#syafiqkyle Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #syafiqkyle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
60.8
Average comment
0.4
Posts with video
27/36
Posts with photo
9/36

Hashtag Popularity

@sas_kylez Profile picture

@sas_kylez

adoiiiii......mmg real la lompat tu.....sakit weh.....@syafiqkylez 🤣🤣🤣🤣
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle
#ourkesayangan
#filempusaka 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
Part 2
Ya ampunnnn..dia punya lompat!
Ketaq abih..kaki yg sakit bertambah sakit 😂😂
Seriau tgk 🤫
.
.
#throwback
#karoklahkau
@syafiqkylez
#syafiqkylez
#challofc
#abpbh32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversFC
#Sk7team
#luaskankuasamusyafiqkylez

adoiiiii......mmg real la lompat tu.....sakit weh.....@syafiqkylez 🤣🤣🤣🤣
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan 
#filempusaka 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
Part 2
Ya ampunnnn..dia punya lompat!
Ketaq abih..kaki yg sakit bertambah sakit 😂😂
Seriau tgk 🤫
.
.
#throwback
#karoklahkau
@syafiqkylez 
#syafiqkylez 
#challofc 
#abpbh32 
#ABPBH2019 
#BeritaHarian 
#UstadAdam 
#Nur#Nur2 
#filempusaka
#filemnur 
#pawanaisabella 
#panahancinta 
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversFC 
#Sk7team 
#luaskankuasamusyafiqkylez
2 0 5 minutes ago
@sas_kylez Profile picture

@sas_kylez

part 1
sabar je la.....klu sas la lme dh lompatnye dri tmpt tu...😅😅😅
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle
#ourkesayangan 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
Part 1
Dari x buat apa2..
Jom throwback #karoklahkau Capik ni ha 😂😂😂😂
.
.
@syafiqkylez
#syafiqkylez
#challofc
#abpbh32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversFC
#Sk7team
#luaskankuasamusyafiqkylez

part 1
sabar je la.....klu sas la lme dh lompatnye dri tmpt tu...😅😅😅
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
Part 1
Dari x buat apa2..
Jom throwback #karoklahkau Capik ni ha 😂😂😂😂
.
.
@syafiqkylez 
#syafiqkylez 
#challofc 
#abpbh32 
#ABPBH2019 
#BeritaHarian 
#UstadAdam 
#Nur#Nur2 
#filempusaka
#filemnur 
#pawanaisabella 
#panahancinta 
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversFC 
#Sk7team 
#luaskankuasamusyafiqkylez
3 0 9 minutes ago
@liena_rahim Profile picture

@liena_rahim

Nak tahu masa seminit tu lama ke sekejap, cuba anda buat plank.... Seminit tu lama giler gais😅😅....
.
Senaman plank ni sesuai untuk kuatkan otot abdomen pada bahagian perut kita dan senaman plank sesuai dilakukan pada bila² masa dan di mana saja sebab senaman plank ni tak memerlukan kita gunakan sebarang alatan, hanya menggunakan beban bodyweight kita sahaja.... Boleh buat depan tv, dengan anak² dan suami.... Selamat mencuba❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #jannanick #syafiqkyle #neelofahijab #misikurus2019 #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coaclinarahim

Nak tahu masa seminit tu lama ke sekejap, cuba anda buat plank.... Seminit tu lama giler gais😅😅....
.
Senaman plank ni sesuai untuk kuatkan otot abdomen pada bahagian perut kita dan senaman plank sesuai dilakukan pada bila² masa dan di mana saja sebab senaman plank ni tak memerlukan kita gunakan sebarang alatan, hanya menggunakan beban bodyweight kita sahaja.... Boleh buat depan tv, dengan anak² dan suami.... Selamat mencuba❤️
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #jannanick #syafiqkyle #neelofahijab #misikurus2019 #benamirr #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coaclinarahim
3 0 42 minutes ago
@pinklady_original.com.my Profile picture

@pinklady_original.com.my

Syg wife abg..sini peluk❤❤❤❤
🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PINK LADY BODY PERFECTION 🍡KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI)
PINK LADY BODY PERFECTION 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan / kebaikan / manfaat Pink Lady Body Perfection ialah :👇👇👇 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
📣Mengurangkan nafsu makan
📣Menghilangkan mood swing
📣Meningkatkan libido wanita
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
📣Meremajakan kulit
📣Mengatasi masalah rambut gugur
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
📣Kitaran haid kembali teratur
📣Menstabilkan emosi
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
📣Menambahkan susu badan
📣Badan jadi lebih 'shape'
📣Hilangkan masalah jerawat
📣Atasi masalah kulit kusam
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
📣Pudar dan & hilangkan masalah parut

#syafiqkyle #benamir #sean #bbnu #hakiemrusli #sufiansuhaimi #nabilarazali #floor88 #hutang #kclique #mimpi #emmamaembong #aydajebat #breakfast #syatillamelvin #zizanrazak #nabilahmad #bazaarpaknil #bajupengantin #mk #amanra #anakdarapakjad

Syg wife abg..sini peluk❤❤❤❤
🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PINK LADY BODY PERFECTION 🍡KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI)
PINK LADY BODY PERFECTION 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan / kebaikan / manfaat Pink Lady Body Perfection ialah :👇👇👇 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
📣Mengurangkan nafsu makan
📣Menghilangkan mood swing
📣Meningkatkan libido wanita
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
📣Meremajakan kulit
📣Mengatasi masalah rambut gugur
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
📣Kitaran haid kembali teratur
📣Menstabilkan emosi
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
📣Menambahkan susu badan
📣Badan jadi lebih 'shape'
📣Hilangkan masalah jerawat
📣Atasi masalah kulit kusam
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
📣Pudar dan & hilangkan masalah parut

#syafiqkyle #benamir #sean #bbnu #hakiemrusli #sufiansuhaimi #nabilarazali #floor88 #hutang #kclique #mimpi #emmamaembong #aydajebat #breakfast #syatillamelvin #zizanrazak #nabilahmad #bazaarpaknil #bajupengantin #mk #amanra #anakdarapakjad
0 0 1 hour ago
@pinklady.hot.ladies Profile picture

@pinklady.hot.ladies

🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PINK LADY BODY PERFECTION 🍡KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI)
PINK LADY BODY PERFECTION 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan / kebaikan / manfaat Pink Lady Body Perfection ialah :👇👇👇 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
📣Mengurangkan nafsu makan
📣Menghilangkan mood swing
📣Meningkatkan libido wanita
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
📣Meremajakan kulit
📣Mengatasi masalah rambut gugur
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
📣Kitaran haid kembali teratur
📣Menstabilkan emosi
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
📣Menambahkan susu badan
📣Badan jadi lebih 'shape'
📣Hilangkan masalah jerawat
📣Atasi masalah kulit kusam
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
📣Pudar dan & hilangkan masalah parut

#syafiqkyle #benamir #sean #bbnu #hakiemrusli #sufiansuhaimi #nabilarazali #floor88 #hutang #kclique #mimpi #emmamaembong #aydajebat #breakfast #syatillamelvin #zizanrazak #nabilahmad #bazaarpaknil #bajupengantin #mk #amanra #anakdarapakjad

🍓PINK LADY BODY PERFECTION 🍓 🍡KELEBIHAN DAN KEBAIKAN PINK LADY BODY PERFECTION 🍡KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DALAM SEBOTOL (60 BIJI)
PINK LADY BODY PERFECTION 🍡Pink Lady Body Perfection sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Boleh diambil seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 💖Antara kelebihan / kebaikan / manfaat Pink Lady Body Perfection ialah :👇👇👇 📣Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
📣Memulihkan keputihan yang teruk & merapatkan miss 'V'
📣Mengurangkan nafsu makan
📣Menghilangkan mood swing
📣Meningkatkan libido wanita
📣Meningkatkan tahap kolagen dalam tubuh wanita
📣Meremajakan kulit
📣Mengatasi masalah rambut gugur
📣Atasi masalah senggugut yang teruk
📣Kitaran haid kembali teratur
📣Menstabilkan emosi
📣Menggebukan & mencantikkan kulit
📣Menambahkan susu badan
📣Badan jadi lebih 'shape'
📣Hilangkan masalah jerawat
📣Atasi masalah kulit kusam
📣Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
📣Pudar dan & hilangkan masalah parut

#syafiqkyle #benamir #sean #bbnu #hakiemrusli #sufiansuhaimi #nabilarazali #floor88 #hutang #kclique #mimpi #emmamaembong #aydajebat #breakfast #syatillamelvin #zizanrazak #nabilahmad #bazaarpaknil #bajupengantin #mk #amanra #anakdarapakjad
0 0 2 hours ago
@sas_kylez Profile picture

@sas_kylez

mmg untung sgt2 sape yg jdi isteri @syafiqkylez nnt...😘😘
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle
#ourkesayangan 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
"Untung ler sape yg jd isteri syafiq!
Klu seorg anak pandai menjga keluarganya..maka dia akn menjaga isteri nya sebaik munkin jua".. .
.
16/09/19 - Last night for Janna Nick & Syafiq Kyle
#JannaNick #syafiqKyle #jannakyle
#kandadindaa #pawanaisabella
#rajaalhasiqghibran #permaisuriAbeeyaIsabella
igs @umieaida9 thanks
credit pic @iburohaya thanks
.
Repost by @kanda_dindaa tq 😘
.
@syafiqkylez
#syafiqkylez
#jannanick
#ermafatima
#challofc
#abpbh32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversFC
#Sk7team
#luaskankuasamusyafiqkyle

mmg untung sgt2 sape yg jdi isteri @syafiqkylez  nnt...😘😘
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan 📽️igs @misszhefa_sk tq akk😘😘
.
.
...
"Untung ler sape yg jd isteri syafiq!
Klu seorg anak pandai menjga keluarganya..maka dia akn menjaga  isteri nya sebaik munkin jua".. .
.
16/09/19 - Last night for Janna Nick & Syafiq Kyle
#JannaNick #syafiqKyle #jannakyle 
#kandadindaa #pawanaisabella 
#rajaalhasiqghibran #permaisuriAbeeyaIsabella 
igs @umieaida9 thanks
credit pic @iburohaya thanks
.
Repost by @kanda_dindaa tq 😘
.
@syafiqkylez 
#syafiqkylez 
#jannanick 
#ermafatima 
#challofc 
#abpbh32 
#ABPBH2019 
#BeritaHarian 
#UstadAdam 
#Nur#Nur2 
#filempusaka
#filemnur 
#pawanaisabella 
#panahancinta 
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversFC 
#Sk7team 
#luaskankuasamusyafiqkyle
21 0 2 hours ago
@liena_rahim Profile picture

@liena_rahim

Alhamdullilah tahniah kepada salah seorang peserta kurus online coaching (KOC ) yang dah pun berjaya turunkan 34kg....
.
Seorang yang bekerja ,dan selalu memerlukan beliau outstation ,tak menghalang dari follow meal plan yang disediakan dan jugak tak menghalang beliau dari dapat result ...semua adalah bergantung pada diri sendiri,sejauh mana diri kita betul² nak apa yang kita nak...
.
Jadi pada sesiapa yang nak turun berat tapi masih tidak berjaya turun berat ,tanya balik pada diri anda ....adakah betul diri anda nak turun berat??sebab kalau betul nak ,anda akan buat tanpa bersungguh², tanpa sebarang alasan ataupun tanpa rasa susah
.
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #benamirr #jannanick #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #bawallovers #hijabstyle
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coachlinarahim

Alhamdullilah tahniah kepada salah seorang peserta kurus online coaching (KOC ) yang dah pun berjaya turunkan 34kg....
.
Seorang yang bekerja ,dan selalu memerlukan beliau outstation ,tak menghalang dari follow meal plan yang disediakan dan jugak tak menghalang beliau dari dapat result ...semua adalah bergantung pada diri sendiri,sejauh mana diri kita betul² nak apa yang kita nak...
.
Jadi pada sesiapa yang nak turun berat tapi masih tidak berjaya turun berat ,tanya balik pada diri anda ....adakah betul diri anda nak turun berat??sebab kalau betul nak ,anda akan buat tanpa bersungguh², tanpa sebarang alasan ataupun tanpa rasa susah
.
.
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #benamirr #jannanick #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #bawallovers #hijabstyle
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coachlinarahim
1 0 3 hours ago
@misszhefa_sk Profile picture

@misszhefa_sk

...
"Untung ler sape yg jd isteri syafiq!
Klu seorg anak pandai menjga keluarganya..maka dia akn menjaga isteri nya sebaik munkin jua".. .
.
16/09/19 - Last night for Janna Nick & Syafiq Kyle
#JannaNick #syafiqKyle #jannakyle
#kandadindaa #pawanaisabella
#rajaalhasiqghibran #permaisuriAbeeyaIsabella
igs @umieaida9 thanks
credit pic @iburohaya thanks
.
Repost by @kanda_dindaa tq 😘
.
@syafiqkylez
#syafiqkylez
#jannanick
#ermafatima
#challofc
#abpbh32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversFC
#Sk7team
#luaskankuasamusyafiqkyle

...
"Untung ler sape yg jd isteri syafiq!
Klu seorg anak pandai menjga keluarganya..maka dia akn menjaga  isteri nya sebaik munkin jua".. .
.
16/09/19 - Last night for Janna Nick & Syafiq Kyle
#JannaNick #syafiqKyle #jannakyle 
#kandadindaa #pawanaisabella 
#rajaalhasiqghibran #permaisuriAbeeyaIsabella 
igs @umieaida9 thanks
credit pic @iburohaya thanks
.
Repost by @kanda_dindaa tq 😘
.
@syafiqkylez 
#syafiqkylez 
#jannanick 
#ermafatima 
#challofc 
#abpbh32 
#ABPBH2019 
#BeritaHarian 
#UstadAdam 
#Nur#Nur2 
#filempusaka
#filemnur 
#pawanaisabella 
#panahancinta 
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversFC 
#Sk7team 
#luaskankuasamusyafiqkyle
61 1 3 hours ago
@kakcik_sk Profile picture

@kakcik_sk

Repostby @misszhefa_sk TQ💚
...
Haritu @jannanick cabar Capik suruh join sekali Cabaran #JanganKelipMata.
Dan sebagai peminat tegar makanan pedas, Capik boleh cakap yang MAGGI Pedas Giler 2X bukan setakat pedas giler, tapi lazat gilerrr!
Apa kata korang pulak join Cabaran #JanganKelipMata and tag me on your videos.
Capik nak tengok korang tahan pedas ke tidak!

#JanganKelipMata
#MAGGIPedasGiler2X
#MAGGIPedasGiler
.
Repost by @syafiqkylez tq 😘
.
@syafiqkylez
@jannanick
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#BukanCintaAku
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversfc
#sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez

Repostby @misszhefa_sk TQ💚
...
Haritu @jannanick cabar Capik suruh join sekali Cabaran #JanganKelipMata.
Dan sebagai peminat tegar makanan pedas, Capik boleh cakap yang MAGGI Pedas Giler 2X bukan setakat pedas giler, tapi lazat gilerrr!
Apa kata korang pulak join Cabaran #JanganKelipMata and tag me on your videos.
Capik nak tengok korang tahan pedas ke tidak!
⠀
#JanganKelipMata
#MAGGIPedasGiler2X
#MAGGIPedasGiler
.
Repost by @syafiqkylez tq 😘
.
@syafiqkylez 
@jannanick
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#BukanCintaAku
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversfc 
#sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez
26 0 3 hours ago
Repostby @misszhefa_sk TQ💚
...
YANG BLM TENGOK!
Tp yg dah tengok pun..ralit dok tgk lg 😂😂👍
Sape rekod ni dik..
Tgn tu ha..gebuu,ke tgn Chaim😘
.
#JanganKelipMata
#MAGGIPedasGiler2X
#MAGGIPedasGiler
.
.
📷igs @syafiqkylez tq 😘
.
.
.
@syafiqkylez 
@jannanick
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#BukanCintaAku
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversfc 
#sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez
2 0 3 hours ago
@kakcik_sk Profile picture

@kakcik_sk

Repostby @ctciksiti_sk TQ💚
Last part : Apoo dik Perempuan cinta tu lagu apa 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Antara SK & SY sape lagi terror karoke?
.
.
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#bukancintaaku
#kylezbysyafiqkyle
#manisfm
#toyotagazooracingmalaysia
#skyloversfc #sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez .
.
credit YouTube ManisFm

Repostby @ctciksiti_sk TQ💚
Last part : Apoo dik Perempuan cinta tu lagu apa 🤣🤣🤣🤣🤣
.
Antara SK & SY sape lagi terror karoke?
.
.
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#bukancintaaku
#kylezbysyafiqkyle
#manisfm
#toyotagazooracingmalaysia
#skyloversfc #sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez .
.
credit YouTube ManisFm
13 0 3 hours ago
Reposty @ctciksiti_sk TQ💚
Part 2 : malu² pon nyanyi lagu Anuar Zain jugak  Capik 😂
Antara SK & SY sape lagi terror karoke?
.
.
#syafiqKyle
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#bukancintaaku
#kylezbysyafiqkyle
#manisfm
#toyotagazooracingmalaysia
#skyloversfc #sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez .
.
credit YouTube ManisFm
13 0 3 hours ago
@wawacosmetics_bytya Profile picture

@wawacosmetics_bytya

5 dalam satuuuu uollssss! Hanya Rm65. Kalau kira satu2 ni tak dapat harga yang super duperr murahhh ni. Mehhh dapatkan sebelum kehabisan stock. Nangisss nanti 😅😅😅
.
Dapatkan dari tya sekarang! DM atau Whatsapp 0127585848 😍
.
.
#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #uthm #paritraja #wawacosmeticspontian

5 dalam satuuuu uollssss! Hanya Rm65. Kalau kira satu2 ni tak dapat harga yang super duperr murahhh ni.  Mehhh dapatkan sebelum kehabisan stock. Nangisss nanti 😅😅😅
.
Dapatkan dari tya sekarang! DM atau Whatsapp 0127585848 😍
.
.
#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #uthm #paritraja #wawacosmeticspontian
11 0 4 hours ago
@liena_rahim Profile picture

@liena_rahim

Resepi pizza lulus untuk diet😉😉...
.
Bahan-bahan👇👇
.
🍕3biji putih telur
🍕1biji telur penuh 🍕carrot (dipotong bulat)
🍕capsicum (dipotong )
🍕brokoli (cincang halus)
🍕bawang (dihiris)
🍕blackpapper
🍕garam
🍕sedikit keju cheddar
.
Cara penyediaan
.
1)pukul telur sebati letak sedikit garam dan blackpapper
2)masukkan telur tadi kedalam non stick pan
3)hiaskan sayur diatas telur tadi dengan api perlahan
4)last sekali taburkan cheddar cheese dan tutup api
5)siap untuk dihidangkan
.
Mudahkan?so jom save kalori dengan pizza versi sihat❤
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #amyrarosli #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
#pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coachlinarahim

Resepi pizza lulus untuk diet😉😉...
.
Bahan-bahan👇👇
.
🍕3biji putih telur
🍕1biji telur penuh 🍕carrot (dipotong bulat)
🍕capsicum (dipotong )
🍕brokoli (cincang halus)
🍕bawang (dihiris)
🍕blackpapper
🍕garam
🍕sedikit keju cheddar
.
Cara penyediaan
.
1)pukul telur sebati letak sedikit garam dan blackpapper
2)masukkan telur tadi kedalam non stick pan
3)hiaskan sayur diatas telur tadi dengan api perlahan
4)last sekali taburkan cheddar cheese dan tutup api
5)siap untuk dihidangkan
.
Mudahkan?so jom save kalori dengan pizza versi sihat❤
.
. .
Berminat untuk saya bantu ,untuk turunkan berat tanpa perlu berlapar dan stress??boleh klik link di bio ig ❤❤
.

Coach lina rahim +60169865592
.

#kurusbadan #ubatkurus #ubatdiet #atkinsdiet #intermittentfasting #dietstartsnow #arianilovers #badanbesar #diettanpalapar #dietseronok #nakkuruscepat #sukamakantapinakkurus #dramasweetdreams #aydajebat #sherryalhadad #syafiqkyle #neelofahijab #kurussebelumraya #amyrarosli #mfmirafilzah #mirafilzah #duckscarveslovers #zulinaziz #kevinzahri
 #pssugarscarf #psjubahsouq #psbellaammara #kemaman #terengganu #coachlinarahim
9 0 4 hours ago
@wawacosmetics_bytya Profile picture

@wawacosmetics_bytya

WAWA UNICORN EDITION 😍
.
Edition kalini ada 2 set pilihan: .
.
🦄 BOX FANTASY (PINK) - RM65 exc postage
1. Lipmatte code Romance
2. Lipmatte code Naked
3. Mint lipglow
4. Aloe vera blusher .
.
🦄 BOX DREAM (BLUE) - RM65 exc postage
1. Lipmatte code Sexy
2. Lipmatte code Mistress
3. Mint lipglow
4. Aloe vera blusher
.
.
COMBO FANTASYDREAM RM120 JEK
.
Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤️
.
Dapatkan sekarang! DM atau Whatsapp 0127585848 😍
.
.
#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #uthm #paritraja #wawacosmeticspontian

WAWA UNICORN EDITION 😍
.
Edition kalini ada 2 set pilihan: .
.
🦄 BOX FANTASY (PINK) - RM65 exc postage
1. Lipmatte code Romance
2. Lipmatte code Naked
3. Mint lipglow
4. Aloe vera blusher .
.
🦄 BOX DREAM (BLUE) - RM65 exc postage 
1. Lipmatte code Sexy
2. Lipmatte code Mistress
3. Mint lipglow
4. Aloe vera blusher
.
.
COMBO FANTASYDREAM RM120 JEK
.
Dan setiap belian 1 BOX customer akan dpt PERCUMA 1 EYEBROW AUTO PENCIL berwarna dark brown yg Wawa Zainal selalu pakai. Free gift ni bernilai RM39 ❤️
.
Dapatkan sekarang! DM atau Whatsapp 0127585848 😍
.
.
#lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream #uthm #paritraja #wawacosmeticspontian
6 0 4 hours ago
BHB ep20
.
.
@syafiqkylez 
#ourkesayangan 
#SyafiqKyle
12 0 6 hours ago
BHB ep20
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
6 0 6 hours ago
BHB ep20
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
11 0 6 hours ago
@sas_kylez Profile picture

@sas_kylez

always miss ourkesayangan...
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle
#ourkesayangan 📽️igs @yanacomel.sk1 tq😘😘

always miss ourkesayangan...
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan 📽️igs @yanacomel.sk1 tq😘😘
45 1 6 hours ago
BHB ep20
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
15 0 7 hours ago
Rindu @syafiqkylez x guyssss....😘😘
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
99 3 7 hours ago
@sas_kylez Profile picture

@sas_kylez

Last sceen for bhb ep19
.
.
BHB ep19
.
.
@syafiqkylez
#SyafiqKyle
#ourkesayangan

Last sceen for bhb ep19
.
.
BHB ep19
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
20 0 7 hours ago
BHB ep19
.
.
@syafiqkylez 
#SyafiqKyle 
#ourkesayangan
27 1 7 hours ago

Top #syafiqkyle posts

@hsuribaharin Profile picture

@hsuribaharin

Tudia bakal champion dah smpai ganu dgn imej baru wohoo🤩
.
Sapa nak tengok Capik race for the first time dgn machonye jgn lupe turun beramai ramai ke Toyota Gazoo Racing Festival di Stadium Sultan Mizan Kuala Terengganu pada 6 & 7 September ini. Kasi support capik ramai2 ok. See you gais there!

#ToyotaGazooRacingMalaysia
#PushingTheLimits
#Drive
#AllAboutTheDrive #ToyotaMY
#SyafiqKyle
#Abpbh32 🎥 Cr igs @mierulashruff tq bro🌹

Tudia bakal champion dah smpai ganu dgn imej baru wohoo🤩
.
Sapa nak tengok Capik race for the first time dgn machonye jgn lupe turun beramai ramai ke Toyota Gazoo Racing Festival di Stadium Sultan Mizan Kuala Terengganu pada 6 & 7 September ini. Kasi support capik ramai2 ok. See you gais there!
⠀
#ToyotaGazooRacingMalaysia 
#PushingTheLimits
#Drive❗
#AllAboutTheDrive #ToyotaMY
#SyafiqKyle 
#Abpbh32 🎥 Cr igs @mierulashruff tq bro🌹
1,563 18 4 September, 2019
@misszhefa_sk Profile picture

@misszhefa_sk

...
Awat comei sgt 😂
.
Terima kasih buat Mama @ermafatima ,
Atas peluang yang diberikan ini, kepercayaan pada diri ini dan pengalaman sepanjang produksi bermula.Sejujurnya pelbagai perasaan wujud, kerana ini pertama kali bekerja bersama.
.
Terima kasih Ma di atas perkongsian usaha, tenaga dan masa, juga kenangan yang indah ini. Kan ku semat keluarga #pawanaisabella ini bersama semangat cinta pada agama, bangsa dan negara.
.
Ilmu yang ada ku kutip, yang baik saya ambil, yang kurang baik saya jadikan ajaran. Aliran kehidupan bergerak selari bersama keadaan yang ada disekeliling saya. Proses itu yang utama, dari segala sudut produksi, terima kasih. 💕
.
Terima kasih buat keluarga #teampawanaisabella ,
anda semua adalah sumber inspirasiku di hari-hari mendatang.
.
#pawanaisabella #istanabudaya #malaysia
Repost by @mimieishak tq 😘
.
@syafiqkylez
@jannanick
#syafiqKyle
#JannaNick
#ermafatima
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#BukanCintaAku
#kylezbysyafiqkyle
#skyloversfc
#sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez

...
Awat comei sgt 😂
.
Terima kasih buat Mama @ermafatima ,
Atas peluang yang diberikan ini, kepercayaan pada diri ini dan pengalaman sepanjang produksi bermula.Sejujurnya pelbagai perasaan wujud, kerana ini pertama kali bekerja bersama.
.
Terima kasih Ma di atas perkongsian usaha, tenaga dan masa, juga kenangan yang indah ini. Kan ku semat keluarga #pawanaisabella ini bersama semangat cinta pada agama, bangsa dan negara.
.
Ilmu yang ada ku kutip, yang baik saya ambil, yang kurang baik saya jadikan ajaran. Aliran kehidupan bergerak selari bersama keadaan yang ada disekeliling saya. Proses itu yang utama, dari segala sudut produksi, terima kasih. 💕
.
Terima kasih buat keluarga #teampawanaisabella ,
anda semua adalah sumber inspirasiku di hari-hari mendatang.
.
#pawanaisabella #istanabudaya #malaysia
Repost by @mimieishak tq 😘
.
@syafiqkylez 
@jannanick
#syafiqKyle
#JannaNick
#ermafatima
#challofc
#ABPBH32
#ABPBH2019
#BeritaHarian
#UstadAdam
#Nur #Nur2
#filempusaka
#filemnur
#pawanaisabella
#panahancinta
#BukanCintaAku
#kylezbysyafiqkyle 
#skyloversfc 
#sk7team
#Luaskankuasamusyafiqkylez
641 1 13 hours ago
Korang dah sarapan ke
Nah manis manis😝

#syafiqkyle
#JannaNick
#ToyotaGazooRacingMalaysia
#ourkesayangan

Repost @azizi_ajiji

Morning
#pawanaisabella
990 34 8 September, 2019
@pausengal53 Profile picture

@pausengal53

Sonok eh capik nyakat Janna🤪😂 “mcm budak baru balik ngaji” 🤣🤣 #jannanick #syafiqkyle
#toyotagazooracing
#toyotagazooracingmalaysia
#sayangketatsendatpadat

Sonok eh capik nyakat Janna🤪😂 “mcm budak baru balik ngaji” 🤣🤣 #jannanick #syafiqkyle 
#toyotagazooracing
#toyotagazooracingmalaysia 
#sayangketatsendatpadat
1,039 16 5 September, 2019