#supplementkurus Instagram Photos & Videos

supplementkurus - 376.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #supplementkurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
5.1
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

DEMICA METABOLISME BOOSTER NI HALAL KE ?
.
.
Hai uolls. Dah ramai sebenarnya tanya Alia pasal #DemicaSuppliment ni. Betul ke #DemicaMetabolismeBooster ni halal?
.
YES!! #DemicaSuppliment ni HALAL JAKIM tau. Dibuat di kilang bertaraf GMP. Bahan yang digunakan pun hanya dari buah-buahan yang diimport khas dari luar negara . So uols tak payah ragu ragu nak beli demica, dijamin HALAL dan BERKESAN.
.
.
Jelaskan yg Alia terangkan tu?
.
Jom dapatkan #DemicaMetabolismeBooster. Tekan link dio bio SEKARANG ❗️
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

DEMICA METABOLISME BOOSTER NI HALAL KE ?
.
.
Hai uolls. Dah ramai sebenarnya tanya Alia pasal #DemicaSuppliment ni. Betul ke #DemicaMetabolismeBooster ni halal?
.
YES!! #DemicaSuppliment ni HALAL JAKIM tau. Dibuat di kilang bertaraf GMP. Bahan yang digunakan pun hanya dari buah-buahan yang diimport khas dari luar negara . So uols tak payah ragu ragu nak beli demica, dijamin HALAL dan BERKESAN.
.
.
Jelaskan yg Alia terangkan tu?
.
Jom dapatkan #DemicaMetabolismeBooster. Tekan link dio bio SEKARANG ❗️
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 1 hour ago

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM Alia now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM Alia now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 1 hour ago

[TURUN LEMAK MAKAN LEMAK]

Sape suka makan 6 jenis ni🙋🏻‍♀️anda berpotensi turun lemak dan maintainkan otot. Tapi AWAS dengan kalorinya☺️ Badan terlebih 7700kcal menaikkan 1kg sebab tu kalau tak tahu berapa kalori dan protein setiap meal berapa banyak Yang perlu badan ada kena cari ilmu☺️ Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching sesi Disember telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg

[TURUN LEMAK MAKAN LEMAK]

Sape suka makan 6 jenis ni🙋🏻‍♀️anda berpotensi turun lemak dan maintainkan otot. Tapi AWAS dengan kalorinya☺️ Badan terlebih 7700kcal menaikkan 1kg sebab tu kalau tak tahu berapa kalori dan protein setiap meal berapa banyak Yang perlu badan ada kena cari ilmu☺️ Follow ig @coach_mardiah dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching sesi Disember telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
4 1 1 hour ago

[TURUN LEMAK MAKAN LEMAK]

Sape suka makan 6 jenis ni🙋🏻‍♀️anda berpotensi turun lemak dan maintainkan otot. Tapi AWAS dengan kalorinya☺️ Badan terlebih 7700kcal menaikkan 1kg sebab tu kalau tak tahu berapa kalori dan protein setiap meal berapa banyak Yang perlu badan ada kena cari ilmu☺️ Follow ig @mardiah.ramli dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching sesi Disember telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg

[TURUN LEMAK MAKAN LEMAK]

Sape suka makan 6 jenis ni🙋🏻‍♀️anda berpotensi turun lemak dan maintainkan otot. Tapi AWAS dengan kalorinya☺️ Badan terlebih 7700kcal menaikkan 1kg sebab tu kalau tak tahu berapa kalori dan protein setiap meal berapa banyak Yang perlu badan ada kena cari ilmu☺️ Follow ig @mardiah.ramli dan TURN ON NOTIFICATION untuk tips dan info kurus.

Program Kurus Sebelum 2020 bersama #gengfitsihatonlinecoaching sesi Disember telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari
🔹resipi sihat
🔹personal coach
🔹group support
🔹daily topic
🔹groceries list
🔹daily check meal
🔹idea senaman di rumah

Klik link Di bio ig untuk pendaftaran.

#cabarankurusonline #herbachampionteam #conqueryourbody .
.
Coach Mardiah
📲0104026997
Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
0 1 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
1 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jom kurus
0 0 1 hour ago

LOSS 4KG DALAM MASA 14 HARI‼️
#customerClaim dalam masa 14 hari dia minum, dia berjaya turunkan berat sebanyak 4KG. Best kan?. Macam mana dia buat ek. Dia bagitaw rahsianya adalah ✅ KONSISTEN MINUM KLUBNA & LALEH
.
WHATSAPP 0189467439
WHATSAPP 0189467439
WHATSAPP 0189467439

#berkesan  #klubnalaleh  #klubnalalehtestimoni #sihatluardandalam  #produkviral  #medinadesire #teammedina  #kopiviral  #kurusberkesan #klubnalalehhq  #haidtakteratur  #agentdiperlukan #stokisdiperlukan  #bisnesonline  #tipskurus #kurussebelumkahwin  #kurustanpaberlapar #kurusselamat  #supplementkurus #produkkurusmurah  #kurusdengancepat #kurustanpadiet  #kuruslepasbersalin  #kuruspantas

APRIL 1

LOSS 4KG DALAM MASA 14 HARI‼️
#customerClaim dalam masa 14 hari dia minum, dia berjaya turunkan berat sebanyak 4KG. Best kan?. Macam mana dia buat ek. Dia bagitaw rahsianya adalah ✅ KONSISTEN MINUM KLUBNA & LALEH
.
WHATSAPP 0189467439
WHATSAPP 0189467439
WHATSAPP 0189467439

#berkesan #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni#sihatluardandalam #produkviral #medinadesire#teammedina #kopiviral #kurusberkesan#klubnalalehhq #haidtakteratur #agentdiperlukan#stokisdiperlukan #bisnesonline #tipskurus#kurussebelumkahwin #kurustanpaberlapar#kurusselamat #supplementkurus#produkkurusmurah #kurusdengancepat#kurustanpadiet #kuruslepasbersalin #kuruspantas

APRIL 1
4 0 2 hours ago

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
.
.
👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamjutawandemica

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
.
.
👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamjutawandemica
3 0 2 hours ago

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran.
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamjutawandemica

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran. 
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamjutawandemica
1 0 2 hours ago

TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba TUYUS by ENOT
.
.
Whatsapp admin 0125963989 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#tuyus #tuyusbyenot #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba TUYUS by ENOT
.
.
Whatsapp admin 0125963989 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#tuyus #tuyusbyenot #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
3 0 3 hours ago

🔥TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba LEMONEX ADVANCE
.
.
Whatsapp admin 0174693970 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m

🔥TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba LEMONEX ADVANCE
.
.
Whatsapp admin 0174693970 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#lemonex #lemonexadvance #lemonexgold #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #teamkakaklemonex #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m
5 0 3 hours ago

Terima kasih beli Freakyfitz dengan kami 😘😘😘 Siapa lagi nak saya COD ke tempat anda cepat cepat pm 📲 01118842100 zassss saya akan reply dengan pantas 💥💥
.
JOM COD TODAY KAJANG BANGI SEMENYIH PUTRAJAYA CHERAS BALAKONG DAN BERDEKATAN ATAU KITA POS HARINI KE TEMPAT ANDA 🚙💨💨
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsbuanglemak #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #tv3 #polisevo3

Terima kasih beli Freakyfitz dengan kami 😘😘😘 Siapa lagi nak saya COD ke tempat anda cepat cepat pm 📲  01118842100 zassss saya akan reply dengan pantas 💥💥
.
JOM COD TODAY KAJANG BANGI SEMENYIH  PUTRAJAYA CHERAS BALAKONG DAN BERDEKATAN ATAU KITA POS HARINI KE TEMPAT ANDA 🚙💨💨
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsbuanglemak #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #tv3 #polisevo3
9 0 3 hours ago

🔥TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba ROCKET FIBRE 🚀
.
.
Whatsapp admin 0174693970 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#rocketfibre #wheyprotein #protein #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #lemonex #jomkurus #zumbamalaysia #jk1m #testimonirocketfibre

🔥TESTIMONI BERJAYA🔥
.
Nak kurus tapi malas bersenam dan diet ketat? Anda wajib cuba ROCKET FIBRE 🚀
.
.
Whatsapp admin 0174693970 sekarang atau klik link dekat bio untuk info ✔️
.
.
#rocketfibre #wheyprotein #protein #visitmyig #sayajual #kurus #diet #supplementkurus #kuruscarasihat #villagepeople #bazaarpaknil #produkkurus #supplementgym #gym #produkgym #visitmyig #sayanakkurus #ubatkurus #minumankurus #detoxkurus #swafoto #selfie #fatburner #bakarlemak #sedutlemak #kevinzahritips #lemonex #jomkurus #zumbamalaysia  #jk1m #testimonirocketfibre
0 0 3 hours ago

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio
1 1 4 hours ago

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio
5 1 4 hours ago

Jangan lupa minum satu sachet SCHOCOLITE SETIAP PAGI selepas sarapan 💪🏻
.
Jangan minum malam-malam tau sebab SCHOCOLITE memberi kita tenaga & meningkatkan metabolisma.
Kalau ambik malam takut tak tido pula nanti😅

Jangan lupa minum satu sachet SCHOCOLITE SETIAP PAGI selepas sarapan 💪🏻
.
Jangan minum malam-malam tau sebab SCHOCOLITE memberi kita tenaga & meningkatkan metabolisma. 
Kalau ambik malam takut tak tido pula nanti😅
5 1 4 hours ago

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio

Lelaki pun boleh kurus?
Yes of course boleh. .
Nak dgn xnak je. 😁😁 Klik link di bio
3 1 4 hours ago

A tad bit late to ask, but slayed your OOTD today? We wish we were so much like her. Always able to pull off anything she has on! 🙁 #uneeddiscom
-
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom

A tad bit late to ask, but slayed your OOTD today? We wish we were so much like her. Always able to pull off anything she has on! 🙁 #uneeddiscom
-
#turnsyouintoagoddess #deaapril #uneeddis #uneeddiscom
11 1 4 hours ago

PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
.
Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan?
Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
.
Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact @as_legacy.partner.klang .
Nak postage percuma???cpt2 pm no d bwah👇🏻👇🏻
.
>>> whatsapp +60172372328
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019

PASTIKAN PASANGAN AWK TERKEJUT DGN PERUBAHAN AWK!!
.
Dah penat makan macam macam tapi takde perubahan? 
Dah cuba bersenam tapi tak boleh konsisten? Dah cuba diet tp takde hasil?
.
Awk tonton video ni smpai habis, tgk sendiri testimoni mereka yg dh berjaya. Bukan janji kosong, tapi PASTI BERHASIL! .
Perubahan yg boleh nampak dlm masa 7 hari je, yg penting awk kena konsisten minum dan amalkan. .
Utk yg SERIOUS NK BACAN CANTIK je, boleh terus contact @as_legacy.partner.klang .
Nak postage percuma???cpt2 pm no d bwah👇🏻👇🏻
.
>>> whatsapp +60172372328
.
#aslegacy #datoaliffsyukri #aliffsyukri #fashasanda #aslegacymalaysia #aslegacysimgapore #bizziboddy #harumnita #melaleuca #gelmandianbidara #aslegacyteamiyliajasny #kurusdalam7hari #nakkuruih #naksihat #nakslim #program10harikurus #carakuruskanbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #produkkurus #cabarankurus #supplementkurus #azamkurus2019 #azam2019
4 0 4 hours ago

Sekali dah beli jatuh cinta tahap xboleh berenggang tau dgn set kurus kerengga ni.
Klu stok putus rasa mcm hilang arah gittew!!
Dah la sedap.
Berkesan pulak tu.
Masalah pembuangan yg selama ni mengganggu dh hilang.
Badan pn makin ringan.
Brt pun turun.
SEAWAL 3 HARI SAHAJA!!
.

Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

Sekali dah beli jatuh cinta tahap xboleh berenggang tau dgn set kurus kerengga ni. 
Klu stok putus rasa mcm hilang arah gittew!!
Dah la sedap. 
Berkesan pulak tu. 
Masalah pembuangan yg selama ni mengganggu dh hilang. 
Badan pn makin ringan. 
Brt pun turun.
SEAWAL 3 HARI SAHAJA!!
.

Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh
3 0 4 hours ago

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit.
.
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran.
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit.
.
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran. 
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.
Tekan je link kt bio SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 4 hours ago

#Repost @chocofitsubang_linda
• • • • • •
U olls da kurus tapi perut buncit. Yeahh jom u olls rampingkan pinggang u olls dengan LEMONFIT. .
KELEBIHAN LEMON FIT🍋?
( *sebelum tido* )

Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
📣Jom dapatkan chocofit 🍫& lemonfit🍋 serta rangkaian lanadreamskin yang original dengan agent berdaftar yg mempunyai id sah ‼️
.
Chocofitsubang_linda (HPS008 A20)🙋🏻
Tekan jek wassap link di bio ig @chocofitsubang_linda nie utk FAST RESPOND ‼️linda tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗kg melayu subang
🚗shah alam sek U1 -U14
🚗subang jaya
🚗ikea (the curve)
🚗shah alam
serta yg berhampiran dgn linda la ye😎
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#chocofitsubang #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #chocofitklang
#lemonfitmalaysia #chocofitshahalam #chocofitkajang #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #chocofitofficial #kuruscepat #unisel #sayanakkurus #jomkurus #agentwanted #detoxmalaysia #chocofithq #kuruscantik #chocofitindonesia #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurussihat

#Repost @chocofitsubang_linda
• • • • • •
U olls da kurus tapi perut buncit. Yeahh jom u olls rampingkan pinggang u olls dengan LEMONFIT. .
KELEBIHAN LEMON FIT🍋?
( *sebelum tido* )

Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
📣Jom dapatkan chocofit 🍫& lemonfit🍋 serta rangkaian lanadreamskin yang original dengan agent berdaftar yg mempunyai id sah ‼️
.
Chocofitsubang_linda (HPS008 A20)🙋🏻
Tekan jek wassap link di bio ig @chocofitsubang_linda nie utk FAST RESPOND ‼️linda tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗kg melayu subang
🚗shah alam sek U1 -U14
🚗subang jaya
🚗ikea (the curve)
🚗shah alam 
serta yg berhampiran dgn linda la ye😎
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#chocofitsubang #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #chocofitklang
#lemonfitmalaysia #chocofitshahalam #chocofitkajang #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #chocofitofficial #kuruscepat #unisel #sayanakkurus #jomkurus #agentwanted #detoxmalaysia #chocofithq #kuruscantik #chocofitindonesia #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurussihat
7 0 5 hours ago

Pandai jaga hati ek? Hehek 😂. @noradanish #PE3 #FreakyFitz
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
COD
🖌️BANDAR SERI BEGAWAN
🖌️KAJANG
🖌️BERANANG
🖌️BANGI
🖌️PUTRAJAYA
🖌️CHERAS
🖌️BALAKONG
🖌️SEMENYIH
.
AGENT WANTED‼
🎁reward top agent
👭group support
💰sharing rezeki
🤗free class marketing
✅bahan disediakan
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #polisevo3

Pandai jaga hati ek? Hehek 😂. @noradanish #PE3 #FreakyFitz
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
COD
🖌️BANDAR SERI BEGAWAN
🖌️KAJANG
🖌️BERANANG
🖌️BANGI
🖌️PUTRAJAYA
🖌️CHERAS
🖌️BALAKONG
🖌️SEMENYIH
.
AGENT WANTED‼
🎁reward top agent
👭group support
💰sharing rezeki
🤗free class marketing
✅bahan disediakan
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #polisevo3
40 0 5 hours ago

Sekali dah beli jatuh cinta tahap xboleh berenggang tau dgn set kurus kerengga ni.
Klu stok putus rasa mcm hilang arah gittew!!
Dah la sedap.
Berkesan pulak tu.
Masalah pembuangan yg selama ni mengganggu dh hilang.
Badan pn makin ringan.
Brt pun turun.
SEAWAL 3 HARI SAHAJA!!
.

Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

Sekali dah beli jatuh cinta tahap xboleh berenggang tau dgn set kurus kerengga ni. 
Klu stok putus rasa mcm hilang arah gittew!!
Dah la sedap. 
Berkesan pulak tu. 
Masalah pembuangan yg selama ni mengganggu dh hilang. 
Badan pn makin ringan. 
Brt pun turun.
SEAWAL 3 HARI SAHAJA!!
.

Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh
3 0 5 hours ago

Terima kasih beli Freakyfitz dengan kami 😘😘😘 Siapa lagi nak saya COD ke tempat anda cepat cepat pm 📲 01118842100 zassss saya akan reply dengan pantas 💥💥
.
JOM COD TODAY KAJANG BANGI SEMENYIH PUTRAJAYA CHERAS BALAKONG DAN BERDEKATAN ATAU KITA POS HARINI KE TEMPAT ANDA 🚙💨💨
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsbuanglemak #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #tv3 #polisevo3

Terima kasih beli Freakyfitz dengan kami 😘😘😘 Siapa lagi nak saya COD ke tempat anda cepat cepat pm 📲  01118842100 zassss saya akan reply dengan pantas 💥💥
.
JOM COD TODAY KAJANG BANGI SEMENYIH  PUTRAJAYA CHERAS BALAKONG DAN BERDEKATAN ATAU KITA POS HARINI KE TEMPAT ANDA 🚙💨💨
.
RM 79sm/RM83ss exclude postage
.
Ws naziem 01118842100 atau klik link di bio
.
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
https://SayaNakBeliFreakyfitz.wasap.my
.
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
@freakyfitzbangi.topstokis
.
#freakyfitzbangi #freakyfitzkajang #freakyfitzsemenyih #freakyfitzputrajaya #freakyfitzselangor #freakyfitzbalakong #freakyfitzcheras #freakyfitzkualalumpur #ubatkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusviral #nakkurus #diet #kurus #supplementkurus #ubatkurussam #surerichteam #shaheizysam #samtilla #bazarpaknil #syatillamelvin #kekasihlipmatte #tipskurus #tipsbuanglemak #tipsdiet #dietsihat #gegarvaganza #freakyfitz #tv3 #polisevo3
9 0 5 hours ago

🔥SEMAKIN KURUS SEMAKIN NAMPAK MUDA 🔥
.
.
Alhamdulliah.
Another good feedback dari BODYDREAM COCO S.
.
.
Sangat ketara perubahan akak ni. Ingat kurus jew dapat rupanya awet muda sekali guysss.
Confirm p jalan2 kat mall org x kenal.
Sebab minum coco s ni lah.
Transform habis penampilan tuuu... 😁
.
.
Nak KURUS, MELETOP dan CANTIK?
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG @bodydreamcocoslimming.original)
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus

#bodydream #cocos #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashake #shaklee #shakleemalaysia #lookfit #bellasqueeze #pinkladyoriginal #kurusmudah #instaboomakademi

#testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #eatcleanmalaysia #kuruscantik #customerfeedbackmalaysia #Malaysia

🔥SEMAKIN KURUS SEMAKIN NAMPAK MUDA 🔥
.
.
Alhamdulliah. 
Another good feedback dari BODYDREAM COCO S.
.
.
Sangat ketara perubahan akak ni. Ingat kurus jew dapat rupanya awet muda sekali guysss.
Confirm p jalan2 kat mall org x kenal. 
Sebab minum coco s ni lah. 
Transform habis penampilan tuuu... 😁
.
.
Nak KURUS, MELETOP dan CANTIK?
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG @bodydreamcocoslimming.original)
.

#supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurus

#bodydream #cocos #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellashake #shaklee #shakleemalaysia #lookfit #bellasqueeze #pinkladyoriginal #kurusmudah #instaboomakademi

#testimonicustomer #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonikurus #pelanggan #customer #customerfeedback #eatcleanmalaysia #kuruscantik #customerfeedbackmalaysia #Malaysia
2 0 5 hours ago

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Kami sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
Apa tunggu lagi cepat tekan Link SEKARANG Www.Wasap.My/601135701317/Saya+Nak+Kurus+Dgn+Demica
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Kami sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
Apa tunggu lagi cepat tekan Link SEKARANG Www.Wasap.My/601135701317/Saya+Nak+Kurus+Dgn+Demica
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 5 hours ago

Dah nak cuti sekolah ni. Mesti ramai yang nak buat wedding kan? Ada rasa nak turunkan berat badan sikit tak? 🤩
.
.
Mana ada pengantin yang taknak nampak cantik kurus meletup time wedding kan? Mesti lah nak! Kalau korang nak turun kan berat badan sebelum wedding. Tasha boleh guide korang!! 🥰
.
.
Takut tak sempat? Inshallah sempat! Kena mula sekarang. 1 box bodydream coco s boleh bantu korang turun 3-5kg. Itu dalam masa 15 hari. Yang penting kita USAHA. And SET DLM KEPALA NAK KURUS SEBELUM WEDDING! 🤩
.
.

JOM KURUS SECARA SIHAT DENGAN LSA/BODYDREAM 💖💜
.
.
Whatsapp tasha 0127887288 📲
Whatsapp tasha 0127887288 📲
Whatsapp tasha 0127887288 📲
.
.
FREEGIFT ✅
FREE POSTAGE ✅
FREE DELIVERY ✅
FREE CONSULTATION ✅
.
.
AGENT & DROPSHIP WANTED 💎
Lets make money together! 💰
.
.
#bodydreamjb #bodydreammalaysia #bodydreamkanada #bodydream #cocoslimmingjohor #cocoslimming #cocos #fibermax #fibermaxjb #kurustanpapantang #misikurus #agentsahbodydream #agentsahbodydreamjb #natashabodydreamjb #bodygoals #bellasqueez #bellashake #bellasqueezjb #bellashakejb #codjbarea #nakkurus #supplementkurus #legacysarraashley

Dah nak cuti sekolah ni. Mesti ramai yang nak buat wedding kan? Ada rasa nak turunkan berat badan sikit tak? 🤩
.
.
Mana ada pengantin yang taknak nampak cantik kurus meletup time wedding kan? Mesti lah nak! Kalau korang nak turun kan berat badan sebelum wedding. Tasha boleh guide korang!! 🥰
.
. 
Takut tak sempat? Inshallah sempat! Kena mula sekarang. 1 box bodydream coco s boleh bantu korang turun 3-5kg. Itu dalam masa 15 hari. Yang penting kita USAHA. And SET DLM KEPALA NAK KURUS SEBELUM WEDDING! 🤩
.
.

JOM KURUS SECARA SIHAT DENGAN LSA/BODYDREAM 💖💜
.
.
Whatsapp tasha 0127887288 📲
Whatsapp tasha 0127887288 📲
Whatsapp tasha 0127887288 📲
.
.
FREEGIFT ✅
FREE POSTAGE ✅
FREE DELIVERY ✅
FREE CONSULTATION ✅
.
.
AGENT & DROPSHIP WANTED 💎
Lets make money together! 💰
.
.
#bodydreamjb #bodydreammalaysia #bodydreamkanada #bodydream #cocoslimmingjohor #cocoslimming #cocos #fibermax #fibermaxjb #kurustanpapantang #misikurus #agentsahbodydream #agentsahbodydreamjb #natashabodydreamjb #bodygoals #bellasqueez #bellashake #bellasqueezjb #bellashakejb #codjbarea #nakkurus #supplementkurus #legacysarraashley
8 0 5 hours ago

Betul, salah satu sebab bila berat berlebihan. Customer ummi wasap tadi dia kata solatnya terganggu kerana masalah berat badan.

Asbab minum kopi ni moga ibadahnya lebih sempurna.
.
Set combo Rm 88sm termasuk postage.
Whatsapp 0178461700

Betul, salah satu sebab bila berat berlebihan. Customer ummi wasap tadi dia kata solatnya terganggu kerana masalah berat badan.

Asbab minum kopi ni moga ibadahnya lebih sempurna.
.
Set combo Rm 88sm termasuk postage.
Whatsapp 0178461700
49 1 5 hours ago

Top #supplementkurus posts

[ DARI 63 KG 👉🏻 53 KG ]
-
cik piah @feeyaiskandar , bila dapat gambar ni dari cik piah sis rasa kemurungan kejap sbb cik piah nampak 10 tahun lg mudaaa nampak fit, nampak bertenaga, lebih muda
-
betul la org ckp kan, health is wealth, kite turun berat sebab kita nak badan kita sihat/health. x nak ada penyakit hingap sbb skrg ni di usia muda pon dh mcm2 penyakit kan
-
jadi bila kita dah fit ni automatik kita akan dapat pakej nmpk bertenaga, nmpk lebih muda, nmpk mcm anak dara. mcm adik beradik taw kalau jalan sebelah @adammalique72 gituuuuu
-
congrats cik piah dapat kembali body asal. yg penting kene konsisten consume berryfull, cik piah pon rajin zumba jugak barulah burn fat lagi double cepat
-
Cabaran menang duit raya CASH RM500 dibuka sehingga pembelian sebelum 30/5. jom beli skrg.
-
Cara Order :
❤️ Order Online : CLICK LINK ORDER HERE LINK WHATSAPP DI IG PROFILE
❤️ COD AGENT 👇
📦 @berryfull_sg - COD CHOA CHU KANG, Singapore
📦 @berryfull.shahalam - COD SHAH ALAM
📦 @berryfull.sabah : KOTA KINABALU & KENINGAU SABAH
📦 @norreenjelah - SETIA WANGSA, WANGSA MAJU, SETAPAK, GOMBAK (KL), SENTUL, MELAWATI, AU KERAMAT
📦 @syuhaida.abraz - DAMANSARA
📦 @berryfull.skudai - SKUDAI, JOHOR
📦 @berryfull.tampoi.jb - TAMPOI, JOHOR
-
#berryfull #berryfullfeedback #berryfullinayah #berryfullbyinayah #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusbadan #kuruslangsing #kurussebelumraya #kurusselamat #misikurus #weightlossmission #supplementkurus #kurustanpalapar #bodyraya #menangduitraya #kuruscepat #supplemenkurus

[ DARI 63 KG 👉🏻 53 KG ]
-
cik piah @feeyaiskandar , bila dapat gambar ni dari cik piah sis rasa kemurungan kejap sbb cik piah nampak 10 tahun lg mudaaa nampak fit, nampak bertenaga, lebih muda
-
betul la org ckp kan, health is wealth, kite turun berat sebab kita nak badan kita sihat/health. x nak ada penyakit hingap sbb skrg ni di usia muda pon dh mcm2 penyakit kan
-
jadi bila kita dah fit ni automatik kita akan dapat pakej nmpk bertenaga, nmpk lebih muda, nmpk mcm anak dara. mcm adik beradik taw kalau jalan sebelah @adammalique72 gituuuuu
-
congrats cik piah dapat kembali body asal. yg penting kene konsisten consume berryfull, cik piah pon rajin zumba jugak barulah burn fat lagi double cepat
-
Cabaran menang duit raya CASH RM500 dibuka sehingga pembelian sebelum 30/5. jom beli skrg.
-
Cara Order :
❤️ Order Online : CLICK LINK ORDER HERE LINK WHATSAPP DI IG PROFILE
❤️ COD AGENT 👇
📦 @berryfull_sg - COD CHOA CHU KANG, Singapore
📦 @berryfull.shahalam - COD SHAH ALAM
📦 @berryfull.sabah : KOTA KINABALU & KENINGAU SABAH
📦 @norreenjelah - SETIA WANGSA, WANGSA MAJU, SETAPAK, GOMBAK (KL), SENTUL, MELAWATI, AU KERAMAT
📦 @syuhaida.abraz - DAMANSARA
📦 @berryfull.skudai - SKUDAI, JOHOR
📦 @berryfull.tampoi.jb - TAMPOI, JOHOR
-
#berryfull #berryfullfeedback #berryfullinayah #berryfullbyinayah #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruscantik #kurusbadan #kuruslangsing #kurussebelumraya #kurusselamat #misikurus #weightlossmission #supplementkurus #kurustanpalapar #bodyraya #menangduitraya #kuruscepat #supplemenkurus
926 117 15 May, 2019

JOM UOLSS KURUS SIHAT DAN SELAMAT DGN MILA COKLAT OAT. RASA COKLAT YG SEDAP DAN MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN. DIJAMIN 💯% .
❌ TIADA JANTUNG BERDEBAR
.
❌ TIADA CIRIT BIRIT
.
✔️ LULUS PENGKELASAN
MAKANAN KKM
.
✔️ SIJIL HALAL
.
Berminat utk cuba Mila Coklat Oat boleh www.wasap.my/601128109831
.
.
. #teamafviral708113
#kurus #kuruscepat #kurussihat
#kuruspantas #ubatkurus #misikurus
#ajimaura #kalorimakanan
#jomkurus #misikurus #healthydiet
#milacoklatkurus #kalorimakanan
#kurustanpaubat #dietplan
#sayanakkurus #diet #kuruscantik
#kurussebelumkahwin #biteallteam
#eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
#sayanakkurus #overnightoatmalaysia
#milacoklatslymshahalam #kurusbajet #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym

JOM UOLSS KURUS SIHAT DAN SELAMAT DGN MILA COKLAT OAT. RASA COKLAT YG SEDAP DAN MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN. DIJAMIN 💯% .
❌ TIADA JANTUNG BERDEBAR
.
❌ TIADA CIRIT BIRIT
.
✔️ LULUS PENGKELASAN
 MAKANAN KKM
.
✔️ SIJIL HALAL
.
Berminat utk cuba Mila Coklat Oat boleh www.wasap.my/601128109831
.
.
. #teamafviral708113
#kurus #kuruscepat #kurussihat 
#kuruspantas #ubatkurus #misikurus 
#ajimaura #kalorimakanan 
#jomkurus #misikurus #healthydiet 
#milacoklatkurus #kalorimakanan 
#kurustanpaubat #dietplan 
#sayanakkurus #diet #kuruscantik 
#kurussebelumkahwin #biteallteam
#eatcleanmalaysia #kurustanpadiet
#sayanakkurus #overnightoatmalaysia
#milacoklatslymshahalam #kurusbajet  #supplementkurus #healthydiet #menudiet #dietkalori #milacoklatslym
172 62 14 August, 2019

Hai guys.. I know some of you might be struggling to get fit . check out my husband .. hahah #tryinghard..
whatever it is ,remember... nak build muscle bukan senang, it’s a hard work , Tapi Kalau nk loose weight, there is a way .. @chocofeelz.hq sangat bagus untuk Kawal selera Korang and not only that , it’s also part kf your energy booster ,so take 1 in the morning lepas breakfast then u Guys Boleh proceed with your plan . Macam ilya ni it’s time to get fit & muscly .. hahaha ,nasib laa ada CHOCOFEELZ.. so you guys pun kena try Chocofeelz ok untuk membantu menurunkan berat badan korang ok.. 💪🏻 @chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hai guys.. I know some of you might be struggling to get fit . check out my husband .. hahah #tryinghard..
whatever it is ,remember... nak build muscle bukan senang, it’s a hard work , Tapi Kalau nk loose weight, there is a way .. @chocofeelz.hq sangat bagus untuk Kawal selera Korang and not only that , it’s also part kf your energy booster ,so take 1 in the morning lepas breakfast then u Guys Boleh proceed with your plan . Macam ilya ni it’s time to get fit & muscly .. hahaha ,nasib laa ada CHOCOFEELZ.. so you guys pun kena try Chocofeelz ok untuk membantu menurunkan berat badan korang ok.. 💪🏻 @chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
12,668 117 4 July, 2019

Ramai yang nak diet tapi tak kawal makan dan tak pandai jaga portion kalori makanan.
.
Asyik makan terlebih lepas tu tak jugak kenyang kan. Apa kata Kakmai suggest untuk korang cuba Mila coklat oat ni 😍
.
✅Hanya 110 kalori sahaja
✅0% sugar
✅Ada 9 bahan premium quality berserat tinggi
✅Mampu memberi rasa kenyang lebih lama sehingga 5-6 jam
✅Kaya dengan rolled oat & chia seeds boleh kunyah2
.
Sedaappp yakmat air coklat Mila ni!👍 Yang nak cuba Mila terus whtsapp HOTLINE Ira di 011-57565618 sekarang sebab stock dah tak banyak tinggal. Nak lagi senang boleh klik terus link whtsapp di bio ig @allurakualaterengganu utk reply yg pantas 💕
.
#dietsihat #dietatkins #dietkalori #kurustanpaberlapar #kuruscepat #tipsdiet #menudiet #lowkalori #zerosugar #resepidiet #resepibonda #intermittentfasting #ketodiet #eatclean #dietplan #MilaCoklatSlym #milafeedback #kevinzahari #produkkurusselamat #supplementkurus #dietlisasurihani #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt #EAF190925

Ramai yang nak diet tapi tak kawal makan dan tak pandai jaga portion kalori makanan.
.
Asyik makan terlebih lepas tu tak jugak kenyang kan. Apa kata Kakmai suggest untuk korang cuba Mila coklat oat ni 😍
.
✅Hanya 110 kalori sahaja
✅0% sugar
✅Ada 9 bahan premium quality berserat tinggi
✅Mampu memberi rasa kenyang lebih lama sehingga 5-6 jam
✅Kaya dengan rolled oat & chia seeds boleh kunyah2
.
Sedaappp yakmat air coklat Mila ni!👍 Yang nak cuba Mila terus whtsapp HOTLINE Ira di 011-57565618 sekarang sebab stock dah tak banyak tinggal. Nak lagi senang boleh klik terus link whtsapp di bio ig @allurakualaterengganu utk reply yg pantas 💕
.
#dietsihat #dietatkins #dietkalori #kurustanpaberlapar #kuruscepat #tipsdiet #menudiet #lowkalori #zerosugar #resepidiet #resepibonda #intermittentfasting #ketodiet #eatclean #dietplan #MilaCoklatSlym #milafeedback #kevinzahari #produkkurusselamat #supplementkurus #dietlisasurihani #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt #EAF190925
114 60 25 September, 2019

Today Ilya spend time Dengan our close family friends dekat Dunsborough. Nak Di jadikan cite ..Lepas breakfast Ilya keluarkan Chocofeelz and bancuh depan semua .. Diorang pun tanya Ilya.. minum apa tu..?? Then ilya pun bagitau minuman ni untuk energy booster and turun kan berat badan Ilya to maintain my body shaping..💪🏻
.
Guess what?? Mula2 diorang excited nak tengok Ilya minum.. bila tuang je dalam mug semua dah tersenyum sebab bau dia memang buat orang tertarik.. bau Chocolate Banana.. after Ilya minum, Ilya explain sikit pasal CHOCOFEELZ ni dekat diorang.. semua excited dan berebut nak try, terkejut Ilya. siap mintak satu sachet lagi untuk try.. “noo..this is mine” 😬
.
Last2 semua orang dapat rasa sikit2 laa. Disebabkan Chocofeelz nie rasa and bau dia sangat sedap.. sampai berebut2 nak minum sampai habis..🤣🤣
.
So guys.. Ilya memang puas hati sangat dengan Chocofeelz ni.. Ilya confirm korang akan enjoy minum this slimming product ni.. so go and get now ok.. raya dah nak dekat ni.. siapa yang nak kurus sebelum raya.. cepat2 dapat kan CHOCOFEELZ ok..😘 .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Today Ilya spend time Dengan our close family friends dekat Dunsborough. Nak Di jadikan cite ..Lepas breakfast Ilya keluarkan Chocofeelz and bancuh depan semua .. Diorang pun tanya Ilya.. minum apa tu..?? Then ilya pun bagitau minuman ni untuk energy booster and turun kan berat badan Ilya to maintain my body shaping..💪🏻
.
Guess what?? Mula2 diorang excited nak tengok Ilya minum.. bila tuang je dalam mug semua dah tersenyum sebab bau dia memang buat orang tertarik.. bau Chocolate Banana.. after Ilya minum, Ilya explain sikit pasal CHOCOFEELZ ni dekat diorang.. semua excited dan berebut nak try, terkejut Ilya.  siap mintak satu sachet lagi untuk try.. “noo..this is mine” 😬
.
Last2 semua orang dapat rasa sikit2 laa. Disebabkan Chocofeelz nie rasa and bau dia sangat sedap.. sampai berebut2 nak minum sampai habis..🤣🤣
.
So guys.. Ilya memang puas hati sangat dengan Chocofeelz ni.. Ilya confirm korang akan enjoy minum this slimming product ni.. so go and get now ok.. raya dah nak dekat ni.. siapa yang nak kurus sebelum raya.. cepat2 dapat kan CHOCOFEELZ ok..😘 .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
5,334 59 22 April, 2019