Average comment
13.9
Posts with video
5/10
Posts with photo
5/10

Hashtag Popularity

@chekk_steadyy Profile picture

@chekk_steadyy

Bye & Bye

Byee dunia lajak👋🏻😩pape pom korang stay jelah🤪👌🏻 chekk stopp sbb bike kena sitar dengan polis🙇🏻🚔malas nak Comebackk 😫🤧be strong gais kalau nampak🚔hati ii ye😹👋🏻Thanks kawan ii sbb ada time susah senang😉❤ Jangan lupa support chek 1.1k oky😉👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pengayuh2roda #pengejarimpian🏁 #lajakxdeotak #lajakhobikami #budaktehais #bukanbhiasebhiase #kakifly #kakilajak #maluapabossku #duniaduaroda_ #supermanjalanan_ #pacakjanganjatuh #kamixlaju
#kenaangkutnaeklori #kenanganterindah #kamixramai #wheelie #jiwapengayuh_ #vsco #pecintaduaroda #kapcaijahat #kejarsampaidapat💨 #kelantanstyle #budakmilo #standartitupower #standrtituindah #stoplajak #bye

@kelantan.style @tenteraflykelantan_ @kelantanmembercommunity_ @dauh.theributzz._ @kiffsteady_ @man.sajer._ @abid.016._ @fazz.steady_ @juwad_theributss @rashsteady_

Byee dunia lajak👋🏻😩pape pom korang stay jelah🤪👌🏻 chekk stopp sbb bike kena sitar dengan polis🙇🏻🚔malas nak Comebackk 😫🤧be strong gais kalau nampak🚔hati ii ye😹👋🏻Thanks kawan ii sbb ada time susah senang😉❤ Jangan lupa support chek 1.1k oky😉👌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#pengayuh2roda #pengejarimpian🏁 #lajakxdeotak #lajakhobikami #budaktehais #bukanbhiasebhiase #kakifly #kakilajak #maluapabossku  #duniaduaroda_ #supermanjalanan_ #pacakjanganjatuh #kamixlaju
#kenaangkutnaeklori #kenanganterindah #kamixramai#wheelie #jiwapengayuh_ #vsco #pecintaduaroda #kapcaijahat #kejarsampaidapat💨 #kelantanstyle #budakmilo#standartitupower #standrtituindah #stoplajak#bye

@kelantan.style @tenteraflykelantan_ @kelantanmembercommunity_ @dauh.theributzz._ @kiffsteady_ @man.sajer._ @abid.016._ @fazz.steady_ @juwad_theributss @rashsteady_
227 8 23 September, 2019
@lajak46._ Profile picture

@lajak46._

Berhenti buat selamanya #stoplajak

Berhenti buat selamanya #stoplajak
24 3 22 August, 2019
@pyesaa._ Profile picture

@pyesaa._

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye wise sake😩


#stoplajak
Startakugunebodynie😭
22/3/2018~15/8/2019


''I WILL BACK''


Thanks sudi support ak dari dulu..ak akn ingat jasa korang🤗


*zaman kegemilagan @saathemangga._

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye wise sake😩
•
•
#stoplajak
Startakugunebodynie😭
22/3/2018~15/8/2019
•
•
''I WILL BACK''
•
•
Thanks sudi support ak dari dulu..ak akn ingat jasa korang🤗
•
•
*zaman kegemilagan @saathemangga._
1,834 44 15 August, 2019
@kelantan.style Profile picture

@kelantan.style

Kelantan

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye 😩
#stoplajak

••••••••••••
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #pencinta2roda
#pakcik_video #bukanbishebishe #jenteraduaroda
#maluapabosku #wheelie #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakilajak #pacak #jiwakayuhbeb #jiwapengayuh_ #kayuh
#pencinta2roda #lajak❌deotak #duniaduaroda

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye 😩
• #stoplajak
•
••••••••••••
#tenteraflykelantan #pengayuh2roda #pencinta2roda
#pakcik_video #bukanbishebishe #jenteraduaroda
#maluapabosku #wheelie #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌jahat #lajakituhobikami #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakilajak #pacak #jiwakayuhbeb #jiwapengayuh_ #kayuh 
#pencinta2roda #lajak❌deotak #duniaduaroda
1,652 37 9 hours ago
@ahmd_luqman45 Profile picture

@ahmd_luqman45

Bersuka ria di malam raya
And last main lajak #stoplajak 👌😏
.
.
.
Bersama:@_dnsh.co_ ,@weyy.steady_ ,@aqil_theributs_

Bersuka ria di malam raya
And last main lajak #stoplajak 👌😏
.
.
.
Bersama:@_dnsh.co_ ,@weyy.steady_ ,@aqil_theributs_
29 5 13 August, 2019
@_.onesteadyy15._ Profile picture

@_.onesteadyy15._

Sita

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye wise sake😩


#stoplajak
Startakugunebodynie😭
22/3/2018~10/8/2019


''I WILL BACK''

''PERHATIAN"
Sampai disini saje hobi aku.selamat tinggal dunia lajak.pape pon korg stay jelh atau un stop 😭
Tq yg mne support aku dri dulu sampai hari ini 👍.Hobi ni jugak mengajar aku erti susah senang bersame,Kayuh same ii jln same ii jatuh same ii fly same ii and lain ii.Aku un nk mintak maaf kalau ade terkasar bahase ke ade aku acah ii laju ke berlagak ke ade hutang tu halal je lh okay☺ .Be strong gais pape un kalau nmpk 🚓tu dari jauh,just run gais run diorng tkakan bgi peluang,ikut gerak hati okay kalau tksedap hti uh ko just go away😂.pape pon bike korng memang laju ii belake seronok main ngn korng😂👍
Gudbye gais👍aku syg korng semua😍muahh❤
good bye wise sake😩
•
•
#stoplajak
Startakugunebodynie😭
22/3/2018~10/8/2019
•
•
''I WILL BACK''
440 19 10 August, 2019
#lajakituhobikami #labuanmembercommunity#stoplajak #lajak❌lajak #nonstop_lajak
balaii  i am comming(29/3/20019)
94 0 29 June, 2019
#throwback #stoplajak
47 8 12 September, 2018
@jambu_ributz Profile picture

@jambu_ributz

Bye ² dunia lajak
.
#stoplajak

Bye ² dunia lajak
.
#stoplajak
53 2 18 March, 2018
@rai_haikal00 Profile picture

@rai_haikal00

Bila berbual pasal lajak...otak aq jem😶😶 Aq tk pernah main tp bila diajak berbual benda ni aq rasa macam aq sorang je yg tk tahu body basikal tu macam mana😅

Ditambah pula dengan Body Candy V2 yg entah dari mana muncul nama tu😂

@danial_the_rider
#lajak
#stoplajak
#darikendurikahwinkekenduritahlil
#BodyCandyV2
#pebendatahtu
#tujuanutamankbagihadiah 😑

Bila berbual pasal lajak...otak aq jem😶😶 Aq tk pernah main tp bila diajak berbual benda ni aq rasa macam aq sorang je yg tk tahu body basikal tu macam mana😅

Ditambah pula dengan Body Candy V2 yg  entah dari mana muncul nama tu😂

@danial_the_rider 
#lajak
#stoplajak
#darikendurikahwinkekenduritahlil
#BodyCandyV2
#pebendatahtu
#tujuanutamankbagihadiah 😑
38 13 4 March, 2018

Top #stoplajak posts