#teamizempire Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamizempire and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
6
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 16 hours ago
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

SKIN KUSAM , SUNBURN , SKIN KERING ??? 😱
.
Macam mana nak buat ni ??? 😭😭 .
.
Alolololoooo siannya , dah buntu nak pakai apa untuk selesaikan masalah tu ? ok meh sis ummul suggest kat korang pakai lah
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak.
Stokis2 pun restock non stop tau .. .
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min !
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM -
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis ummul #0179342134 or klick je link bio for fast respones 🤗
.
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah

SKIN KUSAM , SUNBURN , SKIN KERING ??? 😱
.
Macam mana nak buat ni ??? 😭😭 .
.
Alolololoooo siannya , dah buntu nak pakai apa untuk selesaikan masalah tu ? ok meh sis ummul suggest kat korang pakai lah 
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis2  pun restock non stop tau .. .
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM -
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis ummul  #0179342134 or klick je link bio for fast respones 🤗
.
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah
9 1 18 hours ago
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

Selamat malam angles 💕
.
.
Malam ni sis nk story sikit pasal cust sis sorang ni.
.
Cust ni adalah kawan usrah sis , ingat tak sis pernah upload video dn gambar kawan sis try scrub kat tangan dia masa hadir program usrah moca pahang ? .
haaa lepas je cust ni tgk keberkesanan scrub tu terus dia fall in love , balik usrah tu dia ws sis ummul nak order pwis scrub 😍
.
MasyaAllah ! sis happy sgt ! sebab produk junni dah dapat bantu masalah skin remaja mahupun dewasa dapat skin natural beauty healthy 💕
.
.
Alhamdulillah sis pun pergi la cod semalam , heheheh actually sis lupa upload semalam coz x berapa sihat ☹️ doakan sis ummul sihat yee angles💕
.
.
ok haaa warga #kuantan ! siapa nak grab item Junni Beauty boleh ws sis ummul laju2 or for fast respones boleh Klick Je Link kat Bio ig sis ummul tu lagi mudah 🤗
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower #luaskankuasateamqueenfatiah

Selamat malam angles 💕
.
.
Malam ni sis nk story sikit pasal cust sis sorang ni.
.
Cust ni adalah kawan usrah sis , ingat tak sis pernah upload video dn gambar kawan sis try scrub kat tangan dia masa hadir program usrah moca pahang ? .
haaa lepas je cust ni tgk keberkesanan scrub tu terus dia fall in love , balik usrah tu dia ws sis ummul nak order pwis scrub 😍
.
MasyaAllah ! sis happy sgt ! sebab produk junni dah dapat bantu masalah skin remaja mahupun dewasa dapat skin natural beauty healthy 💕
.
.
Alhamdulillah sis pun pergi la cod semalam , heheheh actually sis lupa upload semalam coz x berapa sihat ☹️ doakan sis ummul sihat yee angles💕
.
.
ok haaa warga #kuantan ! siapa nak grab item Junni Beauty boleh ws sis ummul laju2 or for fast respones boleh Klick Je Link kat Bio ig sis ummul tu lagi mudah 🤗
.
. 
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower  #luaskankuasateamqueenfatiah
6 0 19 hours ago
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

UMT - Universiti Malaysia Terengganu

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN!

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN!

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare 
#putihkorea 
#licen serum 
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik 
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka
7 0 19 October, 2019
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

ANDA PENGGEMAR RAWAT SKIN GUNA BUAH TOMATO ? .

HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER?Today sis ummul nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY for uols 😘😘.
.
Uols hanya perlukan
❗️PISAU
❗️TEMPAT PEMOTONG
❗️SEBIJI TOMATO
.
Atauuuuuuuu... uols hanya perlukan LICEN SERUM ✨TIDAK BERMINYAK
✨TIDAK MELEKIT
✨TIDAK PERLU BILAS
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT
.
.
Haaa mudah , cepat dan selamat ! 😉
kulit pun cantik toink toink gitteewwww 😋
.
.
Nak grab ? meh ws sis ummul laju2 📲 017-9342134 or klick je link kat bio tu for fast respone 💕
.
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah

ANDA PENGGEMAR RAWAT SKIN GUNA BUAH TOMATO ? .

HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER?Today sis ummul nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY for uols 😘😘.
.
Uols hanya perlukan
❗️PISAU
❗️TEMPAT PEMOTONG
❗️SEBIJI TOMATO
.
Atauuuuuuuu... uols hanya perlukan LICEN SERUM ✨TIDAK BERMINYAK
✨TIDAK MELEKIT
✨TIDAK PERLU BILAS
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT
.
.
Haaa mudah , cepat dan selamat ! 😉
kulit pun cantik toink toink gitteewwww 😋
.
.
Nak grab ? meh ws sis ummul laju2 📲 017-9342134 or klick je link kat bio tu for fast respone 💕
.
. . #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamIzpower  #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah
8 0 18 October, 2019
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 13 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.
Selain dari meningkatkan KOLLAGEN dalam badan , putih korea juga membantu merawat masalah2 dalaman seperti :
- jerawat badan - jerawat muka - mencerahkan kulit dari dalam sehingga luaran - melancarkan peredaran darah - membersihkan kotoran dalam darah - melancarkan sistem penghadaman - dan ia juga boleh jadi sebagai detox iaitu membuang sisa toksin dalam badan yang berlebihan 🤗
.
.
soalan : "Betul ke boleh putih ? "
jawapan : nak tahu boleh slide for testimoni dari cust 😘
.
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp sis ummul laju2 📲0179342134 atau Klick je link kat bio tu untuk fast respone 🤗
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 13 TAHUN
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.
Selain dari meningkatkan KOLLAGEN dalam badan , putih korea juga membantu merawat masalah2 dalaman seperti :
- jerawat badan - jerawat muka - mencerahkan kulit dari dalam sehingga luaran - melancarkan peredaran darah - membersihkan kotoran dalam darah - melancarkan sistem penghadaman - dan ia juga boleh jadi sebagai detox iaitu membuang sisa toksin dalam badan yang berlebihan 🤗
.
.
soalan : "Betul ke boleh putih ? "
jawapan : nak tahu boleh slide for testimoni dari cust 😘
.
.

Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp sis ummul laju2 📲0179342134 atau Klick je link kat bio tu untuk fast respone 🤗
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower  #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah
3 0 17 October, 2019
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

NAK BELI TAPI TAKUT SCAMMER ?
hai angles 💕 Sis ummul adalah AGENT JUNNI BEAUTY yang SAH ! .
Alhamdulillah dah ramai cust sis ummul dalam kuantan yang sis ummul cover dan Alhamdulillah juga sis ummul masih pegang pada AMANAH dan KEJUJURAN pada customer2 sis ummul 🤗
korang boleh tengok dekat HIGHLIGHT COD KUANTAN untuk info sis ummul 😉
.
Warga #Kuantan ! Nak beli Junni Beauty punya produk tapi xnak by postage ? meh Ws sis ummul laju2 ❗️ 📲 017-9342134 or klick je Link Kat bio tu lagi cepat dan senang 😘
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah

NAK BELI TAPI TAKUT SCAMMER ? 
hai angles 💕 Sis ummul adalah AGENT JUNNI BEAUTY yang SAH ! .
Alhamdulillah dah ramai cust sis ummul dalam kuantan yang sis ummul cover dan Alhamdulillah juga sis ummul masih pegang pada AMANAH dan KEJUJURAN pada customer2 sis ummul 🤗
korang boleh tengok dekat HIGHLIGHT COD KUANTAN untuk info sis ummul 😉
.
Warga #Kuantan ! Nak beli Junni Beauty punya produk tapi xnak by postage ? meh Ws sis ummul laju2 ❗️ 📲 017-9342134 or klick je Link Kat bio tu lagi cepat dan senang 😘
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #teamizempire teamIzpower  #TeamUmmulSquad #luaskankuasateamqueenfatiah
4 0 16 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Kuala Lumpur, Malaysia

WALAU BERBEZA MATLAMAT TETAP SAMA.
_
Hari ni kak iz nak share sedikit kisah tentang family Junni #teamIZempire untuk INSPIRASI awak semua, 😊
_
Dikalangan family Junni, Ramai yang suri rumah sepenuh masa. Walhal sibuk Menguruskan rumah tangga.Menguruskan anak ke Sekolah, menyediakan keperluan keluarga, tak cukup dengan itu, ada keinginan lain yg lebih utama INGIN bantu suami dari segi kewangan untuk keperluan bersama.
_
Ramai juga di antara family JUNNI, kebanyakkan nya adalah STUDENT. Dimana jadual mereka padat dengan Kelas Ilmu. Di hari biasa, jadual penuh dengan Kelas, di hari minggu pula, sibuk dengan aktiviti/program anjuran kolej yang harus disertai.
_
Ada juga kebanyakkan family Junni, yang hakikatnya, punyai kerja yang hakiki. Bekerja sepenuh masa setiap hari dari jam 9 pagi hingga ke 6petang. Malam pula Menguruskan keperluan keluarga.
_
Setiap daripada kami punyai kisah dan latar belakang yang berbeza. Masing-masing sibuk dengan urusan seharian. Tetapi kami tidak mengaanggap ianya sebagai penghalang untuk kami menjalankan perniagaan bersama JUNNI BEAUTY. Kami punyai tujuan yang sama untuk memperbaiki kehidupan kami menjadi lebih baik untuk diri & keluarga.
_
Kami bersama Family Junni, di DIDIK untuk tetap terus berusaha.
.
Sentiasa fikir kan SOLUSI dan bukannnya Masalah.
.
HARUS JAUHI ALASAN yang jadi Penghalang untuk kami capai IMPIAN.
.
Sentiasa harus KEDEPAN dan tiada istilah PUTUS ASA untuk kami.
_
Jika awak punyai KEINGINAN yang JELAS, ingin dibantu untuk JANA PENDAPATAN SAMPINGAN mahupun UTAMA, sangat digalakkan untuk sertai FAMILY JUNNI 😊
_
Kak Iz Stokis KL
❤️ BUKA PENGAMBILAN DROPSHIP & AGENT SELURUH MALAYSIA.

WALAU BERBEZA MATLAMAT TETAP SAMA. 
_
Hari ni kak iz nak share sedikit kisah tentang family Junni #teamIZempire untuk INSPIRASI awak semua, 😊
_
Dikalangan family Junni, Ramai  yang suri rumah sepenuh masa. Walhal sibuk Menguruskan rumah tangga.Menguruskan anak ke Sekolah, menyediakan keperluan keluarga,  tak cukup dengan itu, ada keinginan lain yg lebih utama INGIN bantu suami dari segi kewangan untuk keperluan bersama.
_
Ramai juga di antara family JUNNI, kebanyakkan nya adalah STUDENT. Dimana jadual mereka padat dengan Kelas Ilmu. Di hari biasa, jadual penuh dengan Kelas, di hari minggu pula, sibuk dengan aktiviti/program anjuran kolej yang harus disertai. 
_
Ada juga kebanyakkan family Junni, yang hakikatnya, punyai kerja yang hakiki. Bekerja sepenuh masa setiap hari dari jam 9 pagi hingga ke 6petang. Malam pula Menguruskan keperluan keluarga.
_
Setiap daripada kami punyai kisah dan latar belakang yang berbeza. Masing-masing sibuk dengan urusan seharian. Tetapi kami tidak mengaanggap ianya sebagai penghalang untuk kami menjalankan perniagaan bersama JUNNI BEAUTY. Kami punyai tujuan yang sama untuk memperbaiki kehidupan kami menjadi lebih baik untuk diri & keluarga. 
_
Kami bersama Family Junni, di DIDIK untuk tetap terus berusaha.
.
Sentiasa fikir kan SOLUSI dan bukannnya Masalah.
.
HARUS JAUHI ALASAN yang jadi Penghalang untuk kami capai IMPIAN.
.
Sentiasa harus KEDEPAN dan tiada istilah PUTUS ASA untuk kami.
_
Jika awak punyai KEINGINAN yang JELAS, ingin dibantu untuk JANA PENDAPATAN SAMPINGAN mahupun UTAMA, sangat digalakkan untuk sertai FAMILY JUNNI 😊
_
Kak Iz Stokis KL
❤️ BUKA PENGAMBILAN DROPSHIP & AGENT SELURUH MALAYSIA.
24 3 16 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 16 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

SWIPE LEFT FOR TESTIMONI❗
_

SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......
.
❗️IBU MENGANDUNG
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI
❗️PEREMPUAN PERIOD
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN
_
. “Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.
.

Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti
🐟IKAN SALMON
🦐UDANG
🦀KETAM
_
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.
.

Cuba uols teka dalam putih korea ada ingredients apa lagi?
.
Jom sama sama PUTIH GEBU SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus wassap kak iz 0126559216
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
14 0 15 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

MyTOWN Shopping Centre

#TEAMIZEMPIRE
_
Kak iz masih tak boleh move on lagi dengan experience, moment Indah, pembelajaran yang sangat Bernilai yang kak iz dapat semasa sertai TRIP COACHING MYL awal bulan hari tu.
_
Balik daripada program tu, keyakinan diri terus meningkat 200 kali ganda❗
💯 LEBIH BERKEYAKINAN
💯 LEBIH BERSEMANGAT
💯 TIADA NEGATIVE THINKING
💯 DAPAT BANTU TEAM BUAT SALES
💯 TEAM MAKIN AKTIF. DULU TAK SERIUS TAPI SEKARANG TIAP HARI SUBMIT ORDER
💯 STOCK HABIS SETIAP MINGGU KENA RESTOCK
_
Itu sebab kenapa Kak Iz happy & bersyukur sangat dapat duduk dalam CIRCLE JUNNI. Selain improve skill bisnes, skill leadership. Ia nya sangat membantu kak iz perbaiki diri menjadi lebih baik dari sebelumnya.
_
In sha Allah kalau kak Iz boleh, awak 100 kali PASTI BOLEH!
Jomm kita Teruskan usaha perbaiki diri & kehidupan 💥💥
_
DROPSHIP & AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA.

#TEAMIZEMPIRE 
_
Kak iz masih tak boleh move on lagi dengan experience, moment Indah, pembelajaran yang sangat Bernilai yang kak iz dapat semasa sertai TRIP COACHING MYL awal bulan hari tu.
_
Balik daripada program tu, keyakinan diri terus meningkat 200 kali ganda❗
💯 LEBIH BERKEYAKINAN
💯 LEBIH BERSEMANGAT
💯 TIADA NEGATIVE THINKING
💯  DAPAT BANTU TEAM BUAT SALES
💯 TEAM MAKIN AKTIF. DULU TAK SERIUS TAPI SEKARANG TIAP HARI SUBMIT ORDER
💯  STOCK HABIS SETIAP MINGGU KENA RESTOCK
_
Itu sebab kenapa Kak Iz happy & bersyukur sangat dapat duduk dalam CIRCLE JUNNI. Selain improve skill bisnes, skill leadership. Ia nya sangat membantu kak iz perbaiki diri menjadi lebih baik dari sebelumnya.
_
In sha Allah kalau kak Iz boleh, awak 100 kali PASTI BOLEH!
Jomm kita Teruskan usaha perbaiki diri & kehidupan 💥💥
_
DROPSHIP & AGENT WANTED SELURUH MALAYSIA.
22 2 15 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk  suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 14 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

UMT - Universiti Malaysia Terengganu

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣

Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air ! Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣

Nak lagi MANTAPP, GABUNGKAN DENGAN PINKISH WHITE SET ! PADUUU🤩⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#rahsiakulitcantik
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣
⁣
Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air !  Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣
⁣
Nak lagi MANTAPP, GABUNGKAN DENGAN PINKISH WHITE SET ! PADUUU🤩⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#rahsiakulitcantik⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak
4 0 14 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

UMT - Universiti Malaysia Terengganu

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣

Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air ! Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣

Nak lagi MANTAPP, GABUNGKAN DENGAN PINKISH WHITE SET ! PADUUU🤩⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#rahsiakulitcantik
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣
⁣
Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air !  Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣
⁣
Nak lagi MANTAPP, GABUNGKAN DENGAN PINKISH WHITE SET ! PADUUU🤩⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#rahsiakulitcantik⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak
7 0 14 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Universiti Sultan Zainal Abidin

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣

Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air ! Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#rahsiakulitcantik
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak

PERGHH! TAK SAMPAI 1 BOTOL SERUM TOMATO NI BUAT KULIT MAKIN PELOLES MACAM KULIT TELUR!"⁣
⁣
Haaa itu diaa penangan licen serum. Bukan setakat serum beshe² tauu. Pakai je kulit rasa segar macam baru rendam dalam air !  Kulit pon glowing sangat² tak perlu dah mekap² untuk naik seri. 😆⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#rahsiakulitcantik⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak
3 0 14 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 14 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Morning angels! Rasa rasa apa yang ada dalam botol licen serum tu? Sape tahu bebenang emas tu dipanggil apa? Anyone tahuuu?⁣

Kalau korang nak tahu, bebenang emas dalam botol licen serum tu adalah arbutin 😍😍.⁣

Sape tahu kebaikan arbutin?⁣
😱Anti Inflamasi⁣
😱Anti Bakteria⁣
😱Menghilangkan dark spot⁣
😱Mengubati peradangan kulit alergik⁣
😱Mencegah hiperpigmentasi⁣
😱Anti penuaan⁣
😱Mencerahkan kulit⁣
😱Sebagai anti oksidan⁣

Rasa rasa arbutin bagus tak untuk skin korang? Cuba zoom gambar ni. Rasa rasa bape percent arbutin dalam botol licen serum ni?? 😍😍.⁣

Jom sama sama FLAWLESS ! Hanya hantar gambar wajah awakk kepada kakbintu untuk kakbintu suggest produk yang sesuai 😘⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

Morning angels! Rasa rasa apa yang ada dalam botol licen serum tu? Sape tahu bebenang emas tu dipanggil apa? Anyone tahuuu?⁣
⁣
Kalau korang nak tahu, bebenang emas dalam botol licen serum tu adalah arbutin 😍😍.⁣
⁣
Sape tahu kebaikan arbutin?⁣
😱Anti Inflamasi⁣
😱Anti Bakteria⁣
😱Menghilangkan dark spot⁣
😱Mengubati peradangan kulit alergik⁣
😱Mencegah hiperpigmentasi⁣
😱Anti penuaan⁣
😱Mencerahkan kulit⁣
😱Sebagai anti oksidan⁣
⁣
Rasa rasa arbutin bagus tak untuk skin korang? Cuba zoom gambar ni. Rasa rasa bape percent arbutin dalam botol licen serum ni?? 😍😍.⁣
⁣
Jom sama sama FLAWLESS ! Hanya hantar gambar wajah awakk kepada  kakbintu untuk kakbintu suggest produk yang sesuai 😘⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#skincare⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak⁣
#codmelaka
5 0 13 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Universiti Sultan Zainal Abidin

KULIT BREAKOUT + KUSAM + DARK SPOTS ⁉️ Awak percaya takk dengan LICEN SERUM ni boleh jadikan kulit awak CANTIK, SIHAT DAN GLOWING !! 🤯

Nak tahuu sebab apaa ??
Seebabb LICEN SERUM mengandungi ekstrak tomato, arbutin, dann water based. 😄

Wahh seronok kann. Siapa terujaa nak cuba licen serum ?? Put your hands up ! 🙋🙋🙋 #teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

KULIT BREAKOUT + KUSAM + DARK SPOTS ⁉️ Awak percaya takk dengan LICEN SERUM ni boleh jadikan kulit awak CANTIK, SIHAT DAN GLOWING !! 🤯

Nak tahuu sebab apaa ??
Seebabb LICEN SERUM mengandungi ekstrak tomato, arbutin, dann water based. 😄

Wahh seronok kann. Siapa terujaa nak cuba licen serum ?? Put your hands up ! 🙋🙋🙋 #teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare 
#putihkorea 
#licen serum 
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik 
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka
2 0 13 October, 2019
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

lepas usrah pagi tadi sis jadikan minah ni sebagai model pwis scrub 🤣
.
haaa orang duk tanya2 jadi ke x scrub tu , betul ke boleh putih ?
haa ! iyee syg2 sekalian .
Nak tengok result ? meh slide tepi 👉🏻 .
.
Kelebihan Pwis scrub ni :
- menanggalkan sel kulit mati - menanggalkan daki2 - melembutkan kulit - mencerahkan kulit seawal 15minit - cerah dengan sekata - putih kekal wlaaupun basuh byk kali ..
- tiada kesan sampingan pada kulit - KKM approved yang diiktiraf bukan KKM belian 😌 .
.
berminat ? hanya RM39 sahaja 🤗
cod area kuantan + free gift
boleh ws sis 📲 017-9342134 .
.
.
nak tahu lebih lanjut? meh follow igshop sis @junnibeauty_byummul 🤗
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #thejunnipinkishwhite

lepas usrah pagi tadi sis jadikan minah ni sebagai model pwis scrub 🤣
.
haaa orang duk tanya2 jadi ke x scrub tu , betul ke boleh putih ? 
haa ! iyee syg2 sekalian .
Nak tengok result ? meh slide tepi 👉🏻 .
.
Kelebihan Pwis scrub ni :
- menanggalkan sel kulit mati - menanggalkan daki2 - melembutkan kulit - mencerahkan kulit seawal 15minit - cerah dengan sekata - putih kekal wlaaupun basuh byk kali ..
- tiada kesan sampingan pada kulit - KKM approved yang diiktiraf bukan KKM belian 😌 .
.
berminat ? hanya RM39 sahaja 🤗 
cod area kuantan + free gift 
boleh ws sis 📲 017-9342134 .
.
.
nak tahu lebih lanjut? meh follow igshop sis @junnibeauty_byummul 🤗
.
. #tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah 
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia  #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan  #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #thejunnipinkishwhite
11 0 13 October, 2019
@junni_sissy Profile picture

@junni_sissy

Wahh 😍 After pakai 1 botol LICEN SERUM ! Dah boleh nampak perubahan 👍
.
LICEN SERUM ni jugak salah satu produk yang sangat HIGH DEMAND !! 😍 .
Kenapa? Sebab korang hanya perlu bayar RM52 untuk mencegah kulit yang :
❌ berjerawat
❌berparut
❌Tona kulit tak sekata
❌Whitehead, blackhead
❌Jeragat
..
.

Cemana nak selesaikan masalah masalah diatas ni? Haaaa nak tahuu korang kene cecepat dm Sissy akan consult skin korang sampai jadi 😍❤
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk Sissy suggest produk yang sesuai 😘 #pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin

Wahh 😍 After pakai 1 botol LICEN SERUM ! Dah boleh nampak perubahan 👍
.
LICEN SERUM ni jugak salah satu produk yang sangat HIGH DEMAND !! 😍 .
Kenapa?  Sebab korang hanya perlu bayar RM52 untuk mencegah kulit yang :
❌ berjerawat
❌berparut
❌Tona kulit tak sekata
❌Whitehead, blackhead
❌Jeragat
..
.

Cemana nak selesaikan masalah masalah diatas ni? Haaaa nak tahuu korang kene cecepat dm Sissy  akan consult skin korang sampai jadi 😍❤
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk Sissy suggest produk yang sesuai 😘#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin
1 0 13 October, 2019
@junni_sissy Profile picture

@junni_sissy

Macam mana nak dapatkan 'KULIT KACA' pula? Yeaahh! Of coz lah kita kalau dah putih nak glass skin jugak kan? Barulah macam awekkkss Korean gitew🙈🙈
_
Haaa! Untuk kulit glowing glass skin,
.
.
LICEN SERUM lah jawapan nya❗ 😍
.
.
Dengan harga RM52 ia akan dapat membantu merawat jauh kedalam kulit dan membantu mengecilkan liang pori. ❤Barulah terserlah kulit kaca Uollss ❗Dm sissy kalau nak order okiee 🙈
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin

Macam mana nak dapatkan 'KULIT KACA' pula? Yeaahh! Of coz lah kita kalau dah putih nak glass skin jugak kan? Barulah macam awekkkss Korean gitew🙈🙈
_
Haaa! Untuk kulit glowing glass skin,
.
.
 LICEN SERUM lah jawapan nya❗ 😍
.
.
Dengan harga RM52 ia akan dapat membantu merawat jauh kedalam kulit dan membantu mengecilkan liang pori. ❤Barulah terserlah kulit kaca Uollss ❗Dm sissy kalau nak order okiee 🙈
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin
3 0 13 October, 2019
@junni_sissy Profile picture

@junni_sissy

Gunakan licen serum pagi & malam untuk kekal kan kelembapan wajah.😍
.
Dm Sissy atau komen kat bawah kalau nak order LICEN SERUM 😘
.
.
.
.
.SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk Sissy suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin

Gunakan licen serum pagi & malam untuk kekal kan kelembapan wajah.😍
.
Dm Sissy atau komen kat bawah kalau nak order LICEN SERUM 😘
.
.
.
.
.SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before untuk Sissy suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #skincare #glowingskin
3 0 13 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Batu Rakit

[PENGGEMAR TOMATO]⁣
.⁣

HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER kitaa ? Hari ni kak bintu nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY untuk awakk 😘😘.⁣
.⁣
Awak perlukan :⁣
❗️PISAU⁣
❗️TEMPAT PEMOTONG⁣
❗️SEBIJI TOMATO⁣
.⁣
Atauuuuuuuu... awak hanya perlukan LICEN SERUM ! ⁣
✨TIDAK BERMINYAK⁣
✨TIDAK MELEKIT⁣
✨TIDAK PERLU BILAS⁣
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT⁣
.⁣

Awak suka tak kalau setiap weekend kakbintu share DIY yang SIMPLE untuk awak buat WEEKEND ROUTINE awakk ? Kalau sukaaa bagi emoji ❤️ 👇🏻👇🏻🤗.⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

[PENGGEMAR TOMATO]⁣
.⁣
⁣
HAPPY WEEKEND ANGELS! NAK KULIT GLOWING MACAM FOUNDER kitaa ? Hari ni kak bintu nak share CARA BUAT MASKER TOMATO 👏🏼👏🏼. Nahh a simple DIY untuk awakk 😘😘.⁣
.⁣
Awak perlukan :⁣
❗️PISAU⁣
❗️TEMPAT PEMOTONG⁣
❗️SEBIJI TOMATO⁣
.⁣
Atauuuuuuuu... awak hanya perlukan LICEN SERUM ! ⁣
✨TIDAK BERMINYAK⁣
✨TIDAK MELEKIT⁣
✨TIDAK PERLU BILAS⁣
✨MERESAP SEPANTAS 15 SAAT⁣
.⁣
⁣
Awak suka tak kalau setiap weekend kakbintu share DIY yang SIMPLE untuk awak buat WEEKEND ROUTINE awakk ? Kalau sukaaa bagi emoji ❤️ 👇🏻👇🏻🤗.⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#skincare⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak⁣
#codmelaka
8 0 13 October, 2019
@junnibeauty_byummul Profile picture

@junnibeauty_byummul

Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣ 😭
.
Nak nak bila keluar jalan2 fuhhh menangis bucu katil jawapnya 😰 ⁣
Tapi koranh jangan risau ! senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
❗️PORI- PORI TERBUKA
⁣.
.
Hanya dengan Licen Serum sahaja mampu selesaikan masalah skin korang tu 🤗 .
Rm52 je awak2 dah dapat settle masalah2 tu semua 😉

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! sis ummul akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis ummul ! 📲 017-9342134 Or klick je link kat bio tu lagi cepat🤗
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #thejunnipinkishwhite

Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣ 😭
.
Nak nak bila keluar jalan2 fuhhh menangis bucu katil jawapnya 😰 ⁣
Tapi koranh jangan risau !  senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
❗️PORI- PORI TERBUKA
⁣.
.
Hanya dengan Licen Serum sahaja mampu selesaikan masalah skin korang tu 🤗 .
Rm52 je awak2 dah dapat settle masalah2 tu semua 😉
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! sis ummul akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis ummul ! 📲 017-9342134 Or klick je link kat bio tu lagi cepat🤗
.
.
#tjcod #putihsatubadan #kulitcantiksihat 
#tjcodkuantan #agenthejunnikuantan
#teamizempire #teamqueenfatiah
#TheJunni #ThejunniAngles #licenserum #pinkishwhiteset #pinkishwhiteinstantscrub #ThejunniPutihKorea  #SkincareMalaysia #Sayajualskincare #produkkecantikan #buatanmalaysia  #skincaremurah #SkincareKorea #ScrubPemutih #ScrubMuka #LULUSKK #beserah #balok #bandarkuantan #putihsatubadan  #thejunnislovers #produkmuslim #thejunnilicenserum #thejunnipinkishwhite
7 0 12 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Kg gong pak jin

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣

Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣

Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣
⁣
Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣
⁣
Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#skincare⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak⁣
#codmelaka
6 0 12 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Universiti Sultan Zainal Abidin

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣

Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣

Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣
⁣
Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣
⁣
Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#skincare⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak⁣
#codmelaka
10 1 12 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

UNISZA GONG BADAK

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣

Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣

Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

Seronokknyaa dah la MURAH, DAKI BERSIH HILANG SEPANTAS 3 KALI PENGGUNAAN JE 😍.⁣
⁣
Yeahhh sekali kena penangan pwis, berkali² jatuh chentaa. Kulit cantik, hati pun maanyakk suka woo. ⁣
⁣
Awak rasaa, berbaloi ke takk awak guna pwis ?? 🤗⁣
⁣
#teamizempire #thejunnitrustedseller⁣
#thejunniskincare ⁣
#putihkorea ⁣
#licen serum ⁣
#pinkish white⁣
#pwis⁣
#serumjerawat⁣
#skincare⁣
#tipscantik ⁣
#tjcodmelaka⁣
#tjcodunisza⁣
#tjcodgongbadak⁣
#codmelaka
5 0 12 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

Hallu Angels❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0194622589
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
7 0 12 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH !
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ?
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Puan Ella share nak maintain PUTIH ! 
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ? 
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat 
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali 
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan 
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
Jom cepat² sambar PWIS dengan siti...stock sangat² terhad...0194622589
.
.
.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
8 0 11 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnisiti Profile picture

@junnisiti

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp Siti - 0194622589
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
5 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_bybintu Profile picture

@junnibeauty_bybintu

Universiti Sultan Zainal Abidin

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom kita sama-sama FLAWLESS dengan JUNNI BEAUTY. Awak hanya perlu hantar gambar before untuk kami suggest produk yang sesuai. 🤗😘 Klik link di bio ya !

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare
#putihkorea
#licen serum
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom kita sama-sama FLAWLESS dengan JUNNI BEAUTY. Awak hanya perlu hantar gambar before untuk kami suggest produk yang sesuai. 🤗😘 Klik link di bio ya !

#teamizempire #thejunnitrustedseller
#thejunniskincare 
#putihkorea 
#licen serum 
#pinkish white
#pwis
#serumjerawat
#skincare
#tipscantik 
#tjcodmelaka
#tjcodunisza
#tjcodgongbadak
#codmelaka
1 0 10 October, 2019

Top #teamizempire posts

@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

BISMILLAH 😍
_
PENGAMBILAN AGENT THE JUNNI.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA untuk bulan ni.
_
Kenapa 5 orang?
Sebab Senang kak iz nak guide &. Monitor terus team yang masuk bulan ni supaya boleh terus buat Sales 😍
So kak iz nak yang BETUL-BETUL SERIUS sahaja yang join team #izempire
_
Kenapa korang perlu join #teamizempire ni??
_
Meh kak iz share sikit, sikit je taw!Selebihnya join group nanti baru korang tau 🤗
_
💖 MODAL AGENT SERENDAH RM200 SAHAJA DAH BOLEH PEGANG STOCK SENDIRI DAN DAPAT KEUNTUNGAN LEBIH DARIPADA DS.
💖 PRODUK SENANG JUAL & QUANTITY ITEM TIDAK MEMBEBANKAN. IN SHA ALLAH KALAU RAJIN SEMINGGU PON DAH BOLEH CLEAR SEMUA ITEM
💖 DAPAT FREE EBOOK MARKETING
💖 LIVE COACHING WITH FOUNDER SETIAP BULAN(TADAH TELINGA SAMPAI MERAH)
💖 GROUP POSITIF DGN TASK YANG MENARIK
💖 GROUP SUPPORT WA/TELE/FB
💖 BAHAN MARKETING SEMUA DISEDIAKAN. SAMPAI PENING AWAK NAK PILIH 😂
💖 FREEGIFT UNTUK CUSTOMER ANDA KAMI SEDIAKAN
💖 BANYAK TIPS AKAN DIKONGSIKAN (MARKETING, TEKNIK CLOSE SALES, BASIC EDITING)
💖 REWARDS UNTUK TEAM
_
DAN EXTRA BONUS UNTUK YANG SIGN UP AGENT SEBELUM 26.02.19 KAK IZ AKAN BAGI FREE EBOOK 'MARKETING DI INSTAGRAM'
_
Best ke Best sangat??
Tak sabar nak meroket dengan lebih ramai lagi orang diluar sana yang ingin menjana pendapatan utama mahupun sampingan 💋💋
_
Yang SERIUS BERMINAT sahaja terus WASSAP kak iz laju2 ya! ❤️
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #stokisthejunni #teamizempire

BISMILLAH 😍
_
PENGAMBILAN AGENT THE JUNNI.
.
TERHAD UNTUK 5 ORANG SAHAJA untuk bulan ni.
_
Kenapa 5 orang?
Sebab Senang kak iz nak guide &. Monitor terus team yang masuk bulan ni supaya boleh terus buat Sales 😍
So kak iz nak yang BETUL-BETUL SERIUS sahaja yang join team #izempire
_
Kenapa korang perlu join #teamizempire ni??
_
Meh kak iz share sikit, sikit je taw!Selebihnya join group nanti baru korang tau 🤗
_
💖 MODAL AGENT SERENDAH RM200 SAHAJA DAH BOLEH PEGANG STOCK SENDIRI DAN DAPAT KEUNTUNGAN LEBIH DARIPADA DS.
💖 PRODUK SENANG JUAL & QUANTITY ITEM TIDAK MEMBEBANKAN. IN SHA ALLAH KALAU RAJIN SEMINGGU PON DAH BOLEH CLEAR SEMUA ITEM
💖 DAPAT FREE EBOOK MARKETING
💖 LIVE COACHING WITH FOUNDER SETIAP BULAN(TADAH TELINGA SAMPAI MERAH)
💖 GROUP POSITIF DGN TASK YANG MENARIK
💖 GROUP SUPPORT WA/TELE/FB
💖 BAHAN MARKETING SEMUA DISEDIAKAN. SAMPAI PENING AWAK NAK PILIH 😂
💖 FREEGIFT UNTUK CUSTOMER ANDA KAMI SEDIAKAN
💖 BANYAK TIPS AKAN DIKONGSIKAN (MARKETING, TEKNIK CLOSE SALES, BASIC EDITING)
💖 REWARDS UNTUK TEAM
_
DAN EXTRA BONUS UNTUK YANG SIGN UP AGENT SEBELUM 26.02.19 KAK IZ AKAN BAGI FREE EBOOK 'MARKETING DI INSTAGRAM'
_
Best ke Best sangat??
Tak sabar nak meroket dengan lebih ramai lagi orang diluar sana yang ingin menjana pendapatan utama mahupun sampingan 💋💋
_
Yang SERIUS BERMINAT sahaja terus WASSAP kak iz laju2 ya! ❤️
_
#tjcodwangsamaju #tjcodmelawati #tjcodsetiawangsa #stokisthejunni #teamizempire
54 8 21 February, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Ampang Park LRT station

KULIT SENSITIF, JERAWAT SELALU MUNCUL❗
_
Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak

KULIT SENSITIF, JERAWAT SELALU MUNCUL❗
_
Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa #codsetapak
35 3 1 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Ampang, Kuala Lumpur

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL!
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL! 
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area 
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat
20 1 3 October, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

KOTAK APA CUTE SANGAT NI??
_
Kenapa makin comel makin menggoda betul packaging-packaging produk The Junni.
_
Ramai sangat customer yang wassap team Junni, semua cakap bila dah habis pakai produk the junni pun, dorang rasa sayang nak buang kotak the junni sebab cute sangat 😅😍😍
Dorang simpan je buat koleksi.
_
Ehemm!! Kak iz nak bagi tahu rahsia ni. Khas untuk customer #teamizempire sahaja taw 👀👀
_
Better korang simpan je semua kotak The Junni tu. Sebab kak iz nak bagi OFFER SPECIAL untuk PENGUMPUL KOTAK THE JUNNI.
So better awak simpan comey-comey okay! 😘😘

KOTAK APA CUTE SANGAT NI??
_
Kenapa makin comel makin menggoda betul packaging-packaging produk The Junni.
_
Ramai sangat customer yang wassap team Junni, semua cakap bila dah habis pakai produk the junni pun, dorang rasa sayang nak buang kotak the junni sebab cute sangat 😅😍😍
Dorang simpan je buat koleksi. 
_
Ehemm!! Kak iz nak bagi tahu rahsia ni. Khas untuk customer #teamizempire sahaja taw 👀👀
_
Better korang simpan je semua kotak The Junni tu. Sebab kak iz nak bagi OFFER SPECIAL untuk PENGUMPUL KOTAK THE JUNNI.
So better awak simpan comey-comey okay! 😘😘
58 6 24 February, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

Taman Sri Keramat AU2

GRAB JUNNI KL AREA❗
_
Haaaa! Kak iz dah macam grab taw sekarang ni. Sebab Ramai sangat yang nak COD yang area KL 😁
_
Awak kalau tak ada masa, tak ada transport nak self pickup, taraaaa masalah! Kak iz sampai je dekat tempat korang. Just wassap je kak iz bagi taw location kat mana. Nak item Apa.
Senang ke senang sangat untuk u ollss? 😍😍
_
Kalau naik grab kena bayar kan. Ni kak iz grab junni Free tak bayar pun. Bayar harga barang sahaja. Siap dapat freegift pulak tu. 😎
_
Wassap kak iz okay! Click link di bio
_ #pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa

GRAB JUNNI KL AREA❗
_
Haaaa! Kak iz dah macam grab taw sekarang ni. Sebab Ramai sangat yang nak COD yang area KL 😁
_
Awak kalau tak ada masa, tak ada transport nak self pickup, taraaaa masalah! Kak iz sampai je dekat tempat korang. Just wassap je kak iz bagi taw location kat mana. Nak item Apa.
Senang ke senang sangat untuk u ollss? 😍😍
_
Kalau naik grab kena bayar kan. Ni kak iz grab junni Free tak bayar pun. Bayar harga barang sahaja. Siap dapat freegift pulak tu. 😎
_
Wassap kak iz okay! Click link di bio
_#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #tjcodmelawati #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat #codwangsamaju #codsetiawangsa
44 6 28 September, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

#LIKE #COMMENT #SHARE #STORY #TAG.
KAK IZ NAK SCREENSHOOT NAMA DIA.
EVERY WEEK KAK IZ AKAN PASANG MATA OKAY! 👀
KAK IZ NAK BAGI MACAM2 BENDA FREE. BENDA BEST UNTUK #IZDHIYASUPPORTER YG AKTIF DAN BERTUAH TU 🤗🤗
_
BUKAN SUPPLIMENT BIASHE BIASHE.
_
Betul ke makan PUTIH KOREA ni tak rosakkan buah pinggang??
Yes dear. Sebab PUTIH KOREA ni hanyalah makanan tambahan yang mengandungi khasiat buah-buahan dan juga kandungan lain yang bantu untuk rawat kulit kita dari dalam.
🚫 💯 NO ADDITIONAL SUGAR
🚫 💯 NO COLLAGEN
🚫 💯 NO KANDUNGAN TIDAK SELAMAT
_
KORANG SELALU CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI TAK BERKESAN?
Itu mungkin petanda tubuh kita punyai banyak toksik! 😱😱
So untuk yang dah cuba macam-macam produk skincare tapi tak berkesan. Kak iz sarankan awak cuba consume dulu supplements PUTIH KOREA ni dulu ya. Then baru boleh cuba produk THE JUNNI yang lain 😊
_
Daripada bazir duit terus membeli macam-macam produk.
Lebih baik cuba rawat kulit kita daripada dalam okay 🤗

#LIKE #COMMENT #SHARE #STORY #TAG.
KAK IZ NAK SCREENSHOOT NAMA DIA.
EVERY WEEK KAK IZ AKAN PASANG MATA OKAY! 👀
KAK IZ NAK BAGI MACAM2 BENDA FREE. BENDA BEST UNTUK #IZDHIYASUPPORTER YG AKTIF DAN BERTUAH TU 🤗🤗
_
BUKAN SUPPLIMENT BIASHE BIASHE.
_
Betul ke makan PUTIH KOREA ni tak rosakkan buah pinggang??
Yes dear. Sebab PUTIH KOREA ni hanyalah makanan tambahan yang mengandungi khasiat buah-buahan dan  juga kandungan lain yang bantu untuk rawat kulit kita dari dalam.
🚫 💯 NO ADDITIONAL SUGAR
🚫 💯 NO COLLAGEN
🚫 💯 NO KANDUNGAN TIDAK SELAMAT
_
KORANG SELALU CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI TAK BERKESAN?
Itu mungkin petanda tubuh kita punyai banyak toksik! 😱😱
So untuk yang dah cuba macam-macam produk skincare tapi tak berkesan. Kak iz sarankan awak cuba consume dulu supplements PUTIH KOREA ni dulu ya. Then baru boleh cuba produk THE JUNNI yang lain 😊
_
Daripada bazir duit terus membeli macam-macam produk.
Lebih baik cuba rawat kulit kita daripada dalam okay 🤗
48 14 1 March, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL!
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL! 
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #thejunni #thejunnikl #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnipwis #thejunnireseller #thejunniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat
28 3 2 September, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

TOMATO BOTTLE VS TOMATO ASLI
_
Banyak sangat khasiat tomato ni. Yang ramai dah tahu, tapi buat tak tahu. 😂
_
Mak kak iz, suka sangat makan buah tomato buat ulam tau. patutlah muka mak kak iz flawless je, anak-anak dia semua muka ada jerawat. Tapi mak kak iz ni dari muda sampai tua pun tak pernah nampak ada jerawat dekat muka dia. Rupanya sebab tomato ni rupanya. 😱😱
_
Okay lepas ni kak iz pun nak rajin-rajin makan tomato jugak la 🍅🍅
Tapi bagi orang yang tekak dia tak boleh langsung nak telan tomato ni, korang jgn la sedih-sedih.selain dimakan, boleh juga gunakan tomatonk terus pada kulit.
_
Sama ada korang buat masker, tomato ice cube, atau pun just potong macam tu sahaja.then terus sapukan pada seluruh muka. Semua boleh!
_
Nak lagi senang, titik kan aje LICEN SERUM ni. Khasiat tomato memang tersedia ada dalam botol ni. Thats why kami panggil tomato bottle 😘😘

TOMATO BOTTLE VS TOMATO ASLI
_
Banyak sangat khasiat tomato ni. Yang ramai dah tahu, tapi buat tak tahu. 😂
_
Mak kak iz, suka sangat makan buah tomato buat ulam tau. patutlah muka mak kak iz flawless je, anak-anak dia semua muka ada jerawat. Tapi mak kak iz ni dari muda sampai tua pun tak pernah nampak ada jerawat dekat muka dia. Rupanya sebab tomato ni rupanya. 😱😱
_
Okay lepas ni kak iz pun nak rajin-rajin makan tomato jugak la 🍅🍅
Tapi bagi orang yang tekak dia tak boleh langsung nak telan tomato ni, korang jgn la sedih-sedih.selain dimakan, boleh juga gunakan tomatonk terus pada kulit.
_
Sama ada korang buat masker, tomato ice cube, atau pun just potong macam tu sahaja.then terus sapukan pada seluruh muka. Semua boleh!
_
Nak lagi senang, titik kan aje LICEN SERUM ni. Khasiat tomato memang tersedia ada dalam botol ni. Thats why kami panggil tomato bottle 😘😘
29 3 2 March, 2019
@junni_izdhiya Profile picture

@junni_izdhiya

KLCC - Kuala Lampur, Malaysia

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL!
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat

♥️ FREE COD & FREE GIFT SPECIAL! 
_

COD AREA 👇🏻👇🏻👇🏻
_
❤️ Setiawangsa
❤️️ dato keramat
❤️ Jelatek
❤️ wangsa maju
❤️ Melawati mall
❤️ setapak
❤️ Sri rampai
❤️ Taman melati
❤️ Gombak
❤️ Mytown cheras
❤️ KL area 
_
Click link dekat bio ya!
_
#pinkishwhite #putihkorea #pwis #licenserum #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodcheras #tjcodkl #tjcodsetiawangsa #tjcoddatokeramat #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #agentwanted #agentdiperlukan #junnidropshipwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #junniskincare #teamizempire #serumjerawat #serummalaysia #parutjerawat
53 7 28 September, 2019