#teamfienabeauty Instagram Photos & Videos

teamfienabeauty - 47.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamfienabeauty and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
2.8
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Fresh feedback, syukur alhamdulillah 💚 so yang mana nak skin bersih, sihat & cantik ualls boleh dm/ws shira sekarang & dapatkan produk @fienabeautyjerantuttt ✔️ murah pun murah uallsss !!! 😍 so tunggu apa lagi ? Cepat dapatkan produk @fienabeautyjerantuttt dengan shira
Ws : 01133424150 (shira) / tekan link di bio
.
.
.
#teamfienabeauty
#teamfaiziempire
#numiserum
#numiserumkillerskin
#satissoap
#testimonisatissoap
#pss
#perfectskinsupplement

Fresh feedback, syukur alhamdulillah 💚 so yang mana nak skin bersih, sihat & cantik ualls boleh dm/ws shira sekarang & dapatkan produk @fienabeautyjerantuttt ✔️ murah pun murah uallsss !!! 😍 so tunggu apa lagi ? Cepat dapatkan produk @fienabeautyjerantuttt dengan shira 
Ws : 01133424150 (shira) / tekan link di bio
.
.
.
#teamfienabeauty
#teamfaiziempire
#numiserum 
#numiserumkillerskin 
#satissoap 
#testimonisatissoap 
#pss 
#perfectskinsupplement
1 0 7 minutes ago

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty
0 0 12 minutes ago

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty
0 0 13 minutes ago

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
0 0 15 minutes ago

Linda selalu guna set ni 😍 korang taknak kee putih dan glowing pada muka😍🌺 jum linda guide sampai cantik dengan produk fienabeauty je♥️ #teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty

Linda selalu guna set ni 😍 korang taknak kee putih dan glowing pada muka😍🌺 jum linda guide sampai cantik dengan produk fienabeauty je♥️ #teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty
2 0 25 minutes ago

BEST KE SABUN MUKA NI..? 🤔
.
.
Satis Soap ni teramatlah best kenapa? Sebabnya ialah #satissoap ni sgt sesuai utk merawat kulit yg bermasalah terutama cik j 😊
.
Apa yg bestnya bahan utama #satissoap ni diperbuat daripada 100% gel aloevera, kulit kayu manis , kunyit & madu yg baik utk memulihkan kulit bermasalah.
.
.
Dah tak sabar nak cuma? Meh dm sis dekat sebelah 😋
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teamclubbella

BEST KE SABUN MUKA NI..? 🤔
.
.
Satis Soap ni teramatlah best kenapa? Sebabnya ialah #satissoap ni sgt sesuai utk merawat kulit yg bermasalah terutama cik j 😊
.
Apa yg bestnya bahan utama #satissoap ni diperbuat daripada 100% gel aloevera, kulit kayu manis , kunyit & madu yg baik utk memulihkan kulit bermasalah.
.
.
Dah tak sabar nak cuma? Meh dm sis dekat sebelah 😋
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teamclubbella
3 0 26 minutes ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
4 0 26 minutes ago

Set mana jadi pilihan korang?? 😍 Jum tahu harga setiap set ni, tekan link je kt bio tu terus ke ws linda 😊.. Cepat bertindak, cepatt masalah selesai🌺

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #numiserumkillerskin #pssnewformula #putihdenganselamat

Set mana jadi pilihan korang?? 😍 Jum tahu harga setiap set ni, tekan link je kt bio tu terus ke ws linda 😊.. Cepat bertindak, cepatt masalah selesai🌺

#teamfienabeauty #satissoap#sayanakputih #numiserumkillerskin #pssnewformula #putihdenganselamat
2 0 29 minutes ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
2 0 39 minutes ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamscharich

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty#teamscharich
0 0 43 minutes ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamscharich

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty#teamscharich
0 0 43 minutes ago

BEST KE SABUN MUKA NI..? 🤔
.
.
Satis Soap ni teramatlah best kenapa? Sebabnya ialah #satissoap ni sgt sesuai utk merawat kulit yg bermasalah terutama cik j 😊
.
Apa yg bestnya bahan utama #satissoap ni diperbuat daripada 100% gel aloevera, kulit kayu manis , kunyit & madu yg baik utk memulihkan kulit bermasalah.
.
.
Dah tak sabar nak cuma? Meh dm sis dekat sebelah 😋
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teamclubbella

BEST KE SABUN MUKA NI..? 🤔
.
.
Satis Soap ni teramatlah best kenapa? Sebabnya ialah #satissoap ni sgt sesuai utk merawat kulit yg bermasalah terutama cik j 😊
.
Apa yg bestnya bahan utama #satissoap ni diperbuat daripada 100% gel aloevera, kulit kayu manis , kunyit & madu yg baik utk memulihkan kulit bermasalah.
.
.
Dah tak sabar nak cuma? Meh dm sis dekat sebelah 😋
.
.
#satissoap #satissoapfienabeauty #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teamclubbella
3 0 51 minutes ago

Restock !!!
So siapa yang duk area pasir puteh / jerteh nak selit oder or nak buat duit kepuk-kepuk boleh join team farah @fienabeauty.pasirputeh_
#teamclubbella
#teamfienabeauty

Restock !!!
So siapa yang duk area pasir puteh / jerteh nak selit oder or nak buat duit kepuk-kepuk boleh join team farah @fienabeauty.pasirputeh_ 
#teamclubbella
#teamfienabeauty
9 0 57 minutes ago
Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

@ikahrfqah_ @ikahrfqah.inspire_ @miechfiey
1 0 1 hour ago

Restock satis soap.
Sape duk area pasir pekan boleh dm @fienabeauty.tikah
#teamclubbella
#teamfienabeauty

Restock satis soap. 
Sape duk area pasir pekan boleh dm @fienabeauty.tikah 
#teamclubbella
#teamfienabeauty
19 0 1 hour ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
0 0 1 hour ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
6 0 1 hour ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
11 0 1 hour ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 1 hour ago

Sis nak story sikit kebaikan #satissoap ni pada korang semua.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dari FienaBeauty. Sabun ni sgt bagus utk merawat kulit tapi dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan korang 😊😊
.
Yang bestnya pasal sabun ni, bahan utama #satissoap adalah 100% gel aloevera asli tanpa bahan campuran lain. Selain itu, bahan yg paling famous adalah kayu manis, kunyit, madu. Semua bahan ni sgt baik untuk merawat masalah kulit 😉
.
Keistimewaan sabun ni adalah dapat mengecutkan jerawat dalam masa 1 hari je‼️Selain itu, memudarkan parut jerawat, mengecilkan liang pori muka, menghilangkan black/white head, hilangkan sunburn.
.
Jujur sy cakap, sabun ni memang best sgt sebab dapat cerahkan kulit jugak. Lepas pakai sabun ni, rasa berangin fresh je. Boleh digunakan dekat muka dan badan. Lelaki perempuan boleh guna #satissoap ni 💚
.
#satissoapfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsasapower

Sis nak story sikit kebaikan #satissoap ni pada korang semua.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dari FienaBeauty. Sabun ni sgt bagus utk merawat kulit tapi dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan korang 😊😊
.
Yang bestnya pasal sabun ni, bahan utama #satissoap adalah 100% gel aloevera asli tanpa bahan campuran lain. Selain itu, bahan yg paling famous adalah kayu manis, kunyit, madu. Semua bahan ni sgt baik untuk merawat masalah kulit 😉
.
Keistimewaan sabun ni adalah dapat mengecutkan jerawat dalam masa 1 hari je‼️Selain itu,  memudarkan parut jerawat, mengecilkan liang pori muka, menghilangkan black/white head, hilangkan sunburn.
.
Jujur sy cakap, sabun ni memang best sgt sebab dapat cerahkan kulit jugak. Lepas pakai sabun ni, rasa berangin fresh je. Boleh digunakan dekat muka dan badan. Lelaki perempuan boleh guna #satissoap ni 💚
.
#satissoapfienabeauty #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsasapower
1 0 2 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 2 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 2 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang pertama dikeluarkan 😱”
.
Jgn ragu-ragu untuk guna #satissoap ni kerana #satisoap ni terbukti berkesan dan ia juga tidak merbahaya, dijamjn 💯 HALAL 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsasapower

“Sabun muka gel aloevera asli yang pertama dikeluarkan 😱”
.
Jgn ragu-ragu untuk guna #satissoap ni kerana #satisoap ni terbukti berkesan dan ia juga tidak merbahaya, dijamjn 💯 HALAL 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsasapower
2 0 2 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
12 0 2 hours ago

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
0142123668
#satissoapfienabeauty
#teamfienabeauty
#fienabeauty

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah  dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0142123668 
#satissoapfienabeauty 
#teamfienabeauty 
#fienabeauty
1 0 2 hours ago

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
0142123668
#satissoapfienabeauty
#teamfienabeauty
#fienabeauty

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah  dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0142123668 
#satissoapfienabeauty 
#teamfienabeauty 
#fienabeauty
1 0 2 hours ago

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
0142123668
#satissoapfienabeauty
#teamfienabeauty
#fienabeauty

Alhamdulillah walaupun #satissoap baru jer keluar seminggu di pasaran tikah  dapat banyak gilaa kot feedback positif 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu surut .

Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni. Ramai gila kot bg feedback smpai penat nk screenshot sorang2😀 . Btw, yang belum cuba tu elok lah cuba srkg. .

Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kcut” .
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak tikah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0142123668 
#satissoapfienabeauty 
#teamfienabeauty 
#fienabeauty
1 0 2 hours ago

Percikkan gold flakes dalam #serumsakti mampu buatkan muka chuolss berseri-seri sampai shining bak bintang berkelipan nun dilangit sana.

Tapi apakah itu?
Semestinya si #numiserum lah 💚

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#teamfienabeauty

Percikkan gold flakes dalam #serumsakti mampu buatkan muka chuolss berseri-seri sampai shining bak bintang berkelipan nun dilangit sana.

Tapi apakah itu? 
Semestinya si #numiserum lah 💚

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#teamfienabeauty
1 0 2 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty #teamscharich

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty#teamscharich
0 0 3 hours ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 3 hours ago

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
 Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni  #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan
5 0 3 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
6 0 4 hours ago

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan #numiserum di poket hati mereka 💚
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
5 0 4 hours ago

Top #teamfienabeauty posts

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan @numiserum di poket hati mereka taww 💚
.
Harini mommy baik hati nak bagi harga special #numiserum utk yang komen ‘NAK’ dekat bawah 👇🏻 Nanti team mommy akan pm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty

Setiap wanita wajib menyimpan khazanah kecantikan @numiserum di poket hati mereka taww 💚
.
Harini mommy baik hati nak bagi harga special #numiserum utk yang komen ‘NAK’ dekat bawah 👇🏻 Nanti team mommy akan pm sensorang
.
.
#numiserumkillerskin #testimoninumiserum #numiserum #numiserumfienabeauty #teamfienabeauty
1,485 49 6 hours ago

Nah mommy lanje video suprise utk leader kuantan @azliena_legacy. Semalam balik dari terengganu terus ke kuantan terjah iena tanpa dia tahu pun mommy nak datang. Mommy dah sepakat siap2 dengan stokis dia @natasha.premium 😛 hikhik
.
Actually hari ni dari pagi lagi mommy turun dari kota bharu ke machang untuk hantar stok, then terus ke kuantan & terus balik pukul 8 malam tadi untuk agih stok di kok lanas. Alhamdulillah pukul 12 malam tadi sampai di kelantan. .
.
Nanti mommy lanje gambar dorang dengan stok yer. Jangan lupa promo kita 11.11 nii 🥳 .
.
#teamfienabeauty
#numigiftfiemabeauty
#hustlehustlekerjakeras

Nah mommy lanje video suprise utk leader kuantan @azliena_legacy. Semalam balik dari terengganu terus ke kuantan terjah iena tanpa dia tahu pun mommy nak datang. Mommy dah sepakat siap2 dengan stokis dia @natasha.premium 😛 hikhik
.
Actually hari ni dari pagi lagi mommy turun dari kota bharu ke machang untuk hantar stok, then terus ke kuantan & terus balik pukul 8 malam tadi untuk agih stok di kok lanas. Alhamdulillah pukul 12 malam tadi sampai di kelantan. .
.
Nanti mommy lanje gambar dorang dengan stok yer. Jangan lupa promo kita 11.11 nii 🥳 .
.
#teamfienabeauty
#numigiftfiemabeauty
#hustlehustlekerjakeras
6,189 12 8 November, 2019

Lepas jurr balik dari booth terus jumpa leader #fienabeauty @arwaaaidi @fienabeauty.kelantan @azliena_legacy . Sorang lagi @fienabeauty.pss sempat jumpa dekat booth jur tadi
.
Even penat tapi lepas tengok muka dorang terus hilang. Rasa makin happy adalah sebab sanggup datang support mommy dekat booth tadi
.
Sempat lagi Iena buat suprise turun dari kuantan ke kelantan. Thanks ualls datang support mommy 💚
.
.
#beautyfest #teamfienabeauty

#teamfienabeauty

Lepas jurr balik dari booth terus jumpa leader #fienabeauty @arwaaaidi @fienabeauty.kelantan @azliena_legacy . Sorang lagi @fienabeauty.pss sempat jumpa dekat booth jur tadi
.
Even penat tapi lepas tengok muka dorang terus hilang. Rasa makin happy adalah sebab sanggup datang support mommy dekat booth tadi
.
Sempat lagi Iena buat suprise turun dari kuantan ke kelantan. Thanks ualls datang support mommy 💚
.
.
#beautyfest #teamfienabeauty

#teamfienabeauty
2,654 3 12 November, 2019

Ya Allah terharunya tak sangka LadyBoss ku aka My Bff @miechfiey ingat jgk suprise ko i dih walaupun u duk jauh 💕 , mujur tak jerit takdi adududu 😂.
.
Thankyou so much yg awak busy g kelas pun sempat lagi plan nak suprise ko i, terharu dooh! Thankyou sebab awak sudi sambut masa sy jatuh, and awk buat naik smngat sy balik utk sy jadi sy harini. takkan ku lupa jasamu 😘. Sy akan tunaikan niat awk utk sy jadi Leader one day 💪🏻! .
.
Thankyou semua sudi wish birthday sis, sis tak reply tapi sis baca semua! muahh ❤️.
.p/s : Mujur jangok jgk harini skalo tbik malam2 selekeh jah, nasib baik sempat dap dap Numi Serum glowing jgk mlm2 ni 😂.
.
#2ndsuprise #3July2019 #bff #bisnespartner #teamfienabeauty #stokisfienabeauty

Ya Allah terharunya tak sangka LadyBoss ku aka My Bff @miechfiey ingat jgk suprise ko i dih walaupun u duk jauh 💕 , mujur tak jerit takdi adududu 😂.
.
Thankyou so much yg awak busy g kelas pun sempat lagi plan nak suprise ko i, terharu dooh! Thankyou sebab awak sudi sambut masa sy jatuh, and awk buat naik smngat sy balik utk sy jadi sy harini. takkan ku lupa jasamu 😘. Sy akan tunaikan niat awk utk sy jadi Leader one day 💪🏻! .
.
Thankyou semua sudi wish birthday sis, sis tak reply tapi sis baca semua! muahh ❤️.
.p/s : Mujur jangok jgk harini skalo tbik malam2 selekeh jah, nasib baik sempat dap dap Numi Serum glowing jgk mlm2 ni 😂.
.
#2ndsuprise #3July2019 #bff #bisnespartner #teamfienabeauty #stokisfienabeauty
1,006 30 4 July, 2019

Minggu ni rasa down, rasa letih penat, rasa nak stop kejap. Cuba bayangkan HQ nak masuk 4 hari dah postage tak berjalan dek kerana stock yilekk sampaikan hatiku terbelah dua 💔 .
.
Omaigod rasa nak lari masuk guaa kejap sebab team perang mula serangg hq nak stock. Jangan risau, nahh surat cinta bersulam kasih khas untuk #teamfienabeauty 💌
.
Alhamdulillah meroyan tu tak lama. Mood segar bugar dan semangat panas membara sebab kilang dah hantar stock. Stock baru landing gais panasss² lagi ni🔥
.
Yang mana serang bawak pedang ⚔️ tuu dah boleh angkut chuolls punya. Kita kasi redah dan perang sampai jadi ! Jom buat duit sampai melayang layang terbang ke kocek 💸
.
Fiena janji yang mana baru nak join team kami stok produk tak kan simpan bawah sinki dapur. Apatah lagi nangis tepi bucu katil. In shaa allah poket masyukkk muka semanis lolipop jurr .
.
Tunggu apa lagi meh merisik cepat cepat ke hati hakak. Tekan link wasap dekat bio ig fiena yer

Minggu ni rasa down, rasa letih penat, rasa nak stop kejap. Cuba bayangkan HQ nak masuk 4 hari dah postage tak berjalan dek kerana stock yilekk sampaikan hatiku terbelah dua 💔 .
.
Omaigod rasa nak lari masuk guaa kejap sebab team perang mula serangg hq nak stock. Jangan risau, nahh surat cinta bersulam kasih khas untuk #teamfienabeauty 💌
.
Alhamdulillah meroyan tu tak lama. Mood segar bugar dan semangat panas membara sebab kilang dah hantar stock. Stock baru landing gais panasss² lagi ni🔥
.
Yang mana serang bawak pedang ⚔️ tuu dah boleh angkut chuolls punya. Kita kasi redah dan perang sampai jadi ! Jom buat duit sampai melayang layang terbang ke kocek 💸
.
Fiena janji yang mana baru nak join team kami stok produk tak kan simpan bawah sinki dapur. Apatah lagi nangis tepi bucu katil. In shaa allah poket masyukkk muka semanis lolipop jurr .
.
Tunggu apa lagi meh merisik cepat cepat ke hati hakak. Tekan link wasap dekat bio ig fiena yer
1,303 9 7 May, 2019

Thank you so much @fienabeauty_hq I rasa my skin better and glow sgt after yaya consume #pss ni. Fall in love sangat ❤. Terima kasih @fienabeauty_hq .
.
Siapa sini yang ada masalah kulit muka ? Don’t forget utk follow that ig 💕. Nanti #Teamfienabeauty akan bantu korang dapatkan kulit flawless💕 #paidgiftreview

Thank you so much @fienabeauty_hq I rasa my skin better and glow sgt after yaya consume #pss ni. Fall in love sangat ❤. Terima kasih @fienabeauty_hq .
.
Siapa sini yang ada masalah kulit muka ? Don’t forget utk follow that ig 💕. Nanti #Teamfienabeauty akan bantu korang dapatkan kulit flawless💕#paidgiftreview
3,181 0 5 September, 2019

Done jumpa @kekraabeautyempire @ @fienabeauty_mimie . Jangan ingat stokis je mommy jaga taw. Agent pun mommy still jaga hubungan saling berkongsi ilmu. Jangan risau mommy tak pilih kasih 🤣
.
Setiap masalah ada penyelesaiannya , just be cool relax okay? Kalau down, tak ada semangat cari balik rentak. Ingat balik macam mana kita buat dulu, sebab manusia ni mudah lupa. Kadang-kadang benda asas tak buat, terus terjah pada benda yang advanced. Bila tak dapat hasil terus murung 7 keturunan😬
.
Tu yang selalu kena ketuk hehe. Done bebel😜
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaam

Done jumpa @kekraabeautyempire @ @fienabeauty_mimie . Jangan ingat stokis je mommy jaga taw. Agent pun mommy still jaga hubungan saling berkongsi ilmu. Jangan risau mommy tak pilih kasih 🤣
.
Setiap masalah ada penyelesaiannya , just be cool relax okay? Kalau down, tak ada semangat cari balik rentak. Ingat balik macam mana kita buat dulu, sebab manusia ni mudah lupa. Kadang-kadang benda asas tak buat, terus terjah pada benda yang advanced. Bila tak dapat hasil terus murung 7 keturunan😬
.
Tu yang selalu kena ketuk hehe. Done bebel😜 
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaam
3,211 7 27 July, 2019

Haritu baru je @arwaaaidi restock , tadi tengok wasap stock nyawa-nyawa ikan dah🤣 Sejak pakai ford ranger ni kuat makan stock pulak dah. .
.
Katanya lagi nak bawak ford ranger ni pergi kelas esok dekat kL. Amboii tak naik flight dah ler lepasni😜
.
Apapun saya sentiasa doakan awak murah rezeki untuk bantu ramai lagi orang di luar especially wanita macam kita 😄
.
Siapa lagi orang kL nak guide face to face oleh arwa pm dia cepat-cepat
.
.
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan

Haritu baru je @arwaaaidi restock , tadi tengok wasap stock nyawa-nyawa ikan dah🤣 Sejak pakai ford ranger ni kuat makan stock pulak dah. .
.
Katanya lagi nak bawak ford ranger ni pergi kelas esok dekat kL. Amboii tak naik flight dah ler lepasni😜
.
Apapun saya sentiasa doakan awak murah rezeki untuk bantu ramai lagi orang di luar especially wanita macam kita 😄
.
Siapa lagi orang kL nak guide face to face oleh arwa pm dia cepat-cepat
.
.
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan
2,385 7 25 July, 2019

Hari ni open house dekat office pulak. Thank you team jamu makanan hari ni. Semua sodap-sodap 😋 geng lelaki tengah melahap lagi 😜 .
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyhq
#gelombangfienabeauty

Hari ni open house dekat office pulak. Thank you team jamu makanan hari ni. Semua sodap-sodap 😋 geng lelaki tengah melahap lagi 😜 .
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyhq
#gelombangfienabeauty
1,366 4 23 June, 2019