#sweetdarawangsamaju Instagram Photos & Videos

sweetdarawangsamaju - 51 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sweetdarawangsamaju and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
86 hours
Average like
6.2
Average comment
0.6
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

Hi... Ready Stock!! Sekarang order, sekarang sampai... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Hi... Ready Stock!! Sekarang order, sekarang sampai... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
3 0 4 December, 2019

Haaa kalau akak2 sume syg suami n sayang diri, jom kita buat sama2.. pastu jgn lupa cari oobaaatt nya sama saya ya... hehehehe.. .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD .
♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Haaa kalau akak2 sume syg suami n sayang diri, jom kita buat sama2.. pastu jgn lupa cari oobaaatt nya sama saya ya... hehehehe.. .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD .
♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
6 0 2 December, 2019

READY STOCK!!! Cepat dapatkn..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

READY STOCK!!! Cepat dapatkn..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
6 0 1 December, 2019

Dah nak masuk tahun baru ni.. xnak ke tahun 2020 ni badan uolls solid molid? Xkan nak biaaarrr kan aje lemak tepu tu duduk dlm badan? Haaaa cepat2 dapatkan SAMPAH CLEANSE... buang segala toksin2 dlm badan.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT
🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD .
♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Dah nak masuk tahun baru ni.. xnak ke tahun 2020 ni badan uolls solid molid? Xkan nak biaaarrr kan aje lemak tepu tu duduk dlm badan? Haaaa cepat2 dapatkan SAMPAH CLEANSE... buang segala toksin2 dlm badan.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT
🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
♥️ FREE COD .
♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
2 0 29 November, 2019

JUS JEBAT MAXX... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

JUS JEBAT MAXX... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
1 0 35 minutes ago

Hi...berminat nak order.. READY STOCK!! Sekarang order sekarang sampai...🔥🔥 .
Siapa2 area
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT
🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882

Atau klik je link di bio...FAST RESPONSE!!! .

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Hi...berminat nak order.. READY STOCK!! Sekarang order sekarang sampai...🔥🔥 .
Siapa2 area
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT
🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882

Atau klik je link di bio...FAST RESPONSE!!! .

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
7 0 9 November, 2019

READY STOCK!!! FAST DELIVERY!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

READY STOCK!!! FAST DELIVERY!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
4 0 8 November, 2019

KM RINDUUUUUU... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

KM RINDUUUUUU... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
0 0 17 October, 2019

Kalau utk wanita ada KM Cinta Hati, utk abang ada KM RINDU... new produk!!! Dah boleh dptkn sekarang.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Kalau utk wanita ada KM Cinta Hati, utk abang ada KM RINDU... new produk!!! Dah boleh dptkn sekarang.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
4 0 1 hour ago

Ready stock!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Ready stock!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
3 2 22 September, 2019

Ni lah antara bahan2 yg terkandung dlm jebat max dan jamu jebat.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Ni lah antara bahan2 yg terkandung dlm jebat max dan jamu jebat.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
4 0 20 September, 2019

Ye..packaging ni mmg mahal skit drpd yg lama.. sbb nye kuality dan kuantity nya juga ditambah baik kan.. so jgn lah ada yg ragu2 and sedaya upaya cari yg murah je..
.
Nnt kalau tak elok, siapa yg nak tanggung? Haaaa menjawab lah korg sendiri.. nak yg muraaahh je kan.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Ye..packaging ni mmg mahal skit drpd yg lama.. sbb nye kuality dan kuantity nya juga ditambah baik kan.. so jgn lah ada yg ragu2 and sedaya upaya cari yg murah je..
.
Nnt kalau tak elok, siapa yg nak tanggung? Haaaa menjawab lah korg sendiri.. nak yg muraaahh je kan.. .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
9 0 19 September, 2019

Barang baru!!! Jom serbuuuuuu.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Barang baru!!! Jom serbuuuuuu.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
2 0 15 September, 2019

Abaaannggg....semalam naik ke x abangg?? Kesian sayang baby tu terkapai2..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Abaaannggg....semalam naik ke x abangg?? Kesian sayang baby tu terkapai2..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
5 1 6 September, 2019

Set laki bini... sama2 aauuuummm malam ni... 🤭
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Set laki bini... sama2 aauuuummm malam ni... 🤭
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
1 0 5 September, 2019

Jamu Abaaaannngggg... jangan lah jd mat 2 minit abaanngggg... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Jamu Abaaaannngggg... jangan lah jd mat 2 minit abaanngggg... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
3 0 4 September, 2019

Haaaa nak x putih kan tempat2 yg berkerak tu? Kalau kot ye pun xnk putih kan sgt2, janji bersih dan bebas lah dari daki2 yg bertahun x sental tu...hehehe
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Haaaa nak x putih kan tempat2 yg berkerak tu? Kalau kot ye pun xnk putih kan sgt2, janji bersih dan bebas lah dari daki2 yg bertahun x sental tu...hehehe
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
6 5 3 September, 2019

Nak betulkan balik segala system dlm badan tu, mula dgn ini SAMPAH CLEANSE dulu yaaaa... dah buang segala sisa2 toksin yg x perlu tu, baru badan ready... .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Nak betulkan balik segala system dlm badan tu, mula dgn ini SAMPAH CLEANSE dulu yaaaa... dah buang segala sisa2 toksin yg x perlu tu, baru badan ready... .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
4 0 2 September, 2019

Kita ni perempuan, PERIOD MESTI KENA TERATUR DTG SETIAP BULAN.. kalau x dtg tu, mmg badan kita x sihat...so cepat2 lah fix kan balik..huhuhu
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Kita ni perempuan, PERIOD MESTI KENA TERATUR DTG SETIAP BULAN.. kalau x dtg tu, mmg badan kita x sihat...so cepat2 lah fix kan balik..huhuhu
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
5 0 30 August, 2019

Nampak x beza nye yg lama dgn baru... haaa berbaloi kan byr lebih..sbb isi nye pun lebih tauu.. jgn lah kedekut sgt... jom cepat2 beli..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban

Nampak x beza nye yg lama dgn baru... haaa berbaloi kan byr lebih..sbb isi nye pun lebih tauu.. jgn lah kedekut sgt... jom cepat2 beli..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #sweetdarasetiawangsa  #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #sweetdaraampang #sweetdaracheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarakelantan #sweetdaraterengganu #sweetdarapenang #sweetdarapahang #sweetdaraperak #sweetdaraperlis #sweetdaramelaka #sweetdarajohor #sweetdaraseremban
2 0 28 August, 2019

Hi...mulut2 busuk yg suka membawang tu.... 🤭😊🤣 apa kata bersih kan mulut, wangi2 supaya kurangkn sikit membawang..hehehe
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Hi...mulut2 busuk yg suka membawang tu.... 🤭😊🤣 apa kata bersih kan mulut, wangi2 supaya kurangkn sikit membawang..hehehe
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
5 0 28 August, 2019

Ye betullll.. Alhamdulillah...mmg pergi nya mencanak!!! Lg2 dgn packaging baru (hijau) ni... lg lah FAST SELLING!! so cepat2 whatsapp Bella ye 😘
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Ye betullll.. Alhamdulillah...mmg pergi nya mencanak!!! Lg2 dgn packaging baru (hijau) ni... lg lah FAST SELLING!! so cepat2 whatsapp Bella ye 😘
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
43 3 27 August, 2019

Alhamdulillah...bersyukur sgt2 bila dpt feedback mcm ni...so korang yg lain tu, jgn tggu2 lg... meh whatsapp Bella utk dptkan jamu anda...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Alhamdulillah...bersyukur sgt2 bila dpt feedback mcm ni...so korang yg lain tu, jgn tggu2 lg... meh whatsapp Bella utk dptkan jamu anda...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
6 0 22 August, 2019

SET COMBO YANG PALING LARIS!!! Mmg syok tauuu.....jom order nowww
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

SET COMBO YANG PALING LARIS!!! Mmg syok tauuu.....jom order nowww
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
9 0 22 August, 2019

Haaaa dgr x FOUNDER dah jelaskan ni... apa2 ketumbuhan pun, sweetdara masih boleh consume tau.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #dramasweetdreams #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Haaaa dgr x FOUNDER dah jelaskan ni... apa2 ketumbuhan pun, sweetdara masih boleh consume tau.... .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #dramasweetdreams  #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
18 0 21 August, 2019

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdaramurah #jamujebat #abang #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdaramurah  #jamujebat #abang #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
0 0 19 August, 2019

Hi...haaa barang baik dah mendarat...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #qashadam #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #benamir #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Hi...haaa barang baik dah mendarat...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #dramasweetdreams #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #sweetdarakeramat #qashadam #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #benamir #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
8 5 16 August, 2019

NEW PACKAGING!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

NEW PACKAGING!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
15 0 2 hours ago

SPECIAL PROMO!!! Nak habiskan stock jamu pink..so kita buat special promo..bg hadiah sekali..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

SPECIAL PROMO!!! Nak habiskan stock jamu pink..so kita buat special promo..bg hadiah sekali..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
6 1 13 August, 2019

READY STOCK!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

READY STOCK!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
15 0 10 August, 2019

Jus Jebat!! READY STOCK..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Jus Jebat!! READY STOCK..
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
6 0 9 August, 2019

Hari ni mood rasa nk bagi special diskaun untuk siapa2 yg order hari ni.. So....cepat2 contact Bella ye...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarasentul #sweetdaragombak

Hari ni mood rasa nk bagi special diskaun untuk siapa2 yg order hari ni.. So....cepat2 contact Bella ye...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #sweetdarasentul #sweetdaragombak
4 0 7 August, 2019

Jom order!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Jom order!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
2 3 6 August, 2019

SWEETDARA READY STOCK!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #feedbacksweetdara

SWEETDARA READY STOCK!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara #feedbacksweetdara
1 0 6 August, 2019

READY STOCK!!! .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

READY STOCK!!! .

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
3 0 3 August, 2019

KM Cinta Hati.. RM40 sahaja!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

KM Cinta Hati.. RM40 sahaja!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
6 0 1 August, 2019

Top #sweetdarawangsamaju posts

Calling for #sweetdara lover 💕🙋🏼‍♀️
COD area:
📍DANAU KOTA
📍TAMAN SETAPAK
📍WANGSA MAJU
📍GOMBAK
.
Berminat nak order PRODUK KAK KM/LIANA ROSLI bole dm/whatsapp
@rishaiskandar
@rishaiskandar
@rishaiskandar
@rishaiskandar
ORDER NOW naaaaa 😍😘 #sweetdarasquad #sweetdaradanaukota #sweetdaradatamansetapak #sweetdarawangsamaju #sweetdaragombak

Calling for #sweetdara lover 💕🙋🏼‍♀️
COD area:
📍DANAU KOTA
📍TAMAN SETAPAK
📍WANGSA MAJU
📍GOMBAK
.
Berminat nak order PRODUK KAK KM/LIANA ROSLI bole dm/whatsapp
@rishaiskandar 
@rishaiskandar 
@rishaiskandar 
@rishaiskandar 
ORDER NOW naaaaa 😍😘 #sweetdarasquad #sweetdaradanaukota #sweetdaradatamansetapak #sweetdarawangsamaju #sweetdaragombak
10 0 12 November, 2018

Hi...haaa barang baik dah mendarat...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Hi...haaa barang baik dah mendarat...
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
7 0 16 July, 2019

JANGAN tgk dan telan air liur je.. kena cuba..byk sgt KEBAIKKAN nya...TAPI BUKAN CUBA KAK KM!!! Cuba jamu SWEET DARA.... 👍
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

JANGAN tgk dan telan air liur je.. kena cuba..byk sgt KEBAIKKAN nya...TAPI BUKAN CUBA KAK KM!!! Cuba jamu SWEET DARA.... 👍
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
16 2 18 July, 2019

READY STOCK!!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

READY STOCK!!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
5 0 21 July, 2019

Ye betullll.. Alhamdulillah...mmg pergi nya mencanak!!! Lg2 dgn packaging baru (hijau) ni... lg lah FAST SELLING!! so cepat2 whatsapp Bella ye 😘
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Ye betullll.. Alhamdulillah...mmg pergi nya mencanak!!! Lg2 dgn packaging baru (hijau) ni... lg lah FAST SELLING!! so cepat2 whatsapp Bella ye 😘
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
🏠 SETIAWANGSA
.
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
43 3 27 August, 2019

READY STOCK!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

READY STOCK!!!
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
4 0 24 July, 2019

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
11 2 16 July, 2019

Hi...meh order cepat2 meh
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Hi...meh order cepat2 meh
.
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
4 0 17 July, 2019

Jom order!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara

Jom order!!! .
Siapa2 area
.
🏠 WANGSA MAJU
🏠 SRI RAMPAI .
🏠 WANGSA MELAWATI
🏠 TAMAN PERMATA
🏠 LEMBAH KERAMAT 🏠 JUSCO AEON AU2
🏠 ALPHA ANGLE
🏠 UKAY BISTARI
Dan mana2 sekitarnya, boleh cepat2 whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
. ♥️ FREE COD ♥️ FREE POSTAGE
.

#kmlianarosli #sweetdara #jamusweetdara #sweetdarakakkm #sweetdarawangsamaju #utusancintabuatadam #sweetdarasrirampai #sweetdarawangsamelawati #setelahterlafaznyaakad #kakkm #sweetdarakl #sweetdaraselangor #kmbeauty #ampang #cheras #wangsamaju #wangsamelawati #srirampai #damansara
2 3 6 August, 2019