#teamNaKayo Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamNaKayo and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
1.8
Average comment
0
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

ELAK KULIT BERMINYAK SELEPAS BANGUN TIDUR
.
.
Mesti terkejutkan bangun je tidur muka penuh berminyak. Nak belai belai muka pun tak best. Sentuh je sikit, dah rasa berminyak tak selesa. Pagi² dah spoil mood nak pegi kerja.
.
So, rutin harian mimi sebelum tidur, mimi spray #DemicaWhiteningLotion dulu utk dijadikan sebagai masker malam. Jangan risau uolss sbb lotion ni tak melekit terus menyerap ke dalam kulit. Texture pun lembut dan wangi. Mesti lena punya tidur dgn muka yang segar 🥰
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan Link di bio SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

ELAK KULIT BERMINYAK SELEPAS BANGUN TIDUR
.
.
Mesti terkejutkan bangun je tidur muka penuh berminyak. Nak belai belai muka pun tak best. Sentuh je sikit, dah rasa berminyak tak selesa. Pagi² dah spoil mood nak pegi kerja.
.
So, rutin harian mimi sebelum tidur, mimi spray #DemicaWhiteningLotion dulu utk dijadikan sebagai masker malam. Jangan risau uolss sbb lotion ni tak melekit terus menyerap ke dalam kulit. Texture pun lembut dan wangi. Mesti lena punya tidur dgn muka yang segar 🥰
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan Link di bio SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang. .
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
. .
Jommm DM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
. .
Jommm DM  sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#Codjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Mimi dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Mimi contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#Codjohor 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sekarang ♥️.
.
.
#Demicajohor #Codjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM  sekarang ♥️.
.
.
#Demicajohor#Codjohor 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#Demicajohor #Codjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#Demicajohor#Codjohor 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍. DM nombor fon sekarang .
.
#Demicajohor #Codjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍. DM nombor fon sekarang .
.
#Demicajohor#Codjohor 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 1 hour ago
@nieysa_demica Profile picture

@nieysa_demica

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#Demicajohor #Codjohor
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#Demicajohor#Codjohor 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
1 0 1 hour ago
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini cikna ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini cikna ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 4 hours ago
@nadya_isabella Profile picture

@nadya_isabella

Tak kenal tak cinta, dah kenal mesti jatuh cinta dgn demica losyen ni. 😍
Beli satu pasti akan repeat lagi😆😆 Nk demica?? Meh wasap/dm nadya
Www.wasap.my/60132632780/

Yg dekat kita pi cod depan tangga umh
Yg jaoh kita post

#demicakedah
#demicaalorstar
#demicapokoksena
#demicakualanerang
#teamnakayo

Tak kenal tak cinta, dah kenal mesti jatuh cinta dgn demica losyen ni. 😍
Beli satu pasti akan repeat lagi😆😆 Nk demica?? Meh wasap/dm nadya
Www.wasap.my/60132632780/

Yg dekat kita pi cod depan tangga umh
Yg jaoh kita post

#demicakedah
#demicaalorstar
#demicapokoksena
#demicakualanerang
#teamnakayo
3 0 8 hours ago
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Gunong, Kelantan, Malaysia

Siapa yang tak berani add on demica untuk rutin harian dia. Ni haa feedback fresh si cantik manis add on #DemicaWhiteninglotion
plus plak pakai foundation hasil dia memang syantikk habiss😍

Ya ampunnn Memang glowing terukkk weii fall in lufff dah ni💖💖💖 So korang jangan ragu-ragu nak add on demica ni as a sunblock or make up based korang tau.
Yang takde demica ni memang rugi lahaii.

Nak harga promosi? PM cikna 3 orang terawal cikna bagi special price gittew.

#feedbackdemica
#TeamNaKayo

Siapa yang tak berani add on demica untuk rutin harian dia. Ni haa feedback fresh si cantik manis add on #DemicaWhiteninglotion 
plus plak pakai foundation hasil dia memang syantikk habiss😍

Ya ampunnn Memang glowing terukkk weii fall in lufff dah ni💖💖💖 So korang jangan ragu-ragu nak add on demica ni as a sunblock or make up based korang tau.
Yang takde demica ni memang rugi lahaii.

Nak harga promosi? PM cikna 3 orang terawal cikna bagi special price gittew.

#feedbackdemica
#TeamNaKayo
6 0 9 hours ago
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

demica whitening lotion telah merasuki ku 🤣🤣🤣 ada yg tny demica ni blh pakai kt muka x? ok ni jwpn dia..flawless lg 😍😍😍.. utk yg mls nk mekap@xsempt tp nk nmpak muka berseri sikit jom cuba #DemicaWhiteningLotion ni.. xsmpai 5minit dah berseri..ni la rutin harian sy sblm tido spray dulu #DemicaWhiteningLotion ni..xpyh nk guna span. guna jari je elok sekata jgk lg senang keje

nk cuba cpt2 direct WhatsApp
www.wasap.my/60133403096
#DemicaWhiteningLotion
#teamNaKayo
#codcheras

demica whitening lotion telah merasuki ku 🤣🤣🤣 ada yg tny demica ni blh pakai kt muka x? ok ni jwpn dia..flawless lg 😍😍😍.. utk yg mls nk mekap@xsempt tp nk nmpak muka berseri sikit jom cuba #DemicaWhiteningLotion ni.. xsmpai 5minit dah berseri..ni la rutin harian sy sblm tido spray dulu #DemicaWhiteningLotion ni..xpyh nk guna span. guna jari je elok sekata jgk lg senang keje

nk cuba cpt2 direct WhatsApp
www.wasap.my/60133403096
#DemicaWhiteningLotion
#teamNaKayo
#codcheras
0 0 9 hours ago
@nadya_isabella Profile picture

@nadya_isabella

Alhamdullillah🤲🏻 bukan biasher biasher boskur demica ni👍👍. Siap mintak mau repeat lagi ni. 🥰Haihhhhh
Produk berkualiti cust PASTI akan repeat❗️ Nk demica?? Meh wasap/dm nadya harga bawah 50 hinggit
Www.wasap.my/60132632780/

Yg dekat kita pi cod depan tangga umh
Yg jaoh kita post

#demicakedah
#demicaalorstar
#demicapokoksena
#demicakualanerang
#teamnakayo

Alhamdullillah🤲🏻 bukan biasher biasher boskur demica ni👍👍. Siap mintak mau repeat lagi ni. 🥰Haihhhhh 
Produk berkualiti cust PASTI akan repeat❗️ Nk demica?? Meh wasap/dm nadya harga bawah 50 hinggit
Www.wasap.my/60132632780/

Yg dekat kita pi cod depan tangga umh
Yg jaoh kita post

#demicakedah
#demicaalorstar
#demicapokoksena
#demicakualanerang
#teamnakayo
2 0 11 hours ago
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Kota Bharu

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
8 0 13 hours ago
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

alhamdulillah smlm punya cerita 😍😍😍... lelaki perempuan smua berlumba order demica..bkn pompuan je suka pakai lelaki pn sama ☺️☺️☺️.. smua nk jaga penampilan.. yg nak putih 1 badan tu moh la cpt2 pm tepi kita sembang2.. www.wasap.my/60133403096
#agentwanted
#DemicaWhiteningLotion
#teamNaKayo
#codcheras

alhamdulillah smlm punya cerita 😍😍😍... lelaki perempuan smua berlumba order demica..bkn pompuan je suka pakai lelaki pn sama ☺️☺️☺️.. smua nk jaga penampilan.. yg nak putih 1 badan tu moh la cpt2 pm tepi kita sembang2.. www.wasap.my/60133403096 
#agentwanted
#DemicaWhiteningLotion
#teamNaKayo
#codcheras
1 0 14 hours ago
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 22 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔Boleh dijadikan pelembab muka
✔Sunscreen
✔Make up base
✔Day cream
✔Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔Boleh dijadikan pelembab muka
✔Sunscreen
✔Make up base
✔Day cream
✔Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
10 0 22 October, 2019
@demica.banting Profile picture

@demica.banting

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
Atau

Klik link di bio

#teamNaKayo
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
Atau

Klik link di bio

#teamNaKayo 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 22 October, 2019
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

PUTIHKAN MUKA, TANGAN #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
www.wasap.my/60133403096 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Teamnakayo

PUTIHKAN MUKA, TANGAN #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
www.wasap.my/60133403096 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Teamnakayo
1 0 22 October, 2019
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

SPF50? APA MAKSUDNYA?
.
.
SPF ni nama panjangnya Sun Protection Factor yg bermaksud perbezaan antara berapa lama masa yg diambil utk muka jadi sunburn bila PAKAI SPF dgn masa muka sunburn kalau TAK PAKAI SPF.
.
Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn.
.
Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.
.
TAPI, kita tetap dinasihatkan untuk apply SPF setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah pancaran matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.
.
.
Mksdnya uols kena rajin apply #DemicaWhiteningLotion time terpaksa duk tengah panas. 😘

www.wasap.my/60133403096
#teamNaKayo
#codcheras
#DemicaWhiteningLotion

SPF50? APA MAKSUDNYA?
.
.
SPF ni nama panjangnya Sun Protection Factor yg bermaksud perbezaan antara berapa lama masa yg diambil utk muka jadi sunburn bila PAKAI SPF dgn masa muka sunburn kalau TAK PAKAI SPF.
.
Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn.
.
Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.
.
TAPI, kita tetap dinasihatkan untuk apply SPF setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah pancaran matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.
.
.
Mksdnya uols kena rajin apply #DemicaWhiteningLotion time terpaksa duk tengah panas. 😘

www.wasap.my/60133403096
#teamNaKayo
#codcheras
#DemicaWhiteningLotion
0 0 21 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Bachok

Baru perasan hari ni kurang muncul dekat IG😂 busy-busy hahahaha.

Alhamdulillah untuk hari ni, siang tadi lepas hantar stok dekat stokis balik pulun plak stok agent-agent and retail cikna sendiri.

Alhamdulillah terkejut jugak la staf JNT tu sekali kita angkut kotak😆 apa nak buat ni semua penangan si saka pink ni, okey duduk baik2 tau dengan anak² cikna. Nanti belai elok² tau🤭

Masih terfikir lagi ke benda ni boleh jual ke tak? Haa tengok apa cikna dan anak² #teamnakayo buat, mereka semua dan cikna sendiri bermula dari RM112.

Labur dahulu, lepas ni boleh rasa pakai pulut mas dakap😋 aamiin².

Jom link whatsapp untuk join #demicasquad www.wasap.my/60199814469/Team

#MosterStokisDemica
#TeamNaKayo

Baru perasan hari ni kurang muncul dekat IG😂 busy-busy hahahaha.

Alhamdulillah untuk hari ni, siang tadi lepas hantar stok dekat stokis balik pulun plak stok agent-agent and retail cikna sendiri.

Alhamdulillah terkejut jugak la staf JNT tu sekali kita angkut kotak😆 apa nak buat ni semua penangan si saka pink ni, okey duduk baik2 tau dengan anak² cikna. Nanti belai elok² tau🤭

Masih terfikir lagi ke benda ni boleh jual ke tak? Haa tengok apa cikna dan anak² #teamnakayo buat, mereka semua dan cikna sendiri bermula dari RM112.

Labur dahulu, lepas ni boleh rasa pakai pulut mas dakap😋 aamiin².

Jom link whatsapp untuk join #demicasquad www.wasap.my/60199814469/Team

#MosterStokisDemica
#TeamNaKayo
10 0 21 October, 2019
@demicalotion_sha_kb Profile picture

@demicalotion_sha_kb

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynAwesome

APA KEPENTINGAN SERBUK MUTIARA DALAM DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, garis² halus dan kedutan (anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk dapatkan SEKARANG 😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynAwesome
5 0 21 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Hospital Besar Kota Bharu

Orang yang sentiasa bersyukur adalah orang yang sentiasa memberi ilmu dengan seikhlas hati, Alhamdullillah bila kita tahu erti bersyukur itu apa yang kita buat smooth je.

Syukur Alhamdullillah bila berada dalam kalangan positif, positif itu akan berjangkit sendiri dengan kita, sambil kira stok nak agihkan esok sambil topup ilmu.

TQ ladyboss @amirahsyamimi sentiasa ambik berat dan sharing benda yang bagus, ilmu yg hebat untuk #demicasquad

Cikna dah dapat ilmu berguna dan dah sedia nak curahkan pada sesiapa sahaja yang nak berjaya tanpa erti putus asa.

Modal serendah RM112 je, cikna pun bermula dari mini agent, tapi tak sangka stok hari ni restock 5K, Alhamdulillah ini semangat tegar #TeamNaKayo aura dan keyakinan sangat padu.

So korang dah sedia nak dipolish? Cikna nak 7 orang lagi, yang bersedia whatsapp cikna

Www.wasap.my/60199814469/TeamDwl

Orang yang sentiasa bersyukur adalah orang yang sentiasa memberi ilmu dengan seikhlas hati, Alhamdullillah bila kita tahu erti bersyukur itu apa yang kita buat smooth je.

Syukur Alhamdullillah bila berada dalam kalangan positif, positif itu akan berjangkit sendiri dengan kita, sambil kira stok nak agihkan esok sambil topup ilmu.

TQ ladyboss @amirahsyamimi sentiasa ambik berat dan sharing benda yang bagus, ilmu yg hebat untuk #demicasquad

Cikna dah dapat ilmu berguna dan dah sedia nak curahkan pada sesiapa sahaja yang nak berjaya tanpa erti putus asa.

Modal serendah RM112 je, cikna pun bermula dari mini agent, tapi tak sangka stok hari ni restock 5K, Alhamdulillah ini semangat tegar #TeamNaKayo aura dan keyakinan sangat padu.

So korang dah sedia nak dipolish? Cikna nak 7 orang lagi, yang bersedia whatsapp cikna

Www.wasap.my/60199814469/TeamDwl
9 0 21 October, 2019
@suriani_ekw_demica Profile picture

@suriani_ekw_demica

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60133403096
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
www.wasap.my/60133403096 
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 October, 2019

Top #teamNaKayo posts

@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Gunong, Kelantan, Malaysia

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #teamnakayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
9 0 22 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Pasir Mas

Alhamdulillah Fuhh!
Tak sangka sebenarnya cikna ni rasa macam nak nangis, nak melompat, gembira, ketawa bila cikna mampu restock 5K pada hari ni😭

Siapa sangka dari permulaan RM112 sahaja cikna bermula dan dengan rezeki Allah hadirkan Anak² #TeamNaKayo yang sangat hebat memakan stok🤣 hari- hari mahu restock sampaikan maknya pun garu kepala.

Alhamdulillah Tahniah buat #TeamNaKayo yang berjaya buktikan dari Zero marketing kepada power marketing. Syukur Alhamdullillah dari mereka tak tahu apa tentang demica hari² mereka dok pulun mintak stok.

Esok in sha Allah cikna akan posout semua stok agent² dan stokis cikna. Terima kasih, tanpa korang siapalah kita ni💖

Dan yang penting pegang kunci elok² tau.

So korang dah bersedia nak cikna guide macam anak² team cikna? Link whatsapp cikna ni kita laga-laga pipi kat situ🤣

Www.wasap.my/60199814469/DWLTEAM

Alhamdulillah Fuhh!
Tak sangka sebenarnya cikna ni rasa macam nak nangis, nak melompat, gembira, ketawa bila cikna mampu restock 5K pada hari ni😭

Siapa sangka dari permulaan RM112 sahaja cikna bermula dan dengan rezeki Allah hadirkan Anak² #TeamNaKayo yang sangat hebat memakan stok🤣 hari- hari mahu restock sampaikan maknya pun garu kepala.

Alhamdulillah Tahniah buat #TeamNaKayo yang berjaya buktikan dari Zero marketing kepada power marketing. Syukur Alhamdullillah dari mereka tak tahu apa tentang demica hari² mereka dok pulun mintak stok.

Esok in sha Allah cikna akan posout semua stok agent² dan stokis cikna. Terima kasih, tanpa korang siapalah kita ni💖

Dan yang penting pegang kunci elok² tau.

So korang dah bersedia nak cikna guide macam anak² team cikna? Link whatsapp cikna ni kita laga-laga pipi kat situ🤣

Www.wasap.my/60199814469/DWLTEAM
11 1 21 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Kota Bharu

Alhamdulillah makin bertambah, makin terberanak anak² #TeamNaKayo.

Syukur Shellyna Shell from Kudat, Sabah Farez Nadya From Kedah, Alor setar sign up Mini Agent.

Daripada dropship kepada Mini Agent,
2 hari je jadi Dropship tak tahan dengan permintaan customer terpaksa ambik pakej Mini Agent #DemicaWhiteningLotion💖💃 Haa korang rasa berbaloi tak modal serendah RM112 dapat 4box Mommy Demica, disamping tu dapat aura dan ilmu marketing dan rohani gittew

Meh cepat whatsapp cikna📲
www.wasap.my/60199814469/MA

Alhamdulillah makin bertambah, makin terberanak anak² #TeamNaKayo.

Syukur Shellyna Shell from Kudat, Sabah Farez Nadya From Kedah, Alor setar sign up Mini Agent.

Daripada dropship kepada Mini Agent,
2 hari je jadi Dropship tak tahan dengan permintaan customer terpaksa ambik pakej Mini Agent #DemicaWhiteningLotion💖💃 Haa korang rasa berbaloi tak modal serendah RM112 dapat 4box Mommy Demica, disamping tu dapat aura dan ilmu marketing dan rohani gittew

Meh cepat whatsapp cikna📲
www.wasap.my/60199814469/MA
13 1 18 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

Alhamdulillah terkejut jugak la staf JNT tu sekali kita angkut kotak😆 apa nak buat ni semua penangan si saka pink ni, okey duduk baik2 tau dengan anak² cikna. Nanti belai elok² tau🤭

Masih terfikir lagi ke benda ni boleh jual ke tak? Haa tengok apa cikna dan anak² #teamnakayo buat, mereka semua dan cikna sendiri bermula dari RM112.

Labur dahulu, lepas ni boleh rasa pakai pulut mas dakap😋 aamiin².

Jom link whatsapp untuk join #demicasquad www.wasap.my/60199814469/Team

#MosterStokisDemica
#TeamNaKayo

Alhamdulillah terkejut jugak la staf JNT tu sekali kita angkut kotak😆 apa nak buat ni semua penangan si saka pink ni, okey duduk baik2 tau dengan anak² cikna. Nanti belai elok² tau🤭

Masih terfikir lagi ke benda ni boleh jual ke tak? Haa tengok apa cikna dan anak² #teamnakayo buat, mereka semua dan cikna sendiri bermula dari RM112.

Labur dahulu, lepas ni boleh rasa pakai pulut mas dakap😋 aamiin².

Jom link whatsapp untuk join #demicasquad www.wasap.my/60199814469/Team

#MosterStokisDemica
#TeamNaKayo
8 1 21 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus klik shop now @ link kat bio.
📲0199814469
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamnakayo

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus klik shop now @ link kat bio.
📲0199814469
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamnakayo
2 0 6 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Bachok

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #codbachok #codkotabharu #codmelor #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM terus okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamnakayo #Demica #codbachok #codkotabharu #codmelor #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
12 0 2 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Gunong, Kelantan, Malaysia

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #TeamNaKayo #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
19 1 18 October, 2019
@demicalotion_hq Profile picture

@demicalotion_hq

Pantai Irama Bachok

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNakKayohebat #TeamNaKayo #demicabachok #demicapasirtumboh #Demica #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamNakKayohebat #TeamNaKayo #demicabachok #demicapasirtumboh #Demica #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
12 0 9 October, 2019
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

Abaikan part last.. Beza dakk?? Xperlu risau kulit burn ke hape.. Nk naik motor ke, kereta ke sapu jurr demica whitening lotion.. Terus putih uols.. Tak luntur.. Bau pon wangi seyhh😍😍
.
DM NOW!!
.
#teamnakayo
#DemicaSquad #DemicaWhiteninglotion
#demicasagiltangkak

Abaikan part last.. Beza dakk?? Xperlu risau kulit burn ke hape.. Nk naik motor ke, kereta ke sapu jurr demica whitening lotion.. Terus putih uols.. Tak luntur.. Bau pon wangi seyhh😍😍
.
DM NOW!!
.
#teamnakayo
#DemicaSquad #DemicaWhiteninglotion
#demicasagiltangkak
1 0 30 September, 2019