#tatesnowfeedback Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tatesnowfeedback and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
88 hours
Average like
11.8
Average comment
0.7
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@beautysecret.yana Profile picture

@beautysecret.yana

Taman Pulai Jaya

Morning monday ! Lets start our week gais. Jangan lupa polish muka dengan face polishing tatesnow untuk hilangkan sel kulit mati then calit facebalm before g kerja baru la glowing 🥰

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowfeedback #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru

Morning monday ! Lets start our week gais. Jangan lupa polish muka dengan face polishing tatesnow untuk hilangkan sel kulit mati then calit facebalm before g kerja baru la glowing 🥰

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowfeedback #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru
13 0 19 August, 2019
"FALL IN LOVE"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
3 0 4 August, 2019
Lets kill this ❤💋 #Tatesnowfeedback #tatesnowsarawak  #TatesnowClan
5 0 23 July, 2019
@beautysecret.yana Profile picture

@beautysecret.yana

Jusco Dato Onn

PARUT HILANG ? 😱 Power kan tatesnow jom cepat order sementara tengah promo ni 😘🥰 #tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback

PARUT HILANG ? 😱 Power kan tatesnow jom cepat order sementara tengah promo ni 😘🥰 #tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback
9 0 13 July, 2019
@beautysecret.yana Profile picture

@beautysecret.yana

Apartment Kasturi, Bandar Dato Onn

Ramai da gadis jatuh cinta dgn facebalm ni sebab tak payah pakai bedak foundation da so tak berminyak la muka 😘

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback

Ramai da gadis jatuh cinta dgn facebalm ni sebab tak payah pakai bedak foundation da so tak berminyak la muka 😘

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback
11 0 13 July, 2019
@beautysecret.yana Profile picture

@beautysecret.yana

AEON MALL Bandar Dato' Onn

Sape geng kaklong tak suka make up tp nak nampk glowing jee. So guna facebalm je tatesnow je da cukup tau 🥰

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback

Sape geng kaklong tak suka make up tp nak nampk glowing jee. So guna facebalm je tatesnow je da cukup tau 🥰

#tatesnow #tatesnowjb #tatesnowjohor #tatesnowjohorbahru #tatesnowfeedback
7 0 13 July, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bandar Baru Bangi

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
7 0 10 July, 2019
@tatesnowsemenyih Profile picture

@tatesnowsemenyih

​​ANNOUNCEMENT!
TEAM GET READY! OUR BEST SELLING VIT E FACEBALM WILL MAKE A BIG COMEBACK SOON! STAY TUNED & KEEP UPDATE FROM US ✨♥️ #tatesnowsemenyih #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm

​​ANNOUNCEMENT! 
TEAM GET READY! OUR BEST SELLING VIT E FACEBALM WILL MAKE A BIG COMEBACK SOON! STAY TUNED & KEEP UPDATE FROM US ✨♥️ #tatesnowsemenyih #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm
5 0 2 July, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Kajang, Malaysia

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
20 3 2 June, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Kajang, Malaysia

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
27 4 31 May, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Kajang, Malaysia

The best ever cleanser i had use.. korang yg tercari cari cleanser yg sesuai kne try ni! Best gilaaa! Whitehead pun boleh kurang.. makin glowing lah sis raya nii.. •

Limited stock! 5 pcs left!
WHATSAPP 0136938985


#tatesnow #tatesnowfeedback #beautyskin #beautyhavks #tutorialmakeup #bazarpaknil #glowingskin #dryskin #combinationskin #naturalbeauty #acne #scar #codkajang #codbangi #kulitglowing

The best ever cleanser i had use.. korang yg tercari cari cleanser yg sesuai kne try ni! Best gilaaa! Whitehead pun boleh kurang.. makin glowing lah sis raya nii.. •
•
Limited stock! 5 pcs left!
WHATSAPP 0136938985
•
•
#tatesnow #tatesnowfeedback #beautyskin #beautyhavks #tutorialmakeup #bazarpaknil #glowingskin #dryskin #combinationskin #naturalbeauty #acne #scar #codkajang #codbangi #kulitglowing
24 1 30 May, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bandar Baru Bangi

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"MUKA KURANG JERAWAT"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
17 1 29 May, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
60 7 9 May, 2019
@tatesnow_troopers Profile picture

@tatesnow_troopers

#tatesnowhacks📱
.
A mistake that you're making while apply skincare
.
#tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback

#tatesnowhacks📱
.
A mistake that you're making while apply skincare
.
#tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback
4 0 29 April, 2019
@tatesnow_troopers Profile picture

@tatesnow_troopers

#tatesnowhacks📱
.
A mistake that you're making while apply skincare
.
#tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback

#tatesnowhacks📱
.
A mistake that you're making while apply skincare
.
#tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback
4 0 29 April, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bandar Baru Bangi

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
23 2 22 April, 2019
@beeauty_diana Profile picture

@beeauty_diana

Telok Panglima Garang, Selangor, Malaysia

You need a skincare regime that complete your week? Yassss #TatesnowMagicBox can #TurnUpTheGlow✨ of your skin 🎁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Price: RM150, loose price RM168🙌🏾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Comment ♥️♥️♥️ below galls if you wish to have it!💐✨ Limited stock
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbox #tatesnownatural #tatesnowfeedback #glowingskincare #foundationmalaysia #skincaremalaysia #makeupvideomalaysia #blackmudmaskmalaysia #claymaskmalaysia #cucumbermasker #scrubmalaysia #nsabeauty #pujaanhatikanda

You need a skincare regime that complete your week? Yassss #TatesnowMagicBox can #TurnUpTheGlow✨ of your skin 🎁
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Price: RM150, loose price RM168🙌🏾
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Comment ♥️♥️♥️ below galls if you wish to have it!💐✨ Limited stock
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbox #tatesnownatural #tatesnowfeedback #glowingskincare #foundationmalaysia #skincaremalaysia #makeupvideomalaysia #blackmudmaskmalaysia #claymaskmalaysia #cucumbermasker #scrubmalaysia #nsabeauty #pujaanhatikanda
9 0 19 April, 2019
@beeauty_diana Profile picture

@beeauty_diana

Selangor

#BreakoutSkin & #Acneskin, black mud from dead sea can heal skin problem naturally especially those who have breakout skin, and clean out your pores. Its best experience though! 😍
.

#tatesnowofficialpage #tatesnow #tatesnownatural #tatesnowfeedback #nsabeauty #glowingskincare #acneskinmalaysia #naturalskincaremalaysia #glowingskincaremalaysia

#BreakoutSkin & #Acneskin, black mud from dead sea can heal skin problem naturally especially those who have breakout skin, and clean out your pores. Its best experience though! 😍
.

#tatesnowofficialpage #tatesnow #tatesnownatural #tatesnowfeedback #nsabeauty #glowingskincare #acneskinmalaysia #naturalskincaremalaysia #glowingskincaremalaysia
8 0 19 April, 2019
@tatesnow.beautycare Profile picture

@tatesnow.beautycare

{ #FacebalmVitE Tutorial}

Gaiss... apply facebalm vit E ni memang kulit nampak glowing kan. Kita nk order stok ni siapa nak selit skali?
.
.
#tatesnowterengganu #tutorial #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #tatesnowmelaka

{ #FacebalmVitE Tutorial}

Gaiss... apply facebalm vit E ni memang kulit nampak glowing kan. Kita nk order  stok ni siapa nak selit skali?
.
.
#tatesnowterengganu #tutorial #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #tatesnowmelaka
11 0 6 hours ago
@tatesnow.beautycare Profile picture

@tatesnow.beautycare

“SAPU SAPU TERUS GLOW” .
.
Sis belanja testimoni harini . Sapa cakap lelaki tak boleh pakai? Lelaki pun boleh hokehhhh .
.
#tatesnow #tatesnowmelaka #tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowterengganu #tatesnowdungun

“SAPU SAPU TERUS GLOW” .
.
Sis belanja testimoni harini . Sapa cakap lelaki tak boleh pakai? Lelaki pun boleh hokehhhh .
.
#tatesnow #tatesnowmelaka #tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowterengganu #tatesnowdungun
9 0 6 hours ago
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bangi, Malaysia

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"JERAWAT DAH KURANG, PARUT DAH HILANG"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
26 2 11 hours ago
@tatesnow.skincare Profile picture

@tatesnow.skincare

MADU ASLI
#HOFFACEPOLISHING #BLACKHEAD #DULLSKIN #ROUGHSKIN
Madu ni salah satu my peberet natural ingredients dlm produk kecantikan tau. Kalau pegi drug store mesti nak beli produk yg ada madu kat dlm dia. Dalam Al quran pun ada sebut betapa banyaknya khasiat madu ni.

Fungsi madu ni sebagai anti-radang.
Boleh bantu menghalang penuaan kulit, and kaya dengan antioksida. Serius, Tak payah risau Tatesnow kan ada..
#HOFACEPOLISHING boleh tanggalkan kotoran dalam liang roma n kulit mati uools.

Face polish ni boleh hilangkan sel kulit mati, minyak berlebihan n liang roma yg tersumbat yg boleh galakkan pertumbuhan jerawat kt muka korang tu tau.

So, tunggu apa lagi? Jom pilih bahan yang semula jadi & selamat supaya kulit kita sihat secara semulajadi dengan nutrien yg tersendiri and.. paling penting tak bahayakan kulit kita!✨✨ #beautytips
#tatesnow
#vitefacebalm #makeupskincare #naturalproducts #trustedskincare #beautyface #beautyskin #vitamineproducts #letscantik #tatesnow #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #tatesnowmalaysia #tatesnowmurah #tatesnowlovers #tatesnownaturalfacepolishing #tatesnowskincare #tatesnowvitaminefacebalm #lipbalm #facebalm #facepolishing #glowingskin #flawlessskin

MADU ASLI 
#HOFFACEPOLISHING #BLACKHEAD #DULLSKIN #ROUGHSKIN 
Madu ni salah satu my peberet natural ingredients dlm produk kecantikan tau. Kalau pegi drug store mesti nak beli produk yg ada madu kat dlm dia. Dalam Al quran pun ada sebut betapa banyaknya khasiat madu ni.

Fungsi madu ni sebagai anti-radang.
Boleh bantu menghalang penuaan kulit, and kaya dengan antioksida. Serius, Tak payah risau Tatesnow kan ada..
#HOFACEPOLISHING boleh tanggalkan kotoran dalam liang roma n kulit mati uools.

Face polish ni boleh hilangkan sel kulit mati, minyak berlebihan n liang roma yg tersumbat yg boleh galakkan pertumbuhan jerawat kt muka korang tu tau.

So, tunggu apa lagi? Jom pilih bahan yang semula jadi & selamat supaya kulit kita sihat secara semulajadi dengan nutrien yg tersendiri and.. paling penting tak bahayakan kulit kita!✨✨ #beautytips 
#tatesnow
#vitefacebalm #makeupskincare #naturalproducts #trustedskincare #beautyface #beautyskin #vitamineproducts #letscantik #tatesnow #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #tatesnowmalaysia #tatesnowmurah #tatesnowlovers #tatesnownaturalfacepolishing #tatesnowskincare #tatesnowvitaminefacebalm #lipbalm #facebalm #facepolishing #glowingskin #flawlessskin
16 0 14 April, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bangi, Malaysia

"SAPU SAPU TERUS GLOWING"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa

"SAPU SAPU TERUS GLOWING"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong #skinfood #skincareroutine #glowingskin #makeuptutorial #koreanmakeup #skincaremalaysia #muamalaysia #acne #oilyskin #dryskin #scar #makeuplooks #makeupartist #homespa
14 0 14 April, 2019
@tatesnowbangi Profile picture

@tatesnowbangi

Bandar Baru Bangi

"SAPU SAPU TERUS GLOWING"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong

"SAPU SAPU TERUS GLOWING"
-
U olls yang ada masalah skin ni, jangan biar lama lama.. try #FacebalmVitE dengan Cleanser #MatchaCoal.. in shaa Allah slowly masalah #jerawat #parut akan hilang..
-
Siapa dah try Facebalm Vit E mesti jatuh hati!
-
WHATSAPP 0136938985
.
#tatesnowbangi #tatesnowkajang #tatesnowputrajaya #tatesnowpuchong #tatesnowmalaysia #tatesnowfeedback #tatesnowkl #putrajaya #codputrajaya #codbangi #codpuchong
11 0 13 April, 2019

Top #tatesnowfeedback posts

@fatin_zain Profile picture

@fatin_zain

saja nk share fatin photoshoot kali ni hanya gunakan tatesnow facebalm & bedak baby sahaja tau.. sblm ni beria pkai foundation tp kelabu 😂 x pndai nk cari wrna yg sesuai dgn skin tone.. nsb baik ade tatesnow ni mudah je nk solat pon mudah xperlu makeup yg tebal 😘
berminat boleh hubungi 0137011390
#tatesnow #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #tatesnowmalaysia #tatesnowagent #tatesnowterengganu

saja nk share fatin photoshoot kali ni hanya gunakan tatesnow facebalm & bedak baby sahaja tau.. sblm ni beria pkai foundation tp kelabu 😂 x pndai nk cari wrna yg sesuai dgn skin tone.. nsb baik ade tatesnow ni mudah je nk solat pon mudah xperlu makeup yg tebal 😘
berminat boleh hubungi 0137011390
#tatesnow #tatesnowfeedback #tatesnowfacebalm #tatesnowmalaysia #tatesnowagent #tatesnowterengganu
196 6 29 July, 2017
@fatin_zain Profile picture

@fatin_zain

sis pakai tatesnow & bleaching set aje utk muka & badan alhamdulillah ok sgt.. berbeza preggy kali ni dgn sblm ni.. hrp lepas pantang makin elok 🙈
sape lg nk cantek 😍
#tatesnow #tatesnowmalaysia #tatesnowagen #tatesnowfeedback #tatesnowfamily #tatesnowskincare #tatesnowterengganu #bleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingmalaysia #bleachingkulit

sis pakai tatesnow & bleaching set aje utk muka & badan alhamdulillah ok sgt.. berbeza preggy kali ni dgn sblm ni.. hrp lepas pantang makin elok 🙈
sape lg nk cantek 😍
#tatesnow #tatesnowmalaysia #tatesnowagen #tatesnowfeedback #tatesnowfamily #tatesnowskincare #tatesnowterengganu #bleaching #bleachingcream #bleachingbadan #bleachingmalaysia #bleachingkulit
121 5 6 September, 2017
@tatesnowsarawak.official Profile picture

@tatesnowsarawak.official

Imago

#BREAKOUTSKIN & #ACNESKIN, black mud from dead sea can heal skin problem naturally especially those who have breakout skin, and clean out your pores. Its best experience though!😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Price: MYR 39
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowsarawak #tatesnowsabah #tatesnowbrunei #tatesnowborneo #tatesnow #tatesnownatural #tatesnowfeedback #pencarianagent #pencariandropship #glowingskincare #acneskinmalaysia #naturalskincaremalaysia #glowingskincaremalaysia

#BREAKOUTSKIN & #ACNESKIN, black mud from dead sea can heal skin problem naturally especially those who have breakout skin, and clean out your pores. Its best experience though!😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Price: MYR 39
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowsarawak #tatesnowsabah #tatesnowbrunei #tatesnowborneo #tatesnow #tatesnownatural #tatesnowfeedback #pencarianagent #pencariandropship #glowingskincare #acneskinmalaysia #naturalskincaremalaysia #glowingskincaremalaysia
173 3 24 January, 2019
@beauty.zila Profile picture

@beauty.zila

Behind a smooth makeup, a good skincare routine involved . .
.
I am using @tatesnow.official pore clay mud mask on the right side of my face ! .
.
Zila dah pakai set skincare dia dah sebulan lebih , dekat dua bulan ! It works well on me. Takda pon menjanji kan 'putih tiga hari' etc . Best sangat ! Sebab tu baruu yakin nak jual ! .
.
Kalau nak order tatesnow pon boleh direct dm zila okay 💓 nanti zilaa bagi info lagi pasal tatesnow ni💕💕
.
.
#makeupukm #makeuptutorial #makeupupm #makeupbangi #makeupbajet #muamalaysia #muaukm #muabangi #featuringmua #tatesnowfeedback #tatesnowofficial

Behind a smooth makeup, a good skincare routine involved . .
.
I am using @tatesnow.official pore clay mud mask on the right side of my face ! .
.
Zila dah pakai set skincare dia dah sebulan lebih , dekat dua bulan ! It works well on me. Takda pon menjanji kan 'putih tiga hari' etc . Best sangat ! Sebab tu baruu yakin nak jual ! .
.
Kalau nak order tatesnow pon boleh direct dm zila okay 💓 nanti zilaa bagi info lagi pasal tatesnow ni💕💕
.
.
#makeupukm #makeuptutorial  #makeupupm #makeupbangi #makeupbajet #muamalaysia #muaukm #muabangi #featuringmua #tatesnowfeedback #tatesnowofficial
57 7 15 June, 2019
@boutskin Profile picture

@boutskin

Hi boutskin lads!

Kita ada buat promotion untuk tatesnow sunscreen ni but only in limited pieces! Lepasni harga back to normal.
Grab cepat before stock ni habis tau! Harga dah turun habis dah tu 😜

#tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowkl #tatesnowselangor #tatesnowseremban #tatesnowjohor #tatesnowbatupahat #tatesnownegerisembilan #tatesnownaturalfacepolishing

Hi boutskin lads!

Kita ada buat promotion untuk tatesnow sunscreen ni but only in limited pieces! Lepasni harga back to normal. 
Grab cepat before stock ni habis tau! Harga dah turun habis dah tu 😜

#tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowkl #tatesnowselangor #tatesnowseremban #tatesnowjohor #tatesnowbatupahat #tatesnownegerisembilan #tatesnownaturalfacepolishing
2 0 15 December, 2018
@boutskin Profile picture

@boutskin

Kita belanja testimoni sikit 😝

More feedback boleh tengok dekat highlight ya ❤️ #tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowhq #tatesnow #tatesnowvitaminefacebalm #tatesnowfacepolishing

Kita belanja testimoni sikit 😝

More feedback boleh tengok dekat highlight ya ❤️ #tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowhq #tatesnow #tatesnowvitaminefacebalm #tatesnowfacepolishing
5 0 7 March, 2019
Untuk kulit berminyak pun tak da masalah sebab facebalm by tatesnow ni sesuai untuk semua jenis kulit tau 😘

#tatesnowfeedback #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowkl #tatesnowselangor #tatesnowseremban #tatesnowjohor #tatesnowbatupahat #tatesnownegerisembilan #tatesnownaturalfacepolishing
2 0 17 December, 2018