#takundur Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #takundur and here's what we found interesting.

Inside 10 Posts

Time between posts:
91 hours
Average like
171.6
Average comment
4
Posts with video
7/10
Posts with photo
3/10

Hashtag Popularity

For the second winz..🥳🤲🏻✨
Terima kasih mana yg support kami..💕🥰
#sweetliciousmaju
#dahmasyuk
#takundur
#entreprenuership
#entrepreneurshipsubject
29 0 16 October, 2019
@en_ragaman Profile picture

@en_ragaman

Tempat Hilangkan Stress

Tenang hadapi masalah hidup...jangan stress...
PENTINGKAN PERKARA YANG LEBIH PENTING, BERBANDING YANG PENTING, ABAIKAN YANG TIDAK PENTING KERANA YANG PALING PENTING ITULAH YANG TERPENTING...
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#tenangisgood #sapkoklu #surya #haatepuk #payungsatukali #bukankalengkaleng #takundur #senangbuatduit #kerjamudah #simple #bujangsenang #indah #masyuk #videoterkini #lawakbatak #lawakhangit #videokelakar #disiplin #fokus #moodon #merecikhawau #visitmyig #trendingvideo #jarang❌on #payung #janganlupabahagia #jangancakapabangtakpayung #ragaman #repost

Tenang hadapi masalah hidup...jangan stress...
PENTINGKAN PERKARA YANG LEBIH PENTING, BERBANDING YANG PENTING, ABAIKAN YANG TIDAK PENTING KERANA YANG PALING PENTING ITULAH YANG TERPENTING...
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#tenangisgood#sapkoklu#surya#haatepuk#payungsatukali#bukankalengkaleng#takundur#senangbuatduit#kerjamudah#simple#bujangsenang#indah#masyuk#videoterkini#lawakbatak#lawakhangit#videokelakar#disiplin#fokus#moodon#merecikhawau#visitmyig#trendingvideo#jarang❌on#payung#janganlupabahagia#jangancakapabangtakpayung#ragaman#repost
415 13 15 October, 2019
Tag&like
.
.
.
.
.
.
.support @vidapeapejelaaa_
.
.
.
.
 #hatepok #kclique #dahmasyuk #tercucuk #takundur
16 0 5 October, 2019
@en_ragaman Profile picture

@en_ragaman

Macam mana lah perasaan perempuan tu, Gaisss please tengok sekali je!
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#sikitlagi #jarang❌bangau #ragaman

Macam mana lah perasaan perempuan tu, Gaisss please tengok sekali je!
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#sikitlagi#jarang❌bangau#ragaman
315 15 26 September, 2019
@_nnrjuaini Profile picture

@_nnrjuaini

💙💙💙
.
.
.
Aku tak janji untuk ada sepanjang masa dengan korang
Tapi aku ada disaat kau susah. Yang penting korang bahagia.
Kehidupan kau dalam keadaan baik.
Aku sayang korang. Aku taknak korang sedih-sedih.
Selagi aku gila, selagi aku cuba untuk hiburkan korang disaat korang perlukan.
Dan terima kasih kerana masih lagi bersama dan sudi berkawan dengan aku.
Baik buruk aku, korang ikhlas berkawan dengan aku. Aku bersyukur.
Percayalah aku sayang korang sangat².
Untuk kawan²time zaman sekolah aku, zaman jahiliah aku dulu tu(hahahaha) , walaupun tak texts macam selalu, doa aku sentiasa untuk korang di dunia dan akhirat. Maaf jarang texts, job kiri kanan masyukkk!! Hahahaha. Dah #masyuk, #takundur.
Inshaallah, nanti panjang umur dan ada rezeki kita. Kita akan jumpa lagi tau. Jangan risau mati pun still jumpa, cuma tak bercakap jela. 🤣 #mintajauhkan #matilanok .
.
. ❤️❤️❤️ #sahabat #taksempurna #terimakasih #teamgilagila #ayatjiwangsikit #hahaha #kehidupanpersahabatan #sahabatduniaakhirat #perghargaan #inshaallah #💙 #❤️

💙💙💙
.
.
.
Aku tak janji untuk ada sepanjang masa dengan korang
Tapi aku ada disaat kau susah. Yang penting korang bahagia.
Kehidupan kau dalam keadaan baik.
Aku sayang korang. Aku taknak korang sedih-sedih.
Selagi aku gila, selagi aku cuba untuk hiburkan korang disaat korang perlukan.
Dan terima kasih kerana masih lagi bersama dan sudi berkawan dengan aku.
Baik buruk aku, korang ikhlas berkawan dengan aku. Aku bersyukur. 
Percayalah aku sayang korang sangat². 
Untuk kawan²time zaman sekolah aku, zaman jahiliah aku dulu tu(hahahaha) , walaupun tak texts macam selalu, doa aku sentiasa untuk korang di dunia dan akhirat. Maaf jarang texts, job kiri kanan masyukkk!! Hahahaha. Dah #masyuk, #takundur.
Inshaallah, nanti panjang umur dan ada rezeki kita. Kita akan jumpa lagi tau. Jangan risau mati pun still jumpa, cuma tak bercakap jela. 🤣 #mintajauhkan #matilanok .
.
. ❤️❤️❤️ #sahabat #taksempurna #terimakasih #teamgilagila #ayatjiwangsikit #hahaha #kehidupanpersahabatan #sahabatduniaakhirat #perghargaan #inshaallah #💙 #❤️
23 1 25 September, 2019
No Jerawat 😂🤣
#dahmasyuk #tercucuk
#takundur
29 0 12 September, 2019

Top #takundur posts