#tanjakcrew Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tanjakcrew and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 hours
Average like
220.8
Average comment
4.9
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@sera_biz Profile picture

@sera_biz

the tanjak crew.. happy anniversary tanjak crew.. moga terus sukses dan terua maju ke depan.. alhmdulilah happy tgk kedai tanjak semakin maju dan semakin dikenali org ramai.. go go go tanjak crew!!. pengalaman yg membuka minda tq along n man.. very appricate 🙏🙏👍👍 tahniah along n man!!!. #tanjakcrew #tanjakcrewsetahun

the tanjak crew.. happy anniversary tanjak crew.. moga terus sukses dan terua maju ke depan.. alhmdulilah happy tgk kedai tanjak semakin maju dan semakin dikenali org ramai.. go go go tanjak crew!!. pengalaman yg membuka minda tq along n man.. very appricate 🙏🙏👍👍 tahniah along n man!!!. #tanjakcrew #tanjakcrewsetahun
14 0 12 hours ago
@kakaktanjak Profile picture

@kakaktanjak

[TEAM BUILDING TANJAKCREW CAFE]
.
Perkara yang dipelajari:-
.
🔥Team Work
🔥Tepati masa
🔥Adab
🔥Potensi Diri
🔥Kepercayaan
🔥Terima arahan
🔥Dengar arahan
🔥Ego
🔥strategi
🔥Tindakan tidak sama dengan apa yang kita cakap
.
** Esok kak tanjak sambung Huraian dan gambar aktiviti
.
#kakaktanjak #abangtanjak #tanjakcrew
#tanjakcrewcafe #1year #tanjakcrewcafegobig #teambuilding #teamwork

Anjuran dari : Tanjakcrew
Tempat: Warisan Hati Rimba, Kemensah Ulu Klang
Fasilitor : Norhafizan Mohd Derawi & Yuree Ranoff

[TEAM BUILDING TANJAKCREW CAFE]
.
Perkara yang dipelajari:-
.
🔥Team Work
🔥Tepati masa
🔥Adab
🔥Potensi Diri
🔥Kepercayaan
🔥Terima arahan
🔥Dengar arahan
🔥Ego
🔥strategi
🔥Tindakan tidak sama dengan apa yang kita cakap
.
** Esok kak tanjak sambung Huraian dan gambar aktiviti
.
#kakaktanjak #abangtanjak #tanjakcrew
#tanjakcrewcafe #1year #tanjakcrewcafegobig #teambuilding #teamwork

Anjuran dari : Tanjakcrew 
Tempat: Warisan Hati Rimba, Kemensah Ulu Klang
Fasilitor : Norhafizan Mohd Derawi & Yuree Ranoff
28 0 22 October, 2019
@terunasongketcollection Profile picture

@terunasongketcollection

Alhamdulillah adik Selangor beli 2 pcs tanjak dari kedai admin. Boleh direct datang kedai untuk beli tanjak plain atau corak songket 🤩
Location :
Teruna Songket Collection
B-2-004 Tingkat 2
GM Klang Wholesale City
Jalan Usahawan 1 Bandar Botanic
41200 Klang, Selangor.

Click nom ws kat bio untuk info lebih lanjut
01125537471

#terunasongket #gmklang #tanjakcrew #cintatanahair #handmade #bungatabur #selangor #pahang #tanjak #tanjakviral #tanjaksongket #tanjakmurah #pahlawan #anakmuda #anakmelayu

Alhamdulillah adik Selangor beli 2 pcs tanjak dari kedai admin. Boleh direct datang kedai untuk beli tanjak plain atau corak songket 🤩 
Location :
Teruna Songket Collection
B-2-004 Tingkat 2
GM Klang Wholesale City
Jalan Usahawan 1 Bandar Botanic
41200 Klang, Selangor.

Click nom ws kat bio untuk info lebih lanjut 
01125537471

#terunasongket #gmklang #tanjakcrew #cintatanahair  #handmade #bungatabur #selangor #pahang #tanjak #tanjakviral #tanjaksongket #tanjakmurah #pahlawan #anakmuda #anakmelayu
42 0 20 October, 2019
D.I.N.N.ER 
#19102019 #dinner #lepaklepak pictureoftheday #pictureoftheday #tanjakcrew
31 3 19 October, 2019
I water you,
you water me,
we grow together.💪💪💪💪
.
#kakaktanjak #tanjakcrew #team #teamtanjakcrew #tanjakcrew1year #gobig #huslte #keephustling #kerjasama #family
28 1 19 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Its SATURDAY GAIS!! SILA SILA datang TANJAKCREW CAFE HARI INI‼️
ISNIN KAMI TUTUP SEMPENA ANNIVESARY‼️❤️🤗
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Its SATURDAY GAIS!! SILA SILA datang TANJAKCREW CAFE HARI INI‼️
ISNIN KAMI TUTUP SEMPENA ANNIVESARY‼️❤️🤗
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
378 6 19 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Jangan sekat2 tekak korang tu. Petang ni datang Tanjakcrew Cafe terus okay? Bawak teman2mu ya!🤗😘😂
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Jangan sekat2 tekak korang tu. Petang ni datang Tanjakcrew Cafe terus okay? Bawak teman2mu ya!🤗😘😂
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
536 9 15 October, 2019
@tuahgayong.__ Profile picture

@tuahgayong.__

Tanah Melayu Nusantara

Bangkitlah anak bangsa. Kembali bersama kita memartabatkan maruah bangsa tanah air tercinta.🤝
#tanahmelayukingdom
#tanjakcrew
#tanahmelayuberdaulat

Bangkitlah anak bangsa. Kembali bersama kita memartabatkan maruah bangsa tanah air tercinta.🤝
#tanahmelayukingdom
#tanjakcrew
#tanahmelayuberdaulat
26 0 12 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
4 0 9 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
2 0 9 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
5 0 9 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
2 0 9 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
2 0 9 October, 2019
@aiha_babykids Profile picture

@aiha_babykids

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmahkota #tanjakwarisan

.
Tanjak Hitam budak hingga dewasa boleh laras! .
Kembalikan warisan Melayu bertanjak dengan Tanjak Hitam by aljoofre ini! .
Mudah dipakai, sudah siap dijahit. Cuma lekatkan velcro di belakang dah jadi segak bergaya!
.
Material nylon yang berkilat menjadikan tanjak kelihatan ekslusif!
.
Boleh dibasuh mesin kerana teknik jahitan yang tidak menggunakan dawai atau kertas keras di dalam tanjak membuatkan ia kekal tegak!
.
Harga mampu milik sekeluarga RM20 SAHAJA!
.
Asyik perempuan je shopping inner, handsocks, tudung, stokin. Kalini untuk lelaki pulak! Eh yang untuk perempuan tu kami ada jual jugak tau, boleh lah order sekali 😘
.
..fast response
.
📲 wasap.my/60124469711/tanjakhitam
.
#tanjak #tanjakhitam #tanjakmoden #tanjakviral #tanjakanak #tanjakayah #tanjakdewasa #tanjakbudak #tanjak2019 #tanjakmajlis #tanjakmurah  #tanjakcrew  #tanjakmelayu  #tanjakmahkota #tanjakwarisan
2 0 9 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Siapa yang dah cuba? MENANGIS KE TAK MAKAN NI?‼️( Meatball Olio Pedas Berhantu )🔥🔥🔥
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Siapa yang dah cuba? MENANGIS KE TAK MAKAN NI?‼️( Meatball Olio Pedas Berhantu )🔥🔥🔥
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
181 2 9 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Its monday‼️ Jangan lemau2 gais, jom lepak Tanjakcrew Cafe. Hujan2 ni sedap pekena Cheese leleh..😋
**GAMBAR HAKCIPTA TANJAKCREW
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Its monday‼️ Jangan lemau2 gais, jom lepak Tanjakcrew Cafe. Hujan2 ni sedap pekena Cheese leleh..😋
**GAMBAR HAKCIPTA TANJAKCREW
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
130 0 7 October, 2019
@shuk1200s Profile picture

@shuk1200s

Tanjakcrew

Makan lagiii 😋...
Beef olio podeh cili kemetot 🔥🔥🔥
#tanjakcrew
#aidilsafwan
#zahirasufiya
@zurawawa

Makan lagiii 😋...
Beef olio podeh cili kemetot 🔥🔥🔥
#tanjakcrew
#aidilsafwan
#zahirasufiya
@zurawawa
18 0 5 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tahulah anda BETAPA RUGINYA tak datang TANJAK CREW CAFE?
SILA DATANG ‼️😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Tahulah anda BETAPA RUGINYA tak datang TANJAK CREW CAFE? 
SILA DATANG ‼️😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
298 12 3 October, 2019
@tanjak_hitammalaysia Profile picture

@tanjak_hitammalaysia

Tanjak Exclusive ✔Material: Duchess satin
✔Saiz: Free Size (Boleh Laras)
⚫Colour: Hitam Sahaja

WS 012-2962807

#tanahmelayukembalibertanjak #tanjak #tanjakviral #tanjakmelayu #tanjakhitam #tanjakwarisan #takkanhilangmelayudidunia #16sept #merdeka #tanjakmurah #tanjakcrew

Tanjak Exclusive ✔Material: Duchess satin
✔Saiz: Free Size (Boleh Laras)
⚫Colour: Hitam Sahaja

WS 012-2962807

#tanahmelayukembalibertanjak #tanjak #tanjakviral #tanjakmelayu #tanjakhitam #tanjakwarisan #takkanhilangmelayudidunia #16sept #merdeka #tanjakmurah #tanjakcrew
27 3 3 October, 2019
stok tanjak mini ada banyak ni .. untuk order boleh dm saya. atau wasap 0142543053....
support me @tanjak_legasi_utara 
#tanjak #tanjakcrew #tanjakmelayu #tanjakmurah #tanjakbudak #tanjakcrewcafe #berdirisendiri #tanjakwarisan  #melayu #malaysia #viralmalaysia
11 0 2 October, 2019
@kakaktanjak Profile picture

@kakaktanjak

Tanjakcrew

There's NO GREAT LEADER without A GREATE TEAM!!
.
Together
Everyone
Achieves
More
.
#kakaktanjak #tanjakcrew #teamtanjakcrew #keepgrowing #gobig #keephustling #fighter #dreambig

There's NO GREAT LEADER without A GREATE TEAM!!
.
Together
Everyone
Achieves
More
.
#kakaktanjak #tanjakcrew #teamtanjakcrew #keepgrowing #gobig #keephustling #fighter #dreambig
38 0 30 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Akak2 abang2 adik2 mak ayah mailah sini makan.. Takkan dok craving je, lakukan TINDAKAN KE TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst #tv3 #mymakan

Akak2 abang2 adik2 mak ayah mailah sini makan.. Takkan dok craving je, lakukan TINDAKAN KE TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst  #tv3 #mymakan
376 2 30 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Dengar cerita dah ramai yang ajak suami, boyfriend dorang makan kat sini. Siap REPEAT LAGI‼️😂🤣
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst #tv3 #mymakan

Dengar cerita dah ramai yang ajak suami, boyfriend dorang makan kat sini. Siap REPEAT LAGI‼️😂🤣
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst  #tv3 #mymakan
1,439 48 27 September, 2019

Top #tanjakcrew posts

@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Table booking almost full gais!!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,723 268 24 May, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,166 278 21 May, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,746 98 8 May, 2019
Serbu gais! Nanti sold out jangan marah..‼️ 😜
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
2,687 42 11 October, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

SOUND ON‼️
Tanjakcrew Jingle🎶🎵
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

SOUND ON‼️
Tanjakcrew Jingle🎶🎵
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
2,948 102 12 June, 2019