#tatesnowhq Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tatesnowhq and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
82 hours
Average like
31.9
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

UiTM Kampus Puncak Perdana

NAK KESAN BERGANDA??
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari-hari dah pakai #FACEBALMVITE dah kan. Tapi kulit muka still macam dulu lagi, tak ada perubahan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So exfoliate dah, cuci muka dah. Sekarang ni kena la pakai mask pulak. Mask ni kalau orang korea benda WAJIB pakai hari². Sebab tu Korean ni cantik² tau.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa yang best #BlackMudMask? Fungsi nya:
1. Membersih kotoran pada permukaan dan liang pori kulit
2. Menjaga kelembapan kulit secara optimal
3. Mengawal kulit berminyak
4. Mengurangkan kesan parut
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Minis dah cuba best sangat tau!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless

NAK KESAN BERGANDA??
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari-hari dah pakai #FACEBALMVITE dah kan. Tapi kulit muka still macam dulu lagi, tak ada perubahan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So exfoliate dah, cuci muka dah. Sekarang ni kena la pakai mask pulak. Mask ni kalau orang korea benda WAJIB pakai hari². Sebab tu Korean ni cantik² tau.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apa yang best #BlackMudMask? Fungsi nya:
1. Membersih kotoran pada permukaan dan liang pori kulit
2. Menjaga kelembapan kulit secara optimal
3. Mengawal kulit berminyak
4. Mengurangkan kesan parut
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Minis dah cuba best sangat tau!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless
57 1 7 August, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#HOFacePolish ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Membuang sel kulit mati dan kulit kering.
2. Membantu mengurangkan whitehead dan blackhead.
3. Kulit semakin bersih dan licin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#HOFacePolish ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Membuang sel kulit mati dan kulit kering.
2. Membantu mengurangkan whitehead dan blackhead.
3. Kulit semakin bersih dan licin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
52 0 23 July, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#HOFacePolish ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Membuang sel kulit mati dan kulit kering.
2. Membantu mengurangkan whitehead dan blackhead.
3. Kulit semakin bersih dan licin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#HOFacePolish ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Membuang sel kulit mati dan kulit kering.
2. Membantu mengurangkan whitehead dan blackhead.
3. Kulit semakin bersih dan licin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
51 0 23 July, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Hi, snoweis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari tu minis dah share kan jenis kulit yang mungkin snoweis hadapi kan. So, hari ni minis nak share pulak face wash yang sesuai untuk setiap jenis kulit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang boleh pilih yang mana satu korang suka. #MatchaCacoalCleanser ni boleh guna untuk semua jenis kulit. Best sangat tau texture dia.🤩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowgombak #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless

Hi, snoweis!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari tu minis dah share kan jenis kulit yang mungkin snoweis hadapi kan. So, hari ni minis nak share pulak face wash yang sesuai untuk setiap jenis kulit.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang boleh pilih yang mana satu korang suka. #MatchaCacoalCleanser ni boleh guna untuk semua jenis kulit. Best sangat tau texture dia.🤩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹💕
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowgombak #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless
50 0 8 July, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
16 1 17 June, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
8 1 17 June, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Follow us @tatesnow_ 🌹♥️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
9 1 17 June, 2019
@tatesnow_cikareten Profile picture

@tatesnow_cikareten

One thing yang sis suka dengan facebalm sbb ia mudah dan cepat. Sbb sis tak suka nk pakai foundation. Jadinya sis akan pakai facabalm dan terus keluar.😜 Lagi satu, bila ada jerawat sebelum tido sis akan tepek sikit facebalm dekat jerawat nan hadooo tuh esok pagi dah start kecut dah jerawat tuh. Sukanya sukanya sisss. 🙈

Fuhhh mudah je kan? Jimat pun jimat. Satu botol tuh boleh jimat guna sampai 2 ke 3 bulan lebih uollssss. Satu bru RM 45 tapi jimat nya berbaloi baloi. Ikutkan penggunaan uolls. Sbb sis punya pun belum habis lagi dah 2 bulan. Tak percaya? Meh try mehhhh. Sbb sis dah tryyyy. 🙈😍💃 #tatesnowhq #tatesnowfacebalm #tatesnowmagicbox #tatesnowclan #umpgambang #glowupchallenge #skin #naturalskincare #skincareproducts #skincare #charcoal #olive #honey #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood

One thing yang sis suka dengan facebalm sbb ia mudah dan cepat. Sbb sis tak suka nk pakai foundation. Jadinya sis akan pakai facabalm dan terus keluar.😜 Lagi satu, bila ada jerawat sebelum tido sis akan tepek sikit facebalm dekat jerawat nan hadooo tuh esok pagi dah start kecut dah jerawat tuh. Sukanya sukanya sisss. 🙈

Fuhhh mudah je kan? Jimat pun jimat. Satu botol tuh boleh jimat guna sampai 2 ke 3 bulan lebih uollssss. Satu bru RM 45 tapi jimat nya berbaloi baloi. Ikutkan penggunaan uolls. Sbb sis punya pun belum habis lagi dah 2 bulan. Tak percaya? Meh try mehhhh. Sbb sis dah tryyyy. 🙈😍💃 #tatesnowhq #tatesnowfacebalm #tatesnowmagicbox #tatesnowclan #umpgambang #glowupchallenge #skin #naturalskincare #skincareproducts #skincare #charcoal #olive #honey #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger  #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood
27 3 24 May, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Bukit Gambang Water Park & Safari Park

Happy Weekend
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari cuti macam ni snoweis buat apa? Keluar dating ke duduk rumah ja?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Minies weekend pun kerja lagi 😚. Jom share aktiviti korang.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare

Happy Weekend
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hari cuti macam ni snoweis buat apa? Keluar dating ke duduk rumah ja?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Minies weekend pun kerja lagi 😚. Jom share aktiviti korang.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare
21 1 21 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #tatesnow_feedback
62 0 19 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

French Town, Bukit Tinggi

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #tatesnow_feedback
57 1 19 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

French Town, Bukit Tinggi

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #FacebalmvitE #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #FacebalmvitE #tatesnow_feedback
58 1 19 April, 2019
@beautygram.sisters Profile picture

@beautygram.sisters

​​CLEARANCE SALE‼️‼️ #tatesnowukmtroopers2019 #tatesnowbysugarbellesisters
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
FIRST COME FIRST SERVE. FEW PCS LEFT ONLY‼️ COMMENT BELOW IF YOU WANT TO GRAB! 🙌🏾
.

READYSTOCKS ✅
POSTAGE & COD ✔

#tatesnow #tatesnowclam #tatesnowhq #tatesnowmalaysia #tatesnowukm #blackpink #blackpinkinyourarea
.⠀⠀⠀⠀⠀
Note: This clearance sales is due to discontinue of the products! We will let you know the latest update soon! Hurry up! Grab yours!🔥🙋🏻‍♀️
.
#naturalskincare #skincareproducts #skincare #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger #texture #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood

​​CLEARANCE SALE‼️‼️ #tatesnowukmtroopers2019 #tatesnowbysugarbellesisters
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
FIRST COME FIRST SERVE. FEW PCS LEFT ONLY‼️ COMMENT BELOW IF YOU WANT TO GRAB! 🙌🏾
.

READYSTOCKS ✅ 
POSTAGE & COD ✔

#tatesnow #tatesnowclam #tatesnowhq #tatesnowmalaysia #tatesnowukm #blackpink #blackpinkinyourarea
.⠀⠀⠀⠀⠀
Note: This clearance sales is due to discontinue of the products! We will let you know the latest update soon! Hurry up! Grab yours!🔥🙋🏻‍♀️
.
​#naturalskincare #skincareproducts #skincare #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger #texture #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood
31 3 19 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Apa yang best pasal #MatchaCoalCleanser ni?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1.Greentea - Antioksidan
2. Honey - mencerahkan kulit
3. Alo-vera - Mengurangkan sunburn
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MatchaCoalCleanser sesuai untuk kulit kering, sensitif dan jerawat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare

Apa yang best pasal #MatchaCoalCleanser ni?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1.Greentea - Antioksidan
2. Honey - mencerahkan kulit
3. Alo-vera - Mengurangkan sunburn
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MatchaCoalCleanser sesuai untuk kulit kering, sensitif dan jerawat
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare
64 0 18 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Tanarimba, Janda Baik

Aloe Vera for cleanser? Yay or Nay?😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aloe vera used to treat sunburns due to its soothing and antioxidant properties. Since we know aloe is great for the skin, why not add it to a daily face cleanser?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If you have sensitive skin, or just don’t like the way soap feels on your skin, #MATCHACOALcleanser is for you. Honey and aloe are gentle and soothing even for dry skin✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare

Aloe Vera for cleanser? Yay or Nay?😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aloe vera used to treat sunburns due to its soothing and antioxidant properties. Since we know aloe is great for the skin, why not add it to a daily face cleanser?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If you have sensitive skin, or just don’t like the way soap feels on your skin, #MATCHACOALcleanser is for you. Honey and aloe are gentle and soothing even for dry skin✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #skincare
61 0 18 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

#MATCHACOAL CLEANSER

After banyak feedback yang baik² dari snowies apply #HOFACEPOLISHING, skin jadi glow dan halus, kita maintain khasiat madu di dalam cleanser pulak!
Cuba check cleanser yang korang guna sekarang
Kalau cleanser korang terlalu banyak buih, skin korang boleh lama- lama boleh jadi sensitive dan kering tau! Tunggu next post. Kita akan share lebih banyak info tentang cleanser🙋🏻‍♀️ •

Komen apa cleanser yang korang guna & jenis kulit korang.👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #naturalskincare #skincare

#MATCHACOAL CLEANSER

After banyak feedback yang baik² dari snowies apply #HOFACEPOLISHING, skin jadi glow dan halus, kita maintain khasiat madu di dalam cleanser pulak! 
Cuba check cleanser yang korang guna sekarang 
Kalau cleanser korang terlalu banyak buih, skin korang boleh lama- lama boleh jadi sensitive dan kering tau! Tunggu next post. Kita akan share lebih banyak info tentang cleanser🙋🏻‍♀️ •
•
Komen apa cleanser yang korang guna & jenis kulit korang.👇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #naturalskincare #skincare
63 1 17 April, 2019
@tatesnow_cikareten Profile picture

@tatesnow_cikareten

One thing yang sis suka dengan facebalm sbb ia mudah dan cepat. Sbb sis tak suka nk pakai foundation. Jadinya sis akan pakai facabalm dan terus keluar.😜 Lagi satu, bila ada jerawat sebelum tido sis akan tepek sikit facebalm dekat jerawat nan hadooo tuh esok pagi dah start kecut dah jerawat tuh. Sukanya sukanya sisss. 🙈

Fuhhh mudah je kan? Jimat pun jimat. Satu botol tuh boleh jimat guna sampai 2 ke 3 bulan lebih uollssss. Satu bru RM 45 tapi jimat nya berbaloi baloi. Ikutkan penggunaan uolls. Sbb sis punya pun belum habis lagi dah 2 bulan. Tak percaya? Meh try mehhhh. Sbb sis dah tryyyy. 🙈😍💃 #tatesnowhq #tatesnowfacebalm #tatesnowmagicbox #tatesnowclan #umpgambang #glowupchallenge #skin #naturalskincare #skincareproducts #skincare #charcoal #olive #honey #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood

One thing yang sis suka dengan facebalm sbb ia mudah dan cepat. Sbb sis tak suka nk pakai foundation. Jadinya sis akan pakai facabalm dan terus keluar.😜 Lagi satu, bila ada jerawat sebelum tido sis akan tepek sikit facebalm dekat jerawat nan hadooo tuh esok pagi dah start kecut dah jerawat tuh. Sukanya sukanya sisss. 🙈

Fuhhh mudah je kan? Jimat pun jimat. Satu botol tuh boleh jimat guna sampai 2 ke 3 bulan lebih uollssss. Satu bru RM 45 tapi jimat nya berbaloi baloi. Ikutkan penggunaan uolls. Sbb sis punya pun belum habis lagi dah 2 bulan. Tak percaya? Meh try mehhhh. Sbb sis dah tryyyy. 🙈😍💃 #tatesnowhq #tatesnowfacebalm #tatesnowmagicbox #tatesnowclan #umpgambang #glowupchallenge #skin #naturalskincare #skincareproducts #skincare #charcoal #olive #honey #scrubmalaysia #cleansermalaysia #foundationmalaysia #skincareroutine #organicproducts #cleanbeautyproducts #beautybloggers #discoverunder100k #topshelf #topshelfie #instabeauty #skinstagram #skincareroutine #greenbeauty #greenbeautyblogger  #skincareroutine #skincarecommunity #skinfood
32 2 7 hours ago
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
62 0 16 hours ago
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
58 0 16 hours ago
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2. Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_ #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback

Feedback Session!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FacebalmvitE ni sangat best sebab dia dapat membantu masalah seperti:
1. Merawat dan menyembuh kulit.
2.  Berfungsi sebagai krim kecantikan
3. Kesan glowing dan kulit makin cerah
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong
#tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow_  #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #HOFacePolish #tatesnow_feedback
56 0 16 hours ago
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Tercari cari hadiah yang special untuk wife kesayangan, bestie you ols untuk ulangtahun atau birthday diorang?
Kita ada special #hadiah #beautybox dan hadiahkan kepada yang tersayang! Dalam #Beautybox ini lengkap dengan :
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Matcha Coal Cleanser
✨Facebalm Vit E
✨Honey & Olive Face Polishing ✨Black Mud Mask
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sangat berbaloi dan jimat sebab satu bekas boleh tahan sehingga 5 bulan. DM cepat untuk gift box korang!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀







Cuba tag BF/ HUBBY korang supaya dorang aware😋! ♥️ DM US TO GET YOUR CUSTOM BOX
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #naturalskincare #skincare #scrubmalaysia #cleansermalaysia #skincareroutine #organicproducts

Tercari cari hadiah yang special untuk wife kesayangan, bestie you ols untuk ulangtahun atau birthday diorang? 
Kita ada special #hadiah #beautybox dan hadiahkan kepada yang tersayang! Dalam #Beautybox ini lengkap dengan :
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Matcha Coal Cleanser
✨Facebalm Vit E
✨Honey & Olive Face Polishing ✨Black Mud Mask
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sangat berbaloi dan jimat sebab satu bekas boleh tahan sehingga 5 bulan. DM cepat untuk gift box korang!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•
•
•
•
•
•
•
Cuba tag BF/ HUBBY korang supaya dorang aware😋! ♥️ DM US TO GET YOUR CUSTOM BOX
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #naturalskincare #skincare #scrubmalaysia #cleansermalaysia #skincareroutine #organicproducts
62 3 15 April, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Jom tengok #teksturtuesday dalam #BeautyBox yang korang akan lovee! Dengan bahan paling best ; Madu, Zaitun, Teh hijau, Serbuk Arang dan banyak lagi!

Matcha-Coal Cleanser tekstur hitam must item road to flawless dan merawat #jerawat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pore-Care Black Mud Mask Tekstur berwarna grey next to Matcha-Coal as detox for skin

HO Face Polishing Tektur ketiga sebelah Black Mud Mask mencerahkan kulit dan membuang sel kulit mati

Vit E Facebalm shade akhir melindungi skin dengan SPF 50 dan memberi efek glowing secara natural









Texture mana yang menarik hati korang?

#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #anniversarysale

Jom tengok #teksturtuesday dalam  #BeautyBox yang korang akan lovee! Dengan bahan paling best ; Madu, Zaitun, Teh hijau, Serbuk Arang dan banyak lagi!

Matcha-Coal Cleanser tekstur hitam must item road to flawless dan merawat #jerawat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pore-Care Black Mud Mask Tekstur berwarna grey next to Matcha-Coal as detox for skin

HO Face Polishing Tektur ketiga sebelah Black Mud Mask mencerahkan kulit dan membuang sel kulit mati

Vit E Facebalm shade akhir melindungi skin dengan SPF 50 dan memberi efek glowing secara natural
•
•
•
•
•
•
•
•

Texture mana yang menarik hati korang?

#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowkualaketil #tatesnowkulim #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #anniversarysale
57 0 14 April, 2019

Top #tatesnowhq posts

@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Bukit Tinggi, Pahang

Jom join postage Rm1 untuk hari ini dan esok!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk hari #GlowskinCampaign kita akan beri kan lovers semua postage yang tak masuk akal. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eehhhhh!!nanti dulu dengan hanya pembelian Rm 100 kita akan bagi Free Gift!!!!!Ha, untungkan sapa tak nak free gift kan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dah la dapat kulit cantik, harga postage murahhhh. Dapat lagi free gift.😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#GlowskinCampaign #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitkering #kulitflawless #TatesnowClan #tatesnowpahang #tatesnowhq

Jom join postage Rm1 untuk hari ini dan esok!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk hari #GlowskinCampaign kita akan beri kan lovers semua postage yang tak masuk akal. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eehhhhh!!nanti dulu dengan hanya pembelian Rm 100 kita akan bagi Free Gift!!!!!Ha, untungkan sapa tak nak free gift kan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dah la dapat kulit cantik, harga postage murahhhh. Dapat lagi free gift.😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#GlowskinCampaign #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitkering #kulitkering #kulitflawless #TatesnowClan #tatesnowpahang #tatesnowhq
52 2 1 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Botanical Garden, Berjaya Hills

Jangan lupa apply #Facebalm ya hari ni.✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Senang jaa, lepas apply moisturizer, terus apply #FaceBalmVitE. 5 minit ja dah boleh siap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tak pakai powder pun tak apa tau. Boleh terus keluar. Yeahh!! Mudah kan, jimat masa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FaceBalmVitE #TatesnowClan #tatesnowpahang #tatesnowkedah #tatesnowpenang #tatesnowsungaipetani #tatesnowbaling #tatesnow_ #tatesnowhq #TATESNOWTRICKS #tatesnow

Jangan lupa apply #Facebalm ya hari ni.✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Senang jaa, lepas apply moisturizer, terus apply #FaceBalmVitE. 5 minit ja dah boleh siap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tak pakai powder pun tak apa tau. Boleh terus keluar. Yeahh!! Mudah kan, jimat masa.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FaceBalmVitE #TatesnowClan #tatesnowpahang #tatesnowkedah #tatesnowpenang #tatesnowsungaipetani #tatesnowbaling #tatesnow_ #tatesnowhq #TATESNOWTRICKS #tatesnow
12 1 3 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

#OPENPORES #SEBUM #BLACKMUDMASK #PORECARE #DETOX Open pores on your cheeks, nose, and forehead can appear larger as you age, or when your pores are clogged.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
These may give your skin a dull appearance, particularly if they’re clogged with dirt, bacteria, and oil.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Keep your skin clean, and keep your pores clean!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowkedah #TatesnowClan #tatesnowsungaipetani #tatesnowpahang #tatesnow_ #tatesnowbaling #tatesnowhq #tatesnowbentong #tatesnowbukittinggi #TATESNOWTRICKS #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless

#OPENPORES #SEBUM #BLACKMUDMASK #PORECARE #DETOX Open pores on your cheeks, nose, and forehead can appear larger as you age, or when your pores are clogged.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
These may give your skin a dull appearance, particularly if they’re clogged with dirt, bacteria, and oil.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Keep your skin clean, and keep your pores clean!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowkedah #TatesnowClan #tatesnowsungaipetani #tatesnowpahang #tatesnow_ #tatesnowbaling #tatesnowhq #tatesnowbentong #tatesnowbukittinggi #TATESNOWTRICKS #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless
24 1 3 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Semua orang mesti nak kulit cantik dan sihat kan. Bebas dari jerawat, jeragat, kulit kusam, berminyak.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tapi kadang-kadang di sebabkan terlalu lama terdedah dengan pecemaran udara, produk kimia dan sebagainya kulit muka jadi rosak, kusam dan gelap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tak cukup masa nak pakai 2,3 jenis skincare? Tak ada skill nak make up. So, JANGAN risau!!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FaceBalmVitE boleh selesaikan masalah korang semua😍. Just oles nipis ja dekat muka, terus boleh keluar. #FaceBalmVitE ni ada SPF50 tau.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kulit korang akan nampak glow dan netural tanpa makeup ✨✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless

Semua orang mesti nak kulit cantik dan sihat kan. Bebas dari jerawat, jeragat, kulit kusam, berminyak.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tapi kadang-kadang di sebabkan terlalu lama terdedah dengan pecemaran udara, produk kimia dan sebagainya kulit muka jadi rosak, kusam dan gelap.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tak cukup masa nak pakai 2,3 jenis skincare? Tak ada skill nak make up. So, JANGAN risau!!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#FaceBalmVitE boleh selesaikan masalah korang semua😍. Just oles nipis  ja dekat muka, terus boleh keluar. #FaceBalmVitE ni ada SPF50 tau.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kulit korang akan nampak glow dan netural tanpa makeup ✨✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless
56 1 3 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow!!!!Indian pun boleh pakai #FaceBalmVitE ni tau. Blend bagi betul-betul rata, terus boleh keluar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang tak kan nak tengok ja. Dah la mudah ja nak pakai, tak bercapuk juga tu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sis ni pakai dari packaging lama lagi tau, lepas tu terus jatuh cinta dengan #FaceBalmVitE. Kalau tak bagus, tak akan repeat kan.😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #Facebalm #tatesnow_feedback

Feedback Session
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow!!!!Indian pun boleh pakai #FaceBalmVitE ni tau. Blend bagi betul-betul rata, terus boleh keluar.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Korang tak kan nak tengok ja. Dah la mudah ja nak pakai, tak bercapuk juga tu.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sis ni pakai dari packaging lama lagi tau, lepas tu terus jatuh cinta dengan #FaceBalmVitE. Kalau tak bagus, tak akan repeat kan.😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_qoutes #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #Facebalm #tatesnow_feedback
51 2 3 March, 2019
@boutskin Profile picture

@boutskin

Made with fruit extract to turn your cheek naturally soft pink ☺️🌹 #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowbabyblushbalm #tatesnowfacepolishing #tatesnowkl #tatesnowhq

Made with fruit extract to turn your cheek naturally soft pink ☺️🌹 #tatesnowmalaysia #tatesnowfacebalm #tatesnowbabyblushbalm #tatesnowfacepolishing #tatesnowkl #tatesnowhq
4 2 18 November, 2018
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Bentong

#TATESNOWTRICKS : Cara untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bersih dengan kiub ais
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1. Makeup lebih tahan lama dengan ais.
Korang tau tak, liang pori yang besar boleh buatkan makeup jadi tak tahan lama. Apa kita cuba tips ni! Sapukan ais kiub seluruh kulit muka sebelum apply makeup.Jadi, tak perlu la susah susah nak tepek compact powder banyak kali.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2. Untuk Kesan Pencerahan
Sekiranya korang nak putihkan kulit dengan semulajadi, korang boleh buat kiub ais istimewa korang sendiri di rumah. tambahkan beberapa titisan lemon ke dalam air dan kemudian bekukan. Cub ais sekali pada siang hari, dan sekali pada waktu malam. Lemon akan membantu memberi kesan cerah dan pemutihan semulajadi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3.Mengawal Jerawat
Ais adalah salah satu ubat yang berkesan untuk menrawat jerawat. Apply ais pada jerawat bukan sahaja membantu menghilangkan jerawat, tetapi juga membantu mengurangkan kulit yang bengkak. Selain itu, jerawat adalah penyebab reaksi bakteria kulit, dan menggosok kiub ais boleh membantu mencegah reaksi bakteria tersebut.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak lagi best? Lepas dah tepek ais dekat muka boleh la terus apply moisturizer & #FACEBALMVITE supaya kulit muka nampak lagi fresh gitu! ❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tipscantik #jerawat #naturalbeauty #naturalmakeup #tatesnow #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless

#TATESNOWTRICKS : Cara untuk mendapatkan kulit yang sihat dan bersih dengan kiub ais
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1. Makeup lebih tahan lama dengan ais.
Korang tau tak, liang pori yang besar boleh buatkan makeup jadi tak tahan lama. Apa kita cuba tips ni! Sapukan ais kiub seluruh kulit muka sebelum apply makeup.Jadi, tak perlu la susah susah nak tepek compact powder banyak kali.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2. Untuk Kesan Pencerahan
Sekiranya korang nak putihkan kulit dengan semulajadi, korang boleh buat kiub ais istimewa korang sendiri di rumah. tambahkan beberapa titisan lemon ke dalam air dan kemudian bekukan. Cub ais sekali pada siang hari, dan sekali pada waktu malam. Lemon akan membantu memberi kesan cerah dan pemutihan semulajadi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3.Mengawal Jerawat
Ais adalah salah satu ubat yang berkesan untuk menrawat jerawat. Apply ais pada jerawat bukan sahaja membantu menghilangkan jerawat, tetapi juga membantu mengurangkan kulit yang bengkak. Selain itu, jerawat adalah penyebab reaksi bakteria kulit, dan menggosok kiub ais boleh membantu mencegah reaksi bakteria tersebut.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak lagi best? Lepas dah tepek ais dekat muka boleh la terus apply moisturizer & #FACEBALMVITE supaya kulit muka nampak lagi fresh gitu! ❤️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#tipscantik #jerawat #naturalbeauty #naturalmakeup #tatesnow #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #TatesnowClan #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless
10 2 6 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

​​ #TATESNOWTRICKS : Korang pernah tak ada masalah lingkaran gelap bawah mata? Alaaa.. Orang kita cakap mata macam panda gitu? Mesti selalu kan?

Masalah mata panda ni jadi kalau korang tak cukup tidur, malas cuci mekap, tak pakai sunscreen, penyakit, atau memang turun temurun dari ayah atau mak.

Tapi korang jangan risau. Ada satu petua yang korang boleh cuba untuk legakan mata panda yang comel tu. Hikhik. ☑️ Kiub ais
Gosokkan kiub ais pada bahagian mata yang sembab atau bengkak secara perlahan-lahan mengikut arah bertentangan (ke arah dalam seperti lawan arah jam). Amalkan setiap pagi in sha Allah korang akan nampak kesan mata panda makin kurang!

Petua ais ni pun bagus jugak untuk kecutkan jerawat dan kecilkan liang pori. Boleh la amalkan hari hari ❤️ #TatesnowClan #tipscantik #tipscantikdiy #petuacantik #tatesnow #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless

​​#TATESNOWTRICKS : Korang pernah tak ada masalah lingkaran gelap bawah mata? Alaaa.. Orang kita cakap mata macam panda gitu? Mesti selalu kan?

Masalah mata panda ni jadi kalau korang tak cukup tidur, malas cuci mekap, tak pakai sunscreen, penyakit, atau memang turun temurun dari ayah atau mak.

Tapi korang jangan risau. Ada satu petua yang korang boleh cuba untuk legakan mata panda yang comel tu. Hikhik. ☑️ Kiub ais
Gosokkan kiub ais pada bahagian mata yang sembab atau bengkak secara perlahan-lahan mengikut arah bertentangan (ke arah dalam seperti lawan arah jam). Amalkan setiap pagi in sha Allah korang akan nampak kesan mata panda makin kurang!

Petua ais ni pun bagus jugak untuk kecutkan jerawat dan kecilkan liang pori. Boleh la amalkan hari hari ❤️ #TatesnowClan #tipscantik #tipscantikdiy #petuacantik #tatesnow  #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless
6 1 7 March, 2019
@tatesnow_ Profile picture

@tatesnow_

Cormal Tropical Resort

Box of Happiness! Now you can do your mini spa at home with your loves one! It consists of
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Black Mud Mask
✨Vitamin E Facebalm
✨Cucumber Hydrating Mask
✨Honey & Olive Face Polish
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MAGICBOX to #TurnOnTheGlow
Limited pcs left
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #resellerswelcome #magicbeautybox

Box of Happiness! Now you can do your mini spa at home with your loves one! It consists of
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Black Mud Mask
✨Vitamin E Facebalm
✨Cucumber Hydrating Mask
✨Honey & Olive Face Polish
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MAGICBOX to #TurnOnTheGlow✨ 
Limited pcs left
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TatesnowClan #tatesnowbaling #tatesnowbukittinggi #tatesnowpenang #tatesnowkedah #tatesnowbentong #tatesnowsungaipetani  #tatesnowhq #tatesnow #tatesnow_tips #kulitbreakout #kulitglowing #kulitberminyak #kulitsihat #kulitkering #kulitflawless #resellerswelcome #magicbeautybox
47 3 9 March, 2019