#syamnuriezmil Instagram Photos & Videos

syamnuriezmil - 5.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #syamnuriezmil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 hours
Average like
57
Average comment
0.7
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Selamat pagi ebelibadi.. Semoga segala urusan kalian hari ini dipermudahkan. Jangan lupa @fendynisme teruskan undian anda untuk abam #FendyBakry nanti ya. Tak banyak masa lagi tinggal. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular
✔✔ #DramaMrGrey
✔✔ #KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌 #NovelPopular. .
✔✔ #MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔ #KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Selamat pagi ebelibadi.. Semoga segala urusan kalian hari ini dipermudahkan. Jangan lupa @fendynisme teruskan undian anda untuk abam #FendyBakry nanti ya. Tak banyak masa lagi tinggal. .
. 
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔#FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular
✔✔#DramaMrGrey
✔✔#KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌#NovelPopular. .
✔✔#MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔#KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
32 3 2 hours ago

PEREMPUAN PALING BAHAGIA

Bahagia adalah pengorbanan. Bekorban untuk buat orang yang kita sayang bahagia,kita akan turut merasakan bahagia. Bagi ARISSA yang berasal daripada keluarga yang susah,bahagia itu adalah duit. Ada duit semuanya akan bahagia.

Tetapi makna bahagia bagi Arissa berubah apabila diberi tugas untuk menjaga Rayyan,bayi yang dijumpai di tangga masjid yang telah dibuang oleh RAFI abang RAFA. Rayyan yang merupakan anak tidak sah taraf telah dinafikan haknya oleh Rafi disebabkan Datin Zarina menghibahkan semua harta yang sepatutnya milik Rafi kepada Rayyan, Rafi berdendam.

Namun,anak tidak sah taraf hanya akan mempunyai pertalian keluarga dengan keluarga sebelah ibu yang melahirkanya dan melalui ibu susuanlah,Rayyan akan ada pertalian dengan Rafa. "Baby Rayyan? Encik letak nama dia,Rayyan?" -ARISSA
"Kenapa? Awak nak letak nama dia apa?" - RAFA
"Rosyam Nor" - ARISSA

Akibat kasih sayang dan layanan baik Arissa ke atas Rayyan, Rafa dan Datin Zarina merasakan Arissa lah calon yang sesuai untuk mennjadi isteri Rafa dan ibu susuan Rayyan. Dalam masa yang sama,tanpa pengetahuan mereka, Arissa sudah pun mula mengambil ubat hormon itu. Ini kerana mereka masing masing mempunyai alasan mereka tersendiri. Alasan Arissa adalah kerana dia sayangkan Rayyan dan menganggap Rayyan senasib denganya,yatim piatu.

PEREMPUAN PALING BAHAGIA

Bahagia adalah pengorbanan. Bekorban untuk buat orang yang kita sayang bahagia,kita akan turut merasakan bahagia. Bagi ARISSA yang berasal daripada keluarga yang susah,bahagia itu adalah duit. Ada duit semuanya akan bahagia.

Tetapi makna bahagia bagi Arissa berubah apabila diberi tugas untuk menjaga Rayyan,bayi yang dijumpai di tangga masjid yang telah dibuang oleh RAFI abang RAFA. Rayyan yang merupakan anak tidak sah taraf telah dinafikan haknya oleh Rafi disebabkan Datin Zarina menghibahkan semua harta yang sepatutnya milik Rafi kepada Rayyan, Rafi berdendam.

Namun,anak tidak sah taraf hanya akan mempunyai pertalian keluarga dengan keluarga sebelah ibu yang melahirkanya dan melalui ibu susuanlah,Rayyan akan ada pertalian dengan Rafa. "Baby Rayyan? Encik letak nama dia,Rayyan?" -ARISSA
"Kenapa? Awak nak letak nama dia apa?" - RAFA
"Rosyam Nor" - ARISSA

Akibat kasih sayang dan layanan baik Arissa ke atas Rayyan, Rafa dan Datin Zarina merasakan Arissa lah calon yang sesuai untuk mennjadi isteri Rafa dan ibu susuan Rayyan. Dalam masa yang sama,tanpa pengetahuan mereka, Arissa sudah pun mula mengambil ubat hormon itu. Ini kerana mereka masing masing mempunyai alasan mereka tersendiri. Alasan Arissa adalah kerana dia sayangkan Rayyan dan menganggap Rayyan senasib denganya,yatim piatu.
1 2 8 November, 2019

Magisnya Cinta
🌸By Syamnuriezmil
🌸Harga: RM15 (exc. postage)

Berminat ? 📲CEPAT WHATSAPP 👇👇
www.wasap.my/60194083190

#novel #novelmelayu #novelmurah #novelterpakai #novelpreloved #prelovednovel #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia #magisnyacinta #syamnuriezmil #penulisan2u

Magisnya Cinta
🌸By Syamnuriezmil
🌸Harga: RM15 (exc. postage)

Berminat ? 📲CEPAT WHATSAPP 👇👇
www.wasap.my/60194083190

#novel #novelmelayu #novelmurah #novelterpakai #novelpreloved #prelovednovel #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia #magisnyacinta #syamnuriezmil #penulisan2u
6 0 8 November, 2019

Sayang nye Nisa kat tepung gomak. Haa.. korang kalau sayangkn suami dan nak panjang usia tu, rajin rajin lah cium ketiak somi korang. Hahaha. .
.
DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Sayang nye Nisa kat tepung gomak. Haa.. korang kalau sayangkn suami dan nak panjang usia tu, rajin rajin lah cium ketiak somi korang. Hahaha. .
.
DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
207 1 5 November, 2019

Reposted from @gabby_stefnie82 (@get_regrann) - DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. . - #regrann

Reposted from @gabby_stefnie82 (@get_regrann) -  DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. . - #regrann
89 1 5 November, 2019

DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

DRAMA ADAPTASI NOVEL MR.GREY karya penulis kesayangan ramai #syamnuriezmil ini adalah novel yang dah lebih 20 kali masuk carta best seller di kedai buku tau. HEBATkan!!!. .
.
So teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
260 3 5 November, 2019

Haloo.. good morning. So amacam tugasan undian korang!! Sila teruskan undian hingga saat terakhir tempoh undian ye. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular
✔✔ #DramaMrGrey
✔✔ #KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌 #NovelPopular. .
✔✔ #MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔ #KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Haloo.. good morning. So amacam tugasan undian korang!! Sila teruskan undian hingga saat terakhir tempoh undian ye. .
. 
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔#FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular
✔✔#DramaMrGrey
✔✔#KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌#NovelPopular. .
✔✔#MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔#KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
169 0 4 November, 2019

Preloved Syamnuriezmil Volume 1 & 3 ... RM40 inc postage flexi

Poslaju tambah rm2

#syamnuriezmil #prelovednovel #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah

Preloved Syamnuriezmil Volume 1 & 3 ... RM40 inc postage flexi

Poslaju tambah rm2

#syamnuriezmil #prelovednovel #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah
2 0 4 November, 2019

Preloved ❤️ kombo #datingmrenemy & #bukanroomatebiasa
RM55 inc pos flexi
Poslaju tambah RM2

#syamnuriezmil #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah

Preloved ❤️ kombo #datingmrenemy & #bukanroomatebiasa 
RM55 inc pos flexi
Poslaju tambah RM2

#syamnuriezmil #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah
7 0 4 November, 2019

Preloved ❤️ kombo #datingmrenemy & #bukanroomatebiasa
RM55 inc pos flexi
Poslaju tambah RM2

#syamnuriezmil #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah

Preloved ❤️ kombo #datingmrenemy & #bukanroomatebiasa 
RM55 inc pos flexi
Poslaju tambah RM2

#syamnuriezmil #novelpreloved #novelterpakai #novelmurah
6 0 4 November, 2019

Abang Imdad mengambil kain dan mula mengelap pinggan dan cawan yang sudah aku basuh dan terap.
“Eh, tak payahlah abang buat ni semua. Abang pergilah berbual dengan mami dan papa. Dia orang tu semua rindukan abang.”
“El?”
Dahi aku berkerut. “Kenapa dengan El?”
“El tak rindukan abang ke?”
“Hah?”
“Kalau tak rindu... Takkan suruh Emran panggil abang balik kan?”
Eh...!
Aku tersentak!
“Kak... Jom balik! Perut dah kenyang, mata pun dah mula mengantuk. Nanti tak ada siapa nak bawa motor... Jomlah!”
Emran muncul kat dapur. Aku pandang Emran. Apa agaknya yang Emran tulis dalam mesej tu eh? Mesti ada sesuatu dalam mesej tu menyebabkan Abang Imdad balik. Takkan Emran cakap aku rindukan dia sebab itu Abang Imdad balik? Kalau tak, kenapa Abang Imdad cakap tentang rindu pula? Jangan gara-gara dia tak nak jadi pengapit untuk Talha, Emran taip benda yang Abang Imdad mahukan.
Hesy... Kalau betul...
Emran Roshan ni memang nak kena!
“Kau mesej apa kat Abang Imdad sampai dia balik?”
Aku tanya Emran sebaik aje sampai ke rumah. Tak puas hati betul aku. Emran bukannya tak tahu yang aku tak ada perasan lebih kepada Abang Imdad. Kalau dia cakap yang bukan-bukan... Memang aku ikat dia kat pokok mangga jiran depan rumah aku ni!
“Cakap macam apa yang kakak suruh cakaplah!”
“Pasal Kak Dada nak kahwin?”
“Lebih kuranglah. Kan kakak suruh Emran jadi pengapit...”
“Kau tulis apa sebenarnya ni?”
“Emran tulis...”
“Tulis apa?”
“Errr... Emran tulis...”
“Kau tulis apa, Emran Roshan?”
“Yang kakak rasa bersalah sebab tolak lamaran tu dan kakak rindukan dia?”
Mata aku terus membulat...
“EMRAN ROSHAN!!!”
Dan Emran terus cabut ke atas cepat-cepat naik ke biliknya...
Bertuah betul la!!!
#DatingMrEnemy
Emran Roshan... habislah kau! Dating Mr Enemy 33.00 masuk flexi..36.00 masuk poslaju #syamnuriezmil #novelmelayuonline #novelmelayumurah #novelmelayubestseller

Abang Imdad mengambil kain dan mula mengelap pinggan dan cawan yang sudah aku basuh dan terap.
“Eh, tak payahlah abang buat ni semua. Abang pergilah berbual dengan mami dan papa. Dia orang tu semua rindukan abang.”
“El?”
Dahi aku berkerut. “Kenapa dengan El?”
“El tak rindukan abang ke?”
“Hah?”
“Kalau tak rindu... Takkan suruh Emran panggil abang balik kan?”
Eh...!
Aku tersentak!
“Kak... Jom balik! Perut dah kenyang, mata pun dah mula mengantuk. Nanti tak ada siapa nak bawa motor... Jomlah!”
Emran muncul kat dapur. Aku pandang Emran. Apa agaknya yang Emran tulis dalam mesej tu eh? Mesti ada sesuatu dalam mesej tu menyebabkan Abang Imdad balik. Takkan Emran cakap aku rindukan dia sebab itu Abang Imdad balik? Kalau tak, kenapa Abang Imdad cakap tentang rindu pula? Jangan gara-gara dia tak nak jadi pengapit untuk Talha, Emran taip benda yang Abang Imdad mahukan.
Hesy... Kalau betul...
Emran Roshan ni memang nak kena!
“Kau mesej apa kat Abang Imdad sampai dia balik?”
Aku tanya Emran sebaik aje sampai ke rumah. Tak puas hati betul aku. Emran bukannya tak tahu yang aku tak ada perasan lebih kepada Abang Imdad. Kalau dia cakap yang bukan-bukan... Memang aku ikat dia kat pokok mangga jiran depan rumah aku ni!
“Cakap macam apa yang kakak suruh cakaplah!”
“Pasal Kak Dada nak kahwin?”
“Lebih kuranglah. Kan kakak suruh Emran jadi pengapit...”
“Kau tulis apa sebenarnya ni?”
“Emran tulis...”
“Tulis apa?”
“Errr... Emran tulis...”
“Kau tulis apa, Emran Roshan?”
“Yang kakak rasa bersalah sebab tolak lamaran tu dan kakak rindukan dia?”
Mata aku terus membulat...
“EMRAN ROSHAN!!!”
Dan Emran terus cabut ke atas cepat-cepat naik ke biliknya...
Bertuah betul la!!!
#DatingMrEnemy
Emran Roshan... habislah kau! Dating Mr Enemy 33.00 masuk flexi..36.00 masuk poslaju #syamnuriezmil #novelmelayuonline #novelmelayumurah #novelmelayubestseller
10 0 3 November, 2019

Hai korang.. #Fendynisme amacam kalian ada jalankan tugasan undian untuk abam tak!!! Teruskan undian tau untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular
✔✔ #DramaMrGrey
✔✔ #KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌 #NovelPopular. .
✔✔ #MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔ #KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Hai korang.. #Fendynisme amacam kalian ada jalankan tugasan undian untuk abam tak!!! Teruskan undian tau untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
KATEGORI UNDIAN;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔#FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular
✔✔#DramaMrGrey
✔✔#KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌#NovelPopular. .
✔✔#MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔#KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
114 0 30 October, 2019

Good morning... korang dah sarapan ke.. Ni Nisa belikan Mr Grey nasi goreng buat sarapan, bukan main manja lagi Mr Grey minta disuapkan pulak.. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Good morning... korang dah sarapan ke.. Ni Nisa belikan Mr Grey nasi goreng buat sarapan, bukan main manja lagi Mr Grey minta disuapkan pulak.. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
274 1 29 October, 2019

Amacam cuti kalian semua... cuti cuti ni rajin rajin jugak mengundi ye. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Amacam cuti kalian semua... cuti cuti ni rajin rajin jugak mengundi ye. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
178 1 27 October, 2019

Selamat pagi dan Salam Jumaat. Teruskan undian kalian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2 ya.*Link undian ada kat bio. .
.
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular
✔✔ #DramaMrGrey
✔✔ #KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌 #NovelPopular. .
✔✔ #MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔ #KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Selamat pagi dan Salam Jumaat.  Teruskan undian kalian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2 ya.*Link undian ada kat bio. .
.
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔#FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular
✔✔#DramaMrGrey
✔✔#KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌#NovelPopular. .
✔✔#MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔#KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
122 3 25 October, 2019

harga : Rm 33 exc postage
.
Hanya kerana mahukan sebuah dewan sekolah bagi memudahkan anak muridnya belajar, Thiya terpaksa menyamar menjadi calon menantu Tengku Fareha untuk anaknya, Tengku Faal Haris... yang merupakan ‘seorang’ buaya! Mulanya, Thiya ingatkan penyamaran itu dah kantoi apabila Tengku Fareha betul-betul muncul. Sekali Tengku Fareha pun mula berlakon. Rupa-rupanya, Tengku Fareha ada agenda lain! Tengku Fareha menyuruh Thiya terus menyamar dan... “Auntie suruh aku buat kering. Just don’t fall for him. Tunjukkan yang aku ni bukan seorang perempuan yang boleh dia mainkan.” Kalau itulah harga bayaran sebuah dewan terpaksalah Thiya bertahan dengan Tengku Faal. Pelbagai cara yang Tengku Faal cuba buat untuk Thiya menyerah kalah untuk tidak menjadi calon menantu Tengku Fareha. Tapi, bukan Thiyalah yang mempunyai hati sekental dinosaur untuk menyerah kalah dengan ‘seorang’ buaya! “I nak tahu juga you ni spesies dinosaur yang mana. So that, I boleh tahu cara untuk pupuskan you dan keturunan you!” Dan Tengku Faal akhirnya berjaya mencari kelemahan Thiya untuk berundur diri. Dia rupanya anak Tan Sri Thaqif. Tan Sri Thaqif pula kagum dengan Tengku Faal yang pandai menguruskan syarikatnya sendiri. Lagilah mudah untuk Tengku Faal menyuruh Thiya mengaku kalah. “Ayah terkejut bila Faal kenal adik. Tapi, ayah percaya jodoh...” Baru sahaja Thiya nak berbaik dengan ayah... takkan nak bergaduh semula gara-gara tak mahu dikahwinkan dengan Tengku Faal. Nak tak nak terpaksalah Thiya mengundur diri. Ingatkan... apabila dinasour dah mengaku kalah, buaya dah menang cerita itu terhenti di sini. Tiba-tiba Tengku Faal pula beria-ia nak dijodohkan dengan Thiya. Dia memberikan Thiya tiga minggu untuk buat keputusan. “Saya tak tahu apa agenda awak, Tengku Faal. Tapi apa yang saya tahu if you treat me like a game, I'll show you how to play!" "So, I'll treat you like my queen will you treat me like your king?" Muncul Firas Amsyar, membuatkan Tengku Faal lebih berusaha untuk menyakinkan Thiya yang dia adalah jodoh pilihan untuk Thiya. Bukannya Firas Amsyar, lelaki yang pernah berada dalam hati Thiya suatu ketika dulu sebelum menghilang
.
#kembalimencintai #syamnuriezmil #karyaseni

harga : Rm 33 exc postage
.
Hanya kerana mahukan sebuah dewan sekolah bagi memudahkan anak muridnya belajar, Thiya terpaksa menyamar menjadi calon menantu Tengku Fareha untuk anaknya, Tengku Faal Haris... yang merupakan ‘seorang’ buaya! Mulanya, Thiya ingatkan penyamaran itu dah kantoi apabila Tengku Fareha betul-betul muncul. Sekali Tengku Fareha pun mula berlakon. Rupa-rupanya, Tengku Fareha ada agenda lain! Tengku Fareha menyuruh Thiya terus menyamar dan... “Auntie suruh aku buat kering. Just don’t fall for him. Tunjukkan yang aku ni bukan seorang perempuan yang boleh dia mainkan.” Kalau itulah harga bayaran sebuah dewan terpaksalah Thiya bertahan dengan Tengku Faal. Pelbagai cara yang Tengku Faal cuba buat untuk Thiya menyerah kalah untuk tidak menjadi calon menantu Tengku Fareha. Tapi, bukan Thiyalah yang mempunyai hati sekental dinosaur untuk menyerah kalah dengan ‘seorang’ buaya! “I nak tahu juga you ni spesies dinosaur yang mana. So that, I boleh tahu cara untuk pupuskan you dan keturunan you!” Dan Tengku Faal akhirnya berjaya mencari kelemahan Thiya untuk berundur diri. Dia rupanya anak Tan Sri Thaqif. Tan Sri Thaqif pula kagum dengan Tengku Faal yang pandai menguruskan syarikatnya sendiri. Lagilah mudah untuk Tengku Faal menyuruh Thiya mengaku kalah. “Ayah terkejut bila Faal kenal adik. Tapi, ayah percaya jodoh...” Baru sahaja Thiya nak berbaik dengan ayah... takkan nak bergaduh semula gara-gara tak mahu dikahwinkan dengan Tengku Faal. Nak tak nak terpaksalah Thiya mengundur diri. Ingatkan... apabila dinasour dah mengaku kalah, buaya dah menang cerita itu terhenti di sini. Tiba-tiba Tengku Faal pula beria-ia nak dijodohkan dengan Thiya. Dia memberikan Thiya tiga minggu untuk buat keputusan. “Saya tak tahu apa agenda awak, Tengku Faal. Tapi apa yang saya tahu if you treat me like a game, I'll show you how to play!" "So, I'll treat you like my queen will you treat me like your king?" Muncul Firas Amsyar, membuatkan Tengku Faal lebih berusaha untuk menyakinkan Thiya yang dia adalah jodoh pilihan untuk Thiya. Bukannya Firas Amsyar, lelaki yang pernah berada dalam hati Thiya suatu ketika dulu sebelum menghilang
.
#kembalimencintai #syamnuriezmil #karyaseni
13 2 24 October, 2019

|23102019| #maklayannovel #prelovednovel shopping thru @novel_melayu_malaysia Thank you for being patience with me and sis happy with all d novel2. .
#aciklana
#unaunee
#syamnuriezmil
#aimyhaniya

|23102019| #maklayannovel #prelovednovel shopping thru @novel_melayu_malaysia Thank you for being patience with me and sis happy with all d novel2. . 
#aciklana 
#unaunee 
#syamnuriezmil
#aimyhaniya
16 4 23 October, 2019

Teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian hampa ya
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular
✔✔ #DramaMrGrey
✔✔ #KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌 #NovelPopular. .
✔✔ #MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔ #KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Teruskan undian untuk #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2.*Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian hampa ya
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔#FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular
✔✔#DramaMrGrey
✔✔#KanKuKejarCintaKamu. .
.
📌#NovelPopular. .
✔✔#MrGrey karya #Syamnuriezmil
✔✔#KanKukejarCintaKamu Karya #FauziahAshari. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
86 0 22 October, 2019

Soal hati.. bukan mudah untuk difahami. Mungkin Drama Mr Grey banyak mengajar kita mengenai soal hati. Mudah untuk kita jatuh hati.. dan mudah juga hati untuk dilukai dan disakiti. Seandainya ada hati yang kalian telah berjaya miliki dan curi, jagailah iya sepenuh hati... .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌 #TelenovelaPopular - ✔✔ #DramaMrGrey. .
.
📌 #NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .

Soal hati.. bukan mudah untuk difahami. Mungkin Drama Mr Grey banyak mengajar kita mengenai soal hati. Mudah untuk kita jatuh hati.. dan mudah juga hati untuk dilukai dan disakiti. Seandainya ada hati yang kalian telah berjaya miliki dan curi, jagailah iya sepenuh hati... .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. *Link undian ada kat bio. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2;
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
✔✔ #FendyBakry. .
.
📌#TelenovelaPopular - ✔✔#DramaMrGrey. .
.
📌#NovelPopular - ✔✔ #MrGrey Karya #Syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
42 0 21 October, 2019

Selamat berhujung minggu. #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2 dan abam #FendyBakry
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
📌 #TelenovelaPopular
#DramaMrGrey #KanKukejarCintaKamu
📌 #NovelPopular
#MrGrey karya #syamnuriezmil
#KanKukejarCintaKamu karya #fauziahashari
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
.
*Link undian ada kat bio.

Selamat berhujung minggu. #AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. .
.
Teruskan undian untuk Fasa-2 dan abam #FendyBakry
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
📌#TelenovelaPopular 
#DramaMrGrey #KanKukejarCintaKamu
📌#NovelPopular
#MrGrey karya #syamnuriezmil
#KanKukejarCintaKamu karya #fauziahashari
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
.
*Link undian ada kat bio.
3 0 20 October, 2019

Korang malam-malam ni jangan buat hal macam Nisa Ardina ni tau. Mr Grey pun rasa seram tau..Benda boleh bincang dulu kan. Hahahaha. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. .
.
Teruskan undian untuk Abam kita #FendyBakry. .
📌 #PelakonLelakiPopularTelenovela
📌 #TelenovelaPopular - #DramaMrGrey
📌 #NovelPopular - #MrGrey karya #syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
.
*Link undian ada kat bio.

Korang malam-malam ni jangan buat hal macam Nisa Ardina ni tau. Mr Grey pun rasa seram tau..Benda boleh bincang dulu kan. Hahahaha. .
.
#AnugerahTelenovela2019 Undian Fasa-2. .
.
Teruskan undian untuk Abam kita #FendyBakry. .
📌#PelakonLelakiPopularTelenovela
📌#TelenovelaPopular - #DramaMrGrey
📌#NovelPopular - #MrGrey karya #syamnuriezmil. .
.
#HopeforTheBest #HopeForHisSuccess
#Fendybakry #Fendynisme. .
.
*Link undian ada kat bio.
86 0 18 October, 2019

Top #syamnuriezmil posts

Hai 🤗 haaa dengar tu ladyboss kata apa ... Hero yg sesuai masih blom ketemu ... So korang blh suggest kat sini mana lah tahu sis @mfmirafilzah nampak comment korang and dia suggest kat mr director nnti 😅 Hehe
.
.
But just TAG the HERO haaa ... Jgn tambah yg bukan² ... Not allowed ... Hero yg sesuai bawa watak Zahier Adam 😄 sape yg dh baca novel wish list tu tahu lah 😄
.
.
#MiraFilzah
#comingsoon
#MegaDrama
#novelwishlist
#WishList
#syamnuriezmil
#IdeabersamaMiraFilzah
#hustleandheart
#spreadlovenothate

Hai 🤗 haaa dengar tu ladyboss kata apa ... Hero yg sesuai masih blom ketemu ... So korang blh suggest kat sini mana lah tahu sis @mfmirafilzah nampak comment korang and dia suggest kat mr director nnti 😅 Hehe
.
.
But just TAG the HERO haaa ... Jgn tambah yg bukan² ... Not allowed ... Hero yg sesuai bawa watak Zahier Adam 😄 sape yg dh baca novel wish list tu tahu lah 😄
.
.
#MiraFilzah✨ 
#comingsoon
#MegaDrama
#novelwishlist
#WishList
#syamnuriezmil 
#IdeabersamaMiraFilzah
#hustleandheart 
#spreadlovenothate
1,174 56 21 March, 2019

2 bintang ini yg akan menyinari tv anda tahun hadapan 😍😍😍😍 #WishList by #syamnuriezmil idea bersama @mfmirafilzah
.
.
#MiraFilzah
#MyBabyLoveMF
#hustleandheart
#spreadlovenothate
#Repost @hmetromy
• • • • • •
Pelakon TV Wanita Popular, Mira Filzah bersama Pelakon TV Lelaki Popular, Syafiq Kyle pada malam kemuncak #abpbh32 di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya.
FOTO HALIMATON SAADIAH SULAIMAN

2 bintang ini yg akan menyinari tv anda tahun hadapan 😍😍😍😍 #WishList by #syamnuriezmil idea bersama @mfmirafilzah
.
.
#MiraFilzah✨
#MyBabyLoveMF
#hustleandheart
#spreadlovenothate
#Repost @hmetromy
• • • • • •
Pelakon TV Wanita Popular, Mira Filzah bersama Pelakon TV Lelaki Popular, Syafiq Kyle pada malam kemuncak #abpbh32  di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya. 
FOTO HALIMATON SAADIAH SULAIMAN
2,577 2 22 September, 2019

Sayang kena buatan abang 😂😂 Tahniah liq & nisa bakal dpt 👶👏👏
#Repost @drama_mrgrey__ with @get_repost
・・・
MR GREY 💓💞
Episode 16 : Part 28
#dramamrgrey
@fendybakry
@eyra.hazali
#megadrama
#dramaadaptasinovel
#syamnuriezmil
#MaliqueGregoryKamalbinGreyMuslim
#NisaArdinabintiNizar

Sayang kena buatan abang 😂😂 Tahniah liq & nisa bakal dpt 👶👏👏
#Repost @drama_mrgrey__ with @get_repost
・・・
MR GREY 💓💞
Episode 16 : Part 28
#dramamrgrey 
@fendybakry 
@eyra.hazali
#megadrama
#dramaadaptasinovel 
#syamnuriezmil
#MaliqueGregoryKamalbinGreyMuslim
#NisaArdinabintiNizar
872 7 6 May, 2018

ala sedih nyer..nk teriak 😭😭😭😭 minggu akhir #mr.grey. esk kite sedia tisu ye @zahidazawarhan

#DRAMAMRGREY
#SYAMNURIEZMIL
*SEDIAKAN TISU SEBELOM HUJAN.
*MINGGU AKHIR

ala sedih nyer..nk teriak 😭😭😭😭 minggu akhir #mr.grey. esk kite sedia tisu ye @zahidazawarhan

#DRAMAMRGREY
#SYAMNURIEZMIL
*SEDIAKAN TISU SEBELOM HUJAN.
*MINGGU AKHIR
1,873 49 6 May, 2018

“Sayang...”
Mr. Grey menolak badan aku, menghadap dia.
“Terima kasih sebab sudi menghalalkan diri sayang untuk abang. Abang selalu berdoa, agar hubungan kita ini, dihalalkan... sampai syurga. Abang tak minta sayang banyak pun, anak sedozen pun okey...”
“Sedozen? Hesy... apalah sangat sedozen tu. Dua dozen, Nisa bagi.”
Mr. Grey ketawa. Aku tersengih.
“Abang tahu sayang mampu. Tengoklah mak... adik-beradik dia ada 14! Kalau 14 tu semua masih hidup... boleh runtuh rumah tu.”
Aku senyum. Memang meriah kenduri tadi. Itu saja cara untuk mengumpulkan semuanya. Walaupun ada abang dan kakak mak yang sudah meninggal, anak-anak mereka ada yang datang memeriahkan. Dulu, kalau tidak... aku pun ramai juga adik-beradik. Tapi, mak sering keguguran. Rezeki mak dapat anak dua. Itu pun... sorang pula dah meninggal.
Rezeki aku?
Hanya Allah SWT yang tahu.
“Dan... setia. Abang tahu, berkahwin dengan abang bukan mudah. Tapi, percayalah... dengan setia, hati kita tak boleh dibeli oleh sesiapa. Abang yakin, sayang mampu berikan itu pada abang. Boleh kan?”
“Bila abang dah lafazkan akad nikah tadi, setia itu bukan hanya setakat janji... tapi, dah jadi tanggungjawab seorang isteri pada suami. Abang tak perlu minta. Memang dah wajib seorang isteri setia kepada suaminya. Dan itu yang akan Nisa lakukan... sampai syurga. InshaAllah.”
Aku senyum. Mr. Grey senyum. .
.
#DramaMrGrey
#syamnuriezmil

“Sayang...”
Mr. Grey menolak badan aku, menghadap dia.
“Terima kasih sebab sudi menghalalkan diri sayang untuk abang. Abang selalu berdoa, agar hubungan kita ini, dihalalkan... sampai syurga. Abang tak minta sayang banyak pun, anak sedozen pun okey...”
“Sedozen? Hesy... apalah sangat sedozen tu. Dua dozen, Nisa bagi.”
Mr. Grey ketawa. Aku tersengih.
“Abang tahu sayang mampu. Tengoklah mak... adik-beradik dia ada 14! Kalau 14 tu semua masih hidup... boleh runtuh rumah tu.”
Aku senyum. Memang meriah kenduri tadi. Itu saja cara untuk mengumpulkan semuanya. Walaupun ada abang dan kakak mak yang sudah meninggal, anak-anak mereka ada yang datang memeriahkan. Dulu, kalau tidak... aku pun ramai juga adik-beradik. Tapi, mak sering keguguran. Rezeki mak dapat anak dua. Itu pun... sorang pula dah meninggal.
Rezeki aku?
Hanya Allah SWT yang tahu.
“Dan... setia. Abang tahu, berkahwin dengan abang bukan mudah. Tapi, percayalah... dengan setia, hati kita tak boleh dibeli oleh sesiapa. Abang yakin, sayang mampu berikan itu pada abang. Boleh kan?”
“Bila abang dah lafazkan akad nikah tadi, setia itu bukan hanya setakat janji... tapi, dah jadi tanggungjawab seorang isteri pada suami. Abang tak perlu minta. Memang dah wajib seorang isteri setia kepada suaminya. Dan itu yang akan Nisa lakukan... sampai syurga. InshaAllah.”
Aku senyum. Mr. Grey senyum. .
.
#DramaMrGrey
#syamnuriezmil
1,082 49 29 April, 2018

Untungnya jadi Nur! Ramai orang sayangkan dia. Tak sabarnya admin nak tengok episod kemuncak Isteri Bukan Untuk Disewa. Agak-agaknya Nur dan Noah akan bersama tak? Orang cakap, kalau dah jodoh tu, tak kan ke mana. Beribu batu perginya, kalau dah jodoh, bersatu juga akhirnya. Betul tak? 😍
.
Jangan lupa untuk menonton EPISOD AKHIR drama bersiri Isteri Bukan Untuk Disewa jam 10 malam ini hanya di saluran Astro Ria dan Ria HD.
.
Bagi yang belum dapatkan novel terhangat di pasaran, #IsteriUntukDisewa karya @syamnuriezmil, jom dapatkan sekarang di aplikasi Karyaseni atau boleh terus PM @makcikkaryaseni di Facebook. Nikmati diskaun istimewa dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia.
.
Dalam hidup, hanya ada dua pilihan, tanpa dia, kita boleh hidup atau, tanpa dia, kita tak boleh hidup. Yang mana satu... pilihan Nur? Haaa kalau nak tahu siapa pilihat hati Cik Nur kita ni, cepat dapatkan sekarang!
.
#karyaseni #penulisan2u #ksp2u #dramadaptasi #isteribukanuntukdisewa #isteriuntukdisewa #dramaadaptasinovel #syamnuriezmil #tizzaqyah #fattahamin #nowshowing #astro #astroria #NuansaSdnBhd

Untungnya jadi Nur! Ramai orang sayangkan dia. Tak sabarnya admin nak tengok episod kemuncak Isteri Bukan Untuk Disewa. Agak-agaknya Nur dan Noah akan bersama tak? Orang cakap, kalau dah jodoh tu, tak kan ke mana. Beribu batu perginya, kalau dah jodoh, bersatu juga akhirnya. Betul tak? 😍
.
Jangan lupa untuk menonton EPISOD AKHIR drama bersiri Isteri Bukan Untuk Disewa jam 10 malam ini hanya di saluran Astro Ria dan Ria HD.
.
Bagi yang belum dapatkan novel terhangat di pasaran, #IsteriUntukDisewa karya @syamnuriezmil, jom dapatkan sekarang di aplikasi Karyaseni atau boleh terus PM @makcikkaryaseni di Facebook. Nikmati diskaun istimewa dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia.
.
Dalam hidup, hanya ada dua pilihan, tanpa dia, kita boleh hidup atau, tanpa dia, kita tak boleh hidup. Yang mana satu... pilihan Nur? Haaa kalau nak tahu siapa pilihat hati Cik Nur kita ni, cepat dapatkan sekarang!
.
#karyaseni #penulisan2u #ksp2u #dramadaptasi #isteribukanuntukdisewa#isteriuntukdisewa #dramaadaptasinovel #syamnuriezmil #tizzaqyah#fattahamin #nowshowing #astro #astroria #NuansaSdnBhd
527 2 13 December, 2018

Aku tersenyum.
Teringat.
Nisa rindu abang, sangat-sangat. Kalaulah dapat dengar suara abang sikit pun tak apa. Nisa nak beritahu kita akan dapat anak kembar saja. Kalau abang tak call Nisa, Nisa akan beritahu Mak Tam Senah dan abang tak akan dapat beritahu sesiapa!
Sempat aku melihat telefon bimbit.
Masih tiada apa-apa berita daripada Mr. Grey.
Aku menyimpan album gambar yang Bangah buat untuk aku, sempena hari perkahwinan aku dengan Mr. Grey dulu. Itulah jadi peneman setiap malam. Nasib ada gambar. Kalau tak ada pun, aku ingat sampai mati.
Aku menepuk bantal. Sudah hampir pukul 12 tengah malam. Haih, tidur lewatlah ibu ni... sorry babies... ibu teruja sangat hari ini. Okey, lepas ni, ibu akan tidur tepat pukul 10 malam ya?
Tapi, baru aku nak baring...
Telefon aku berbunyi.
Dahi aku berkerut. Tak ada nombor yang keluar. Private call? Siapa? “Hello sayang. Abang tak boleh lama. Abang cuba ada satu minit. How’s your ultrasound today?”
Terkejut aku apabila mendengar suara Mr. Grey di hujung talian. “Kita akan dapat anak kembar. Semuanya normal.”
“Alhamdulillah. As I was expected.”
“Abang okey?”
“Abang okey, abang sihat. Sayang jangan risau. Abang rindu sayang sangat-sangat. Sayang jaga diri. Abang pergi dulu. Setia dengan abang ya, sayang.”
“Selalu.”
“Assalamualaikum.”
KLIK.

#DramaMrGrey
#syamnuriezmil
*toksah dok teriaklah... teriak dalam hati. Malu kat orang duk tgk... 😛

Aku tersenyum. 
Teringat.
Nisa rindu abang, sangat-sangat. Kalaulah dapat dengar suara abang sikit pun tak apa. Nisa nak beritahu kita akan dapat anak kembar saja. Kalau abang tak call Nisa, Nisa akan beritahu Mak Tam Senah dan abang tak akan dapat beritahu sesiapa!
Sempat aku melihat telefon bimbit.
Masih tiada apa-apa berita daripada Mr. Grey. 
Aku menyimpan album gambar yang Bangah buat untuk aku, sempena hari perkahwinan aku dengan Mr. Grey dulu. Itulah jadi peneman setiap malam. Nasib ada gambar. Kalau tak ada pun, aku ingat sampai mati. 
Aku menepuk bantal. Sudah hampir pukul 12 tengah malam. Haih, tidur lewatlah ibu ni... sorry babies... ibu teruja sangat hari ini. Okey, lepas ni, ibu akan tidur tepat pukul 10 malam ya? 
Tapi, baru aku nak baring...
Telefon aku berbunyi. 
Dahi aku berkerut. Tak ada nombor yang keluar. Private call? Siapa? “Hello sayang. Abang tak boleh lama. Abang cuba ada satu minit. How’s your ultrasound today?”
Terkejut aku apabila mendengar suara Mr. Grey di hujung talian. “Kita akan dapat anak kembar. Semuanya normal.”
“Alhamdulillah. As I was expected.”
“Abang okey?”
“Abang okey, abang sihat. Sayang jangan risau. Abang rindu sayang sangat-sangat. Sayang jaga diri. Abang pergi dulu. Setia dengan abang ya, sayang.”
“Selalu.”
“Assalamualaikum.”
KLIK.

#DramaMrGrey
#syamnuriezmil
*toksah dok teriaklah... teriak dalam hati. Malu kat orang duk tgk... 😛
962 34 8 May, 2018