#teamclubbella Instagram Photos & Videos

teamclubbella - 397 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamclubbella and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
17.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty

Tidak semua perempuan terlalu cerewet dalam penjagaan kulit wajah. Tapi at least ualls haruslah ada rutin basic skincare supaya kulit kita lebih terjaga. .
.
Nak mudah cepat korang dap dap je #numiserum ni gais.. tekstur yang sangat mesra kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit.
.
.
#numiserumkillerskin #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty
6 0 14 hours ago

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamclubbella

Seronoknya hari ni mood happy sangat, sebab kulit muka makin glowing macam permata swarovski terus menusuk menyilau ke hati 🤩
.
Pssstt, hari ni iolss nak share rahsia #NumiSerum macam mana nak dapat kulit sihat shantek berseri-seri macam pegi spa?🤣
.
Siapa nak tahu? Meh sis terangkan khas untuk chuolls.. Reply “NAK” kalau nak merisik khabar 😋

#numiserum
#numiserumkillerskin
#teamnumiserum
#teamfienabeauty
#teamclubbella
6 0 13 November, 2019

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 "Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement .
❤️ Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe. Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan.
Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘

Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉
#teamclubbella #teamtyahbeauty

🐝PUNCA SUPPLEMENT ATAU JAMU TAK BERKESAN🐝 "Kenapa orang lain makan berkesan, dengan saya tak berkesan?" ✅Suka minum air sejuk & minuman berais selepas ambil supplement ✅Tidak minum air kosong secukupnya . Pastikan sekurang-kurangnya 3 liter/sehari ✅Minum air kelapa selepas ambil supplement .
❤️ Air kelapa akan meneutralkan khasiat vitamin, jamu atau supplement ✅Minuman berkafein seperti kopi, teh dan nescafe.  Kafein merosakkan vitamin c dan kolagen dalam badan. Dan mengurangkan penyerapan maksima supplement ke seluruh badan. 
Haa jangan nak salahkan supplement pulak ye , bila diri sendiri yang tak disiplin 😘

Nak cantik kena rajin disiplin dan konsisten 😉
#teamclubbella #teamtyahbeauty
9 0 13 November, 2019

Hai gais, promo 11.11 fienabeauty dilanjutkan sampai 13.11 . So yg mna tak sempat lagi utk grab, bleh cepat2 tekan ja link dibio.
Setiap pembelian 2 NumiSerum akan dapat diskaun sebanyak Rm20 + 3 freegift . Haa apa lg?
Cepat2 tekan link dibio.
Siapa cepat dia dapat taw sebb stock dh tak banyak ni. 😘

#numifreegiftfienabeauty
#numiserumkillerskin
#numiserum
#numiserumfreegift
#teamnumiserum
#teamclubbella
#teamsquadmimi
#uumisthebest
#uum

Hai gais,  promo 11.11 fienabeauty dilanjutkan sampai 13.11 . So yg mna tak sempat lagi utk grab, bleh cepat2 tekan ja link dibio. 
Setiap pembelian 2 NumiSerum akan dapat diskaun sebanyak Rm20 + 3  freegift . Haa apa lg? 
Cepat2 tekan link dibio. 
Siapa cepat dia dapat taw sebb stock dh tak banyak ni. 😘

#numifreegiftfienabeauty 
#numiserumkillerskin 
#numiserum 
#numiserumfreegift
#teamnumiserum 
#teamclubbella 
#teamsquadmimi 
#uumisthebest 
#uum
10 0 13 November, 2019

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty#teamclubbella #teamtyahbeauty
5 0 13 November, 2019

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳
Suka tak? 😀

#numigiftfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 
Suka tak? 😀

#numigiftfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty
4 0 12 November, 2019

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳
Suka tak? 😀

Boleh tekan link di bio tyah tau 😍😍
#numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 
Suka tak? 😀

Boleh tekan link di bio tyah tau 😍😍
#numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamclubbella #teamtyahbeauty
4 0 12 November, 2019

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamtyahbeauty #teamtyahbeauty #teamclubbella

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamtyahbeauty #teamtyahbeauty #teamclubbella
5 0 12 November, 2019

Sape lagi xgrab haa ? Cepat gais masa dah tak banyak ni 😱😍😍 pm tyah grab sale 11.11 ni 😘
.
Tekan link di bio cepat gais ‼️‼️‼️
.
#numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamclubbella

Sape lagi xgrab haa ? Cepat gais masa dah tak banyak ni 😱😍😍 pm tyah grab sale 11.11 ni 😘
.
Tekan link di bio cepat gais ‼️‼️‼️
.
#numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamclubbella
16 0 11 November, 2019

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella #numiserumgiftfienabeauty

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella #numiserumgiftfienabeauty
1 0 11 November, 2019

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
40 0 11 November, 2019

Haii uolls , selamat tengahari, billa nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy & the geng pada 12 & 13 November ni which is hari Selasa dan Rabu ni dah taww dekat Hotel Grand Riverview.
.
Sambil membeli kita berselfie gittuw dengan Anissa Faizul, Bella Lala & Wanie Rohaimie. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr.

Jangan lupa datang beramai-ramai taw😍Jumpa anda di sana

#beautyfest
#fienabeauty
#teamfienabeauty
#teamclubbella
#teamcoachfarah

Haii uolls , selamat tengahari, billa nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy & the geng pada 12 & 13 November ni which is hari Selasa dan Rabu ni dah taww dekat Hotel Grand Riverview.
.
Sambil membeli kita berselfie gittuw dengan Anissa Faizul, Bella Lala & Wanie Rohaimie. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr.

Jangan lupa datang beramai-ramai taw😍Jumpa anda di sana

#beautyfest 
#fienabeauty
#teamfienabeauty
#teamclubbella
#teamcoachfarah
21 0 11 November, 2019

Haii uolls , selamat tengahari, farah nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy & the geng pada 12 & 13 November ni which is hari Selasa dan Rabu ni dah taww dekat Hotel Grand Riverview.
.
Sambil membeli kita berselfie gittuw dengan Anissa Faizul, Bella Lala & Wanie Rohaimie. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr.

Jangan lupa datang beramai-ramai taw😍Jumpa anda di sana

#beautyfest
#fienabeauty
#teamfienabeauty
#teamclubbella
#teamcoachfarah

Haii uolls , selamat tengahari, farah nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy & the geng pada 12 & 13 November ni which is hari Selasa dan Rabu ni dah taww dekat Hotel Grand Riverview.
.
Sambil membeli kita berselfie gittuw dengan Anissa Faizul, Bella Lala & Wanie Rohaimie. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr.

Jangan lupa datang beramai-ramai taw😍Jumpa anda di sana

#beautyfest 
#fienabeauty
#teamfienabeauty
#teamclubbella
#teamcoachfarah
8 0 11 November, 2019

Haii uollls, selamat tengahari. Farah nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy pada 12 & 13 November ni which is hari selasa dan rabu ni dah taww dekat hotel grand riverview, kota bharu kelantan. Mommy bukak booth untuk @numiserum & @satissoap_hq . .
.
Jangan datang sorang taw, bawak satu family kawan-kawan semua datang ye. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
.
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr
.
Jom datang beramai-ramai💚 jumpa anda di sana.

#beautyfest
#fienabeauty
#teamfienabeauty
#teamclubbella
#teamcoachfarah

Haii uollls, selamat tengahari. Farah nak bagitahu awal-awal dekat ualls tentang even Beauty Fest nanti.
.
Gais jangan lupa serbu booth mommy pada 12 & 13 November ni which is hari selasa dan rabu ni dah taww dekat hotel grand riverview, kota bharu kelantan. Mommy bukak booth untuk @numiserum & @satissoap_hq . .
.
Jangan datang sorang taw, bawak satu family kawan-kawan semua datang ye. Untuk event ni mommy akan bagi harga kasih sayang untuk ualls yang datang nanti. .
.
Bukan tu jurr, untuk 50 orang terawal yang datang mommy nak bagi hadiah misteri. Hadiah tu mommy akan preview dari semasa ke semasa. Ualls get ready jurr
.
Jom datang beramai-ramai💚 jumpa anda di sana.

#beautyfest
#fienabeauty
#teamfienabeauty 
#teamclubbella 
#teamcoachfarah
6 0 11 November, 2019

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
2 0 11 November, 2019

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✅
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box #Numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma shj utk ualls 🤗
.
"First payment, first served"
.
boleh tekan link di profile mimi skg atau wsp terus di no 0195504191
untuk terus order 👇
.
.
#Numigiftfienabeauty
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#teamsquadmimi
#bigsale
#teamclubbella

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✅
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box #Numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma shj utk ualls 🤗
.
"First payment, first served"
.
boleh tekan link di profile mimi skg atau wsp terus di no 0195504191
untuk terus order 👇
.
.
#Numigiftfienabeauty
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#teamsquadmimi
#bigsale
#teamclubbella
7 0 11 November, 2019

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

*ISTIMEWA UNTUK MU 11:11* 💕 ⏰ *11/11/19 : ISNIN* ⏰

Dapatkan sekarang dengan harga yang istimewa, hanya grab 2 box *Numi Serum* untuk kami bagi bonus *3 gift* yang bernilai ratusan ringgit secara *percuma* utk ualls 🤗 *SET BLOSSOM*
Harga asal ~138~ *118* [JIMAT RM20 + FREE GIFT]
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
4 0 11 November, 2019

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
25 0 10 November, 2019

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella

JUALAN DIBUKA SALE 11.11 ✔️
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang teristimewa, hanya grab 2 box #numiserum untuk kami bagi bonus 3 freegift yang bernilai ratusan ringgit secara percuma sahaja untuk ualss 🤗
.
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
10 0 10 November, 2019

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
4 0 10 November, 2019

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
4 0 10 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭
Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#gelombangfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭
Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

#numigiftfienabeauty 
#teamclubbella 
#gelombangfienabeauty
40 1 10 November, 2019

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

Okay saya ceritakan dulu keistimewaan Numi Serum

Numi Serum ni adalah keluaran tebaru dari Fiena Beauty. Serum ni sangat bagus untuk merawat kulit hingga lapisan ke dalam. Bukan utk luaran sahaja tau.

Yelah awk, tak kan kita nak kelihatan "Tua dari Usia" so kena jaga dari skrg 😊

Yang bestnya bahan utama dalam Numi Serum ni daripada Hyaluronic Acid (HA) & Vitamin C.
Keistimewaan Numi Serum mampu memudarkan parut jerawat, jeragat, anti aging, menganjalkan & menegangkan kulit wajah dalam msa yang singkat, mengecilkan liang pori & mengawal minyak yg berlebihan.

Jujur sy ckp, paling best serum ni boleh dijadikan base mekap & melindungi kulit kita dari sinar UV. Mekap atau foundation yang kita pkai akan tahan lama & tak mudah crack atau bercampuk.

Jangan risau, Numi Serum sesuai untuk semua jenis kulit tak kira lelaki mahupun wanita ☺
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
5 0 10 November, 2019

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍
. .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella #11:11SALE

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍
. .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella #11:11SALE
1 0 10 November, 2019

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
1 0 10 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau
@fienabeauty.kelantan
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau
@fienabeauty.kelantan 
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
123 0 9 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
51 3 9 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
38 0 9 November, 2019

Siapa belum tido angkat tangan? 🙋.
.
.
Baru-baru ini alhamdulillah Allah permudahkan pertemuan Farah bersama salah sorang dropship dalam #teamjutawanfarah. Kagum saya dengan Balqis ni sebab dia jenis seorang yang suka bertanya dan sentiasa dahagakan ilmu. Kadang-kadang saya pulak yang rasa ralat kalau lambat reply wassap dia 😂
.
.
So harini haa kita kasi dia ilmu dan guide dia face to face terus hehe. Gigihnya Balqis ni kerana dia sanggup datang ke seberang darat sini semata-mata nak belajar. .
.
Oh yea lupa nak bagitau uolls. Balqis ni tinggal di pulau tau. Pulau Seratus. Kalau nak jumpa, memang dia kena seberang sini dulu dengan menaiki motobot. MasyaAllah rela dia berkorban sampai macam tu sekali😭
.
.
"Nak seribu daya, tak nak seribu dalih."
.
Ada yang nak join jadi sebahagian family fienabeauty tak? Agent/mini agent diperlukan ! Tekan saja link wsp di profile farah 😘
.
.
#teamjutawanfarah
#teamclubbella
#gelombangfienabeauty
#buatduit #income
#duitkepuk2

Siapa belum tido angkat tangan? 🙋.
.
.
Baru-baru ini alhamdulillah Allah permudahkan pertemuan Farah bersama salah sorang dropship dalam #teamjutawanfarah.  Kagum saya dengan Balqis ni sebab dia jenis seorang yang suka bertanya dan sentiasa dahagakan ilmu. Kadang-kadang saya pulak yang rasa ralat kalau lambat reply wassap dia 😂
.
.
So harini haa kita kasi dia ilmu dan guide dia face to face terus hehe. Gigihnya Balqis ni kerana dia sanggup datang ke seberang darat sini semata-mata nak belajar. .
.
Oh yea lupa nak bagitau uolls. Balqis ni tinggal di pulau tau. Pulau Seratus. Kalau nak jumpa, memang dia kena seberang sini dulu dengan menaiki motobot. MasyaAllah rela dia berkorban sampai macam tu sekali😭
.
.
"Nak seribu daya, tak nak seribu dalih."
.
Ada yang nak join jadi sebahagian family fienabeauty tak? Agent/mini agent diperlukan ! Tekan saja link wsp di profile farah 😘
.
.
#teamjutawanfarah
#teamclubbella 
#gelombangfienabeauty
#buatduit #income
#duitkepuk2
2 0 9 November, 2019

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella

*FIENABEAUTY 11.11 SALE*

SAPE NAK 3 FREE GIFT TU?
HARGA BERATUS TAW TAPI NAK BAGI PERCUMA JE SEMPENA SALE 11.11 😱

Tapi dengan syarat, hanya grab 2 BOX NUMI SERUM YANG BERNILAI RM 😍 sahaja boleh dapat 3 free gift menarik iaitu nail file, cosmetic bag & mist spray 😍

Stok sangat terhad hanya untuk 500 orang yang terawal sahaja & boleh dapatkan dengan agent Fienabeauty yang berdaftar 😍
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #teamclubbella
5 0 9 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mimi nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamsquadmimi
#teamfienabeauty
#teamclubbella

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mimi nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. .
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚
.
Siapa yang dah tak sabar?? .
#freegift
#serumsakti
#Numigiftfienabeauty
#teamsquadmimi
#teamfienabeauty
#teamclubbella
14 0 9 November, 2019

Khusyuk nyee i 🤭 ada yg belum tahu lagi ke kenapa stock gift banyak² tu ? Kita tunggu nanti sale 11.11 yer . Stay tuned syg² ! Nanti bella akan updated balik untuk sale 11.11 ni ✨

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella

Khusyuk nyee i 🤭 ada yg belum tahu lagi ke kenapa stock gift banyak² tu ? Kita tunggu nanti sale 11.11 yer . Stay tuned syg² ! Nanti bella akan updated balik untuk sale 11.11 ni ✨

#numigiftfienabeauty 
#teamclubbella
61 0 9 November, 2019

Khusyuk nyee i 🤭 ada yg belum tahu lagi ke kenapa stock gift banyak² tu ? Kita tunggu nanti sale 11.11 yer . Stay tuned syg² ! Nanti bella akan updated balik untuk sale 11.11 ni ✨

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella

Khusyuk nyee i 🤭 ada yg belum tahu lagi ke kenapa stock gift banyak² tu ? Kita tunggu nanti sale 11.11 yer . Stay tuned syg² ! Nanti bella akan updated balik untuk sale 11.11 ni ✨

#numigiftfienabeauty 
#teamclubbella
30 0 9 November, 2019

Salam Maulud Nabi ... 💚

Marilah kita sama sama berselawat ke atas baginda , Nabi Muhammad s.w.t 🙂
.
.
InsyaAllah semoga setiap amalan kita jadi penyelamat di akhirat kelak. Mudah-mudahan.. Aaamin

#teamFienaBeauty #fienabeauty #teamclubbella

Salam Maulud Nabi ... 💚

Marilah kita sama sama berselawat ke atas baginda , Nabi Muhammad s.w.t 🙂
.
.
InsyaAllah semoga setiap amalan kita jadi penyelamat di akhirat kelak. Mudah-mudahan.. Aaamin

#teamFienaBeauty #fienabeauty #teamclubbella
9 0 9 November, 2019

Kita beritahu impian kita dengan orang yang tak faham memanglah dia dok gelakkan kita.
.
.
Sebab tu pentingnya pilih kawan yang positif.
Kita boleh share ilmu,impian dan banyak lagi.
Lagi best,kita jatuh mereka boleh tarik balik bangun.
.
.
#businessminded
#teamfienabeauty
#teamclubbella

Kita beritahu impian kita dengan orang yang tak faham memanglah dia dok gelakkan kita.
.
.
Sebab tu pentingnya pilih kawan yang positif.
Kita boleh share ilmu,impian dan banyak lagi.
Lagi best,kita jatuh mereka boleh tarik balik bangun.
.
.
#businessminded
#teamfienabeauty
#teamclubbella
14 0 9 November, 2019

Sejarah dalam hidup ni pagi-pagi buta duk ngira stock baru sampai demi uolss yg nak syantik dan anak-anak team bella 💚 Tak sabar nak bagitahu berita gembira untuk korang nanti 11.11 ni 🙈 stay tuned gaiss !

Bella masih open untuk mini agent / agent. So siapa yang nak menjana pendapatan cepat-cepat dm bella sekarang. Bella akan guide korang macam mana nak kasi akaun harimau mengaum 🐯

#teamclubbella

Sejarah dalam hidup ni pagi-pagi buta duk ngira stock baru sampai demi uolss yg nak syantik dan anak-anak team bella 💚 Tak sabar nak bagitahu berita gembira untuk korang nanti 11.11 ni 🙈 stay tuned gaiss !

Bella masih open untuk mini agent / agent. So siapa yang nak menjana pendapatan cepat-cepat dm bella sekarang. Bella akan guide korang macam mana nak kasi akaun harimau mengaum 🐯

#teamclubbella
51 0 8 November, 2019

Top #teamclubbella posts

Penat semalam tak habis lagi, hari ni sambung fulakk iftar dengan #teamclubbella @fienabeauty.kelantan . Mommy pun dah fenatt nak menulis untuk posting kali ni, rasa nak sambung rehat lagi tapi anak pulakk tak nak tido masa ni😭 nasib baik ada suami tolong jaga mikayla .
.
Anyways, tak ada benda kritikal mommy nak highlightkan cuma kejarlah benda yang kita buat sekarang untuk kebahagiaan orang lain barulah diri kita bahagia. Ingat yer duit datang kemudian
.
Bijaklah ambil peluang ketika beribu alasan sedang dibina. Fikir balik kenapa kita buat bisnes ni? Untuk siapa sebenarnya ? Adakah semata-mata untuk kaya seorang diri atau nak menolong ahli keluarga kita yang terdekat?
.
Jom sama-sama muhasabah diri,
Selamat malam dari mommy fiena❤️
.
.
#fienashare
#tipsbisnesfiena
#iftarteamfienabeauty
#iftarteamclubbella

Penat semalam tak habis lagi, hari ni sambung fulakk iftar dengan #teamclubbella @fienabeauty.kelantan . Mommy pun dah fenatt nak menulis untuk posting kali ni, rasa nak sambung rehat lagi tapi anak pulakk tak nak tido masa ni😭 nasib baik ada suami tolong jaga mikayla .
.
Anyways, tak ada benda kritikal mommy nak highlightkan cuma kejarlah benda yang kita buat sekarang untuk kebahagiaan orang lain barulah diri kita bahagia. Ingat yer duit datang kemudian
.
Bijaklah ambil peluang ketika beribu alasan sedang dibina. Fikir balik kenapa kita buat bisnes ni? Untuk siapa sebenarnya ? Adakah semata-mata untuk kaya seorang diri atau nak menolong ahli keluarga kita yang terdekat?
.
Jom sama-sama muhasabah diri, 
Selamat malam dari mommy fiena❤️
.
.
#fienashare
#tipsbisnesfiena
#iftarteamfienabeauty
#iftarteamclubbella
3,801 14 25 May, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau
@fienabeauty.kelantan
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau
@fienabeauty.kelantan 
#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
123 0 9 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
38 0 9 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭 Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

p/s : jangan lupa temu janji kita 11.11 ni tau

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#geombangfienabeauty
#stokisfienabeauty
51 3 9 November, 2019

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭
Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

#numigiftfienabeauty
#teamclubbella
#gelombangfienabeauty

Baru sempat nak posting gambar dengan agent yang datang restock harini . Dari pagi sampai malam i layan jer diorang ni.

Kalau sebelum ni bella hk bz gi cod kat diorang . Kalini diorang sendiri turun pickup di Kok Lanas 😆 
Betul-betul gila kan stock gara-gara penangan sale 11.11 ni 🤭
Mana tak nya seminggu kot diorang sabar menunggu stock selamat dilahirkan .

#numigiftfienabeauty 
#teamclubbella 
#gelombangfienabeauty
40 1 10 November, 2019

Alhamdulillah settle reward top agent under #teamclubbella untuk bulan Januari.
Semoga sep² awk meroket lebih lagi untuk bulan
Februari yer 🚀
.
Ada yg tanye bella open lagi tak untuk agent.
Ofkoss la sygku . Lagi banyak agent lagi bagus tau, sebab barang yg kita jual ni barang viral, laku keras tau 😋 orang mencari tau produk kita jual ni dari
@fienabeauty.kelantan .
So sesiapa yg nak cari side income, nak ada duit poket sendiri, tknak menyusahkan family, meh kita join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan
Nak² pula raya dh x lama kan, macam² nk beli itu ini. Tak terlambat lagi uols kalau bermula dari sekarang kan 😃
Yang terlambatnya kalau tak bermula lagi dari sekarang 😜

Alhamdulillah settle reward top agent under #teamclubbella untuk bulan Januari. 
Semoga sep² awk meroket lebih lagi untuk bulan 
Februari yer 🚀
.
Ada yg tanye bella open lagi tak untuk agent.
Ofkoss la sygku . Lagi banyak agent lagi bagus tau, sebab barang yg kita jual ni barang viral, laku keras tau 😋 orang mencari tau produk kita jual ni dari
@fienabeauty.kelantan .
So sesiapa yg nak cari side income, nak ada duit poket sendiri, tknak menyusahkan family, meh kita join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan
Nak² pula raya dh x lama kan, macam² nk beli itu ini. Tak terlambat lagi uols kalau bermula dari sekarang kan 😃
Yang terlambatnya kalau tak bermula lagi dari sekarang 😜
130 1 25 February, 2019

Cerita semalam

Thanks momy cikpina share rezeki, kongsi tips nak berjaya, bagi kataa -kata semangat untuk berada pada level yang tinggi..kita berbisnes untuk beri kebahagiaan kepada diri & keluarga .fuhh banyak laa ilmu & tips momy bagi walaupun benda tu remehhh tapi itulah kunci kejayaan seseorang.. Hari ni orang akan pandang kitaa biasa-biasa, mana mungkin setahun, sebulan, seminngu lagi orang akan pandang kita luar biasaa..sape tahu rezeki orang tu takat mane kan??. Orang boleh buat,kenapa kita tak boleh buat, orang berjaya kenapa kita tak boleh berjaya, kenapa orang mampu pakai kereta mewah,kenapa kita tak mampu!!!..yakin dengan diri kita bahawa kitaa pun layak berjayaa macam orang lain
#gelombangbiru #teamifftar #teamclubbella #fienabeauty #teamduitkepuk2 #teamjutawanmuda #dropsipwanted #agentwanted#

Cerita semalam

Thanks momy cikpina share rezeki, kongsi tips nak berjaya, bagi kataa -kata semangat untuk berada pada level yang tinggi..kita berbisnes untuk beri kebahagiaan kepada diri & keluarga .fuhh banyak laa ilmu & tips momy bagi walaupun benda tu remehhh tapi itulah kunci kejayaan seseorang.. Hari ni orang akan pandang kitaa biasa-biasa, mana mungkin setahun, sebulan, seminngu lagi orang akan pandang kita luar biasaa..sape tahu rezeki orang tu takat mane kan??. Orang boleh buat,kenapa kita tak boleh buat, orang berjaya kenapa kita tak boleh berjaya, kenapa orang mampu pakai kereta mewah,kenapa kita tak mampu!!!..yakin dengan diri kita bahawa kitaa pun layak berjayaa macam orang lain
#gelombangbiru#teamifftar#teamclubbella#fienabeauty#teamduitkepuk2#teamjutawanmuda#dropsipwanted#agentwanted#
73 2 26 May, 2019

Alhamdulillah settle reward top agent under #teamclubbella untuk bulan Januari.
Semoga sep² awk meroket lebih lagi untuk bulan
Februari yer 🚀
.
Ada yg tanye bella open lagi tak untuk agent.
Ofkoss la sygku . Lagi banyak agent lagi bagus tau, sebab barang yg kita jual ni barang viral, laku keras tau 😋 orang mencari tau produk kita jual ni dari
@fienabeauty.kelantan .
So sesiapa yg nak cari side income, nak ada duit poket sendiri, tknak menyusahkan family, meh kita join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan
Nak² pula raya dh x lama kan, macam² nk beli itu ini. Tak terlambat lagi uols kalau bermula dari sekarang kan 😃
Yang terlambatnya kalau tak bermula lagi dari sekarang 😜

Alhamdulillah settle reward top agent under #teamclubbella untuk bulan Januari. 
Semoga sep² awk meroket lebih lagi untuk bulan 
Februari yer 🚀
.
Ada yg tanye bella open lagi tak untuk agent.
Ofkoss la sygku . Lagi banyak agent lagi bagus tau, sebab barang yg kita jual ni barang viral, laku keras tau 😋 orang mencari tau produk kita jual ni dari
@fienabeauty.kelantan .
So sesiapa yg nak cari side income, nak ada duit poket sendiri, tknak menyusahkan family, meh kita join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan
Nak² pula raya dh x lama kan, macam² nk beli itu ini. Tak terlambat lagi uols kalau bermula dari sekarang kan 😃
Yang terlambatnya kalau tak bermula lagi dari sekarang 😜
94 2 24 February, 2019

Alhamdulillah sykur sgt2. Dengan join nya fienabeauty ni, sudh sthun lbih. Dri agent, upgrade stokis. Dan dri hasil usaha, titik pluh sdri capai gpo hk impikan. bulan 3, bulan hrijadi, bulan hk capai gp hk nak.. Trmksh mommy @miechfiey sb guide ore dri dlu2 sapa lah lni. Dari zero ke heroin. Tp x heroin lah mno lg ni. In sha Allah akn lbh lg. Mcm mommy oyk, nk ad opis sdri, amin. terimksh kak n aqeel dri dlu smpai loni x jemu2 tnjuk ajar, nasihat dll. Trmksh @fienabeauty. Dengan join team ni la bella blh smpai tahap ni. Trmksh trmksh 😭❤
.
Memang x rugi uols join #teamclubbella sb apa? Sb bila dh join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan ni bella akan guide korang dari A-Z. Dan paling best jual produk yg viral, semua org dh try dan feedback beribu² gaiss #perfectskinsupplement 👍
So tak payah risau gaiss, produk viral orang semua berebut² nk cuba. Bukan kita cari org, tapi org cri kita 😜
Yela kan sape taknak cantik untuk diri sendiri. Betul idokk?.
.
So sape yg nak ada side income geli² ni jom kita join #teamclubbella , dengan adanya side income dpt ringankan beban family, tknak mnyusahkan family, nk² raya pulak ni banyak nk beli itu ini kan, nk sopim² .
Jum bella bantu anda menjana pendapatan rm2000++ sebulan. Buleh tinggal komen "Saya nak" @ tekan je di bio link terus ws bella 🙂

Alhamdulillah sykur sgt2. Dengan join nya fienabeauty ni, sudh sthun lbih. Dri agent, upgrade stokis. Dan dri hasil usaha, titik pluh sdri capai gpo hk impikan. bulan 3, bulan hrijadi, bulan hk capai gp hk nak.. Trmksh mommy @miechfiey sb guide ore dri dlu2 sapa lah lni. Dari zero ke heroin. Tp x heroin lah mno lg ni. In sha Allah akn lbh lg. Mcm mommy oyk, nk ad opis sdri, amin. terimksh kak n aqeel dri dlu smpai loni x jemu2 tnjuk ajar, nasihat dll. Trmksh @fienabeauty. Dengan join team ni la bella blh smpai tahap ni. Trmksh trmksh 😭❤
.
Memang x rugi uols join #teamclubbella sb apa? Sb bila dh join #teamclubbella @fienabeauty.kelantan ni bella akan guide korang dari A-Z. Dan paling best jual produk yg viral, semua org dh try dan feedback beribu² gaiss #perfectskinsupplement 👍
So tak payah risau gaiss, produk viral orang semua berebut² nk cuba. Bukan kita cari org, tapi org cri kita 😜
Yela kan sape taknak cantik untuk diri sendiri. Betul idokk?.
.
So sape yg nak ada side income geli² ni jom kita join #teamclubbella , dengan adanya side income dpt ringankan beban family, tknak mnyusahkan family, nk² raya pulak ni banyak nk beli itu ini kan, nk sopim² .
Jum bella bantu anda menjana pendapatan rm2000++ sebulan. Buleh tinggal komen "Saya nak" @ tekan je di bio link terus ws bella 🙂
149 13 23 March, 2019