#teamciktynawesome Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamciktynawesome and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.5
Average comment
0
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@demicalotion_official Profile picture

@demicalotion_official

Batu Pahat

.
SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱@ klick link WhatsApp di bio 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb

.
SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱@ klick link WhatsApp di bio 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb
2 0 5 hours ago
@demicalotion_official Profile picture

@demicalotion_official

Batu Pahat

.
JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM el sekarang!
@ klick link WhatsApp di bio 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb

.
JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM el sekarang!
@ klick link WhatsApp di bio 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb
1 0 5 hours ago
@demicalotion_official Profile picture

@demicalotion_official

Batu Pahat

.
5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
@ boleh click link WhatsApp di bio .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb

.
5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
@ boleh click link WhatsApp di bio .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb
1 0 5 hours ago
@demica_lumut Profile picture

@demica_lumut

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamCiktynAwesome #mamabulatttsempoiii #makeupartist #maluapabosskur #mua #mahn #malaysiatrending

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamCiktynAwesome  #mamabulatttsempoiii  #makeupartist  #maluapabosskur  #mua  #mahn  #malaysiatrending
3 0 6 hours ago
@demicalotion_sha_kb Profile picture

@demicalotion_sha_kb

Mulong, Kelantan, Malaysia

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynAwesome

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynAwesome
1 0 8 hours ago
@demicalotion_sha_kb Profile picture

@demicalotion_sha_kb

Kota Bharu

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamciktynAwesome

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamciktynAwesome
1 0 8 hours ago
@demicalotion_hana Profile picture

@demicalotion_hana

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide⬅utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Ika dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #demicawhiteninglotion setiap hari. .
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek korea?
Mesti dah taksabar nak grab #demicawhiteninglotion kan kan kan? .

Jom DM no phone sekarang untuk Ika contact! or Nak order boleh terus tekan link whatsaap 👉🏻 Www.Wasap.My/60106611402/SayaNakdemica
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide⬅utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Ika dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #demicawhiteninglotion setiap hari. .
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek korea?
Mesti dah taksabar nak grab #demicawhiteninglotion kan kan kan? .

Jom DM no phone sekarang untuk Ika contact! or Nak order boleh terus tekan link whatsaap 👉🏻 Www.Wasap.My/60106611402/SayaNakdemica
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
4 0 9 hours ago
@annette_beaufortsabah Profile picture

@annette_beaufortsabah

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama²
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama² 
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome
0 0 15 hours ago
@annette_gambang Profile picture

@annette_gambang

Akak2 Abang2 yg berat 50-100kg boleh pakai Singlet slimming ni tau, 1psc RM39 sahaja.. Hampir 400pcs habis terjual... baki dah tak banyak, sebab mmg menjadi sgt2.
Lemak2 yg tersembul boleh hilang sekelip mata, yg penting tak bergulung masa pakai & selesa je pakai sepanjang hari.
Cepat pm/wasap utk detail

Wasap.my/60179659231/slimmingSinglet

#TeamCiktynAwesome

Akak2 Abang2 yg berat 50-100kg boleh pakai Singlet slimming ni tau, 1psc RM39 sahaja.. Hampir 400pcs habis terjual... baki dah tak banyak, sebab mmg menjadi sgt2. 
Lemak2 yg tersembul boleh hilang sekelip mata, yg penting tak bergulung masa pakai & selesa je pakai sepanjang hari. 
Cepat pm/wasap utk detail

Wasap.my/60179659231/slimmingSinglet

#TeamCiktynAwesome
1 0 16 hours ago
@annette_gambang Profile picture

@annette_gambang

#RAHSIA_RAMPING_BERKEBAYA_TERBONGKAR 💝Tidak bergulung selesa dipakai
💝size sehingga 2xl
💝Pakai corset sambil membakar lemak

Jom dapatkan sekarang untuk ramping sebelum raya tanpa perut buncit 🔥FIT-CORSET BY ANNETTE ( warna black only ) 🔥
✅Size S, M, L, XL dan XXL

jom cepat² order sekarang sebelum stock HABIS🤗🤗🤗 Jom klik link ni 👇🏻 >>> www.wasap.my/60179659231/AFC
>>> www.wasap.my/60179659231/AFC
>>> www.wasap.my/60179659231/AFC

Terhad 300 set sahaja
#TeamCiktynAwesome

#RAHSIA_RAMPING_BERKEBAYA_TERBONGKAR 💝Tidak bergulung selesa dipakai
💝size sehingga 2xl
💝Pakai corset sambil membakar lemak

Jom dapatkan sekarang untuk ramping sebelum raya tanpa perut buncit 🔥FIT-CORSET BY ANNETTE ( warna black only ) 🔥
✅Size S, M, L, XL dan XXL

jom cepat² order sekarang sebelum stock HABIS🤗🤗🤗 Jom klik link ni 👇🏻 >>> www.wasap.my/60179659231/AFC
>>> www.wasap.my/60179659231/AFC
>>> www.wasap.my/60179659231/AFC

Terhad 300 set sahaja 
#TeamCiktynAwesome
1 0 16 hours ago
@annette_gambang Profile picture

@annette_gambang

SIAPA YANG TAK TAU LAGI CIRI BENGKUNG ANNETTE JOM BACA NI 👇

Ciri Bengkung🍃🍃🍃 ✅Panjang: 37-47inci
✅Lebar : 9-11inci
✅Free size (muat dari XS-4XL) ✅Material Polyster Spandex
✅ Ada 2 tulang belakang
✅ Pelekat yang sangat2 grip
✅Lelaki dan perempuan boleh pakai

Jom dapatkan pinggang ramping dengan sexybengkung Annette😍 sexybengkung bukan sahaja untuk orang berpantang sahaja tau.. Yang tak berpantang pun boleh pakai.. SexyBengkung yang amat senang di pakai hanya tarik tarik dan lekat lekat jee.. 😍
Wasap.my/60179659231/sexybengkung
#SexybengkungViral
#TeamCiktynAwesome

SIAPA YANG TAK TAU LAGI CIRI BENGKUNG ANNETTE JOM BACA NI 👇

Ciri Bengkung🍃🍃🍃 ✅Panjang: 37-47inci
✅Lebar : 9-11inci
✅Free size (muat dari XS-4XL) ✅Material Polyster Spandex
✅ Ada 2 tulang belakang
✅ Pelekat yang sangat2 grip
✅Lelaki dan perempuan boleh pakai

Jom dapatkan pinggang ramping dengan sexybengkung Annette😍 sexybengkung bukan sahaja untuk orang berpantang sahaja tau.. Yang tak berpantang pun boleh pakai.. SexyBengkung yang amat senang di pakai hanya tarik tarik dan lekat lekat jee.. 😍
Wasap.my/60179659231/sexybengkung 
#SexybengkungViral
#TeamCiktynAwesome
1 0 16 hours ago
@annette_beaufortsabah Profile picture

@annette_beaufortsabah

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama²
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama² 
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome
0 0 16 hours ago
@annette_beaufortsabah Profile picture

@annette_beaufortsabah

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama²
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome

BERSALIN CZER @ NORMAL

Sis jangan risau lepas ni boleh try set #gelkurusAnnette.. buncit pun takot nak dok lama² 
standby awal² tau lepas bersalin boleh guna terus.. #TeamCiktynAwesome
0 0 18 hours ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Uitm Machang Kelantan

Tempat sama , waktu lain sikitttt. Orang berbeza.
COD kedua pagi ni. Alhamdulillah. Rezeki Jumaat.
Semoga digandakan lagi rezeki kita semua hari ni , InsyaAllah amin amin amin yrb.
Mini Agent Husna Nadzirah restock lagi. Dalam sibuk study pun barang jalan sokmo. Dak-dak UiTM Machang terrr , #TeamCiktynAwesome dah ada kat dalam sana. Nak pape produk Demica rogerrr Husna okay 😍

Alhamdulillah. Esok lusa ni habis pulok la stock dia. Sebab haritu pun 2hari je dah habis. Barang berhantu takleh peram lama-lama.
Modal serendah RM112 jer tu pasai student pun boleh join!

Tempat sama , waktu lain sikitttt. Orang berbeza. 
COD kedua pagi ni. Alhamdulillah. Rezeki Jumaat. 
Semoga digandakan lagi rezeki kita semua hari ni , InsyaAllah amin amin amin yrb. 
Mini Agent Husna Nadzirah restock lagi. Dalam sibuk study pun barang jalan sokmo. Dak-dak UiTM Machang terrr , #TeamCiktynAwesome dah ada kat dalam sana. Nak pape produk Demica rogerrr Husna okay 😍

Alhamdulillah. Esok lusa ni habis pulok la stock dia. Sebab haritu pun 2hari je dah habis. Barang berhantu takleh peram lama-lama. 
Modal serendah RM112 jer tu pasai student pun boleh join!
5 0 19 hours ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2 JARI ✌🏻
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Ciktyn nak kongsi dgn uolls. #DemicaWhiteningLotion memang laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
#DemicaSquad #TeamCiktynAwesome
Kelebihan TeamCiktyn:
✅ Tour Coaching with founder
✅ Start Up KitDemica and selling skills
✅ Marketing Kit ( Instagram & Facebook ) .
✅ Telegram group support .
✅ Online class. ( grouping class ) .
✅ Extra coaching face to face with team
✅ Personal Coaching
✅ Rewards .
Sape lagi nak buat duit dgn join #DemicaSquad ??
.
Whatsapp 014 - 3342485 SEKARANGGGG🔥
.

#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicatanahmerah #demicalotionputihgebu #demicaperak #demicakelantan

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2 JARI ✌🏻
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Ciktyn nak kongsi dgn uolls. #DemicaWhiteningLotion memang laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
#DemicaSquad #TeamCiktynAwesome 
Kelebihan TeamCiktyn:
✅ Tour Coaching with founder
✅ Start Up KitDemica and selling skills
✅ Marketing Kit ( Instagram & Facebook ) .
✅ Telegram group support .
✅ Online class. ( grouping class ) .
✅ Extra coaching face to face with team
✅ Personal Coaching
✅ Rewards .
Sape lagi nak buat duit dgn join #DemicaSquad ??
.
Whatsapp 014 - 3342485 SEKARANGGGG🔥
.

#DemicaSquad 
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicatanahmerah #demicalotionputihgebu #demicaperak #demicakelantan
5 0 19 hours ago
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Kok Lanas, Ketereh, Kota Bharu, Kelantan

Done COD sebabak pagi ni. 😍

New Agent Gold sign up area Kok Lanas. Alhamdulillah dik Anis join #TeamCiktynAwesome.
Terus ada mini agent , umur baru 18tahun uolls.
Umur bukan penghalang kan nak buat bisnes. Klu nak tu apa pun jadi.
Semoga dik @anis_syzwanii cepat habis stock & dapat pengalaman yg best dgn #DemicaSquad ❤️

Done COD sebabak pagi ni. 😍

New Agent Gold sign up area Kok Lanas. Alhamdulillah dik Anis join #TeamCiktynAwesome. 
Terus ada mini agent , umur baru 18tahun uolls. 
Umur bukan penghalang kan nak buat bisnes. Klu nak tu apa pun jadi. 
Semoga dik @anis_syzwanii cepat habis stock & dapat pengalaman yg best dgn #DemicaSquad ❤️
17 0 19 hours ago
@annette_tumpat_kelantan Profile picture

@annette_tumpat_kelantan

LENTIKKORSET BELT BY ANNETTE (16 TULANG)
. 💯 Tulang tak menyakitkan .
💯 Perut rasa kemas selesa
💯 Kain super sejuk dan tak gatal
💯 Membantu mengecilkan perut terutama bagi ibu yang pernah bersalin
.
. 👉Saiz S - 2XL🤗 .

Ukuran Lentik Belt Corset
👉Lebar
S & M = 11 inci
L, Xl & XXL = 11.5 inci
👉Panjang
S = 19-24 inci
M = 21-26 inci
L = 23 - 28 inci
XL = 25 - 30 inci
XXL = 27 - 32 inci
.

Serious besttt ❤️❤️
Bengkung ni ada 16 tulang, lembut, tak sakit, tak bergulung, sangat² selesa !!
.
.
Nak lebih detail lanjut dm atau klik je link kat komen sekarang👏👏👏 Www.wasap.my/60173483625/korsetlentikbelt60

#annettelover
#annetteshapingwearterbaik
#teamciktynawesome
#korsetlentikbelt16tulang

LENTIKKORSET BELT BY ANNETTE (16 TULANG)
. 💯 Tulang tak menyakitkan .
💯 Perut rasa kemas selesa
💯 Kain super sejuk dan tak gatal
💯 Membantu mengecilkan perut terutama bagi ibu yang pernah bersalin
.
. 👉Saiz S - 2XL🤗 .

Ukuran Lentik Belt Corset
👉Lebar 
S & M = 11 inci
L, Xl & XXL = 11.5 inci
👉Panjang
S = 19-24 inci
M = 21-26 inci
L = 23 - 28 inci
XL = 25 - 30 inci
XXL = 27 - 32 inci
.

Serious besttt ❤️❤️
Bengkung ni ada 16 tulang, lembut, tak sakit, tak bergulung, sangat² selesa !!
.
.
Nak lebih detail lanjut dm atau klik je link kat komen sekarang👏👏👏 Www.wasap.my/60173483625/korsetlentikbelt60

#annettelover
#annetteshapingwearterbaik
#teamciktynawesome
#korsetlentikbelt16tulang
5 0 17 October, 2019
@ellyazzalea Profile picture

@ellyazzalea

MAKCIK BAWANG PUN TERKEJUT PUTIH INSTANT DALAM MASA 3 SAAT😱
.
🌺HARGA RM50 kebawah🌺🌺
#DemicaWhiteningLotion berfungsi sebagai lotion pemutih dan sunblock kita punya skin dari sunburn, selamat digunakan untuk muka dan tangan.

Bahan² selamat digunakan, lulus KKM☑️
🐝Extrak susu
🐝Extrak Mutiara
🐝Minyak zaitun
🐝Vit B3

SPF 50 untuk elak skin dari pigmentasi, jerawat dan kulit kusam💖💖 📲www.wasap.my/60175581651/DWLFB

#teamciktynawesome

MAKCIK BAWANG PUN TERKEJUT PUTIH INSTANT DALAM MASA 3 SAAT😱
.
🌺HARGA RM50 kebawah🌺🌺
#DemicaWhiteningLotion berfungsi sebagai lotion pemutih dan sunblock kita punya skin dari sunburn, selamat digunakan untuk muka dan tangan.

Bahan² selamat digunakan, lulus KKM☑️
🐝Extrak susu
🐝Extrak Mutiara
🐝Minyak zaitun
🐝Vit B3

SPF 50 untuk elak skin dari pigmentasi, jerawat dan kulit kusam💖💖 📲www.wasap.my/60175581651/DWLFB

#teamciktynawesome
3 0 17 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Yashhh! Stock dah mendarat dgn selamat 😍
.
Alhamdulillah. InsyaAllah next week settle sesi pengagihan stock kat anak2 #TeamCiktynAwesome 😊
.
Get Ready semua anak-anak mommy. Next week kita nak meroket ni. Energy naik berganda2 bila stock dah sampai. 🔥🔥🔥🔥 Semoga dipermudahkan urusan kami semua.
So sape lagi nak join COD area Kelantan & seluruh Malaysia InsyaAllah ( bergantung pd agent ) boleh cepat2 whatsapp ciktyn wasap.my/60143342485/Dwlfb
.
Postage pun ado 😘

#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

Yashhh! Stock dah mendarat dgn selamat 😍
.
Alhamdulillah. InsyaAllah next week settle sesi pengagihan stock kat anak2 #TeamCiktynAwesome 😊
.
Get Ready semua anak-anak mommy. Next week kita nak meroket ni. Energy naik berganda2 bila stock dah sampai. 🔥🔥🔥🔥 Semoga dipermudahkan urusan kami semua. 
So sape lagi nak join COD area Kelantan & seluruh Malaysia InsyaAllah ( bergantung pd agent ) boleh cepat2 whatsapp ciktyn wasap.my/60143342485/Dwlfb
.
Postage pun ado 😘

#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
5 0 17 October, 2019
@annette_sp_ciklang Profile picture

@annette_sp_ciklang

SELESA TAK BERGULUNG PUN BILA DUDUK

Ha selalu kata yang kurus je kan. Ni geng ciklang okey plussuze. Alhamdullillah memang best guna set ni, tak bergulung bila duduk yang best sekesa je pakai seharian😍

#annetteteam #teamciktynawesome #mamabulatttsempoiii #annettebodygel #annetteboostercoffee #annetteshapingWear #mingguanwanita #megadrama #mirafilzahfans #maluapabossku

SELESA TAK BERGULUNG PUN BILA DUDUK

Ha selalu kata yang kurus je kan. Ni geng ciklang okey plussuze.  Alhamdullillah memang best guna set ni,  tak bergulung bila duduk yang best sekesa je pakai seharian😍

#annetteteam  #teamciktynawesome  #mamabulatttsempoiii  #annettebodygel  #annetteboostercoffee #annetteshapingWear  #mingguanwanita #megadrama  #mirafilzahfans  #maluapabossku
6 0 17 October, 2019
PAKEJ SAMB7T MENANTU
📌READY STOCK

UNTUK BAKAL² PENGANTIK JOM RAMPING BERSAMA ANNETTE SHAPING WEAR

#annetteteam  #teamciktynawesome  #mamabulatttsempoiii  #annettebodygel  #annetteboostercoffee #annetteshapingWear  #mingguanwanita #megadrama  #mirafilzahfans  #maluapabossku
5 0 17 October, 2019
BEST PAKAI TAK BERLIPAT

ALHAMDULLILLAH gara² korset ni berhantu cust siap repeat order. Buat tukar😍

#annetteteam  #teamciktynawesome  #mamabulatttsempoiii  #annettebodygel  #annetteboostercoffee #annetteshapingWear  #mingguanwanita #megadrama  #mirafilzahfans  #maluapabossku
3 0 17 October, 2019
@demicalotion_suha Profile picture

@demicalotion_suha

Pasir Puteh

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamciktynawesome #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri#teamciktynawesome #seputihgadiskorea
5 0 16 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Pauh Lima, Kelantan, Malaysia

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Ciktyn sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Ciktyn sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
6 0 16 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Seri Iskandar, Perak

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Selama 6tahun dalam dunia bisnes online ni , ni lah first time tau ciktyn jumpa founder yg betul2 jaga team bawah dia dengan penuh kasih sayang dan tak pernah jemu bagi ilmu dunia & akhirat. .

Kalau sebelum ni selalu sangat duk langgar dinding sampai roboh haa dinding tu dek kerana takde ilmu yg betul2 macam proven & berhasil. Tapi tak sangka dgn join #DemicaSquad ni Ciktyn dari biasa-biasa je orangnya sekarang lebih berani untuk jadi luar biasa. Inspired sangat dgn ponder kita ni. .

Doakan Ciktyn berjaya capai target & impian ciktyn bersama #Demica. Korang klu nak Ciktyn heret sekali sama-sama daki gunung kejayaan , jom join #TeamCiktynAwesome sekarang. .

Ciktyn sudi untuk guide korang dr zero to hero. Dgn syarat, korang adalah orang yg nak berjaya dunia akhirat. .

Modal permulaan serendah RM112, rendah sangat , keuntungan yg tinggi. .

Klik link ni terus untuk join #teamciktynawesome ya
Wasap.my/60143342485/DwlTeam .
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #prelovedmalaysia #sayajual

Alhamdulillah. 
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.

Selama 6tahun dalam dunia bisnes online ni , ni lah first time tau ciktyn jumpa founder yg betul2 jaga team bawah dia dengan penuh kasih sayang dan tak pernah jemu bagi ilmu dunia & akhirat. .

Kalau sebelum ni selalu sangat duk langgar dinding sampai roboh haa dinding tu dek kerana takde ilmu yg betul2 macam proven & berhasil. Tapi tak sangka dgn join #DemicaSquad ni Ciktyn dari biasa-biasa je orangnya sekarang lebih berani untuk jadi luar biasa. Inspired sangat dgn ponder kita ni. .

Doakan Ciktyn berjaya capai target & impian ciktyn bersama #Demica. Korang klu nak Ciktyn heret sekali sama-sama daki gunung kejayaan , jom join #TeamCiktynAwesome sekarang. .

Ciktyn sudi untuk guide korang dr zero to hero. Dgn syarat, korang adalah orang yg nak berjaya dunia akhirat. .

Modal permulaan serendah RM112, rendah sangat , keuntungan yg tinggi. .

Klik link ni terus untuk join #teamciktynawesome ya 
Wasap.my/60143342485/DwlTeam .
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #prelovedmalaysia #sayajual
8 0 16 October, 2019
@demicalotion_official Profile picture

@demicalotion_official

.
JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 El nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss.. confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
Ape tunggu lagi tu uollss, cepat2 la as DM sekarang @ klik je link WhatsApp di bio 😉
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb

.
JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 El nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss.. confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
Ape tunggu lagi tu uollss, cepat2 la as DM sekarang @ klik je link WhatsApp di bio 😉
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#TeamCiktynAwesome
#Demicapasirgudang
#Demicajb
2 0 16 October, 2019
@ellyazzalea Profile picture

@ellyazzalea

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
COD & Pos Seluruh Malaysia InsyaAllah 😘

Tekan link ni SEKARANG
wasap.my/60175581651/DWLFB

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamCiktynAwesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
COD & Pos Seluruh Malaysia InsyaAllah 😘

Tekan link ni SEKARANG
wasap.my/60175581651/DWLFB

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamCiktynAwesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 16 October, 2019
@koleksi_ijad_demica Profile picture

@koleksi_ijad_demica

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 kak ijad nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
#TeamCiktynAwesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 kak ijad nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
#TeamCiktynAwesome
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2 JARI ✌🏻
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Ciktyn nak kongsi dgn uolls. #DemicaWhiteningLotion memang laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
#DemicaSquad #TeamCiktynAwesome
Kelebihan TeamCiktyn:
✅ Tour Coaching with founder
✅ Start Up KitDemica and selling skills
✅ Marketing Kit ( Instagram & Facebook ) .
✅ Telegram group support .
✅ Online class. ( grouping class ) .
✅ Extra coaching face to face with team
✅ Personal Coaching
✅ Rewards .
Sape lagi nak buat duit dgn join #DemicaSquad ??
.
Whatsapp 014 - 3342485 SEKARANGGGG🔥
.

#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicatanahmerah #demicalotionputihgebu #demicaperak #demicakelantan

JOM TAMBAH INCOME SAMBIL GOYANG 2 JARI ✌🏻
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Ciktyn nak kongsi dgn uolls. #DemicaWhiteningLotion memang laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
#DemicaSquad #TeamCiktynAwesome 
Kelebihan TeamCiktyn:
✅ Tour Coaching with founder
✅ Start Up KitDemica and selling skills
✅ Marketing Kit ( Instagram & Facebook ) .
✅ Telegram group support .
✅ Online class. ( grouping class ) .
✅ Extra coaching face to face with team
✅ Personal Coaching
✅ Rewards .
Sape lagi nak buat duit dgn join #DemicaSquad ??
.
Whatsapp 014 - 3342485 SEKARANGGGG🔥
.

#DemicaSquad 
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicatanahmerah #demicalotionputihgebu #demicaperak #demicakelantan
6 0 16 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

STRESS & JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN
.
.
Time stress je jerawat naik. Time jerawat naik je stress. Cuba kenalpasti uols ada masalah kat bahagian mana?
.
Sebelum nak salahkan produk yg uols guna, cer check dulu pemakanan harian uols mcm mana? Sihat ke, berlemak ke, berminyak ke.. then l minum air kosong berapa liter sehari? Buah ada makan tak?😅 #TeamCiktynAwesome
#teamjutawandemica #demicawhiteninglotion #demicahq #jomcantik #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kulitputihgebu #shahalamcity #vistaalam #selangor

STRESS & JERAWAT TAK DAPAT DIPISAHKAN
.
.
Time stress je jerawat naik. Time jerawat naik je stress. Cuba kenalpasti uols ada masalah kat bahagian mana?
.
Sebelum nak salahkan produk yg uols guna, cer check dulu pemakanan harian uols mcm mana? Sihat ke, berlemak ke, berminyak ke.. then l minum air kosong berapa liter sehari? Buah ada makan tak?😅 #TeamCiktynAwesome 
#teamjutawandemica #demicawhiteninglotion #demicahq #jomcantik #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kulitputihgebu #shahalamcity #vistaalam #selangor
4 0 16 October, 2019

Top #teamciktynawesome posts

@demicalotion_sha_kb Profile picture

@demicalotion_sha_kb

Wakaf Che Yeh Kota Bahru Kelate

Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion #SayangiKulitAnda

Sesuai utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan FREE GIFT dan #DemicaWhiteningLotion ?
.
JOM WHATSAPP 011-21718445 sekarang♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea7 #TeamCiktynAwesome #bukanbiasabiasa #sagil #bukitgambir #tangkak

Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion #SayangiKulitAnda

Sesuai  utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan FREE GIFT dan  #DemicaWhiteningLotion ?
.
JOM WHATSAPP 011-21718445 sekarang♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea7 #TeamCiktynAwesome  #bukanbiasabiasa #sagil #bukitgambir  #tangkak
4 0 1 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Kampong Ayer Lanas, Kelantan, Malaysia

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM Mimi sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
3 2 27 September, 2019
@butik_annette_kemaman Profile picture

@butik_annette_kemaman

#SexyBengkung Annette😍
Lelemaks hilang sepantas 3saat. 😉 ✅Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
✅Berpantang / bersenam ✅Tak bergulung , ada tetulang
✅Tak panas , material selesa
✅Melekat dgn kemas, ada extra patch
SIZE M, 2XL& 4XL . .

Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!

Tekan je link kat bio Cikta tu
. . .

#annetteteam
#annettebodygel
#annetteboostercoffee
#annetteshapingwear
#annetteslim
#annettekemaman
#diamondbeautylineempire
#TeamCiktynAwesome
#minibutikcikta
#shaping
#girdle
#longirdle
#lacegirdle
#bodygel
#bengkung

#SexyBengkung Annette😍
Lelemaks hilang sepantas 3saat. 😉 ✅Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
✅Berpantang / bersenam ✅Tak bergulung , ada tetulang
✅Tak panas , material selesa
✅Melekat dgn kemas, ada extra patch
SIZE M, 2XL& 4XL . .

Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!

Tekan je link kat bio Cikta tu
. . .

#annetteteam 
#annettebodygel 
#annetteboostercoffee
#annetteshapingwear 
#annetteslim 
#annettekemaman 
#diamondbeautylineempire 
#TeamCiktynAwesome
#minibutikcikta 
#shaping
#girdle
#longirdle
#lacegirdle
#bodygel
#bengkung
6 0 4 October, 2019
@demicalotion.officials Profile picture

@demicalotion.officials

Kota Bharu

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus klik shop now @ link kat bio.
📲0143342485
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus klik shop now @ link kat bio.
📲0143342485
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamciktynawesome
9 1 6 October, 2019
@butik_annette_kemaman Profile picture

@butik_annette_kemaman

#Fitcorset 💝Tidak bergulung selesa dipakai
💝size sehingga 2xl
💝Pakai corset sambil membakar lemak

#annetteslim
#annettekemaman
#teamciktynawesome
#annetteam

#Fitcorset 💝Tidak bergulung selesa dipakai
💝size sehingga 2xl
💝Pakai corset sambil membakar lemak

#annetteslim
#annettekemaman 
#teamciktynawesome 
#annetteam
19 0 14 October, 2019
@annette_elyanas.jb Profile picture

@annette_elyanas.jb

🔥PROMO OCTOBER🔥
.
Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!
.
📲 WhatsApp : 0197789318
@ boleh click link di bio 😉
.
#Annette
#Annetteproduk
#kopipremiumannette
#AnnetteBoosterCoffee
#annettebodygel
#annetteshapingwear
#annettebyazzuhaira
#TeamCiktynAwesome
#annettegel
#Girdle
#Lacegirdle
#Bengkung
#Sexybengkung
#Corset
#FitCorset
#SlimmingSinglet
#Plussize

🔥PROMO OCTOBER🔥
. 
Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!
.
📲 WhatsApp : 0197789318
@ boleh click link di bio 😉
. 
#Annette
#Annetteproduk
#kopipremiumannette
#AnnetteBoosterCoffee 
#annettebodygel
#annetteshapingwear
#annettebyazzuhaira
#TeamCiktynAwesome 
#annettegel
#Girdle
#Lacegirdle
#Bengkung
#Sexybengkung
#Corset
#FitCorset
#SlimmingSinglet
#Plussize
4 1 4 October, 2019
@butik_annette_kemaman Profile picture

@butik_annette_kemaman

WELCOME OCTOBER

#SexyBengkung Annette😍
Lelemaks hilang sepantas 3saat. 😉 ✅Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
✅Berpantang / bersenam ✅Tak bergulung , ada tetulang
✅Tak panas , material selesa
✅Melekat dgn kemas, ada extra patch
SIZE M, 2XL& 4XL . .

Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!

Tekan je link kat bio Cikta tu
. . .

#annetteteam
#annettebodygel
#annetteboostercoffee
#annetteshapingwear
#annetteslim
#annettekemaman
#diamondbeautylineempire
#TeamCiktynAwesome
#minibutikcikta
#shaping
#girdle
#longirdle
#lacegirdle
#bodygel
#bengkung

WELCOME OCTOBER

#SexyBengkung Annette😍
Lelemaks hilang sepantas 3saat. 😉 ✅Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
✅Berpantang / bersenam ✅Tak bergulung , ada tetulang
✅Tak panas , material selesa
✅Melekat dgn kemas, ada extra patch
SIZE M, 2XL& 4XL . .

Nak kurus dan kelihatan konfiden sepanjang hari?
Jom cuba ANNETTE SHAPING WEAR sekarang!

Tekan je link kat bio Cikta tu
. . .

#annetteteam 
#annettebodygel 
#annetteboostercoffee
#annetteshapingwear 
#annetteslim 
#annettekemaman 
#diamondbeautylineempire 
#TeamCiktynAwesome
#minibutikcikta 
#shaping
#girdle
#longirdle
#lacegirdle
#bodygel
#bengkung
13 0 4 October, 2019