#teamperak Instagram Photos & Videos

teamperak - 14.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamperak and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
46.5
Average comment
1.2
Posts with video
9/48
Posts with photo
39/48

Hashtag Popularity

Percubaan untuk melihat aqua bin dapat melawan arus ataupun tidak..
#mytoyotaecoyouth2019
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy

Percubaan untuk melihat aqua bin dapat melawan arus ataupun tidak..
#mytoyotaecoyouth2019 
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy
35 0 5 November, 2019

.
KHAS PERINGATAN UTK PENGGUNA IPHONE SAHAJA KALAU TKNK POKET KORANG RABAK TGH BULAN NI!!!
.
Ini adalah tips yang admin sendiri guna utk jage iphone admin drpd problem tgh bulan 😉
.
1. Jangan kerap charge phone korang dalam kereta atau guna powerbank, sebab power output tak stabil & voltage dia maybe kurang or lebih dr standard.
.
2. Guna atau tukar battery yang original untuk keselamatan iPhone korang, boleh tanya @aqchiuberg.repair atau tukang repair korang tu ori ke tak, jangan sebab nak murah barai phone korang nanti.
.
3. Caj iPhone korang bila bateri dah betul-betul percentage low 10%-20%. Sebab bila korang keep charging, battery ada 60% korang cucuk caj & buat dengan kerap boleh merosak kan kapasiti bateri korang.
.
Extra tips!!!!
.
.
.
.

4. Jangan caj phone korang semalaman atau overcharge ! Boleh meletop & battery kembung (effect dekat board and LCD) satu hal nak kena keluar duit repair 😋 Kalau degil jugak boleh try guna cable auto cut-off tu secure & safety .

#ipmanjung #iphonemanjung #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung #repairphone #repairphoneipoh #repairphonebota #repairphonemanjung #repairphoneseriiskandar #repairphoneipohmurah #repairiphone #repairiphoneipoh #repairiphonebota #repairiphonemanjung #repairiphoneseriiskandar #repairiphoneayertawar #repairiphonepantairemis #repairiphoneipohmurah #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet

.
KHAS PERINGATAN UTK PENGGUNA IPHONE SAHAJA KALAU TKNK POKET KORANG RABAK TGH BULAN NI!!!
.
Ini adalah tips yang admin sendiri guna utk jage iphone admin drpd problem tgh bulan 😉
.
1. Jangan kerap charge phone korang dalam kereta atau guna powerbank, sebab power output tak stabil & voltage dia maybe kurang or lebih dr standard.
.
2. Guna atau tukar battery yang original untuk keselamatan iPhone korang, boleh tanya @aqchiuberg.repair atau tukang repair korang tu ori ke tak, jangan sebab nak murah barai phone korang nanti.
.
3. Caj iPhone korang bila bateri dah betul-betul percentage low 10%-20%. Sebab bila korang keep charging, battery ada 60% korang cucuk caj & buat dengan kerap boleh merosak kan kapasiti bateri korang.
.
Extra tips!!!!
.
.
.
.

4. Jangan caj phone korang semalaman atau overcharge ! Boleh meletop & battery kembung (effect dekat board and LCD) satu hal nak kena keluar duit repair 😋 Kalau degil jugak boleh try guna cable auto cut-off tu secure & safety .

#ipmanjung #iphonemanjung #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung#repairphone #repairphoneipoh #repairphonebota #repairphonemanjung #repairphoneseriiskandar #repairphoneipohmurah #repairiphone #repairiphoneipoh #repairiphonebota #repairiphonemanjung #repairiphoneseriiskandar #repairiphoneayertawar #repairiphonepantairemis #repairiphoneipohmurah #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet
2 0 5 November, 2019

Punca Tak Kurus2 Pon DATANG DARI USUS TAU..⠀
.⠀
Kajian sains menyatakan kebanyakan Punca penyakit dtg drpd usus⠀
.⠀
Plg ketara ialah perut buncit atau susah turun berat bdn. Berpunca drpd takde ilmu ttg pemakanan, yg tau hanya nak sedap dan kenyang. Bukan berdasarkan keperluan badan.⠀
.⠀
Kerap makan makanan berfast food, bergula, berminyak dan berperencah.. makin kreatif makanan tu makin kita kejar. Menyebabkan usus "berkarat dan tersumbat" tak dpt berfungsi dgn baik. Penyerapan terjejas sehingga 70%. Supplemen baik mana pun tk dpt serap dgn sempurna.⠀
.⠀
Pergi toilet berapa kali pun tak semestinya bersih, ada yg 2-3hari sehingga seminggu tk buang..bygkan sampah makanan kita tak buang dlm masa 3hari..apa terjdi?⠀
.⠀
Bukan bergantung pd produk cuci usus sbb ia agak merbahaya, usus perlu ada bakteria yg baik, hanya melalui diet seimbang saja dpt biak bakteria yg baik.⠀
.⠀
Inginkan perut anda selesa dan buang 7 kotoran usus ini..?boleh whtssp no. 👇👇👇👇⠀
.⠀
Kami excited dan sangat positif untuk bantu anda semua..⠀
.⠀
-Coach Don-📲 012 922 3665 Don .⠀
#coachDon #don_fitlifestyle #azamkurus   #kebayamodern ⠀
#bajuraya  #ariani ⠀
#plussizemalaysia ⠀
#ctdk  #fashionvalet ⠀ #kurussebelumkahwin #loseweightnow #cabarankurusonline  #onlinecoaching  #kedahpulunkedah  #pialafa #teamkedah  #teamperak  #kurusfitonlinecoaching #nakkurus  #tipsdiet  #dietsihat  #resepidiet #dietatkins

Punca Tak Kurus2 Pon DATANG DARI USUS TAU..⠀
.⠀
Kajian sains menyatakan kebanyakan Punca penyakit dtg drpd usus⠀
.⠀
Plg ketara ialah perut buncit atau susah turun berat bdn. Berpunca drpd takde ilmu ttg pemakanan, yg tau hanya nak sedap dan kenyang. Bukan berdasarkan keperluan badan.⠀
.⠀
Kerap makan makanan berfast food, bergula, berminyak dan berperencah.. makin kreatif makanan tu makin kita kejar. Menyebabkan usus "berkarat dan tersumbat" tak dpt berfungsi dgn baik. Penyerapan terjejas sehingga 70%. Supplemen baik mana pun tk dpt serap dgn sempurna.⠀
.⠀
Pergi toilet berapa kali pun tak semestinya bersih, ada yg 2-3hari sehingga seminggu tk buang..bygkan sampah makanan kita tak buang dlm masa 3hari..apa terjdi?⠀
.⠀
Bukan bergantung pd produk cuci usus sbb ia agak merbahaya, usus perlu ada bakteria yg baik, hanya melalui diet seimbang saja dpt biak bakteria yg baik.⠀
.⠀
Inginkan perut anda selesa dan buang 7 kotoran usus ini..?boleh whtssp no. 👇👇👇👇⠀
.⠀
Kami excited dan sangat positif untuk bantu anda semua..⠀
.⠀
-Coach Don-📲 012 922 3665 Don .⠀
#coachDon #don_fitlifestyle #azamkurus  #kebayamodern ⠀
#bajuraya #ariani ⠀
#plussizemalaysia ⠀
#ctdk #fashionvalet ⠀#kurussebelumkahwin #loseweightnow#cabarankurusonline #onlinecoaching #kedahpulunkedah #pialafa#teamkedah #teamperak #kurusfitonlinecoaching#nakkurus #tipsdiet #dietsihat #resepidiet#dietatkins
22 0 5 November, 2019

.
Tahniah diucapkan kepada Pasukan Kayak UiTM Cawangan Perak yang muncul Juara Keseluruhan Kejohanan Kayak (SUPER) 2019 pada 3 November 2019 (Ahad) bertempat di Tasik Akademi Latihan Bomba Wilayah Utara, Tronoh.
.
.
.
#uitmperak
#teamperak
#Risethroughsports

.
Tahniah diucapkan kepada Pasukan Kayak UiTM Cawangan Perak yang muncul Juara Keseluruhan Kejohanan Kayak (SUPER) 2019 pada 3 November 2019 (Ahad) bertempat di Tasik Akademi Latihan Bomba Wilayah Utara, Tronoh.
.
.
.
#uitmperak
#teamperak
#Risethroughsports
58 0 4 November, 2019

DOLL EYES MASCARA READY STOCK!!!
Menawan hati takkkk?? MELENTIK KAWWW2 PUNYA..xperlu pakai bulu mata palsu dah..hehehe..Yang penting Waterproof! Dan tidak smudge! Menangis tak tanggal! Tetapi nak buang semudah menggunakan AIR sahaja...basahkan bulu mata dgn air, sehingga mascara kembang, tarik je dah tanggal! Xde lah tercabut2 bulu mata asal kite kan.. Nak solat pun mudah tau! Siapa nak? WhatsApp sy terus tauu! 😍😘😘 Harga Rm49.90 only
#teammasrich #teamperak #teamputrajaya @alhaalfacosmetics_semalaysia

DOLL EYES MASCARA READY STOCK!!!
Menawan hati takkkk?? MELENTIK KAWWW2 PUNYA..xperlu pakai bulu mata palsu dah..hehehe..Yang penting Waterproof! Dan tidak smudge! Menangis tak tanggal! Tetapi nak buang semudah menggunakan AIR sahaja...basahkan bulu mata dgn air, sehingga mascara kembang, tarik je dah tanggal! Xde lah tercabut2 bulu mata asal kite kan.. Nak solat pun mudah tau! Siapa nak? WhatsApp sy terus tauu! 😍😘😘 Harga Rm49.90 only
#teammasrich #teamperak#teamputrajaya @alhaalfacosmetics_semalaysia
6 0 4 November, 2019

with the community on the effectiveness of our project. He agreed to our project to overcome river pollution and give his opinion on it.
#mytoyotaecoyouth2019
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy

with the community on the effectiveness of our project. He agreed to our project to overcome river pollution and give his opinion on it.
#mytoyotaecoyouth2019 
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy
33 0 4 November, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
6 1 4 November, 2019

Bougas Beauty Advanced Serum is 💯 waterbased & sangat cepat meresap ke dalam kulit. So bila pakai as makeup based tu, makeup akan TAHAN LAMA, TAK BERCAPUK. NO CRACK MAKEUP. Paling best muka nampak GLOWING MOWING disamping merawat kulit kita dari dalam😍
#Bougasfeedback
Wassap 📲📲
0137323797
0137323797
#teambbsfida #teamperak
#bougasbeautyagenperak #bougasperak
#bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougasbeauty👯👯 #codpantairemis #codmanjung
#elfiraloy #elfaris #tyaadnan #aisya

Bougas Beauty Advanced Serum is 💯 waterbased & sangat cepat meresap ke dalam kulit. So bila pakai as makeup based tu, makeup akan TAHAN LAMA, TAK BERCAPUK. NO CRACK MAKEUP. Paling best muka nampak GLOWING MOWING disamping merawat kulit kita dari dalam😍
#Bougasfeedback
Wassap 📲📲
0137323797
0137323797
#teambbsfida #teamperak 
#bougasbeautyagenperak #bougasperak 
#bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasbeautyhq #bougasbeauty👯👯 #codpantairemis #codmanjung 
#elfiraloy #elfaris #tyaadnan #aisya
7 0 4 November, 2019

Adakah anda berani berwajah begini ke stadium ??🤔🤔🤔 @n.sheerazaty

#kejorryobkejorr #perakdarulridzuan #teamperak #bolasepakmalaysia #bolasepakperak

Adakah anda berani berwajah begini ke stadium ??🤔🤔🤔 @n.sheerazaty

#kejorryobkejorr #perakdarulridzuan #teamperak #bolasepakmalaysia #bolasepakperak
65 0 3 November, 2019

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
Serum yang paling berhantu 👻👻
Banyak sangat permintaan sampai stok pon asyik habis je.. Cara2 penggunaan bougas beauty serum
1) Pakai pagi after cuci muka, sis boleh apply serum ni lepas mandi and after cuci muka setiap pagi. And after that boleh apply mosturiser kalau sis nak pakai. And serum ni pun boleh dijadikan sebagai base untuk makeup.

2) Malam before tidoo
Okay untuk malam pula, sis wajib apply before tidur tau! Since kulit muka kita akan aktif and bekerja waktu kita tidur. And pagi tu terus rasa segar and flawless 😜

3) Untuk kesan yang cepat, pastikan anda konsisten dengan cara pemakaian serum. Insyaallah anda sendiri akan merasa keajaiban serum ni. *jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ini adalah tips untuk mengekalkan seri wajah🌹🌹
*Jangan lupa goncang dulu botol serum setiap kali sebelum pakai ye

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat dan jerawat
✅ Di perbuat dari ekstrak tumbuhan
------------------------------------------------ ✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK ✔DISAHKAN HALAL BY JAKIM
✔LAB TEST APPROVED

Wassap 📲📲 60137323797
#teamperak #bbsteamfida
#codpantairemis #codmanjung
#bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum
#bougasteams
#elfiraloy #tyaadnan #aisya
#kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing

BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM
Serum yang paling berhantu 👻👻
Banyak sangat permintaan sampai stok pon asyik habis je.. Cara2 penggunaan bougas beauty serum 
1) Pakai pagi after cuci muka, sis boleh apply serum ni lepas mandi and after cuci muka setiap pagi. And after that boleh apply mosturiser kalau sis nak pakai. And serum ni pun boleh dijadikan sebagai base untuk makeup.

2) Malam before tidoo
Okay untuk malam pula, sis wajib apply before tidur tau! Since kulit muka kita akan aktif and bekerja waktu kita tidur. And pagi tu terus rasa segar and flawless 😜

3) Untuk kesan yang cepat, pastikan anda konsisten dengan cara pemakaian serum. Insyaallah anda sendiri akan merasa keajaiban serum ni. *jangan lupa untuk berselawat sebanyak 3 kali before apply serum. Ini adalah tips untuk mengekalkan seri wajah🌹🌹
*Jangan lupa goncang dulu botol serum setiap kali sebelum pakai ye

KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased
✅ Membantu merawat kulit kusam
✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin
✅ Mengawal lebihan minyak di muka
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat dan jerawat
✅ Di perbuat dari ekstrak tumbuhan
------------------------------------------------ ✔DIIKTIRAF OLEH KKM
✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA
✔DIYAKINI SELAMAT DAN DIPERCAYAI
✔MESRA WUDHUK ✔DISAHKAN HALAL BY JAKIM
✔LAB TEST APPROVED

Wassap 📲📲 60137323797
#teamperak #bbsteamfida
#codpantairemis #codmanjung
#bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum
#bougasteams
#elfiraloy #tyaadnan #aisya
#kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing
4 2 2 November, 2019

It is similar to our aquabin. 😁 It's a little contribution from us. Ours can be used in a smaller area.
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
#mytoyotaecoyouth2019
@toyotam

It is similar to our aquabin. 😁 It's a little contribution from us. Ours can be used in a smaller area.
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#teamperak 
#mytoyotaecoyouth2019 
@toyotam
48 1 2 November, 2019

the finale is just a week away. 🤯🥴
#toyotamy
#toyotamalaysia
#mytoyotaecoyouth2019
#teamperak
@toyotamy

the finale is just a week away. 🤯🥴
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#mytoyotaecoyouth2019 
#teamperak 
@toyotamy
77 2 2 November, 2019

Thanks bro @maelpenjahat support
iphone 6s MYSET senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro @maelpenjahat support
iphone 6s MYSET senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
32 2 1 November, 2019

implementation while doing spring cleaning ✔
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
#mytoyotaecoyouth2019
@toyotamy

implementation while doing spring cleaning ✔
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#teamperak 
#mytoyotaecoyouth2019 
@toyotamy
86 0 31 October, 2019

Thanks bro support
iphone 7+ senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro support
iphone 7+ senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
42 0 31 October, 2019

Thanks bro support
iphone 7 senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro support
iphone 7 senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
45 0 31 October, 2019

TB:
SouFa mewakili Negeri Perak di saingan MIISMAM Peringkat Kebangsaan 2014 kali yang pertama... Lagu & Lirik ini merupakan ciptaan Imam Muda Naim... berkolaborasi dengan Coach & SouFa juga tahun awal kemasukan IM Naim ke dalam #soufafamily ... tqvm 😍

#soutulfaizin
#miismam14
#teamperak

TB: 
SouFa mewakili Negeri Perak di saingan MIISMAM Peringkat Kebangsaan 2014 kali yang pertama... Lagu & Lirik ini merupakan ciptaan Imam Muda Naim... berkolaborasi dengan Coach & SouFa juga tahun awal kemasukan IM Naim ke dalam #soufafamily ... tqvm 😍

#soutulfaizin 
#miismam14 
#teamperak
395 0 31 October, 2019

.
Repair LCD free tempered glass SERENDAH RM100!!!
.
Thanks to this handsome brader sebab repair dgn ACR as your device doctor 😜 Nak repair LCD harga murah ? Jangan risau dekat @aq.chiuberg.repair la jawapan dia, so jom book time dgn kami repair cepat tau 💯.
.
For booking boleh terus call/whatsapp : -
.
https://0192658197.wasap.my
.
☎️ Whatsapp +60192658197 ( Aqil ) .
🏬 whatsapp 24/7 selagi admin tak tido
.
#ipmanjung #iphonemanjung #iphonemanjungrepair #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #applemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung #perakmanjung #sitiawan #lumut #ipohperak #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #ikmlumut #bandarlumut #instafamousmalaysia

.
Repair LCD free tempered glass SERENDAH RM100!!!
.
Thanks to this handsome brader sebab repair dgn ACR as your device doctor 😜 Nak repair LCD harga murah ? Jangan risau dekat @aq.chiuberg.repair la jawapan dia, so jom book time dgn kami repair cepat tau 💯.
.
For booking boleh terus call/whatsapp : -
.
https://0192658197.wasap.my
.
☎️ Whatsapp +60192658197 ( Aqil ) .
🏬 whatsapp 24/7 selagi admin tak tido
.
#ipmanjung #iphonemanjung #iphonemanjungrepair #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #applemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung #perakmanjung #sitiawan #lumut #ipohperak #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #ikmlumut #bandarlumut #instafamousmalaysia
12 2 31 October, 2019

This is one of effect that all the aquatic life got if we don’t act now. With our project SAVE SUNGAI BEMBAM we could at least give a little help and hope towards the nature.
#mytoyotaecoyouth2019
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy

This is one of effect that all the aquatic life got if we don’t act now. With our project SAVE SUNGAI BEMBAM we could at least give a little help and hope towards the nature. 
#mytoyotaecoyouth2019 
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy
53 0 31 October, 2019

.
Repair LCD & Battery iphone SERENDAH RM70!!!
.
Face to face repair depan mata korang tau jangan risau ! Kita takda tukar part iphone korang yang asal pun…no worries hehe, korang boleh tengok sendiri macam mana kita tukar part yang rosak. Jangan risau sebab kami bagi sekali 3 bulan warranty untuk customer yang disayangi 😘.
.
For booking boleh terus call/whatsapp : -
.
https://0192658197.wasap.my
.
☎️ Whatsapp +60192658197 ( Aqil ) .
🏬 whatsapp 24/7 selagi admin tak tido
.
#ipmanjung #iphonemanjung #iphonemanjungrepair #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #applemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung #perakmanjung #sitiawan #lumut #ipohperak #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #ikmlumut #bandarlumut #instafamousmalaysia

.
Repair LCD & Battery iphone SERENDAH RM70!!!
.
Face to face repair depan mata korang tau jangan risau ! Kita takda tukar part iphone korang yang asal pun…no worries hehe, korang boleh tengok sendiri macam mana kita tukar part yang rosak. Jangan risau sebab kami bagi sekali 3 bulan warranty untuk customer yang disayangi 😘.
.
For booking boleh terus call/whatsapp : -
.
https://0192658197.wasap.my
.
☎️ Whatsapp +60192658197 ( Aqil ) .
🏬 whatsapp 24/7 selagi admin tak tido
.
#ipmanjung #iphonemanjung #iphonemanjungrepair #trusted #manjung #lumut #iphonerepairmanjung #iphonemanjung #applemanjung #manjungrepair #iphonemanjungrepair #perak #manjung #perakmanjung #sitiawan #lumut #ipohperak #iphonemanjung #iphonelumut #teamperak #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #ikmlumut #bandarlumut #instafamousmalaysia
10 0 30 October, 2019

handing out survey forms to see wether or not , our project give impact towards the community. 💐
#toyotamy
#toyotamalaysia
#mytoyotaecoyouth2019
#teamperak
@toyotamy

handing out survey forms to see wether or not , our project give impact towards the community. 💐
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#mytoyotaecoyouth2019 
#teamperak 
@toyotamy
74 1 30 October, 2019

OPEN SALE🥶🥶
.
stock area manjung dah sampai..yg pasti tiptop murah2..pape bole direct ws/dm.
.
iphone 6 64gb
iphone 6s 64gb
iphone 7 32gb 128gb
iphone 7+ 128gb
fullset condition tiptop
cod/post available
.
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome

OPEN SALE🥶🥶
.
stock area manjung dah sampai..yg pasti tiptop murah2..pape bole direct ws/dm.
.
iphone 6 64gb
iphone 6s 64gb
iphone 7 32gb 128gb
iphone 7+ 128gb
fullset condition tiptop
cod/post available
.
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome
39 1 30 October, 2019

Thanks bro support
iphone 6s senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro support
iphone 6s senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
28 0 30 October, 2019

site visit at sungai Bembam. Demonstrating how aquabin actually works with different water current and weather. since it was raining when we were demonstrating, the aquabin works just the same despite the current being a little too strong. Our mentor Kak Q really helps us with our aquabin and presentations.
#toyotamalaysia
#toyotamy
#mytoyotaecoyouth2019
#teamperak
@toyotamy

site visit at sungai Bembam. Demonstrating how aquabin actually works with different water current and weather. since it was raining when we were demonstrating, the aquabin works just the same despite the current being a little too strong. Our mentor Kak Q really helps us with our aquabin and presentations. 
#toyotamalaysia 
#toyotamy 
#mytoyotaecoyouth2019 
#teamperak 
@toyotamy
76 0 29 October, 2019

slide presentation about our counter measure currently and challenges faced. It was nerve-wrecking but such an amazing experience.
#toyotamy
#toyotamalaysia
#mytoyotaecoyouth2019
@toyotamy
#teamperak

slide presentation about our counter measure currently and challenges faced. It was nerve-wrecking but such an amazing experience.
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#mytoyotaecoyouth2019 
@toyotamy 
#teamperak
64 0 29 October, 2019

BERMULA MENJADI BEAUTY TRAINER SEKARANG DAH UPGRADE 😍 .
.
Apa rahsianya???
✅ COACHING 1-1 WITH LEADER #CMbeautylegacy
✅ COACHING with captain @junni_utagha
✅ Class on9 di gp ws & tele
✅ Live coaching bersama Founder @ellamustaffa
📸🎥 Tools posting disediakan
🔐 Ilmu urus cash flow dgn betul .
.
Berminat?
Whatsapp terus #601156844845 atau DM admin 😊 .
.
.
#lovebeautylegacy #CMbeautylovers #JutawanJunni #JutawanJerung #roadtour2.0 #teamperak #share #happiness #buatduit #marketing #businesswoman #youngentrepreneur #income #dropshipwanted #dropshipdiperlukan

BERMULA MENJADI BEAUTY TRAINER SEKARANG DAH UPGRADE 😍 .
.
Apa rahsianya???
✅ COACHING 1-1 WITH LEADER #CMbeautylegacy
✅ COACHING with captain @junni_utagha
✅ Class on9 di gp ws & tele
✅ Live coaching bersama Founder @ellamustaffa
📸🎥 Tools posting disediakan
🔐 Ilmu urus cash flow dgn betul .
.
Berminat?
Whatsapp terus #601156844845 atau DM admin 😊 .
.
.
#lovebeautylegacy #CMbeautylovers #JutawanJunni #JutawanJerung #roadtour2.0 #teamperak #share #happiness #buatduit #marketing #businesswoman #youngentrepreneur #income #dropshipwanted #dropshipdiperlukan
9 0 29 October, 2019
Aqua bin berfungsi dengan baik👍
#mytoyotaecoyouth2019 
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak 
@toyotamy
56 6 28 October, 2019

building timeeee!!! building ecobrick wall, by layering each bottle and sticking them together with cement. We also mixes the cement with the water from sg. Bembam it self. 🥳
#toyotamy
#toyotamalaysia
#mytoyotaecoyouth2019
#teamperak
@toyotamy

building timeeee!!! building ecobrick wall, by layering each bottle and sticking them together with cement. We also mixes the cement with the water from sg. Bembam it self. 🥳 
#toyotamy 
#toyotamalaysia 
#mytoyotaecoyouth2019 
#teamperak
@toyotamy
51 0 28 October, 2019
Kami membina 3 aqua bin.
#mytoyotaecoyouth2019 
#toyotamy
#toyotamalaysia
#teamperak
@toyotamy
49 2 28 October, 2019

🔥🔥TESTIMONI BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM🔥🔥
Ramai yang menggunakan serum bougas berpuas hati dengan perubahan pada kulit muka mereka.. Bougas beauty berjaya merawat:
🎈kulit berjerawat
🎈kulit kusam
🎈parut jerawat
🎈kulit kering
🎈kulit berminyak

#Bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougascleanser #bougasscrub
#manjung #pantairemis #teamperak
#codmanjung #codpantairemis
#bbsteamfida #perak

Wassap 📲 0137323797

🔥🔥TESTIMONI BOUGAS BEAUTY ADVANCED SERUM🔥🔥
Ramai yang menggunakan serum bougas berpuas hati dengan perubahan pada kulit muka mereka.. Bougas beauty berjaya merawat:
🎈kulit berjerawat
🎈kulit kusam
🎈parut jerawat
🎈kulit kering
🎈kulit berminyak

#Bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougascleanser #bougasscrub 
#manjung #pantairemis #teamperak
#codmanjung #codpantairemis 
#bbsteamfida #perak

Wassap 📲 0137323797
4 0 28 October, 2019

Thanks bro support
Google Pixel senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro support
Google Pixel senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
34 1 28 October, 2019

Thanks bro support stan_gadget..
Iphone 7+ senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer

Thanks bro support stan_gadget..
Iphone 7+ senang je deal..angkut sampai ngam..👍🏻 terlebih kurang mintak halal..
.
credit to team manjung
serius buyer bole ws/call di bio
#ipohperak #jualiphonemurah #iphonemanjung #fonbudget #iphonelumut #teamperak #phonesecondhandmurah #unikl #uniklmimet #uniklmitec #uniklbmi #uniklmfi #uitm #uitmseriiskandar #uniten #uia #ikmlumut #uiakuantan #bandarlumut #instafamousmalaysia #agent #dropshipperwelcome #stan_customer
61 0 28 October, 2019
#TeamPerak
40 0 27 October, 2019

Kita silat dulu

#warisanbudaya
#teamperak

Kita silat dulu

#warisanbudaya 
#teamperak
8 4 27 October, 2019

Ya allah aku tak kuat bila dpat tahu sahabat satu kpla dan sahabat susah senang aku dah takda 😭..Aku baru je semlam aku sembang dalam chat wassap degan zafree psal kau 😭 Tiba2 hari ni aku dapat msj degan coll zafree ckap kau dah takdok😭..Ya allah jatuh air mata aku tadi dpat tahu mcam nii 😭..Bukan aku kenal kau sehari dua tapi dah lama kenal 😭..Aku btul tak kuat bila sahabat baik satu meja dan selalu gelak tawa degan aku dah takdok😭..Semoga kau tenang kat alam baru kat sane 😭😭..Al fatihah LKPL Alip 😭😭 #alfatihah2019 #tenteradaratmalaysia #segak_berseragam #teamperak #army #malamjumaat

Ya allah aku tak kuat bila dpat tahu sahabat satu kpla dan sahabat susah senang aku dah takda 😭..Aku baru je semlam aku sembang dalam chat wassap degan zafree psal kau 😭 Tiba2 hari ni aku dapat msj degan coll zafree ckap kau dah takdok😭..Ya allah jatuh air mata aku tadi dpat tahu mcam nii 😭..Bukan aku kenal kau sehari dua tapi dah lama kenal 😭..Aku btul tak kuat bila sahabat baik satu meja dan selalu gelak tawa degan aku dah takdok😭..Semoga kau tenang kat alam baru kat sane 😭😭..Al fatihah LKPL Alip 😭😭 #alfatihah2019 #tenteradaratmalaysia #segak_berseragam #teamperak #army #malamjumaat
23 0 25 October, 2019
Muka tu terlebih senyum😂😅
.
.
.
.
.
.
.
#faktahariini #2019 #daily #mukabarai #senyum #studysmart #instafamous #instalike #00 #town #teamperak #komenbaikbaik #ugly
44 0 25 October, 2019
Ok guys ika nk share sikit kelebihan klubna.. Apa itu klubna?
Apa kelebihan klubna?? RM78 SATU SET.. http://www.wasap.my/60139799348

#klubnalaleh  #klubnalalehperak #perak #kurusseawal3hari #sedap #freeshaker #freegift #gelangviral999 #teamperak  #teamfina #kurus #AGENTSAHklubnalaleh #COD #SUNGAISIPUT #KUALAKANGSAR #CHEMOR #KHANTAN #MERU #KLEBANG #TASEK #IPOH #BERCHAM #Postageseluruhmalaysia
2 0 25 October, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 1 25 October, 2019

Setia tu ibarat bendera yang dipuncak,walaupun angin ribut memukau, di tetap setia mengibar di atas 😊💕 #salamjumaatpenghulusegalahari #teamperak #ayatjiwang #jjcm2019

Setia tu ibarat bendera yang dipuncak,walaupun angin ribut memukau, di tetap setia mengibar di atas 😊💕 #salamjumaatpenghulusegalahari #teamperak #ayatjiwang #jjcm2019
13 0 25 October, 2019

Top #teamperak posts

Raya balik mana tu? #TeamPerak ✂️ : @miedy.daniel

Raya balik mana tu? #TeamPerak ✂️ : @miedy.daniel
29,643 706 29 May, 2019


Bonda with her daughters ❤

#twincess #twincesstengku #teamperak

﷽
Bonda with her daughters ❤

#twincess #twincesstengku #teamperak
5,688 61 4 June, 2019


Busy scrolling and liking all your Eid photo, until I realize I didn't upload mine yet. So here you are 💕
_____
We would like to take this oppurtunity on blissful Eid to wish everyone Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin.

Please forgive any of our wrongdoings intentionally or unintentionally. Taqaballahu Minna wa Minkum.
_____
Missing out our 3 pieces of heart @nur_idzhainee @hafizuddin.shushami and little sheikha.

#twincess #teamperak #dustypink #family #siblings #jannah

﷽
Busy scrolling and liking all your Eid photo, until I realize I didn't upload mine yet. So here you are 💕
_____
We would like to take this oppurtunity on blissful Eid to wish everyone Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin.

Please forgive any of our wrongdoings intentionally or unintentionally. Taqaballahu Minna wa Minkum.
_____
Missing out our 3 pieces of heart @nur_idzhainee @hafizuddin.shushami and little sheikha.

#twincess #teamperak #dustypink #family #siblings #jannah
7,869 85 8 June, 2019

Yeay! This is my second time watching football in stadium🥳 Ohh yaa saya team Perak!⚽️Thankyou sayang❤️ .
#teamperak #thebossgaurus #perak #kedah #bola
Cc: @ninaharun_ tq pwetty!

Yeay! This is my second time watching football in stadium🥳 Ohh yaa saya team Perak!⚽️Thankyou sayang❤️ .
#teamperak #thebossgaurus #perak #kedah #bola
Cc: @ninaharun_ tq pwetty!
833 26 27 July, 2019

Weekend ni best pergi dating kan? Tapi tak best juga bila marka yang hang tunggu p detim dengan orang lain. Macam Karl tengah tunggu Puteri ni.
Walaupun Perak kalah malam tadi, Puteri dan Qash tetap #teamPerak!

Tolong kira berapa hari lagi to megadrama terbaharu, Sweet Dreams!

Mulai 5 Ogos 2019
Setiap Isnin-Khamis | 10 malam
Hanya di Astro Ria dan RiaHD
Juga boleh dinikmati di Video On Demand

Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana

Dibintangi oleh
@mfmirafilzah
@benamirr
@seanlje
@ninajuren
@yunarahim
@naszsally
@yusuf_bahrin
@pu_azman
@didiastillah
@royazman30

Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38

#dramaSweetDreams
#SweetDreams
#comingsoon
#megadrama
#astroria

Weekend ni best pergi dating kan? Tapi tak best juga bila marka yang hang tunggu p detim dengan orang lain. Macam Karl tengah tunggu Puteri ni. 
Walaupun Perak kalah malam tadi, Puteri dan Qash tetap #teamPerak!

Tolong kira berapa hari lagi to megadrama terbaharu, Sweet Dreams!

Mulai 5 Ogos 2019
Setiap Isnin-Khamis | 10 malam
Hanya di Astro Ria dan RiaHD
Juga boleh dinikmati di Video On Demand

Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana

Dibintangi oleh
@mfmirafilzah
@benamirr
@seanlje
@ninajuren
@yunarahim
@naszsally
@yusuf_bahrin
@pu_azman
@didiastillah
@royazman30

Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38

#dramaSweetDreams
#SweetDreams 
#comingsoon
#megadrama
#astroria
1,242 6 28 July, 2019

Kejor yop kejor 🙌
#teamperak
#awekperak

Kejor yop kejor 🙌 
#teamperak
#awekperak
321 3 27 October, 2018


🌹 كل عام وأنتم بخير .. من العيدي والفئزين 🌹

We would like to take this oppurtunity on blissful Eid to wish everyone Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.

Please forgive any of our wrongdoings intentionally or unintentionally. Taqaballahu Minna wa Minkum.
_
Anyway, Hello 5th Syawal !
We are still celebrating you 😄✨
.
#teamperak #eid #syawal #perak #twincess

﷽
🌹 كل عام وأنتم بخير .. من العيدي والفئزين 🌹

We would like to take this oppurtunity on blissful Eid to wish everyone Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.

Please forgive any of our wrongdoings intentionally or unintentionally. Taqaballahu Minna wa Minkum.
_
Anyway, Hello 5th Syawal !
We are still celebrating you 😄✨
.
#teamperak #eid #syawal #perak #twincess
6,355 38 19 June, 2018

Matlamat saya buat Program CKO adalah utk bantu mereka yg nk turun 3-7kg satu bulan dgn mudah kenyang dan tidak stress
.
Salah satu reason nya ialah saya sangat happy dan bahagia bila tgk peserta saya dan mereka yg apply all tips saya di ig nie happy dapat sihat lebih confident tak sakit lutut badan fit dan boleh beribadah dgn lebih mudah masyaallah ❤
.
Jangan pernah give up utk sihat dan jadi better person setiap hari 😍. Saya sayang semuaa ❤😘
.
Coach izan
Online weight loss coach
0132989772
.
#kurusselepasraya #kebayamodern
#bajuraya #ariani
#plussizemalaysia
#ctdk #fashionvalet
#coachizzanfariha #projekkurussebelumraya #kurussebelumkahwin #ketukketukramadan #loseweightnow #cabarankurusonline #onlinecoaching #kurusselepasraya #kedahpulunkedah #pialafa #teamkedah #teamperak

Matlamat saya buat Program  CKO adalah utk bantu mereka yg nk turun 3-7kg satu bulan dgn mudah kenyang dan tidak stress
.
Salah satu reason nya ialah saya sangat happy dan bahagia bila tgk peserta saya dan mereka yg apply all tips saya di ig nie happy dapat sihat lebih confident tak sakit lutut badan fit dan boleh beribadah dgn lebih mudah masyaallah ❤
.
Jangan pernah give up utk sihat dan jadi better person setiap hari 😍. Saya sayang semuaa ❤😘
.
Coach izan 
Online weight loss coach
0132989772
.
#kurusselepasraya #kebayamodern 
#bajuraya  #ariani 
#plussizemalaysia 
#ctdk #fashionvalet 
#coachizzanfariha #projekkurussebelumraya #kurussebelumkahwin #ketukketukramadan #loseweightnow #cabarankurusonline #onlinecoaching #kurusselepasraya #kedahpulunkedah #pialafa #teamkedah #teamperak
3,236 23 22 July, 2019