#suamicurang Instagram Photos & Videos

suamicurang - 326 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #suamicurang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
3.8
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Nak Miss V comel lotey, gebu gebas dan bergetah macam dulu2??
.
Wajib pakai Mek Bunga Wash ni. Memang takkan menyesal. Sebab Mek Bunga Wash ni mengandungi colagen utk menggebukan Miss V dan 100% ramuan tradisional. TANPA BAHAN KIMIA. Produk orang kampung.
.
Wasap segera untuk dapatkan stok Mek Bunga Wash ni yer.
.
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu

Nak Miss V comel lotey, gebu gebas dan bergetah macam dulu2??
.
Wajib pakai Mek Bunga Wash ni. Memang takkan menyesal. Sebab Mek Bunga Wash ni mengandungi colagen utk menggebukan Miss V dan 100% ramuan tradisional. TANPA BAHAN KIMIA. Produk orang kampung.
.
Wasap segera untuk dapatkan stok Mek Bunga Wash ni yer.
.
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu
2 1 10 November, 2019

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Kelantan
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
#lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Kelantan
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
 #lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak
25 0 9 November, 2019

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
#lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
 #lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak
5 0 7 November, 2019

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
#lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
 #lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak
2 0 7 November, 2019

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
#lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
 #lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak
8 0 7 November, 2019

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
#lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak

.
Mengapa bayar lebih untuk produk yang tidak berkualiti❓
.
Sedangkan anda boleh dapat semua kebaikan hanya dalam satu produk dengan harga yang rendah?

Anda nak tahu bagaimana?Cepat klik link di bio sekarang!
.
.
.
.
.
Lintah Gunung Belacak (LGB) Oil adalah Minyak Lintah Kualiti Premium
.
.
.
LGB Oil terbukti sudah membantu 2000+ lelaki Malaysia menjadi kuat dan hebat di atas katil
.
.
.
.
.
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
Sila PM kami utk dapatkan LGB Oil anda sekarang!!!
.
.
.
.
.
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
Mahu barang cepat? Jom COD
.
.
.
.
.
.
Kita buat COD di Gombak dan Batu Caves setiap hari!!!
.
.
.
.
.
.
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
PM kami sekarang!!!
.
.
.
.
.
LGB Oil adalah Minyak Lintah Premium Quality, .
tak sama dengan minyak lintah di pasar malam berharga RM40 tu
.
.
.
. "🍌Buka seluar isteri terkejut💋"
.
.
.
 #lgboil #suamiisteri #suamikuat #suamicurang #isteri #isteriuntukdiiktiraf #lelaki #kasutlelaki #vapemurah #vapemalaysia #motogp #ubattahanlama #lelakikacak
3 0 7 November, 2019

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri
0 0 6 November, 2019

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri
2 0 6 November, 2019

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri
2 0 6 November, 2019

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri

Round ke tiga pun xde hal demi wife tercinta kan! So sape nak tahu rahsia whatsapp segera. Tekan je link di bio.

#suamikuat #suamicurang #suamiisteri
0 0 6 November, 2019

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa
2 0 5 November, 2019

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa
5 0 5 November, 2019

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa

⚡ RAMBO SUPER SPRAY⚡
.
.
📌 Ada Beberapa Cara
1️⃣Ada yang spray, pastu terus ON. Ada yang spray sejam sebelum game. Ini ramai yang buat.
.
2️⃣Tapi yang jarang orang buat, ada juga yang spray pukul 10 malam, pastu bangun pagi pukul 4 pagi, baru ON. Masih boleh layan sejam lebih. .
3️⃣Ada juga yang dah first round malam tu. Bangun pagi sambung second round dan masih mampu juga tahan lama.
.
📌 Kalau kereta, ibaratkan kita yang memandu.. pandulah sepertimana yang kita mahu asalkan merah jangan memandu😂.
.
💥Anda Berminat??
Tekan link di bio atau whatsapp
.
📱0162589679
.
#rambosprayoriginal #tahanlama
#ubatlelaki #suamipower #suamicurang #rahsiasuami #lelakiperkasa
0 0 5 November, 2019

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg
3 0 3 November, 2019

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg
4 0 3 November, 2019

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg
6 0 3 November, 2019

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg

.
ADA KENAL KAWAN KAKI KUNING? TAG MEREKA
.
Ramai lelaki Malaysia mempunyai ketagihan bahan lucah tapi malu nak mengaku. Sebanyak 20% rakyat Malaysia melakukan carian bahan lucah dalam tempoh 6 bulan. Harini min nak share kesan bahan lucah dalam diri korang.
.
(1) CEPAT PANCUT
Korang mesti senyap-senyap mencari bahan lucah dan kemudiannya melancap untuk memuaskan nafsu sehingga zakar mudah sensitif, 2 minit dah terpancut. Kesannya akan menjadi lebih teruk jika dibuat berkali-kali sehingga boleh menyebabkan mati pucuk.
.
(2) KURANG NIKMAT
Semakin buruk ketagihan, semakin hilang minat untuk bersetubuh dengan isteri. Korang lebih selesa mendapat kepuasan dengan fantasi seks dari video lucah berbanding realiti sebenar ketika bersetubuh dengan isteri.
.
(3)OTAK AKAN BERUBAH
Otak bahagian depan akan kurang aktif. Korang akan mula mudah putus asa dan kurang bersemangat dengan azam korang jika kerap menonton video lucah dan melancap disebabkan kegagalan menghalang diri daripada melihat pornografi dan melancap.
.
Pornografi akan memprogram otak supaya korang dapat kepuasan daripada video lucah berbanding hubungan seks sebenar. Sudah pasti ini memberi kesan buruk kepada hubungan seks bersama isteri.
.
Menakutkan? 😱 Sebaiknya berhenti cepat2 sekarang
.
#ubatkuat #ubatsuami #ubatlelaki #tahanlama #suamicurang #rahsialelaki #suamikayutiga #istericurabg
0 0 3 November, 2019

TESTIMONI MEK BUNGA WASH ☝🏻☝🏻
.
YANG BELUM CUBA, WAJIB CUBA TAU
.
TAK RUGI PUN MELABUR RM25 UTK KESIHATAN MISS V KAN...KE RUGI???
.
☎️ 0176507256
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu

TESTIMONI MEK BUNGA WASH ☝🏻☝🏻
.
YANG BELUM CUBA, WAJIB CUBA TAU
.
TAK RUGI PUN MELABUR RM25 UTK KESIHATAN MISS V KAN...KE RUGI???
.
☎️ 0176507256
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu
1 1 2 November, 2019

Korang kalau nak Miss V korang kembali gebu, cerah, wangi, ketat dan bebas keputihan, korang WAJIB pakai MEK BUNGA WASH ni tau. Korang tak perlu risau kerana MEK BUNGA WASH ini 100% ramuan tradisional kampung yang kaya dengan ekstrak ekstrak MANJAKANI, AKAR SERAPAT, SIREH, KOLAGEN, GARAM GALIAN, ASAM GELUGUR, SARI BUNGA, ALOEVERA dan CENGKIH.
.
Wasap segera untuk dapatkan stok Mek Bunga Wash ni yer.
.
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
.
Mini Agen & Dropship dialu2 kan 🤗
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu

Korang kalau nak Miss V korang kembali gebu, cerah, wangi, ketat dan bebas keputihan, korang WAJIB pakai MEK BUNGA WASH ni tau. Korang tak perlu risau kerana MEK BUNGA WASH ini 100% ramuan tradisional kampung yang kaya dengan ekstrak ekstrak MANJAKANI, AKAR SERAPAT, SIREH, KOLAGEN, GARAM GALIAN, ASAM GELUGUR, SARI BUNGA, ALOEVERA dan CENGKIH.
.
Wasap segera untuk dapatkan stok Mek Bunga Wash ni yer.
.
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
☎️017 650 7256
.
Mini Agen & Dropship dialu2 kan 🤗
.
#MekBungaWash
#JamuTradisional
#TipsRumahTanggaBahagia
#PencuciMissV
#KetatCerahGebu
0 1 30 October, 2019

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang
4 0 28 October, 2019

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang
2 0 28 October, 2019

Kadang-kadang sibuk sangat dengan kerja luar sampaikan diri sendiri pun tak terjaga. Tapi, betul ke ini sebabnya kadang-kadang suami cari yang lain dekat luar?
.
Jom baca lebih lanjut tentang perkara ini di donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #isteriselekeh #suamicurang #makanluar #cantik #relationship #hubungan #rumahtangga #marriage #cheatinghusband #suamicurang

Kadang-kadang sibuk sangat dengan kerja luar sampaikan diri sendiri pun tak terjaga. Tapi, betul ke ini sebabnya kadang-kadang suami cari yang lain dekat luar?
.
Jom baca lebih lanjut tentang perkara ini di donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #isteriselekeh #suamicurang #makanluar #cantik #relationship #hubungan #rumahtangga #marriage #cheatinghusband #suamicurang
6 0 26 October, 2019

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi
1 0 24 October, 2019

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi
6 0 24 October, 2019

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi
19 1 24 October, 2019

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi

.
Konfem dapat tahan 2 round lepas ni
.
1. Fokus
Ramai lelaki yang tidak fokus ketika berasmara bersama pasangan. Ini tidak mengejutkan kerana pada masa sekarang ramai yang stress dengan masalah-masalah yang dihadapi dalam kehidupan seharian. Ditambah pula dengan perkara-perkara yang perlu difikirkan membuatkan ramai yang hilang tumpuan ketika berasmara. Ini secara tidak langsung akan membuatkan anda tidak dapat bertahan lama dan pancut awal. Hubungan seks seperti juga aktiviti-aktiviti fizikal yang lain, iaitu memerlukan tumpuan dan fokus anda. .
2. Kurang Stamina
Hubungan seks adalah aktiviti fizikal yang boleh dikategorikan sebagai aktiviti berat. Pembakaran kalori yang berlaku semasa aktiviti seks adalah sama dengan pembakaran kalori aktiviti sukan yang lain seperti berjoging dan sebagainya. Oleh itu untuk bertahan lama di dalam hubungan seks dan mengelak pancut awal, anda perlu berada keadaan puncak. Iaitu stamina yang tinggi. Apabila anda kurang stamina, anda akan cepat letih ketika berdayung. .
3. Pemakanan
Faktor pemakanan juga boleh mempengaruhi pencapaian seks anda dan boleh membantu mengelak pancut awal. Amalkan pengambilan makanan yang sihat yang boleh membantu pencapaian seksual anda. Elakkan minum minuman sejuk dan amalkan meminum air suam. Amalkan memakan makanan-makanan yang boleh meningkatkan prestasi seks seperti Tiram, Bawang, Pisang, Daun Saderi, Strawberi, Badam dan Coklat.
.
4. Panjangkan Foreplay
Aktiviti foreplay bukan sahaja dapat memberikan kepuasan berganda kepada isteri anda, malah secara tidak langsung dapat membantu mengelakkan pancut awal. Dengan memanjangkan aktiviti foreplay, anda akan dapat membuatkan isteri anda klimaks dengan lebih pantas. Selain dapat melincirkan pergerakan zakar, air mani wanita juga dapat membantu zakar untuk pancut lambat.
.
Betul kan? Memang majority lelaki pancut awal. Mana member korang yang ada masalah ni tag dia, harapnya boleh menolong dia pada saat diperlukan.
.
.
Lintah Gunung Belacak.
.
#ubattahanlama #ubatkuat #ubatsuami #ubatkurus #ubatcinta #suamicurang #suamikuat #suamiisteri #rahsiarumahtangga #suami #lelakikuat #baranglelaki #lelakikacak #rahsialelaki #seksi
1 0 24 October, 2019

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
. .
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor
#legolandmalaysia
#airterjunkotatinggi
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas
#pantaistulanglaut
#pantaiairmanis
#puteriharbour
#tanjungbalau
#atvparkjohor
#gununglambak
#donhujurassicpark
#tamanlautiskandar
#muziummersing #suamiistri

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
. .
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau 
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor 
#legolandmalaysia 
#airterjunkotatinggi 
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat 
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas 
#pantaistulanglaut 
#pantaiairmanis 
#puteriharbour 
#tanjungbalau 
#atvparkjohor 
#gununglambak 
#donhujurassicpark 
#tamanlautiskandar 
#muziummersing #suamiistri
1 0 24 October, 2019

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor
#legolandmalaysia
#airterjunkotatinggi
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas
#pantaistulanglaut
#pantaiairmanis
#puteriharbour
#tanjungbalau
#atvparkjohor
#gununglambak
#donhujurassicpark
#tamanlautiskandar
#muziummersing #suamiistri

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau 
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor 
#legolandmalaysia 
#airterjunkotatinggi 
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat 
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas 
#pantaistulanglaut 
#pantaiairmanis 
#puteriharbour 
#tanjungbalau 
#atvparkjohor 
#gununglambak 
#donhujurassicpark 
#tamanlautiskandar 
#muziummersing #suamiistri
2 0 24 October, 2019

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor
#legolandmalaysia
#airterjunkotatinggi
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas
#pantaistulanglaut
#pantaiairmanis
#puteriharbour
#tanjungbalau
#atvparkjohor
#gununglambak
#donhujurassicpark
#tamanlautiskandar
#muziummersing #suamiistri

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau 
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor 
#legolandmalaysia 
#airterjunkotatinggi 
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat 
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas 
#pantaistulanglaut 
#pantaiairmanis 
#puteriharbour 
#tanjungbalau 
#atvparkjohor 
#gununglambak 
#donhujurassicpark 
#tamanlautiskandar 
#muziummersing #suamiistri
4 0 24 October, 2019

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor
#legolandmalaysia
#airterjunkotatinggi
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas
#pantaistulanglaut
#pantaiairmanis
#puteriharbour
#tanjungbalau
#atvparkjohor
#gununglambak
#donhujurassicpark
#tamanlautiskandar
#muziummersing #suamiistri

⚡Abang termasuk dalam kategori suami yang KURANG PERFORM ke?
.
♠️Kalau ya, pastu selalu ja kurang keyakinan diri dan selalu mengecewakan isteri ketika 'bersama'.
.
♠️Jangan tunggu lagi. Guna Rambo Super Spray ni. Insyaallah membantu untuk bertahan lebih lama dari biasa. .
♠️Ramai dah yang dapat manafaatnya dan repeat order berkali-kali pun.
.
Jom sebotol bang. 😊
.
📍Anda Berminat??
Tekan link di bio atau 
WHATSAPP / CALL🔽
.
📱0162589679
.
#pulaurawa #lelakisado
#pulausibu #ubatlelaki
#pantaidesaru #tahanlama
#tamannegarajohor 
#legolandmalaysia 
#airterjunkotatinggi 
#bazarkaratjb #suamicurang
#tamanbuayateluksengat 
#dangabay #suamikuat
#tanjungemas 
#pantaistulanglaut 
#pantaiairmanis 
#puteriharbour 
#tanjungbalau 
#atvparkjohor 
#gununglambak 
#donhujurassicpark 
#tamanlautiskandar 
#muziummersing #suamiistri
5 0 24 October, 2019

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga
0 0 20 October, 2019

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga
0 0 20 October, 2019

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga
4 0 20 October, 2019

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga

”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Lintah Gunung Belacak Oil bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat, seperti customer saya di atas ini 🙂
.
#ubatkuat #ubattahanlama #suamikuat #suamiisteri #suamicurang #lelakikuat #rahsiarumahtangga
0 0 20 October, 2019

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang #ubattahanlama #suamiisteri #lelakipancutawal #lelakipower #ubatsuami

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang #ubattahanlama #suamiisteri #lelakipancutawal #lelakipower #ubatsuami
5 0 20 October, 2019

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang #ubattahanlama #suamiisteri #lelakipancutawal #lelakipower #ubatsuami

JANGAN KATA ABG X PAYUNG..
FUHH..PAYUNG SAMPAI HBS TENAGA..TERBAIKK.. Mantapp..Gagah..Tahan Lama..
Spray2 terus on game💪👍
.
>Tak perlu tggu lama. >Tak perlu urut2.
>Tak panas.
>Tak kebas
>Tak melekit
>Bau wangi😊

Sangat sesuai utk mslh "pancut" awal.
Membantu lelaki bertarung 30minit hingga 2jam...Performance Mantap👍👍. Wassap RAMBO ke +60162589679

Sebotol bleh pakai 40 - 50 kali game.
Puas hati punya.. .
#ubatkuat
#ubatkuat #ubatlelaki #rambospray #suamiistri #kisahsuami #suamicurang #ubattahanlama #suamiisteri #lelakipancutawal #lelakipower #ubatsuami
5 0 20 October, 2019

Top #suamicurang posts

Yakinlah bahawa curang bukan pilihan. Apa pun alasannya, khalifah keluarga yang baik tak akan curang walaupun di atas kelemahan pasangan. Baca artikel-artikel hebat di www.nona.my. NMA 🖤

#majalahnona
#suamicurang

Yakinlah bahawa curang bukan pilihan. Apa pun alasannya, khalifah keluarga yang baik tak akan curang walaupun di atas kelemahan pasangan. Baca artikel-artikel hebat di www.nona.my. NMA 🖤

#majalahnona
#suamicurang
505 7 16 March, 2019

Selamat pagi kesayangan kak mawar!
Ok meh sini harini kak mawar nak cite pasal si zainab ni..
Zainab ni kan 10 gram je x banyak mana pun,tapi bole tahan 3 bulan.
Lama kan?
Itu semua xpenting yg penting fungsi serbuk zainab ni yg paling menarik sekali.
Selain drpada membersihkan lubang faraj dari lebihan airmani suami,air mazi isteri,dari lendiran keputihan ia juga mampu menghilang bau busuk dr lubang faraj (sebenarnya bau busuk dr lubang faraj ni kalo xjaga,memang sangat busuk),menguatkan rahim dan mempercepatkan pembaikan luka jadi ia sangat la sesuai bagi wanita yg baru lepas bersalin.dan kemuncak kehebatan zainab ini adalah tak lain x bukan iaitu menawan suami sampai cik abang sayang bebenor kepada isteri nya.
Xpercaya xpe kakak bgtau je.
Bole baca feedback kat bawah ni semua yg syg..
#terbaikdariku #isteri #busuk #barangbaik #sayangabang #isteribukan untukdisewa #noradanish #usj #sajat #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #zarazya #suamicurang #bahagia #ketat

Selamat pagi kesayangan kak mawar!
Ok meh sini harini kak mawar nak cite pasal si zainab ni..
Zainab ni kan 10 gram je x banyak mana pun,tapi bole tahan 3 bulan.
Lama kan?
Itu semua xpenting yg penting fungsi serbuk zainab ni yg paling menarik sekali.
Selain drpada membersihkan lubang faraj dari lebihan airmani suami,air mazi isteri,dari lendiran keputihan ia juga mampu menghilang bau busuk dr lubang faraj (sebenarnya bau busuk dr lubang faraj ni kalo xjaga,memang sangat busuk),menguatkan rahim dan mempercepatkan pembaikan luka jadi ia sangat la sesuai bagi wanita yg baru lepas bersalin.dan kemuncak kehebatan zainab ini adalah tak lain x bukan iaitu menawan suami sampai cik abang sayang bebenor kepada isteri nya.
Xpercaya xpe kakak bgtau je.
Bole baca feedback kat bawah ni semua yg syg..
#terbaikdariku #isteri #busuk #barangbaik #sayangabang #isteribukan untukdisewa #noradanish#usj#sajat #aliffsyukri #aliffsyukriterlajaklaris #zarazya #suamicurang #bahagia #ketat
18 0 30 November, 2018

Dunia akhir zaman!! Tindakan isteri berjumpa dengan lelaki lain membawa padah sehingga berlakunya trajedi tikam menikam w/ @fatinmorat & @farhankapor
.
Mangsa yang ditikam itu sebenarnya bukan kekasih gelap atau apa, sebenarnya dia hanya seorang stokis Minuman CARBO FLEX. Kesian, sia-sia ja dia kena tikam! HAHA Ya, minuman ini memang berkesan untuk membakar lemak dengan cepat sekali! Ia boleh mengurangkan berat badan kita, mengurangkan selara makan, lebih aktif dan macam-macam lagi lah! Nak tahu lebih lanjut, sila layari:
.
FB: AD Anggun Ventures - Beauty & Health
Website: www.adave.com.my
Hotline: 0133360335
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #carboflex #adanggunvantures #beautyandhealth #curang #kescurang #istericurang #suamicurang #fatburner #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur

Dunia akhir zaman!! Tindakan isteri berjumpa dengan lelaki lain membawa padah sehingga berlakunya trajedi tikam menikam w/ @fatinmorat & @farhankapor
.
Mangsa yang ditikam itu sebenarnya bukan kekasih gelap atau apa, sebenarnya dia hanya seorang stokis Minuman CARBO FLEX. Kesian, sia-sia ja dia kena tikam! HAHA Ya, minuman ini memang berkesan untuk membakar lemak dengan cepat sekali! Ia boleh mengurangkan berat badan kita, mengurangkan selara makan, lebih aktif dan macam-macam lagi lah! Nak tahu lebih lanjut, sila layari:
.
FB: AD Anggun Ventures - Beauty & Health
Website: www.adave.com.my
Hotline: 0133360335
.
#igreviewbychazynash #vine #viner #malayvines #carboflex #adanggunvantures #beautyandhealth #curang #kescurang #istericurang #suamicurang #fatburner #lawak #lucu #funny #comedy #comedian #sketsa #shortfilm #filempendek #dubsmash #mudahterhibur
13,581 163 2 November, 2016

“Lain macam je perangai suami aku ni, asyik dengan phone je. Siap ada password” Haa, jaga-jaga para isteri bila cik abang senyap-senyap ‘contact’ bekas kekasih. Tapi jangan main serkap jarang pula ya? Nanti bergaduh pula.
.
Kalau macam tu, baca tips untuk berjaga-jaga dengan situasi ini di www.donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#donna #donnamy #koolfm #malaysia #relationship #hubungan #suamiisteri #suamicurang #tipsrumahtangga

“Lain macam je perangai suami aku ni, asyik dengan phone je. Siap ada password” Haa, jaga-jaga para isteri bila cik abang senyap-senyap ‘contact’ bekas kekasih. Tapi jangan main serkap jarang pula ya? Nanti bergaduh pula.
.
Kalau macam tu, baca tips untuk berjaga-jaga dengan situasi ini di www.donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#donna #donnamy #koolfm #malaysia #relationship #hubungan #suamiisteri #suamicurang #tipsrumahtangga
4 0 13 May, 2019

Kadang-kadang sibuk sangat dengan kerja luar sampaikan diri sendiri pun tak terjaga. Tapi, betul ke ini sebabnya kadang-kadang suami cari yang lain dekat luar?
.
Jom baca lebih lanjut tentang perkara ini di donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #isteriselekeh #suamicurang #makanluar #cantik #relationship #hubungan #rumahtangga #marriage #cheatinghusband #suamicurang

Kadang-kadang sibuk sangat dengan kerja luar sampaikan diri sendiri pun tak terjaga. Tapi, betul ke ini sebabnya kadang-kadang suami cari yang lain dekat luar?
.
Jom baca lebih lanjut tentang perkara ini di donna.com.my atau klik terus link di bio.
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #isteriselekeh #suamicurang #makanluar #cantik #relationship #hubungan #rumahtangga #marriage #cheatinghusband #suamicurang
6 0 26 October, 2019

Hati wanita mana yang tak remuk bila suaminya curang. Nak maafkan pun perasaan marah dan kecewa masih membuak.
.
Suami anda mungkin berhak untuk diberi peluang kedua. Jadi klik link di bio untuk mengetahui beberapa cara untuk maafkan si suami...
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #famili #hubungan #curang #suamiisteri #suamicurang #peluangkedua #men #wife #relationship

Hati wanita mana yang tak remuk bila suaminya curang. Nak maafkan pun perasaan marah dan kecewa masih membuak.
.
Suami anda mungkin berhak untuk diberi peluang kedua. Jadi klik link di bio untuk mengetahui beberapa cara untuk maafkan si suami...
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #famili #hubungan #curang #suamiisteri #suamicurang #peluangkedua #men #wife #relationship
13 0 19 October, 2019

Mungkin si isteri tak sedar sisi gelap suami sehinggakan ramai golongan suami yang menjadi mangsa lelaki ini. Adakah kerana mereka kurang perhatian isteri?
.
Jom baca pengakuan seorang lelaki ini di donna.com.my atau klik terus link di bio!
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #famili #hubungan #suamiorang #lelaki #gay #hubungansejenis #lelakikunyit #suamicurang #lgbt #kisahbenar #truestory

Mungkin si isteri tak sedar sisi gelap suami sehinggakan ramai golongan suami yang menjadi mangsa lelaki ini. Adakah kerana mereka kurang perhatian isteri?
.
Jom baca pengakuan seorang lelaki ini di donna.com.my atau klik terus link di bio!
.
.
.
#Donna #DonnaMy #citradonna #famili #hubungan #suamiorang #lelaki #gay #hubungansejenis #lelakikunyit #suamicurang #lgbt #kisahbenar #truestory
11 0 30 September, 2019

Bimbang kalau-kalau si suami curang? Haa, ada tanda-tandanya jika si dia menyembunyikan sesuatu tu.
.
Klik link di bio sekarang kalau nak tahu bagaimana untuk mengesannya!
.
.
.
#Donna #DonnaMy #Curang #suamicurang #suamiisteri #cheating #relationship #love #hubungan #mondayblues

Bimbang kalau-kalau si suami curang? Haa, ada tanda-tandanya jika si dia menyembunyikan sesuatu tu.
.
Klik link di bio sekarang kalau nak tahu bagaimana untuk mengesannya!
.
.
.
#Donna #DonnaMy #Curang #suamicurang #suamiisteri #cheating #relationship #love #hubungan #mondayblues
12 0 9 September, 2019