#teamViey Instagram Photos & Videos

teamViey - 4.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamViey and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
1.6
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah settle cod untuk malam ni. makin mengganas #teamviey area kemaman 💪🏻💪🏻💪🏻 .

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Alhamdulillah settle cod untuk malam ni. makin mengganas #teamviey area kemaman 💪🏻💪🏻💪🏻 .

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
2 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
0 0 7 hours ago

Alhamdulillah settle cod untuk malam ni. makin mengganas #teamviey area kemaman 💪🏻💪🏻💪🏻 .

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Alhamdulillah settle cod untuk malam ni. makin mengganas #teamviey area kemaman 💪🏻💪🏻💪🏻 .

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
1 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
1 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
0 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
0 0 7 hours ago

Semalam baru je restock. harini restock lagi. Ganahhhh 🔥🔥🔥 fb : Khalila Hilmi Agent paya berenjut dan kuala kemaman.
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Semalam baru je restock. harini restock lagi. Ganahhhh 🔥🔥🔥 fb : Khalila Hilmi Agent paya berenjut dan kuala kemaman.
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
0 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
0 0 7 hours ago

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan

Siapa usaha lebih, dia pasti akan dapat lebih..saya tunjuk duit saya sendiri sebab saya rasa siapa yang usaha lebih mesti dia pun akan dapat capai apa yg saya dapat harini. Sy x tunjuk duit berpuluh ribu sbb sy x capai tahap tersebut, sy cuma tunjuk realiti ape yg sy dpt..
.
Setakat harini saya sendiri jual demica, Alhamdulilah rezeki sentiasa ada..So yg mana tgh mencari kerja part time tapi xberapa nak ada keyakinan tu, meh wasap sis, sis blh tolong bagi keyakinan 😊❤️
.
www.wasap.my/60145217298/agentdemicasquad
.
#demicakuantan
#teamviey
#dropshipmalaysia #agentdemicawanted #demicaagentkuantan
0 0 7 hours ago

Semalam baru je restock. harini restock lagi. Ganahhhh 🔥🔥🔥 fb : Khalila Hilmi Agent paya berenjut dan kuala kemaman.
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Semalam baru je restock. harini restock lagi. Ganahhhh 🔥🔥🔥 fb : Khalila Hilmi Agent paya berenjut dan kuala kemaman.
.

Tekan link di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
4 0 7 hours ago

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 9 hours ago

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Sya suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak sya guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Sya suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak sya guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
2 0 9 hours ago

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Mimi suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak Mimi guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#teamviey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Mimi suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak Mimi guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#teamviey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 9 hours ago

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#TeamViey #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#TeamViey #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 9 hours ago

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
2 0 9 hours ago

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
1 0 9 hours ago

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
1 0 9 hours ago

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
1 0 9 hours ago

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
1 0 9 hours ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Saya jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codkuantanpahang #possetiaphari

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Saya jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codkuantanpahang #possetiaphari
5 0 12 hours ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION 🤔🤔🤔
{swipe left} 👉🏻
.
Onz tak onzz??
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap. Tekan link di bio okay.
.
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION 🤔🤔🤔
{swipe left} 👉🏻
.
Onz tak onzz??
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap. Tekan link di bio okay.
.
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN 
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 16 hours ago

.
.
BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi.
Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi.
Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
1 0 16 hours ago

.
.
Baby Demica .
.
.
KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
Baby Demica .
.
.
KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih  #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
0 0 16 hours ago

MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 16 hours ago

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 16 hours ago

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran.
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran. 
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce
1 0 16 hours ago

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran.
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran. 
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce
0 0 16 hours ago

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran.
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce

3 BUAH TINGGI ANTIOKSIDAN
.
.
Apa tu antioksidan? Mesti uolls first time dengar kan?
.
Antioksidan adalah vitamin, mineral, atau sejenis nutrisi yangberfungsi dalam menjaga dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal bebas. Sementara radikal bebas itu disebabkan oleh asap rokok, bahan kimia, dan pola makan yang buruk.
.
Jom mimi tunjuk buah-buahan apa yang mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
1️⃣KIWI
Buah kiwi menjadi sumber antioksidan kerana mengandungi vitamin A,C dan E. Antioksidan ini disebut-sebut sebagai 3 vitamin yang paling banyak ditemui didalam supplement dan produk untuk merawat kulit wanita. Kandungan vitamin C, pada buah kiwi menduduki peringkat yang cukup tinggi. Vitamin A,C dan E yang terdapat dalam buah kiwi ini melawan radikal bebas dan menjaga sel-sel kulit agar terhindar dari pengoksidaan dan mengatasi kerosakan pada sel-sel kulit .
2️⃣STRAWBERRY
Strawberry adalah buah sumber vitamin C tinggi. Vitamin C itu sendiri sebenarnya merupakan bentuk lain dari antioksidan, yang bermanfaat untuk menjaga daya tahan tubuh, kekenyalan kulit, hingga mencegah anemia.
S. Vitamin C yang ada pada strawberry  juga dapat membantu mengurangi risiko penyakit jantung.
.
3️⃣BLUBERRY
Makanan tinggi antioksidan lainnya adalah blueberry. Banyak penelitian yang melaporkan bahawa kadar antioksidan blueberry adalah yang tertinggi di antara semua buah dan sayuran. 
Selain kaya antioksidan, blueberry juga diperkaya oleh vitamin C, dan vitamin K tapi tetap rendah kalori. Itu sebabnya blueberry boleh jadi menu diet yang ideal karena boleh dimakan banyak tanpa perlu risau berat badan naik.
.
.
Macam semua buah je nak makan kan ? Okayy uolls tak perlu risau sbb dalam #DemicaMetabolismeBooster ni dah ada ketiga-tiganya. Uolls just bancuh and then minum🥰
.
Senangkan?
Jom order harini jugak utk dapatkan berat yang menawan.
.Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkurusce
0 0 16 hours ago

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Kurus+Dengan+Demica

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaKurus #TeamViey #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
4 0 18 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60189147754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
10 0 18 hours ago

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom Mimi share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
•Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
.
4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
•Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk mimi contact😘
.
www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakelantan #teamviey

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom Mimi share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
•Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
.
4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
•Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk mimi contact😘
.
www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik  #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakelantan #teamviey
2 0 19 hours ago

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom sya share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
•Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
.
4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
•Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk contact😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom sya share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
3️⃣Letakkan uncang teh di mata yang lesu
•Tak cukup tidur atau tak cukup rehat kemungkinan mata korang akan jadi lesu. Utk elakkan masalah ni, uolls boleh amalkan utk letak uncang teh pada bahagian mata utk memberi kesegaran.
.
4️⃣Hilangkan lebam di bibir dengan madu
•Madu biasa digunakan dlm masakan tapi madu juga boleh dijadikan utk hilangkan lebam pada bibir. Cara nya sgt mudah hnya sapu sebelum tidur dan cuci selepas bangun dari tidur. Tadaa uolls akan nampak lebih berseri dgn bibir yg sihat.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk  contact😘
.
.Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 19 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sape sape nk selit order jgn lupa tekan link bio SEKARANG.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sape sape nk selit order jgn lupa tekan link bio SEKARANG.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 19 hours ago

Top #teamViey posts

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
135 2 1 August, 2019

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower
157 0 21 September, 2019

Alhamdulillah restock lagi 🔥🔥🔥. Tak sabar nak kira Sales dan Profit bulan 10. Nanti dah siap kira kita tunjuk untuk pembakar semangat 🔥🔥🔥. Moga bulan 11 ni lebih meningkat bukan menurun. Tak de istilah Merosot selagi ada usaha 💪🏻. .
.

Tahniah dan terima kasih pada anak team ibu yang tak henti henti usaha. Tanpa korang, tak meletop la saless TeamViey. So teruskan usaha. jangan berhenti sehingga sampai ke penghujungnya. .
.

Rugi kalau kita dan buat separuh jalan tapi dah patah balik hanya kerana fikiran dan perasaan negatif yang memguasai diri yang membuatkan kita lemah. Elak selagi mampu. Result akan menanti di pengakhirannya. .

Nota kaki : Kejayaan Paling Utama Dalam Bisness yang ibu selalu buat adalah Jaga Hubungan Dengan Allah, Keep Konsisten, Jaga Cash Flow . .
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Alhamdulillah restock lagi 🔥🔥🔥. Tak sabar nak kira Sales dan Profit bulan 10. Nanti dah siap kira kita tunjuk untuk pembakar semangat 🔥🔥🔥. Moga bulan 11 ni lebih meningkat bukan menurun. Tak de istilah Merosot selagi ada usaha 💪🏻. .
.

Tahniah dan terima kasih pada anak team ibu yang tak henti henti usaha. Tanpa korang, tak meletop la saless TeamViey. So teruskan usaha. jangan berhenti sehingga sampai ke penghujungnya. .
.

Rugi kalau kita dan buat separuh jalan tapi dah patah balik hanya kerana fikiran dan perasaan negatif yang memguasai diri yang membuatkan kita lemah. Elak selagi mampu. Result akan menanti di pengakhirannya. .

Nota kaki : Kejayaan Paling Utama Dalam Bisness yang ibu selalu buat adalah Jaga Hubungan Dengan Allah, Keep Konsisten, Jaga Cash Flow . .
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
50 2 1 November, 2019

Sanggup dari Kuantan datang Kelantan dua tiga kali untuk restock stok #BabyDemica sambil angkut beberapa orang #TeamViey yang stay Kelantan untuk Mimi polish otak diorang bagi bersinar hehehe. Khamis dah restock, harini restock lagi. Harituh dah restock yang besar, harini yang kecik pulak. Fuhhh laju betul dia, dulu modal RM112 tapi sekarang tak cukup tangan nak pegang 🤣 .

Mimi respect dia, sebab dia boleh buat bisnes sampai tahap ni pada masa yang sama dia seorang pekerja dan jugak seorang ibu. Dia pandai manage masa dia, uolls pndai apa? Pandai create alasan kan? 🤨

Sanggup dari Kuantan datang Kelantan dua tiga kali untuk restock stok #BabyDemica sambil angkut beberapa orang #TeamViey yang stay Kelantan untuk Mimi polish otak diorang bagi bersinar hehehe. Khamis dah restock, harini restock lagi. Harituh dah restock yang besar, harini yang kecik pulak. Fuhhh laju betul dia, dulu modal RM112 tapi sekarang tak cukup tangan nak pegang 🤣 .

Mimi respect dia, sebab dia boleh buat bisnes sampai tahap ni pada masa yang sama dia seorang pekerja dan jugak seorang ibu. Dia pandai manage masa dia, uolls pndai apa? Pandai create alasan kan? 🤨
3,023 38 9 November, 2019

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari
18 0 14 November, 2019

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 zurah nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 zurah nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
2 1 31 October, 2019

Salah satu rezeki Allah beri, bila ada seorang sahabat yang sanggup susah senang dengan kau. Time susah dia menangis sekali, time senang dia ketawa sekali. Tak ada istilah talam dua muka, dengki dan sebagainya. Leader #TeamViey dan Leader #TeamYayaPower. Even kami team lain lain tapi kami tetap bersatu untuk usaha bagi yang terbaik untuk team kami. Bersahabatlah dengan orang yang positif yang ada dengan kita time jatuh dan bangun dan saling bantu membantu antara satu sama lain. Semoga team kami dapat berjaya. Goodluck semua. Lots of love. #DemicaSquad
.
@demicayya @demicakelantan_hq
@demica.kuantan @chev_nurr

Salah satu rezeki Allah beri, bila ada seorang sahabat yang sanggup susah senang dengan kau. Time susah dia menangis sekali, time senang dia ketawa sekali. Tak ada istilah talam dua muka, dengki dan sebagainya. Leader #TeamViey dan Leader #TeamYayaPower. Even kami team lain lain tapi kami tetap bersatu untuk usaha bagi yang terbaik untuk team kami. Bersahabatlah dengan orang yang positif yang ada dengan kita time jatuh dan bangun dan saling bantu membantu antara satu sama lain. Semoga team kami dapat berjaya. Goodluck semua. Lots of love. #DemicaSquad
.
@demicayya @demicakelantan_hq 
@demica.kuantan @chev_nurr
151 0 22 September, 2019