#susukmoden Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #susukmoden and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
8.9
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

Kak jun tak penat ke hari hari syantek🤭
.
Tak penat pon awakkk,sebab kak jun calit calit nadi je syantek tiptop meletop satu body😍
.
Yang nak letop macam kak jun jangan lupa calit nadi taw kite rawat luar dan dalaman sekaligus
.
Wd bertindak meransang jaringan kolagen dalam tubuh badan kite,sebab tu kulit boleh tegang, bersih,anjal dan awetmuda😘
.
www.wasap.my/60133680460/wd

#wdta #wdsemenyih #wdkajangbangi
#krimjeragat #jeragatpudar
#krimjerawat #jerawatpasir
#skincare #skinfood #glowingskin #awetmuda #susukmoden #aurainsta #cerahsekata #cerahberseri #anjal #calitcalitcantik

Kak jun tak penat ke hari hari syantek🤭
.
Tak penat pon awakkk,sebab kak jun calit calit nadi je syantek tiptop meletop satu body😍
.
Yang nak letop macam kak jun jangan lupa calit nadi taw kite rawat luar dan dalaman sekaligus
.
Wd bertindak meransang jaringan kolagen dalam tubuh badan kite,sebab tu kulit boleh tegang, bersih,anjal dan awetmuda😘
.
www.wasap.my/60133680460/wd

#wdta #wdsemenyih #wdkajangbangi
#krimjeragat #jeragatpudar
#krimjerawat #jerawatpasir
#skincare #skinfood #glowingskin #awetmuda #susukmoden #aurainsta #cerahsekata #cerahberseri #anjal #calitcalitcantik
3 0 1 hour ago
@wdta_officialseremban Profile picture

@wdta_officialseremban

Kebanyakan yang whatsap cikra ada yang masih blur blur je lagi tentang WDTA nie.

Apa produk cecalit yang cikra dok promote hehari nie kan.

Soalan femes : " sis, WDTA ni apa? " " Sis Wdta nie sapu di nadi ajer ke? "

Oke meh cikra terangkan Fungsi utama WD ialah untuk #mencerahkan kulit, #menganjalkan #menegangkan tisu kendur dengan pantas #meremajakan kembali kulit serta menaikkan seri wajah. ❌Bukan Skincare
❌Bukan Pil
❌Bukan Shake Shake

Cuma calit calit manja dekat 3point nadi je korang mudah kan.

WDTA nie adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.
Selepas membuat sapuan di nadi ia mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut.

Memang takkan nampak dengan mata kasar.

Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pun jejak di atas permukaan kulit.

FORMULA TERBARU WDTA pula kesan lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH.

Nak merasa kulit anjal ,tegang , berseri seri bolehlahhh cuba guna.

TESTIMONI beribu ribu lemon dahhh. 80% REPEAT ORDER .

Sangat RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin SELAMAT , HALAL & BERKESAN 🙂

0105575181
#wdlover #krimajaib
#nanocream #kalisusia
#mencerah #menegang
#menganjal #awetmuda
#ubatparut #ubatjerawat
#ubatjeragat #kulitkusam
#susukmoden #beauty
#seremban #senawang
#Likeforlike #jerebu

Kebanyakan yang whatsap cikra ada yang masih blur blur je lagi tentang WDTA nie.

Apa produk cecalit yang cikra dok promote hehari nie kan.

Soalan femes : " sis, WDTA ni apa? " " Sis Wdta nie sapu di nadi ajer ke? "

Oke meh cikra terangkan  Fungsi utama WD ialah untuk  #mencerahkan kulit, #menganjalkan  #menegangkan tisu kendur dengan pantas #meremajakan kembali kulit serta menaikkan seri wajah. ❌Bukan Skincare
❌Bukan Pil
❌Bukan Shake Shake

Cuma calit calit manja dekat 3point nadi je korang mudah kan.

WDTA nie adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano. 
Selepas membuat sapuan di nadi ia mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut.

Memang takkan nampak dengan mata kasar.

Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pun jejak di atas permukaan kulit.

FORMULA TERBARU WDTA pula kesan lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH.

Nak merasa kulit anjal ,tegang , berseri seri bolehlahhh cuba guna.

TESTIMONI beribu ribu lemon dahhh. 80% REPEAT ORDER .

Sangat RECOMMANDED!  raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin SELAMAT , HALAL & BERKESAN 🙂

0105575181 
#wdlover #krimajaib
#nanocream #kalisusia
#mencerah #menegang
#menganjal #awetmuda
#ubatparut #ubatjerawat
#ubatjeragat #kulitkusam
#susukmoden #beauty
#seremban #senawang
#Likeforlike #jerebu
1 0 2 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia

🌻Wow bukan biasher-biasher nih. Artis pun dah calit WD tau uols. Jalil Hamid dan isterinya.So, tak perlu ragu2 lg dgn produk WD ni.😄 💐.
.
.
Lelaki boleh guna. Cecalit dekat dua point nadi saja. Pergelangan tangan dan leher. 🌻Haa bukan kaum Hawa jer yang nak cantik kan. Kaum Adam pun dah semakin pandai jaga kulit. 💐Lagi sweet guna sesama dengan pasangan Barulah dedua maintain awet muda. 😄♥️
.
.
Wow bestnya. Jom grab cepat sblm harga PROMOSI tamat.
.
.
Berminat nak info boleh tekan link di bio untuk direct wasap.

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu #artismalaysia
5 0 3 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Kak Ina memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60177948951
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
2 0 4 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊

"Stress betul kak Lin masa pregnant ni. Muka teruk!"
.
Biasalah, masa pregnant hormon kan berubah. Cuma kadang² jadi tunggang langgang, yang buat muka penuh jerawat tiba-tiba. Memang stress la.
.
Alhamdulillah jumpa WDTA masa dalam pantang. Ingatkan dah takde harapan, rupanya sinar yang datang.
.
Cuma calit kat 3 nadi je. Kak Lin suka sebab tak perlu habis banyak masa nak guna.
.
Kak Lin dah buktikan sendiri, anda bagaimana?
.
Jom mulakan calitan pertama WDTA sementara promosi RM 80 masih ada.
.
Free shipping with free gift. ❤
.
WhatsApps ceqha 0137158225 atau klik link pada bio @womendesiree_ceqha 😊
4 1 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Dayah memang suka nak up testimoni cun melecun ni. Geram ja tengok semua pakat cantik cantik sejak berWD. Seriuslah jeles, siapa tak jeles kalau tengok makeup sikit macam ni ja dah lawa.
.
.
Alaaa tapi janganlah risau. Semua pun boleh dapat kulit cantik macam ni kalau hangpa:
.
✔️ Konsisten sapu WD hari hari pagi sekali malam sekali sebaik baiknya selepas mandi.
✔️ Konsisten minum air masak cukup setiap hari.
.
.
Ehh semudah tu ja,Of course lah. Zaman dah canggih manggih pun korang masih nak susah susah buat apa kan? Kalau dulu beauty is pain, Sekarang beauty is fun. Ecewahh kemain lagi nihh.
.
.
Ye laaa calit calit dengan senang hati boleh flawless sana sini, buat apa nak sakit sana sakit sini kan? Ada cara mudah jangan susah susah dah. Nak cantik pun kena bijak githeww. Hikss 🙈
.
.
WD ni actually krim kecantikan yang mana 4 fingsi utama dia mencerahkan,menegangkan,menganjalkan dan anti penuaan. Sapuan dia mudah ja, just sapu dekat 3 point nadi sahaja, nadi tangan,nadi leher dan ari ari.
.
.
Tapi bila pakai macam macam masalah terawat sebab WD rawat masalah kita dari dalam, singkir toksin toksin yang berkeladak dan lancarkan pengaliran darah yang tersumbat. Tu yang macam macam testi kami dapat tu termasuklah testi gojezz macam sisturr nihh 😍.
.
.
WD sebotol tahan 1-2 bulan cuma RM100 ja seunit. Tapi sekarang PROMOSI Anniversary cuma RM80 ja seunit. Lagi banyak korang beli lagi JIMAT.
🆓 Gift
🆓Guide
🆓5 Tips Menarik 
semuanya dengan WD
.
.
📲📲📲
+60107721229
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
1 0 4 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Sekali pandang cam tipu jek testimoni ni kan. Ya ramai yang kata testimoni ni orang yang berbeza. Terpulang la kat u olsss nak kata tipu ka orang lain lain ka. Yang saya tahu ini adalah real nya testimoni!😍
_
Nak dapat perubahan camni bukan sehari dua taw sayang. Bukan juga sebulan dua. Tapi makan tahun okeyh. Kastemer ni sendiri dah KONSISTEN WD. Haaa nak cantik bukan hanya pada luaran tapi mesti lahir dari dalaman yang sihat dan bersih dari toksin.
_
Wajah berjeragat, kusam, gelap dan tak bermaya ada kaitan dgn dalaman kita yang tak sihat. Bila toksin banyak dalam badan, macam2 penyakit la yang suka singgah. Sebab tu la makan la supplement ape pun, tak memberi kesan pun kan. Kesan sekejap je kalau ada pun kn.
_
Jadi saiyunk2 yang tengah guna WD tu, tolong lah konsisten taw jika nak kulit wajah sihat dan cantik. Tak susah pun nak konsisten, sentiasa bawa wd bersama dalam handbeg, bila bila, di mana sahaja, uols boleh calit wd ni dgn senang hati. . .
.
Lepas tu minum air masak secukupnya. Macam kita nak cuci baju la kan, ada berus tapi air tak cukup so baju pun tak bersih la kan sebab tak cukup air nak sental baju tu.
Jadi sama la cam WD ni, dah calit calit wd tapi air minum tak cukup so camne wd nak merawat dan menyah toksin dlm badan kita?
_
Info lanjut bole direct whatsapp 📲 0107721229

#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #teammokdahebat #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
3 0 4 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 0177948951 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
1 0 5 hours ago
@juejuma_beauty Profile picture

@juejuma_beauty

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Fullamak dari kulit penuh jerawat & parut terus licin glowing habis. Betul ke guna wdta je boleh dapat kesan macam ni?
.
Seyes uoulls just calit dekat 3point nadi dah boleh dapat kesan macam ni. Tapi bukan sehari dua, berbulan bulan jugak sebab krim ni akan rawat kulit satu per satu dari dalaman kita. .
Dalam wdta ni ada Tree Peony iaitu antioksidan berfungsi untuk buang toksin & parasit jahat dalam badan. Bila dalaman dah bersih baru slow² Glutathione & Niacinamide ambil alih cerahkan kulit dan tutup tona tak sekata
.
Mana yang nak cari produk untuk dalaman & luaran kulit tu memang Juma suggest guna wdta ni. Dah la mudah, senang dan cepat  cara nak ya dia. Siap ada KKM dan sijil halal dari JAKIM lagi. So uoulls tak perlu ragu-ragu dengan bahan yang kita guna. Semua memang selamat untuk kulit uoulls. .
Cecepat wasap 01137954895 untuk order ye
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
9 0 5 hours ago
@bistarifaqb Profile picture

@bistarifaqb

Johor Premium Outlets

Tudung purple. Ginchuu oren. Biasa saja, malas tepek-tepek sangat.. Asal boleh je khennn.. .
Otw balik.. Ada yang tak sabar tunggu sisturr balik kan??
.
Tapi akan singgah Simpang Renggam - Rengit - Seri Medan - Tangkak..
.
Ada yang nak selit jumpa sisturr? Roger bebehhhhh!! 😍
.
#susukmoden #AGcera #AGnutrition #transformingpeople #BiG96

Tudung purple. Ginchuu oren. Biasa saja, malas tepek-tepek sangat.. Asal boleh je khennn.. .
Otw balik.. Ada yang tak sabar tunggu sisturr balik kan??
.
Tapi akan singgah Simpang Renggam - Rengit - Seri Medan - Tangkak..
.
Ada yang nak selit jumpa sisturr? Roger bebehhhhh!! 😍
.
#susukmoden #AGcera #AGnutrition #transformingpeople #BiG96
11 0 6 hours ago
@womendesiree_ceqha Profile picture

@womendesiree_ceqha

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225

"Dah tua-tua pun JERAWAT nak hinggap lagi." 😄
.
Yelah kan, jerawat orang muda tu biasa. Lagi yang cuma sebiji dua, jadi penyeri muka. Dah tua-tua pun ada, rimas pula.
.
Tak cukup dengan tu, banyak lagi manfaat yang akak ni kongsi,
.
✔ Kutil kat muka dah nak tanggal
✔ Kulit muka lembut
✔ Tumit pecah semakin membaik
.
Alhamdulillah semua dengan izin-Nya. Usaha kita, calit nadi je.
.
Calit WDTA tau!
.
Promosi RM 80 free postage, free gift. ❤
.
Klik link pada bio @womendesiree_ceqha atau WhatsApp ceqha 0137148225
2 1 6 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

4 perkara yang TERPAKSA kita terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau.
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
Syok sangat. 💕
.
.
Pssssttt sempena ulang tahun ke 5, Adleesya Beauty, Ada Harga promosi, diskaun RM20😍
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bio atau direct wasap no⤵

whatsapp 0107721229
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

4 perkara yang TERPAKSA kita terima bila setia & konsisten mencalit WDTA. Tak boleh kata taknak tau.
.
.
💕 WDTA mencerahkan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je.
.
.
💕 WDTA akan menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel² yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
💕 WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah awet_muda. Tiba² je hilang kedut² tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
💕 WDTA ni menganjalkan. Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WDTA buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita. .
.
Syok sangat. 💕
.
.
Pssssttt sempena ulang tahun ke 5, Adleesya Beauty,  Ada Harga promosi, diskaun RM20😍
.
.
Jom Cantik dengan WD dan rasai lah perubahannya ❤️
.Nak grab KrimNanoWDTA?
Jom whatsapp tekan link di bio atau direct wasap no⤵

whatsapp 0107721229
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #AuraInsta #AuraInstaBatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
4 1 7 hours ago
@womendesiree_official_shahalam Profile picture

@womendesiree_official_shahalam

Seksyen 20, Shah Alam.

Uishhhhhh hakak terangkat pipi tu oiii, nak porgi mana tuhhh 😂
Lain macam feedback baru kita kali ni tau.
.
.
Bukan pipi je anjal toink-toink, jerawat pun dan takut takut nak berumah kat wajah. Yerlah mana tahan setiap hari kena belasah dengan zat terhebat dalam krim WDTA tu hehe
.
.
PUERARIA MIRIFICA, EXTRA AKAR TREE POENY, SAXIFRAGA SARMENTOSA
Antara bahan terbaik, bantu kurangkan minyak pada wajah, kecilkan pori-pori yang mengakibatkan jerawat tumbuh kembali.
.
.
Singkirkan jugak toksin yang bertapa di wajah selama ini. Serta BONUS boleh TEGANG dan ANJAL sekali tau korang. Hingga terlajak AWET_MUDA canggini, syiokkk lah kan 💃
.
.
Ni nak tanya, adaa teringin nak chantik bebas masalah kulit wajah tak? Kalau ada meh lah kita cecalit sesama 😘
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu

Uishhhhhh hakak terangkat pipi tu oiii, nak porgi mana tuhhh 😂 
Lain macam feedback baru kita kali ni tau.
.
.
Bukan pipi je anjal toink-toink, jerawat pun dan takut takut nak berumah kat wajah. Yerlah mana tahan setiap hari kena belasah dengan zat terhebat dalam krim WDTA tu hehe
.
.
PUERARIA MIRIFICA, EXTRA AKAR TREE POENY, SAXIFRAGA SARMENTOSA 
Antara bahan terbaik, bantu kurangkan minyak pada wajah, kecilkan pori-pori yang mengakibatkan jerawat tumbuh kembali.
.
.
Singkirkan jugak toksin yang bertapa di wajah selama ini. Serta BONUS boleh TEGANG dan ANJAL sekali tau korang. Hingga terlajak AWET_MUDA canggini, syiokkk lah kan 💃
.
.
Ni nak tanya, adaa teringin nak chantik bebas masalah kulit wajah tak? Kalau ada meh lah kita cecalit sesama 😘
.
.
#wdec #rahsiaawetmuda
#botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #Likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #Bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi
#cikgu
0 0 7 hours ago
@bistarifaqb Profile picture

@bistarifaqb

Anda nak KAYA, Anda nak BERJAYA⁉️
.
Anda WAJIB buat bukan duduk je menunggu yang tak pasti, faham ke faham❓
.
Dalam dunia bisnes ni perkara paling penting bukan produk yg anda jual...
.
Tapi diri andalah produk paling penting, kalau diri tu malas joinlah apa bisnes yg duduk diam katanya boleh kaya mmg tak kayalah anda🤣
.
Buat untuk diri, buat untuk keluarga dan paling utama buat kerana Allah.
.
In Sha Allah niat yg baik untuk berniaga bantu orang di jalan yg betul pasti dipermudahkan urusan anda semua.. .
Saya doakan anda yg baca sampai habis ni di mewahkan rezeki tak kira apa bisnes yg anda buat, janji di jalan yg betul dan halal.. Di permudahkan segala urusan.. Aminn..
.
Kredit : Mentor Athir Darus
.
#happymalaysiaday #selamatharimalaysia #susukmoden #AGcera #AGnutrition #transformingpeople #BiG96

Anda nak KAYA, Anda nak BERJAYA⁉️
.
Anda WAJIB buat bukan duduk je menunggu yang tak pasti, faham ke faham❓
.
Dalam dunia bisnes ni perkara paling penting bukan produk yg anda jual...
.
Tapi diri andalah produk paling penting, kalau diri tu malas joinlah apa bisnes yg duduk diam katanya boleh kaya mmg tak kayalah anda🤣
.
Buat untuk diri, buat untuk keluarga dan paling utama buat kerana Allah.
.
In Sha Allah niat yg baik untuk berniaga bantu orang di jalan yg betul pasti dipermudahkan urusan anda semua.. .
Saya doakan anda yg baca sampai habis ni di mewahkan rezeki tak kira apa bisnes yg anda buat, janji di jalan yg betul dan halal.. Di permudahkan segala urusan.. Aminn..
.
Kredit : Mentor Athir Darus
.
#happymalaysiaday #selamatharimalaysia #susukmoden #AGcera #AGnutrition #transformingpeople #BiG96
6 0 7 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu. Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun 3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Sesetengah induvidu ambil mudah bab klit kering. Bila kulit kering garis garis halus dan JERAGAT lagi la mudah singgah .
.
So apa kata cuti cuti ni kita belai diri. Alaa kita  mudah jer guna kita bahan semulajadi .
.
Caranya:
.
1.YOGURT 
Kebaikannya boleh lembabkan kulit ada lactic acid dalam tu.  Caranya campur kan yogurt bersama campuran buah avocado. Sapu pada kulit yang bermasalah. Biarkan kering dan bilas. In shaa allah kulit lembab macam baby .
2.MADU 
siapa tak kenal madu. Kaya dengan pelbagai khasiat. Salah satu khasiatnya boleh atasi kulit kering tau. Caranya simple aje. Ambil sedikit madu dan campurkan bersama oat. Campur sedikit air dan sapu pada wajah. Jadi kan masker .
.
3.MINYAK ZAITUN
.
Minyak zaitun bagus untuk kulit. Minyak zaitun boleh kembalikan kelembapan kulit tanpa membuat minyak asli pada wajah berkurang. Cara simple untuk buat masker minyak zaitun, hanya perlu ambil sedikit minyak zaitun dan sapu kan rata pada wajah .
.
.
4.KUNING TELUR
.
Masker telur pun boleh lembabkan kulit korang , ambil sedikit madu dan campurkan kuning telur. Sapukan pada wajah biar kan kering baru bilas tau .
.
.
Pilih dan Buatlah cara mana sekali pun  3x seminggu sebagai rutin. Nak buat hehari pun lagi boleh tak de masalah pun kalau rajin dan ada masa .
.
Tapi kalau korang geli ngan bahan bahan ni main tepek kat muka  Ambil WD calit jer kat 3 nadi utama dan kehebatan niacinamide akan lembapkan kulit korang, mampu kecilkan pori!
.
.
Moga Bermanfaat 💓 tag kan sahabat handai. Manalah tahu jika membantu .
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #tipscantik #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
6 0 7 hours ago
@womendesiree.ijaa Profile picture

@womendesiree.ijaa

Ramaiii lagi yang masih blur kannn. Apa laaa wd, wd yang selalu zura dok sebut niii.

Soalan femes : "sis, WD ni apa?" WD ialah krim kecantikan yang dirumus khas untuk #menaikkan seri wajah, #mencerahkan kulit, #menegang dan #memantapkan tisu kendur dengan pantas serta #meremajakan kulit.

Selain itu,Ia juga dapat memudarkan JERAGAT, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan WD ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Best kannn?

4 Bahan utama yang Peuraria Mirifica bentindak memantapkan tisu kendur, stabil kan hormon dalam badan. Arbutin dan Gluthatione meremajakan dan mencerahkan kulit.Estrak Akar Tree Peony melancarkan perjalanan darah dan nyahtoksin dalam badan.

zat zat bahan dalam WD ni dibawa masuk dalam badan melalui pembuluh darah, sebab tu uolss nampak kesan kesan hebat, testimoni yang wow dari kastemer kastemer .

In shaa allah memang RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin selamat, ada KKM, dan HALAL :)
.
.
.
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia #SusukModen #dealerAdleesyaBeauty
#WDKuantan
#AgenWDKuantan

Ramaiii lagi yang masih blur kannn. Apa laaa wd, wd yang selalu zura dok sebut niii.

Soalan femes : "sis, WD ni apa?" WD ialah krim kecantikan yang dirumus khas untuk #menaikkan seri wajah, #mencerahkan kulit, #menegang dan #memantapkan tisu kendur dengan pantas serta #meremajakan kulit.

Selain itu,Ia juga dapat memudarkan JERAGAT, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan WD  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan  penyerapan.

Best kannn?

4 Bahan utama yang  Peuraria Mirifica bentindak memantapkan tisu kendur, stabil kan hormon dalam badan. Arbutin dan Gluthatione meremajakan dan mencerahkan kulit.Estrak Akar Tree Peony melancarkan perjalanan darah dan nyahtoksin dalam badan.

zat zat bahan dalam WD ni dibawa masuk dalam badan melalui pembuluh darah, sebab tu uolss nampak kesan kesan hebat, testimoni yang wow dari kastemer kastemer .

In shaa allah memang RECOMMANDED! raw material semua dari oversea dan diformulated oleh Prof lulusan OXFORD.

Dijamin selamat, ada KKM, dan HALAL :)
.
.
.
#KrimAwetMuda
#KrimKalisUsia #SusukModen #dealerAdleesyaBeauty
#WDKuantan 
#AgenWDKuantan
4 0 8 hours ago
@wd_tripleadvance_ori Profile picture

@wd_tripleadvance_ori

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik

Ada yang alami kulit kering sejak lahir lagi. .
.
Tengok tapak tangan pun dah ada garis garis Macam orang buat keje banyak basuhan guna detergent. Contoh macam anak kak izan sendiri. Ingatkan akan bersalin kulit baru bila dewasa nanti. Rupanya TIDAK.
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #bioever #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawat #jeragat #parut #firmax  #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdShahAlam #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #skincaremalaysia #nanocream #MaryKayShahAlam #skincareroutine #awetmuda #NakCantik
7 0 8 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

KULIT LICIN LEPAS MENCALIT!! .
.
Jom kita dengar hot story dari Dealer Women Desiree👇👇
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. .
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean tau uolls. Wowww sangat kan? Lepas tu pulak, repeat botol yang ke 2WD. Alhamdulillah, Suami Ayda pun puji memuji tau uolls. Balik cod terus bagi tau ayda “ Lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk “ 😅
.
.
Omaiiigoddd uolls. Kak aida pun rasa macam teruja gilosss. Bayangkan umur cikgu kita ni dah masuk 41tahun. Menantu pun nampak sebaya je ha. Ini la asbab musabab zat ARBUTIN yang ada dalam WD. .
.
.
Kompaun aktif dalam ARBUTIN sangat berkesan dalam menghalang pembentukan melanin (pigmen yang memberi warna kepada kulit). Semakin melanin, semakin gelap warna kulit. Oleh itu, arbutin dianggap sebagai bahan pemutih kulit yang berkesan.
.
.
Jadi, tak hairanlah jika dibandingkan dengan bahan pemutih kulit lain, arbutin adalah salah satu ramuan pemutihan kulit yang paling disyorkan di dunia. Sangat bagus dan sangat selamat.
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

KULIT LICIN LEPAS MENCALIT!! .
.
Jom kita dengar hot story dari Dealer Women Desiree👇👇
"Muka cikgu ni sebelum banyak parut sebab jangkitan Kuman dalam darah.Kulit muka jadi Tompok tompok hitam. .
.
.
Lepas pakai 1 botol muka dia terus clean tau uolls. Wowww sangat kan? Lepas tu pulak, repeat botol yang ke 2WD. Alhamdulillah, Suami Ayda pun puji memuji tau uolls. Balik cod terus bagi tau ayda “ Lain sangat muka cikgu tu dengan sebelum ni. Cantikkkkk “ 😅
.
.
Omaiiigoddd uolls. Kak aida pun rasa macam teruja gilosss. Bayangkan umur cikgu kita ni dah masuk 41tahun. Menantu pun nampak sebaya je ha. Ini la asbab musabab zat ARBUTIN yang ada dalam WD. .
.
.
Kompaun aktif dalam ARBUTIN sangat berkesan dalam menghalang pembentukan melanin (pigmen yang memberi warna kepada kulit). Semakin melanin, semakin gelap warna kulit. Oleh itu, arbutin dianggap sebagai bahan pemutih kulit yang berkesan.
.
.
Jadi, tak hairanlah jika dibandingkan dengan bahan pemutih kulit lain, arbutin adalah salah satu ramuan pemutihan kulit yang paling disyorkan di dunia. Sangat bagus dan sangat selamat.
.
.
Whatsapp 0132480488
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
24 0 8 hours ago
@wdta_susuk_moden Profile picture

@wdta_susuk_moden

Lakefront Villa Bukit Merah

ORANG YANG SAMA!
.
.
WDTA membuatkan wajah makin reshape.
Calit calit ehhh teruncing pulak dagu tu.
Calit calit ehhh hilang ntah ke mana pipi gembol tu😅.
.
.
Calit calit wajah makin cantik lawasss.
Memancar mancar seri dari dalam tu naik.
Dan paling best semestinya kelihatan makin AWET MUDA. .
.
awak, mak mak makin lawa ni. Kalah anak dara tau.
Ajomlah sama sama lawa 📲 0183934056 📲 0183934056 📲 0183934056
.
. #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty

ORANG YANG SAMA!
.
.
WDTA membuatkan wajah makin reshape. 
Calit calit ehhh teruncing pulak dagu tu. 
Calit calit ehhh hilang ntah ke mana pipi gembol tu😅.
.
.
Calit calit wajah makin cantik lawasss. 
Memancar mancar seri dari dalam tu naik. 
Dan paling best semestinya kelihatan makin AWET MUDA. .
.
awak, mak mak makin lawa ni. Kalah anak dara tau. 
Ajomlah sama sama lawa 📲 0183934056 📲 0183934056 📲 0183934056
.
.  #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty
7 0 9 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

#PETUA awet muda bukan lagi #RAHSIA. Dengan kuasa 3 point Calitan #ISTIMEWA anda mampu mengubahnya. .
.
.
Kalau uolls tak percaya, tak apa. Tapi akak kita ni dah semakin gojezzz dan #awetmuda dek terkena percikan magika si comel Women Desiree Triple Advance tu. Jangan percaya tau? .
.
.
Cara guna WD ni pun tersangatlah #MUDAH, #JIMAT masa. Tak payah dah guna memacam suplement untuk tampil jelitazzz umpama primadona tanah melayu. Dah ada yang mudah kenapa nak susah susah kan. Harga mampu milik berbaloi baloiii sangat uolls. .
.
.
Jangan nangesss kalau uolls lambat mencuba. Sebab takut nanti bila tanya jiran sebelah rumah awak kenapa tetiba semakin cantik bersinar. Rupanya #RAHSIA dia konsisten guna #WD hingga 2bulan. Haaa bulat mata dengar, acanerr la tu? .
.
.
Bayangkan wajah uolls selepas konsisten 2bulan menggunakan WD. Mesti makin cantik menawan tertawan manih berkerimmm di gilaii ramai. Haisshh jangan bayang lelama sangat. Omputih kata "No action, No Resultttt!! .
.
.
Uuollss takkan nak telan ayaqq liuq ja kot. Tak nak percaya lagi? Ok tak apa. Kak aida bantu yang percaya sahaja. Jom rebut harga promosi jimat Rm20. Whatsapp kak aida k.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

#PETUA awet muda bukan lagi #RAHSIA. Dengan kuasa 3 point Calitan #ISTIMEWA anda mampu mengubahnya. .
.
.
Kalau uolls tak percaya, tak apa. Tapi akak kita ni dah semakin gojezzz dan #awetmuda dek terkena percikan magika si comel Women Desiree Triple Advance tu. Jangan percaya tau? .
.
.
Cara guna WD ni pun tersangatlah #MUDAH, #JIMAT masa. Tak payah dah guna memacam suplement untuk tampil jelitazzz umpama primadona tanah melayu. Dah ada yang mudah kenapa nak susah susah kan. Harga mampu milik berbaloi baloiii sangat uolls. .
.
.
Jangan nangesss kalau uolls lambat mencuba. Sebab takut nanti bila tanya jiran sebelah rumah awak kenapa tetiba semakin cantik bersinar. Rupanya #RAHSIA dia konsisten guna #WD hingga 2bulan. Haaa bulat mata dengar, acanerr la tu? .
.
.
Bayangkan wajah uolls selepas konsisten 2bulan menggunakan WD. Mesti makin cantik menawan tertawan manih berkerimmm di gilaii ramai. Haisshh jangan bayang lelama sangat. Omputih kata "No action, No Resultttt!! .
.
.
Uuollss takkan nak telan ayaqq liuq ja kot. Tak nak percaya lagi? Ok tak apa. Kak aida bantu yang percaya sahaja. Jom rebut harga promosi jimat Rm20. Whatsapp kak aida k.
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
20 0 9 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

Kenapa kita perlu calit calit WD di ari ari?
Anugerah yang ada pada wanita yang tiada pada lelaki salah satunya adalah RAHIM. Ia terletak di bahagian Ari Ari. Jadi ia di ibaratkan seperti NADI utama seorang WANITA.
.
.
Sebab itu sangat di galakkan calit pada bahagian ari ari. Kalau rahim kita tak sihat dan sakit. Wajah kita pun akan nampak sangat kusam. Malah ada yang sampai tahap kronik terpaksa buang rahim. .
.
.
Rahim yang sihat, akan jadikan seseorang wanita itu sihat, cantik, cergas dan sempurna. Segala jenis penyakit wanita pun berpunca dari rahim. Rahim yang sangat cantik bakal membuatkan wajah kita akan nampak cantik, pinkish dan glowing. .
.
.
Jadi sebelum apa rawatan luaran, yang paling utama adalah merawat dalaman kita dahulu. Kalau dalaman kita dah cantik, pakai lah skincare pasti akan nampak lebih cantik. Makan supplement confirm akan nampak lagi kesan berganda. .
.
.
Jadi, sesiapa yang dah cuba macam macam skincare, makan macam macam supplement tapi tiada kesan. Jom lah kita cuba merawat dengan terapi hormon WD. .
.
.
Penggunaan asas WD 2kali setiap hari. Pagi dan malam selepas mandi. Tempat yang wajib dicalit pada 3point nadi,
1. Nadi kedua dua belah pergelangan tangan
2. Nadi Leher (di urat Merikh)
3. Ari-ari (3jari dibawah pusat)
(Segala details penggunaan akan diberi selepas membuat pembelian) .
.
.
Harga asal RM100. Promosi jimat RM20
RM80 Free Postage
Whatsapp 0132480488
.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

Kenapa kita perlu calit calit WD di ari ari?
Anugerah yang ada pada wanita yang tiada pada lelaki salah satunya adalah RAHIM. Ia terletak di bahagian Ari Ari. Jadi ia di ibaratkan seperti NADI utama seorang WANITA.
.
.
Sebab itu sangat di galakkan calit pada bahagian ari ari. Kalau rahim kita tak sihat dan sakit. Wajah kita pun akan nampak sangat kusam. Malah ada yang sampai tahap kronik terpaksa buang rahim. .
.
.
Rahim yang sihat, akan jadikan seseorang wanita itu sihat, cantik, cergas dan sempurna. Segala jenis penyakit wanita pun berpunca dari rahim. Rahim yang sangat cantik bakal membuatkan wajah kita akan nampak cantik, pinkish dan glowing. .
.
.
Jadi sebelum apa rawatan luaran, yang paling utama adalah merawat dalaman kita dahulu. Kalau dalaman kita dah cantik, pakai lah skincare pasti akan nampak lebih cantik. Makan supplement confirm akan nampak lagi kesan berganda. .
.
.
Jadi, sesiapa yang dah cuba macam macam skincare, makan macam macam supplement tapi tiada kesan. Jom lah kita cuba merawat dengan terapi hormon WD. .
.
.
Penggunaan asas WD 2kali setiap hari. Pagi dan malam selepas mandi. Tempat yang wajib dicalit pada 3point nadi, 
1. Nadi kedua dua belah pergelangan tangan
2. Nadi Leher (di urat Merikh)
3. Ari-ari (3jari dibawah pusat)
(Segala details penggunaan akan diberi selepas membuat pembelian) .
.
.
Harga asal RM100. Promosi jimat RM20
RM80 Free Postage 
Whatsapp 0132480488
.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
62 0 10 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap klik link di bio atau wassap +60177948951

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta - #regrann

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap klik link di bio atau wassap +60177948951

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta - #regrann
7 0 11 hours ago
@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap
www.wasap.my/60133680460/ig/wd

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta

Dah macam kena BOTOX. Memang dah ramai dapat manfaat dari WDTA ni tau uolls. Semua yang guna memasing dah awet muda. Ada tu nampak muda 10tahun dari usia asal. .
.
.
1) Apa Fungsi WDTA?
Antara 4 Fungsi utama WDTA adalah untuk anti penuaan (awetmuda) mencerahkan kulit (glowing), menegangkan dan menganjalkan tisu kendur dengan pantas.
.
.
2) Kesan berapa lama?
Ni soalan paling WIN. Paling femes soalan ni tau. Kesan adalah bergantung kepada dalaman badan setiap orang. Kalau dalaman kurang masalah, dalam seminggu pon dah nampak kesan. .
.
.
WDTA kesannya 3x ganda dari WD lama. Kalau WD lama dah boleh bantu ramai pengguna untuk dapatkan kulit cerah, glowing, awet muda maka #WDTA bekerja 3x ganda lagi tau! Best tak kalau WDTA bantu selesaikan masalah korang?
.
.
Paling penting KONSISTEN. Tips nak dapatkan kesan letopss macam testi kami, wajib calit di 3 nadi 2x sehari. Boleh buat krim malam n make up base jugak.
.
.
3) Dari umur berapa boleh guna WDTA?
Paling best WDTA ni boleh digunakan oleh semua golongan, dari ibu hamil, menyusukan baby, wanita dalam pantang hingga warga emas. Anak dara sangat digalakkan guna tau. Cegah dan rawat dalaman dari usia muda, kesan nya berganda-ganda bila dah meningkat usia.

Nak diskaun?
Nak Free WD?
Free Pos
Free Gift

Cepat wasap
www.wasap.my/60133680460/ig/wd

#wdselangor #wdlover #wdkajangbangi #AWETMUDA #susukmoden #magikkrim #cerahberseri #cerahsekata #glowingskin #skinfood #flowless #jerawat #jeragat #tegang #anjal #kusam #calitcalitcantik #aurainsta
9 0 12 hours ago
@wdeedayah_tampin Profile picture

@wdeedayah_tampin

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh.
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#cantikberhijab #cantikskincare #cantikalami

PIWWITTTT ! PENANGAN KRIM HAJAIB BUAT WAJAH AKAK UMUR 53 TAHUN KEMBALI ANJAL MUDA MACAM 40AN 😱

Baru guna 2 botol tauuwww kalau dah berbotol  botol konpooom erra pajirapun kalah 😊

Pipi tu naikk tinggi sangat nakk kemana tuwww ahhahah toinkk toinkk kemain dehh

Jangan memain dengan bahan power  #Pueraria_mirificà dalam WD tuww. memang menakjubkan sungguh. 
Boleh bagi TEGANG pipi mula KENDUR tu

Tapi pesan hakak apa yang pentingg kenala SABAR  dan KONSISTEN pakai .Baruu boleh dapat kesan Optimum kebambom gituwwww macam akakk niee ha.

Air masak minum cecukup otteyy 
Dah dah jangan tenung lama lama
Nak cantik macam akak nie jom rapat rapat ngn hakak

Harga kasih cyg tauuuww rugi tak grab
Klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimajaib
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#cantikberhijab #cantikskincare #cantikalami
2 0 18 hours ago
@wd_officialsg Profile picture

@wd_officialsg

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka sebelum pakai WD lagi, satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe.
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya.
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2.
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau.
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu kakna jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni.
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap kakna kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan.

wa.me/6591017220

t.me/wdta_successstories

#krimajaib
#susukmoden
#calitnadiefeksatubody
#calitcalitcantik
#wdofficialsg
#teamcikyunnpower
#TeamSueOhsem

DAH KENAPA MEKAP PULAKKK 😆 "Alaaa mekap boleh la lawo." Memang testimoni seorang MUA tau. MUA tu maksudnya make up retiss.

Hahh tu dia bagi satu muka sebelum pakai WD lagi, satu muka togel tanpa mekap dan satu lagi muka mekap sesaiyunk 😱

Speechless sangat kansss. Dahsyat la kerja WDTA ni. Tanpa mekap muka bersih flawless. Walhal sis ni tak pakai langsung mana2 skincare. Aisyhhhh dah de iras Ratu Cantik Russian tu pulakk kenssss hehehe. 
Owh ya sebelum terlupa, WDTA memang ada agen booster yang akan buatkan make up kita glowing even kita guna bedak powder sahaja. Bila bercampur make up memang superb glowingla jadiknya. 
Lagikkk bestnya WDTA ni dia akan jadi booster kepada skincare atau supplement yang kita ambil supaya kesan lebih optima mempercepatkan zat2 khasiat sesuatu produk diserap. Janji bukan produk yang de kandungan merkuri ya. Hati2. 
Ini salah satu ciri WDTA ni selamat dan suci. Sebab tak mudaratkan badan dan wajah malah makin membantu masalah dalaman untuk singkirkan racun ataupun toksin dengan kandungan bahan wdta yang superb awesome. WDTA ada pengesahan KKM dan sijil halal JAKIM tau. 
Jadikkkk hilangkan segala kemusykilanmu itu. Sebab tu kakna jatuh cinta namateyyyy dengan WDTA krim susuk moden lagi halal ni. 
Apa tunggu lagikkk. Amohh cepat wassap kakna kaihh. Hilangkan segala racun dalam badan tu sebelum ianya menuakan dan memudaratkan kesihatan anda. Ehh haha betul la. Bertindak sekarang wahai bakal jelitawan.

wa.me/6591017220

t.me/wdta_successstories

#krimajaib
#susukmoden
#calitnadiefeksatubody
#calitcalitcantik
#wdofficialsg 
#teamcikyunnpower
#TeamSueOhsem
2 0 19 hours ago
@wdeedayah_tampin Profile picture

@wdeedayah_tampin

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #furmon #firmax3

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni 
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60173944877/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#Lakiperempuanbolehguna
#cantikdalamdanluar #Cantiksihat #tegang #anjal #furmon #firmax3
2 0 19 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

Siapa dekat sini ada masalah liang pori besar? Dari jauh dah boleh nampak, nak selfie pun rasa tak cantik je bila liang pori membesar kan? Nak tutup pori terbuka pun tak tahu macam mana caranya. Pakai foundation 10inci pun tetap nampak lubanggg. .
.
.
✅ Pakailah sunblock untuk lindung kulit kita dari sinaran UV.
✅ Sentiasa pastikan keadaan kulit kita dalam keadaan lembap sebab bila kulit kita maintain lembap, liang pori akan nampak kelihatan kecil dari biasanya.
✅ Cari pencuci muka yang sesuai dengan muka dan cuci muka sebersih bersihnya supaya takde kotoran yang tersumbat dalam liang pori kita.
.
.
Haaa kalau nak tahu WDTA ada Niacinamide tau dalam kandungan bahan dia. Niacinamide ni bantu mengekalkan kelembapan kulit, bila kulit kekal lembap jadi liang pori pun akan sentiasa kelihatan kecil tau. Jadi tak hairanlah kalau kami banyak terima feedback yang pakai WDTA liang pori dia mengecil dan seakan akan tak nampak. .
.
.
Price PROMO RM80 Free Postage
Price 2Box WDTA Rm160 Free Postage
Whatsapp 0132480488 .
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

Siapa dekat sini ada masalah liang pori besar? Dari jauh dah boleh nampak, nak selfie pun rasa tak cantik je bila liang pori membesar kan? Nak tutup pori terbuka pun tak tahu macam mana caranya. Pakai foundation 10inci pun tetap nampak lubanggg. .
.
.
✅ Pakailah sunblock untuk lindung kulit kita dari sinaran UV.
✅ Sentiasa pastikan keadaan kulit kita dalam keadaan lembap sebab bila kulit kita maintain lembap, liang pori akan nampak kelihatan kecil dari biasanya.
✅ Cari pencuci muka yang sesuai dengan muka dan cuci muka sebersih bersihnya supaya takde kotoran yang tersumbat dalam liang pori kita.
.
.
Haaa kalau nak tahu WDTA ada Niacinamide tau dalam kandungan bahan dia. Niacinamide ni bantu mengekalkan kelembapan kulit, bila kulit kekal lembap jadi liang pori pun akan sentiasa kelihatan kecil tau. Jadi tak hairanlah kalau kami banyak terima feedback yang pakai WDTA liang pori dia mengecil dan seakan akan tak nampak. .
.
.
Price PROMO RM80 Free Postage
Price 2Box WDTA Rm160 Free Postage 
Whatsapp 0132480488 .
.
.
#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
35 0 20 hours ago
@cikaidamajid Profile picture

@cikaidamajid

Krim Women Desiree (WD) yang bestnya ingredients dia tau. Memang kami tak main sorok sorok tau bahan bahan yang digunakan untuk hasilkan krim WD ni. .
.
.
Kami nak uolls puas hati dengan apa yang ada dalam seunit WD. Kami bagitau kelebihan setiap bahan tu, lelagi bahan utama dia. Apa yang dia boleh buat untuk atasi masalah kulit uolls tu. Semua kami akan list down kan. .
.
.
Yelah, benda nak masuk dalam badan kan? Mesti nak yang bebetul proven kan. Yang lagi buatkan lagi seram sebab nak dimasukkan ikut nadi tu. Takkan main bubuh tak ketahuan kan? Atleast uolls boleh tahu kebenaran apakah yang ada. .
.
.
Contoh bahan utama WD ialah Pueraria Mirifica dengan Ekstrak Akar Tree Peony, dah memang famous dalam kalangan orang Thai dan China, itu pasal lah kulit diorang lawa dan gebu semacam kalau korang perasan.
.
.
Macam kita orang Malaysia ni, tumbuhan tu bukan tumbuhan kebiasaan yang ada dekat Malaysia, jadi kita jarang buat makan untuk kecantikan macam diorang. Ini adalah salah satu alternative untuk kulit cantik tanpa perlu makan tumbuhan tumbuhan tu.
.
.
Rare ke rare? Hebat ke hebat? Bahan oversea yang dimasukkan dalam WD. Lebih affordable dan easy access untuk uolls. Lagipun sanggup ke kita nak makan fresh fresh Pueraria Mirifica dan Ekstrak Akar Tree Peony tuuu. Tanye jer 🤭 Tak nak cuba lagi tak tahu lah. 🙊
.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat

Krim Women Desiree (WD) yang bestnya ingredients dia tau. Memang kami tak main sorok sorok tau bahan bahan yang digunakan untuk hasilkan krim WD ni. .
.
.
Kami nak uolls puas hati dengan apa yang ada dalam seunit WD. Kami bagitau kelebihan setiap bahan tu, lelagi bahan utama dia. Apa yang dia boleh buat untuk atasi masalah kulit uolls tu. Semua kami akan list down kan. .
.
.
Yelah, benda nak masuk dalam badan kan? Mesti nak yang bebetul proven kan. Yang lagi buatkan lagi seram sebab nak dimasukkan ikut nadi tu. Takkan main bubuh tak ketahuan kan? Atleast uolls boleh tahu kebenaran apakah yang ada. .
.
.
Contoh bahan utama WD ialah Pueraria Mirifica dengan Ekstrak Akar Tree Peony, dah memang famous dalam kalangan orang Thai dan China, itu pasal lah kulit diorang lawa dan gebu semacam kalau korang perasan.
.
.
Macam kita orang Malaysia ni, tumbuhan tu bukan tumbuhan kebiasaan yang ada dekat Malaysia, jadi kita jarang buat makan untuk kecantikan macam diorang. Ini adalah salah satu alternative untuk kulit cantik tanpa perlu makan tumbuhan tumbuhan tu.
.
.
Rare ke rare? Hebat ke hebat? Bahan oversea yang dimasukkan dalam WD. Lebih affordable dan easy access untuk uolls. Lagipun sanggup ke kita nak makan fresh fresh Pueraria Mirifica dan Ekstrak Akar Tree Peony tuuu. Tanye jer 🤭 Tak nak cuba lagi tak tahu lah. 🙊
.

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wdta #wdec  #womendesireesungaibuloh #womendesireedamansara #krimkecantikan #krimteknologinano #susukmoden #krimajaib #krimmagik #womendesireeoriginal #womendesireehq #womendesireeawetmuda #krimawetmuda #produkkecantikan #produkdalaman #produkkesihatan #produkoriginal #produkjerawat
33 0 20 hours ago
@widayawatiabdulkarim Profile picture

@widayawatiabdulkarim

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919

Wowww baru 1 botol dah cantik macamni 
Kalau berbotol botol konpommmm top top meletopp 😍

Muka dah vshape pipi dah tegang badan dh kurang lemaknya best kan😍
Gumbira hati pakai 1 krim je cantik full body best sangat tauuuww

Tq kak mas omeyy bagi feedback happy titeww tau dengar

Haa sesayang hakak sape yang nak cuba krim ajaib ni boleh roger hakak klik link👇

www.wasap.my/60129254620/wdkrimajaib

#Teammoknatpower
#Dealersahadleesyabeauty
#Krimajaib
#Calitcalitcantik
#Susukmoden
#Krimkalisusia
#Calitdinadicantikfullbody
#TSF150919
1 0 20 hours ago
@wdta.official_nornoriah Profile picture

@wdta.official_nornoriah

SEKELIP #MATA #PARUT DAN #BINTIK HITAM HILANG DARI #WAJAH .
.
.
Jeles kan bila tengok muka orang lain, tampak lebih Bersih, Cerah dan Berseri sedangkan wajah sendiri penuh dengan cela dan bintik hitam.
.
Haaaa, jom hilangkan cela dan bintik hitam hanya dengan WD. Sekelip mata hilang macam MAGIK gitewww. Jangan ragu ragu dengan si cinonet Magik ni, bila dah mula mencalit, memang tak boleh lepas.
.
Kalau dulu dipandang pelik, sekarang tak lagi. Orang mesti terpegun dan terpesona dengan kecantikan sekarang. Mana tidaknya bahan bahan yang terkandung dalam WD ni khas untuk rawat kulit kita.
.
.
Kena lah konsisten, kalau boleh non stop. Sebab WD akan membuang segala toksin dalam badan yang dah lama terkumpul. Kita mana lah sedar kan, nampak iklan itu ini, nak beli and cuba tanpa selidik.
.
Tak apa, hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit akan cantik dari dalam. Hasil boleh dilihat berbeza setiap orang ye. Jangan Fed up. Jom dapatkan WD sekarang. Ada FREEGIFT menanti anda.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #susukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#krimnano #firmax3 #bioever
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincareroutine
#whiteningcream

SEKELIP #MATA #PARUT DAN #BINTIK HITAM HILANG DARI #WAJAH .
.
. 
Jeles kan bila tengok muka orang lain, tampak lebih Bersih, Cerah dan Berseri sedangkan wajah sendiri penuh dengan cela dan bintik hitam.
.
Haaaa, jom hilangkan cela dan bintik hitam hanya dengan WD. Sekelip mata hilang macam MAGIK gitewww. Jangan ragu ragu dengan si cinonet Magik ni, bila dah mula mencalit, memang tak boleh lepas.
.
Kalau dulu dipandang pelik, sekarang tak lagi. Orang mesti terpegun dan terpesona dengan kecantikan sekarang. Mana tidaknya bahan bahan yang terkandung dalam WD ni khas untuk rawat kulit kita.
.
.
Kena lah konsisten, kalau boleh non stop. Sebab WD akan membuang segala toksin dalam badan yang dah lama terkumpul. Kita mana lah sedar kan, nampak iklan itu ini, nak beli and cuba tanpa selidik.
.
Tak apa, hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit akan cantik dari dalam. Hasil boleh dilihat berbeza setiap orang ye. Jangan Fed up. Jom dapatkan WD sekarang. Ada FREEGIFT menanti anda.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #susukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#krimnano #firmax3 #bioever
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincareroutine
#whiteningcream
4 0 22 hours ago
@wdta_officialmelor Profile picture

@wdta_officialmelor

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni?
.
✔Mudah - just sapu kat nadi je.
.
✔Cepat - beberapa saat je dah settle.
.
✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana.
.
✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan.
.
✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga.
.
✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda.
.
✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.
.
Jommm grab sekarangg!
.
Klik link di bio jika berminat 😊
.
#KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like

SUKA PAKAI #WDTA NI 😍

Apa yang best sangattt pakai krim WDTA ni?
.
✔Mudah - just sapu kat nadi je.
.
✔Cepat - beberapa saat je dah settle.
.
✔Senang - boleh dipakai di mana-mana dan boleh dibawa kemana-mana.
.
✔Unik - sapu kat nadi tapi effect seluruh badan.
.
✔Multifungsi - mampu bertindak sebagai first aid juga.
.
✔Terbalikkan usia - semakin bertambah usia tampak semakin muda.
.
✔Berkesan - menaikkan seri wajah, tampak awet muda, mencerah, menegang dan menganjalkan kulit.
.
Itu sebahagian je tau, kalau nak disenaraikan semua manfaat dan kehebatan krim magik ni rasanya tak habis, lain badan lain kesannya, so kalau nak tau kena la cuba.

CALIT PADA NADI, EFFECT SATU BODY 😍
.
💥PROMOSI ANNIVERSARY RM80 seunit (Harga Asal RM100) bermula 1/8/19 dan akan tamat bila-bila masa sahaja.
.
Jommm grab sekarangg!
.
Klik link di bio jika berminat 😊
.
#KmieyWD #KrimAwetMuda #CalitCalitCantik #DealerWDKelantan #wdmelor #wdperingat #wdkelantan #krimkalisusia #susukmoden #krimtegang #krimjerawat #krimjeragat #krimnano #rawatdalamandanluaran #calitnadicantik1bodi #sihatdalamancantikluaran #nakpesan #viral #instabeauty #instalove #bazaarpaknil #magik #skincareroutine #skincare #ajimaura #supportsahabat #likeforlikes #like4likes #like2like
7 0 22 hours ago
@facemistadvance_seremban Profile picture

@facemistadvance_seremban

ANYTIME ANYWHERE wajib ada. Sekarang kan musim JEREBU, molek benar la spray dulu sebelum keluar. #facemistadvance bantu melawan RADIKAL BEBAS dan pakar MELINDUNGI KULIT dari sebarang kerosakan.
Best wooo 😘 "Bukan sekadar #facemist, malah merawat hingga ke akar".

ANYTIME ANYWHERE wajib ada. Sekarang kan musim JEREBU, molek benar la spray dulu sebelum keluar. #facemistadvance bantu melawan RADIKAL BEBAS dan pakar MELINDUNGI KULIT dari sebarang kerosakan. 
Best wooo 😘 "Bukan sekadar #facemist, malah merawat hingga ke akar".
3 1 22 hours ago
@zaidah_zayudi Profile picture

@zaidah_zayudi

AMAZINGGG, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!

Memang #TERBAIK!

Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la #RAHSIA awet muda cara paling #MUDAH.
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni. ☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda

Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.

Cemana kalau 2 tahunn😳 memang #JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.

Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?

Ajomm wasap

https://www.wassap.my/60133680460/awetmuda
#CalitNadiCantikSatuBody
#wd #wdselangor #wdbangi #wdkajangbangi #awetkmuda #magikkrim #susukmoden #cerahberseri #cerahsekata #jerawat #jeragatpudar #skinfood #aurainsta #vshape #eyebeg #kedutanhilang #kulitanjal #glowingskin #flowless

AMAZINGGG, BARU PAKAI 3 BOTOL NI UOLS😱UMUR 53 TAHUN DAH NAMPAK MACAM 40AN!

Memang #TERBAIK!

Boleh buat orang yang tengok kunyah henponn nihh.😆 ni la #RAHSIA awet muda cara paling #MUDAH. 
Korang tengok perubahan demi perubahan akak ni. ☑️Pipi makin anjal.
☑️Kulit makin tegang
☑️Muka v shape, runcingggg
☑️Awet muda

Ini baru konsisten 2 bulan hokeyyy. Zat zat herba dalam krim wd ni dah merawat dalaman, bina sel sel kulit baru, buang toksin dalam badan.

Cemana kalau 2 tahunn😳 memang #JIMAT berbaloi calit gini. Walaupun krim kecikk, tapi kesan dapat 1 badan.

Korang nak tau apa RAHSIA yang akak ni buat dengan wd?

Ajomm wasap

https://www.wassap.my/60133680460/awetmuda 
#CalitNadiCantikSatuBody
#wd #wdselangor  #wdbangi #wdkajangbangi #awetkmuda #magikkrim #susukmoden #cerahberseri #cerahsekata #jerawat #jeragatpudar #skinfood #aurainsta #vshape #eyebeg #kedutanhilang #kulitanjal #glowingskin #flowless
7 0 23 hours ago
@wd_ina Profile picture

@wd_ina

3 TAHUN TANPA CURANG ❗

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

PROMO JIMAT RM20 MASIH ONZ❗

Klik link di bio atau save no kak Ina n wassap +60177948951

#wdta #womendesiree #awetmuda #jerawat #wdec #kulitkusam #womendesireetripleadvance #calitcalitcantik #cerah #muda #wd #anjal #adleesyabeauty #tegang #thewayiam #womendesireeessentialcream #krimajaib #susukmoden #wdtashahalam #calitnadicantiksatubody #freegift #awet #wdtaselangor #sayajual #krimkecantikan
#awetmuda #antiaging #jeragat #collagen #cantik

3 TAHUN TANPA CURANG ❗

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

PROMO JIMAT RM20 MASIH ONZ❗

Klik link di bio atau save no kak Ina n wassap +60177948951

#wdta #womendesiree #awetmuda #jerawat #wdec #kulitkusam #womendesireetripleadvance #calitcalitcantik #cerah #muda #wd #anjal #adleesyabeauty #tegang #thewayiam #womendesireeessentialcream #krimajaib #susukmoden #wdtashahalam #calitnadicantiksatubody #freegift #awet #wdtaselangor #sayajual #krimkecantikan 
#awetmuda #antiaging #jeragat #collagen #cantik
6 1 23 hours ago
@women_desire.malaysia Profile picture

@women_desire.malaysia

3 TAHUN TANPA CURANG ❗

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

PROMO JIMAT RM20 MASIH ONZ❗

www.wasap.my/60123528090/WDTA

#wdta #womendesiree #awetmuda #jerawat #wdec #kulitkusam #womendesireetripleadvance #calitcalitcantik #cerah #muda #wd #anjal #adleesyabeauty #tegang #thewayiam #womendesireeessentialcream #krimajaib #susukmoden #wdtashahalam #calitnadicantiksatubody #freegift #awet #wdtaselangor #sayajual #krimkecantikan
#awetmuda #antiaging #jeragat #collagen #cantik

3 TAHUN TANPA CURANG ❗

Wow 360° hakak ni dah transform. 3 tahun konsisten mencalit WD tanpa curang. Memang meletoppp merecikk gitew 😍

PROMO JIMAT RM20 MASIH ONZ❗

www.wasap.my/60123528090/WDTA

#wdta #womendesiree #awetmuda #jerawat #wdec #kulitkusam #womendesireetripleadvance #calitcalitcantik #cerah #muda #wd #anjal #adleesyabeauty #tegang #thewayiam #womendesireeessentialcream #krimajaib #susukmoden #wdtashahalam #calitnadicantiksatubody #freegift #awet #wdtaselangor #sayajual #krimkecantikan 
#awetmuda #antiaging #jeragat #collagen #cantik
0 0 23 hours ago

Top #susukmoden posts

@wd_kedah Profile picture

@wd_kedah

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis

Jerawat ni punca paling utama adalah dari masalah dalaman kita sendiri. Toksin toksin jahat berkumpul dalam badan kita. .
Sebab tu kita perlukan sesuatu untuk cuci toksin toksin dalam badan kita.
.
Bagaiman toksin ni ada dalam badan kita. Amboi-amboi kita sedap je makan sampai tak sedar dunia. Pantang tengok semua tibai kan. Tapi kita tak pernah nak detox badan kita.
.
Jadi bila dah penuh toksin ni akan cara jalan nak keluar dari dalam badan kita. Sebab tu ada yang keluar melalui jerawat, peluh, buang air kecil atau banyak lagi. .
.
.
Tapi kalau ada WD tak perlu risau dah. Sebab WD ni akan rawat dari dalaman kita. Dia tak fokus luaran je tau. Itu yang untungnya ada WD.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis
12 0 15 September, 2019
@wdec.empire Profile picture

@wdec.empire

Walaupon krim ni nampak je kecik tapi satu bekas comey ni boleh tahan 2bulan penggunaan tau. Sangat sangat jimat
.
Guna satu krim jurr tapi jeragat dah pudar, muka makin tegang & berseri seri. Paling best nampak muda dari usia. Berbaloi sngt beli
.
Skrg harga promosi rm80 satu
Lagi jimat combo 2unit rm160 (special free gift)
Super jimat combo 3unit rm240 (best free gift)
Whatsapp terus ye 01156818472
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia

Walaupon krim ni nampak je kecik tapi satu bekas comey ni boleh tahan 2bulan penggunaan tau. Sangat sangat jimat
.
Guna satu krim jurr tapi jeragat dah pudar, muka makin tegang & berseri seri. Paling best nampak muda dari usia. Berbaloi sngt beli
.
Skrg harga promosi rm80 satu
Lagi jimat combo 2unit rm160 (special free gift)
Super jimat combo 3unit rm240 (best free gift)
Whatsapp terus ye 01156818472
.
.
#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #bazaarpaknil #terapiinstagram #aurainsta #skincaremalaysia
43 4 8 hours ago
@wddealer_penang Profile picture

@wddealer_penang

Amboiii kemain toinkk toinkk anjal pipi akakk niii haa
Terangkat habiss dekk krim susuk moden formula triple advance. Seriusss beb umur 53 tahun.

What 53 tahun ?
Biar betulll 😱

Macam tak percaya. Garukkk kepala jup .Sekali imbas pandang macam 40an jerkk kan hukk hukkk.
Niii penangan 4 botol WD okey akak ni pakai. Korang bayangkan baru 4 botol dah muda 10 tahun. Agakkk agakk kalauu berbotol botol pakai macam kmai niii.

Sesilap jalan ngan anakk pun macam hakakk dan hadikk jerkkk 🤭

Korang masih raguu ke ? hihi
Rugiii sesangad

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jerawathilang #aurainsta #wdperak #wdperlis #wdkedah #wdpahang #wdjohor #wdterengganu #wdkelantan #wdselangor #bazarpaknil #skincare #likeforlike #like2like #cantik #codbutterworth #codewdta

Amboiii kemain toinkk toinkk anjal pipi akakk niii haa 
Terangkat habiss dekk krim susuk moden formula triple advance. Seriusss beb umur 53 tahun.

What 53 tahun ? 
Biar betulll 😱

Macam tak percaya. Garukkk kepala jup .Sekali imbas pandang macam 40an jerkk kan hukk hukkk. 
Niii penangan 4 botol WD okey akak ni pakai. Korang bayangkan baru 4 botol dah muda 10 tahun. Agakkk agakk kalauu berbotol botol pakai macam kmai niii.

Sesilap jalan ngan anakk pun macam hakakk dan hadikk jerkkk 🤭

Korang masih raguu ke ? hihi
Rugiii sesangad

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jerawathilang #aurainsta #wdperak #wdperlis #wdkedah #wdpahang #wdjohor #wdterengganu #wdkelantan #wdselangor #bazarpaknil #skincare #likeforlike #like2like #cantik #codbutterworth #codewdta
11 3 17 August, 2019
@wdec_original_official Profile picture

@wdec_original_official

Apartment Damai, Subang Bistari

FUYOO, UMUR 60AN DAH RUPA 40AN!!
WOWW😱😱😱 Teruja betul bila CikNor dapat testimoni dari buyer CikNor yang ni. umur dah 59thn, dah nak masuk fasa 60an, tapi tengok lah sendiri anjal tegang awet muda nya kulit dia sekarang.
ini hasilnya selepas 12 botol setia bersama krim magik wdta, setahun juga dia konsisten hingga dia dapat kulit idaman dia hari ini.
usia 59thn tapi nampak macam 40an jer CikNor tengok.

akak, CikNor nak tanya lah kulit gelap kusam, pipi yang jatuh dan eye bag yang berbakul dulu tu mana pegii ?
dah kena kick dengan wdta kerr 😜🤣 Kalau korangg nak tahu, 4 fungsi utama WDTA ialah #MENCERAHKAN, #MENEGANGKAN, #MENGANJALKAN DAN #AWET_MUDA.
Jadi tak hairan lah bila calit calit WD ni, semua jadi makin cantik dan awet muda taw.
sampai yang pangkat nenek pon orang dah panggil kakak, termuda 5 - 10thn pulak jadiknyaa.
4 bahan #HEBAT dalam WDTA iaitu:

Extrak #akar_tree_peony membuang segala toksin jahat dan kotoran yang menjadi roadblock dalam darah awak, menjadikan perjalanan darah lancar dan zat zat/nurtien dalam WD dapat di salurkan secara maksimum ke dalam tubuh kita.
#Pueraria_mirifica @ubi betina pula adalah bahan terbaik untuk stabilkan hormon wanita iaitu hormon estrogen, menganjalkan dan menegangkan kulit serta aset wanita, sekaligus meremajakan dan anti penuaan. sebab tu lah yang konsisten mencalit, kulit makin cerah, anjal dan tegang. en abang pon makin hari makin tak keruan dibuatnya😂

#Arbutin dan #glutathione pula mencerahkan dan memudarkan kulit kusam, parut jerawat dan mencerahkan struktur kulit kita. sebab tu bila mencalit wd, kulit makin cerah dan pinkish. itu kerja #arbutin dan #glutathione taw.
Eh banyak lagi kebaikan dan bahan bahan hebat dalam WD yang CikNor tak sempat nak senaraikan berjelq kat sini.

berminat nak cuba meh wasap Klik link di bio sekarang. PROMOSI JIMAT RM20 pon masih ada ni, rugii sangat kalau terlepas.
nak order boleh wasap terus di bio di 👆🏼 #wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #susukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #aisyahyahya

FUYOO, UMUR 60AN DAH RUPA 40AN!!
WOWW😱😱😱 Teruja betul bila CikNor dapat testimoni dari buyer CikNor yang ni. umur dah 59thn, dah nak masuk fasa 60an, tapi tengok lah sendiri anjal tegang awet muda nya kulit dia sekarang. 
ini hasilnya selepas 12 botol setia bersama krim magik wdta, setahun juga dia konsisten hingga dia dapat kulit idaman dia hari ini. 
usia 59thn tapi nampak macam 40an jer CikNor tengok.

akak, CikNor nak tanya lah kulit gelap kusam, pipi yang jatuh dan eye bag yang berbakul dulu tu mana pegii ?
dah kena kick dengan wdta kerr 😜🤣 Kalau korangg nak tahu, 4 fungsi utama WDTA ialah #MENCERAHKAN, #MENEGANGKAN, #MENGANJALKAN DAN #AWET_MUDA. 
Jadi tak hairan lah bila calit calit WD ni, semua jadi makin cantik dan awet muda taw.
sampai yang pangkat nenek pon orang dah panggil kakak, termuda 5 - 10thn pulak jadiknyaa. 
4 bahan #HEBAT dalam WDTA iaitu:

Extrak #akar_tree_peony membuang segala toksin jahat dan kotoran yang menjadi roadblock dalam darah awak, menjadikan perjalanan darah lancar dan zat zat/nurtien dalam WD dapat di salurkan secara maksimum ke dalam tubuh kita. 
#Pueraria_mirifica @ubi betina pula adalah bahan terbaik untuk stabilkan hormon wanita iaitu hormon estrogen, menganjalkan dan menegangkan kulit serta aset wanita, sekaligus meremajakan dan anti penuaan. sebab tu lah yang konsisten mencalit, kulit makin cerah, anjal dan tegang. en abang pon makin hari makin tak keruan dibuatnya😂

#Arbutin dan #glutathione pula mencerahkan dan memudarkan kulit kusam, parut jerawat dan mencerahkan struktur kulit kita. sebab tu bila mencalit wd, kulit makin cerah dan pinkish. itu kerja #arbutin dan #glutathione taw. 
Eh banyak lagi kebaikan dan bahan bahan hebat dalam WD yang CikNor tak sempat nak senaraikan berjelq kat sini.

berminat nak cuba meh wasap Klik link di bio sekarang. PROMOSI JIMAT RM20 pon masih ada ni, rugii sangat kalau terlepas. 
nak order boleh wasap terus di bio di 👆🏼 #wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #susukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang #aisyahyahya
73 1 6 September, 2019
@beby_toratora Profile picture

@beby_toratora

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
.
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8

mohon follow @akukanazza guys .
women desire untuk lelaki dn wanita tau .
WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA ❤️ Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. 
Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan angat selamat di gunakan. 📲 0163273793
📲 0163273793
📲 0163273793
.
Atau .

Boleh folo IG👇 https://instagram.com/akukanazza

Folo FB👇
https://www.facebook.com/azriah.mohd.azmir
. 
www.wasap.my/6016327393/wd

#akukanazza #wd #wdta #womendesiree #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #eyebaghilang #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang  #lelaki_perempuanguna #codjelebu #dealernegerisembilan #terapi_aura #skincaremalaysia #skincare #wdlovers #krimawetmuda #krimtegang #krimcerah #cerah1body #menganjal  #mencerah #menegang #adlesyaabeauty8
1,600 19 9 August, 2019
@bistarifaqb Profile picture

@bistarifaqb

Jalan Pudu, Kuala Lumpur

Hari Minggu.. Keluar dengan Ketua Pengawas.. .
Dia cakap, budak sekolah tak perlu mekap sangat. Hilang seri yang asli.. Gittewwww..!
.
Nak tanya, lelaki memang tak suke pompuan mekap sangat ke? Hahaha.. .
#susukmoden #transformingpeople #BiG96

Hari Minggu.. Keluar dengan Ketua Pengawas.. .
Dia cakap, budak sekolah tak perlu mekap sangat. Hilang seri yang asli.. Gittewwww..!
.
Nak tanya, lelaki memang tak suke pompuan mekap sangat ke? Hahaha.. .
#susukmoden #transformingpeople #BiG96
22 1 1 September, 2019
@myraahouz Profile picture

@myraahouz

KENAPA ?

Sebab lepas mandi kulit kita masih lembab dan LIANG PORI terbuka , jadi senang nak serap zat zat dari WD ni terus ke lapisan kulit kita. WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun da rasa cukup dan puas., KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH sayanggg tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan pori terbuka akan lebih rasa puas dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.
.

Utk info lanjut wasap :
📲0195740727 .
#wdta #wdec #krimkecantik #susukmoden #krimawetmuda #krimkalisusia #krimmenghilangjeragatjeerawatkulitkusam #menyelesaikanmasalahkulit #freepostage #rugitakcuba #Skincaremalaysia #like2like #wdtaalorsetar #wdtakedah #wdtajitra #wdtautara

KENAPA ?

Sebab lepas mandi kulit kita masih lembab dan LIANG PORI  terbuka , jadi senang nak serap zat zat dari WD ni terus ke lapisan kulit kita.  WD cepat meresap dalam kulit .Soo pakai sikit pun da rasa cukup dan puas., KALAU LUPA CALIT LEPAS MANDI TAK BOLEH PAKAI LAH YER?

BOLEH  sayanggg  tak ada masalah . Cuma nya pakai WD masa badan kita tengah basah ,lembab dan pori terbuka akan lebih rasa puas dan jimat sebab pakai sikit jer.

Dan dalam masa yang sama bagi kesan WD semaksima yang mungkin.
.

Utk info lanjut wasap :
📲0195740727 .
#wdta#wdec#krimkecantik#susukmoden#krimawetmuda#krimkalisusia#krimmenghilangjeragatjeerawatkulitkusam#menyelesaikanmasalahkulit#freepostage#rugitakcuba#Skincaremalaysia#like2like #wdtaalorsetar #wdtakedah #wdtajitra #wdtautara
121 0 7 September, 2019
@iddinsyah Profile picture

@iddinsyah

KALAU NAK BERJAYA JANGAN PERNAH LETAK DIRI KITA DALAM “ZON SELESA”.❌
.
ZONE SELESA dapat membunuh kita daripada terus berusaha dan lebih maju ! 🔥
.
KEEP HUMBLE AND DOWN TO EARTH ! 😊👍🏻💫
.
#FounderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #IsBeautyCollagen #KapsulViral #MeletopsKauJah #KapsulPutih #SusukModen #SusukKapsul #Esw #EswHq
#FenomenaPutihGebuDenganESW
#ESWViral #AgentSahESW

KALAU NAK BERJAYA JANGAN PERNAH LETAK DIRI KITA DALAM “ZON SELESA”.❌
.
ZONE SELESA dapat membunuh kita daripada terus berusaha dan lebih maju ! 🔥
.
KEEP HUMBLE AND DOWN TO EARTH ! 😊👍🏻💫
.
#FounderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #IsBeautyCollagen #KapsulViral #MeletopsKauJah #KapsulPutih #SusukModen #SusukKapsul #Esw #EswHq
#FenomenaPutihGebuDenganESW 
#ESWViral  #AgentSahESW
722 10 27 August, 2019
@wd_kedah Profile picture

@wd_kedah

WD beratur tiga-tiga. Eh ni bukan tiga-tiga dah ni. Berduyun duyun dah ni. Amboi sakan kan pakat buat stok time promosi sekarang
.
Tahu lah PROMOSI RAYA bakal tamat beberapa hari je lagi kan. Yang selalu order 1 pun pakat order 2 3 stok. Ada pulak yang sampai 10 unit sekali order .
Bestkan WD ni. Walaupun 1 unit sahaja. Tapi ada 1001 manfaat dalam WD ni. Dari masalah luaran sampai masalah dalaman dia tamak nak baiki.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis

WD beratur tiga-tiga.  Eh ni bukan tiga-tiga dah ni.  Berduyun duyun dah ni.  Amboi sakan kan pakat buat stok time promosi sekarang
.
Tahu lah PROMOSI RAYA bakal tamat beberapa hari je lagi kan. Yang selalu order 1 pun pakat order 2 3 stok.  Ada pulak yang sampai 10 unit sekali order .
Bestkan WD ni.  Walaupun 1 unit sahaja.  Tapi ada 1001 manfaat dalam WD ni.  Dari masalah luaran sampai masalah dalaman dia tamak nak baiki.
.
.
Berminat nak harga PROMOSI?
Meh whatapp : 0195147532
@ klik link di bio
.
.
#wdmurah #wd #womendesireeessentialcream #wddihati #wdhebat #susukmoden #WomenDesireeEssentialCream #wdecmurah #KrimBioTeknologiNano #krimhormon #CalitCalitCantik #sapudinadi #calitdinadi #wdec #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdkedah #wdterengganu #wdkelantan #WD #wdpenang #wdselangor #wdecmurah #wdjohor #wdecloverswomendesireeessentialcream #wdnegerisembilan #wdterengganu #wdkl #wdsabah #wdsarawak #wdperlis
17 1 27 August, 2019