#teamsuehot Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamsuehot and here's what we found interesting.

Inside 12 Posts

Time between posts:
19 hours
Average like
5
Average comment
0
Posts with video
3/12
Posts with photo
9/12

Hashtag Popularity

@demicasue Profile picture

@demicasue

Tak mahu lah jual produk orang‼

Ada 3 PILIHAN... PILIHAN 1.. Buat produk sendiri dan jual..YA BOLEH.. PENAT lah badan/otak dan MODAL DUIT confirm besar‼Kena survey,beli bahan mentah, beli perkakas, drive keluar shopping Lepas tu ⁉MODAL MASA buat produk nak dijual..ditambah bil letrik, bil air.. Ya ampunnnnnn

PILIHAN 2... Jual produk orang lain dulu.. YA BETUL.. join as agent/stokis/ follow guide/leads yang diberikan...hilangkan sifat malu, mula menjual, engage customer secara online dan customer sekeliling kita.. Bina confidence diri..blaja terima rejection.. EVERYTIME dapat balik modal dan untung, pusing la balik beli stock ‼BILA UNTUNG DAH BANYAK.. teruskan "jual produk orang" atau mulakan PILIHAN 1 tadi... PILIHAN 3.. give up.. apa pon tak payah buat.. duduk la atas katil kira cicak boleh juga... Haaa amcam 😅... Kalau buat PILIHAN KE 2.. klik 👇🏼
http://www.wasap.my/60199200775/

#teamsuehot
#demicalotion
#demicasquad

Tak mahu lah jual produk orang‼

Ada 3 PILIHAN... PILIHAN 1.. Buat produk sendiri dan jual..YA BOLEH.. PENAT lah badan/otak dan MODAL DUIT confirm besar‼Kena survey,beli bahan mentah, beli perkakas, drive keluar shopping Lepas tu ⁉MODAL MASA buat produk nak dijual..ditambah bil letrik, bil air.. Ya ampunnnnnn

PILIHAN 2... Jual produk orang lain dulu.. YA BETUL.. join as agent/stokis/ follow guide/leads yang diberikan...hilangkan sifat malu, mula menjual, engage customer secara online dan customer sekeliling kita.. Bina confidence diri..blaja terima rejection.. EVERYTIME dapat balik modal dan untung, pusing la balik beli stock ‼BILA UNTUNG DAH BANYAK.. teruskan "jual produk orang" atau mulakan PILIHAN 1 tadi... PILIHAN 3.. give up.. apa pon tak payah buat.. duduk la atas katil kira cicak boleh juga... Haaa amcam 😅... Kalau buat PILIHAN KE 2.. klik 👇🏼
http://www.wasap.my/60199200775/

#teamsuehot
#demicalotion
#demicasquad
1 0 8 hours ago
@demicasue Profile picture

@demicasue

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Sue dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Sue contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuehot
#teamyayapower
#teameidagojes

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Sue dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Sue contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuehot
#teamyayapower
#teameidagojes
4 0 17 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Laku keras #DemicaWhiteningLotion dekat Mira Boutique Shamiza Laila Hamid. Dua hari berturut-turut sue hantar stock. Mommy pun turun padang sekali bagi ilmu marketing dekat owner Mira Boutique sendiri. Alhamdulillah sangat humble person menerima ilmu each others. ❤️ So sesiapa area Tesco dah boleh dapatkan Demica Whitening Lotion dekat Mira Boutique. Ready stock hanya dekat Mira Boutique.
Walaupun stock stuck 3-4 hari. Seminggu ni sue rasa bangga dapat tolong apa roadblock difikiran team. Setiap hari sampai malam. Alhamdulillah even penat tapi rasa puas berkorban tenaga untuk tengok team improve sell and build trust and keyakinan diri.

Face to face. Vc and Vn. Next untuk live coaching untuk team. Story, Idea, Action Plan. Berlegar-legar dalam kepala untuk curahkan secukupnya untuk anak anak teamsuehot.
Alhamdulillah masing masing. Menjerung 3 days 20k next road to 40k in 5 days. 🔥 #TeamYayaPower
#Teamsuehot

Laku keras #DemicaWhiteningLotion dekat Mira Boutique Shamiza Laila Hamid. Dua hari berturut-turut sue hantar stock. Mommy pun turun padang sekali bagi ilmu marketing dekat owner Mira Boutique sendiri. Alhamdulillah sangat humble person menerima ilmu each others. ❤️ So sesiapa area Tesco dah boleh dapatkan Demica Whitening Lotion dekat Mira Boutique. Ready stock hanya dekat Mira Boutique. 
Walaupun stock stuck 3-4 hari. Seminggu ni sue rasa bangga dapat tolong apa roadblock difikiran team. Setiap hari sampai malam. Alhamdulillah even penat tapi rasa puas berkorban tenaga untuk tengok team improve sell and build trust and keyakinan diri.

Face to face. Vc and Vn. Next untuk live coaching untuk team. Story, Idea, Action Plan. Berlegar-legar dalam kepala untuk curahkan secukupnya untuk anak anak teamsuehot. 
Alhamdulillah masing masing. Menjerung 3 days 20k next road to 40k in 5 days. 🔥 #TeamYayaPower
#Teamsuehot
8 0 15 October, 2019
@demicasabah_lahaddatu Profile picture

@demicasabah_lahaddatu

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Whatsapp SEKARANG tau utk booking stok📱
.
www.wasap.my/60193621319/demica
.
#teamtiaramas
#teamcikdagojes
#teamsuehot
#teamyayapower

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Whatsapp SEKARANG tau utk booking stok📱
.
www.wasap.my/60193621319/demica
.
#teamtiaramas 
#teamcikdagojes
#teamsuehot
#teamyayapower
4 0 13 October, 2019
@demicasue Profile picture

@demicasue

Selagi boleh menuntut ilmu,tuntut lh...
Selagi mmpu utk mencari,cari lh...
Jgn pernah kenal erti jemu utk mencari ilmu...
Drpd ilmu lh kite akan beroleh kejayaan..
Jgn pernah mengalah...buat dan trus buat....
Sentiasa positif...
Berkawan la dngan org yg positif InsyaAllah kite pun akan jd positif...
Done personal coaching untuk malam ni..
Berpeluh ketiak ibumu nak kan ilmu terangkat habis tangan kaki bukan biashe biashe😂😂 #DEMICASQUAD
#TEAMYAYAPOWER
#TEAMSUEHOT
#TOTHENEXTLEVEL

Selagi boleh menuntut ilmu,tuntut lh...
Selagi mmpu utk mencari,cari lh...
Jgn pernah kenal erti jemu utk mencari ilmu...
Drpd ilmu lh kite akan beroleh kejayaan..
Jgn pernah mengalah...buat dan trus buat....
Sentiasa positif...
Berkawan la dngan org yg positif InsyaAllah kite pun akan jd positif...
Done personal coaching untuk malam ni..
Berpeluh ketiak ibumu nak kan ilmu terangkat habis tangan kaki bukan biashe biashe😂😂 #DEMICASQUAD
#TEAMYAYAPOWER
#TEAMSUEHOT
#TOTHENEXTLEVEL
5 0 12 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower
5 0 12 October, 2019
Gaisss, #Demicawhiteninglotion ni boleh pakai kat muka juga taw. Dia ada SPF50 yang melindungi kulit wajah kita. .
#teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower
14 0 12 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
1 0 9 October, 2019

Top #teamsuehot posts