#teamkekasihmakteh Instagram Photos & Videos

teamkekasihmakteh - 15.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamkekasihmakteh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 minutes
Average like
7.3
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Make up look dengan KekaSih 💕. Lipmatte KekaSih edition Peacock yang sesuai dijadikan as blusher. Cantikk
.
DM/click link di bio Nouva for orders ☺️ item READY STOCK 😍
#teamkekasihmakteh #themelvinscircle #satukekasihcukupke#kekasihtulusuci #wajahkekasih

Make up look dengan KekaSih 💕. Lipmatte KekaSih edition Peacock yang sesuai dijadikan as blusher. Cantikk
.
DM/click link di bio Nouva for orders ☺️ item READY STOCK 😍
#teamkekasihmakteh #themelvinscircle #satukekasihcukupke❤ #kekasihtulusuci #wajahkekasih
0 0 1 hour ago

Combo paling laris! Sampai sat ja stok dekat hq habis. Tapi uolls boleh dapatkan dgn #squadkekasihleeyana . Kami masih ada readystock Suci ☺
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa

Combo paling laris! Sampai sat ja stok dekat hq habis. Tapi uolls boleh dapatkan dgn #squadkekasihleeyana . Kami masih ada readystock Suci ☺
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39 
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa
7 0 3 hours ago

Edisi peacock #tulus suci lipmatted kekasih edisi yang paling rmai orang suka.... Mna satu pilihan hati hampa... 😍😍.. Warna code tak payah ckp la hampa memang kebabomm la..... #tuluSuci
#satukekasihcukupke
#TEAMKEKASIHMAKTEH
Berminat boleh klink link dibio 0195486504

Cod sungai petani, baling dan kuala ktil..

Edisi peacock  #tulus suci lipmatted kekasih edisi yang paling rmai orang suka.... Mna satu pilihan hati hampa... 😍😍.. Warna code tak payah ckp la hampa memang kebabomm la..... #tuluSuci
#satukekasihcukupke
#TEAMKEKASIHMAKTEH
 Berminat boleh klink link dibio 0195486504

Cod sungai petani, baling  dan kuala ktil..
5 0 5 hours ago

|| EDISI PEACOCK ||
combo tulus yang kebaboom💥💥💥 Dapatkan segera hampa sebelum kehabisan stok😉

Cepat cepat klik kat link bio @kekasih.alor setar atau boleh whatsapp
📲 011-24305180
📲 011-24305180
📲 011-24305180

#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah

|| EDISI PEACOCK ||
combo tulus yang kebaboom💥💥💥 Dapatkan segera hampa sebelum kehabisan stok😉

Cepat cepat klik kat link bio @kekasih.alor setar atau boleh whatsapp
📲 011-24305180
📲 011-24305180
📲 011-24305180

#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #agenwanted #bibircantik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
5 0 12 hours ago

Segaknyaa hampa @farharazak19 😍😍😍
-
Foundation: Wajah KekaSih
Blusher: Merak ( Kombo Suci)
Lipmatte: Pungguk ( Kombo Suci) , Pipit and Merak (Kombo Tulus)
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa

Segaknyaa hampa @farharazak19 😍😍😍
-
Foundation: Wajah KekaSih
Blusher: Merak ( Kombo Suci)
Lipmatte: Pungguk ( Kombo Suci) , Pipit and Merak (Kombo Tulus)
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39 
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa
9 0 13 hours ago

Kalau p kenduri wajib calit lipmatte KekaSih sebab makan ayam masak merah pon still xhilang color lip sisthur. Omgee jimat sungguh la kata 🤓
-
Ni sis campur Pipit (My favorite Color) with a little bit of Merak. Cantik taw. Nmpk ala2 Carol gitu 💋
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa

Kalau p kenduri wajib calit lipmatte KekaSih sebab makan ayam masak merah pon still xhilang color lip sisthur. Omgee jimat sungguh la kata 🤓
-
Ni sis campur Pipit (My favorite Color) with a little bit of Merak. Cantik taw. Nmpk ala2 Carol gitu 💋
-
Berminat join team KekaSih? Boleh whatapps 01156615162 atau boleh klik di link BIO ✌
-
Price: RM39 
Postage: SM RM8 / SS RM12
-
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #tulusuci #edisicekelatlastbatch #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana #dropshipwanted #agentwanted #rinduyangterlarang #satukanrasa
10 0 13 hours ago

[MASIH AVAILABLE READYSTOCK 🍫]
.
Apa yg Special Dengan KekaSih Lipmatte Edisi Cekelat❓
💋 Box yg cantik 😍
💋 Setiap Edisi ada 4 Code dari 2 Combo yg berbeza ✨
💋Dalam setiap Combo ada 2 different color lipmatte 👄
💋 Lightweight dan tak mengeringkan bibir 👄
💋 Untuk EDISI CEKELAT, ada bau chocolate lah 🍫
💋 LIMITED EDITION .
.
Price: RM 43 FOR EACH BOX
BLH DM SIS YA😍😍 .
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #jiwaraga #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana

[MASIH AVAILABLE READYSTOCK 🍫]
.
Apa yg Special Dengan KekaSih Lipmatte Edisi Cekelat❓
💋 Box yg cantik 😍
💋 Setiap Edisi ada 4 Code dari 2 Combo yg berbeza ✨
💋Dalam setiap Combo ada 2 different color lipmatte 👄
💋 Lightweight dan tak mengeringkan bibir 👄
💋 Untuk EDISI CEKELAT, ada bau chocolate lah 🍫
💋 LIMITED EDITION .
.
Price: RM 43 FOR EACH BOX 
BLH DM SIS YA😍😍 .
#kekasih #kekasihhq #themelvins #themelvinscircle #satukekasihcukupke #jiwaraga #teamkekasihmakteh #teamshahirah #squadkekasihleeyana
8 0 14 hours ago

Produk Kekasih By The Melvins
Hi ! Dari kekasih untuk kekasih 💕
KEKASIH PEACOCK EDITION
RM39 per combo
COMBO TULUS 💋 Merpati & Pipit
COMBO SUCI 💋 Pungguk & Merak
KEKASIH CEKELAT EDITION
RM39 percombo
COMBO JIWA 💋 Carol & Diana
COMBO RAGA 💋 Mary & Delaila
WAJAH KEKASIH FD RM49 (25ml) 🧚🏻‍♂️Light, Medium & Dark
COD AREA 🚗TAIPING 🚗SIMPANG 🚗KAMUNTING 🚗 CHANGKAT JERING 🚗 BAGAN SERAI 🚗 PARIT BUNTAR
POSTAGE : SM RM8/SS RM13 https://www.wassap.my/0104053501/nakkekasih
#kekasihhq #teamshahirah #teamkekasihmakteh #kekasihtaiping #kekasihtaipingperak #themelvincirlce

Produk Kekasih By The Melvins 
Hi ! Dari kekasih untuk kekasih 💕 
KEKASIH PEACOCK EDITION 
RM39 per combo 
COMBO TULUS 💋 Merpati & Pipit 
COMBO SUCI 💋 Pungguk & Merak 
KEKASIH CEKELAT EDITION 
RM39 percombo 
COMBO JIWA 💋 Carol & Diana 
COMBO RAGA 💋 Mary & Delaila 
WAJAH KEKASIH FD RM49 (25ml) 🧚🏻‍♂️Light, Medium & Dark 
COD AREA 🚗TAIPING 🚗SIMPANG 🚗KAMUNTING 🚗 CHANGKAT JERING 🚗 BAGAN SERAI 🚗 PARIT BUNTAR 
POSTAGE : SM RM8/SS RM13  https://www.wassap.my/0104053501/nakkekasih 
#kekasihhq #teamshahirah #teamkekasihmakteh #kekasihtaiping #kekasihtaipingperak #themelvincirlce
7 0 14 hours ago

Combo Tulus | Edition Peacock 🦚 Elok wey! Kak love @shazreeyanashukri pakai combine code pipit & merpati😍Love! love!
.
Readystock Now🔥
Combo Tulus & Combo Suci Dlm 1 box ampa dpt 2 lipmatte meletop dgn bau strawberry 🍓 sedap gila mcm nk makan😋
.
Harga Lipmatte KekaSih 💋
Combo TULUS RM39
Combo SUCI RM39
Postage: SM RM8 / SS RM13
.
#kekasihkulim #kekasihalma #lipmattekekasih #themelvincircle #lipmatteviral #combotulus #combosuci
#wajahkekasih #teamacu
#teamshahirah #teamkekasihmakteh

Combo Tulus | Edition Peacock 🦚 Elok wey! Kak love @shazreeyanashukri pakai combine code pipit & merpati😍Love! love!
.
Readystock Now🔥
Combo Tulus & Combo Suci  Dlm 1 box ampa dpt 2 lipmatte meletop dgn bau strawberry 🍓 sedap gila mcm nk makan😋
.
Harga Lipmatte KekaSih 💋
Combo TULUS RM39
Combo SUCI RM39 
Postage: SM RM8 / SS RM13
.
#kekasihkulim#kekasihalma #lipmattekekasih#themelvincircle#lipmatteviral#combotulus#combosuci
#wajahkekasih#teamacu
#teamshahirah#teamkekasihmakteh
17 0 14 hours ago

Tak sabar nak cabut no lucky draw korang. Hope kita semua murah rezeki 🤲

Lucky draw ni masih berlangsung tau. Sampai 31 December 2019. Korang yang belum purchase TULUS SUCI kena lah purchase dengan yayan mana tahu dUCk scarf milikmu 🤪

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan

Tak sabar nak cabut no lucky draw korang. Hope kita semua murah rezeki 🤲

Lucky draw ni masih berlangsung tau. Sampai 31 December 2019. Korang yang belum purchase TULUS SUCI kena lah purchase dengan yayan mana tahu dUCk scarf milikmu 🤪

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan
9 0 15 hours ago

Code PUNGGUK dari Combo SUCI. .
.
Kaler dia merah ang ang giteww. Rasa rasa nak jadi MAMI JARUM sesuwai pakai PUNGGUK sebab kaler dia nampak cengei, kira boleh masuk dengan karakter makcik bawang😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke

Code PUNGGUK dari Combo SUCI. .
.
Kaler dia merah ang ang giteww. Rasa rasa nak jadi MAMI JARUM sesuwai pakai PUNGGUK sebab kaler dia nampak cengei, kira boleh masuk dengan karakter makcik bawang😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke
0 0 16 hours ago

Code MERAK dari Combo SUCI. .
.
Kaler dia maroon maroon giteww. Rasa rasa nak jadi WANITA BERKERJAYA sesuwai pakai MERAK sebab kaler dia nampak terang yang tak silau mata😬 Nak pegi interbiu masuk keja memang rekemen pakai code ni, inshaAllah interbiu lulus 😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke

Code MERAK dari Combo SUCI. .
.
Kaler dia maroon maroon giteww. Rasa rasa nak jadi WANITA BERKERJAYA sesuwai pakai MERAK sebab kaler dia nampak terang yang tak silau mata😬 Nak pegi interbiu masuk keja memang rekemen pakai code ni, inshaAllah interbiu lulus 😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke
0 0 16 hours ago

Code PIPIT dari Combo TULUS. .
.
Haaaa yang ni feveret kami.. Kaler dia macam nude nude coklat giteww. Rasa rasa nak jadi HEROINE BOLLYWOOD sesuwai pakai PIPIT sebab kaler dia nampak natural dengan kulit muka yang tak berapa nak cerah😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke

Code PIPIT dari Combo TULUS. .
.
Haaaa yang ni feveret kami.. Kaler dia macam nude nude coklat giteww. Rasa rasa nak jadi HEROINE BOLLYWOOD sesuwai pakai PIPIT sebab kaler dia nampak natural dengan kulit muka yang tak berapa nak cerah😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke
1 0 16 hours ago

Code MERPATI dari Combo TULUS. .
.
Kaler dia macam pink pink giteww. Rasa rasa nak jadi muda belia dan remaja sesuwai pakai MERPATI sebab kaler dia nampak FRESH & ACTIVE
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke

Code MERPATI dari Combo TULUS. .
.
Kaler dia macam pink pink giteww. Rasa rasa nak jadi muda belia dan remaja sesuwai pakai MERPATI sebab kaler dia nampak FRESH & ACTIVE
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke
2 0 16 hours ago

sy belanja feedback...combo tulus dari edisi peacock
1 kekasih cukup ke?

#ringan
#tahanlama
#lipmatteviral
#teamshahirah #kekasihhq
#teamkekasihmakteh

http://www.wasap.my/60178788216/NakBeliKekasih

sy belanja feedback...combo tulus dari edisi peacock
1 kekasih cukup ke?

#ringan
#tahanlama
#lipmatteviral
#teamshahirah#kekasihhq
#teamkekasihmakteh

http://www.wasap.my/60178788216/NakBeliKekasih
6 2 16 hours ago

Yang mana satu pujaa hati hampa ? Habaa mai . .
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
. .
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #tulusuci #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar

Yang mana satu pujaa  hati hampa ? Habaa mai . .
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
. .
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #tulusuci #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar
3 0 17 hours ago

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
.
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
. 
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted  #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa
2 0 17 hours ago

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
.
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
. 
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted  #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa
2 0 17 hours ago

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
.
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa

Tak perlu upah MUA untuk dapatkan perfect mekap di WAJAH... tak perlu berbelanja kosmetik yang mahal untuk kelihatan cantik jelita seindah WAJAH... .
.
Hanya cukup dengan Foundation WAJAH kekasih seolah olah muka hampa nampak perfect disolek oleh MUA.
.
. 
Wajah: Code MEDIUM
. .
Dah abis tengok video ni, komen SEGAK kat ruangan komen. Sapa komen tak segak, kami blok hampa nanti🤪
.
.
BERMINAT BOLEH DM @kekasih_nsr_tapahperak
ATAU WHATSAPP 📲 0185790085
.
.
#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan #teamkekasihmakteh
#wajahglowing #foundations # #tapah #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted  #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa
5 0 17 hours ago

Selamat petang guysss !

Nak habaq kita punya lucky draw still berlangsung tau. Any purchase from 1 Nov - 31 Dec layak untuk join. Dengan syarat, purchase melalui postage only sebab no tracking akan jadi no lucky draw 💋

Rugi lah kalau hampa tak beli dengan kami mana tahu rezeki hampa dapat bawak balik dUCk scarf. Original siapa nak bagi free hampaaaa oiii 😭

READY STOCK ‼️
🍫 JIWA | RAGA - RM39
🦚 TULUS | SUCI - RM39
🧚‍♀️ WAJAH - RM49

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan

Selamat petang guysss !

Nak habaq kita punya lucky draw still berlangsung tau. Any purchase from 1 Nov - 31 Dec layak untuk join. Dengan syarat, purchase melalui postage only sebab no tracking akan jadi no lucky draw 💋

Rugi lah kalau hampa tak beli dengan kami mana tahu rezeki hampa dapat bawak balik dUCk scarf. Original siapa nak bagi free hampaaaa oiii 😭

READY STOCK ‼️
🍫 JIWA | RAGA - RM39
🦚 TULUS | SUCI - RM39
🧚‍♀️ WAJAH - RM49

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan
34 0 17 hours ago

Lipmatte Kekasih bukan saja boleh buat lipmatte tp boleh buat eyeshadow jugak tau . Colour dia sngat menggoda gadis2 untuk meminang 😜💋 #teamkekasihmakteh #kekasihpeacockedition #kekasihcodalorsetar #kekasihlipmatte #kekasihjitra

Lipmatte Kekasih bukan saja boleh buat lipmatte tp boleh buat eyeshadow jugak tau . Colour dia sngat menggoda gadis2 untuk meminang 😜💋 #teamkekasihmakteh #kekasihpeacockedition #kekasihcodalorsetar #kekasihlipmatte #kekasihjitra
1 0 18 hours ago

CODE PUNGGUK memang lawoo . Ni bukan bagaikan pungguk rindukan bulan tapi pungguk rindukan kekasih lipmatte 😜 #teamkekasihmakteh #kekasihpeacockedition #kekasihalorsetar #kekasihjitra #kekasihhq #themelvinscircle

CODE PUNGGUK memang lawoo . Ni bukan bagaikan pungguk rindukan bulan tapi pungguk rindukan kekasih lipmatte 😜  #teamkekasihmakteh #kekasihpeacockedition #kekasihalorsetar #kekasihjitra #kekasihhq #themelvinscircle
4 0 18 hours ago
Selamat petang hampa😚 Dah try ka Edisi Peacock Combo Suci ni? Combo ni yg terlajak laris kat HQ sekarang🦚
.
2PCS RM39 sahaja❤️ Nak order boleh Klik link kat bio atau WhatsApp kami cepat okeh. Sebab kat HQ stock dah semakin tipis 💨
.

#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #teamkekasihmakteh #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan 
#wajahglowing #foundation #foundationroutine #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted  #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #squadkekasihkami #TuluSuci
2 0 20 hours ago
Selamat petang hampa😚 Dah try ka Edisi Peacock Combo Suci ni? Combo ni yg terlajak laris kat HQ sekarang🦚
.
2PCS RM39 sahaja❤️ Nak order boleh Klik link kat bio atau WhatsApp kami cepat okeh. Sebab kat HQ stock dah semakin tipis 💨
.

#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #teamkekasihmakteh #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan 
#wajahglowing #foundation #foundationroutine #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #agenwanted  #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #squadkekasihkami #tulusuciipoh
5 0 20 hours ago

Betul-betul deep kata kata ni ‼️
“TAKUT KELUAR DUIT KECIL, DUIT BESAR TAKKAN MASUK”

Masa mula-mula nak start business kekasih ni, memang takut nak labur modal. Takut tak dapat balik pulangan. Takut rugi. Takut nak tanggung risiko !

Tapi cuba lihat keadaan ekonomi negara kita sekarang. Harga minyak naik, harga beras dan barang makan naik, boleh katakan semua benda dah naik harga. Yang tak naik cuma gaji.

Masih takut lagi ?

Come on modal RM150 sahaja. Kalau konsisten and bagi komitmen 100% confirm memang confirm korang dapat pegang duit banyak macam ni sehari.

Chopppp, kalau hangat-hangat tahi ayam, mampu berangan je lah kan 😘

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan

Betul-betul deep kata kata ni ‼️
“TAKUT KELUAR DUIT KECIL, DUIT BESAR TAKKAN MASUK”

Masa mula-mula nak start business kekasih ni, memang takut nak labur modal. Takut tak dapat balik pulangan. Takut rugi. Takut nak tanggung risiko !

Tapi cuba lihat keadaan ekonomi negara kita sekarang. Harga minyak naik, harga beras dan barang makan naik, boleh katakan semua benda dah naik harga. Yang tak naik cuma gaji.

Masih takut lagi ?

Come on modal RM150 sahaja. Kalau konsisten and bagi komitmen 100% confirm memang confirm korang dapat pegang duit banyak macam ni sehari.

Chopppp, kalau hangat-hangat tahi ayam, mampu berangan je lah kan 😘

Xoxo, @kekasih_yayan ❤️
#teamkekasihmakteh #teamsueha #teamyayan
7 0 20 hours ago

Wahhh😱Cantiknya! Pakai apaa tuu??? .
Mestilah Foundation Wajah💕 Teruih effect Flawless mcm kulit teloq! Clear & Clean ralik tengok aih segak terok!
.
Readystock Foundation Wajah💕Mmg love gila Fd ni Full Coverage 🤤🤤
.
Sapa Nak Foundation wajah bole click link no Ws kt bio unaaaa! Must try baru hampa tau betapa best Fd ni😍🙈
.
#kekasihkulim #kekasihalma #lipmattekekasih #themelvincircle #lipmatteviral #combotulus #combosuci
#wajahkekasih #teamacu
#teamshahirah #teamkekasihmakteh

Wahhh😱Cantiknya! Pakai apaa tuu??? .
Mestilah Foundation Wajah💕 Teruih effect Flawless mcm kulit teloq! Clear & Clean ralik tengok aih segak terok!
.
Readystock Foundation Wajah💕Mmg love gila Fd ni Full Coverage 🤤🤤
.
Sapa Nak Foundation wajah bole click link no Ws kt bio unaaaa! Must try baru hampa tau betapa best Fd ni😍🙈
.
#kekasihkulim#kekasihalma #lipmattekekasih#themelvincircle#lipmatteviral#combotulus#combosuci
#wajahkekasih#teamacu
#teamshahirah#teamkekasihmakteh
8 0 21 hours ago

Top #teamkekasihmakteh posts

Starex dia penuh dgn kotak kekasih ja rasanya kedai dia patut tutup lah,jual kekasih ja boleh kaya raya,Alhamdulillah ❤️ #TeamkekasihMakteh

Starex dia penuh dgn kotak kekasih ja rasanya kedai dia patut tutup lah,jual kekasih ja boleh kaya raya,Alhamdulillah ❤️ #TeamkekasihMakteh
5,230 32 31 August, 2019

Berapa ramai yaang suka wrna dekat bibiaq syifa tuh ??? Like sikit hakak nak tengok hehe
. .
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
. .
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #tulusuci #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar

Berapa ramai yaang suka wrna dekat bibiaq syifa tuh ??? Like sikit hakak nak tengok hehe
. .
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
. .
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #tulusuci #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar
7 0 23 hours ago

Jangan tanya pasepa kami suka usung keyboard desktop merata walaupun kat laptop dah memang ada keyboard🤣
.
Jawapan dia👇🏻
Bila menaip angka, kelajuan keyboard desktop lebih laju dari keyboard laptop. Kami rimaih kalau taip lambat lambat. Sapa perangai macam kami angkat tangan😬
.
.
#kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #ajimaura #terapiinstagram

Jangan tanya pasepa kami suka usung keyboard desktop merata walaupun kat laptop dah memang ada keyboard🤣
.
Jawapan dia👇🏻
Bila menaip angka, kelajuan keyboard desktop lebih laju dari keyboard laptop. Kami rimaih kalau taip lambat lambat. Sapa perangai macam kami angkat tangan😬
.
.
#kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #ajimaura #terapiinstagram
130 17 26 November, 2019

RAYA POSA TAON NI KITA PAKAI GELANG MAIH SAMPAI SIKU💪🏻🤪
.
Pada hampa yang nak buat duit raya kaw kaw taon ni, hampa wajib join #teamkekasihmakteh - Master Stokis @kekasih_hq
.
Tak kira la hampa nak join sebagai stokis ka, agen ka, dropship ka, kami akan guide hampa dari huruf Alif sampai huruf Ya😁
.
Nak join, hampa boleh WA 016 6307545 atau klik ja link kat IG @kekasihthemelvins_beauty .
.
#kekasih #themelvins #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #naturalbeauty #samtilla #letscantik #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikbajet #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #shahalam #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral
.
@syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin @robiahrahman

RAYA POSA TAON NI KITA PAKAI GELANG MAIH SAMPAI SIKU💪🏻🤪
.
Pada hampa yang nak buat duit raya kaw kaw taon ni, hampa wajib join #teamkekasihmakteh - Master Stokis @kekasih_hq
.
Tak kira la hampa nak join sebagai stokis ka, agen ka, dropship ka, kami akan guide hampa dari huruf Alif sampai huruf Ya😁
.
Nak join, hampa boleh WA 016 6307545 atau klik ja link kat IG @kekasihthemelvins_beauty .
.
#kekasih #themelvins #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #naturalbeauty #samtilla #letscantik #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikbajet #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #shahalam #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral
.
@syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin @robiahrahman
138 9 30 April, 2019

THROWBACK 16 Nov 2019
.
Last dapat sijil camni masa kami graduate dari Fakulti Perakaunan, UiTM Shah Alam taon 1997👩🏻‍🎓🤣
.
Tak sangka lepas 22 taon, dapat lagi sijil tapi kali ni berbeza sebab diiktiraf sebagai salah seorang wakil jualan jenama produk tempatan yang makin dikenali di Malaysia. Syabas @kekasih_hq 👏🏻👏🏻
.
.
#kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh

THROWBACK 16 Nov 2019
.
Last dapat sijil camni masa kami graduate dari Fakulti Perakaunan, UiTM Shah Alam taon 1997👩🏻‍🎓🤣
.
Tak sangka lepas 22 taon, dapat lagi sijil tapi kali ni berbeza sebab diiktiraf sebagai salah seorang wakil jualan jenama produk tempatan yang makin dikenali di Malaysia. Syabas @kekasih_hq 👏🏻👏🏻
.
.
#kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh
114 8 25 November, 2019

Code PIPIT dari Combo TULUS. .
.
Haaaa yang ni feveret kami.. Kaler dia macam nude nude coklat giteww. Rasa rasa nak jadi HEROINE BOLLYWOOD sesuwai pakai PIPIT sebab kaler dia nampak natural dengan kulit muka yang tak berapa nak cerah😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke

Code PIPIT dari Combo TULUS. .
.
Haaaa yang ni feveret kami.. Kaler dia macam nude nude coklat giteww. Rasa rasa nak jadi HEROINE BOLLYWOOD sesuwai pakai PIPIT sebab kaler dia nampak natural dengan kulit muka yang tak berapa nak cerah😬
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #samtilla #teamkekasihmakteh #satukekasihcukupke
23 2 29 November, 2019

AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻
.
Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang😬
.
@kekasih_hq @syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin @robiahrahman
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #ajimaura #cspscs #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah

AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻
.
Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang😬
.
@kekasih_hq @syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin @robiahrahman
. 
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #ajimaura #cspscs #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
125 11 17 June, 2019

Foundation wajah by @kekasih_hq Code medium & Lipmatte kekasih by the melvin's code mary from combo raga💋💄 .

Peel off nail by sueha code 14💅🏻
.
.

Model : @alieanaamira__ ❤️
.
.

#teamsueha #teamkekasihmakteh #teamanakjerung #themelvinscircle

Foundation wajah by @kekasih_hq  Code medium & Lipmatte kekasih by the melvin's code mary from combo raga💋💄 .

Peel off nail by sueha code 14💅🏻
.
.

Model : @alieanaamira__ ❤️
.
.

#teamsueha #teamkekasihmakteh #teamanakjerung #themelvinscircle
129 5 10 October, 2019

hy uolls😍 meh sini sis nak belanja uolls skit tutorial makeup ni ha dengan menggunakan set wajah kekasih dan juga keksaih lipmatte. Meh sini ramai ramai rapat rapat kita tengok .
.
Nice terokss kan setiap code EDISI COKLAT kalini nampak letupss gitu😍😍 dia pakai pon nampak smooth ja kan uolls💋💋 Mehh mehh order n grab yours sekarang!!!! .

#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #teamkekasihmakteh #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan
#wajahglowing #foundation #foundationroutine #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #lipmattekekasih #codpenang #codusmpenang #muapenang #balikpulau

hy uolls😍 meh sini sis nak belanja uolls skit tutorial makeup ni ha dengan menggunakan set wajah kekasih dan juga keksaih lipmatte. Meh sini ramai ramai rapat rapat kita tengok .
.
Nice terokss kan setiap code EDISI COKLAT kalini nampak letupss gitu😍😍 dia pakai pon nampak smooth ja kan uolls💋💋 Mehh mehh order n grab yours sekarang!!!! .

#kekasihhq #kekasihwajahfoundation #kekasihfoundation #wajahkekasih #wajahfoundation #themelvinscircle #satukekasihcukupke #teamkekasihmakteh #makeupmurah #samtilla #produkkecantikan 
#wajahglowing #foundation #foundationroutine #foundationmurah #foundationmakeup #foundationmalaysia #foundationviral #foundationfullcoverage #mattefoundation #concealer #kosmetik #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #lipmattekekasih #codpenang #codusmpenang #muapenang #balikpulau
7 1 27 November, 2019