#tamandaya Instagram Photos & Videos

tamandaya - 22.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tamandaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
46 minutes
Average like
3.2
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

新年预约开放咯🎉
欢迎询问哦~
↪0102210559 ↪wechat:bobowong8989 ♠️Black Jack Hair Studio里面(inside)
📍36, Jalan Gaya 1,Taman Gaya ,81800 Ulu Tiram

#nail #bowynnails #tamangaya #johor #gelmani #gelpedi #manicure #pedicure #art #jb #nailart #ulutiram #classicpedicure #classicmanicure #新山高雅 #jb #新山 #spamanicure #spapedicure #高雅花园 #tamandaya #desacermelang #blackjackhairstudio #weddingnails #instanails #instanailstyle

新年预约开放咯🎉
欢迎询问哦~
↪0102210559 ↪wechat:bobowong8989 ♠️Black Jack Hair Studio里面(inside)
📍36, Jalan Gaya 1,Taman Gaya ,81800 Ulu Tiram

#nail #bowynnails #tamangaya #johor #gelmani #gelpedi #manicure #pedicure #art #jb #nailart #ulutiram #classicpedicure #classicmanicure #新山高雅 #jb #新山 #spamanicure #spapedicure #高雅花园 #tamandaya #desacermelang #blackjackhairstudio #weddingnails #instanails #instanailstyle
4 0 12 hours ago

Product Info: Cushion Foundation

Type: Semi-Matte

Shade: Natural shade suits from light to medium tanned
Description:
- All day wear liquid cushion foundation
- SPF 15 - Anti-oxidants
- Help protect skin against UV damaging
- Perfect coverage for skin

RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79

watsapp +6012-742 0755 for details
.
#fayce #foundationwithwitchhazel #fayceprimeroil #buritioil #arganoil #witchhazel #faycejb #authorisedstockistjb #johorbahru #tamandaya #addaheights #bandardatoonn

Product Info: Cushion Foundation

Type: Semi-Matte

Shade: Natural shade suits from light to medium tanned 
Description:
- All day wear liquid cushion foundation
-  SPF 15 - Anti-oxidants
- Help protect skin against UV damaging
- Perfect coverage for skin

RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79 RM79

watsapp +6012-742 0755 for details
.
#fayce #foundationwithwitchhazel #fayceprimeroil #buritioil #arganoil #witchhazel #faycejb #authorisedstockistjb #johorbahru #tamandaya #addaheights #bandardatoonn
7 0 12 hours ago

No 1 banana milk in Malaysia..Creamy and milky.siapa yg nak rasa jom order sekarang.esok sume stock akan sampai.boleh cepat klik link di bio 🍌🥛🥛 #nilofapontian #nilofakotatinggi #nilofatamandaya #tamandaya #nilofajb #nilofabananamilk #nilofareadystock #readystocknilofa #nilofajohorbahru #nilofatebraucity

No 1 banana milk in Malaysia..Creamy and milky.siapa yg nak rasa jom order sekarang.esok sume stock akan sampai.boleh cepat klik link di bio 🍌🥛🥛#nilofapontian #nilofakotatinggi #nilofatamandaya #tamandaya #nilofajb #nilofabananamilk #nilofareadystock #readystocknilofa #nilofajohorbahru #nilofatebraucity
1 0 13 hours ago

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nk fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
.
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini & berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas & bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nk fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
.
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini & berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas & bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore
4 0 14 hours ago

Assalamualaikum | Salam Sejahtera Tuan/Puan,
𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈 𝐐𝐀𝐒𝐄𝐇 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑 𝐁𝐀𝐂𝐊 𝐓𝐎 𝐒𝐂𝐇𝐎𝐎𝐋 𝟏𝟐.𝟏𝟐

Qaseh Junior,
1. Sesuai Untuk Kanak-kanak
2. Sesuai Untuk Tambah Berat Badan
3. Sesuai Untuk Tingkatkan Selera Makan
4. Sesuai Untuk Fokus Dalam Belajar
5. Sesuai Untuk Anak Demam, Selesema Dan Batuk
6. Sesuai Untuk Minda Dan Tenaga
7. Sesuai Untuk Masalah Asma, Resdung Dan Tonsil.

Produk Qaseh Junior Diperakui Oleh *Persatuan Doktor-doktor Islam Malaysia (PERDIM) & Ada Sijil Halal (JAKIM)*. Harga Asal ~RM69.00~
JIMAT RM20❗
JIMAT RM20❗
JIMAT RM20❗
*Harga Promosi RM 49.00*

Pilihan Flavour Ada,
💜Qaseh Junior Asli
🧡Qaseh Junior Oren
💚Qaseh Junior Lemon
💛Qaseh Junior Manggo

Berminat? Klik link di bio atau terus whatsapp 012.232.3839 ye

#LebihMurahTapiTetapBerkualiti
#offerbulandecember #yes #aromaterapi #produkmuslim #energybooster #mindbooster #milkbooster #imunebooster #ikhtiarhamil #kurma #delima #madu #cod #kepong #desajaya #tamanehsan #tamandaya #sridamansara #amanpuri #frim #premier #adinda #kanda #junior #qasehgold #qasehadinda #qasehkanda #qasehpremier #qasehjunior

Assalamualaikum | Salam Sejahtera Tuan/Puan, 
𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐒𝐈 𝐐𝐀𝐒𝐄𝐇 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑 𝐁𝐀𝐂𝐊 𝐓𝐎 𝐒𝐂𝐇𝐎𝐎𝐋 𝟏𝟐.𝟏𝟐

Qaseh Junior, 
1. Sesuai Untuk Kanak-kanak
2. Sesuai Untuk Tambah Berat Badan
3. Sesuai Untuk Tingkatkan Selera Makan 
4. Sesuai Untuk Fokus Dalam Belajar
5. Sesuai Untuk Anak Demam, Selesema Dan Batuk
6. Sesuai Untuk Minda Dan Tenaga
7. Sesuai Untuk Masalah Asma, Resdung Dan Tonsil.

Produk Qaseh Junior Diperakui Oleh *Persatuan Doktor-doktor Islam Malaysia (PERDIM) & Ada Sijil Halal (JAKIM)*. Harga Asal ~RM69.00~
JIMAT RM20❗
JIMAT RM20❗
JIMAT RM20❗
*Harga Promosi RM 49.00*

Pilihan Flavour Ada,
💜Qaseh Junior Asli
🧡Qaseh Junior Oren
💚Qaseh Junior Lemon
💛Qaseh Junior Manggo

Berminat? Klik link di bio atau terus whatsapp 012.232.3839 ye

#LebihMurahTapiTetapBerkualiti
#offerbulandecember #yes #aromaterapi #produkmuslim #energybooster #mindbooster #milkbooster #imunebooster #ikhtiarhamil #kurma #delima #madu #cod #kepong #desajaya #tamanehsan #tamandaya #sridamansara #amanpuri #frim #premier #adinda #kanda #junior #qasehgold #qasehadinda #qasehkanda #qasehpremier #qasehjunior
2 0 15 hours ago

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nak fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
-
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini & berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas dan bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nak fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
-
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini & berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas dan bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore
1 0 16 hours ago

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nak fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
.
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini dan berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas & bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore

MEALSHAKE SHAKLEE TAMBAH SELERA MAKAN ANAK-ANAK 😍
.
"Sis, ada tak supplemen yang dapat menambah selera makan anak??? Pening nak fikir.."
.
Ramai ibu susah hati bila anak tak berselera nak makan sampai badan nampak kurus & letih je. Dah buat macam-macam cara nak pikat selera anak-anak, tapi anak still taknak makan.
.
Mesti ibu puas fikir macam mana cara nak naikkan selera makan anak-anak supaya dia membesar dengan sempurna, sihat & mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kan?
.
Jawapannya adalah #MEALSHAKE !
.
Mealshake mengandungi :
✅ Sumber protein
✅ Kalsium
✅ Vitamin & mineral penting.
.
MEALSHAKE adalah pilihan terbaik untuk MENAIKKAN SELERA MAKAN anak & beri anak nutrisi yang lengkap serta sempurna.
.
Dah ramai ibu yang mencuba MEALSHAKE ini dan berjaya menaikkan selera makan anak-anak mereka.
.
Ramai ibu-ibu kata sejak konsisten bagi anak mealshake ni, anak mereka :
❤ Jarang demam
❤ Selesema
❤ Cergas & bertenaga
❤ Tiada masalah sembelit
❤ Parut-parut luka atau kesan gigitan serangga juga hilang dengan cepat.
.
Jom dapatkan MEALSHAKE untuk anak-anak manja kita. Anak sihat, ibu ayah happy 😍
.
📲Liyana | 017-5378477
📲Liyana | 017-5378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore
1 0 16 hours ago

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE 
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore
1 0 19 hours ago

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE 
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore
0 0 19 hours ago

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore

SALE AirDara 12.12 !!! .
.
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120 💥
Buy 5 Bottles FREE 1 Bottle 
only RM 120💥
.
.
EXCLUDE COD & POSTAGE 
Valid On 12/12/2019 - 14/12/2019
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore
3 0 19 hours ago

🦋For more detail registration 2020 can directly contact us 012-7967574 or can visit our Karisma Kinderland at No 1 , Jalan Pinang 19 , TAMAN Daya . Feel free to come and join our activity and grab the special discount . 🦋

#intake #enrol #registration #2020 #tadika #kristal #karisma #desacemerlang #tamandaya #mutiararini #rawa9 #skudai #pinang19 #qualitykindergarten #tadikajohor #bestkindergarten #lovetolearn

🦋For more detail registration 2020 can directly contact us 012-7967574 or can visit our Karisma Kinderland at No 1 , Jalan Pinang 19 , TAMAN Daya . Feel free to come and join our activity and grab the special discount . 🦋

#intake #enrol #registration #2020 #tadika #kristal #karisma #desacemerlang #tamandaya #mutiararini  #rawa9 #skudai #pinang19 #qualitykindergarten #tadikajohor #bestkindergarten #lovetolearn
3 0 21 hours ago

Yay! Thank you awak sebab buat pilihan bijak untuk try product #bougasbeauty yang tengah hangat viral sekarang ni dengan shidah💃 Alhamdulillah thank you sudi beli. Any problem, nak shidah consult, nak borak2 kosong, nak ajak makan2 boleh whatsapp shidah terus okayyyy 🤪
-
To order 📲 :
Ws 017-7415148 or click link ws at ig bio @bougasjohorbahru
-
#bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #agentwanted #dropshipwanted #johorbahru #lelakimuyangdulu #elfiraloy #neelofa #bougasfacescrub #advancedserum #kekjohorbahru #utmskudai #bougasutm #bougasbeautytamandaya #tamandaya

Yay! Thank you awak sebab buat pilihan bijak untuk try product #bougasbeauty yang tengah hangat viral sekarang ni dengan shidah💃 Alhamdulillah thank you sudi beli. Any problem, nak shidah consult, nak borak2 kosong, nak ajak makan2 boleh whatsapp shidah terus okayyyy 🤪
-
To order 📲 :
Ws 017-7415148 or click link ws at ig bio @bougasjohorbahru
-
#bougasserumjb #bougasserumjohor #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #agentwanted #dropshipwanted #johorbahru #lelakimuyangdulu #elfiraloy #neelofa #bougasfacescrub #advancedserum #kekjohorbahru #utmskudai #bougasutm #bougasbeautytamandaya #tamandaya
0 0 21 hours ago

Petronas synthium activity sedang berlangsung di Petronas Taman Setia Indah 1 dari 9pagi hingga 7petang

Jom meriahkan booth jualan dgn pelbagai aktiviti yg di jalankan

Setiap pembelian minyak hitam synthium akan mendapat FREE gift eksklusif edisi petronas

JANGAN LAMBAT²

#psssetiaindah
#tamansetiaindah
#setiaindah
#tamandaya
#synthium

Petronas synthium activity sedang berlangsung di Petronas Taman Setia Indah 1 dari 9pagi hingga 7petang

Jom meriahkan booth jualan dgn pelbagai aktiviti yg di jalankan

Setiap pembelian minyak hitam synthium akan mendapat FREE gift eksklusif edisi petronas

JANGAN LAMBAT²

#psssetiaindah
#tamansetiaindah
#setiaindah
#tamandaya
#synthium
8 0 22 hours ago
okeys guys sis dh restocks lagi 150 botol AirDara 🙆🏻‍♀️
so uolls yg nk order boleh terus DM sis okey ?
.
.
cantik dalaman dan luaran 😍
.
.
#airdarajb #tamanuniversiti #skudai #bandarayajb #kempas #bandardatoonn #tebrau #senai #seelong #setiaindah #setiatropika #impianemas #mountaustin #addaheight #tamandaya #midvalley #kebunteh #stulang #kampungmelayu #tamansentosa #utm #pulaiindah #bukitmutiara #kangkarpulai #pontian #kotatinggi #muar #segamat #mersing #singapore
4 0 10 December, 2019

Top #tamandaya posts

No matter how STRONG you are, there is a day you get DOWN.
.
.
.

#selfie #tamandaya #kepong #selangor #malaysia #asian #lightroom

No matter how STRONG you are, there is a day you get DOWN.
.
.
.

#selfie #tamandaya #kepong #selangor #malaysia #asian #lightroom
510 14 5 December, 2019

宝贝早安☀️ 我到你家门口了 上车去吃点心🤤⁣

新山必吃‼️人气港式点心楼·福林园锦成茶楼🥟 超过60种点心任你挑选🔥⁣

📍2, Jalan Sagu 36, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor.⁣
⏰7.00am-1.00pm (星期三休息)⁣

✍🏻在照片标记 @johornow#johornow 就有机会透过我们的平台将你的照片作品分享给大家哦😉⁣

#JOHORNOW #就在柔佛 #johor #johorfood #jbfood #tamandaya #dimsum #dimsumjb #锦成茶楼 #新山点心 #fotd #yum #potd #igers

宝贝早安☀️ 我到你家门口了 上车去吃点心🤤⁣
⁣
新山必吃‼️人气港式点心楼·福林园锦成茶楼🥟 超过60种点心任你挑选🔥⁣
⁣
📍2, Jalan Sagu 36, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor.⁣
⏰7.00am-1.00pm (星期三休息)⁣
⁣
✍🏻在照片标记 @johornow 或 #johornow 就有机会透过我们的平台将你的照片作品分享给大家哦😉⁣
⁣
#JOHORNOW #就在柔佛 #johor #johorfood #jbfood #tamandaya #dimsum #dimsumjb #锦成茶楼 #新山点心 #fotd #yum #potd #igers
201 9 10 November, 2019

你知道面要怎么吃才最好吃吗? 我喂你吃😋⁣⁣
⁣⁣
强调健康概念的面食店「大肚肚」推出全新香辣面食系列🌶️ 主打的蔬彩面更是用12种高营养的蔬菜制成、而且❌防腐剂哦!⁣⁣
⁣⁣
📍G1, Pusat Perniagaan Taman Daya, Jalan Daya, Taman Daya, 81100, Johor Bahru, Johor.⁣⁣
⁣⁣
⏰11am - 9pm(星期一至五);9am - 9pm(星期六及日);星期四休息⁣⁣
⁣⁣
✍🏻在照片标记 @johornow#johornow 就有机会透过我们的平台将你的照片作品分享给大家哦😉⁣⁣
⁣⁣
#JOHORNOW #就在柔佛 #jbfood #tamandaya #新山美食 #健康餐 #healthymeal

你知道面要怎么吃才最好吃吗? 我喂你吃😋⁣⁣
⁣⁣
强调健康概念的面食店「大肚肚」推出全新香辣面食系列🌶️ 主打的蔬彩面更是用12种高营养的蔬菜制成、而且❌防腐剂哦!⁣⁣
⁣⁣
📍G1, Pusat Perniagaan Taman Daya, Jalan Daya, Taman Daya, 81100, Johor Bahru, Johor.⁣⁣
⁣⁣
⏰11am - 9pm(星期一至五);9am - 9pm(星期六及日);星期四休息⁣⁣
⁣⁣
✍🏻在照片标记 @johornow 或 #johornow 就有机会透过我们的平台将你的照片作品分享给大家哦😉⁣⁣
⁣⁣
#JOHORNOW #就在柔佛 #jbfood #tamandaya #新山美食 #健康餐 #healthymeal
329 1 29 September, 2019

Best coach...tq sebab sudi ajar kami.....
#tamandaya #hokies #coach 😇😂😂
*
*
*
*
*
*
*
Ada hari kita jumpa lagi yerr...

Best coach...tq sebab sudi ajar kami.....
#tamandaya #hokies #coach 😇😂😂
*
*
*
*
*
*
*
Ada hari kita jumpa lagi yerr...
138 22 17 February, 2019

Fyr nak bagitahu yang Fyr dah bawa masuk stock AINAA PALLETTE ❤ Serious best sangat guna ainaa pallette ni . Warna dia pun natural je 😍 Bila korang make up , takde lah rasa berat je muka tu 😘 Yang nak grab dengan Fyr , just tekan link kat bio atau whatsapp Fyr 01137729973 .
#teamfyladies #ainaabeautyofficial
#ainaapallete #codjb #tamandaya #datoonn #setiaindah #johorbahru #tamanmountaustin

Fyr nak bagitahu yang Fyr dah bawa masuk stock AINAA PALLETTE ❤ Serious best sangat guna ainaa pallette ni . Warna dia pun natural je 😍 Bila korang make up , takde lah rasa berat je muka tu 😘 Yang nak grab dengan Fyr , just tekan link kat bio atau whatsapp Fyr  01137729973 . 
#teamfyladies #ainaabeautyofficial
#ainaapallete #codjb #tamandaya #datoonn #setiaindah #johorbahru #tamanmountaustin
446 5 17 October, 2019

❤️❤️❤️
📍New Arrival📍
📍READY STOCK📍
.
Jumpsuit Overall Plus Size
Material: cotton linen mix (tak jarang)
❗️IMPROVED MATERIAL FROM PREVIOUS BATCH❗️
Warna: darkblue/black/armygreen
Ukuran: kindly slide for more picture
Size: A and B (rujuk ukuran dibawah)
Ukuran Ukurlilit:
.
📍Size A 📍
Dada: 26”
Pinggang: 50”
Peha: 32”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 54”
Bukaan kaki: 36”
.
📍Size B📍
Dada: 27”
Pinggang: 52”
Peha: 34”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 56”
Bukaan kaki: 34”
.
❗️ fara jual JUMPSUIT sahaja. Inner dalam tak jual ye darling but you guys can mix and match dengan basic tee korang ada
.
❗️ bahagian hujung kaki ada belah sikit (kalau bertudung molekny jahit sikit na
.
❗️ ada poket! Besttt
.
Harga:
RM70 exclude postage
Postage:
SM: RM8
SS: RM10
.
Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.

#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #slipdressplussize #dressplussize #dressbigsize #slipdressbigsize #dresssizebesar

❤️❤️❤️
📍New Arrival📍
📍READY STOCK📍
.
Jumpsuit Overall Plus Size
Material: cotton linen mix (tak jarang)
❗️IMPROVED MATERIAL FROM PREVIOUS BATCH❗️
Warna: darkblue/black/armygreen
Ukuran: kindly slide for more picture
Size: A and B (rujuk ukuran dibawah)
Ukuran Ukurlilit:
.
📍Size A 📍
Dada: 26”
Pinggang: 50”
Peha: 32”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 54”
Bukaan kaki: 36”
.
📍Size B📍
Dada: 27”
Pinggang: 52”
Peha: 34”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 56”
Bukaan kaki: 34”
.
❗️ fara jual JUMPSUIT sahaja. Inner dalam tak jual ye darling but you guys can mix and match dengan basic tee korang ada
.
❗️ bahagian hujung kaki ada belah sikit (kalau bertudung molekny jahit sikit na
.
❗️ ada poket! Besttt
.
Harga:
RM70 exclude postage
Postage:
SM: RM8
SS: RM10
.
Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.

#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah  #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #slipdressplussize #dressplussize #dressbigsize #slipdressbigsize #dresssizebesar
1,088 64 19 November, 2018

Cepatt! Siapa nk order click terus link kat bio. Pasni tak restock dh jumpsuit ni. Cantik gilooo
.
📍New Arrival📍
📍READY STOCK📍
.
Jumpsuit Overall Plus Size
Material: cotton linen mix (tak jarang)
❗️IMPROVED MATERIAL FROM PREVIOUS BATCH❗️
Warna: darkblue/black/armygreen
Ukuran: kindly slide for more picture
Size: A and B (rujuk ukuran dibawah)
Ukuran Ukurlilit:
.
📍Size A 📍
Dada: 26”
Pinggang: 50”
Peha: 32”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 54”
Bukaan kaki: 34”
.
📍Size B📍
Dada: 27”
Pinggang: 52”
Peha: 34”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 56”
Bukaan kaki: 36”
.
❗️ fara jual JUMPSUIT sahaja. Inner dalam tak jual ye darling but you guys can mix and match dengan basic tee korang ada
.
❗️ bahagian hujung kaki ada belah sikit (kalau bertudung molekny jahit sikit na
.
❗️ ada poket! Besttt
.
Harga:
RM70 exclude postage
Postage:
SM: RM8
SS: RM10
.
Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.

#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #slipdressplussize #dressplussize #dressbigsize #slipdressbigsize #dresssizebesar

Cepatt! Siapa nk order click terus link kat bio. Pasni tak restock dh jumpsuit ni. Cantik gilooo
.
📍New Arrival📍
📍READY STOCK📍
.
Jumpsuit Overall Plus Size
Material: cotton linen mix (tak jarang)
❗️IMPROVED MATERIAL FROM PREVIOUS BATCH❗️
Warna: darkblue/black/armygreen
Ukuran: kindly slide for more picture
Size: A and B (rujuk ukuran dibawah)
Ukuran Ukurlilit:
.
📍Size A 📍
Dada: 26”
Pinggang: 50”
Peha: 32”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 54”
Bukaan kaki: 34”
.
📍Size B📍
Dada: 27”
Pinggang: 52”
Peha: 34”
Labuh (dari dada): 25”
Punggung: 56”
Bukaan kaki: 36”
.
❗️ fara jual JUMPSUIT sahaja. Inner dalam tak jual ye darling but you guys can mix and match dengan basic tee korang ada
.
❗️ bahagian hujung kaki ada belah sikit (kalau bertudung molekny jahit sikit na
.
❗️ ada poket! Besttt
.
Harga:
RM70 exclude postage
Postage:
SM: RM8
SS: RM10
.
Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah
🚫NO DM/NO PM🚫
.

#plussizemurah #plussizemodel #plussizefashion #plussizemalaysia #plussizesg #blouseplussize #bajubesar #topsplussize #sayajualsizebesar #sayajualplussize #bazaarpaknil #bajubesarmurah #peplumtop #peplumplussize #peplumbesar #plussizemurah  #bajulaceplussize #johorbahru #tamandaya #plussizejohor #addaheight #bajusizebesar #slipdressplussize #dressplussize #dressbigsize #slipdressbigsize #dresssizebesar
560 13 7 December, 2018

Selagi ada jemputan..Selagi tu kami bertandang...Selamat Pengantin Baru Kazen Kak @hazriensamsudin ..Moga kekal berbahgia hingga ke anak cucu...😍😍 #tamandaya #husbandandwife #weddingphotography #johorbharu

Selagi ada jemputan..Selagi tu kami bertandang...Selamat Pengantin Baru Kazen Kak @hazriensamsudin ..Moga kekal berbahgia hingga ke anak cucu...😍😍 #tamandaya #husbandandwife #weddingphotography #johorbharu
130 8 20 April, 2019