#teamviey Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamviey and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
48 minutes
Average like
2.2
Average comment
0
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

@demica.agent.kuantan Profile picture

@demica.agent.kuantan

Kuantan

Nama masing² taknak kalah..huhuhu
Yeayyy next meet & greet with founder...
Tak sabar nak laga² pipi lagi😍😍😍...
.
.
Ada yg nak join #demicasquad #teamviey ?? .
.
Whatsapp sekarang 0135049971.. .
Tak tau nak berbisnes? Jangan risau meh akak guide from zero to hero 👏👏👏
.
.
#demicasquadkuantan #demicakuantan #demicasquad #teamviey #demica #DemicaWhiteningLotion #demicaofficialkuantan #syahmimibeauty

Nama masing² taknak kalah..huhuhu
Yeayyy next meet & greet with founder...
Tak sabar nak laga² pipi lagi😍😍😍...
.
.
Ada yg nak join #demicasquad  #teamviey ?? .
.
Whatsapp sekarang 0135049971.. .
Tak tau nak berbisnes? Jangan risau meh akak guide from zero to hero 👏👏👏
.
.
#demicasquadkuantan #demicakuantan #demicasquad #teamviey #demica #DemicaWhiteningLotion  #demicaofficialkuantan #syahmimibeauty
0 0 38 minutes ago
@demica__kuantan12 Profile picture

@demica__kuantan12

Kuantan

CAN’T WAITTTT 😱
.
Rugi rugi siapa yang tak join #demicasquad ni sebab apa tau bukan senang founder nak turun padang kongsi tips dengan anak2. Memang salute kat @amirahsyamimi yang setiasa cari masa untuk suap ilmu kat anak2. Moga founder dan leader kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan ❤️
.
Nak join #demicasquad dan #teamviey? Nak jumpa founder? Nak kutip ilmu2 hebat dari sifu?
.
Jom pm nisa kita borak panjang2. Jom meroket buat duit kepuk2. Jangan risau kami akan guide anda from zero to hero 💪🏻💪🏻🔥
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+nak+join+DEMICA+squad

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CAN’T WAITTTT 😱
.
Rugi rugi siapa yang tak join #demicasquad ni sebab apa tau bukan senang founder nak turun padang kongsi tips dengan anak2. Memang salute kat @amirahsyamimi yang setiasa cari masa untuk suap ilmu kat anak2. Moga founder dan leader kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan ❤️
.
Nak join #demicasquad dan #teamviey? Nak jumpa founder? Nak kutip ilmu2 hebat dari sifu?
.
Jom pm nisa kita borak panjang2. Jom meroket buat duit kepuk2. Jangan risau kami akan guide anda from zero to hero 💪🏻💪🏻🔥
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+nak+join+DEMICA+squad

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 54 minutes ago
@sya_aisyah879 Profile picture

@sya_aisyah879

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicapenang #codpenang #postage #teamviey #nakgebu #carisya #mailekaih #dmlaju2

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicapenang #codpenang #postage #teamviey #nakgebu #carisya #mailekaih #dmlaju2
1 0 2 hours ago
@demica.kemaman Profile picture

@demica.kemaman

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@demica.kuantan Profile picture

@demica.kuantan

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@demica_kuantan19 Profile picture

@demica_kuantan19

“Jom beli demica whitening lotion tengah viral ni” .
Lelaki pon boleh pakai bro demica whitening lotion ni, lelaki pon boleh putih mcm orang perempuan .
Ni nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

“Jom beli demica whitening  lotion tengah viral ni” .
Lelaki pon boleh pakai bro demica whitening lotion ni, lelaki pon boleh putih mcm orang perempuan .
Ni  nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 2 hours ago
@demica.agent.kuantan Profile picture

@demica.agent.kuantan

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kuantan #demicakuantan #demicasquad #demicasquadkuantan #demicaofficialkuantan #codkuantan #teamviey

5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kuantan #demicakuantan #demicasquad #demicasquadkuantan #demicaofficialkuantan #codkuantan #teamviey
0 0 5 hours ago
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
3 0 9 hours ago
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Riza rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Riza rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
3 0 9 hours ago
@demicakuantan_hryza Profile picture

@demicakuantan_hryza

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
7 0 9 hours ago
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

Yakkk yakkk yeayyyy !!! Asyik muka jerr nk jaga muka jew putih , org asyik pandang jew sebab tak sama dgn muka.. malu lah. Jgn pening dapatkan sekarang #DemicaWhiteningLotion ni.. .
Berfungsi sbg
💁lotion badan
💁pelembap
💁sunblock
💁masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 🔥🔥🔥
.
.
👉DM sekarang tau utk booking #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

Yakkk yakkk yeayyyy !!! Asyik muka jerr nk jaga muka jew putih , org asyik pandang jew sebab tak sama dgn muka.. malu lah. Jgn pening dapatkan sekarang #DemicaWhiteningLotion ni.. .
Berfungsi sbg
💁lotion badan
💁pelembap
💁sunblock
💁masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan & kanak². Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Terbaikkkk 🔥🔥🔥
.
.
👉DM sekarang tau utk booking #DemicaWhiteningLotion yg laku keras ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
3 0 18 hours ago
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

Hot item gais !!! Tengah berasap lagi penangan🔥🔥😱 #DemicaWhiteningLotion ni.. dah lah murah berbaloi pulak tu.. boleh tahan 1-2 bulan tau..
.
WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
.
Nak order boleh terus DM iols sekarang tau !!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

Hot item gais !!! Tengah berasap lagi penangan🔥🔥😱 #DemicaWhiteningLotion ni.. dah lah murah berbaloi pulak tu.. boleh tahan 1-2 bulan tau..
.
WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
.
Nak order boleh terus DM iols sekarang tau !!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
2 0 18 hours ago
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

Selamat malam !! Dah sapu belum #demicawhiteninglotion kat muka tangan... Nk kekal putih harus konsisten ye ... Baru lah nmpak hasil kababoomm🔥🔥🔥
.
👉Lembabkan kulit
👉Ade sPf50 protect skin dari uV 👉Tidak melekit sama sekali
👉Bau sangat wangi
👉Boleh tahan selama 1-2 bulan tau
.
Lelaki perempuan boleh pakai jgn risau... Boleh sama² putih gittew💁.. asyik usya jew moh ler beli selalu.. harga berpatutan..
.
Jom whtsapp sekarang kalau nk tahu lebih detail.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

Selamat malam !! Dah sapu belum #demicawhiteninglotion kat muka tangan... Nk kekal putih harus konsisten ye ... Baru lah nmpak hasil kababoomm🔥🔥🔥
.
👉Lembabkan kulit
👉Ade sPf50 protect skin dari uV 👉Tidak melekit sama sekali
👉Bau sangat wangi
👉Boleh tahan selama 1-2 bulan tau
.
Lelaki perempuan boleh pakai jgn risau... Boleh sama² putih gittew💁.. asyik usya jew moh ler beli selalu.. harga berpatutan..
.
Jom whtsapp sekarang kalau nk tahu lebih detail.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
1 0 18 hours ago
@fauziahogie Profile picture

@fauziahogie

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #DemicaSquadSabah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
www.wasap.my/60135371593/Nak+Demica+Losyen
.
#DemicaLahaddatu #DemicaSabah #TeamViey #DemicaSquadSabah
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
2 0 18 hours ago
@demica_rantaupanjang Profile picture

@demica_rantaupanjang

Rantau Panjang

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
1 0 19 hours ago
@demica_rantaupanjang Profile picture

@demica_rantaupanjang

Rantau Panjang

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
0 0 19 hours ago
@demica__kuantan12 Profile picture

@demica__kuantan12

Kuantan

SUKA BERGAMBAR TIME LIGHTING ON POINT?? 🤤
.
Lighting memang on point kan time panas lit lit ni 😅 Tapi tak takut sunburn ke???
.
Haaaa sebab tu nisa apply dulu #demicawhiteninglotion ni so dah tak perlu risau sebab lotion ni ada SPF50 yang boleh protect skin korang dari sinaran UV.
.
Wauuuu... bestnyaaaa 😱 Macam mana nak dapatkan? Boleh cepat2 pm nisa sekarang sementara stock masih adaa 😍 Nisa nak bagi FREEGIFT best punya untuk uolls 🎁🎁🎁🎁
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SUKA BERGAMBAR TIME LIGHTING ON POINT?? 🤤
.
Lighting memang on point kan time panas lit lit ni 😅 Tapi tak takut sunburn ke???
.
Haaaa sebab tu nisa apply dulu #demicawhiteninglotion ni so dah tak perlu risau sebab lotion ni ada SPF50 yang boleh protect skin korang dari sinaran UV.
.
Wauuuu... bestnyaaaa 😱 Macam mana nak dapatkan? Boleh cepat2 pm nisa sekarang sementara stock masih adaa 😍 Nisa nak bagi FREEGIFT best punya untuk uolls 🎁🎁🎁🎁
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 19 hours ago
@demica_rantaupanjang Profile picture

@demica_rantaupanjang

Rantau Panjang

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
0 0 19 hours ago
@demica_rantaupanjang Profile picture

@demica_rantaupanjang

Rantau Panjang

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
1 0 19 hours ago
@demica_rantaupanjang Profile picture

@demica_rantaupanjang

Rantau Panjang

SEPANTAS 10 SAAT JER ..
.
.
Sekarang x perlu risau lg dgn ada nya Demica pemutih no.1 .Calit calit jer dah putih calit calit jer glowing bukan tu jer dgn demica muka yg kusam pun dah xnampak kusam.
.
#demica #demicawhitening #demicalotion
#lotionajaib #putihajaib #sapucepatputih #glowing
#kulitkusam #kulitgelap #jerawat #jeragat #spf50 #demicapsrmas #demicaRantauPanjang #teamviey #teamwanni #teamrantaupanjang #seputihgadiskorea

SEPANTAS 10 SAAT JER ..
.
.
Sekarang x perlu risau lg dgn ada nya Demica pemutih no.1 .Calit calit jer dah putih calit calit jer glowing bukan tu jer dgn demica muka yg kusam pun dah xnampak kusam.
.
#demica #demicawhitening #demicalotion 
#lotionajaib #putihajaib #sapucepatputih #glowing
#kulitkusam #kulitgelap #jerawat #jeragat #spf50 #demicapsrmas #demicaRantauPanjang #teamviey #teamwanni #teamrantaupanjang #seputihgadiskorea
1 0 20 hours ago
@demica.agent.kuantan Profile picture

@demica.agent.kuantan

Kuantan

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60135049971/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kuantan #codkuantan #demicakuantan

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60135049971/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #kuantan #codkuantan #demicakuantan
0 0 21 hours ago
@demica.kemaman Profile picture

@demica.kemaman

Kemaman, Terengganu, Malaysia

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 21 hours ago
@demica__kuantan12 Profile picture

@demica__kuantan12

Kuantan

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

“Hatiku lagi panas kalau abang tak belikan saya lotion viral ni” 😡
.
Aipp sabar kakak2 jangan marah2. Nanti kena jual 🤪
.
Ni kakak nak bagitahu lotion ni sesuai untuk semua lapisan umur tau. Ingredients dia sangat best yang boleh putihkan kulit korang dalam masa 5 saat je dengan selamat.
.
Dah tak perlu nak buang duit inject sana sini untuk putihkan kulit. Just sapu2 terus putih uollss 😱
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsaap 👇🏻 Yang lain kita boleh post .
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 22 hours ago
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

Wahhhhh !! In love betol tengok sis nisa kita ni !! .
.
HatiKu mulai panas .. panas lahh sebab barang terlajak laku ni mcm pisang goreng panas !! .
WHITENING LOTION TERBAIKK
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

Wahhhhh !! In love betol tengok sis nisa kita ni !! .
.
HatiKu mulai panas .. panas lahh sebab barang terlajak laku ni mcm pisang goreng panas !! .
WHITENING LOTION TERBAIKK
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
0 0 19 October, 2019
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Mimi akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
.
Jom DM Mimi now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamviey

6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Mimi akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
.
Jom DM Mimi now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamviey
1 0 19 October, 2019
@cikputehstar Profile picture

@cikputehstar

DEMICA WHITENING LOTION

Losyen yg trsangat best. ❤️❤️..dengan harga hanya RM39.90..kita dapat mcm2 mnfaat..teksturnya water based mudah untuk diserap oleh kulit..tidak melekit atau berminyak..siap ada SPF50 lg UOLSS..😱 untuk beri perlindungan kpd kulit kita.. Tersangat jimat..sbb dgn satu losyen ni..boleh digunakan di seluruh anggota badan..boleh dijadikan mekap base..dgn kesan yg sgt natural..😍😍.. Berminat tekan link dibawah 👇

http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..

DEMICA WHITENING LOTION

Losyen yg trsangat best. ❤️❤️..dengan harga hanya RM39.90..kita dapat mcm2 mnfaat..teksturnya water based mudah untuk diserap oleh kulit..tidak melekit atau berminyak..siap ada SPF50 lg UOLSS..😱 untuk beri perlindungan kpd kulit kita.. Tersangat jimat..sbb dgn satu losyen ni..boleh digunakan di seluruh anggota badan..boleh dijadikan mekap base..dgn kesan yg sgt natural..😍😍.. Berminat tekan link dibawah 👇

http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..
3 0 19 October, 2019
@demica.aisyy Profile picture

@demica.aisyy

Wahhhh dari XXL ke XL FUHHHHHH !!! biar betul.. yee uols semua ni kenyataan bukan dalam mimpi ! .
Nk kurus harus lah kena konsisten consume ... Baru nmpak hasil yg superrbb. Diri pun akan berasa yakin..
.
Mcm mana nk oder alahhhh klik jerrr link whtsapp di bio iols sekarang !! .
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #teamviey

Wahhhh dari XXL ke XL FUHHHHHH !!! biar betul.. yee uols semua ni kenyataan bukan dalam mimpi ! .
Nk kurus harus lah kena konsisten consume ... Baru nmpak hasil yg superrbb. Diri pun akan berasa yakin..
.
Mcm mana nk oder alahhhh klik jerrr link whtsapp di bio iols sekarang !! .
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #teamviey
0 0 19 October, 2019
@demica.kemaman Profile picture

@demica.kemaman

Cuti cuti postage dan cod still on demimu utk #demicalovers
.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Cuti cuti postage dan cod still on demimu utk #demicalovers
.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 19 October, 2019
@demica.kuantan Profile picture

@demica.kuantan

Cuti cuti postage dan cod still on demimu utk #demicalovers
.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Cuti cuti postage dan cod still on demimu utk #demicalovers
.
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 19 October, 2019
@demica__kuantan12 Profile picture

@demica__kuantan12

Kuantan

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH.
.
1⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2⃣Menghaluskan kulit
3⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
.
👉DM sis sekaranggg ❗❗❗👇🏻 http://www.wasap.my/60111934074/sy+nak+dwl
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH.
.
1⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih) 
2⃣Menghaluskan kulit 
3⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata 
4⃣Memberi kelembapan berpanjangan 
5⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari 
6⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari 
7⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna 
8⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi 
9⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
.
👉DM sis sekaranggg ❗❗❗👇🏻 http://www.wasap.my/60111934074/sy+nak+dwl
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey
1 0 19 October, 2019
@atiqah_demicakelantan_kuantan Profile picture

@atiqah_demicakelantan_kuantan

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM tqah sekaranggg ❗️❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM tqah sekaranggg ❗️❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey
4 0 19 October, 2019
@atiqah_demicakelantan Profile picture

@atiqah_demicakelantan

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM tqah sekaranggg ❗️❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey

ADA MASALAH SUNBURN? JOM KETAHUI 9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BAKAL UBAH WARNA KULIT UOLS JD MAKIN CERAH
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
👉DM tqah sekaranggg ❗️❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey
3 0 19 October, 2019
@yusliza199996 Profile picture

@yusliza199996

KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱. www.wasap.my/60178785308/demicalotion
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱. www.wasap.my/60178785308/demicalotion
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
8 0 19 October, 2019
@atiqah_demicakelantan_kuantan Profile picture

@atiqah_demicakelantan_kuantan

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM Tqah sekarangg ❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM Tqah sekarangg ❗️❗️👇🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tqah #teamviey
7 0 19 October, 2019

Top #teamviey posts

@chev_nurr Profile picture

@chev_nurr

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
135 2 1 August, 2019
@nadzurah_yahya Profile picture

@nadzurah_yahya

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
www.wasap.my/601126913754
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Demicawakafbharu #demicatumpat
#demicakotabharu #demicapcb #demicapc #demicamelor #demicakelantan
#TeamViey

NAK KULIT GLOWING FEFEELING ARTIS KOREA?
.
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau utk booking stok📱.
.
www.wasap.my/601126913754
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Demicawakafbharu #demicatumpat 
#demicakotabharu #demicapcb #demicapc #demicamelor #demicakelantan 
#TeamViey
5 0 2 October, 2019
@demica.agent.kuantan Profile picture

@demica.agent.kuantan

Kuantan

Stok akak dah pickup.. nanti kita punggah stok utk yg dah booking #demicawhiteninglotion ni yea
.
.
Siap2 utk pos dan cod petang ni
.
Ada yg join pos dan cod petang ni boleh whatsapp yea 0135049971
.
.

#teamviey

Stok akak dah pickup.. nanti kita punggah stok utk yg dah booking #demicawhiteninglotion ni yea
.
.
Siap2 utk pos dan cod petang ni
.
Ada yg join pos dan cod petang ni boleh whatsapp yea 0135049971
.
.

#teamviey
3 1 9 October, 2019
@nadzurah_yahya Profile picture

@nadzurah_yahya

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
Tekan link dibawah
www.wasap.my/601126913754
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Demicawakafbharu #demicatumpat #demicasquad
#demicakelantan #TeamViey

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
Tekan link dibawah
www.wasap.my/601126913754
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#Demicawakafbharu #demicatumpat #demicasquad 
#demicakelantan #TeamViey
2 0 17 October, 2019
@pinkladyjohor_mirra Profile picture

@pinkladyjohor_mirra

Putih 10 saat😱😱 yes ❗️ Demica Whitening Lotion adelah product untuk memutihkan kulit sepantas 10saat. dan mempunyai spf50 untuk melindungi skin korang daripada cahaya matahari😍🥰 bukan itu sahaja, ia juga bole dijadikan👇🏻 💥makeup base
💥sunblock
💥night cream
💥masker

sesuai untuk semua skin colour, tidak bercampuk🥰 in love sgt ❗️ nak tahu lebih details❓ click link di bio💃🏻 #agentdemicajohor
#demicawhiteninglotionjohor
#teamviey
#coddanpostage
#dswanted
#demicantik
#putihgebu10saat

Putih 10 saat😱😱 yes ❗️ Demica Whitening Lotion adelah product untuk memutihkan kulit sepantas 10saat. dan mempunyai spf50 untuk melindungi skin korang daripada cahaya matahari😍🥰 bukan itu sahaja, ia juga bole dijadikan👇🏻 💥makeup base
💥sunblock
💥night cream
💥masker

sesuai untuk semua skin colour, tidak bercampuk🥰 in love sgt ❗️ nak tahu lebih details❓ click link di bio💃🏻 #agentdemicajohor
#demicawhiteninglotionjohor
#teamviey
#coddanpostage
#dswanted
#demicantik
#putihgebu10saat
8 1 15 October, 2019
@fa.beautyskinz Profile picture

@fa.beautyskinz

RAHSIA JIMAT SETIAP BULAN 🤔
.
Nak cantik tapi taknak keluar banyak duit?? #demicawhiteninglotion kan adaaa. Lotion ni sumpah boleh jimat tau sebab #demicawhiteninglotion ni boleh dijadikan makeup base, sunblock dan foundation. Haaa biar betikkk 😱😱😱😱
.
Meh sini sis kirakan kos tiap2 bulan yang biasa kita belanjakan
.
Moisturiser = RM40
Sunblock = RM25
Foundation= RM50
Total = RM115 💆🏻‍♀ .
Sekarang dengan #demicawhiteninglotion hanya RM39.90 sebulan dan cukup untuk buat korang nampak cantik gebu gebas kalah neelopa 😎 Dah tak perlu buang duit untuk banyak2 barang kan? Buatlah pilihan yang bijak .
Apa lagi klik la link ni bio sekarang 🥰
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent #teamviey #teamdhia

RAHSIA JIMAT SETIAP BULAN 🤔
.
Nak cantik tapi taknak keluar banyak duit?? #demicawhiteninglotion kan adaaa. Lotion ni sumpah boleh jimat tau sebab #demicawhiteninglotion ni boleh dijadikan makeup base, sunblock dan foundation. Haaa biar betikkk 😱😱😱😱
. 
Meh sini sis kirakan kos tiap2 bulan yang biasa kita belanjakan
.
Moisturiser = RM40
Sunblock = RM25
Foundation= RM50
Total = RM115 💆🏻‍♀ .
Sekarang dengan #demicawhiteninglotion hanya RM39.90 sebulan dan cukup untuk buat korang nampak cantik gebu gebas kalah neelopa 😎 Dah tak perlu buang duit untuk banyak2 barang kan? Buatlah pilihan yang bijak .
Apa lagi klik la link ni bio sekarang 🥰
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dhiademicaagent #teamviey #teamdhia
9 0 6 October, 2019
@cikputehstar Profile picture

@cikputehstar

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dekyah suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Dekyah suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
8 1 15 October, 2019