#teamili Instagram Photos & Videos

teamili - 4.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamili and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
6.2
Average comment
0
Posts with video
17/36
Posts with photo
19/36

Hashtag Popularity

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA!
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB NOW RM119 SAHAJA! 
NP:RM124
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019 #blissfulsale
2 0 18 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET 2PCS SERUM RM145 SAHAJA!
NP:RM150
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 20 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ SCRUB RM139 SAHAJA!
NP:RM145
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 20 hours ago

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

LAST DAY PROMO!
-
Today is the last day promotion for Bougas item!
-
Grab yours now
-
Lepas ni kita dah xde promo lg tau!
Harga back to normal.
-
SET SERUM+ CLEANSER + SCRUB NOW RM188 SAHAJA! (FREE COD/POSTAGE)
NP:RM193
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
1 0 21 hours ago

THANKYOU MY DEAR CUSTOMER ❤️ Terima kasih kerana menjadi salah seorang daripada PENGGUNA SETIA BOUGAS BEAUTY 💕
Semoga awak dapat kulit yg flawless dan sihat dengan menggunakan Bougas beauty Advance serum and Bougas beauty Face scrub 😍

Nak rawat skin jugaaaa? DM/WS Khatijah CEPAT! STOCK TERHAD TAU! (Click link dkt bio ig @bougasbeautyjb.khatijah )

Bougas beauty Advance Serum 👇🏻
Harga : Rm75
Kuantiti : 20ML (Before 15ml)
Tahan Hampir 2bulan

Bougas beauty Face scrub 👇🏻
Harga : Rm49
Kuantiti : 400g
Tahan 3-4bulan

Bougas beauty Cleanser 👇🏻
Harga : Rm69
Kuantiti : 150ml
Tahan : 2bulan

#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

THANKYOU MY DEAR CUSTOMER ❤️ Terima kasih kerana  menjadi salah seorang daripada PENGGUNA SETIA BOUGAS BEAUTY 💕
Semoga awak dapat kulit yg flawless dan sihat dengan menggunakan Bougas beauty Advance serum and Bougas beauty Face scrub 😍

Nak rawat skin jugaaaa? DM/WS Khatijah CEPAT! STOCK TERHAD TAU! (Click link dkt bio ig @bougasbeautyjb.khatijah )

Bougas beauty Advance Serum 👇🏻
Harga : Rm75 
Kuantiti : 20ML (Before 15ml)
Tahan Hampir 2bulan

Bougas beauty Face scrub 👇🏻
Harga : Rm49
Kuantiti : 400g
Tahan 3-4bulan

Bougas beauty Cleanser 👇🏻
Harga : Rm69 
Kuantiti : 150ml 
Tahan : 2bulan

#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
5 0 10 November, 2019

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER)
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale

BOUGAS PRODUCT IS ON SALE NOW!
-
Sesiapa yang dah lama teringin try #bougasbeauty ni atau yang dah selalu ushar2 #bougasbeauty ni WAJIB GRAB masa promo ni!😍
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 1 BOUGAS PRODUCT (SERUM/SCRUB/CLEANSER) 
DAPAT RM5 DISKAUN!
-
🌸 BELI 1 SERUM + ANY 2PCS BOUGAS PRODUCT (CLEANSER/SCRUB/SERUM)
DAPAT RM5 DISKAUN + FREE COD/POSTAGE
PROMO VALID DARI 9/11-11/11/2019 SAHAJA! -
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
-
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

#bougaspasirgudang #bougaspekannenas #bougaspontian #bougasbeautyjb #blissfulsale
4 0 10 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
-
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

BOUGAS BEAUTY ON SALE! 😍
1
Yessssss. Bukan selalu tau HQ buat sale ni!
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM + ANY 1 Bougas product (cleanser/serum/scrub) akan mendapat *RM5 DISKAUN*
-
🌸 SETIAP PEMBELIAN ADVANCE SERUM+ ANY 2PCS of bougas item (scrub/cleanser/serum) akan mendapat *RM5 DISKAUN* dan *PERCUMA COD/POSTAGE!*
-
Bestnya sale kali niiiii. Rugi tak grab!
- 
Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 10 November, 2019

Bougas beauty menyediakan tiga item iaitu bougas serum, bougas face scrub dan juga bougas cleanser! Tiga-tiga item ini boleh dapatkan dengan click link di bio ig @bougassantik.kl . Untuk keterangan lanjut sila ke account @aakimmuhd . Bougas beauty item berfungsi untuk memudarkan parut jerawat, mengawal kulit berminyak, dan mengelakkan kulit kusam! Cepat dapatkan sekarang kerana promo hanya sehingga esok sahaja!
#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #bougaskl #bougasgombak #bougasbeautygombak #bougassetapak #bougassetiawangsa #bougassetapakcentral

Bougas beauty menyediakan tiga item iaitu bougas serum, bougas face scrub dan juga bougas cleanser! Tiga-tiga item ini boleh dapatkan dengan click link di bio ig @bougassantik.kl . Untuk keterangan lanjut sila ke account @aakimmuhd . Bougas beauty item berfungsi untuk memudarkan parut jerawat, mengawal kulit berminyak, dan mengelakkan kulit kusam! Cepat dapatkan sekarang kerana promo hanya sehingga esok sahaja! 
#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #bougaskl #bougasgombak #bougasbeautygombak #bougassetapak #bougassetiawangsa #bougassetapakcentral
7 0 10 November, 2019

THANKYOU MY DEAR CUSTOMER ❤️ Terima kasih kerana menjadi salah seorang daripada PENGGUNA SETIA BOUGAS BEAUTY 💕
Semoga awak dapat kulit yg flawless dan sihat dengan menggunakan Bougas beauty Advance serum and Bougas beauty Face scrub 😍

Nak rawat skin jugaaaa? DM/WS Khatijah CEPAT! STOCK TERHAD TAU! (Click link dkt bio ig @bougasbeautyjb.khatijah )

Bougas beauty Advance Serum 👇🏻
Harga : Rm75
Kuantiti : 20ML (Before 15ml)
Tahan Hampir 2bulan

Bougas beauty Face scrub 👇🏻
Harga : Rm49
Kuantiti : 400g
Tahan 3-4bulan

Bougas beauty Cleanser 👇🏻
Harga : Rm69
Kuantiti : 150ml
Tahan : 2bulan

#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

THANKYOU MY DEAR CUSTOMER ❤️ Terima kasih kerana menjadi salah seorang daripada PENGGUNA SETIA BOUGAS BEAUTY 💕
Semoga awak dapat kulit yg flawless dan sihat dengan menggunakan Bougas beauty Advance serum and Bougas beauty Face scrub 😍

Nak rawat skin jugaaaa? DM/WS Khatijah CEPAT! STOCK TERHAD TAU! (Click link dkt bio ig @bougasbeautyjb.khatijah )

Bougas beauty Advance Serum 👇🏻
Harga : Rm75 
Kuantiti : 20ML (Before 15ml)
Tahan Hampir 2bulan

Bougas beauty Face scrub 👇🏻
Harga : Rm49
Kuantiti : 400g
Tahan 3-4bulan

Bougas beauty Cleanser 👇🏻
Harga : Rm69 
Kuantiti : 150ml 
Tahan : 2bulan

#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
5 0 9 November, 2019

Hi BBSLOVER 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.. Siapa kat sini Yang boleh grabb Promotion #BLISSFULSALE?? Jangan tunggu lama2 Tau , sebab promosi Cuma 3 hari sahaja 😍😘. Kalau Korang nak kulit Yang sihat Cantik Dan glowing , Jom Ws / Dm Tijah untuk purchase BOUGAS BEAUTY . Jangan lepaskan peluang Yang ada 😎😉. Pakej A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

Pakej B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/

PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 NOV 2019
#blissfulsale
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

Hi BBSLOVER 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.. Siapa kat sini Yang boleh grabb Promotion #BLISSFULSALE?? Jangan tunggu lama2 Tau , sebab promosi Cuma 3 hari sahaja 😍😘. Kalau Korang nak kulit Yang sihat Cantik Dan glowing , Jom Ws / Dm Tijah untuk purchase BOUGAS BEAUTY . Jangan lepaskan peluang Yang ada 😎😉. Pakej A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

Pakej B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/

PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 NOV 2019
#blissfulsale 
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
2 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
3 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
2 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
2 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
2 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
3 0 9 November, 2019

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

The day we've all been waiting for is here!! BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕 Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪.
KALAU BERMINAT BOLEH TERUS ORDER DENGAN TIJAH 🙋🏻‍♀️☺️. @bougasbeautyjb.khatijah -
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

#bougasbeauty #blissfulssle
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
2 0 9 November, 2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

cuaca tak menentu sekarang kan 😫
-
kulit pon kadang berminyak, kadang kering 😔
-
jangan lupa rutin skincare ya dan jangan lupa minum air 2-3L sehari ya.
-
Keep your skin and body hydrated!
-
Skincare jangan lupa ya. Dengan #bougasbeauty akan membantu skin korang hydrated 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 9 November, 2019

Alhamdulillah walau tak bermakeup skin tetap onzzz🔥🔥
.
Terima kasih @bougasbeautyhq Sebab keluarkan produk yang sangat sangat bagus untuk semua skin alhamdulillah
.
So korang semu Item bougas beauty ready stock, jom grab promo yang berlangsung selama 3 hari ni jom😘
.
COD DAN POSTAGE SETIAP HARI..
COD SELURUH KULAI DAN SELURUH AREA JOHOR BAHRU
.
#bougasbeauty #bougasbeautykulai_farrah
#bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #teamili #teamili

Alhamdulillah walau tak bermakeup skin tetap onzzz🔥🔥
.
Terima kasih @bougasbeautyhq Sebab keluarkan produk yang sangat sangat bagus untuk semua skin alhamdulillah
.
So korang semu Item bougas beauty ready stock, jom grab promo yang berlangsung selama 3 hari ni jom😘
.
COD DAN POSTAGE SETIAP HARI..
COD SELURUH KULAI DAN SELURUH AREA JOHOR BAHRU
.
#bougasbeauty #bougasbeautykulai_farrah
#bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #teamili  #teamili
25 0 9 November, 2019

BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕
.
Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage

BLISSFUL SALE is ONZ!! Sebab korang request untuk ada kan sale, ini lah hadiah special untuk korang. Tanda sayang HQ buat Bougas Lovers 💕
.
Jom dapatkan produk Bougas Beauty sekarang atau korang akan melepas sebab sale ni hanya untuk 3 hari sahaja tau!! 😣
-
#BLISSFULSALE
1) Serum + any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off
2) Serum + 2 any product Bougas (Serum/Cleanser/Scrub) - RM5 off + free postage
5 1 9 November, 2019

PROMOSI PROMOSI ‼️‼️‼️
PAKEJ A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

PAKEJ B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/Scrub/Serum)

Setiap pembelian PAKEJ A/B KORANG AKAN DAPAT FREEGIFT DARI TIJAH 💞
SO TUNGGU APA LAGI 😎😁
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 Nov only
@bougasbeautyjb.khatijah
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

PROMOSI PROMOSI ‼️‼️‼️
PAKEJ A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

PAKEJ B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/Scrub/Serum)

Setiap pembelian PAKEJ A/B KORANG AKAN DAPAT FREEGIFT DARI TIJAH 💞
SO TUNGGU APA LAGI 😎😁
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 Nov only 
@bougasbeautyjb.khatijah 
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
5 0 9 November, 2019

Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam. Marilah kita bersama sedekahkan Al-Fatihah buat Baginda yang dicintai & berselawat buat Nabi junjungan kita. Semoga kita beroleh syafaat dari Baginda di Padang Masyar kelak.
-
"Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku"

#bougasbeauty
#bougasbeautyfarrah
#agentkulai
#teamili

Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam. Marilah kita bersama sedekahkan Al-Fatihah buat Baginda yang dicintai & berselawat buat Nabi junjungan kita. Semoga kita beroleh syafaat dari Baginda di Padang Masyar kelak.
-
"Sesungguhnya orang yang paling dekat denganku pada hari kiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaku"

#bougasbeauty
#bougasbeautyfarrah
#agentkulai
#teamili
15 0 9 November, 2019

RM5 OFF?! FREE DELIVERY?! 😱
.
.
Boleh kira-kira dah tu penjimatan korang kalau purchase 1 set Bougas Beauty ni time Bougas #blissfulsale ni kan. Beli 1 set standby buat stock tau sementara READY STOCK dan PROMO ni ✨

COD Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya, dan sekitar JB 🚗
.
DM/Whatsapp 018-7634604 📲 (Click link in bio)

#bougasbeautyizyan #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili

RM5 OFF?! FREE DELIVERY?! 😱
.
.
Boleh kira-kira dah tu penjimatan korang kalau purchase 1 set Bougas Beauty ni time Bougas #blissfulsale ni kan. Beli 1 set standby buat stock tau sementara READY STOCK dan PROMO ni ✨

COD Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya, dan sekitar JB 🚗
.
DM/Whatsapp 018-7634604 📲 (Click link in bio)

#bougasbeautyizyan #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili
6 0 9 November, 2019

SALAM MAULIDUR RASUL✨
.
Sempena sambutan Maulidur Rasul harini, Bougas Beauty ada buat promo bermula hari ini 9hb Nov 2019 sehingga 11hb Nov 2019. So jangan lepaskan peluang untuk beli produk Bougas Beauty fav korang okay? 😉

COD Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya, dan sekitar JB 🚗
.
DM/Whatsapp 018-7634604 📲 (Click link in bio)

#bougasbeautyizyan #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili

SALAM MAULIDUR RASUL✨
.
Sempena sambutan Maulidur Rasul harini, Bougas Beauty ada buat promo bermula hari ini 9hb Nov 2019 sehingga 11hb Nov 2019. So jangan lepaskan peluang untuk beli produk Bougas Beauty fav korang okay? 😉

COD Pasir Gudang, Masai, Permas Jaya, dan sekitar JB 🚗
.
DM/Whatsapp 018-7634604 📲 (Click link in bio)

#bougasbeautyizyan #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #naturalbeauty #serummalaysia #serumbest #cleanserbest #scrubbest #skincaremalaysia #waterbaseserum #bougasmalaysia #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili
57 0 9 November, 2019

Assalamualaikum, selamat pagi! ❤

Ada apa tu dengan 9.11.2019? 😍

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasfacescrub #bougascleanser #bougaslovers #bougasgold #teamili #teamnyna

Assalamualaikum, selamat pagi! ❤

Ada apa tu dengan 9.11.2019? 😍

#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasfacescrub #bougascleanser #bougaslovers #bougasgold #teamili #teamnyna
5 0 9 November, 2019

SALAM MAULIDUR RASUL KEPADA SEMUA UMAT ISLAM ☺️. SEMPENA HARI MAULIDUR RASUL BOUGAS BEAUTY BUAT PROMOSI 😍😱.. NAK TAHU PROMOSI APA ?? JOM BACA SAMPAI HABIS & KORANG BOLEH USHA2 IG STORY TIJAH TAU 😍😉. Pakej A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

Pakej B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/Scrub/Serum)

Setiap pembelian PAKEJ A/B KORANG AKAN DAPAT FREEGIFT DARI TIJAH 💞
SO TUNGGU APA LAGI 😎😁
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 Nov only
@bougasbeautyjb.khatijah
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb #bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek #bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili #bougasbeautyjb.khatijah

SALAM MAULIDUR RASUL KEPADA SEMUA UMAT ISLAM ☺️. SEMPENA HARI MAULIDUR RASUL BOUGAS BEAUTY BUAT PROMOSI 😍😱.. NAK TAHU PROMOSI APA ?? JOM BACA SAMPAI HABIS & KORANG BOLEH USHA2 IG STORY TIJAH TAU 😍😉. Pakej A (DISKAUN RM5)
ADVANCE SERUM + 1 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/scrub/serum)

Pakej B (DISKAUN RM5 WITH FREE COD/POSTAGE)
ADVANCE SERUM + 2 PRODUK BOUGAS BEAUTY (Cleanser/Scrub/Serum)

Setiap pembelian PAKEJ A/B KORANG AKAN DAPAT FREEGIFT DARI TIJAH 💞
SO TUNGGU APA LAGI 😎😁
PROMO DATANG SEKALI SAHAJA 🤪
Valid 9-11 Nov only 
@bougasbeautyjb.khatijah 
#bougasbeautyhq
#bougasbeautysquad
#bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyserum
#bougasbeautyscrub
#bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjohorbahru #bougasbeautyjb#bougasbeautymalaysia #codeveryday #posteveryday #bbsjb #bbstamanmolek#bbstamandaya #bbstebrau #bbskgmelayu #bbspandan #bbsaddaheight #bbsdatoonn #bbssetiaindah #bbsmountaustin #bbssetiatropika #bbsseelong #Teamili#bougasbeautyjb.khatijah
3 0 8 November, 2019

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral

Korang dah try #BougasFacialCleanser ? Kulit tak rasa tegang tau lepas bersihkan muka, rasa segar sangat. Buih pun tk banyak, kulit tak akan kering lepas apply. Seronok je lepas cuci, rasa macam nak cuci banyak kali. Tapi jangan tau, tak elok! 😘

#bougasbeauty
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral
2 0 8 November, 2019

Kenapa sampai berebut ni? Kenapa customer akan repeat order?

Sebabnya semua berebut nak dapat kulit cantik, sihat dan bersih 😉 korang yang lain tak kan nak tengok je 🙊

@bougasnusajayajb sentiasa ready stock ‼️Setiap pembelian akan dapat FREE LOYALTY CARD, FREE GIFTS 🎁

Order DM/WS 011 16985761 (click link di bio) 🚙 Cod setiap hari seluruh TMN UNIVERSITI & PULAI UTAMA, UTM, TMN PULAI FLORA, TMN SRI PULAI, TMN TERATAI, KANGKAR PULAI, TMN PULAI PERDANA, TMN PULAI INDAH, TMN PULAI JAYA, TMN PULAI KEHIJAUAN, MUTIARA RINI, SERI ORKED,DAMAI JAYA, LIMA KEDAI, TMN TUN AMINAH, SUTERA UTAMA, SKUDAI,KEMPAS,TAMPOI,TMN PERLING, BBU,NONG CHIK,BANDAR JB,SG DANGA, NUSAJAYA, GELANG PATAH 🚗
-
#bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautylegoland #bougasbeautynusajaya #bougasbeautygelangpatah# #bougasbeautynusasentral #bougasbeautyskudai #bougasbeautymutiararini #bougasbeautylimakedai #bougasbeautytamanujb #bougasbeautytmnpulaiindah #bougasbeautykangkarpulai #bougasbeautytmnsripulai #bougasbeautytmnteratai #bougasbeautytmnpulaiperdana #bougasbeautytmnpulaijaya #bougasbeautysenai #bougasbeautytampoi #bougasbeautybbu #bougasbeautybukitindah #bougasbeautytmnperling #bougasbeautyimpianemas #bougasbeautysetiatropika #bougaebeautykempas# #bougasbeautynongchik, #bougasbeautysuterautama, #bougasbeautyutm #teamili

Kenapa sampai berebut ni? Kenapa customer akan repeat order?

Sebabnya semua berebut nak dapat kulit cantik, sihat dan bersih 😉 korang yang lain tak kan nak tengok je 🙊

@bougasnusajayajb sentiasa ready stock ‼️Setiap pembelian akan dapat FREE LOYALTY CARD, FREE GIFTS 🎁

Order DM/WS 011 16985761 (click link di bio) 🚙 Cod setiap hari seluruh TMN UNIVERSITI & PULAI UTAMA, UTM, TMN PULAI FLORA, TMN SRI PULAI, TMN TERATAI, KANGKAR PULAI, TMN PULAI PERDANA, TMN PULAI INDAH, TMN PULAI JAYA, TMN PULAI KEHIJAUAN, MUTIARA RINI, SERI ORKED,DAMAI JAYA, LIMA KEDAI, TMN TUN AMINAH, SUTERA UTAMA, SKUDAI,KEMPAS,TAMPOI,TMN PERLING, BBU,NONG CHIK,BANDAR JB,SG DANGA, NUSAJAYA, GELANG PATAH 🚗
-
#bougasbeauty#bougasbeautyjb#bougasbeautylegoland#bougasbeautynusajaya#bougasbeautygelangpatah##bougasbeautynusasentral#bougasbeautyskudai#bougasbeautymutiararini#bougasbeautylimakedai#bougasbeautytamanujb #bougasbeautytmnpulaiindah#bougasbeautykangkarpulai#bougasbeautytmnsripulai#bougasbeautytmnteratai#bougasbeautytmnpulaiperdana#bougasbeautytmnpulaijaya#bougasbeautysenai#bougasbeautytampoi#bougasbeautybbu#bougasbeautybukitindah#bougasbeautytmnperling#bougasbeautyimpianemas#bougasbeautysetiatropika#bougaebeautykempas##bougasbeautynongchik, #bougasbeautysuterautama, #bougasbeautyutm#teamili
4 0 8 November, 2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

Bougas Beauty Face Scrub ♡

A gentle facial scrub that removes dead skin cells using exfoliating beads (cellulose acetate), a very small beads. It is not harsh on your skin & smells great! It is not foamy so your skin will not feel dry & tight after exfoliation, don't worry!
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
3 0 8 November, 2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019

SERUM PALING BEST 😭
.
sebab apa best? sebab dia cepat sgt meresap ke kulit dan tak membuat kulit rasa melekit pon lepas pakai 😍
-

Berminat dgn product #bougasbeauty ? Click je link kat bio tu atau boleh je DM terus 😘
-
COD PASIR GUDANG, STULANG, MASAI, PERMAS JAYA, JOHOR JAYA, SELURUH JB
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
FREE CAS COD McD KOTA MASAI
.
#bougas #bougasbeauty #bougaspasirgudang #bougasbeautypasirgudang #bougasserum #bougasserumpasirgudang #bougasstulang #bougasbeautystulang #bougasbeautyserialam #bougasserilam #bougasbeautypermas #bougaskotamasai #bougasbeautykotamasai #bougasbeautyjb #bougsbeautyjohorjaya #bougasbeautyjohor #bougasmasai #bougaspontian #bougasgelangpatah #bougasjb #bougaspekannenas #bougasnusajaya #bougasbeautymasai #nakcantikcepat #nakkulitcantik #nakkulitsihat #nakkulitflawless #teamili #serumviral2019
2 0 8 November, 2019

Selepas 3 botol Advanced Serum 😍 Rawat kulit muka memang take time. Bukan pakai harini pastu esok terus hilang. BIG NO! 😂 Yang penting konsisten, jaga pemakanan, drink more water and do basic skincare! 😘 Siapa ja yg xmo dapat skin mcm ni kan 😍
-
#bougasbeauty #agentbougasbeauty #bougasbeautysabah #bougasbeautykeningau #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #basicskincare #skincaregoals #ilovebougasbeauty #sabah #malaysiano1waterbasedserum #waterbasedserum #teamili #TeamFykaa #BellaBulletSquad #bougassquad

Selepas 3 botol Advanced Serum 😍 Rawat kulit muka memang take time. Bukan pakai harini pastu esok terus hilang. BIG NO! 😂 Yang penting konsisten, jaga pemakanan, drink more water and do basic skincare! 😘 Siapa ja yg xmo dapat skin mcm ni kan 😍
-
#bougasbeauty #agentbougasbeauty #bougasbeautysabah #bougasbeautykeningau #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #basicskincare #skincaregoals #ilovebougasbeauty #sabah #malaysiano1waterbasedserum #waterbasedserum #teamili #TeamFykaa #BellaBulletSquad #bougassquad
14 0 8 November, 2019

Customer hari rabu lepas actually tapi baru nak posting 🤣 hahaha!
.
.
For those nak pickup dekat angsana pon boleh tau . Tapi kena whatsapp dulu sebab takut runner cuti 🤪
-
-
📍Tmn sri pulai,tmn teratai,pulai perana,pulai jaya,bandar baru kangkar pulai,utm , tmn universiti,tmn pulai utama,mutiara rini,desa skudai,skudai indah,sri skudai,bandar baru uda,tampoi,tmn perling
-
-
Nak order?
Tekan link whatsapp di bio IG untuk order 💋
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautyskudaijb #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautytmnsripulai #bougasbeautysriskudai #bougasbeautytamanuniversiti #bougasbeautyutmskudai #utmskudai #bougasbeautybandarbaruuda #bougasbeautytamanperling #bougasbeautyparadigmmall #bougasbeautytampoi #agentbougasbeautyskudai #topagentbougasbeauty #ernibougas #elfiraloy #neelofa #meletop #miniagentneeded #miniagentwanted #bougasmasteragent #teamili #teamsheppa

Customer hari rabu lepas actually tapi baru nak posting 🤣 hahaha!
.
.
For those nak pickup dekat angsana pon boleh tau . Tapi kena whatsapp dulu sebab takut runner cuti 🤪
-
-
📍Tmn sri pulai,tmn teratai,pulai perana,pulai jaya,bandar baru kangkar pulai,utm , tmn universiti,tmn pulai utama,mutiara rini,desa skudai,skudai indah,sri skudai,bandar baru uda,tampoi,tmn perling
-
-
Nak order?
Tekan link whatsapp di bio IG untuk order 💋
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautyskudaijb #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautytmnsripulai #bougasbeautysriskudai #bougasbeautytamanuniversiti #bougasbeautyutmskudai #utmskudai #bougasbeautybandarbaruuda #bougasbeautytamanperling #bougasbeautyparadigmmall #bougasbeautytampoi #agentbougasbeautyskudai #topagentbougasbeauty #ernibougas #elfiraloy #neelofa #meletop #miniagentneeded #miniagentwanted #bougasmasteragent #teamili #teamsheppa
0 0 8 November, 2019

Customer hari rabu lepas actually tapi baru nak posting 🤣 hahaha!
.
.
For those nak pickup dekat angsana pon boleh tau . Tapi kena whatsapp dulu sebab takut runner cuti 🤪
-
-
📍Tmn sri pulai,tmn teratai,pulai perana,pulai jaya,bandar baru kangkar pulai,utm , tmn universiti,tmn pulai utama,mutiara rini,desa skudai,skudai indah,sri skudai,bandar baru uda,tampoi,tmn perling
-
-
Nak order?
Tekan link whatsapp di bio IG untuk order 💋
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautyskudaijb #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautytmnsripulai #bougasbeautysriskudai #bougasbeautytamanuniversiti #bougasbeautyutmskudai #utmskudai #bougasbeautybandarbaruuda #bougasbeautytamanperling #bougasbeautyparadigmmall #bougasbeautytampoi #agentbougasbeautyskudai #topagentbougasbeauty #ernibougas #elfiraloy #neelofa #meletop #miniagentneeded #miniagentwanted #bougasmasteragent #teamili #teamsheppa

Customer hari rabu lepas actually tapi baru nak posting 🤣 hahaha!
.
.
For those nak pickup dekat angsana pon boleh tau . Tapi kena whatsapp dulu sebab takut runner cuti 🤪
-
-
📍Tmn sri pulai,tmn teratai,pulai perana,pulai jaya,bandar baru kangkar pulai,utm , tmn universiti,tmn pulai utama,mutiara rini,desa skudai,skudai indah,sri skudai,bandar baru uda,tampoi,tmn perling
-
-
Nak order?
Tekan link whatsapp di bio IG untuk order 💋
-
-
#bougasbeauty #bougasbeautyskudaijb #bougasbeautyjb #bougasbeautyjohor #bougasbeautytmnsripulai #bougasbeautysriskudai #bougasbeautytamanuniversiti #bougasbeautyutmskudai #utmskudai #bougasbeautybandarbaruuda #bougasbeautytamanperling #bougasbeautyparadigmmall #bougasbeautytampoi #agentbougasbeautyskudai #topagentbougasbeauty #ernibougas #elfiraloy #neelofa #meletop #miniagentneeded #miniagentwanted #bougasmasteragent #teamili #teamsheppa
3 0 8 November, 2019

Best skincare ever!! 😍 Korang yang tengah mencari skincare tu apa kata try bougas beauty. Memang the best for your skin, tak kisah jenis kulit muka, semua boleh!! Banyak feedback positif, sampai repeat order! Barang boekk ni! DM & WS sekarang!! Ready Stock! 😍
-
#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #TeamFykaa #BellaBulletSquad #bougasbeautysabah #bougasbeautykeningau #bougasserumfeedback #bougasbeauty #skincare #flawless #keningau #kotakinabalu #tawau #sandakan #ranau #lahaddatu #semporna #penampang #kudat #pitas #kualapenyu

Best skincare ever!! 😍 Korang yang tengah mencari skincare tu apa kata try bougas beauty. Memang the best for your skin, tak kisah jenis kulit muka, semua boleh!! Banyak feedback positif, sampai repeat order! Barang boekk ni! DM & WS sekarang!! Ready Stock! 😍
-
#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #TeamFykaa #BellaBulletSquad #bougasbeautysabah #bougasbeautykeningau #bougasserumfeedback #bougasbeauty #skincare #flawless #keningau #kotakinabalu #tawau #sandakan #ranau #lahaddatu #semporna #penampang #kudat #pitas #kualapenyu
10 0 8 November, 2019

Top #teamili posts

GOOD MORNING 🌿
.

Pagi pagi setelkan postage , then COD 💃🏼 dalam kereta buka surah al-waqiah kuat kuat supaya apa yg kita usahakan hari ini di berkati dan berpanjangan 🌷aminn
.

Siapa nak join postage & cod hari ni boleh whtsp ili laju laju ok 💅🏻 (+6)0197277845
.

3 kerusi lagi utk mereka yg nak apply mini agent & agent ‼️ siapa cepat dia hebat 👏🏻 .

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokistbougasbeauty #teamili #stokisili

GOOD MORNING 🌿
.

Pagi pagi setelkan postage , then COD 💃🏼 dalam kereta buka surah al-waqiah kuat kuat supaya apa yg kita usahakan hari ini di berkati dan berpanjangan 🌷aminn
.

Siapa nak join postage & cod hari ni boleh whtsp ili laju laju ok 💅🏻 (+6)0197277845
.

3 kerusi lagi utk mereka yg nak apply mini agent & agent ‼️ siapa cepat dia hebat 👏🏻 .

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokistbougasbeauty #teamili #stokisili
144 0 6 February, 2018

Cerita semalam!⤵️
.

Alhamdullilah diberi peluang untuk join kelas bersama @sifufbads 🤩 memang terbaik,best and dapat banyak ilmu! Ilmu ni kita yang kene cari and pelajari,bukan ilmu datang bergolek kat kita! Insyaallah, dengan usaha yang tinggi dan bersemangat! Kejayaan pasti milik kita! ♥️
.
#sifufbads #iamdigitalmillionaire #koijamal #sifujamal #sifujamalfbads #akuyangpostkauyanggeram #teamili #bougasbeauty
.

#bougasbeauty #bougasbeautykelantan
#umkpc #universitimalaysiakelantan #kotabharu
#pengkalanchepa #bougasserummelaka #bougasserummuar #bougasbeautyserum #agentmelakabougas #agentbougasbeauty #trustedagent #politeknikmerlimau #codmelaka #codmerlimau #bougasbest #bougasfreepostage #facialcleanser #facescrubmurah #serumviralmalaysia #bougasserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautymelaka #bougasofficial.fira

Cerita semalam!⤵️
.

Alhamdullilah diberi peluang untuk join kelas bersama @sifufbads 🤩 memang terbaik,best and dapat banyak ilmu! Ilmu ni kita yang kene cari and pelajari,bukan ilmu datang bergolek kat kita! Insyaallah, dengan usaha yang tinggi dan bersemangat! Kejayaan pasti milik kita! ♥️
.
#sifufbads #iamdigitalmillionaire #koijamal #sifujamal #sifujamalfbads #akuyangpostkauyanggeram #teamili #bougasbeauty
.

#bougasbeauty #bougasbeautykelantan 
#umkpc  #universitimalaysiakelantan #kotabharu 
#pengkalanchepa #bougasserummelaka #bougasserummuar #bougasbeautyserum #agentmelakabougas #agentbougasbeauty #trustedagent #politeknikmerlimau #codmelaka #codmerlimau #bougasbest #bougasfreepostage #facialcleanser #facescrubmurah #serumviralmalaysia #bougasserum #bougasbeautykelantan #bougasbeautymelaka #bougasofficial.fira
10 3 27 October, 2019

im too much berangan ! but its okey!! what im guna dekat muka kita
lashes : @ayongmansor
eyeshadow: sobella code: coconut
lipsmatte: sobella code: vampire+mawarmerah
blusher : sobella lipsmatte seriorked
foundation: mac
makeupserum : @stokisbougasbeauty_jb bougas beauty serum
hairserum : @igincuugossip
#chaqmansor #teampyqa #teamili #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellajb #sobellajohor #sobellajoho #sobellapontian #sobellapekannanas #sobellasg #sobellasingapore #sobellaagent #sobellaborong #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautysg bougasbeautysingapore

im too much berangan ! but its okey!! what im guna dekat muka kita 
lashes : @ayongmansor 
eyeshadow: sobella code: coconut 
lipsmatte: sobella code: vampire+mawarmerah 
blusher : sobella lipsmatte seriorked
foundation: mac
makeupserum : @stokisbougasbeauty_jb bougas beauty serum
hairserum : @igincuugossip 
#chaqmansor #teampyqa #teamili #sobellalipmatte #sobellaeyeshadow #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellajb #sobellajohor #sobellajoho #sobellapontian #sobellapekannanas #sobellasg #sobellasingapore #sobellaagent #sobellaborong #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasbeautysg bougasbeautysingapore
134 12 4 October, 2018

Salam maghrib gais 💝 asyik post pasal serum je , meh kita belanje satu gambar tengok sikit berapa LIKE 😎
.

Korang jangan lupa follow @patternco.beauty tau ! Sebab this week kita ada contest lagiiiiiii and ada special session juga 🤗 .

And ili nk ingatkan PROMO CNY akan tamat 3 hari lagi tau 😭 so grab cepat ‼️ terutama pada mereka yg baru nk try , sebab tak rugi tau , Rm65/pcs paling murah dalam sejarah 😝
.

Pada mereka yg nak join #teamili pun masih dibuka 👏🏻 Group coaching & rewards semua disediakan 💋

Salam maghrib gais 💝 asyik post pasal serum je , meh kita belanje satu gambar tengok sikit berapa LIKE 😎
.

Korang jangan lupa follow @patternco.beauty tau ! Sebab this week kita ada contest lagiiiiiii and ada special session juga 🤗 .

And ili nk ingatkan PROMO CNY akan tamat 3 hari lagi tau 😭 so grab cepat ‼️ terutama pada mereka yg baru nk try , sebab tak rugi tau , Rm65/pcs paling murah dalam sejarah 😝
.

Pada mereka yg nak join #teamili pun masih dibuka 👏🏻 Group coaching & rewards semua disediakan 💋
211 0 15 February, 2018

Assalammualaikum semua !! insyaAllah jam 3 petang ni @bougasbeautyhq akan buat LIVE di FACEBOOK dan INSTAGRAM utk pengumuman pemenang LUCKY DRAW bulan JULAI !! So korang set alarm sekarang ! Jangan lepaskan peluang utk join LIVE tu mana tahu nama korang bertuah kan ! Hehe cust cust ili yg disayangi WAJIB tengok tau nama korang semua ada ❤️
-
-

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili

Assalammualaikum semua !! insyaAllah jam 3 petang ni @bougasbeautyhq akan buat LIVE di FACEBOOK dan INSTAGRAM utk pengumuman pemenang LUCKY DRAW bulan JULAI !! So korang set alarm sekarang ! Jangan lepaskan peluang utk join LIVE tu mana tahu nama korang bertuah kan ! Hehe cust cust ili yg disayangi WAJIB tengok tau nama korang semua ada ❤️
-
-

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili
115 2 2 August, 2018

Bila kau sibuk sangat mengata orang , iri hati dengan orang , orang tu dah 1 batu jauh meninggalkan kau menuju kejayaan dan kekayaan , dan kau masih di tempat yang sama tanpa perubahan apa apa 🌈 #teamili

Bila kau sibuk sangat mengata orang , iri hati dengan orang , orang tu dah 1 batu jauh meninggalkan kau menuju kejayaan dan kekayaan , dan kau masih di tempat yang sama tanpa perubahan apa apa 🌈  #teamili
140 0 9 March, 2018

Cabaran dalam nak grow bisnes adalah TIDAK FOKUS ! Bila tak fokus kita akan buang banyak duit 🔥 #teamili

Cabaran dalam nak grow bisnes adalah TIDAK FOKUS ! Bila tak fokus kita akan buang banyak duit 🔥#teamili
212 3 29 May, 2018

Dear women 💃🏼 stand up for yourself , make your own money 💰 change to positive circle , build your empire 🔥 #teamili

Dear women 💃🏼 stand up for yourself , make your own money 💰 change to positive circle , build your empire 🔥 #teamili
108 1 10 March, 2018

THE POWER OF CHOICE ✔️
.

Allah beri kita kuasa untuk memilih , buat baik dibalas baik , buat jahat dibalas jahat 💥
.

Jangan takut untuk memulakan langkah memperbaiki diri dan hidup kita , perlu takut jika kita tidak melakukan sebarang perubahan atau peningkatan 🔥 .

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #sayajual #ootd

THE POWER OF CHOICE ✔️
.

Allah beri kita kuasa untuk memilih , buat baik dibalas baik , buat jahat dibalas jahat 💥
.

Jangan takut untuk memulakan langkah memperbaiki diri dan hidup kita , perlu takut jika kita tidak melakukan sebarang perubahan atau peningkatan 🔥 .

#serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokisbougasbeauty #teamili #stokisili #stokisjb #teamili #stokisili #sayajual #ootd
193 2 24 March, 2018