#takadacintasepertimu Instagram Photos & Videos

takadacintasepertimu - 89.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #takadacintasepertimu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
44.5
Average comment
0.5
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

"NAK EFFECT BIBIR YANG CUN MELECUN? JOM TRY MAGIC ILIPS"
.
Hari demi hari kena lah bergaya sikit baru la confident tu ada. Jadi apa kata anda cuba magic ilips terbaru kami yang bukan sahaja bergaya tapi juga tahan lama. Apply di bibir seharian pun tetap menawan.
.
Apa bagusnya Magic Ilips ni :
💋 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
💋 Merawat masalah bibir hitam akibat merokok
💋 Merawat masalah bibir yang kering dan merekah
💋 Tidak mudah hilang
💋 Mesra wudhuk
💋 Tahan lama (8-12jam)
.
WhatsApp Ruby 011 3749 4497
.
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"NAK EFFECT BIBIR YANG CUN MELECUN? JOM TRY MAGIC ILIPS"
.
Hari demi hari kena lah bergaya sikit baru la confident tu ada. Jadi apa kata anda cuba magic ilips  terbaru kami yang bukan sahaja bergaya tapi juga tahan lama. Apply di bibir seharian pun tetap menawan.
.
Apa bagusnya Magic Ilips ni :
💋 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
💋 Merawat masalah bibir hitam akibat merokok
💋 Merawat masalah bibir yang kering dan merekah
💋 Tidak mudah hilang
💋 Mesra wudhuk
💋 Tahan lama (8-12jam)
.
WhatsApp Ruby 011 3749 4497
.
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
9 0 2 hours ago

"NAK EFFECT BIBIR YANG CUN MELECUN? JOM TRY MAGIC ILIPS"
.
Hari demi hari kena lah bergaya sikit baru la confident tu ada. Jadi apa kata anda cuba magic ilips terbaru kami yang bukan sahaja bergaya tapi juga tahan lama. Apply di bibir seharian pun tetap menawan.
.
Apa bagusnya Magic Ilips ni :
💋 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
💋 Merawat masalah bibir hitam akibat merokok
💋 Merawat masalah bibir yang kering dan merekah
💋 Tidak mudah hilang
💋 Mesra wudhuk
💋 Tahan lama (8-12jam)
.
WhatsApp Aina 0189030610
.
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"NAK EFFECT BIBIR YANG CUN MELECUN? JOM TRY MAGIC ILIPS"
.
Hari demi hari kena lah bergaya sikit baru la confident tu ada. Jadi apa kata anda cuba magic ilips  terbaru kami yang bukan sahaja bergaya tapi juga tahan lama. Apply di bibir seharian pun tetap menawan.
.
Apa bagusnya Magic Ilips ni :
💋 Sesuai untuk lelaki dan perempuan
💋 Merawat masalah bibir hitam akibat merokok
💋 Merawat masalah bibir yang kering dan merekah
💋 Tidak mudah hilang
💋 Mesra wudhuk
💋 Tahan lama (8-12jam)
.
WhatsApp Aina 0189030610
.
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
50 0 6 hours ago

EZZA KURUNG 2.0
.
🍃Material Platinum Pearl Skin
🍃Cutting Mini kurung Moden & ada dart
🍃Sarat dengan perincian pearl beads
🍃Zip belakang baju
🍃Kain cutting duyung
🍃Pinggang getah kiri & kanan
.
🌺RM103SM/RM108SS
FREE POSTAGE
.
#takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #calaqisyapreloved #duckscarves #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #papaanakmenantu #fattzura #peplum #bajurayasedondon #tiamosweetheart #calaraya2018 #minazforzalora2018 #klspecialforce #bajubridesmaid #prelovedmadnesssale #fashionvalet #bellaammarapreloved #galeriariani #mfshawls #terapiinstagram #kurungmoden #chicnones #dukun #prelovedmurah #baju #lace #jual #comelsipipimerah

EZZA KURUNG 2.0
.
🍃Material Platinum Pearl Skin
🍃Cutting Mini kurung Moden & ada dart
🍃Sarat dengan perincian pearl beads
🍃Zip belakang baju
🍃Kain cutting duyung
🍃Pinggang getah kiri & kanan
.
🌺RM103SM/RM108SS
FREE POSTAGE
.
#takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #calaqisyapreloved #duckscarves #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #papaanakmenantu #fattzura #peplum #bajurayasedondon #tiamosweetheart #calaraya2018 #minazforzalora2018 #klspecialforce #bajubridesmaid #prelovedmadnesssale #fashionvalet #bellaammarapreloved #galeriariani #mfshawls #terapiinstagram #kurungmoden #chicnones #dukun #prelovedmurah #baju #lace #jual #comelsipipimerah
12 2 8 hours ago

)•🔽🌏🔼 Siapa yang mengajari kalian berdua untuk saling membenci ? Pernahkah kalian merasa ingin sudahi itu, kemudian berfikir untuk bersatu lalu membenci sesuatu diatas sana yang membuat kalian saling benci

#deargod #kepada #tuhan #kalian #whatdoyoumean #apa #maksud #ingin #mu #unity #united #its #logic #logika #loveisyou #becauseofyou #cinta #takadacintasepertimu #truereligion #agama #paling #benar #hahaha #sialan #bacot #janganlupabahagia #hidup #berarti #hidupmuliaataumatisyahid #pekerjakeras

)•🔽🌏🔼 Siapa yang mengajari kalian berdua untuk saling membenci ? Pernahkah kalian merasa ingin sudahi itu, kemudian berfikir untuk bersatu lalu membenci sesuatu diatas sana yang membuat kalian saling benci

#deargod #kepada #tuhan #kalian #whatdoyoumean #apa #maksud #ingin #mu #unity #united #its #logic #logika #loveisyou #becauseofyou #cinta #takadacintasepertimu #truereligion #agama #paling #benar #hahaha #sialan #bacot #janganlupabahagia #hidup #berarti #hidupmuliaataumatisyahid #pekerjakeras
5 0 14 hours ago

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Bai nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Bai 018 9654417
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Bai nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Bai 018 9654417
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
10 0 22 hours ago

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi peminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. Masha Allah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Ruby nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Ruby 011 3749 4497
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi peminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. Masha Allah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Ruby nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Ruby 011 3749 4497
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
60 0 19 January, 2020

Plastik je bercorak, design tudung simple tu batu tabur sahaja
.
Ditampil sendiri oleh aina, takde yang ready stock, korang pilih warna tudung, warna batu, aina tampal dan poskan
.
Barulah korang puas hati shopping, tudung boleh customade sendiri, ye idokk
.
.

#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

Plastik je bercorak, design tudung simple tu batu tabur sahaja
.
Ditampil sendiri oleh aina, takde yang ready stock, korang pilih warna tudung, warna batu, aina tampal dan poskan
.
Barulah korang puas hati shopping, tudung boleh customade sendiri, ye idokk
.
.

#shafiqkyle#myfullhouse #takadacintasepertimu#cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama#nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon#mirafilzah
21 2 19 January, 2020

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Bubu nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Bubu 0186699831
.
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Bubu nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Bubu 0186699831
.
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
20 0 19 January, 2020

"JANGAN KATA AKAK TAK PAYUNG"
.
Muka bekeng pom comel model kita nih, aishh mau tak tergoda sis tengok.
.
Cer tengok dekat bibir model kita, cantik kan? Munggil je nampak, berseri-seri je.
.
Apa kat tangan tu? Macam cantik je.
Tu la kotak Magic iLips untuk new version. Kalau kotak pom dah cantik isi dalam mesti lagi cantik, tu belum apply Magic iLips dekat bibir lagi, mesti cair abang-abang kat luar sana.
.
Apa yang best Magic iLips ni?
Haa meh Aina bagi tau, warna Magic iLips ni neutral je, tengok bibir model kita neutral je kan, nampak pink manja-manja gituh!.
.
Siapa-siapa yang mempunyai masalah bibir kering sangat sesuai pakai Magic iLips ni, kenapa? Sebab Magic iLips mengandungi argan oil yang boleh merawat masalah bibir kering.
.
Berminat?
WhatsApp Aina 0189030610, Aina nak bagi free gift banyak-banyak ni 😘😘
.
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"JANGAN KATA AKAK TAK PAYUNG"
.
Muka bekeng pom comel model kita nih, aishh mau tak tergoda sis tengok.
.
Cer tengok dekat bibir model kita, cantik kan? Munggil je nampak, berseri-seri je.
.
Apa kat tangan tu? Macam cantik je.
Tu la kotak Magic iLips untuk new version. Kalau kotak pom dah cantik isi dalam mesti lagi cantik, tu belum apply Magic iLips dekat bibir lagi, mesti cair abang-abang kat luar sana.
.
Apa yang best Magic iLips ni?
Haa meh Aina bagi tau, warna Magic iLips ni neutral je, tengok bibir model kita neutral je kan, nampak pink manja-manja gituh!.
.
Siapa-siapa yang mempunyai masalah bibir kering sangat sesuai pakai Magic iLips ni, kenapa? Sebab Magic iLips mengandungi argan oil yang boleh merawat masalah bibir kering.
.
Berminat?
WhatsApp Aina 0189030610, Aina nak bagi free gift banyak-banyak ni 😘😘
.
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
28 0 19 January, 2020

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK" . Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭 . Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang? . Kalau cemburu, meh Puteri nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat . Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering. . Berminat dengan Magic iLips? WhatsApp Puteri 01110136412
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutuna

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK" . Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭 . Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang? . Kalau cemburu, meh Puteri nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat . Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering. . Berminat dengan Magic iLips? WhatsApp Puteri 01110136412
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutuna
30 0 19 January, 2020

Kan dh ckp lelaki perempuan boleh konsisten pakai magicilips memang akan menjadi.!!♥️♥️♥️so tak kn guys nk tgk je depa cntik kn..meh dm puteri untuk orde🥰01110136412..setiap pembelian ade free gift tau dan caj cod hnye la free untuk area sg choh sg buaya bukit beruntung sentose taman pelangi dan selayang💋
@anissafaizul @syahmisazli @afbeautyco @afbeautyofficial @magicilips_hq @aliesaruzaman_
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

Kan dh ckp lelaki perempuan boleh konsisten pakai magicilips memang akan menjadi.!!♥️♥️♥️so tak kn guys nk tgk je depa cntik kn..meh dm puteri untuk orde🥰01110136412..setiap pembelian ade free gift tau dan caj cod hnye la free untuk area sg choh sg buaya bukit beruntung sentose taman pelangi dan selayang💋
@anissafaizul @syahmisazli @afbeautyco @afbeautyofficial @magicilips_hq @aliesaruzaman_ 
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
6 0 19 January, 2020

Tips menjemput rezeki :

Menjaga silaturrahim. Memaafkan kesalahan orang tak menjadikan kita kalah, tapi memberikan kita ketenangan dan menjemput rezeki.
InshaAllah pasti mudah rezeki masuk. • Alhamdulillah yeayy kalender 2020 dah landing, banyak manfaat kita akan dapat dengan kalender ni; contohnya kita boleh planning awal2 apa kita nak buat hujung tahun nanti. •
So sapa2 berminat untuk dapatkan kalender ni secara PERCUMA Boleh dm puteri01110136412😉🎁 #shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzahfans

Tips menjemput rezeki :

Menjaga silaturrahim. Memaafkan kesalahan orang tak menjadikan kita kalah, tapi memberikan kita ketenangan dan menjemput rezeki. 
InshaAllah pasti mudah rezeki masuk. • Alhamdulillah yeayy kalender 2020 dah landing, banyak manfaat kita akan dapat dengan kalender ni; contohnya kita boleh planning awal2 apa kita nak buat hujung tahun nanti. • 
So sapa2 berminat untuk dapatkan kalender ni secara PERCUMA Boleh dm puteri01110136412😉🎁 #shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzahfans
33 0 18 January, 2020

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Aina nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Aina 0189030610
.
.
#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

"KOTAK DAN ISI DALAM SAMA NAIK CANTIK"
.
Cantikkan Magic iLips new version ni, ada tak kat sini pengemar warna soft pink? Kalau ada kita geng 😝 jadi perminat warna soft pink ni wajib grab satu sebab kotak dia cantik sangat 😭
.
Dah la bab kotak tu, kita tengok bibir dua orang gadis menawan ni pulak. MashaAllah fuh bibir dia orang cantik lain macam. Nampak neutral, pinkish, lembap kan? Korang tak cemburu ke tengok bibir dia orang?
.
Kalau cemburu, meh Aina nak kongsi rahsia macam mana nak dapatkan bibir macam tu, simple je rahsia ni semua orang boleh buat
.
Rahsianya pakai Magic iLips je! Sapu-sapu 5 saat dah nampak bibir yang neutral, pinkish, lembap, lepas ni dah tak perlu risau dengan bibir kering.
.
Berminat dengan Magic iLips?
WhatsApp Aina 0189030610
.
.
#shafiqkyle#myfullhouse#takadacintasepertimu#cintatiadaganti#inhanna#dziyaputeringonit#kurungkedah#bawal#happinessquotes#repost#tudung#beautysecretshalicious#ashhannasclassyraya2018#ctdk#ctdklovers#solemnization#lilygraceraya2018#rizalmanpreloved#bajutunang#cikzulinkedapur#muautara#zaliapreloved#megadrama#nadiadanish#aliffshukriterlajaklaris#schawal#shaliciousfoundation#tiamosweetheart#ruffleribbon#mirafilzah
60 6 18 January, 2020

BRECHÓ É VIDA E SE TEM UMA COISA QUE EU AMO FAZER, É VIVER...
.
.
Privilégio mudar a vida de alguém, alegrar o coração de alguém com o que eu mais amo fazer...sim, é um privilégio! Obrigadooooo Deus ❤️🎬
.
________________
#bazarpaknil #bazaronline #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajual #bazarmurah #kurungmoden #takadacintasepertimu #bazarrakyat #souyoutuber #sougrataportudo @ocacareco #veradamodastyle

BRECHÓ É VIDA E SE TEM UMA COISA QUE EU AMO FAZER, É VIVER...
.
.
Privilégio mudar a vida de alguém, alegrar o coração de alguém com o que eu mais amo fazer...sim, é um privilégio! Obrigadooooo Deus ❤️🎬
.
________________
#bazarpaknil #bazaronline #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajual #bazarmurah #kurungmoden #takadacintasepertimu #bazarrakyat #souyoutuber #sougrataportudo @ocacareco #veradamodastyle
18 0 18 January, 2020
#takadacintasepertimu 😊😊
#merindukanmu 😘
5 0 17 January, 2020
DRESS PRINCESS SEDONDON
.
🌵️Material Como Crepe
🌵Rekaan yang unik di hujung lengan
🌵️Nursing & Wuduk friendly
🌵Cutting princess
🌵Rekaan layer bahagian bawah
.
DEWASA
🌺RM99SM/RM105SS
.
ANAK
🌺RM74SM/RM79SS
.
#takadacintasepertimu #tiadaarahjodohkita #calaqisyapreloved #duckscarves #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #papaanakmenantu #fattzura #peplum #bajurayasedondon #tiamosweetheart #calaraya2018 #minazforzalora2018 #klspecialforce #bajubridesmaid #prelovedmadnesssale #fashionvalet #bellaammarapreloved #galeriariani #mfshawls #terapiinstagram #kurungmoden #chicnones #dukun #prelovedmurah #baju #lace #jual #comelsipipimerah
20 0 17 January, 2020

TABUR ORIGINAL SWAROVSKI.
.
Aina belanja video kilauan batu swarovski untuk chuolls
.
Untuk batu swarovski aina guna material bawal number 1 sahaja, tak buat untuk material lain dan seangkatanya, jangan merayu aina tak layan, sebab aina nak jaga kualiti kain dan kepuasan bilamana korang dah dapat tudung ni
.
Size batu 16 tapi harga rm 45 sahaja untuk tabur penuh, harga pecah palo dah, jangan minta harga murah lagi, hahaha, nangis tubik darah kot mata aina🤣🧟‍♀️
.
.

#shafiqkyle #myfullhouse #takadacintasepertimu #cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama #nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon #mirafilzah

TABUR ORIGINAL SWAROVSKI.
.
Aina belanja video kilauan batu swarovski untuk chuolls
.
Untuk batu swarovski aina guna material bawal number 1 sahaja, tak buat untuk material lain dan seangkatanya, jangan merayu aina tak layan, sebab aina nak jaga kualiti kain dan kepuasan bilamana korang dah dapat tudung ni
.
Size batu 16 tapi harga rm 45 sahaja untuk tabur penuh, harga pecah palo dah, jangan minta harga murah lagi, hahaha, nangis tubik darah kot mata aina🤣🧟‍♀️
.
.

#shafiqkyle#myfullhouse #takadacintasepertimu#cintatiadaganti #inhanna #dziyaputeringonit #kurungkedah #bawal #happinessquotes #repost #tudung #beautysecretshalicious #ashhannasclassyraya2018 #ctdk #ctdklovers #solemnization #lilygraceraya2018 #rizalmanpreloved #bajutunang #cikzulinkedapur #muautara #zaliapreloved #megadrama#nadiadanish #aliffshukriterlajaklaris #schawal #shaliciousfoundation #tiamosweetheart #ruffleribbon#mirafilzah
25 0 16 January, 2020
Vestido vermelho com fenda 
Tamanho M
R$10,00
Usado somente 1 vez .
.
.
.
.#bazarpaknil #bazaronline #bazar #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #sayajual #bazarmurah #kurungmoden #takadacintasepertimu #bazarrakyat #curitibacool
5 0 16 January, 2020

Top #takadacintasepertimu posts

Tgk byk kali pun still tersenyum sorg2. Love you la kak ella😆Congrats again @syafiqkylez 💚
#ThankyouAllah
#SyafiqKyle
#PelakonTVLelakiPopular
#abpbh32
#CapikNeverQuit
#Nur
#TakAdaCintaSepertimu

Tgk byk kali pun still tersenyum sorg2. Love you la kak ella😆Congrats again @syafiqkylez 💚
#ThankyouAllah 
#SyafiqKyle 
#PelakonTVLelakiPopular
#abpbh32 
#CapikNeverQuit 
#Nur
#TakAdaCintaSepertimu
8,786 48 23 September, 2019

My fav scene dlm #TakAdaCintaSepertimu everytime tgk pun senyum sorg2 😆
.
Teruskan mengundi @syafiqkylez utk #AME2019 bg kategori2 dibwh👇
.
Q5- Pelakon Meletop
D5- Fesyen Meletop
F3- Bintang Filem Meletop
O5- Drama Meletop (Tak Ada Cinta Sepertimu)
B3- Filem Meletop (Langsuir)
.
untuk mengundi boleh layari ke :
🔍 www.anugerahmeletopera.com.my

atau

undian melalui sms 👇🏻.
Sms : AME 3/5/10/20 < JARAK > KOD ( Q5/D5/F3/O5/B3 ) Hantar Ke 32777

Selamat mengundi gais😉💪❤️❤️❤️
#SyafiqKyle
#CapikNeverQuit
#TakAdaCintaSepertimu
#Langsuir
#PelakonMeletop
#BintangFilemMeletop
#DramaMeletop
#FilemMeletop
#FesyenMeletop

My fav scene dlm #TakAdaCintaSepertimu everytime tgk pun senyum sorg2 😆
.
Teruskan mengundi @syafiqkylez utk #AME2019 bg kategori2 dibwh👇
.
Q5- Pelakon Meletop
D5- Fesyen Meletop
F3- Bintang Filem Meletop
O5- Drama Meletop (Tak Ada Cinta Sepertimu)
B3- Filem Meletop (Langsuir)
.
untuk mengundi boleh layari ke :
🔍 www.anugerahmeletopera.com.my

atau

undian melalui sms 👇🏻.
Sms : AME 3/5/10/20 < JARAK > KOD ( Q5/D5/F3/O5/B3 ) Hantar Ke 32777

Selamat mengundi gais😉💪❤️❤️❤️
#SyafiqKyle
#CapikNeverQuit
#TakAdaCintaSepertimu
#Langsuir
#PelakonMeletop 
#BintangFilemMeletop 
#DramaMeletop 
#FilemMeletop
#FesyenMeletop
1,233 25 30 March, 2019

One of my fav scene in Nur. Brilliant acting by @syafiqkylez . Setiap kali tgk pun I akan nangis😭
.
Jom gais kita tingkatkn usaha vote @syafiqkylez byk2 utk #Abpbh32 #Abpbh32forSyafiqKyle
Semoga ada rezeki capik nnt InshaAllah 💪💪💪
.
Link undian : www.abpbh.com.my (Link ada di my bio ok👌 )
.
Fasa 1 (Road to Top 5)
15 Julai - 14 Ogos 2019

1. Pelakon Tv Lelaki Popular
2. Pelakon Filem Lelaki Popular
3. Artis Sensasi Popular
4. Gandingan Serasi Filem w/ @hannahdelisha (Langsuir)
5. Gandingan Serasi Drama w/ @aamyrarosli (Nur) & @zahirahmacwilson (Tak Ada Cinta Sepertimu)

#abpbh32
#abpbh32forsyafiqkyle
#SyafiqKyle
#TakAdaCintaSepertimu
#Nur
#Nur2
#SenafasRindu
#BukanCintaAku
#SuamikuPalingSweet
#FilemLangsuir
#Mentari
#Hassan
#PengantinLariCulikArtis

One of my fav scene in Nur. Brilliant acting by @syafiqkylez . Setiap kali tgk pun I akan nangis😭
.
Jom gais kita tingkatkn usaha vote @syafiqkylez byk2 utk #Abpbh32 #Abpbh32forSyafiqKyle 
Semoga ada rezeki capik nnt InshaAllah 💪💪💪
.
Link undian : www.abpbh.com.my (Link ada di my bio ok👌 )
.
Fasa 1 (Road to Top 5)
15 Julai - 14 Ogos 2019

1. Pelakon Tv Lelaki Popular
2. Pelakon Filem Lelaki Popular
3. Artis Sensasi Popular
4. Gandingan Serasi Filem w/ @hannahdelisha (Langsuir)
5. Gandingan Serasi Drama w/ @aamyrarosli (Nur) & @zahirahmacwilson (Tak Ada Cinta Sepertimu)

#abpbh32
#abpbh32forsyafiqkyle
#SyafiqKyle
#TakAdaCintaSepertimu
#Nur
#Nur2
#SenafasRindu
#BukanCintaAku 
#SuamikuPalingSweet 
#FilemLangsuir
#Mentari
#Hassan
#PengantinLariCulikArtis
5,651 54 21 July, 2019

Athea X Hazran ❤ #takadacintasepertimu

Athea X Hazran ❤ #takadacintasepertimu
1,760 13 20 June, 2019

Ingat tunang Hazran je ke nak diet. Tunang Aiman Hakim pun nak cantik tauuu, tapi dah cantik dan hot masalahnyaaa 😝❤️ .
.
Hazran kata Athea dah cantik, tak payah diet2. Kemain dari hati naww pujiannya Hazrann, terpancar keikhlasan tuuu 😝 Ha jom la kita makan jom .
.
#TakAdaCintaSepertiMu #ZahirahMacwilson

Ingat tunang Hazran je ke nak diet. Tunang Aiman Hakim pun nak cantik tauuu, tapi dah cantik dan hot masalahnyaaa 😝❤️ .
. 
Hazran kata Athea dah cantik, tak payah diet2. Kemain dari hati naww pujiannya Hazrann, terpancar keikhlasan tuuu 😝 Ha jom la kita makan jom .
. 
#TakAdaCintaSepertiMu #ZahirahMacwilson
1,693 7 12 July, 2019

Tiga tiga ni angau/ rindu dekat wife/ bakal wife masing masing 😂 Siapa paling parah nampak gayanya? .
.
Sorang rindu sebab long-distance relationship. Sorang sebab baru baik koma 😂. Sorang lagi memang sejak azali mengada 🙄🤣.
.
#CPcompare #JanganBenciCintaku #TakAdaCintaSepertiMu #CuriCuriCinta

Tiga tiga ni angau/ rindu dekat wife/ bakal wife masing masing 😂 Siapa paling parah nampak gayanya? .
. 
Sorang rindu sebab long-distance relationship. Sorang sebab baru baik koma 😂. Sorang lagi memang sejak azali mengada 🙄🤣.
.
#CPcompare #JanganBenciCintaku #TakAdaCintaSepertiMu #CuriCuriCinta
837 4 10 July, 2019