#tamanmelati Instagram Photos & Videos

tamanmelati - 80.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tamanmelati and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
37 minutes
Average like
6.1
Average comment
0.4
Posts with video
3/71
Posts with photo
68/71

Hashtag Popularity

Tiada makanan nak kunyah kunyah ? Meh kunyah Cornflakes Salted Egg , memang berhantu Cornflakes ni dia punya rasa memang sedap.
.
Harga sebalang Rm 15 , isi dalam memang penuh & padat. Berbaloi sangat 👍👍👍
.
Jom dapat Spicy Salted Egg Cornflakes sekarang 🤤🤤🤤
.
.
.
.
#spicysaltedeggcornflakes #aducktivespicysaltedegg #cornflakestelurmasin #cornflakestelurmasinviral #doryskin #saltedegg #telurmasin #sayajual #sayajualmurah #fooddeliverykl #gombak #tamanmelati #sentul #wangsamaju #setapak #keramat #selayang #greenwood #KL #agentwanted

Tiada makanan nak kunyah kunyah ? Meh kunyah Cornflakes Salted Egg , memang berhantu Cornflakes ni dia punya rasa memang sedap.
.
Harga sebalang Rm 15 , isi dalam memang penuh & padat. Berbaloi sangat 👍👍👍
.
Jom dapat Spicy Salted Egg Cornflakes sekarang 🤤🤤🤤
.
.
.
.
#spicysaltedeggcornflakes #aducktivespicysaltedegg #cornflakestelurmasin #cornflakestelurmasinviral #doryskin #saltedegg #telurmasin #sayajual #sayajualmurah #fooddeliverykl #gombak #tamanmelati #sentul #wangsamaju #setapak #keramat #selayang #greenwood #KL #agentwanted
0 0 18 November, 2019

Alhamdulillah awal pg td dah mngopi,, tpi bru smpat nk post bsy mnguruskn ank2 dann kerja rumah, alhamdulillah bertenga bersmgat, 1 hari sy amk 1 sachet sahaja #kopigadis ni.. Jom u ol kte sme2 shat bersama #kopigadis ni u ol akan dapat #sihat #Langsing #mantop #bertenaga
#kulitcantik
Kte cod dkat2 jauh2 kte pos

RM39 SAHAJA ADA 20 SACHET TAW MURAH SGT DAH

Cod #CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL #WANGSAMAJU #SETIAWANGSA #KERAMAT #TAMANMELATI # #SETAPAK #TAMANMELAWATI
JOM WSAAP HAKAK
www.wasap.my/60195184622

Alhamdulillah awal pg td dah mngopi,, tpi bru smpat nk post bsy mnguruskn ank2 dann kerja rumah, alhamdulillah bertenga bersmgat, 1 hari sy amk 1 sachet sahaja #kopigadis ni.. Jom u ol kte sme2 shat bersama #kopigadis ni u ol akan dapat #sihat #Langsing #mantop #bertenaga
#kulitcantik 
Kte cod dkat2 jauh2 kte pos

RM39 SAHAJA ADA 20 SACHET TAW MURAH SGT DAH

Cod #CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL #WANGSAMAJU #SETIAWANGSA #KERAMAT #TAMANMELATI ##SETAPAK #TAMANMELAWATI 
JOM WSAAP HAKAK
www.wasap.my/60195184622
0 0 18 November, 2019

[FOOD DELIVERY] Nasi Kukus Kambing Grill (RM9.50 - Promo)
.
Potongan RM5 caj penghantaran bagi pembelian 10 bungkus dan ke atas.
.
Tiada minimum order dan penghantaran sekitar Kuala Lumpur.
. 📅Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat
11pagi - 3.30petang
.
🚗 Waze: Petang Malam Kafe, Jalan Wangsa Delima 5, Pusat Bandar KLSC, Wangsa Maju, KL.
.
📞 http://www.wasap.my/60149031163
.
#nasikukus #nasikukusBRO #ayamgorengberempah #wangsamaju #wangsamajuseksyen5 #setiawangsa #keramat #tamankeramat #melawati #tamanmelati #wangsamelawati #fooddeliverywangsamaju #fooddeliverykl #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliverymelawati #kualalumpur #kl

[FOOD DELIVERY] Nasi Kukus Kambing Grill (RM9.50 - Promo)
.
Potongan RM5 caj penghantaran bagi pembelian 10 bungkus dan ke atas.
.
Tiada minimum order dan penghantaran sekitar Kuala Lumpur.
. 📅Waktu Operasi:
Isnin - Jumaat
11pagi - 3.30petang
.
🚗 Waze: Petang Malam Kafe, Jalan Wangsa Delima 5, Pusat Bandar KLSC, Wangsa Maju, KL.
.
📞 http://www.wasap.my/60149031163
.
#nasikukus #nasikukusBRO #ayamgorengberempah #wangsamaju #wangsamajuseksyen5 #setiawangsa #keramat #tamankeramat #melawati #tamanmelati #wangsamelawati #fooddeliverywangsamaju #fooddeliverykl #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliverymelawati #kualalumpur #kl
10 0 18 November, 2019

Cara berlauk yg menjadi pujaan. serius la sampai ada yg setiap hari datang Geraikuihtradisional Ismail Anisah sebab Cara berlauk! 😍. Alhamdulillah. .
.Jemput singgah gerai kecil kami. Buka sehingga jam 6petang setiap hari kecuali diberitahu cuti rehat😆😬. Datang tau....!!!😘

Cara berlauk yg menjadi pujaan. serius la sampai ada yg setiap hari datang Geraikuihtradisional Ismail Anisah sebab Cara berlauk! 😍. Alhamdulillah. .
.Jemput singgah gerai kecil kami. Buka sehingga jam 6petang setiap hari kecuali diberitahu cuti rehat😆😬. Datang tau....!!!😘
3 1 18 November, 2019

Terima kasih Pn Nisa utk order puan hari jumaat yg lepas. sy jual kuih sebanyak harga.🙏🏼😊.
.
.
🍪 Apam Polkadot.
🍪 Bihun Goreng.
.
.
🛵 Delivery Bandar Baru Sentul.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima kasih Pn Nisa utk order puan hari jumaat yg lepas. sy jual kuih sebanyak harga.🙏🏼😊.
.
.
🍪 Apam Polkadot.
🍪 Bihun Goreng.
.
.
🛵 Delivery Bandar Baru Sentul.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
2 0 18 November, 2019

Terima kasih Nazlina utk order puan Jumaat lepas. 🛵 Delivery BSN Ampang.
.
.
🍪 Puding Cocktail.
🍪 Tauhu Begedil ( request asing kan utk 2 pax)
.
.
🛵 Delivery by runner to Jln Ampang.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima kasih Nazlina utk order puan Jumaat lepas. 🛵 Delivery BSN Ampang.
.
.
🍪 Puding Cocktail.
🍪 Tauhu Begedil ( request asing kan utk 2 pax)
.
.
🛵 Delivery by runner to Jln Ampang.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
12 1 18 November, 2019

Terima kasih Pn Huda order utk anak beliau jumaat lepas. request sandwich tak nak tomato, tak pedas. terima kasih puan🙏🏼.
.
.
🍪 Sandwich Egg mayo.
🍪 Sandwich tuna. .
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima kasih Pn Huda order utk anak beliau jumaat lepas. request sandwich tak nak tomato, tak pedas. terima kasih puan🙏🏼.
.
.
🍪 Sandwich Egg mayo.
🍪 Sandwich tuna. .
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
6 0 18 November, 2019

Chocolate cakes and a box of chocolate cupcakes. Thank you Syahirah for your order 😘♥️
.
📲📲📲Www.Wasap.My/60137059635
.
#bakesbysyarahkamal #premiumcakemalaysia #uluklang #melawati #homebaker #wangsamaju #ukayperdana #bukitantarabangsa #tamanmelati #gombak #klcc #ampang

Chocolate cakes and a box of chocolate cupcakes. Thank you Syahirah for your order 😘♥️
.
📲📲📲Www.Wasap.My/60137059635
.
#bakesbysyarahkamal #premiumcakemalaysia #uluklang #melawati #homebaker #wangsamaju #ukayperdana #bukitantarabangsa #tamanmelati #gombak #klcc #ampang
5 0 18 November, 2019

Terima kasih Along order utk Sabtu lepas. .
.
🌹 kuih lapis Nyonya.
.
.
🚗 Delivery to Gombak.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima kasih Along order utk Sabtu lepas. .
.
🌹 kuih lapis Nyonya.
.
.
🚗 Delivery to Gombak.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
7 0 18 November, 2019

Masuk lagi payment foundation dan lipmatte meeracle
Kalini customer dari Sabah 😍

Alhamdulillah produk besttt sentiasa ada permintaan uollss..
Memang menjadi dengan meeracle nihh 👍
Rugiii yang tak cube lagi tu hihi 🤭

#CodKLarea
#Posseluruhmalaysia
#AgentDropshipWanted
#SabahSarawak

Masuk lagi payment foundation dan lipmatte meeracle 
Kalini customer dari Sabah 😍

Alhamdulillah produk besttt sentiasa ada permintaan uollss..
Memang menjadi dengan meeracle nihh 👍
Rugiii yang tak cube lagi tu hihi 🤭

#CodKLarea
#Posseluruhmalaysia
#AgentDropshipWanted
#SabahSarawak
4 1 18 November, 2019

Cantikkan Makeup Pouch ni.
Sis bagi percuma je dengan setiap pembelian produk Kak KM 2 Item keatas.
.
📲WhatsApp 012-3220670
.
📍Free Cod Area🚘
#melawatimall #zoonegara #ampangpoint #tamanmelati #tamandagang #kgpandan #tescoampang #lrtwangsamaju
#tamanpermata #jamusweetdara #tamanputrasulaiman #jebatmaxx #kmcintahati #kmbeautyhq #km_lianarosli #kakkmbukanbiasa2 #kakkm #jamu

Cantikkan Makeup Pouch ni.
Sis bagi percuma je dengan setiap pembelian produk Kak KM 2 Item keatas.
.
📲WhatsApp 012-3220670
.
📍Free Cod Area🚘
#melawatimall #zoonegara #ampangpoint #tamanmelati #tamandagang #kgpandan #tescoampang #lrtwangsamaju
#tamanpermata #jamusweetdara #tamanputrasulaiman #jebatmaxx #kmcintahati #kmbeautyhq #km_lianarosli #kakkmbukanbiasa2 #kakkm #jamu
5 0 17 November, 2019

Our Suit Cake has become one of our Best Selling cakes! Suitable for any occasion and comes in mini size too 😆 Inside is Rainbow Buttercake!

Thank you @_zym4 !

Our Suit Cake has become one of our Best Selling cakes! Suitable for any occasion and comes in mini size too 😆 Inside is Rainbow Buttercake!

Thank you @_zym4 !
10 1 17 November, 2019

Alhamdulillah aunty ingat lagi kat Aza.
Last pertemuan kami di majlis agama di Ulu Kelang.
.
Tq Aunty Khairani sudi order
1 box #apampisang
1 box #puteriayu
Tq jugak sebab sudi pick up kat rumah Aza😍
.
#minicatering
#kuihmuihmelayu
#tamanmelati
#wangsamaju

Alhamdulillah aunty ingat lagi kat Aza.
Last pertemuan kami di majlis agama di Ulu Kelang.
.
Tq Aunty Khairani sudi order 
1 box #apampisang 
1 box #puteriayu 
Tq jugak sebab sudi pick up kat rumah Aza😍
.
#minicatering 
#kuihmuihmelayu 
#tamanmelati 
#wangsamaju
6 0 17 November, 2019

❗OPEN ORDER NOW ❗
.
✔️SMALL BOX
✔️LARGE BOX
✔️LOVE BOX
✔️COOKIES MARSBARLICIOUS
✔️BROWNIES MARSBARLICIOUS
✔️ MINILICIOUS MARSBARLICIOUS
.
Details? Tekan je link kat bio okay 😉
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike

❗OPEN ORDER NOW ❗
.
✔️SMALL BOX
✔️LARGE BOX
✔️LOVE BOX
✔️COOKIES MARSBARLICIOUS
✔️BROWNIES MARSBARLICIOUS
✔️ MINILICIOUS MARSBARLICIOUS
.
Details? Tekan je link kat bio okay 😉
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike
3 0 17 November, 2019

💖MARSBARLICIOUS SMALL BOX💖
.
Sesuai untuk :
✔️Hadiah anniversary
✔️Hadiah Birthday
✔️Hadiah convocation
✔️Hantaran kahwin & tunang
✔️Makan sendiri
.
Details ? Tekan je link kat bio okay 😉
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike

💖MARSBARLICIOUS SMALL BOX💖
.
Sesuai untuk :
✔️Hadiah anniversary
✔️Hadiah Birthday
✔️Hadiah convocation
✔️Hantaran kahwin & tunang
✔️Makan sendiri
.
Details ? Tekan je link kat bio okay 😉
.
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike
2 0 17 November, 2019

Throwback order.
.
Tengah check2 gallery, baru perasan gambar ni belum upload.
.
Terima kasih Fara sudi tempah dengan @honeyzdelights. Tempahan untuk hantaran. Diharap berpuas hati. Maaf, lupa nak upload gambar ni.. 😔🙏🏻
.
🍫 Nutella Fudgy Brownies 8"
🍫 12pcs Cupcakes
.
🚘 Delivery by GoGet.
.
Untuk pertanyaan & tempahan whats-app 014-2371585.
❌⛔ No DM & No call plsss..
.
#browniesselayang #nutellafudgybrownies #browniesgombak #brownieshantaran #hantaranbrownies #fudgybrownies #dessertgombak #selayang #batucaves #batumudakl #srigombak #srigombakprima #bandarbaruselayang #bandarbarusentul #banjariacourt #hospitalselayang #magnaville #tamansamudera #tamanselasih #pprintanbaiduri #pprbatumuda #tamankoperasipolis #tamanmelati #wangsamaju #flatpkns #jalanipoh #sentul

Throwback order.
.
Tengah check2 gallery, baru perasan gambar ni belum upload.
.
Terima kasih Fara sudi tempah dengan @honeyzdelights. Tempahan untuk hantaran. Diharap berpuas hati. Maaf, lupa nak upload gambar ni.. 😔🙏🏻
.
🍫 Nutella Fudgy Brownies 8"
🍫 12pcs Cupcakes
.
🚘 Delivery by GoGet.
.
Untuk pertanyaan & tempahan whats-app 014-2371585.
❌⛔ No DM & No call plsss..
.
#browniesselayang #nutellafudgybrownies #browniesgombak #brownieshantaran #hantaranbrownies #fudgybrownies #dessertgombak #selayang #batucaves #batumudakl #srigombak #srigombakprima #bandarbaruselayang #bandarbarusentul #banjariacourt #hospitalselayang #magnaville #tamansamudera #tamanselasih #pprintanbaiduri #pprbatumuda #tamankoperasipolis #tamanmelati #wangsamaju #flatpkns #jalanipoh #sentul
9 0 17 November, 2019

Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih #instantbawal #nurkasih #tudungsarung #tudunglabuh #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia

Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion 
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih #instantbawal #nurkasih #tudungsarung #tudunglabuh #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia
3 0 17 November, 2019

Freshly cook for tomorrow delivery
Chocolate chip cookies
Cookies xmanis sgt org yg buat je yg manis 🤭🤭🍪 Rm25 big
Rm10 small

http://www.wasap.my/60183853848

#cookies #cookiessedap
#cookieskl #tamanmelati #gombak #gombaksetia #tamanmelawati #srigombak #ampang #aukeramat #bukitantarabangsa #setapak #uluklang #ampangpoint

Freshly cook for tomorrow delivery 
Chocolate chip cookies 
Cookies xmanis sgt org yg  buat je yg manis 🤭🤭🍪 Rm25 big
Rm10 small

http://www.wasap.my/60183853848

#cookies #cookiessedap
#cookieskl #tamanmelati #gombak #gombaksetia #tamanmelawati #srigombak #ampang #aukeramat #bukitantarabangsa #setapak #uluklang #ampangpoint
23 0 17 November, 2019

Dropship #SquadJerung pakat2 upgrade agent uolls.. Kenapakah gerangan? 🤭
Sebab produk berkesan laa, ramai customer carik dan repeat hehe.. Tahniahh anak didik cikna Nurhafiza Abdul Yaziz officially agent Pearl👏👏
Hari ahad pun tetap menjerung, stok ni pun sume dah berpunya katenyer.. Hebat sungguh menyotong oder 💪

Suri rumah je uollss, sesambil jaga anak kecik duit kaching2 masyuukk, main2 fon jur.. Janji rajin, tak mudah menyerah, buat apa yang disuruh inshaa Allah ada je yang pm beli.
Produk memang laku keras sebab berkesan dan natural gituu, bukan timbang kilo hokayyy.

Sape lagi nak join team cikna buat duit sama2 ajommm..
Wasap klik sini www.wasap.my/60123006846
#AgentWanted
#DropshipWanted

Dropship #SquadJerung pakat2 upgrade agent uolls.. Kenapakah gerangan? 🤭
Sebab produk berkesan laa, ramai customer carik dan repeat hehe.. Tahniahh anak didik cikna Nurhafiza Abdul Yaziz officially agent Pearl👏👏
Hari ahad pun tetap menjerung, stok ni pun sume dah berpunya katenyer.. Hebat sungguh menyotong oder 💪

Suri rumah je uollss, sesambil jaga anak kecik duit kaching2 masyuukk, main2 fon jur.. Janji rajin, tak mudah menyerah, buat apa yang disuruh inshaa Allah ada je yang pm beli.
Produk memang laku keras sebab berkesan dan natural gituu, bukan timbang kilo hokayyy.

Sape lagi nak join team cikna buat duit sama2 ajommm..
Wasap klik sini www.wasap.my/60123006846
#AgentWanted
#DropshipWanted
6 3 17 November, 2019

Denim M plain..
.
Available 20++ warna..
.

Harga sehelai RM20
Beli 5pcs RM18.00 sehelai
.
Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih #nurkasih #tudungsarung #tudungsukan #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia

Denim M plain..
.
Available 20++ warna..
.

Harga sehelai RM20
Beli 5pcs RM18.00 sehelai
.
Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion 
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih  #nurkasih #tudungsarung #tudungsukan #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia
1 0 17 November, 2019

Alhamdulillah feedback #kopigadis smuanya trbaikk.. Kmi ckp bkn ckp ksong taw, kmi ad feedback bnda klu x helokk xkn ad org ckp helokk.. bnda org kluarkn modal, x helokk mst kne truk dah kn.. alhamdulillah
jom mngopi u ol
RM39 JER, SEGAR JE BADAN U OL, RSA TENAGA, SMBELIT TIADA, HORMON STABIL JIWA STABIL
😉

#kopigadis #mochalatte #ampang #cheras #kampungpandan #maluri #setapak #wangsamaju #tamanmelati #wangsamaju #sihat #comel #kurus #bertenaga #langsing #mantop

#SIHATLUARDALAM #TERBAIK

Alhamdulillah feedback #kopigadis smuanya trbaikk.. Kmi ckp bkn ckp ksong taw, kmi ad feedback bnda klu x helokk xkn ad org ckp helokk.. bnda org kluarkn modal, x helokk mst kne truk dah kn.. alhamdulillah
jom mngopi u ol
RM39 JER, SEGAR JE BADAN U OL, RSA TENAGA, SMBELIT TIADA, HORMON STABIL JIWA STABIL
😉

#kopigadis #mochalatte #ampang #cheras #kampungpandan #maluri #setapak #wangsamaju #tamanmelati #wangsamaju #sihat #comel #kurus #bertenaga #langsing #mantop

#SIHATLUARDALAM #TERBAIK
0 0 17 November, 2019

[FOOD DELIVERY] Bagi melancarkan proses penyediaan dan penghantaran makanan, kami mengalu-alukan tempahan selewat-lewatnya 1 HARI sebelum.
.
Khususnya bagi tempahan 10 bungkus dan ke atas bagi warga pejabat yang mahukan penghantaran tepat pada waktu makan tengahari.
.
Whatsapp kami untuk tempahan esok http://www.wasap.my/60149031163 😊
.
#nasikukus #nasikukusBRO #ayamgorengberempah #kambinggrill #kambing #grill #wangsamaju #wangsamajuseksyen5 #setiawangsa #keramat #tamankeramat #melawati #tamanmelati #wangsamelawati #fooddeliverywangsamaju #fooddeliverykl #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliverymelawati #kualalumpur #kl

[FOOD DELIVERY] Bagi melancarkan proses penyediaan dan penghantaran makanan, kami mengalu-alukan tempahan selewat-lewatnya 1 HARI sebelum.
.
Khususnya bagi tempahan 10 bungkus dan ke atas bagi warga pejabat yang mahukan penghantaran tepat pada waktu makan tengahari.
.
Whatsapp kami untuk tempahan esok http://www.wasap.my/60149031163 😊
.
#nasikukus #nasikukusBRO #ayamgorengberempah #kambinggrill #kambing #grill #wangsamaju #wangsamajuseksyen5 #setiawangsa #keramat #tamankeramat #melawati #tamanmelati #wangsamelawati #fooddeliverywangsamaju #fooddeliverykl #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliverymelawati #kualalumpur #kl
9 0 17 November, 2019

Hi cat’s parents uolls teringin nak ada cucu dah ke❓

Booking your slot ‼️ Baca syarat yang wajib anda patuhi dan semua untuk 8 HARI SAHAJA 😻 [Tak perlu share kitten]

Kalau tak jd 2nd time hantar bawa makanan sendiri. 3rd kami charge 😻

#abgkorn #madloki #petsitter #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat

Hi cat’s parents uolls teringin nak ada cucu dah ke❓

Booking your slot ‼️ Baca syarat yang wajib anda patuhi dan semua untuk 8 HARI SAHAJA 😻 [Tak perlu share kitten]

Kalau tak jd 2nd time hantar bawa makanan sendiri. 3rd kami charge 😻

#abgkorn #madloki #petsitter #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat
7 0 17 November, 2019

Terima kasih En Azizan dan Puan Zura yang sudi hantar anak bulus ke @amanicatsworld buat 2 basic grooming. inn shaa Allah Umur panjang jumpa lagi 😻

Booking your slot now ‼️
Whatsapp/call 0196496996

Basic grooming
Short hair - RM25
Long hair - RM30
Lion cut - RM50

Free - trim under feet - mouth spray - perfume spray - eye cleaning
- Ticks, lice, fleas shampoo

Additional
Trim whole body- RM30
Fungus treatment- RM10
Door to door service - RM20 (KL Selangor only)

#petsitter #petsittermurah #petcleaning #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #kepong #ttdi #segambut

Terima kasih En Azizan dan Puan  Zura yang sudi hantar anak bulus ke @amanicatsworld buat 2 basic grooming. inn shaa Allah Umur panjang  jumpa lagi 😻

Booking your slot now ‼️
Whatsapp/call 0196496996

Basic grooming
Short hair - RM25
Long hair - RM30
Lion cut - RM50

Free - trim under feet - mouth spray - perfume spray - eye cleaning
- Ticks, lice, fleas shampoo

Additional
Trim whole body- RM30 
Fungus treatment- RM10
Door to door service - RM20 (KL Selangor only)

#petsitter #petsittermurah #petcleaning #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #kepong #ttdi #segambut
7 0 17 November, 2019

COKLAT SERENDAH RM 12 UNTUK TERSAYANG❤️
.
Birthday kesayangan or tarikh anniversary dah dekat tapi tak tau nak bagi apa? Haa meh cuba coklat marsbarlicious yg super sedap dan murah lagi
.
Yg pasti, coklat ni homemade, halal, selamat dan 100% sedap 😋
.
Rugi tau tak cuba. Nak order tekan je link di bio okay 😄
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike

COKLAT SERENDAH RM 12 UNTUK TERSAYANG❤️
.
Birthday kesayangan or tarikh anniversary dah dekat tapi tak tau nak bagi apa? Haa meh cuba coklat marsbarlicious yg super sedap dan murah lagi
.
Yg pasti, coklat ni homemade, halal, selamat dan 100% sedap 😋
.
Rugi tau tak cuba. Nak order tekan je link di bio okay 😄
#coklat #coklatmurah #coklatsedap #foodporn #food #codiium #tamanmelati #gombak #wangsawalk #wangsamaju #teammarsbarlicioushq #mukbang #viral #motif #motifviral #iglelakivsperempuan #lapar #foodhunting #igersmalaysia #dramasweetdreams #tuandanial #bigstage2019 #icanseeyourvoicemalaysia2 #maleficent #icsyvmy2 #sangkar #dendampontianak #instalike
2 0 17 November, 2019

POSM1369 /XOXO KITA /GPW2005

Ingin kembali gadis? Atau ingin sentiasa jdi gadi? Anda nk cantik? Nk sihat? Bertenaga? Sihat dan cantik dalam dan luaran, meh pm hakak meh 👉MERAWAT MASALAH DALAMAN WANITA 👉MENCANTIKKAN KULIT
👉ATASI MASALAH SAKIT BDAN DAN LESU
👉ATASI MASALAH SENGGUGUT
👉MELANGSINGKAN BADAN
👉MELAWASKAN /ATASI MASALAH SEMBELIT
👉MENGETATKAN OTOT rahim
👉MENSTABILKAN HORMON *MODAL RM39 SAHAJA 20 sachet
Kopi gadis duluan

www.wasap.my/60195184622 🌹cod
#CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL #WANGSAMAJU #SETIAWANGSA #TAMANMELATI

#WAWABEAUTY #sihat #comel #kurus #bertenaga #kurus #Langsing #detox 🌹Pos seluruh malaysia

#teamwawakhanKL
#agentcheras
#kopigadischeras

POSM1369 /XOXO KITA /GPW2005

Ingin kembali gadis? Atau ingin sentiasa jdi gadi? Anda nk cantik? Nk sihat? Bertenaga? Sihat dan cantik dalam dan luaran, meh pm hakak meh 👉MERAWAT MASALAH DALAMAN WANITA 👉MENCANTIKKAN KULIT
👉ATASI MASALAH SAKIT BDAN DAN LESU
👉ATASI MASALAH SENGGUGUT
👉MELANGSINGKAN BADAN
👉MELAWASKAN /ATASI MASALAH SEMBELIT
👉MENGETATKAN OTOT rahim
👉MENSTABILKAN HORMON *MODAL RM39 SAHAJA  20 sachet 
Kopi gadis duluan

www.wasap.my/60195184622 🌹cod
#CHERAS #AMPANG #PANDANINDAH #SUNGAIBESI #KAJANG #BANGI #SERIKEMBANGAN #BANDARTUNRAZAK #TUNHUSSEINONN #BANDARKL #WANGSAMAJU #SETIAWANGSA #TAMANMELATI

#WAWABEAUTY #sihat #comel #kurus #bertenaga #kurus #Langsing #detox 🌹Pos seluruh malaysia

#teamwawakhanKL
#agentcheras
#kopigadischeras
2 0 17 November, 2019

Terima kasih Pn Fatimah order utk hari ni🙏🏼😊.
.
.
🍪 Mini Cream puff
🍪 Apam Pisang.
🍪 Apam beras.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima kasih Pn Fatimah order utk hari ni🙏🏼😊.
.
.
🍪 Mini Cream puff
🍪 Apam Pisang.
🍪 Apam beras.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
15 0 17 November, 2019

Terima Kasih Pn Nurul utk repeat order Khamis lepas. .
.
🥧 Nona Manis Pandan.
🥧 Pulut Pedas.
🥧 Sandwich bbq chicken.
🥧 Sandwich Buttermilk chicken.
🥧 Apam Polkadot.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Terima Kasih Pn Nurul utk repeat order Khamis lepas. .
.
🥧 Nona Manis Pandan.
🥧 Pulut Pedas.
🥧 Sandwich bbq chicken.
🥧 Sandwich Buttermilk chicken.
🥧 Apam Polkadot.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
13 0 17 November, 2019

Terima kasih kak @hidayahjeragan kerana sudi menjamu selera tempat kami.Ahad dan isnin off day kami.jumpa hari selasa ok.
.
.
Kami dah berpindah di @letsmakanbycas
Berpindah!!!
Berpindah!!!
Berpindah!!!
.
.
Lokasi baru kami di no29 jalan wangsa setia 1 Wangsa Melawati Kuala Lumpur
.
.
Buat masa ni tiada delivery lagi tapi kami dalam proses masuk food Panda
.
Burger Ayam Crispy RM4
Ayam korea Ayam Chess Leleh 8pcs rm10
Tortilla Maulana rm5
.
.
Allah bagi sedap.InsyAllah!
.
Whatsapp 01128345177-0173800682
.
.
#Melawati #melawatimall #wangsamaju #wangsamelawati #wangsawalk #tamanmelati #ayamcheeseleleh #ayamchess #crispychickenburger #burgerchickencrispy #chickentortilla #koreanchicken #koreanchickenwings #koreanspicychicken #burgermurah #burgerattack #bmf #buymuslimfirst #setapak #setapakcentral #uluklang #ukayperdana

Terima kasih kak @hidayahjeragan kerana sudi menjamu selera tempat kami.Ahad dan isnin off day kami.jumpa hari selasa ok.
.
.
Kami dah berpindah di @letsmakanbycas
Berpindah!!!
Berpindah!!!
Berpindah!!!
.
.
Lokasi baru kami di no29 jalan wangsa setia 1 Wangsa Melawati Kuala Lumpur
.
.
Buat masa ni tiada delivery lagi tapi kami dalam proses masuk food Panda
.
Burger Ayam Crispy RM4 
Ayam korea Ayam Chess Leleh 8pcs rm10
Tortilla Maulana rm5
.
.
Allah bagi sedap.InsyAllah!
.
Whatsapp 01128345177-0173800682
.
.
#Melawati #melawatimall #wangsamaju #wangsamelawati #wangsawalk #tamanmelati #ayamcheeseleleh #ayamchess #crispychickenburger #burgerchickencrispy #chickentortilla #koreanchicken #koreanchickenwings #koreanspicychicken #burgermurah #burgerattack #bmf #buymuslimfirst #setapak #setapakcentral #uluklang #ukayperdana
17 0 17 November, 2019

Alhamdulillah cepatnyaaa sampai 😊
TQ abam jnt 👏👏 Servis tiptop yeahhhh 😁
Nak oder meeracle? Ajomm wasap cikna 0123006846 atau klik je link kat bio 😜

Alhamdulillah cepatnyaaa sampai 😊
TQ abam jnt 👏👏 Servis tiptop yeahhhh 😁
Nak oder meeracle? Ajomm wasap cikna 0123006846 atau klik je link kat bio 😜
4 1 17 November, 2019

Dapat lagi feedback besttt. Memang sume yang guna akan terjatuh cinta dengan meeracle nih 😍

Highly recommended, easy to use, beribu testimoni berjaya pulih, semestinya digilai oleh ramai pengguna seantero dunia. 😁
Botol yang exclusive dan tahan 2 bulan penggunaan, memang wooowww sangat 😘

Dapat lagi feedback besttt. Memang sume yang guna akan terjatuh cinta dengan meeracle nih 😍

Highly recommended, easy to use, beribu testimoni berjaya pulih, semestinya digilai oleh ramai pengguna seantero dunia. 😁 
Botol yang exclusive dan tahan 2 bulan penggunaan, memang wooowww sangat 😘
3 1 17 November, 2019

Setel packing stok baru landing semalam terus codkan kat agen2 jerung ni haa 😁

Agen keramat, agen cheras dan agent kepong. Sumenye skin lawa2 teroks penangan #meeracle, Noor Hidayah ni agen cikna paling istimewa tapi paling kuat menjerung, sentiasa lapa stok tau 😂

Alhamdulillah hepi tak terkata dapat bantu ramai suri rumah cecantik dan buat duit dengan meeracle.
Tq Allah 🤲
Nak join #SquadJerung buat duit? Kami nak tawan satu keyel ni, tapi wakil jualan seluruh negeri tetap diperlukan.
💯 Free guide sampai korang berjaya inshaa Allah 💪

Klik link wasap kat bio utk order/join squad cikna 😊

Setel packing stok baru landing semalam terus codkan kat agen2 jerung ni haa 😁

Agen keramat, agen cheras dan agent kepong. Sumenye skin lawa2 teroks penangan #meeracle, Noor Hidayah ni agen cikna paling istimewa tapi paling kuat menjerung, sentiasa lapa stok tau 😂

Alhamdulillah hepi tak terkata dapat bantu ramai suri rumah cecantik dan buat duit dengan meeracle.
Tq Allah 🤲
Nak join #SquadJerung buat duit? Kami nak tawan satu keyel ni, tapi wakil jualan seluruh negeri tetap diperlukan.
💯 Free guide sampai korang berjaya inshaa Allah 💪

Klik link wasap kat bio utk order/join squad cikna 😊
4 1 17 November, 2019

Quiver batch 3 dah landing uollss.. Alhamdulillah 😊

Time to packing untuk customer dan anak2 team jerung 😍
Nak #FreeQuiver cepat2 wasap k
www.wasap.my/60123006846

Stok ni pun mostly sume dah berpunya hihi

Quiver batch 3 dah landing uollss.. Alhamdulillah 😊

Time to packing untuk customer dan anak2 team jerung 😍
Nak #FreeQuiver cepat2 wasap k
www.wasap.my/60123006846

Stok ni pun mostly sume dah berpunya hihi
3 1 17 November, 2019

Terima kasih Puan Zarina yang sudi panggil lagi @amanicatsworld buat basic grooming. inn shaa Allah Umur panjang jumpa lagi 😻

Booking your slot now ‼️
Whatsapp/call 0196496996

Basic grooming
Short hair - RM25
Long hair - RM30
Lion cut - RM50

Free - trim under feet - mouth spray - perfume spray - eye cleaning
- Ticks, lice, fleas shampoo

Additional
Trim whole body- RM30
Fungus treatment- RM10
Door to door service - RM20 (KL Selangor only)

#petsitter #petsittermurah #petcleaning #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #kepong #ttdi #segambut

Terima kasih Puan Zarina yang sudi panggil lagi @amanicatsworld buat basic grooming. inn shaa Allah Umur panjang  jumpa lagi 😻

Booking your slot now ‼️
Whatsapp/call 0196496996

Basic grooming
Short hair - RM25
Long hair - RM30
Lion cut - RM50

Free - trim under feet - mouth spray - perfume spray - eye cleaning
- Ticks, lice, fleas shampoo

Additional
Trim whole body- RM30 
Fungus treatment- RM10
Door to door service - RM20 (KL Selangor only)

#petsitter #petsittermurah #petcleaning #petcleaningmurah #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #kepong #ttdi #segambut
17 0 17 November, 2019

Lamaaaa sgt tak buat awk wahai cheese tart😍!
.
.
Terima kasih utk order tuan2 dan puan2.🙏🏼. harapannya dpt tepati citaa rasa, maaf kalau ada kekurangan dr pelbagai aspek. Utk tempahan sebaiknya di buat tempahan seawal nya ye, proses buat kuih agak rumit dan mengambil masa. Yg belum reply nnt kita reply ok👌🏻😉.
.
.
🍰 Assorted Cheese Tart.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
#kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya

Lamaaaa sgt tak buat awk wahai cheese tart😍!
.
.
Terima kasih utk order tuan2 dan puan2.🙏🏼. harapannya dpt tepati citaa rasa, maaf kalau ada kekurangan dr pelbagai aspek. Utk tempahan sebaiknya di buat tempahan seawal nya ye, proses buat kuih agak rumit dan mengambil masa. Yg belum reply nnt kita reply ok👌🏻😉.
.
.
🍰  Assorted Cheese Tart.
.
.
🏡 Self pick up.
.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #minikatering #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #kajang #setapak #setiawangsa #tamanmelati #batucaves #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #kajang #deliveryputrajaya
25 0 17 November, 2019

Nak balik kampung tapi kucing banyak kat rumah ‼️ Sibuk bekerja dan tak ada masa nak kemas cage dan litter box❓

@amanicatsworld boleh membantu anda dengan adanya “PET CLEANING SERVICE + PET SITTER” 👉🏻Rm 50 for 1 visit per week
👉🏻Rm 100 for 2 visit per week
👉🏻Rm 125 for 3 visit per week ➕ The next Following day RM30 per visit 🚗*Prices may be vary based on location*🚗 We clean pets space in your house.. including their cage, litter and so on.. 🧹
Grooming not included.. But if you want us to groom ur pets 👉🏻Rm 20 short hair per pet
👉🏻Rm 25 long hair per pet

Contact us for more information 👇🏻👇🏻 0196496996
0196496996

#petsitter #petcleaning #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing
#petcleaning #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #segambut

Nak balik kampung tapi kucing banyak kat rumah ‼️ Sibuk bekerja dan tak ada masa nak kemas cage dan litter box❓

@amanicatsworld boleh membantu anda dengan adanya “PET CLEANING SERVICE + PET SITTER” 👉🏻Rm 50 for 1 visit per week
👉🏻Rm 100 for 2 visit per week
👉🏻Rm 125 for 3 visit per week ➕ The next Following day RM30 per visit 🚗*Prices may be vary based on location*🚗 We clean pets space in your house.. including their cage, litter and so on.. 🧹 
Grooming not included.. But if you want us to groom ur pets 👉🏻Rm 20 short hair per pet
👉🏻Rm 25 long hair per pet

Contact us for more information 👇🏻👇🏻 0196496996
0196496996

#petsitter #petcleaning #groomingmurah #boardingmurah #hotelkucingmurah #ukayperdana #bukitantarabangsa #bilikaircond
#hotelkucing #groomingkucing 
#petcleaning #ampang #damansara #kualalumpur #cheras #kgbaru #sentul #gombak #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelati #keramat #montkiara #damansara #segambut
3 0 17 November, 2019

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
5 2 17 November, 2019

Assalamualaikum dan selamat pagi kengkawan 🤗. Alhamdulillah sempat bekam di Cheras malam tadi seorang pesakit migrain. Pakej bekam serendah
Rm50 utk 10point,
Rm100 utk 22point,
Rm50 utk pakej bekam kepala 6point,
Rm5 utk tambahan 1cup
Tiada cas myk@tol sekitar Lembah Klang
Utk temujanji Whatsapp ☎️SAIF O12-366954O
atau tekan link untuk terus ke Whatsapp

https://goo.gl/LnGhf3
https://goo.gl/LnGhf3
https://goo.gl/LnGhf3
#saifbekam #bekamtanpacukur #bekam #bekamsunnah #bekammobile #bekamkl #detox #sihattanpaubat #bekamdarah #cupping #hijamah #kl #ampang #gombak #wangsamaju #cheras #selayang #batucaves #tamanmelati #setiawangsa #setapak #sentul #keramat #uluklang #migrain #darahtinggi #jerawatbadan #sakitkepala #kolestroltinggi

Assalamualaikum dan selamat pagi kengkawan 🤗. Alhamdulillah sempat bekam di Cheras malam tadi seorang pesakit migrain. Pakej bekam serendah 
Rm50 utk 10point,
Rm100 utk 22point, 
Rm50 utk pakej bekam kepala 6point,
Rm5 utk tambahan 1cup
Tiada cas myk@tol sekitar Lembah Klang
Utk temujanji Whatsapp ☎️SAIF O12-366954O 
atau tekan link untuk terus ke Whatsapp

https://goo.gl/LnGhf3
https://goo.gl/LnGhf3
https://goo.gl/LnGhf3
#saifbekam #bekamtanpacukur #bekam #bekamsunnah #bekammobile #bekamkl #detox #sihattanpaubat #bekamdarah #cupping #hijamah #kl #ampang #gombak #wangsamaju #cheras #selayang #batucaves #tamanmelati #setiawangsa #setapak #sentul #keramat #uluklang #migrain #darahtinggi #jerawatbadan #sakitkepala #kolestroltinggi
4 0 17 November, 2019

.
Terima kasih uda! Selalu #repeatorder peneram ni sebab anak-anak dia suka makan.
.
Uda pernah cakap yang anaknya suka bawa bekal peneram ni ke sekolah.
.
Dia.. antara jiran di rumah yang support bisnes kami. Time peneram ni liat dulu pun dia beli, time bancuhan termanis terlembik sikit pun dia tak kesah. Antara customer yang tak banyak ragam, semua ok je...😅😊
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
Terima kasih uda! Selalu #repeatorder peneram ni sebab anak-anak dia suka makan.
.
Uda pernah cakap yang anaknya suka bawa bekal peneram ni ke sekolah.
.
Dia.. antara jiran di rumah yang support bisnes kami. Time peneram ni liat dulu pun dia beli, time bancuhan termanis terlembik sikit pun dia tak kesah. Antara customer yang tak banyak ragam, semua ok je...😅😊
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
3 0 17 November, 2019

.
Terima kasih Kak Norlia (sepupu suami kami), pun sering #repeatorder peneram dengan kami juga.
.
Hari tu akak ni order Premium Brownies 7"dan peneram untuk makan-makan di rumah sempena hari pertunangan anaknya.
.
Sebagai tanda penghargaan, kami kasi free sebotol #tartgulung untuk kasi rasa 😊
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling
.
#brownieskedut #browniespremium
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
Terima kasih Kak Norlia (sepupu suami kami), pun sering #repeatorder peneram dengan kami juga.
.
Hari tu akak ni order Premium Brownies 7"dan peneram untuk makan-makan di rumah sempena hari pertunangan anaknya.
.
Sebagai tanda penghargaan, kami kasi free sebotol #tartgulung untuk kasi rasa 😊
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling
.
#brownieskedut #browniespremium
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
2 0 17 November, 2019

.
Terima kasih Puan Maisara, sudi #repeatorder 😊
.
7 Nov kami COD 100 pcs
12 Nov kami COD 350 pcs
Akan menyusul esok (18 Nov) kami akan COD 550 pcs lagi
.
Tak sangka ramai juga yang minat kuih peneram ni ye!
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
Terima kasih Puan Maisara, sudi #repeatorder 😊
.
7 Nov kami COD 100 pcs
12 Nov kami COD 350 pcs
Akan menyusul esok (18 Nov) kami akan COD 550 pcs lagi
.
Tak sangka ramai juga yang minat kuih peneram ni ye!
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
7 0 17 November, 2019

Update Baru Instant Bawal Izzah batch yang ke 2..
.
Link penuh : http://nurkasih.com/shop/en/259-instant-bawal-izzah
.
Harga sehelai RM55.00
Beli 3pcs Diskaun 10% RM49.50
Beli 5pcs Diskaun 20% RM44.00
Beli 10pcs Diskaun 30% RM38.50
.
Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih #instantbawal #nurkasih #tudungsarung #tudunglabuh #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia

Update Baru Instant Bawal Izzah batch yang ke 2..
.
Link penuh : http://nurkasih.com/shop/en/259-instant-bawal-izzah
.
Harga sehelai RM55.00
Beli 3pcs Diskaun 10% RM49.50
Beli 5pcs Diskaun 20% RM44.00
Beli 10pcs Diskaun 30% RM38.50
.
Whatsapp kami 📞 : http://www.wasap.my/+60192071414 (link kat BIO)
.
Atau bole terus ke Butik kami ;
.
TUDUNG NURKASIH
NO 37-1 JALAN MELATI UTAMA 4,
TAMAN MELATI UTAMA,
53100 SETAPAK KUALA LUMPUR
03 4162 7495 / 0192071414
(BORONG & RETAIL)
.
TUDUNG NURKASIH
2015, GF Bangunan Malayan Mansion 
50100 Jalan Masjid India Kuala Lumpur (BORONG SAHAJA)
.
#tudungnurkasih #instantbawal #nurkasih #tudungsarung #tudunglabuh #wangsamaju #wangsamelawati #tamanmelati #tamanmelawati #setapak #batucaves #srigombak #jalanmasjidindia
10 2 16 November, 2019
.
Alhamdulillah, customer di IJN tetap order peneram daripada kami selepas masalah tepung yang kami hadapi hari itu.
.
Terima kasih kerana masih memberi kepercayaan kepada kami
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
2 0 16 November, 2019

.
#throwback .
Staff di IJN order peneram lagi pada hari yang sama kami COD ke sana.
.
Yang terkilannya, bancuhan tepung kali ini agak bermasalah sebab kami dapat tepung yang berbeza teksturenya walaupun brand yang sama.
.
Peneram merupakan kuih yang amat sensitif.. Tepung dan gula merah pula kadang-kala tak sama kualiti dan teksture pengeluarannya dari kilang.
.
Lepas daripada itu, kami terpaksa tukar tepung tersebut kepada jenama yang lain. Harap-harap jenama yang baru ni tak banyak bawa masalah!
.
Alhamdulillah, setakat ini tepung baru yang kami tukar, tidak membawa sebarang masalah cuma time bancuh agak sukar sebab dia cepat pekat dan cepat menjadi berat, memerlukan tenaga yang lebih sedikit untuk membancuh! .
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
#throwback .
Staff di IJN order peneram lagi pada hari yang sama kami COD ke sana.
.
Yang terkilannya, bancuhan tepung kali ini agak bermasalah sebab kami dapat tepung yang berbeza teksturenya walaupun brand yang sama.
.
Peneram merupakan kuih yang amat sensitif.. Tepung dan gula merah pula kadang-kala tak sama kualiti dan teksture pengeluarannya dari kilang.
.
Lepas daripada itu, kami terpaksa tukar tepung tersebut kepada jenama yang lain. Harap-harap jenama yang baru ni tak banyak bawa masalah!
.
Alhamdulillah, setakat ini tepung baru yang kami tukar, tidak membawa sebarang masalah cuma time bancuh agak sukar sebab dia cepat pekat dan cepat menjadi berat, memerlukan tenaga yang lebih sedikit untuk membancuh! .
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
5 0 16 November, 2019

Awal pagi akak ni dah pick up kat 🏡Aza.
.
Thanks kak.
Selalu berurusan dengan Aza😍
.
Hari ni Kak Hijas order
1box #donutnutella
1 box #apampisang .
#tamanmelati
#wangsamaju
#kualalumpur

Awal pagi akak ni dah pick up kat 🏡Aza.
.
Thanks kak.
Selalu berurusan dengan Aza😍
.
Hari ni Kak Hijas order
1box #donutnutella 
1 box #apampisang .
#tamanmelati 
#wangsamaju 
#kualalumpur
3 0 16 November, 2019

.
Kak Chombi kita ni dah banyak kali repeat order peneram dengan kami..sejak dari mula lagi. Time tu peneram kami tak berapa cantik dan sedikit liat. Dah 9 kali dia order start dari Julai beberapa bulan sudah. Dia memang penggemar kuih tradisional ni.
.
Terima kasih banyak-banyak ye kak, coz sudi support bisnes kami. First time jumpa memang terlebih peramah dan baik hati akak ni.
.
Dalam banyak-banyak kali #repeatorder tu, baru kali ni dia sudi bergambar dengan peneram kami 😅
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
Kak Chombi kita ni dah banyak kali repeat order peneram dengan kami..sejak dari mula lagi. Time tu peneram kami tak berapa cantik dan sedikit liat. Dah 9 kali dia order start dari Julai beberapa bulan sudah. Dia memang penggemar kuih tradisional ni.
.
Terima kasih banyak-banyak ye kak, coz sudi support bisnes kami. First time jumpa memang terlebih peramah dan baik hati akak ni.
.
Dalam banyak-banyak kali #repeatorder tu, baru kali ni dia sudi bergambar dengan peneram kami 😅
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
4 0 16 November, 2019

Setiap Hari dapat feedback Yang nice2.. alhamdullilah..
.
.
Wanita skrg Dah pandai guna pilihan bijak..sebelum ni pun banyak je Jual..tapi bila Dah dapat free..kenape nk beli Kan..😄😄😄😄
.
.
Grab skincare meeracle Dah dapat free quiver..best sangat..produk pun terbaik pada penggunaan..memang tak dinafikan menjadi dengan meeracle 👍👍👍
.
.
So ape lagi..rebut lah peluang skrg..
.
.

www.wasap.my/60173903876/pmproduk

#MeeracleGemstone #menjadidenganmeeracle #meeraclekualalumpur #posseluruhmalaysia #australia #skincarebatupermata #jerawat #jeragat #parut #blackhead #whiteheads #kusam #berminyak  #dramasangattv3 #like4likes #like4follow #terapiinstagram #codklarea #tamanmelati #plazaidaman #noir #wawacosmetics #gombak #batucaves

Setiap Hari dapat feedback Yang nice2.. alhamdullilah..
.
.
Wanita skrg Dah pandai guna pilihan bijak..sebelum ni pun banyak je Jual..tapi bila Dah dapat free..kenape nk beli Kan..😄😄😄😄
.
.
Grab skincare meeracle Dah dapat free quiver..best sangat..produk pun terbaik pada penggunaan..memang tak dinafikan menjadi dengan meeracle 👍👍👍
.
.
So ape lagi..rebut lah peluang skrg..
.
.

www.wasap.my/60173903876/pmproduk

#MeeracleGemstone #menjadidenganmeeracle #meeraclekualalumpur #posseluruhmalaysia #australia #skincarebatupermata #jerawat #jeragat #parut #blackhead #whiteheads #kusam #berminyak  #dramasangattv3 #like4likes #like4follow #terapiinstagram #codklarea #tamanmelati #plazaidaman #noir #wawacosmetics#gombak #batucaves
3 0 16 November, 2019

.
Kalau dahulu, masa awal-awal kami jual peneram ataupun kuih yang lain, setiap kali customer beli daripada kami, kami mesti bertanyakan feedback daripada mereka. Sekarang kami tak buat macam tu lagi.
.
Kami beranggapan, kalau customer tu #repeatorder semula, maksudnya peneram ataupun kuih kami yang lain tu telahpun berada dekat di hati mereka. Kalau mereka nak kasi feedback pun, biar customer sendiri yang ikhlas mesej pada kami. Biar mereka dulu yang mulakan.
.
Baru-baru ni, handphone Kak Ida kita rosak pulak.
.
Ini je review dari customer yang dapat diselamatkan dari hp dia 😢. Feedback dari customer yang lain tak sempat nak screen shot dan save.
.
Terima kasih Dr. Liyana. 2 kali repeat order peneram kami. Selasa lepas doktor order 200 biji peneram lagi, katanya nak bawa ke Qatar hari Khamis nanti.
.
Alhamdulillah, tak sangka jauh nau peneram kami terbang. Tukang buat peneram pun tak mampu nak terbang jauh-jauh camtu..hihikkk
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur

.
Kalau dahulu, masa awal-awal kami jual peneram ataupun kuih yang lain, setiap kali customer beli daripada kami, kami mesti bertanyakan feedback daripada mereka. Sekarang kami tak buat macam tu lagi.
.
Kami beranggapan, kalau customer tu #repeatorder semula, maksudnya peneram ataupun kuih kami yang lain tu telahpun berada dekat di hati mereka. Kalau mereka nak kasi feedback pun, biar customer sendiri yang ikhlas mesej pada kami. Biar mereka dulu yang mulakan.
.
Baru-baru ni, handphone Kak Ida kita rosak pulak.
.
Ini je review dari customer yang dapat diselamatkan dari hp dia 😢. Feedback dari customer yang lain tak sempat nak screen shot dan save.
.
Terima kasih Dr. Liyana. 2 kali repeat order peneram kami. Selasa lepas doktor order 200 biji peneram lagi, katanya nak bawa ke Qatar hari Khamis nanti.
.
Alhamdulillah, tak sangka jauh nau peneram kami terbang. Tukang buat peneram pun tak mampu nak terbang jauh-jauh camtu..hihikkk
.
.
.
#peneram #penderam #denderam #kuihpeneram #kuihpenderam #kuihdenderam #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#pelanggan #orderpelanggan #feedbackpelanggan #apakatapelanggan #raffyunnorderdanfeedback
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #tamanmelati #gombak #ampang #kualalumpur
3 0 16 November, 2019
Tempahan penutup minggu ni..mini creampuff dan popia sira pedas..terima kasih sentiasa support bisnes kecil-kecilan akak ni 😍😍😍. . 👉Order/Pertanyaan melalui Whatsapp sahaja. . .

#aziejaldesserts #minicreampuff #popiasirapedasrangup #tamanmelawati #melawatimall #aeowangsamaju #wangsamelawati #wangsamaju #kemensahheights #kemensah #tamanpermata #ukayperdana #lembahkeramat #keramat #bukitantarabangsa #tamanmelati #ampang #ampangpoint #setapak #setapakcentral #gombak #batucaves #uiagombak #cheras #bandartasikselatan #kleast #sunwaymontana #hkl #sentul
9 0 16 November, 2019

BEST SELLER ‼️😍 .. TELUR MASIN/SALTED EGG... Sinonim dengan rakyat malaysia... A MUST TRY‼️ ... sumpah sedap 😍
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 ... Nak jadi agent ⁉️ Sama la jugak.. wasap 0199297678.. high demand dan laku keras tau kerepek ni....
🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #igersmalaya #igersmalaysian #igersmalaysia

BEST SELLER ‼️😍 .. TELUR MASIN/SALTED EGG... Sinonim dengan rakyat malaysia... A MUST TRY‼️ ... sumpah sedap 😍
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 ... Nak jadi agent ⁉️ Sama la jugak.. wasap 0199297678.. high demand dan laku keras tau kerepek ni....
🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang  #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #igersmalaya #igersmalaysian #igersmalaysia
1 1 16 November, 2019

KEJU/CHEESE PRIMO .. ini kami punya SECOND BEST SELLER... Die hard fan kerepek cheese patut grab kerepek ni.. RASA PADU‼️
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 .. 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #snekpopia #kerepeksedap

KEJU/CHEESE PRIMO .. ini kami punya SECOND BEST SELLER... Die hard fan kerepek cheese patut grab kerepek ni.. RASA PADU‼️
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 .. 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang  #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota  #tamanmelawati #snekpopia #kerepeksedap
1 1 16 November, 2019

COKLAT/CHOCOLATE .. ini kami punya PERSONAL FEVERETTTT... Tak manis.. rasa koko coklat Yang padu‼️GERENTI SEDAP ...
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 .. 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #snekpopia #kerepeksedap

COKLAT/CHOCOLATE .. ini kami punya PERSONAL FEVERETTTT... Tak manis.. rasa koko coklat Yang padu‼️GERENTI SEDAP ...
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 .. 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang  #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota  #tamanmelawati #snekpopia #kerepeksedap
1 0 16 November, 2019

SERUNDING AYAM/CHICKEN FLOSS.. sedap, cuma tak famous aje.. don’t judge a kerepek by its botol’s cover.. CUBA DULU TAU 😍
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 ..
🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .
🎯Dataran Merdeka .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #busanamenaramara #dataranmerdeka #dataranmerdekakualalumpur

SERUNDING AYAM/CHICKEN FLOSS.. sedap, cuma tak famous aje.. don’t judge a kerepek by its botol’s cover.. CUBA DULU TAU 😍
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 ..
🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai .
🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang .
🎯Dataran Merdeka .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang  #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota  #tamanmelawati #busanamenaramara #dataranmerdeka #dataranmerdekakualalumpur
4 0 16 November, 2019

MATCHA/TEH HIJAU .. orang 🇲🇾 masih blom biasa makan kerepek matcha..tapi tak rugi try .. Kami gerenti tak rugi ... Rasa teh hijau... sedikit manis dan berkrim
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai 🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang.
🎯Dataran Merdeka .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota #tamanmelawati #jalansultanismail

MATCHA/TEH HIJAU .. orang 🇲🇾 masih blom biasa makan kerepek matcha..tapi tak rugi try .. Kami gerenti tak rugi ... Rasa teh hijau... sedikit manis dan berkrim
.
.
Nak BELI atau JADI AGENT ⁉️ Utk beli, kami boleh delivery/COD dan boleh pos.. mur mur aje delivery charge dan kos pos... atau nak jimat meh la Wangsa Maju ...RM9.90/balang ... WA 0199297678 🎯Wangsa Maju
🎯Sri Rampai 🎯Semarak
🎯Desa Rejang
🎯Pulapol KL
🎯Setiawangsa
🎯Keramat AU
🎯Dato Keramat .
🎯Setapak
🎯Danau Kota
🎯Taman Melati
🎯Taman Melawati.
🎯Desa Melawati .
🎯Wangsa Melawati .
🎯Kemensah .
🎯Zooview .
🎯Sering Ukay .
🎯Ukay Perdana .
🎯Bukit Antarabangsa .
🎯KLCC
🎯Taman Maluri .
🎯Jln Tun Razak .
🎯Bukit Bintang.
🎯Dataran Merdeka .

#NZCrunchies
#viralcrunchies
#stokisNZcrunchies
#ejenNZcrunchies
#wangsamelawati #desapandan #keramatau #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana #klcc #setapak #srirampai #tamanpermata #tamanzooview #kemensah #ukayperdana #bukitantarabangsa #ampang #pandanindah #pandanmewah #bukitbintang #jalantunrazak #jalanampang  #lembahkeramat #tamanmelati #danaukota  #tamanmelawati #jalansultanismail
1 0 16 November, 2019

One of a kind design for a birthday cake! Went for a gold border but went a tad bit yellow 😅 Inside is Hazelnut Ferrero! This one and along with Red Velvet Cupcakes and Mini Nutella Cheesetarts!

Thank you @waniesazlan !

One of a kind design for a birthday cake! Went for a gold border but went a tad bit yellow 😅 Inside is Hazelnut Ferrero! This one and along with Red Velvet Cupcakes and Mini Nutella Cheesetarts!

Thank you @waniesazlan !
31 3 16 November, 2019

Top #tamanmelati posts

Perkenalkan ustaz @hanan_attaki dari indonesia, video yg biasa aku pos. Hehe. Alhamdulillah dapat berborak kejap, kebetulan ustaz duduk sebelah. Semoga dpermudahkan urusan ustaz. Bersua kita di Malaysia ramadhan ini. Insha'Allah. Bulan Ramadhan ni 🙂

#UstazHananAttaki
#pemudahijrah
#UstazHananAttakiFansMalaysia
#Budaktiktok
#tiktok
#maluapabosku
#maluapaboskur
#malaysiaindonesia
#malaysiaku
#zukieee
#tamanmelati
#rasulullahadalahidolaku
#islamituagamaku
#sigmanasheed

Perkenalkan ustaz @hanan_attaki dari indonesia,  video yg biasa aku pos.  Hehe. Alhamdulillah dapat berborak kejap,  kebetulan ustaz duduk sebelah.  Semoga dpermudahkan urusan ustaz.  Bersua kita di Malaysia ramadhan ini.  Insha'Allah. Bulan Ramadhan ni 🙂

#UstazHananAttaki 
#pemudahijrah 
#UstazHananAttakiFansMalaysia
#Budaktiktok
#tiktok
#maluapabosku 
#maluapaboskur
#malaysiaindonesia 
#malaysiaku 
#zukieee
#tamanmelati 
#rasulullahadalahidolaku 
#islamituagamaku
#sigmanasheed
104 18 5 March, 2019

Done deco at Nadayu62 Taman Melawati.. Ini adalah ruang enterance
#location:Nadayu Condo
#owner:sofea
#decobylentera
#homedecor
#condo
#modernenglish
#tamanmelati
#curtain
#furniture
#lighting
#carpet
#idbylentera
#lenteracreativehome

Done deco at Nadayu62 Taman Melawati.. Ini adalah ruang enterance
#location:Nadayu Condo
#owner:sofea
#decobylentera
#homedecor
#condo
#modernenglish
#tamanmelati
#curtain
#furniture
#lighting
#carpet
#idbylentera
#lenteracreativehome
625 10 20 August, 2018

Ada yang sedang kuliah di Universitas Indonesia atau punya cita-cita untuk kuliah di kampus ternama di Indonesia.
_
Jika iya, tentu kalian butuh banget dong tempat tinggal yang nyaman dan strategis banget dengan kampus. Biar kalian kuliahnya lancar dan aksesnya pun mudah.
_
Nah didekat Universitas Indonesia ada apartemen yang kekinian banget dan tentunya letaknya strategis. Yaitu berada persis disebelah stasiun kereta Universitas Indonesia. Jadi kalau mau ngampus tinggal jalan kaki ajah.
_
Punya apartemen didekat kampus UI ini juga cocok banget buat investasi loh. Karena gak bakal ada ruginya. Biarpun gak kuliah disana, bisa juga kan di sewakan.
_
Grand Taman Melati Margonda 2 memiliki fasilitas yang cukup komplit. Mulai dari student center indoor dan outdoor, lobby yang sangat luas, mini library, rooftop cafe, fitness center, perpustakaan digital.
_
Pokoknya komplit banget guys. Nah jika kalian ada yang minat, boleh banget komen dibawah atau langsung kepoin @gtm_margonda2
_
@adhipersadaproperti
@bloggercrony
#GTMMargonda2
#tamanmelati
#apartementamanmelati
#tamanmelatimargonda
#tamel
#tamelhangout2
#adhipersadaproperti
#studentcenter
#apartemenmahasiswa
#apartemen
#apartemendepok
#properti
#propertidepok
#BCCSquad

Ada yang sedang kuliah di Universitas Indonesia atau punya cita-cita untuk kuliah di kampus ternama di Indonesia.
_
Jika iya, tentu kalian butuh banget dong tempat tinggal yang nyaman dan strategis banget dengan kampus. Biar kalian kuliahnya lancar dan aksesnya pun mudah.
_
Nah didekat Universitas Indonesia ada apartemen yang kekinian banget dan tentunya letaknya strategis. Yaitu berada persis disebelah stasiun kereta Universitas Indonesia. Jadi kalau mau ngampus tinggal jalan kaki ajah.
_
Punya apartemen didekat kampus UI ini juga cocok banget buat investasi loh. Karena gak bakal ada ruginya. Biarpun gak kuliah disana, bisa juga kan di sewakan.
_
Grand Taman Melati Margonda 2 memiliki fasilitas yang cukup komplit. Mulai dari student center indoor dan outdoor, lobby yang sangat luas, mini library, rooftop cafe, fitness center, perpustakaan digital.
_
Pokoknya komplit banget guys. Nah jika kalian ada yang minat, boleh banget komen dibawah atau langsung kepoin @gtm_margonda2 
_
@adhipersadaproperti
@bloggercrony
#GTMMargonda2
#tamanmelati 
#apartementamanmelati
#tamanmelatimargonda 
#tamel 
#tamelhangout2
#adhipersadaproperti
#studentcenter 
#apartemenmahasiswa
#apartemen
#apartemendepok
#properti
#propertidepok 
#BCCSquad
701 24 5 August, 2019

CNY PROMO (50% OFF)
.
⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮
.
DATE PROMO: 1st Feb to 15 Feb
.
1st-7th night : Normal Price
8th night ONWARDS: LESS 50%
.
💉KAD VAKSIN WAJIB BAWA
.
HAPPY HOLIDAY & HAPPY CHINESE NEW YEAR🚗😻
.
#chinesenewyear #grooming #kucingaisypetshop #petshop #kucing #kedaikucing #petshopmalaysia #kucingpersia #petshoponline #catboading #penginapankucing #lovecatsforever #bukitantarabangsa #catfoodmurah #kemensah #tamanmelawati #melawatians #pecintakucing #kucingku #tamanmelati #damansara #kualalumpur #wangsamaju #ukayperdana #ampang #gombak #setapak #tamansetiawangsa #keramat #tamanpermata

CNY PROMO (50% OFF)
.
⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮⛩🏮
.
DATE PROMO: 1st Feb to 15 Feb
.
1st-7th night : Normal Price
8th night ONWARDS: LESS 50%
.
💉KAD VAKSIN WAJIB BAWA
.
HAPPY HOLIDAY & HAPPY CHINESE NEW YEAR🚗😻
.
#chinesenewyear #grooming #kucingaisypetshop #petshop #kucing #kedaikucing #petshopmalaysia #kucingpersia #petshoponline #catboading #penginapankucing #lovecatsforever #bukitantarabangsa #catfoodmurah #kemensah #tamanmelawati #melawatians #pecintakucing #kucingku #tamanmelati #damansara #kualalumpur #wangsamaju #ukayperdana #ampang #gombak #setapak #tamansetiawangsa #keramat  #tamanpermata
909 0 23 January, 2019

Laksamana kena serius. Baru nampak garang dan aura pahlawan jelas menonjol.

Sampaikan pintu masuk Mydin pun boleh terbuka sendiri bila teman nak masuk.

#tanjak #tengkolok #melayu #bajumelayu #malay #tanahmelayu #bangi #tamanmelati #sampin #pahlawanmelayu #pahlawan #laksamana

Laksamana kena serius. Baru nampak garang dan aura pahlawan jelas menonjol.

Sampaikan pintu masuk Mydin pun boleh terbuka sendiri bila teman nak masuk.

#tanjak #tengkolok #melayu #bajumelayu #malay #tanahmelayu #bangi #tamanmelati #sampin #pahlawanmelayu #pahlawan #laksamana
137 9 8 September, 2019