#syahmisazliproduction Instagram Photos & Videos

syahmisazliproduction - 6.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #syahmisazliproduction and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
2.6
Average comment
0
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Ingin mencuba sesuatu yg baru? Meh laa cuba magicilips. Mampu melembabkan dan merawat bbr anda. Calit2 3saat dah merah 😍😍😍 #magicilipshq #magicilipssabah #magicilips #anissafaizul #afbeautyhq #afbeauty #syahmisazliproduction #syahmisazli #lipgloss #lipglossmurah

Ingin mencuba sesuatu yg baru? Meh laa cuba magicilips. Mampu melembabkan dan merawat bbr anda. Calit2 3saat dah merah 😍😍😍 #magicilipshq #magicilipssabah #magicilips #anissafaizul #afbeautyhq #afbeauty #syahmisazliproduction #syahmisazli #lipgloss #lipglossmurah
11 0 1 hour ago

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat No ws sekarang tau ! -
www.wasap.my/601133850270/magiclipss

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat No ws sekarang tau ! - 
www.wasap.my/601133850270/magiclipss

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh
4 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
2 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
5 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
2 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
8 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
1 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
1 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
3 0 3 hours ago

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah
#BlusherSekandaq #SiHitamManis

BUAT APA MEKAP LAMA LAMA KALAU YG CEPAT PUN BOLEH ONZ MEKAP MCM NI ❤️
_
Guna 3 barang ja dear?
Ehh sekarang dah tambah satu lagi step utk routine mekap, kita ada #RareMascara 🤞🏻
_
Yess paling lambat 10minit jurrr,
Tak perlu usung banyak barang pun, 4 barang ni ja tau!
_
Ingat tauuu!
Empat barang ni sja lepas ni wajib ada dalam handbeg masing2, nak touch up kat mana2 pun boleh poket saiz👌🏻
_
🍏 Baby Pondesyen
💄Liptint Ice Cherry
🖤 Instant Mascara
🌈 Baby Blusher 2in1
_
Dengan #LuvlieynCosmetics mekap harian jadi mudah okayy, ampa yg belum dapatkan tu kena haaaa,
_
_
DAPATKAN SEKARANGGG JUGAKKK 🔥
_
_
Yerr jangan lupa bagi yg berminat nk buat income dengan team kami, nak jadi agent, mini agent @ dropship pun boleh whatsapp je okay 💋
_
#babypondesyen #asif #yoeparey #dramapendek #babypondesyenluvlieyn #minifoundation #foundationmakeup #muamalaysia #muahebat #syahmisazliproduction #muautara #makeupartist #makeuptutorial #fullcoveragefoundation #luvlieynjohor #luvlieynkedah #luvlieynpahang #luvlieynserdang #luvlieynkelantan #luvlieynshahalam #luvlieynbertam #luvlieynbeauty #luvlieynterengganu #luvlieynkuantan #LiptintBuah #PondesyenBuah 
#BlusherSekandaq #SiHitamManis
1 0 3 hours ago

Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic ilips ni dah ada ❤️. Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai.

Yang bestnya harga RM35 pastu kalau beli banyak lagi jimat❤️😍. Berminat boleh tekan link dekat bio kalau nak order😍

#magicilip #merahpinkgitu #afbeautyhq
#afbeautyco #afbeautyofficial #sayajual #sayapakai #magicilipawesome #magiciliphq #postage #selfpickup #syahmisazliproduction #misanul #ifavefoundation #beautyblender #kalendarafbeauty #teamnissa #teamsyahmi #teamsale #asif #anissafaizul #syahmisazli #syahmissa #maeltotey #aniulmardiah

Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic ilips ni dah ada ❤️. Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai.

Yang bestnya harga RM35 pastu kalau beli banyak lagi jimat❤️😍. Berminat boleh tekan link dekat bio kalau nak order😍

#magicilip #merahpinkgitu #afbeautyhq
#afbeautyco #afbeautyofficial #sayajual #sayapakai #magicilipawesome #magiciliphq #postage #selfpickup #syahmisazliproduction #misanul #ifavefoundation #beautyblender #kalendarafbeauty #teamnissa #teamsyahmi #teamsale #asif #anissafaizul #syahmisazli #syahmissa #maeltotey #aniulmardiah
0 0 3 hours ago

Nakkan bbr yg cantik tanpa lipmatte?? Jumlaa cuba magicilips. Konfem puas hati 😍😍😍 #syahmisazli #syahmisazliproduction #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #magicilipssabah #lipgloss

Nakkan bbr yg cantik tanpa lipmatte?? Jumlaa cuba magicilips. Konfem puas hati 😍😍😍 #syahmisazli #syahmisazliproduction #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #magicilipssabah #lipgloss
4 0 4 hours ago

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive
1 0 4 hours ago

Top #syahmisazliproduction posts

Tahniah Drama Spontan 9 berjaya meraih 1M views hanya dalam 21 jam😱🔥 Terima kasih buat semua yg support❤️ #dramaspontan #syahmisazliproduction

Tahniah Drama Spontan 9 berjaya meraih 1M views hanya dalam 21 jam😱🔥 Terima kasih buat semua yg support❤️ #dramaspontan #syahmisazliproduction
20,311 66 13 August, 2019

Nah, asif belanja mini love 💗 untk korang semua yg selalu support asif,yoe & the team.
.
👉Follow IG @asif.yoe_fansclub untuk tanda support lakonan asif & yoe
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
.
#syahmisazli #syahmisazliproduction #asifsuhaimi #asifsuhaimi02 #asifsuhaimiii02 #yoeparey #yoeparang #dramaspontan #asifyoefans #asifyoefansclub #asifyoeparey #lawak4x4 #dramaspontan #lawakhambar #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #kiniviral #viraldulu #lawakking #hbl #lawakhampeh #ysuku #y15 #ikutcarakita #jangegurami #rnab #yssproject #tiktokmalaysia #kitokenosabar #lfl

Nah, asif belanja mini love 💗 untk korang semua yg selalu support asif,yoe & the team.
.
👉Follow IG @asif.yoe_fansclub untuk tanda support lakonan asif & yoe
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
.
#syahmisazli #syahmisazliproduction #asifsuhaimi #asifsuhaimi02 #asifsuhaimiii02 #yoeparey #yoeparang #dramaspontan #asifyoefans #asifyoefansclub  #asifyoeparey #lawak4x4 #dramaspontan #lawakhambar #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #kiniviral #viraldulu #lawakking #hbl #lawakhampeh #ysuku #y15 #ikutcarakita #jangegurami #rnab #yssproject #tiktokmalaysia #kitokenosabar #lfl
2,508 9 13 November, 2019
3 budak botak👨🏼‍🦲👨🏻‍🦲👨🏽‍🦲
.
👉Follow IG @asif.yoe_fansclub untuk tanda support lakonan asif & yoe
.
✏️tag member korang
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 |
.
.
#syahmisazli #syahmisazliproduction #asifsuhaimi #asifsuhaimi02 #asifsuhaimiii02 #yoeparey #yoeparang #dramaspontan #asifyoefans #asifyoefansclub  #asifyoeparey #lawak4x4 #dramaspontan #lawakhambar #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak #kiniviral #viraldulu #lawakking #hbl #lawakhampeh #ysuku #y15 #ikutcarakita #jangegurami #rnab #yssproject #tiktokmalaysia #kitokenosabar #lfl
3,214 9 14 November, 2019

doakan kami semua selamat sampai ye 🤗 .
.
#vacationon #syahmisazliproduction #korea🇰🇷

doakan kami semua selamat sampai ye 🤗 .
.
#vacationon #syahmisazliproduction #korea🇰🇷
7,841 39 19 September, 2019