#syukurselalu Instagram Photos & Videos

syukurselalu - 2m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #syukurselalu and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
45.1
Average comment
0.7
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

Abyy 190719 khecil Abyy 190220 khecil

Selamat hari u spesial buat kita brdua
Dimna kita bertemu & sling menatap
Meski tak prcya tpi itu nyata... Smga dngan
Angkat 7 kita lebih dewasa & sling prcya
Langit tak slalu mendung krna akan ada pelangi
Datang menghiasi hati2mu setelah hujan trun tpi sekrng air hujan trun dngan penuh kebahagiaan n ksh syang stiap hari... Di setiap waktu air hujan penuh dngan senyuman mu.. Qu bahagia memiliki mu. Ttp dewasa dlm menyikapi hal apapun ya smakin kuat dlm menghadapi smua cobaaa & slalu istiqomah yaa.. I miss u my khecil qu 😘😘😘😘😍😍😍 smuaa mnjdi lebih baik jika komunikasi ttp trjagaaa amiin
#allahuakbar❤️
#syukurselalu
#sayangkhecil

Abyy  190719  khecil  Abyy 190220  khecil

Selamat hari u spesial buat kita brdua 
Dimna kita bertemu & sling menatap 
Meski tak prcya tpi itu nyata... Smga dngan 
Angkat 7 kita lebih dewasa & sling prcya
 Langit tak slalu mendung krna akan ada pelangi 
Datang menghiasi hati2mu setelah hujan trun tpi sekrng air hujan trun dngan penuh kebahagiaan n ksh syang stiap hari... Di setiap waktu air hujan penuh dngan senyuman mu.. Qu bahagia memiliki mu. Ttp dewasa dlm menyikapi hal apapun ya smakin kuat dlm menghadapi smua cobaaa & slalu istiqomah yaa.. I miss u my khecil qu 😘😘😘😘😍😍😍 smuaa mnjdi lebih baik jika komunikasi ttp trjagaaa amiin 
#allahuakbar❤️
#syukurselalu 
#sayangkhecil
1 0 13 hours ago

Lempar sekeping untok kenangan🙌🏼
#hartadunia
#syukurselalu
#simpanharitua

Lempar sekeping untok kenangan🙌🏼
#hartadunia
#syukurselalu
#simpanharitua
4 0 13 hours ago

x smua manusia boleh memahami isi perut manusia😂bosan😑
#syukurselalu
#pantairemis

x smua manusia boleh memahami isi perut manusia😂bosan😑
#syukurselalu 
#pantairemis
6 0 13 hours ago

Alaaa!! suprise sangat anak murid dia ni😘 terharu tengok best sangat! .
.
.
Tetibe rindu moment time kat asrama dulu😭 rindu!!diaorang baik baik surprisekan,wish,sambut,baling air dari tingkat atas,acah2 ajak gi cek bangunan,gi lalu kt tmpt kuda acah2 kunci pintu😂wish tulis besar2 pakai kertas biase,beli kek,tutup lampu time bawak kek macam2 hadiah😢adoii teringat sgt!!
Memang gempak sangat surprise diaorang,tak dijangka begitu🌷
@mydear_k.yah tira ade tk time tu?
.
.
Kenangan tak pernah terluput langsung dari ingatan sampai bile bile❤️ya Allah Mohon Engkau kekal kan silaturahim kami hingga ke syurgaMu❤️🌷
Jazakillah khoiran kashiran sahabat❤️dunia akhirat
.
.
Bersederhana itu sunnah dan juga Indah🌷jangan kau sedih jika kau tak semewah orang2 disekelilingmu❤️
#syukurselalu
#AllahBeriBahagia
#duajdihati

Alaaa!! suprise sangat anak murid  dia ni😘 terharu tengok best sangat! .
.
.
Tetibe rindu moment time kat asrama dulu😭 rindu!!diaorang baik baik surprisekan,wish,sambut,baling air dari  tingkat atas,acah2 ajak gi cek bangunan,gi lalu kt tmpt kuda acah2 kunci pintu😂wish tulis besar2 pakai kertas biase,beli kek,tutup lampu time bawak kek macam2 hadiah😢adoii teringat sgt!!
Memang gempak sangat surprise diaorang,tak dijangka begitu🌷
@mydear_k.yah tira ade tk time tu?
.
.
Kenangan tak pernah terluput langsung dari ingatan sampai bile bile❤️ya Allah Mohon Engkau kekal kan silaturahim kami hingga ke syurgaMu❤️🌷
Jazakillah khoiran kashiran sahabat❤️dunia akhirat
.
.
Bersederhana itu sunnah dan juga Indah🌷jangan kau sedih jika kau tak semewah orang2 disekelilingmu❤️
#syukurselalu 
#AllahBeriBahagia 
#duajdihati
2 0 13 hours ago

.
. 🌸KURUNG DHIYA🌸
.
.
1 PASANG RM99 + FREE POSTAGE
. SIZE : S, M, L, XL, XXL
COLOR : 5 PILIHAN COLOR
MATERIAL : COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK (ZIP)
✅ BREASTFEED FRIENDLY (ZIP)
✅ TAK MELEKAT KT BADAN
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT & JATUH TERLETAK
.
READY STOCK
.
.
WHATAPPS ➡️0124977699
WHATAPPS ➡️0124977699
WHATAPPS ➡️0124977699

.
. 🌸KURUNG DHIYA🌸
.
.
1 PASANG RM99 + FREE POSTAGE
.  SIZE : S, M, L, XL, XXL
COLOR : 5 PILIHAN COLOR
MATERIAL : COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK (ZIP)
✅ BREASTFEED FRIENDLY (ZIP)
✅ TAK MELEKAT KT BADAN
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT & JATUH TERLETAK
.
READY STOCK
.
.
WHATAPPS ➡️0124977699
WHATAPPS ➡️0124977699
WHATAPPS ➡️0124977699
1 2 13 hours ago

Bismillahirommanirohim..
Ya Rahman Ya Rahim.. Jadikan kami umat Nabi Muhammad SAW yg sentiasa Menjaga Solat..
Di kukuh kan iman dan cinta kami kepada mu Ya Allah.. 😔😪 #ingatmati
#cintaallah
#hiduplebihbermakna
#syukurselalu
#solatituwajib
#tandaallahsayang
#selfmotivation
#doabuatsemua
#solat

Bismillahirommanirohim..
Ya Rahman Ya Rahim.. Jadikan kami umat Nabi Muhammad SAW yg sentiasa Menjaga Solat..
Di kukuh kan iman dan cinta kami kepada mu Ya Allah.. 😔😪 #ingatmati
#cintaallah
#hiduplebihbermakna
#syukurselalu
#solatituwajib
#tandaallahsayang
#selfmotivation
#doabuatsemua
#solat
2 0 14 hours ago

Turned 39 the other day on 17th February & can't believe will turn 40 this time around next year.
Tq to my colleagues/buddies at the office for the birthday cake!
#syukurselalu #turning40soon #familyattheoffice

Turned 39 the other day on 17th February & can't believe will turn 40 this time around next year. 
Tq to my colleagues/buddies at the office for the birthday cake! 
#syukurselalu #turning40soon #familyattheoffice
12 5 14 hours ago

#Repost @jentikhati
---
Hargai pasangan, keluarga & sahabat anda. Dia adalah kiriman Tuhan buatmu! 😊❤
.
.
.
Follow @butik.misho untuk pelbagai koleksi muslimah trending dan patuh syariah 😘
.
.
.
.

#Repost @jentikhati
---
Hargai pasangan, keluarga & sahabat anda. Dia adalah kiriman Tuhan buatmu! 😊❤
.
.
.
Follow @butik.misho untuk pelbagai koleksi muslimah trending dan patuh syariah 😘
.
.
.
.
9 1 14 hours ago

sorry tak hensem macam org lain🙏🏻☺️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kitabaikramaisayang #pendosa #hambaallah #bukananakorangkaya #syukurselalu #bakalmenantumakawak

sorry tak hensem macam org lain🙏🏻☺️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kitabaikramaisayang #pendosa #hambaallah #bukananakorangkaya #syukurselalu #bakalmenantumakawak
9 3 14 hours ago

Happy birthday to me. No matter what happens next or what happened before – I managed to stay me through all the past and future experience. I`ll never give up, and I will continue fighting!! HAPPY BIRTHDAY, HAFFIZ. 💪🏻 #istiqomahyear #syukurselalu

Happy birthday to me. No matter what happens next or what happened before – I managed to stay me through all the past and future experience. I`ll never give up, and I will continue fighting!! HAPPY BIRTHDAY, HAFFIZ. 💪🏻 #istiqomahyear #syukurselalu
6 2 14 hours ago

Skin getting better than yesterday! 😍Yeayy! Alhamdulillah! Bougas beauty tak pernah menghampakan! 🥳 Jom #skinglowingraya2020 ! Macam mana nak order?
.
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
Advance Serum 1pcs RM75, 20ml, merawat skin korang dari dalam🌹
.
Face scrub 1bottle RM49, 100g, sental kuatkuat pun takda effect apa apa sebab tekstur scrub sangat lembut dan halus😍😍
.
Cleanser 1bottle RM69, 150ml, gentle and clean, pump, senang dibilas dan menjadikan kulit lebih bersih dan tidak kusam❤️
.
Moisturizer 1pcs RM65, 50g, tekstur gel sesuai untuk skin berminyak dan melembapkan skin yang kering 🌸
.
📲+601129458785
📲+601129458785
📲+601129458785
.

OPEN SLOTS FOR AGENT! Mana yang student/workers/suri rumah/masalah duit/nak saving? Meh dm cepat! FAST ACTION FAST RESULTS! 🤑 Semoga kita samasama murah rezeki selalu 💕 .
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup #facescrub #skincareroutine #skincare #bougasfacescrub

Skin getting better than yesterday! 😍Yeayy! Alhamdulillah! Bougas beauty tak pernah menghampakan! 🥳 Jom #skinglowingraya2020 ! Macam mana nak order?
.
.
DM/WS QA CEPAT! STOCK TERHAD! (click link kat bio ig @bougasbeauty.tyqasani )
.
Advance Serum 1pcs RM75, 20ml, merawat skin korang dari dalam🌹
.
Face scrub 1bottle RM49, 100g, sental kuatkuat pun takda effect apa apa sebab tekstur scrub sangat lembut dan halus😍😍
.
Cleanser 1bottle RM69, 150ml, gentle and clean, pump, senang dibilas dan menjadikan kulit lebih bersih dan tidak kusam❤️
.
Moisturizer 1pcs RM65, 50g, tekstur gel sesuai untuk skin berminyak dan melembapkan skin yang kering 🌸
.
📲+601129458785
📲+601129458785
📲+601129458785
.

OPEN SLOTS FOR AGENT! Mana yang student/workers/suri rumah/masalah duit/nak saving? Meh dm cepat! FAST ACTION FAST RESULTS! 🤑 Semoga kita samasama murah rezeki selalu 💕 .
#syukurselalu #cantikluardalam #teamkeknis #bougasbeautyQa #bougasserum #bougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasempire #serumviral #tutorialmakeup #beauty #beautifuldestinations #cantik #cantikselalu #johor #johorbahru #mua #muajohor #muamakeup #facescrub #skincareroutine #skincare #bougasfacescrub
5 0 14 hours ago

Tak semestinya xhensem xdak style hahaha puji diri sendiri jalah...selamat mlm
#syukurselalu

Tak semestinya xhensem xdak style hahaha puji diri sendiri jalah...selamat mlm 
#syukurselalu
0 1 14 hours ago

RENDAM + MINUM = KURUS!
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu.
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau.
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea

RENDAM + MINUM = KURUS! 
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu. 
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau. 
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea
0 0 14 hours ago

RENDAM + MINUM = KURUS!
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu.
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau.
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea

RENDAM + MINUM = KURUS! 
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu. 
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau. 
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea
0 0 14 hours ago

RENDAM + MINUM = KURUS!
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu.
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau.
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea

RENDAM + MINUM = KURUS! 
Hanya 3 steps mudah penyediaan Teh Dary untuk dapatkan body shape yg uolss idamkan tu. 
Yg penting dgn Teh Dary uolss akan kurus & sihat tau. 
Harini postage berjalan seperti biasa. Jom order Teh Dary skrg! 😘

#teamwana #wanadary #kitabaikramaisayang #tehDary #tehdetox #tehkurus #tehkurusno1malaysia #berbaloi #syukurselalu #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #Darytea
0 0 14 hours ago

Bonding Time Dengan En Suami
.
Sejak #PJJ ni kami hanya bertemu sebulan sekali.......alhamdulillah walaupun terpisah dengan Laut Cina Selatan tetapi hubungan kami kekal utuh selamanya, yang penting kepercayaan dan saling bertolak ansur
.
Mungkin ini juga hikmah kenapa kami tak dikurniakan zuriat, sunyi tu memang ada, suara2 sumbang pun banyak juga sampai kami buat dek jer.....ini semua kerja Allah s.w.t hanya yang terbaik sahaja dikurniakan kepada kami
.
Bersyukur sangat2 kerana masih punya Wali Keramat, Suami yang sangat memahami, sahabat2 yang ada waktu susah dan senang....mudah2an semuanya dipermudahkan, aamiin
.
#SyukurSelalu #TQYaAllah
#JournalKesyukuranDay04
#BahagiaDicariBukanDinanti

Bonding Time Dengan En Suami
.
Sejak #PJJ ni kami hanya bertemu sebulan sekali.......alhamdulillah walaupun terpisah dengan Laut Cina Selatan tetapi hubungan kami kekal utuh selamanya, yang penting kepercayaan dan saling bertolak ansur
.
Mungkin ini juga hikmah kenapa kami tak dikurniakan zuriat, sunyi tu memang ada, suara2 sumbang pun banyak juga sampai kami buat dek jer.....ini semua kerja Allah s.w.t hanya yang terbaik sahaja dikurniakan kepada kami
.
Bersyukur sangat2 kerana masih punya Wali Keramat, Suami yang sangat memahami, sahabat2 yang ada waktu susah dan senang....mudah2an semuanya dipermudahkan, aamiin
.
#SyukurSelalu #TQYaAllah
#JournalKesyukuranDay04
#BahagiaDicariBukanDinanti
4 0 14 hours ago

Hello everyone! Here is my secret to be shared on how I keep my bathroom fresh and smell goods at all time.

This Ambi Pur Bathroom Fresh helps to deodorize smells, prevent malador and maintain freshness up to 45 days.

I have it, how about you?

#AmbiPur #BathroomFresh #SmellGood #45days #Malador #Removal #Prevention # #ambipurbathroomfresh #AmbiPurMY

Hello everyone! Here is my secret to be shared on how I keep my bathroom fresh and smell goods at all time.

This Ambi Pur Bathroom Fresh helps to deodorize smells, prevent malador and maintain freshness up to 45 days.

I have it, how about you?

#AmbiPur #BathroomFresh #SmellGood #45days #Malador #Removal #Prevention # #ambipurbathroomfresh #AmbiPurMY
28 2 14 hours ago

Good nite uncle untie😘
Puteri tido dulu😴
Puteri n nora mmg x dpt pisah🤭
#puteri1thn7blb22hr#
#syukurselalu#

Good nite uncle untie😘
Puteri tido dulu😴
Puteri n nora mmg x dpt pisah🤭
#puteri1thn7blb22hr#
#syukurselalu#
0 0 15 hours ago

Replacement lcd huawei y7 pro original DONE❗️❗️❗️🤗 ✅free tempered glass
✅free cable fast charging ✔️PORT REPAIR HANDPHONE MURAH
✔️PORT REPAIR HANDPHONE CEPAT SIAP
✔️PORT REPAIR HANDPHONE PALING PROFFESIONAL📱🔨🔩🔧 📬Kini berada di larkin perdana jb

Dah ramai yang kena kat tempat repair dan service handphone ni bila pergi sekali mesti nak pergi berkali2 bila ditanya kenapa tak cari jerk tempat repair lain.. Katenye service mantap dan mudah dibawa bincang dalam urusan deal harga dan spepart yg berkualiti mengikut bajet customer🤗 📌Call/whatsapp📲0177555380
https://hi.jomwasap.my/Nayiem
📌Call/whatsapp📲0177555380
https://hi.jomwasap.my/Nayiem
📌Call/whatsapp📲0177555380
https://hi.jomwasap.my/Nayiem 📬Waktu operasi nayiem repair4u di larkin start pukul 12tengahari-10malam☺️📱🔨🔩🔧 #repairmurahjb
#repairareapasarborongpandan
#repairarealarkinperdana
#repaircepatsiap
#repairfacetoface
#nayiemrepair4u
#syukurselalu

Replacement lcd huawei y7 pro original DONE❗️❗️❗️🤗 ✅free tempered glass
✅free cable fast charging ✔️PORT REPAIR HANDPHONE MURAH
✔️PORT REPAIR HANDPHONE CEPAT SIAP
✔️PORT REPAIR HANDPHONE PALING PROFFESIONAL📱🔨🔩🔧 📬Kini berada di larkin perdana jb

Dah ramai yang kena kat tempat repair dan service handphone ni bila pergi sekali mesti nak pergi berkali2 bila ditanya kenapa tak cari jerk tempat repair lain.. Katenye service mantap dan mudah dibawa bincang dalam urusan deal harga dan spepart yg berkualiti mengikut bajet customer🤗 📌Call/whatsapp📲0177555380
 https://hi.jomwasap.my/Nayiem
📌Call/whatsapp📲0177555380
 https://hi.jomwasap.my/Nayiem
📌Call/whatsapp📲0177555380
 https://hi.jomwasap.my/Nayiem 📬Waktu operasi nayiem repair4u di larkin start pukul 12tengahari-10malam☺️📱🔨🔩🔧 #repairmurahjb
#repairareapasarborongpandan
#repairarealarkinperdana
#repaircepatsiap
#repairfacetoface
#nayiemrepair4u
#syukurselalu
1 0 15 hours ago

Syukur AlhamduliLLAH🤲🏻.. malam² pun 0nz cod #BNCbedaksejukmoden dan #BirdNestEssenceByPna ke sek27.. terima kasih Fika, kali ke-2 berurusan dgn kak..

#zaiafizabeautyhouse #teamZaiAfiza #ZaiRisEmpire #syukurselalu #beautystuffklang #beautystuff

Syukur AlhamduliLLAH🤲🏻.. malam² pun 0nz cod #BNCbedaksejukmoden dan #BirdNestEssenceByPna ke sek27.. terima kasih Fika, kali ke-2 berurusan dgn kak..
•
#zaiafizabeautyhouse #teamZaiAfiza #ZaiRisEmpire #syukurselalu #beautystuffklang #beautystuff
3 0 15 hours ago

Syukur AlhamduliLLAH🤲🏻.. rezeki hari ni.. akak jiran dtg beli Cubremi Matte Foindation.. terima kasih kakNur sudi berurusan dgn Zai😘..

#zaiafizabeautyhouse #teamZaiAfiza #ZaiRisEmpire #syukurselalu #beautystuffklang #beautystuff

Syukur AlhamduliLLAH🤲🏻.. rezeki hari ni.. akak jiran dtg beli Cubremi Matte Foindation.. terima kasih kakNur sudi berurusan dgn Zai😘..
•
#zaiafizabeautyhouse #teamZaiAfiza #ZaiRisEmpire #syukurselalu #beautystuffklang #beautystuff
1 0 15 hours ago

"Ada Masalah, Ada Solusi"
Perjalanan hidup memang tidak selamanya mulus dan selalu sesuai dengan keinginan kita.

Ada saatnya kita menghadapi persoalan atau tantangan.
Tidak ada seorangpun yang bisa menghindar dari masalah, ia akan datang tanpa permisi dan bisa menyerang pada siapa saja..
Allah SWT memang tidak pernah menjanjikan hidup tanpa masalah, TETAPI satu hal yang pasti adalah...
Dia akan memberi kekuatan dan selalu menyediakan jalan keluarnya!

Jangan pernah menganggap persoalan sebagai penderitaan, jangan juga terlalu berfokus pada masalah sehingga bisa membuat kita menjadi stress dan depresi..
Milikilah pikiran yang positif. Dibalik suatu masalah PASTI ada suatu kebaikan, selain itu juga akan mendewasakan iman kita agar terus bertumbuh.. Jangan gentar dengan setiap masalah yang muncul.
Percayalah, disaat menghadapi jalan buntu, maka Allah sanggup memberikan jalan keluar yang terbaik..
Sebagaimana sebuah Gembok, sebesar apapun gembok itu pasti ada kunci untuk membukanya. Begitu juga dengan masalah... Sekelam apapun masalah itu PASTI ada jalan keluarnya..
Be Positive.. Be Happy!

Follow dan DM📩👇: @info_pregnantid
@info_pregnantid
@info_pregnantid
@info_pregnantid

Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan
_______________________
Contact person :
✆ Whatsapp: 081933012849
_______________________

Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! .

"Ada Masalah, Ada Solusi"
Perjalanan hidup memang tidak selamanya mulus dan selalu sesuai dengan keinginan kita.

Ada saatnya kita menghadapi persoalan atau tantangan.
Tidak ada seorangpun yang bisa menghindar dari masalah, ia akan datang tanpa permisi dan bisa menyerang pada siapa saja..
Allah SWT memang tidak pernah menjanjikan hidup tanpa masalah, TETAPI satu hal yang pasti adalah...
Dia akan memberi kekuatan dan selalu menyediakan jalan keluarnya!

Jangan pernah menganggap persoalan sebagai penderitaan, jangan juga terlalu berfokus pada masalah sehingga bisa membuat kita menjadi stress dan depresi..
Milikilah pikiran yang positif. Dibalik suatu masalah PASTI ada suatu kebaikan, selain itu juga akan mendewasakan iman kita agar terus bertumbuh.. Jangan gentar dengan setiap masalah yang muncul.
Percayalah, disaat menghadapi jalan buntu, maka Allah sanggup memberikan jalan keluar yang terbaik..
Sebagaimana sebuah Gembok, sebesar apapun gembok itu pasti ada kunci untuk membukanya. Begitu juga dengan masalah... Sekelam apapun masalah itu PASTI ada jalan keluarnya..
Be Positive.. Be Happy!

Follow dan DM📩👇: @info_pregnantid
@info_pregnantid
@info_pregnantid
@info_pregnantid

Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan
_______________________
Contact person :
✆ Whatsapp:  081933012849
_______________________

Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! .
0 1 15 hours ago

Alhamdulillah ni dia my dear childhood friend Alwani dari sekolah rendah sampai ke sekolah menengah. PhD candidate dah dia now👍 tengok la baby Dira tu cute kemain. Golden baby ni. Last time jumpa waktu kite kawin which was 9yrs ago. Dapat rezeki berjumpa malam ni sebab Wani order kek kite😊 tqvm Wani sudi order kek. Nasib la hang kursus kt Nilai.
So much things to talk.. But so short time to catch up.. Okay Wani hang kena mai rumah weekend ni. Kita borak panjang lagi..
#friendsforever
#serataian
#skhm
#syukurselalu

Alhamdulillah ni dia my dear childhood friend Alwani dari sekolah rendah sampai ke sekolah menengah. PhD candidate dah dia now👍 tengok la baby Dira tu cute kemain. Golden baby ni. Last time jumpa waktu kite kawin which was 9yrs ago. Dapat rezeki berjumpa malam ni sebab Wani order kek kite😊 tqvm Wani sudi order kek. Nasib la hang kursus kt Nilai. 
So much things to talk.. But so short time to catch up.. Okay Wani hang kena mai rumah weekend ni. Kita borak panjang lagi..
#friendsforever
#serataian
#skhm
#syukurselalu
4 0 15 hours ago

Dasyatttt!!!!... Meletop!!!! Sambutan!!!!!💥💥💥💥💥
Tahniah warga Sandakan, Sabah telah buat pilihan tetap memilih platform VRS 😍👍👍👍 Alhamdulillah program VRS BORNEO STAR DAY 2020 hari ini telah berjalan dengan jayanya.. Tahniah team Borneo 👏👏👏👏👏⭐⭐⭐⭐⭐ lebih lanjut wasap 👉https://bit.ly/31Kjbn7

#AwesomeVRS2020 #SabahVRSLuarBiasa #BendaBolehBergabungBuatApeNakBersaing #WeProduceMillionaire #SyukurSelalu

Dasyatttt!!!!... Meletop!!!! Sambutan!!!!!💥💥💥💥💥
Tahniah warga Sandakan, Sabah telah buat pilihan tetap memilih platform VRS 😍👍👍👍 Alhamdulillah program VRS BORNEO STAR DAY 2020 hari ini telah berjalan dengan jayanya.. Tahniah team Borneo 👏👏👏👏👏⭐⭐⭐⭐⭐ lebih lanjut wasap 👉https://bit.ly/31Kjbn7

#AwesomeVRS2020 #SabahVRSLuarBiasa #BendaBolehBergabungBuatApeNakBersaing #WeProduceMillionaire #SyukurSelalu
0 0 15 hours ago

Dasyatttt!!!!... Meletop!!!! Sambutan!!!!!💥💥💥💥💥
Tahniah warga Sandakan, Sabah telah buat pilihan tetap memilih platform VRS 😍👍👍👍 Alhamdulillah program VRS BORNEO STAR DAY 2020 hari ini telah berjalan dengan jayanya.. Tahniah team Borneo 👏👏👏👏👏⭐⭐⭐⭐⭐ lebih lanjut wasap 👉https://bit.ly/31Kjbn7

#AwesomeVRS2020 #SabahVRSLuarBiasa #BendaBolehBergabungBuatApeNakBersaing #WeProduceMillionaire #SyukurSelalu

Dasyatttt!!!!... Meletop!!!! Sambutan!!!!!💥💥💥💥💥
Tahniah warga Sandakan, Sabah telah buat pilihan tetap memilih platform VRS 😍👍👍👍 Alhamdulillah program VRS BORNEO STAR DAY 2020 hari ini telah berjalan dengan jayanya.. Tahniah team Borneo 👏👏👏👏👏⭐⭐⭐⭐⭐ lebih lanjut wasap 👉https://bit.ly/31Kjbn7

#AwesomeVRS2020 #SabahVRSLuarBiasa #BendaBolehBergabungBuatApeNakBersaing #WeProduceMillionaire #SyukurSelalu
0 0 15 hours ago

#syukurselalu
Percaya Rezeki Tuhan.. :)

#syukurselalu
Percaya Rezeki Tuhan.. :)
3 1 15 hours ago

🧣Tudung kanak2 by Little Dariena🧣

Tudung raya dah release yualllll... 💖💖💖 ✔️Set ibu dan anak 🧕👧
✔️Utk anak sahaja 👧
✔️Utk ibu sahaja pun blh 🧕 ✔️Ada 10 pilihan warna2 yg cun
✔️Kain sgt2 cantik

Nak lbh detail Meh wasap lelaju www.wasap.my/+601128091701/LDCarrissa 📲📲📲 #LittleDariena #TeamLittleDariena #TudungKanak2 #AnakSayaPakai #TudungLover #TudungRaya #TudungFashion #AgentBanting #TudungStyle #tudungbudakcomel #HijabistaKids #Alhamdulillah #SyukurSelalu

🧣Tudung kanak2 by Little Dariena🧣

Tudung raya dah release yualllll... 💖💖💖 ✔️Set ibu dan anak 🧕👧
✔️Utk anak sahaja 👧
✔️Utk ibu sahaja pun blh 🧕 ✔️Ada 10 pilihan warna2 yg cun
✔️Kain sgt2 cantik

Nak lbh detail Meh wasap lelaju www.wasap.my/+601128091701/LDCarrissa 📲📲📲 #LittleDariena #TeamLittleDariena #TudungKanak2 #AnakSayaPakai #TudungLover #TudungRaya #TudungFashion #AgentBanting #TudungStyle #tudungbudakcomel #HijabistaKids #Alhamdulillah #SyukurSelalu
0 0 15 hours ago

Selamat malam akak abang untie uncle time to sleepzzz #syukurselalu

Selamat malam akak abang untie uncle time to sleepzzz#syukurselalu
0 0 15 hours ago

😙diet SURIKURUS tak complicated tau. Malas masak? Boleh je ikut selera makan di kedai 🥘🥘
.
Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN!
✔️Turun berat & Shaping.
✔️Mealplan PERSONALISE MUDAH.
✔️Challenges & Homework.
✔️Group Coaching WANITA SAHAJA.
✔️Grocery List & Snacks Idea.
✔️Kelas Kurus Online.
✔️Rewards and Recognition.
✔️Video Senaman.
📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU.
💯Turun berat bagi yang ikut guideline.
.
TENTANG PROGRAM KAMI
.
🍚Boleh makan nasi.
🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
❌Tak wajib eat clean.
❌Tak wajib senaman.
❌Tak boleh berlapar.
❌Tak wajib masak.
.
‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️
.
.
START NOW📲019.451 4939
.
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
🔥ONLINE COACHING PALING MUDAH DAN BERKESAN.

😙diet SURIKURUS tak complicated tau. Malas masak? Boleh je ikut selera makan di kedai 🥘🥘
.
Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN!
✔️Turun berat & Shaping.
✔️Mealplan PERSONALISE MUDAH.
✔️Challenges & Homework.
✔️Group Coaching WANITA SAHAJA.
✔️Grocery List & Snacks Idea.
✔️Kelas Kurus Online.
✔️Rewards and Recognition.
✔️Video Senaman.
📓 e-book Resepi MASAKAN MELAYU.
💯Turun berat bagi yang ikut guideline.
.
TENTANG PROGRAM KAMI
.
🍚Boleh makan nasi.
🍗Boleh makan ayam/ikan goreng.
❌Tak wajib eat clean.
❌Tak wajib senaman.
❌Tak boleh berlapar.
❌Tak wajib masak.
.
‼️MULAKAN DENGAN SURIKURUS ‼️
.
.
START NOW📲019.451 4939
.
30 DAYS TRIAL AVAILABLE.
🔥ONLINE COACHING PALING MUDAH DAN BERKESAN.
0 1 15 hours ago

Alhamdullillah first game 3 mata🤟
#ligaamaturkuantan2020
#putramech
#syukurselalu
# 12

Alhamdullillah first game 3 mata🤟
#ligaamaturkuantan2020
#putramech
#syukurselalu
# 12
40 0 16 hours ago
Kita x sama dgn yg lain,kita adalah #wansandwich,kalau Ade yg nk buat majlis2 kami sedia dgn pelbagai menu sandwich Dan wrap... #wansandwich #kualalumpur #sandwichoftheday #sandwiches #malaysianfood #foodstagram #sandwichjalanan #sandwichsehat #malayasiasandwich #chefmalaysia #akubeliakujual #asiansandwich #syukurselalu #hatergonahate
7 0 16 hours ago

Top #syukurselalu posts

Aku sayang kau.
.
Jom tengok full video dekat youtube channel “Asyraf Rozami”
. w/ @daena.hans
.
Tag member korang
.
#sajat #arvideos #lawak #syukurselalu #astrogempak #kawan #akusayangkau

Aku sayang kau.
.
Jom tengok full video dekat youtube channel “Asyraf Rozami”
.  w/ @daena.hans
.
Tag member korang
.
#sajat #arvideos #lawak #syukurselalu #astrogempak #kawan #akusayangkau
71,639 317 9 February, 2020

Use your smile to change the world. Dont let the world change your smile 💯📌 . 📸: @omarnxjmi .

#nkstudio #setepekea #brocuba #ootd #adidasmy #syukurselalu #positifsentiasa #spreadpositivevibes

Use your smile to change the world. Dont let the world change your smile 💯📌 . 📸: @omarnxjmi .

#nkstudio #setepekea #brocuba #ootd #adidasmy #syukurselalu #positifsentiasa #spreadpositivevibes
33,600 89 14 February, 2020

JANGAN PALAU MASYARAKAT! Make sure mereka tidak keseorangan 📌💯 iklan moral ni dibawa khas oleh NK STUDIO ft @_eastbidy 😂😂 . .

#nkstudio #setepekea #brocuba #iklanmoral #syukurselalu #positifsentiasa #lawakhangit #lawak_hambar @lawakhangit @lawak_hambar #zonlawak #astrogempak

JANGAN PALAU MASYARAKAT! Make sure mereka tidak keseorangan 📌💯 iklan moral ni dibawa khas oleh NK STUDIO ft @_eastbidy 😂😂 . .

#nkstudio #setepekea #brocuba #iklanmoral #syukurselalu #positifsentiasa #lawakhangit #lawak_hambar @lawakhangit @lawak_hambar #zonlawak #astrogempak
34,276 348 9 February, 2020

Malam ni guys 🙏🏻 Our second Shortfilm. 8:30pm. Hanya di Youtube Channel, NK STUDIO 💙✌️ Jemput tonton. .

Lakonan : @naszkenyang @fardtinted_ @omarnxjmi @mahdharabangg @afiqaduah .

#nkstudio #setepekea #brocuba #zonlawak #astrogempak #syukurselalu #positifsentiasa #youtubemalaysia

Malam ni guys 🙏🏻 Our second Shortfilm. 8:30pm. Hanya di Youtube Channel, NK STUDIO 💙✌️ Jemput tonton. .

Lakonan : @naszkenyang @fardtinted_ @omarnxjmi @mahdharabangg @afiqaduah .

#nkstudio #setepekea #brocuba #zonlawak #astrogempak #syukurselalu #positifsentiasa #youtubemalaysia
6,830 13 17 February, 2020

I have too many flaws to be perfect, but i have countless blessings to be ungrateful✨
#positif #syukurselalu

I have too many flaws to be perfect, but i have countless blessings to be ungrateful✨
#positif #syukurselalu
480 8 10 February, 2020

Hari ni, amak off. Tak larat nak mengadap dapur. Jom layan ramen di tengahari panas rembang ni 😅

#faramasakmasak #sayamasak #syukurselalu #makansedap

Hari ni, amak off. Tak larat nak mengadap dapur. Jom layan ramen di tengahari panas rembang ni 😅

#faramasakmasak #sayamasak #syukurselalu #makansedap
332 22 14 February, 2020