#suriasoap Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #suriasoap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
2.2
Average comment
0.4
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@thesuriaroses_pipa Profile picture

@thesuriaroses_pipa

RAJA SEGALA BUNGA DI MUKA BUMI

Ha kalau dah raja segala bunga tu sure la tekstur #sisrosesserum pekat likat penuh dengan bunga bungaan kn wangi tak payah nak cakap la harummmm

Tapi jangan risau walaupun pekat dan likat yang pasti TIDAK MELEKIT, TIDAK BERMINYAK tau, tekstur SANGAT RINGAN cepat menyerap satu calitan jur zuppp terus meresap
Skin terus tip top dengan sekali #calitan magic sangat healty uolss sebab:
🔅Paraben free
🔅Silicone free
🔅Floral product
🔅Non toxic
🔅Gluten free
🔅For all skin type

Bangun tidur "kelu" tengok skin macam zaman muda belia dulu. Anjal kaching kaching glowing. Uolss nak cuba?
Whatsaap 0145130852
Whatsaap 0145130852
Whatsaap 0145130852

#thesuriaroses #thesuriarosespahang #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesbalok #thesuriarosessungaikarang #thesuriarosespelabuhan #thesuriarosessemambu #thesuriarosesbeserah
#sisrose #thesuriarosespipa #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesbodywash

RAJA SEGALA BUNGA DI MUKA BUMI

Ha kalau dah raja segala bunga tu sure la tekstur #sisrosesserum pekat likat penuh dengan bunga bungaan kn wangi tak payah nak cakap la harummmm

Tapi jangan risau walaupun pekat dan likat yang pasti TIDAK MELEKIT, TIDAK BERMINYAK tau, tekstur SANGAT RINGAN cepat menyerap satu calitan jur zuppp terus meresap 
Skin terus tip top dengan sekali #calitan magic sangat healty uolss sebab:
🔅Paraben free
🔅Silicone free
🔅Floral product
🔅Non toxic
🔅Gluten free
🔅For all skin type

Bangun tidur "kelu" tengok skin macam zaman muda belia dulu. Anjal kaching kaching glowing. Uolss nak cuba? 
Whatsaap 0145130852
Whatsaap  0145130852
Whatsaap 0145130852

#thesuriaroses #thesuriarosespahang #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesbalok #thesuriarosessungaikarang #thesuriarosespelabuhan #thesuriarosessemambu #thesuriarosesbeserah
#sisrose#thesuriarosespipa #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesbodywash
0 0 5 hours ago
@thesuriaroses_pipa Profile picture

@thesuriaroses_pipa

PEMBERSIH AZIMAT KELUARGA JERAWAT

Best giler cuci muka pakai #suriasoap ni. Makin lama cuci jerawat makin hilang, parut makin pudar. Wow!! Cuci bukan sebarang cuci tau ia boleh merawat kulit uolss yang sedang kusam tu keluar nur, yang penting siapa nak kulit glowing tak berminyak pakai jur #suriasoap ni

SEBAB

sabun 2 IN 1 boleh CLEANSER + SCRUB sekaligus. Ha #jimat sebab tak payah bazir duit beli scrub lagi. Sabun pun berbuih banyak + luffa lembut dalam tu sental habis kotoran hingga keliang pori paling dalam

Mana yang belum try cer scroll testimoni hebat dalam nie mana tahu akan terjatuh hati terpaut sayang dengan #suriasoap

Order 👇🏻
TEKAN LINK BIO
TEKAN LINK BIO
TEKAN LINK BIO

#thesuriaroses #thesuriarosespahang #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesbalok #thesuriarosessungaikarang #thesuriarosespelabuhan #thesuriarosessemambu #thesuriarosesbeserah
#sisrose #thesuriarosespipa #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesbodywash

PEMBERSIH AZIMAT KELUARGA JERAWAT

Best giler cuci muka pakai #suriasoap ni. Makin lama cuci jerawat makin hilang, parut makin pudar.  Wow!! Cuci bukan sebarang cuci tau ia boleh merawat kulit uolss yang sedang kusam tu keluar nur, yang penting siapa nak kulit glowing tak berminyak pakai jur #suriasoap ni

SEBAB

sabun 2 IN 1 boleh CLEANSER + SCRUB sekaligus. Ha #jimat sebab tak payah bazir duit beli scrub lagi.  Sabun pun berbuih banyak + luffa lembut dalam tu sental habis kotoran hingga keliang pori paling dalam

Mana yang belum try cer scroll testimoni hebat dalam nie  mana tahu akan terjatuh hati terpaut sayang dengan #suriasoap

Order 👇🏻
TEKAN LINK BIO
TEKAN LINK BIO
TEKAN LINK BIO

#thesuriaroses #thesuriarosespahang #thesuriaroseskuantan #thesuriarosesbalok #thesuriarosessungaikarang #thesuriarosespelabuhan #thesuriarosessemambu #thesuriarosesbeserah
#sisrose#thesuriarosespipa #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriarosesserum #sisrosesserum #suriasoap #thesuriarosesbodywash
0 0 5 hours ago
@thesuriaroses_kuala_lumpur Profile picture

@thesuriaroses_kuala_lumpur

Siapa dekat sini ada masalah kulit wajah? Tapi masih inginkan kulit yg sihat, anjal, glowing dn flawless. Senang cter glass skin lah😊
.
.
Mudah sahaja hanya gunakan combo set ni. Uolss hanya perlu cuci muka dgn #suriasoap dan calit #sisrosesserum hanya 2x sehari. Jgn lupa sebelum tido cuci dulu muka dgn suria soap☝️.
Ingat pesan kak wawa, nak cantik kena rajin gaiss😘
.
.
Whatsapp 0183168939📲
Whatsapp 0183168939📲
Whatsapp 0183168939📲

Siapa dekat sini ada masalah kulit wajah? Tapi masih inginkan kulit yg sihat, anjal, glowing dn flawless. Senang cter glass skin lah😊
.
.
Mudah sahaja hanya gunakan combo set ni. Uolss hanya perlu cuci muka dgn #suriasoap dan calit #sisrosesserum hanya 2x sehari. Jgn lupa sebelum tido cuci dulu muka dgn suria soap☝️.
Ingat pesan kak wawa, nak cantik kena rajin gaiss😘
.
.
Whatsapp 0183168939📲
Whatsapp 0183168939📲
Whatsapp 0183168939📲
0 0 5 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Yeahhhhh
.
Suka jew kan bila dapat parcel daripada thesuriaroses
.
Mana tak happynya, stop Da berapa bulan da, tup tup ada duit, beli dua serum + 1 Suria Soap terus
.
Tahan berbulan-bulan haaa 😆
3 bulan lebih untuk soap
1 bulan lebih untuk 1 serum 😘
.
Bergantung atas penggunaan ya anak-anak, kalau awak mandi memang tak cukuplha gamaknya
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Yeahhhhh
.
Suka jew kan bila dapat parcel daripada thesuriaroses
.
Mana tak happynya, stop Da berapa bulan da, tup tup ada duit, beli dua serum + 1 Suria Soap terus
.
Tahan berbulan-bulan haaa 😆
3 bulan lebih untuk soap
1 bulan lebih untuk 1 serum 😘
.
Bergantung atas penggunaan ya anak-anak, kalau awak mandi memang tak cukuplha gamaknya
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 5 hours ago
@paket_glowing_nasa Profile picture

@paket_glowing_nasa

Mak emak yg mau bebas flek,kerutan,kusam,jerawat ..
mau glowing kinyis2 saat lbrn...ayo prawatan dr sekarang.... Mmpung stok msh ada ini.... ═══════════════════════
INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :
═══════════════════════
Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA
Maaf jarang balas komentar ataupun DM
Daftar Member Nasa langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987
atau klik
wa.me/6289672440987
( Langsung terhubung dengan wa saya )
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa
MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA
═══════════════════════ #glowingherbal #glowingsehat #glowinghemat #pelembabmuka #serumjerawat #serumvitaminc #vitamincserunanonna #serumglowing #serumpemutih #vitamincseries #krimwajahmurah #serumwajah #cleansermurah #vitamincserum #allperfectserum #serumvitamin #rawatjerawat #sisrosesserum #merawatkulit #masalahkulit #kulitlembut #hilangkanparut #semulajadi #serumterbaik #supplementkulit #poriporiterbuka #sabunjeragat #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #suriasoap

Mak emak yg mau bebas flek,kerutan,kusam,jerawat ..
mau glowing kinyis2 saat lbrn...ayo prawatan dr sekarang.... Mmpung stok msh ada ini.... ═══════════════════════
INFO PEMESANAN DAN KONSULTASI 
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBUTOR BARU :
═══════════════════════
Segera dapatkan produknya hanya di Agent Resmi PT. NASA
Maaf jarang balas komentar ataupun DM
Daftar Member Nasa langsung chat whatsapp aja ➡Whatsapp 089672440987
atau klik 
wa.me/6289672440987
( Langsung terhubung dengan wa saya )
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 @pendaftaran_distributor_nasa
MARI BERMITRA DAN JADILAH AGEN DIKOTA ANDA
═══════════════════════ #glowingherbal #glowingsehat #glowinghemat#pelembabmuka #serumjerawat #serumvitaminc #vitamincserunanonna #serumglowing #serumpemutih #vitamincseries #krimwajahmurah #serumwajah #cleansermurah #vitamincserum #allperfectserum #serumvitamin #rawatjerawat #sisrosesserum #merawatkulit #masalahkulit #kulitlembut #hilangkanparut #semulajadi #serumterbaik #supplementkulit #poriporiterbuka #sabunjeragat #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #suriasoap
0 0 6 hours ago
@thesuriaroses_farahfarhana Profile picture

@thesuriaroses_farahfarhana

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨
Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie,
Mesti takkan rugi uoalsss😉😍
.
🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer. Yg pasti gred PREMIUM tau...
.
Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen ialah:
✅mencerahkan kulit wajah dan badan
✅membantu badan Detoks
✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam
✅mengurangkan masalah senggugut
✅melembabkan kulit wajah
✅melancarkan sembelit
✅kulit kekal berseri
.
So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸
.
Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611
atau tekan link di bio jika berminat👆

#nakcantikmulusputih
#cantikputih
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#twc
#kulitflawless
#putihcepat
#suriasoap
#sisrosesserum
#putihdalam48jam
#alhamdulillah
#bismillah

Hi cantik cantik semua....sis nak bagitahu 1 rahsia kulit bersih cerah blink blink ✨✨
Awak2 mesti try produk hot #the suriaroseswhiteningcollagen nie, 
Mesti takkan rugi uoalsss😉😍
.
🌸Serbuk power yang berjaya buat uolss jatuh hati ulam jantung sebab bahan2 dalam nie hanya dari bahan terpilih jer.  Yg pasti gred PREMIUM tau...
.
Antara kelebihan #thesuriaroseswhiteningcollagen  ialah:
✅mencerahkan kulit wajah dan badan
✅membantu badan Detoks
✅merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam
✅mengurangkan masalah senggugut
✅melembabkan kulit wajah
✅melancarkan sembelit
✅kulit kekal berseri
. 
So apa tunggu lagi!! Jom cantik cantik🌸👸
.
Whatsapp sis sekarang 📲 018-3262611 
atau tekan link di bio jika berminat👆

#nakcantikmulusputih
#cantikputih
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#twc
#kulitflawless 
#putihcepat
#suriasoap
#sisrosesserum
#putihdalam48jam
#alhamdulillah
#bismillah
2 0 14 hours ago
@thesuriarose_ndz Profile picture

@thesuriarose_ndz

Kalau dulu rasa sunburn muka ni susah nk hilang smpai guna macam2 cara nak hilangkan. Tapi skrng xperlu risau lagi sbb ada #suriasoap
.
Kulit terus cerah bila dh guna #sabunaloevera nie, dari kusam terus glowing, dari sunburn terus tahap ni boleh cerah berseri uolls dlm masa beberapa hari jurr
.
sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717
.
#thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi #sisroseserum

Kalau dulu rasa sunburn muka ni susah nk hilang smpai guna macam2 cara nak hilangkan. Tapi skrng xperlu risau lagi sbb ada #suriasoap
.
Kulit terus cerah bila dh guna #sabunaloevera nie, dari kusam terus glowing, dari sunburn terus tahap ni boleh cerah berseri uolls dlm masa beberapa hari jurr
.
sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717
.
#thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh  #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil  #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi #sisroseserum
10 0 14 hours ago
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

Thanks a lot warga shah alam 😍
.
Cod onzzz setiap hari !
Postage also setiap hari !
Nak jimat postage/cod caj tapi nak barang segera bole walk-in/stop by at plaza alam sentral 10am - 10pm
.
Senangnyeee nak lawa gebuzzz sampai telentOk orang pandang 👻 pakai skinfood #thesuriarosesshahalam
.
Just wasap jeee
Jap lagi sampai laaa tew
Kakak yuols alwayzzz sedia berkhidmat 🙆🏻‍♀️
Aiseh ! 😍
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

Thanks a lot warga shah alam 😍
.
Cod onzzz setiap hari !
Postage also setiap hari !
Nak jimat postage/cod caj tapi nak barang segera bole walk-in/stop by at plaza alam sentral 10am - 10pm
.
Senangnyeee nak lawa gebuzzz sampai telentOk orang pandang 👻 pakai skinfood #thesuriarosesshahalam
.
Just wasap jeee
Jap lagi sampai laaa tew
Kakak yuols alwayzzz sedia berkhidmat 🙆🏻‍♀️
Aiseh ! 😍
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
6 0 16 hours ago
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

Sekali order sampai berketul²
Sebab kesan lain pada lain so maaf ler memang tak pandang cleanser lain daaa
Sibulat ijO #suriasoap jugak idaman qalbu
.
Korang daaa terai kaaa tew ?
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

Sekali order sampai berketul²
Sebab kesan lain pada lain so maaf ler memang tak pandang cleanser lain daaa
Sibulat ijO #suriasoap jugak idaman qalbu
.
Korang daaa terai kaaa tew ?
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
5 0 17 hours ago
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

Pori² kulit muka tu memang ade ye yuols
Untuk release minyak peluh
Untuk kulit bernapas
Cuma yang jadi tak berkenan tu bila dia besar cam gajah 4 km dah nampak 😩
.
Acne
Sebum terlebih (biase oily skin)
Kulit rosak akibat matahari
Makeup
Niii antara sebab pori² kulit muke yuols membesar sihat walafiat 😢
.
Malas cerite panjang²
Nah ! guna je couple set #suriasoap + #sisrosesserum
.
🍀Berkuasa hapus acne/jerawat
🍀Kawal minyak kalau yuols jenis kulit oily
🍀Cover kulit yuols dari matahari
🍀Rawat pori terbuke sebab yuols salah guna makeup (dengan syarat pakai makeup sesuai kulit)
.
Senang kacang jeee nak rawat pori
Just KONSISTEN gune couple ni
Jauhi penyebab pori yuols ternganga
Setel problem
Gittew💃🏻
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

Pori² kulit muka tu memang ade ye yuols
Untuk release minyak peluh
Untuk kulit bernapas
Cuma yang jadi tak berkenan tu bila dia besar cam gajah 4 km dah nampak 😩
.
Acne
Sebum terlebih (biase oily skin)
Kulit rosak akibat matahari
Makeup
Niii antara sebab pori² kulit muke yuols membesar sihat walafiat 😢
.
Malas cerite panjang²
Nah ! guna je couple set #suriasoap + #sisrosesserum
.
🍀Berkuasa hapus acne/jerawat
🍀Kawal minyak kalau yuols jenis kulit oily
🍀Cover kulit yuols dari matahari
🍀Rawat pori terbuke sebab yuols salah guna makeup (dengan syarat pakai makeup sesuai kulit)
.
Senang kacang jeee nak rawat pori
Just KONSISTEN gune couple ni
Jauhi penyebab pori yuols ternganga
Setel problem
Gittew💃🏻
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
7 0 17 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Buktinya naaaaaahhhh
Terbukti dah Kan, Masih Ada yang grab even 10.10 dah habis 😉
.
Sebab depa nak cantik, skin herlokkk muluih jaaaa
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Buktinya naaaaaahhhh
Terbukti dah Kan, Masih Ada yang grab even 10.10 dah habis 😉
.
Sebab depa nak cantik, skin herlokkk muluih jaaaa
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 23 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Buktinya naaaaaahhhh
Terbukti dah Kan, Masih Ada yang grab even 10.10 dah habis 😉
.
Sebab depa nak cantik, skin herlokkk muluih jaaaa
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Buktinya naaaaaahhhh
Terbukti dah Kan, Masih Ada yang grab even 10.10 dah habis 😉
.
Sebab depa nak cantik, skin herlokkk muluih jaaaa
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 23 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 0 23 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 0 23 hours ago
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Walaupun 10/10/2019 dah lepas, tu tak beemakna yang sales 10.10 nie dah habis ya, kitorang buat flash sales sampai 15/10/2019
.
Kulit muka hilang bonggol-bonggol macam jalan tar tu haaa, first step kena jaga dalaman
.
Dalaman kene jaga terutamanya bab penjagaan makanan!
.
Woooottt, awak melantak macam-macam makanan pastu nak kulit cantik bagai, mulus bukus semua
.
Tapi, ish3...
Jadi nak memudahkan hidup awak, ambil jew #SerbukMagikTWC nie agar sistem penghadapan awak lancar, bukan produk kurus okay!!!
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
2 0 23 hours ago
@thesuriaroses.syasya Profile picture

@thesuriaroses.syasya

7 HARI SAYONARA JERAWAT
-
Cik J, encik Merah semua tengah buat majlis perpisahan sepanjang 7 hari tu. Sebab makin lama makin hilang saudara mara yang duduk 'berkampung' atas muka Mana taknya, dah terkena penangan #SuriaSoap. Dia boleh tembak mati semua jerawat yang ada. Maklumlah ada #Neem weh. Pembasmi Jerawat No 1 dalam dunia!
-
Tinggal parut je sekarang. Nak lagi POWER, LAGI BERKESAN? Gabung dengan #SerbukMagikTWC. And be realistic! Baru 7 hari nak hilang semua memang mustahil. SLOWLY BUT SURELY
-
Kita tengok kalau KONSISTEN muka tu jadi apa
-
Siapa kata lelaki taknak kulit bersih? Tipu tu
-
Lelaki, perempuan, dua jantina, kecelaruan identiti semua boleh pakai ✌🏻
-

#TheSuriaRoses #SerbukMagikTWC #SerbukMutiara #SuriaSoap #Superfoods #WhiteningCollagen #TeamAnhaazJejuts

7 HARI SAYONARA JERAWAT
-
Cik J, encik Merah semua tengah buat majlis perpisahan sepanjang 7 hari tu. Sebab makin lama makin hilang saudara mara yang duduk 'berkampung' atas muka  Mana taknya, dah terkena penangan #SuriaSoap. Dia boleh tembak mati semua jerawat yang ada. Maklumlah ada #Neem weh. Pembasmi Jerawat No 1 dalam dunia!
-
Tinggal parut je sekarang. Nak lagi POWER, LAGI BERKESAN? Gabung dengan #SerbukMagikTWC. And be realistic! Baru 7 hari nak hilang semua memang mustahil. SLOWLY BUT SURELY
-
Kita tengok kalau KONSISTEN muka tu jadi apa
-
Siapa kata lelaki taknak kulit bersih? Tipu tu
-
Lelaki, perempuan, dua jantina, kecelaruan identiti semua boleh pakai ✌🏻
-

#TheSuriaRoses #SerbukMagikTWC #SerbukMutiara #SuriaSoap #Superfoods #WhiteningCollagen #TeamAnhaazJejuts
1 0 12 October, 2019
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

#testimoni5k
.
Jerawat cabut
Pori tutup
Kulit muke makin cerah
Paling penting glowing yuols
.
Pakai #suriasoap je
Tonyoh 2x sehari
.
Lelaki bukan rajin pon nak ikut rutin jaga muke niii
Pakai je #suriasoap ni haaa makin kacak gittew 🤠
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

#testimoni5k
.
Jerawat cabut
Pori tutup
Kulit muke makin cerah
Paling penting glowing yuols
.
Pakai #suriasoap je
Tonyoh 2x sehari
.
Lelaki bukan rajin pon nak ikut rutin jaga muke niii
Pakai je #suriasoap ni haaa makin kacak gittew 🤠
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
5 0 12 October, 2019
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

Sekarang zaman lelaki pon nak kulit peloles betui kan
Takmau daaa muke serabai pecah rumah orang tak lalu pandang
Bila nampak awek cun rasa nak sengih tapi lawan buat tak nampak pasai muke awak penuh jerawat batu
Sedeiiii betul 😣
.
Paling penting awak kena rajin
Malas nak buat rutin lain pon at least cuci muke 2x sehari untuk buang kotor punca jerawat serabai segala
.
Guna #suriasoap je dah
Berkesan hapus jerawat gerutu pori ternganga blackhead & whitehead kat muke awak tew
Kulit licin tambah cerah sedap mata tengok 😎
.
Sebelom ni takde sape pandang
Tapi sejak guna #suriasoap tetibe ade nama awek dalam wasap kontek
Aisehhh ! 😁
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

Sekarang zaman lelaki pon nak kulit peloles betui kan
Takmau daaa muke serabai pecah rumah orang tak lalu pandang
Bila nampak awek cun rasa nak sengih tapi lawan buat tak nampak pasai muke awak penuh jerawat batu
Sedeiiii betul 😣
.
Paling penting awak kena rajin
Malas nak buat rutin lain pon at least cuci muke 2x sehari untuk buang kotor punca jerawat serabai segala
.
Guna #suriasoap je dah
Berkesan hapus jerawat gerutu pori ternganga blackhead & whitehead kat muke awak tew
Kulit licin tambah cerah sedap mata tengok 😎
.
Sebelom ni takde sape pandang
Tapi sejak guna #suriasoap tetibe ade nama awek dalam wasap kontek
Aisehhh ! 😁
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
10 1 12 October, 2019
@thesuriaroses_kuala_lumpur Profile picture

@thesuriaroses_kuala_lumpur

Feedback customer thesuriaroses

Pengguna serum roses. Dah lebih 10 botol customer ni repeat order. Kalau tak bagus, takkan repeat balik kan. Lagi best kalau ambil combo set #suriasoap dan #serumsisroses comfirm dapat kesan yang maksima.
Asyik keep restock je customer ni. Yelah kulit pun memerlukan penjagaan yg rapi. Perlu berikan food skin yg betul utk pastikan kekal sehat dan kelihatan segar bermaya. Yg penting bebas merkuri, gluten free, dan tiada ujian makmal yg dilakukan terhadap haiwan. So produk ni mmg selamat. 😚

Dan setiap produk thesuriaroses mempunyai insurans. So tak perlu risau. Satu2 nya produk skincare dimalaysia yg memberikan perlindungan kepada pengguna😍. Tunggu apa lagi. Whatsapp kak wawa sementara stok masih ada.
Whatsapp 0183168939 📲

Feedback customer thesuriaroses

Pengguna serum roses. Dah lebih 10 botol customer ni repeat order. Kalau tak bagus, takkan repeat balik kan. Lagi best kalau ambil combo set #suriasoap dan #serumsisroses comfirm dapat kesan yang maksima. 
Asyik keep restock je customer ni. Yelah kulit pun memerlukan penjagaan yg rapi. Perlu berikan food skin yg betul utk pastikan kekal sehat dan kelihatan segar bermaya. Yg penting bebas merkuri, gluten free, dan tiada ujian makmal yg dilakukan terhadap haiwan. So produk ni mmg selamat. 😚

Dan setiap produk thesuriaroses mempunyai insurans. So tak perlu risau. Satu2 nya produk skincare dimalaysia yg memberikan perlindungan kepada pengguna😍. Tunggu apa lagi. Whatsapp kak wawa sementara stok masih ada. 
Whatsapp 0183168939 📲
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_shah_alam Profile picture

@thesuriaroses_shah_alam

#testimoni5k
.
Habes semua serbuk mejik #thesuriaroseswhiteningcollagen kaut licin dia punye toxin berkarat dalam usus
.
Hasil kulit makin cerah pasai usus bersih besinar sOnang nak sedut #collagen
.
Faham tak niii ???
.
Kalau nak supplement bekesan yuols kena pastikan dalaman clean & clear
Makan supplement mahai harga emas pon kalau dalaman yuols kotor berkarat jangan heran tak nampak kesan
.
Tau ker ?
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseswhiteningbodywash #suriasoap #sisrosesserum #testimoni5k #kulitsihat #kulitcantik #skinfood #skincaremalaysia #bazarpaknil #trustedonlineseller #trustedonlineshop

#testimoni5k
.
Habes semua serbuk mejik #thesuriaroseswhiteningcollagen kaut licin dia punye toxin berkarat dalam usus
.
Hasil kulit makin cerah pasai usus bersih besinar sOnang nak sedut #collagen
.
Faham tak niii ???
.
Kalau nak supplement bekesan yuols kena pastikan dalaman clean & clear
Makan supplement mahai harga emas pon kalau dalaman yuols kotor berkarat jangan heran tak nampak kesan
.
Tau ker ?
.
READYSTOCK
.
LINK IN BIO
LINK IN BIO
LINK IN BIO
.
#thesuriarosesshahalam#thesuriaroseswhiteningcollagen#thesuriaroseswhiteningbodywash#suriasoap#sisrosesserum#testimoni5k#kulitsihat#kulitcantik#skinfood#skincaremalaysia#bazarpaknil#trustedonlineseller#trustedonlineshop
9 1 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
2 2 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
2 3 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
3 2 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Tudiaaaaaa parcel customers sampai daaa...
.
Haaa, tengok apa yang depa dok tulis tu haaa, ikhlas dari hati depa tau, tak Dak tipu-tipu lha
.
Tak baguih pown kalau compliment product sendiri, Tapi orang tak Guna
.
Kita Lani kalau bercakap kena sertakan bukti, almaklumlah tak nak dipropakan dengan masyarakat yang membawang ja kerjanya lahai...
.
Nak tahu lebih lanjut pasal thesuriaroses? .
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
4 2 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
2 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 2 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 2 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
0 0 11 October, 2019
@thesuriaroses_aisyah22 Profile picture

@thesuriaroses_aisyah22

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome

Jeng Jeng Jeng
.
Kejutan yang bakal membuatkan hidup korang semua tak lekang daripada senyum memanjang 🤗
.
Happy tak terkata bila dapat news nie, lagi-lagi kepada yang Baru nak gaji nie haaaa
.
Alang-alang semalam 10 Oktober 2019, our big boss pown buatlha kejutan nie khas untuk korang tau
.
Penat dah dengar, asyik-asyik tak sempat gaji, asyik-asyik tak sempat nak grab
.
Jadi jangan lepaskan peluang Kali nie tau 😆
.
Meh WhatsApp Aisyah sekarang meh
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
WhatsApp at 0176279067
.
IG thesuriaroses_aisyah22
Tekan link di bio
Tekan link di bio
Tekan link di bio
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #suriasoap #sisrosesserum #bodywash #thesuriarosesbodywash #thesuriaroses #segambut #kualalumpur #kl #original #natural #debomb #meletops #cantik #nakcantik #sihat #naksihat #putih #nakputih #putihlepak #amazing #awesome
1 0 11 October, 2019

Top #suriasoap posts

@ashaa.legacy Profile picture

@ashaa.legacy

Setapak

Alhamdulillah ❤️thank you dear sudi beli produk #thesuriaroses dengan asha. Laki perempuan pun boleh consume tau . Yang jauh kita boleh poskan. Yang dekat kita boleh roger2 untuk cod.
.
.
.
Berminat boleh klik je no di bio asha . .asha cover area jajahan: . .
📍batu caves
📍selayang
📍taman batu muda
📍gombak
📍setapak
📍Wangsa Maju .
📍Greenwood.
.
Follow instagram @ashaa.legacy untuk order 🌹
.
.
#thesuriaroses #suriasoap #thesuriarosesgombak #thesuriarosesmalaysia #twc #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseskualalumpur #sabunsuriasoap #thesuriarosesselangor #thesuriarosesbodywash #thesuriaroseswangsamaju #thesuriarosessetapak #thesuriarosesbatucaves #thesuriarosesselayang #thesuriarosessetapak

Alhamdulillah ❤️thank you dear sudi beli produk #thesuriaroses dengan asha. Laki perempuan pun boleh consume tau . Yang jauh kita boleh poskan. Yang dekat kita boleh roger2 untuk cod.
.
.
.
Berminat boleh klik je no di bio asha . .asha cover area jajahan: . .
📍batu caves
📍selayang
📍taman batu muda
📍gombak
📍setapak
📍Wangsa Maju .
📍Greenwood.
.
Follow instagram @ashaa.legacy untuk order 🌹
.
.
#thesuriaroses #suriasoap #thesuriarosesgombak #thesuriarosesmalaysia #twc #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseskualalumpur #sabunsuriasoap #thesuriarosesselangor #thesuriarosesbodywash #thesuriaroseswangsamaju #thesuriarosessetapak #thesuriarosesbatucaves #thesuriarosesselayang #thesuriarosessetapak
8 1 6 October, 2019