#suamiisteri Instagram Photos & Videos

suamiisteri - 329.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #suamiisteri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
39
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
.
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! .
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 .
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
. 
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! . 
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 . 
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
0 0 7 minutes ago

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
.
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! .
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 .
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
. 
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! . 
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 . 
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
0 0 7 minutes ago

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
.
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! .
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 .
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy

Masalah berat badan tak ideal?
Breast & punggung tak helok?
Kulit pun gelap menggerutu?
Rambut pulak luruh sampai nak botak dah?
Macam2 masalah wanita yg lain? .
. 
Boleh cuba consume pinklady sis! Orang lain ramai dah berkesan, takkan sis nak biar je...tak rugi kalau consume sumpah! . 
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165
Whatsapp 0163522165 . 
#teampinkladyaa
#pinkladyaa
#pinkladybodyperfection
#dropship
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
#vitaminkulit
#aydajebat
#jannanick
#muabellaz
#mirafilzah
#alhaalfa
#emmamaembong 
#bellaastillah
#elfiraloy
1 0 8 minutes ago

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
.
1)Body yang MANTAP 😋
.
2)Breast yang MONTOK 🍒
.
3)Punggung yang GEBU 🍑
.
4)Miss v yang KETAT 😚
.
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
.
PM ATAU WHATSAPP
013-7555162
013-7555162
013-7555162
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
. 
1)Body yang MANTAP 😋
. 
2)Breast yang MONTOK 🍒
. 
3)Punggung yang GEBU 🍑
. 
4)Miss v yang KETAT 😚
. 
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
. 
PM ATAU WHATSAPP 
013-7555162
013-7555162
013-7555162
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
0 0 46 minutes ago

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
.
1)Body yang MANTAP 😋
.
2)Breast yang MONTOK 🍒
.
3)Punggung yang GEBU 🍑
.
4)Miss v yang KETAT 😚
.
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
.
PM ATAU WHATSAPP
013-7555162
013-7555162
013-7555152
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
. 
1)Body yang MANTAP 😋
. 
2)Breast yang MONTOK 🍒
. 
3)Punggung yang GEBU 🍑
. 
4)Miss v yang KETAT 😚
. 
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
. 
PM ATAU WHATSAPP 
013-7555162
013-7555162
013-7555152
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
1 0 47 minutes ago

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
.
1)Body yang MANTAP 😋
.
2)Breast yang MONTOK 🍒
.
3)Punggung yang GEBU 🍑
.
4)Miss v yang KETAT 😚
.
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
.
PM ATAU WHATSAPP
013-7555162
013-7555162
013-7555152
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :-
. 
1)Body yang MANTAP 😋
. 
2)Breast yang MONTOK 🍒
. 
3)Punggung yang GEBU 🍑
. 
4)Miss v yang KETAT 😚
. 
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍
. 
PM ATAU WHATSAPP 
013-7555162
013-7555162
013-7555152
.
.
#teampinkladymar
#diamondpinklady
#pinkladybodyperfection
#dropshippinklady
#kutupinklady
#ansuranpinklady
#neelofa
#jamuwanita
#uqashasenrose
#nelydiasenrose
#perapatmissv
#suamiisteri
#ctdk
#takpernahtaklentik
#pilkurus
0 0 48 minutes ago

Pernikahan selalu ada challenge, dan butuh kerja sama terus menerus, bukan cuma mengandalkan rasa sayang dan cinta yang ada.⁣⁣
⁣.⁣
Berikut adalah 10 day marriage challenge yang bisa kita coba nih Parents, dimulai dari hal-hal kecil..⁣⁣
.⁣
Kamu bisa lakukan ini bareng dengan pasangan, atau kamu bisa coba dari diri sendiri siapa tahu pasangan malah makin sayang kan :)⁣⁣
.⁣⁣
Ada yang pernah coba marriage challenge seperti inikah? bagaimana perubahan yang kamu rasakan?⁣⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya.⁣
.⁣
.⁣
⁣.⁣
#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id

Pernikahan selalu ada challenge, dan butuh kerja sama terus menerus, bukan cuma mengandalkan rasa sayang dan cinta yang ada.⁣⁣
⁣.⁣
Berikut adalah 10 day marriage challenge yang bisa kita coba nih Parents, dimulai dari hal-hal kecil..⁣⁣
.⁣
Kamu bisa lakukan ini bareng dengan pasangan, atau kamu bisa coba dari diri sendiri siapa tahu pasangan malah makin sayang kan :)⁣⁣
.⁣⁣
Ada yang pernah coba marriage challenge seperti inikah? bagaimana perubahan yang kamu rasakan?⁣⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya.⁣
.⁣
.⁣
⁣.⁣
⁣#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id
190 3 1 hour ago

💢 AYANG TAK KIRA, MALAM NI NAK JUGAK 5 ROUND ‼️ 💢
Hambik kau, sape suruh minum ldesire, kan dah dia mintak 5 Round
ha hambikla kau melayan sampai pagi 😂

Bagi yang rasa bini dah takda nafsu nak bersama tu, Korang wajib cuba ldesire ni
confirm belecak katil 😂

meh pm skrg
#Ldesire
#perangsangnafsuwanita
#Suamiisteri
#ghairah
#BangsaEPM

💢 AYANG TAK KIRA, MALAM NI NAK JUGAK 5 ROUND ‼️ 💢 
Hambik kau, sape suruh minum ldesire, kan dah dia mintak 5 Round 
ha hambikla kau melayan sampai pagi 😂

Bagi yang rasa bini dah takda nafsu nak bersama tu, Korang wajib cuba ldesire ni 
confirm belecak katil 😂

meh pm skrg 
#Ldesire 
#perangsangnafsuwanita 
#Suamiisteri 
#ghairah 
#BangsaEPM
0 0 1 hour ago

"Benci la dengan keputihan ni!
Dah pakai makan telan sapu bermacam macam jenis produk still tak jalan! #MissVberbau dan #gatal Tak selesa betul la di buat nye!!"
.
Tapi Alhamdulillah lepas guna #bakiraserum ni 3 hari dah DAPAT kesan..
Alhamdulillah kini #missVwangi harum semerbak baunya... Tunggu ape lg..cepat2

WA@97458780.link in bio
Untuk dapatkn Bakira sekarang!

#bakiralover #bakirasingapore #suamiisteri #tipsintim #serumpengetat #keluarga #tipsrumahtanggabahagia #rahsiawanita #tipswanita #testimoni #perapat #missvketat #ketat #masalahkeputihan #masalahmissv #masalahmissvberbau #masalahsenggugut #missvketat #keputihan #masalahkeputihan

"Benci la dengan keputihan ni!
Dah pakai makan telan sapu bermacam macam jenis produk still tak jalan! #MissVberbau dan #gatal Tak selesa betul la di buat nye!!"
.
Tapi Alhamdulillah lepas guna #bakiraserum ni 3 hari dah DAPAT kesan..
Alhamdulillah kini #missVwangi harum semerbak baunya... Tunggu ape lg..cepat2

WA@97458780.link in bio
Untuk dapatkn Bakira sekarang!

#bakiralover#bakirasingapore #suamiisteri #tipsintim #serumpengetat #keluarga #tipsrumahtanggabahagia #rahsiawanita #tipswanita #testimoni #perapat #missvketat #ketat #masalahkeputihan #masalahmissv #masalahmissvberbau #masalahsenggugut #missvketat #keputihan #masalahkeputihan
1 0 1 hour ago

KELEBIHAN TUSUKMAX 💪🏻
.
📌Menambah Ransangan Seks
📌Melambatkan Pancutan Pra-Matang
📌Beraksi Lebih Lama
📌Kepuasan Luar Biasa
📌Zakar Lebih Keras Lebih Power
📌Klimaks Yang Maksima
.
#tusukmaxhq #produklelaki #ubatkuat #tahanlama #lelakisejati #besarpanjang #pancutlambat #lelakimaskulin #bestproduk #suamiisteri #bahagia #kuat #sedap #hebatdiranjang #pacakpower #kepuasanmaksima #rahsiakeintiman #rasapuas #terpukau #tambahghairah #tingkatkansyahwat #abangkuat #malamjumaat #rumahtanggabahagia

KELEBIHAN TUSUKMAX 💪🏻
.
📌Menambah Ransangan Seks
📌Melambatkan Pancutan Pra-Matang
📌Beraksi Lebih Lama
📌Kepuasan Luar Biasa
📌Zakar Lebih Keras Lebih Power
📌Klimaks Yang Maksima
.
#tusukmaxhq #produklelaki #ubatkuat #tahanlama #lelakisejati #besarpanjang #pancutlambat #lelakimaskulin #bestproduk #suamiisteri #bahagia #kuat #sedap #hebatdiranjang #pacakpower #kepuasanmaksima #rahsiakeintiman #rasapuas #terpukau #tambahghairah #tingkatkansyahwat #abangkuat #malamjumaat #rumahtanggabahagia
1 0 2 hours ago

Premium Shine Sarang Burung Walet ASLI ni rm5 je hampa. Tapi kesann dia , korang dengar la sendiri live feedback dari acik comey ni ♥️ harga dah la berpatutan sangat, kualiti PREMIUM pulak tuu.
Minum 2sudu jee tiap hari gais
Hari-hari tanpa skip
POWER KE POWER BILA KONSISTEN & ISTIQAMAH dengan PSBN ? 😘🤜🤛 #birdnest #birdnestkesihatan #kesihatandalaman #ibumengandung #wargaemas #orangtua #kanakkanak #lelakiperempuan #wanita #suamiisteri

Premium Shine Sarang Burung Walet ASLI ni rm5 je hampa. Tapi kesann dia , korang dengar la sendiri live feedback dari acik comey ni ♥️ harga dah la berpatutan sangat, kualiti PREMIUM pulak tuu. 
Minum 2sudu jee tiap hari gais 
Hari-hari tanpa skip 
POWER KE POWER BILA KONSISTEN & ISTIQAMAH dengan PSBN ? 😘🤜🤛 #birdnest #birdnestkesihatan #kesihatandalaman #ibumengandung #wargaemas #orangtua #kanakkanak #lelakiperempuan #wanita #suamiisteri
0 0 2 hours ago

Tanda-tanda awal kehamilan berbeza-beza mengikut tempoh dan kekerapan. Bagi setengah wanita, boleh mempunyai tanda seawal minggu pertama. Bagi mereka yang kali pertama mengandung mungkin tidak perasan.

Kami nak kongsikan 10 tanda awal kehamilan :
1. Perubahan pada payudara
2. Spotting atau tompokan pendarahan
3. Cramp , senggugut atau sebu perut
4. Rasa loya / mual-mual
5. Sensitif pada bau / cerewet dengan makanan
6. Kerap ke tandas
7. Cepat lesu dan perubahan mood
8. Badan berasa panas
9. Keluar lendir atau keputihan
10. Jantung berdebar & berdegup dengan lebih kerap
.
#soulleadikhtiarhamil #inginhamil #soulleadhq #tandamengandung #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkey

Tanda-tanda awal kehamilan berbeza-beza mengikut tempoh dan kekerapan. Bagi setengah wanita, boleh mempunyai tanda seawal minggu pertama. Bagi mereka yang kali pertama mengandung mungkin tidak perasan.

Kami nak kongsikan 10 tanda awal kehamilan :
1. Perubahan pada payudara
2. Spotting atau tompokan pendarahan
3. Cramp , senggugut atau sebu perut
4. Rasa loya / mual-mual
5. Sensitif pada bau / cerewet dengan makanan
6. Kerap ke tandas
7. Cepat lesu dan perubahan mood
8. Badan berasa panas
9. Keluar lendir atau keputihan
10. Jantung berdebar & berdegup dengan lebih kerap
.
#soulleadikhtiarhamil #inginhamil #soulleadhq #tandamengandung #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkey
2 0 2 hours ago

➨ Untuk order Atau pertanyaan blh PM kami di
.
WHATSAPP +6019-603 3291
WHATSAPP +6019-603 3291
.
✔Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal
✔Stokis dan pengedar di perlukan.Jadilah antara yg terawal!
✔Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan (NO.Rujukan KKM 150119/12/166)
JOM ORDER SEKARANG? ^_^

Blh jg click terus disini👇

www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
.
.
#rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop #sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona #PayudaraBesar #PayudaraAnjal #MissVKetat

➨ Untuk order Atau pertanyaan blh PM kami di
.
WHATSAPP +6019-603 3291
WHATSAPP +6019-603 3291
.
✔Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal
✔Stokis dan pengedar di perlukan.Jadilah antara yg terawal!
✔Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan (NO.Rujukan KKM 150119/12/166) 
JOM ORDER SEKARANG? ^_^

Blh jg click terus disini👇

www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
.
.
#rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop#sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona#PayudaraBesar#PayudaraAnjal#MissVKetat
0 0 3 hours ago

Jus Prímαdσnα penyelesai masalah kaun hawa!
🎉
➨ Untuk order Atau pertanyaan blh PM kami di

WHATSAPP +6019-603 3291
WHATSAPP +6019-603 3291
. ✔Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal
✔Stokis dan pengedar di perlukan.Jadilah antara yg terawal!
✔Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan (NO.Rujukan KKM 150119/12/166)
JOM ORDER SEKARANG? ^_^

Blh jg click terus disini👇

www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
.
.
#rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop #sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona #PayudaraBesar #PayudaraAnjal #MissVKetat

Jus Prímαdσnα penyelesai masalah kaun hawa!
🎉
➨ Untuk order Atau pertanyaan blh PM kami di

WHATSAPP +6019-603 3291
WHATSAPP +6019-603 3291
. ✔Produk 100% keluaran BUMIPUTERA/ISLAM dan di jamin halal
✔Stokis dan pengedar di perlukan.Jadilah antara yg terawal!
✔Berdaftar dgn KKM dan di klasifikasikan di dlm pengkelasan makanan (NO.Rujukan KKM 150119/12/166) 
JOM ORDER SEKARANG? ^_^

Blh jg click terus disini👇

www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
www.wasap.my/60196033291
.
.
#rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop#sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona#PayudaraBesar#PayudaraAnjal#MissVKetat
1 0 3 hours ago

🔥 CUMA 2 SUDU,KESAN 3X GANDA DAHSYAT BERGOTAHH PERSIS DARA !!🔥
.
❗Korang yang ADA masalah:
😭 #CekNEN kendur layut leper kecik cenonet somi pun Tak benapsu asyik perli je😰
😭 #CekVee longgar, berbau, keputihan, gatal merenyam sampai somi pun Tak selera nak jamah😢
😭 #PunGGuNG & BADAN gelebeh, lusuh, kembang Sana sini lepas Bersalin😣
😭Isi lembik,kecut,kusam,jatuh melendut tak anjal😵

Korang Wajib sangat Cuba. Lagi² wanita yang dah takda napsu di bilik tido,kurang tenaga tetiap hari, somi pun Makin menjauh takmo rapat nak bermesra, sambar je jus primadona nih,sebotol AWAL jamin settle masalah korang!💋💋
Jangan tunggu korang dihina,disindir sebab dah Tak mengancam baru nak RAWAT.Jom buktikan korang mampu jadi hot & spicy kembali!!😍
☎️0196033291
☎️www.wasap.my/60196033291/primadonaPROMO
. ======================================
💥3 hari PAYUDARA dah start nyutt nyuttt TEGANG!
💥3 hari PONGGONG dah BOOLAT MELENTIK!
💥3 hari MISS V dah KEMAS QeTaT AnJAL bebas KEPUTIHAN !
💥3 hari TENAGA zass zasss SUPER POWER!! Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN & EXTRA ENERGY!
. ✅ PERIOD & SENGGUGUT kembali pulih Lancar teratur! Tiada bau hanyir!
✅ SAKIT BAHAGIAN RAHIM makin pulih & sihat! ✅ MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT BADAN dah BERANSUR PULIH!! Tak perlu lagi Panadol!
✅TENAGA 5X GANDA cergas dan power dari pagi ke malam. 🌟BONUS Nipple yang gelap,3 kali ganda cerah dan makin pinqish!
. ===================================== #rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop #sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona #PayudaraBesar #PayudaraAnjal #MissVKetat

🔥 CUMA 2 SUDU,KESAN 3X GANDA DAHSYAT BERGOTAHH PERSIS DARA !!🔥
.
❗Korang yang ADA masalah:
😭#CekNEN kendur layut leper kecik cenonet somi pun Tak benapsu asyik perli je😰
😭#CekVee longgar, berbau, keputihan, gatal merenyam sampai somi pun Tak selera nak jamah😢
😭#PunGGuNG & BADAN gelebeh, lusuh, kembang Sana sini lepas Bersalin😣
😭Isi lembik,kecut,kusam,jatuh melendut tak anjal😵

Korang Wajib sangat Cuba. Lagi² wanita yang dah takda napsu di bilik tido,kurang tenaga tetiap hari, somi pun Makin menjauh takmo rapat nak bermesra, sambar je jus primadona nih,sebotol AWAL jamin settle masalah korang!💋💋
Jangan tunggu korang dihina,disindir sebab dah Tak mengancam baru nak RAWAT.Jom buktikan korang mampu jadi hot & spicy kembali!!😍
☎️0196033291
☎️www.wasap.my/60196033291/primadonaPROMO
. ======================================
💥3 hari PAYUDARA dah start nyutt nyuttt TEGANG!
💥3 hari PONGGONG dah BOOLAT MELENTIK!
💥3 hari MISS V dah KEMAS QeTaT AnJAL bebas KEPUTIHAN !
💥3 hari TENAGA zass zasss SUPER POWER!! Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN & EXTRA ENERGY!
. ✅ PERIOD & SENGGUGUT kembali pulih Lancar teratur! Tiada bau hanyir!
✅ SAKIT BAHAGIAN RAHIM makin pulih & sihat! ✅ MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT BADAN dah BERANSUR PULIH!! Tak perlu lagi Panadol!
✅TENAGA 5X GANDA cergas dan power dari pagi ke malam. 🌟BONUS Nipple yang gelap,3 kali ganda cerah dan makin pinqish!
. ===================================== #rumahtangga #suamiisteri #payudara #wanita #missv #ikhtiarhamil #kurusselepasbersalin #dropship #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipmalaysia #distributorneeded #dropshipagentwanted #malaysiaigshop#sayajual #bazaaronline #kedaionline
#JusPrimadona#PayudaraBesar#PayudaraAnjal#MissVKetat
1 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
0 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
1 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
1 0 3 hours ago

KELEBIHAN TUSUKMAX 💪🏻
. 📌Menambah Ransangan Seks
📌Melambatkan Pancutan Pra-Matang
📌Beraksi Lebih Lama
📌Kepuasan Luar Biasa
📌Zakar Lebih Keras Lebih Power
📌Klimaks Yang Maksima
.
#tusukmaxhq #produklelaki #ubatkuat #tahanlama #lelakisejati #besarpanjang #pancutlambat #lelakimaskulin #bestproduk #suamiisteri #bahagia #kuat #sedap #hebatdiranjang #pacakpower #kepuasanmaksima #rahsiakeintiman #rasapuas #terpukau #tambahghairah #tingkatkansyahwat #abangkuat #malamjumaat #rumahtanggabahagia

KELEBIHAN TUSUKMAX 💪🏻
. 📌Menambah Ransangan Seks
📌Melambatkan Pancutan Pra-Matang
📌Beraksi Lebih Lama
📌Kepuasan Luar Biasa
📌Zakar Lebih Keras Lebih Power
📌Klimaks Yang Maksima
.
#tusukmaxhq #produklelaki #ubatkuat #tahanlama #lelakisejati #besarpanjang #pancutlambat #lelakimaskulin #bestproduk #suamiisteri #bahagia #kuat #sedap #hebatdiranjang #pacakpower #kepuasanmaksima #rahsiakeintiman #rasapuas #terpukau #tambahghairah #tingkatkansyahwat #abangkuat #malamjumaat #rumahtanggabahagia
1 0 3 hours ago

HEBATNYA BAKIRA NI SEHINGGA DAH SAMPAI PASARAN LUAR NEGARA TAU‼BUKAN OMONG KOSONG DEHHH. AUSTRALIA, NEW ZEALAND, INDONESIA PUN DAH SAMPAI KAYYY🤗🤗🤗
.
.
KENAPA HEBAT? 4 ramuan tanpa ALKOHOL, PENGAWET, AIR TAMBAHAN. 💯% HERBA ORGANIK‼
.
KENAPA HEBAT? KESAN SEAWAL 3 HARI‼
.
KENAPA HEBAT? TAHAN 2 3 BULAN WALAUPUN MAHAL‼
.
KENAPA HEBAT? SUAMI SUKA DAN MAKIN SAYANG‼
.
Jom dapatkan BAKIRA untuk kesihatan miss v korang dan untuk kepuasan diri sendiri😍. Hanya RM 159‼Whatsapp/DM untuk FREE consultation dari agent mak buyung ni 🤪🤪Daily postage 📦+ COD EXPRESS KL & AMPANG🛵
.
.
Sarah Sharina
@bakira.ampang
@bakira.pagani.kualalumpur
.
.
@bakirahq
@rumahjamumalaysia
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#BakiraKualaLumpur
#BakiraAmpang
#Bakiracheras
#hilangstress
#shoppingKL
#johor
#pavilion
#publika
#batucaves
#bangsar
#damansara
#suamiisteri
#perlis #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #SISVIRAL
#kulitcantik
#terengganu
#MALURI #jamuperapat
#tudungbawal
#kedah
#BUKITBINTANG
#bajumurah
#letsbloompretty
#suamiisteribahagia
#kembalidara

HEBATNYA BAKIRA NI SEHINGGA DAH SAMPAI PASARAN LUAR NEGARA TAU‼BUKAN OMONG KOSONG DEHHH. AUSTRALIA, NEW ZEALAND, INDONESIA PUN DAH SAMPAI KAYYY🤗🤗🤗
.
.
KENAPA HEBAT? 4 ramuan tanpa ALKOHOL, PENGAWET, AIR TAMBAHAN. 💯% HERBA ORGANIK‼
.
KENAPA HEBAT? KESAN SEAWAL 3 HARI‼
.
KENAPA HEBAT? TAHAN 2 3 BULAN WALAUPUN MAHAL‼
.
KENAPA HEBAT? SUAMI SUKA DAN MAKIN SAYANG‼
.
Jom dapatkan BAKIRA untuk kesihatan miss v korang dan untuk kepuasan diri sendiri😍. Hanya RM 159‼Whatsapp/DM untuk FREE consultation dari agent mak buyung ni 🤪🤪Daily postage 📦+ COD EXPRESS KL & AMPANG🛵
.
.
Sarah Sharina
@bakira.ampang
@bakira.pagani.kualalumpur
.
.
@bakirahq
@rumahjamumalaysia
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#BakiraKualaLumpur
#BakiraAmpang
#Bakiracheras
#hilangstress
#shoppingKL
#johor
#pavilion
#publika
#batucaves
#bangsar
#damansara
#suamiisteri
#perlis #onlineshoppingmalaysia
#igmalaysiashop #SISVIRAL
#kulitcantik
#terengganu
#MALURI #jamuperapat
#tudungbawal
#kedah
#BUKITBINTANG
#bajumurah
#letsbloompretty
#suamiisteribahagia
#kembalidara
1 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
1 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
0 0 3 hours ago

GAMBIR EMAS
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak

GAMBIR EMAS 
Performance Gel
Dengan Ekstrak Ginseng
🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI
https://GambirEmasMalaysia.wasap.my/

#gambir #gambiremas #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
0 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
0 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
0 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
1 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
4 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
1 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
1 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
0 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
0 0 3 hours ago

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak

KAMA-MA❌
Men Delay Spray 🌟 Berkesan Seawal 30 Minit
🌟 Dijamin Selamat 🌟 Sangat Mudah Untuk Digunakan
🌟 💯 Dirumus Oleh Bahan Semulajadi
🌟 Tahan Lama ( Puas Hati ) TERBAIKK
🌟 Isteri Semakin Sayang
______________________________________
👑 Mengatasi Masalah Cepat Pancut & Mampu Meningkatkan Waktu Bersama
👑 Merawat Kesihatan Senjata Anda
👑 Mengeraskan & Membesarkan Senjata Anda
👑 Melancarkan Perjalanan Darah Pada Zakar Anda

BERMINAT SILA HUBUNGI KAMI

http://Kamamaxmalaysiahq.wasap.my/

#kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #Sabahsarawak
2 0 3 hours ago

Top #suamiisteri posts

Pinternyaaa 😍😍 buat mamah yang anaknya lagi belajar jalan mana suaranya??? suka takut gak sih kalo anaknya jatuh pas lagi belajar jalan⁣

Tag Papah dan Mention teman kalian ya⁣
.⁣
.⁣
Thanks to @shireenamirahafa
⁣⁣⁣.⁣
⁣⁣⁣.⁣
Double tap ❤ & tag temanmu⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja
Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta
Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir
Desain rumah 👉 @inspirasirumahapartemen⁣⁣⁣
Ide DIY 👉 @diyhacksvideo
Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣
Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣
Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣
.⁣
.⁣
#parentingindonesia #sayangistri #pasanganbahagia #suamisholeh #bumil #inginhamil #suamitercinta #tipsrumahtangga #suamiisteri #istericantiksuamisayang #pengasuhananak #infoparenting #tumbuhkembanganak #kisahinspiratif #babyblues #postpartumdepression #belajarjalan #bayicowok #malaikatkecilku #contestfotoanak #bintangcilik #anakkusayang #kesayanganayahbunda #indonesianbaby #bayi11bulan #babytafelterbaru #anakkeren #bayikeren #bayihits #bayilucu

Pinternyaaa 😍😍 buat mamah yang anaknya lagi belajar jalan mana suaranya??? suka takut gak sih kalo anaknya jatuh pas lagi belajar jalan⁣
⁣
Tag Papah dan Mention teman kalian ya⁣
.⁣
.⁣
Thanks to @shireenamirahafa ⁣
⁣⁣⁣.⁣
⁣⁣⁣.⁣
Double tap ❤ & tag temanmu⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja⁣
Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta⁣
Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir⁣
Desain rumah 👉 @inspirasirumahapartemen⁣⁣⁣
Ide DIY 👉 @diyhacksvideo⁣
Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣
Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣
Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣
.⁣
.⁣
#parentingindonesia #sayangistri #pasanganbahagia #suamisholeh #bumil #inginhamil #suamitercinta #tipsrumahtangga #suamiisteri #istericantiksuamisayang #pengasuhananak #infoparenting #tumbuhkembanganak #kisahinspiratif #babyblues #postpartumdepression #belajarjalan #bayicowok #malaikatkecilku #contestfotoanak #bintangcilik #anakkusayang #kesayanganayahbunda #indonesianbaby #bayi11bulan #babytafelterbaru #anakkeren #bayikeren #bayihits #bayilucu
8,044 239 21 December, 2019

Seks pagi hari vs. seks malam hari , ini adalah salah satu konflik yang ada di pernikahan 🌈🙃⁣
.⁣
Pria saat bangun terangsang, jadi pagi adalah waktu utama. Tetapi wanita sering lebih suka malam hari, ketika segalanya sedikit rileks - setelah kerja dan tugas selesai dan anak-anak sudah tidur..⁣⁣
Kenapa bisa terjadi? karena pada pria salah satunya adalah hormon testosteron sedang tinggi di pagi hari sedangkan wanita tidak, dan pada wanita lebih senang kebersihan jadi lebih memilih malam hari sudah mandi dll.. 😆⁣
⁣.⁣
Apapun kendalanya mari kita cari solusinya, berikut yah yang bisa Parents coba.⁣
.⁣
Kamu team pagi apa malam hari nih, Parents?⁣ 🥳⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id terus ya.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id

Seks pagi hari vs. seks malam hari , ini adalah salah satu konflik yang ada di pernikahan 🌈🙃⁣
.⁣
Pria saat  bangun terangsang, jadi pagi adalah waktu utama. Tetapi wanita sering lebih suka malam hari, ketika segalanya sedikit rileks - setelah kerja dan tugas selesai dan anak-anak sudah tidur..⁣⁣
Kenapa bisa terjadi? karena pada pria salah satunya adalah hormon testosteron sedang tinggi di pagi hari sedangkan wanita tidak, dan pada wanita lebih senang kebersihan jadi lebih memilih malam hari sudah mandi dll.. 😆⁣
⁣.⁣
Apapun kendalanya mari kita cari solusinya, berikut yah yang bisa Parents coba.⁣
.⁣
Kamu team pagi apa malam hari nih, Parents?⁣ 🥳⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id terus ya.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id
2,169 89 13 January, 2020

Pernikahan selalu ada challenge, dan butuh kerja sama terus menerus, bukan cuma mengandalkan rasa sayang dan cinta yang ada.⁣⁣
⁣.⁣
Berikut adalah 10 day marriage challenge yang bisa kita coba nih Parents, dimulai dari hal-hal kecil..⁣⁣
.⁣
Kamu bisa lakukan ini bareng dengan pasangan, atau kamu bisa coba dari diri sendiri siapa tahu pasangan malah makin sayang kan :)⁣⁣
.⁣⁣
Ada yang pernah coba marriage challenge seperti inikah? bagaimana perubahan yang kamu rasakan?⁣⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya.⁣
.⁣
.⁣
⁣.⁣
#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id

Pernikahan selalu ada challenge, dan butuh kerja sama terus menerus, bukan cuma mengandalkan rasa sayang dan cinta yang ada.⁣⁣
⁣.⁣
Berikut adalah 10 day marriage challenge yang bisa kita coba nih Parents, dimulai dari hal-hal kecil..⁣⁣
.⁣
Kamu bisa lakukan ini bareng dengan pasangan, atau kamu bisa coba dari diri sendiri siapa tahu pasangan malah makin sayang kan :)⁣⁣
.⁣⁣
Ada yang pernah coba marriage challenge seperti inikah? bagaimana perubahan yang kamu rasakan?⁣⁣
⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya.⁣
.⁣
.⁣
⁣.⁣
⁣#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id
190 3 1 hour ago

Tahniah!
.
Dengan sekali lafaz, pelakon, @eyra.hazali sah bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Muhammad Haziq Nadzli kita-kira jam 9.35 malam tadi.

Eyra atau nama penuhnya Hazirah Qasdina Hazali dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Hazali Ramli, dengan disaksikan Pendaftar Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Abdul Janel Jaafar di Masjid As-Syakirin KLCC.
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri

Tahniah!
.
Dengan sekali lafaz, pelakon, @eyra.hazali sah bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Muhammad Haziq Nadzli kita-kira jam 9.35 malam tadi.

Eyra atau nama penuhnya Hazirah Qasdina Hazali dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Hazali Ramli, dengan disaksikan Pendaftar Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Abdul Janel Jaafar di Masjid As-Syakirin KLCC.
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri
18,773 82 1 November, 2019

.⁣
Diri kita umpama sebuah kereta. Apabila kita telah menetapkan arah tujuan maka kereta kita mesti diisi dgn bahan api agar ianya dpt menuju ketempat destinasi yg telah kita tetapkan.⁣

Tanpa bahan api kereta tidak akan sampai ketempat arah tujuan yg telah ditetapkan. Perumpamaan ini adalah ibarat nilai diri kita. Nilai diri kita ini ibarat bahan api pada kereta. Nilai inilah yg menyebabkan kita terdorong, sanggup berkorban dan rela menempuh kesusahan demi mencapai tujuan hidup.⁣

Andai tujuan hidup kita utk beribadah maka nilai hidup yg perlu kita perlu ada dlm diri kita adalah berkorban, ikhlas dan sabar kerana ini akan membawa kejayaan dlm hidup kita.⁣

Akan tetapi jika nilai hidup kita hanya utk berseronok tanpa memikirkan kesannya maka kualiti nilai hidup kita akan menyebabkan kita tergelincir drp amanah yg telah dipertanggongjawabkan kpd kita. Inilah realiti nilai kehidupan kita pada hari ini.⁣

Kebanyakkan dari kalangan kita sanggup menukar nilai diri kita dgn barangan dunia. Harta lbh diutamakan drp nilai diri dan akhirnya kita sanggup mengorbankan nilai diri, kemanusiaan, persaudaraan, ksh syg dan yg paling penting kita sanggup mengorbankan nilai agama.⁣

JUSTERU ITU NILAILAH DIRI KITA KERANA ORG YG BERJAYA AKAN MEMAKSA DIRINYA UTK BERUBAH. INGATLAH PERJUANGAN ITU PAHIT KERANA SYURGA ITU MANIS KERANA NILAI KEHIDUPAN ITU ADA DLM DIRI KITA.⁣

Jika kamu suka Tekan 💜 dan Tag Teman, Sahabat, dan Saudara Muslimah kamu di komentar, untuk saling ingat mengingatkan dalam kebaikan Mom.⁣

Dan pastikan sudah Follow @istricantikqu untuk mendapatkan update tips kecantikan, parenting islami, tausiyah dan info terbaru untuk wanita muslimah dan keluarga bahagia⁣

Follow Juga Second Account @suamiistrisamawa & @nasihatukhti_

#istricantikqu #istricantik #istrisholehah #inspirasipernikahan #muslimahhijrah #kajianmuslimah #wanitaindonesia #wanitahebat #keluarga #suamiisteri #duniamuslimah #suami #istriku #nikahislami #keluargakecil #pernikahanidaman #yuknikah #sakinahbersamamu #suamisayang #suamihebat #suamiisteribahagia #untuksuami #dakwahkeluarga #motivasi #motivasihidup #cinta #baper

.⁣
Diri kita umpama sebuah kereta. Apabila kita telah menetapkan arah tujuan maka kereta kita mesti diisi dgn bahan api agar ianya dpt menuju ketempat destinasi yg telah kita tetapkan.⁣
⁣
Tanpa bahan api kereta tidak akan sampai ketempat arah tujuan yg telah ditetapkan. Perumpamaan ini adalah ibarat nilai diri kita. Nilai diri kita ini ibarat bahan api pada kereta. Nilai inilah yg menyebabkan kita terdorong, sanggup berkorban dan rela menempuh kesusahan demi mencapai tujuan hidup.⁣
⁣
Andai tujuan hidup kita utk beribadah maka nilai hidup yg perlu kita perlu ada dlm diri kita adalah berkorban, ikhlas dan sabar kerana ini akan membawa kejayaan dlm hidup kita.⁣
⁣
Akan tetapi jika nilai hidup kita hanya utk berseronok tanpa memikirkan kesannya maka kualiti nilai hidup kita akan menyebabkan kita tergelincir drp amanah yg telah dipertanggongjawabkan kpd kita. Inilah realiti nilai kehidupan kita pada hari ini.⁣
⁣
Kebanyakkan dari kalangan kita sanggup menukar nilai diri kita dgn barangan dunia. Harta lbh diutamakan drp nilai diri dan akhirnya kita sanggup mengorbankan nilai diri, kemanusiaan, persaudaraan, ksh syg dan yg paling penting kita sanggup mengorbankan nilai agama.⁣
⁣
JUSTERU ITU NILAILAH DIRI KITA KERANA ORG YG BERJAYA AKAN MEMAKSA DIRINYA UTK BERUBAH. INGATLAH PERJUANGAN ITU PAHIT KERANA SYURGA ITU MANIS KERANA NILAI KEHIDUPAN ITU ADA DLM DIRI KITA.⁣
⁣
Jika kamu suka Tekan 💜 dan Tag Teman, Sahabat, dan Saudara Muslimah kamu di komentar, untuk saling ingat mengingatkan dalam kebaikan Mom.⁣
⁣
Dan pastikan sudah Follow @istricantikqu untuk mendapatkan update tips kecantikan, parenting islami, tausiyah dan info terbaru untuk wanita muslimah dan keluarga bahagia⁣
⁣
Follow Juga Second Account @suamiistrisamawa & @nasihatukhti_⁣
⁣
#istricantikqu #istricantik #istrisholehah #inspirasipernikahan #muslimahhijrah #kajianmuslimah #wanitaindonesia #wanitahebat #keluarga #suamiisteri #duniamuslimah #suami #istriku #nikahislami #keluargakecil #pernikahanidaman #yuknikah #sakinahbersamamu #suamisayang #suamihebat #suamiisteribahagia #untuksuami #dakwahkeluarga #motivasi #motivasihidup #cinta #baper
2,965 22 16 January, 2020

lucunyaaa 😂😂⁣

siapa yang anaknya kalo dicukur rambutnya nangis kejer mah?? Tag dan Mention papah ya⁣
.⁣
.⁣
Credit DM ME⁣
⁣⁣⁣.⁣
⁣⁣⁣.⁣
Double tap ❤ & tag temanmu⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja
Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta
Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir
Desain rumah 👉 @inspirasirumahapartemen⁣⁣⁣
Ide DIY 👉 @diyhacksvideo
Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣
Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣
Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣
.⁣
.⁣
#parentingindonesia #sayangistri #pasanganbahagia #suamisholeh #bumil #inginhamil #suamitercinta #tipsrumahtangga #suamiisteri #istericantiksuamisayang #pengasuhananak #infoparenting #tumbuhkembanganak #kisahinspiratif #babyblues #postpartumdepression #bayilucukids #bayilucu #videobayi #babylucuindonesia #bayigemas #bayiindonesia #makanterusss #laukpauk #foodhits #doyanjajan #lupadiet #yukmakan

lucunyaaa 😂😂⁣
⁣
siapa yang anaknya kalo dicukur rambutnya nangis kejer mah?? Tag dan Mention papah ya⁣
.⁣
.⁣
Credit DM ME⁣
⁣⁣⁣.⁣
⁣⁣⁣.⁣
Double tap ❤ & tag temanmu⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja⁣
Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta⁣
Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir⁣
Desain rumah 👉 @inspirasirumahapartemen⁣⁣⁣
Ide DIY 👉 @diyhacksvideo⁣
Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣
Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣
Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣
.⁣
.⁣
#parentingindonesia #sayangistri #pasanganbahagia #suamisholeh #bumil #inginhamil #suamitercinta #tipsrumahtangga #suamiisteri #istericantiksuamisayang #pengasuhananak #infoparenting #tumbuhkembanganak #kisahinspiratif #babyblues #postpartumdepression #bayilucukids #bayilucu #videobayi #babylucuindonesia #bayigemas #bayiindonesia #makanterusss #laukpauk #foodhits #doyanjajan #lupadiet #yukmakan
7,600 226 1 hour ago

Menjalani hidup sebagai sepasang suami istri memang membahagiakan, namun juga penuh tantangan. Baik istri maupun suami memiliki perannya masing-masing. Meski nggak saklek, udah menjadi kesepakatan umum bahwa tugas seorang suami adalah menafkahi keluarga agar tercukupi kebutuhannya, sedang sang istri bertugas mengatur dan mengelola keuangan rumah tangga..⁣⁣⁣
Setujuuu? 😌⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Setiap istri berhak menerima nafkah dan mereka mempunyai hak sepenuhnya dalam mengelola dan menggunakannya. Termasuk juga mendapatkan kesempatan untuk memuaskan keinginannya di luar tanggung jawabnya dalam memenuhi kebutuhan rumah tangga. Misalnya se simple buat beli lipstick😂⁣⁣⁣
Simpelnya, nafkah istri ini maksudnya sebagai kewajiban suami untuk membahagiakan istrinya alias uang jajan istri..⁣⁣⁣
sampai sini setuju juga gakk..? 🤪⁣
⁣⁣.⁣
Tapi yaa dengan semua itu bukan berarti kita menuntut berlebihan dari kemampuan suami yaaa, tetap bersyukur dan yang lebih penting adalah nafkah batin karna kalau uang banyak tapi batin 'hampa' lebih gak enak kan yah? mending gak beli lipstick deh Mammin mah 😗⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Kalo kamu gimana, Parents ? Ayah? Ibu? sharing positif yuk!⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya Moms⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣⁣ #hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id

Menjalani hidup sebagai sepasang suami istri memang membahagiakan, namun juga penuh tantangan. Baik istri maupun suami memiliki perannya masing-masing. Meski nggak saklek, udah menjadi kesepakatan umum bahwa tugas seorang suami adalah menafkahi keluarga agar tercukupi kebutuhannya, sedang sang istri bertugas mengatur dan mengelola keuangan rumah tangga..⁣⁣⁣
Setujuuu? 😌⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Setiap istri berhak menerima nafkah dan mereka mempunyai hak sepenuhnya dalam mengelola dan menggunakannya. Termasuk juga mendapatkan kesempatan untuk memuaskan keinginannya di luar tanggung jawabnya dalam memenuhi kebutuhan rumah tangga. Misalnya se simple buat beli lipstick😂⁣⁣⁣
Simpelnya, nafkah istri ini maksudnya sebagai kewajiban suami untuk membahagiakan istrinya alias uang jajan istri..⁣⁣⁣
sampai sini setuju juga gakk..? 🤪⁣
⁣⁣.⁣
Tapi yaa dengan semua itu bukan berarti kita menuntut berlebihan dari kemampuan suami yaaa, tetap bersyukur dan yang lebih penting adalah nafkah batin karna kalau uang banyak tapi batin 'hampa' lebih gak enak kan yah? mending gak beli lipstick deh Mammin mah 😗⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Kalo kamu gimana, Parents ? Ayah? Ibu? sharing positif yuk!⁣⁣⁣
⁣⁣.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya Moms⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣⁣#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @parentalk.id
4,013 231 23 December, 2019

Setelah Ibumin nge-post tentang hal-hal yang diinginkan suami saat berhubungan intim, banyak istri yang minta dibuatin juga untuk menyuarakan isi hatinya..⁣
.⁣
Dari balasan komen ibumin kemarin, ternyata banyak juga ya yang ngarepin foreplay sebelum berhubungan intim. Timingnya juga harus pas dan after playnya, pak suami diharapkan nggak langsung tidur, tapi ngobrol-ngobrol dulu sama istri..⁣
.⁣
Hayoo Buibu ada yang mau nambahin lagi wish list-nya? Kalau selama ini masih malu-malu bilang langsung ke suami, yuk lebih berani lagi buat suarakan apa yang kita suka saat berhubungan intim.⁣
.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @ibupedia_id

Setelah Ibumin nge-post tentang hal-hal yang diinginkan suami saat berhubungan intim, banyak istri yang minta dibuatin juga untuk menyuarakan isi hatinya..⁣
.⁣
Dari balasan komen ibumin kemarin, ternyata banyak juga ya yang ngarepin foreplay sebelum berhubungan intim. Timingnya juga harus pas dan after playnya, pak suami diharapkan nggak langsung tidur, tapi ngobrol-ngobrol dulu sama istri..⁣
.⁣
Hayoo Buibu ada yang mau nambahin lagi wish list-nya? Kalau selama ini masih malu-malu bilang langsung ke suami, yuk lebih berani lagi buat suarakan apa yang kita suka saat berhubungan intim.⁣
.⁣
Follow dan share @komunitasparenting_id ya⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#hubungansuamiistri #pasanganbahagia #pasangan #pasanganromantis #pasanganhalal #pernikahan #pernikahanbahagia #keluargabahagia #suamiistri #suamiisteri #suamiistribahagia #suamisayangistri #istrisholehah #keluargasakinah #pasutri #pasutrisehat #pasutriharmonis repost @ibupedia_id
2,135 183 20 December, 2019