#sweetdreams Instagram Photos & Videos

sweetdreams - 6.3m posts

    Code Hello Everyone sesuai untuk korang yang suka nampak natural Dan berkulit cerah.

Memang aaaaum aaaum warna dia.

Siapa sangka dengan RM35 korang leh nampak berseri2 walaupun di rumah dan Paling best, bibir korang Moist je😋

#TediKajang #lipsmatte #Khaibahar #zulariffin #zarazya #sweetdreams

    Code Hello Everyone sesuai untuk korang yang suka nampak natural Dan berkulit cerah.

    Memang aaaaum aaaum warna dia.

    Siapa sangka dengan RM35 korang leh nampak berseri2 walaupun di rumah dan Paling best, bibir korang Moist je😋

    #TediKajang #lipsmatte #Khaibahar #zulariffin #zarazya #sweetdreams

    0 0 3 minutes ago
    Hai selamat petang semuaa. Nak keluar pergi dinner ke tu? Jangan lupa pakai blusher tau!! Blusher makeup yang paling penting untuk bagi muka ceria + glowing dengan pipi merah2.😋
.
Nanti cik abang pun terjatuh hati🤭🤭

    Hai selamat petang semuaa. Nak keluar pergi dinner ke tu? Jangan lupa pakai blusher tau!! Blusher makeup yang paling penting untuk bagi muka ceria + glowing dengan pipi merah2.😋
    .
    Nanti cik abang pun terjatuh hati🤭🤭

    0 1 5 minutes ago
    دلم میخواد تا ابد بچه باشم
تا ابد وقتی بوی سوپ تو خونه میپیچه از ته دلم ذوق کنم 
تا ابد سوپ خوری کوچیک و سینی گل گلیمو نگه دارمو با لذت توش سوپ بخورم
دلم میخواد تا ابد مامان باشه و برام سوپ درست کنه
دلم میخواد تا ابد این صحنه ها تکرار شه...
.
.
حتی اگه تابستون باشه😝😋😂
.
.
.
#home #sweethome #sweetdreams #sweet #homedecor #homesweethome #homedesign #soup #mom #mommy #مامان #خونه #تابلوی_شعر

    دلم میخواد تا ابد بچه باشم
    تا ابد وقتی بوی سوپ تو خونه میپیچه از ته دلم ذوق کنم
    تا ابد سوپ خوری کوچیک و سینی گل گلیمو نگه دارمو با لذت توش سوپ بخورم
    دلم میخواد تا ابد مامان باشه و برام سوپ درست کنه
    دلم میخواد تا ابد این صحنه ها تکرار شه...
    .
    .
    حتی اگه تابستون باشه😝😋😂
    .
    .
    .
    #home #sweethome #sweetdreams #sweet #homedecor #homesweethome #homedesign #soup #mom #mommy #مامان #خونه #تابلوی_شعر

    2 1 12 minutes ago
    "Sedapnya 😋... Sapa pernah rase  Ayam Gepuk ni sampai nangis try "like" skit !!!"
.
.
.
Sampai level brapa korg larat nk tahan 🤔 .
Cer share sikit kt bawah 👇

    "Sedapnya 😋... Sapa pernah rase Ayam Gepuk ni sampai nangis try "like" skit !!!"
    .
    .
    .
    Sampai level brapa korg larat nk tahan 🤔 .
    Cer share sikit kt bawah 👇

    1 1 13 minutes ago

Top #sweetdreams posts