#teamyayapower Instagram Photos & Videos

teamyayapower - 3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #teamyayapower and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
9.4
Average comment
0.1
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 5 hours ago

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
4 0 7 hours ago

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
#DemicaWhiteningLotion ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 10 saat.
.
Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
Demica Whitening Lotion berbentuk botol silinder jenis semburan yg berisipadu 50ml dan mudah dibawa ke mana shj ♥️.
.
Harga?? Alaaah mampu milik laa bawah RM50 jerrr.
.
.
👉Mcm mana nak order??
DM nombor fon SEKARANG okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
#DemicaWhiteningLotion ni lotion/ sunscreen bertujuan utk bg perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 10 saat.
.
Demica Whitening Lotion berasaskan ‘water base’ yg sesuai utk semua jenis kulit termasuk
✅kulit kering
✅kulit berminyak
✅kulit kusam
.
Demica Whitening Lotion berbentuk botol silinder jenis semburan yg berisipadu 50ml dan mudah dibawa ke mana shj ♥️.
.
Harga?? Alaaah mampu milik laa bawah RM50 jerrr.
.
.
👉Mcm mana nak order??
DM nombor fon SEKARANG okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
1 0 10 hours ago

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Saraa bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #babydemicawhiteninglotion #teamyayapower #kotabharu #kelantan

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Saraa bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #babydemicawhiteninglotion #teamyayapower #kotabharu #kelantan
18 0 10 hours ago

[ATTENTION] BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #Demicawhiteninglotion ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #Demicawhiteninglotion boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Berminat nak dapatkan #Demicawhiteninglotion?
Komen ‘DM’ SEKARANG❤️❤️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #babydemicawhiteninglotion #kotabharu #kelantan

[ATTENTION] BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #Demicawhiteninglotion ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #Demicawhiteninglotion boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Berminat nak dapatkan #Demicawhiteninglotion?
Komen ‘DM’ SEKARANG❤️❤️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #babydemicawhiteninglotion #kotabharu #kelantan
10 0 10 hours ago

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantanese

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM
.
.
Bila kulit dah makin putih serta yakin kulit kita dapat protection secukupnya, takde masalah lagi utk kita keluar rumah dgn yakin!😉 Thanks adik Iris sudi share feedback pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Nak putih gebu dgn hanya sekali sapuan?
.
DM nombor fon SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantanese
13 0 10 hours ago

Mestilah boleh putih kekal jika guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uolls. Kulit pasti putih dgn adanya serbuk mutiara dan susu didalam losyen ni. Perlindungan UV dan vitamin pun ada uolls.
.
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Mestilah boleh putih kekal jika guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uolls. Kulit pasti putih dgn adanya serbuk mutiara dan susu didalam losyen ni. Perlindungan UV dan vitamin pun ada uolls.
.
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #teamyayapower #kotabharu #kelantan
11 0 11 hours ago

Mestilah boleh putih kekal jika guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uolls. Kulit pasti putih dgn adanya serbuk mutiara dan susu didalam losyen ni. Perlindungan UV dan vitamin pun ada uolls.
.
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Mestilah boleh putih kekal jika guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uolls. Kulit pasti putih dgn adanya serbuk mutiara dan susu didalam losyen ni. Perlindungan UV dan vitamin pun ada uolls.
.
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #teamyayapower #kotabharu #kelantan
0 0 11 hours ago

[ATTENTION]-5 RAHSIA SUSU DALAM #DemicaWhiteningLotion YANG BOLEH SETTELKAN MASALAH KULIT KORANG
.
.
1) Pelembap Untuk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yang dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, dan menjadikan kulit lembut dan bersinar.
.
.
2) Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yang tinggi yang mempunyai sifat pencerah pada kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
3) Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yang terbakar dengan bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yang rosak.
.
So yang mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sangat sesuai guna #demicawhiteninglotion .
.
.
Komen "NAK" sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower

[ATTENTION]-5 RAHSIA SUSU DALAM #DemicaWhiteningLotion YANG BOLEH SETTELKAN MASALAH KULIT KORANG
.
.
1) Pelembap Untuk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yang dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, dan menjadikan kulit lembut dan bersinar.
.
.
2) Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yang tinggi yang mempunyai sifat pencerah pada kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
3) Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yang terbakar dengan bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yang rosak.
.
So yang mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sangat sesuai guna #demicawhiteninglotion .
.
.
Komen "NAK" sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower
19 0 13 hours ago

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #teamyayapower
28 0 13 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
15 0 13 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
14 0 13 hours ago

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
19 0 13 hours ago

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk emaa contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #teamyayapower #kotabharu #kelantan
1 0 13 hours ago

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa mimi cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔️Boleh dijadikan pelembab muka
✔️Sunscreen
✔️Make up base
✔️Day cream
✔️Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower
2 0 14 hours ago

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak emaa tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak emaa tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
2 0 14 hours ago

Done coaching #TeamYayaPower untuk area far far dan dekat dekat juga. Far far takpe, asalkan no far far ilmu. Harini basic, pasal MINDSET, NIAT, OPENING OUR BUSINESS ONLINE IG FB dan lain lain. Next nak share pasal HALA TUJU, BIG WHY dan banyak lagi lah. ❤️
.
Line tiber mencemburui kita malam ni. Live live stop sendirik. #DemicaSquad
.
Nanti tengok balik yer baby baby kus. 😜 .
#MommySado
#MommySharkDooDoo
#MukaMemainkanPeranan

Done coaching #TeamYayaPower untuk area far far dan dekat dekat juga. Far far takpe, asalkan no far far ilmu. Harini basic, pasal MINDSET, NIAT, OPENING OUR BUSINESS ONLINE IG FB dan lain lain. Next nak share pasal HALA TUJU, BIG WHY dan banyak lagi lah. ❤️
.
Line tiber mencemburui kita malam ni. Live live stop sendirik. #DemicaSquad
.
Nanti tengok balik yer baby baby kus. 😜 .
#MommySado
#MommySharkDooDoo
#MukaMemainkanPeranan
112 2 15 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
24 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM saraa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
20 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
4 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
3 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
0 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
2 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #BabyDemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
5 0 16 hours ago

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan

Done COD ✔️✔️ #DemicaWhiteningLotion utk cik adik yg cantik ni 😍😍
Selamat mencuba dear 😉😉
.
.
Thank you Customer❤️
.
Nak order boleh cepat2 DM emaa 💞💞. Korang xkan menyesal punya 😊😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamyayapower #kotabharu #kelantan
10 0 16 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 17 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 17 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 18 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 18 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 18 hours ago

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower
#TeamAkmaHebat
#DemicaWhiteningLotion
#demicasquad

Demica whitening lotion.
🚗Area MELAKA
📮✈️UNTUK LUAR MELAKA.. ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60196433431

#TeamYayaPower 
#TeamAkmaHebat 
#DemicaWhiteningLotion 
#demicasquad
0 0 18 hours ago

Top #teamyayapower posts

Jangan pernah meremehkan diri sendiri. Jika kamu tak bahagia dengan hidupmu, perbaiki apa yang salah, dan teruslah melangkah.
.
Cuba teka product apa dalam kotak pink Demica tu? 😜
.
#DemicaSquad #TeamYayaPower 🦅

Jangan pernah meremehkan diri sendiri. Jika kamu tak bahagia dengan hidupmu, perbaiki apa yang salah, dan teruslah melangkah.
.
Cuba teka product apa dalam kotak pink Demica tu? 😜
.
 #DemicaSquad #TeamYayaPower 🦅
306 4 17 November, 2019

Hidup kita ni memang kena ada guru. Kalau jalan sorang-sorang, banyaklah duduk langgar dinding. Serba buat tak kena. Cuba rendahkan ego. Cari guru untuk betulkan kesilapan kita. Cari guru untuk bimbing kita. Cari guru untuk buatkan kita makin berjaya. Thanks my founder, my guru, my leader, my idol, my bff, my penasihat @amirahsyamimi . 😍
.
Mommy yang sentiasa haus ilmu dan motivasi untuk curahkan kepada baby baby shark doo doo berbisnes dengan niat yang betul. .
Nak join #TeamYayaPower boleh terus whatsapp mommy okay? ❤️ #lajukalaunakmaju

http://www.wasap.my/60197963368/demica

Hidup kita ni memang kena ada guru. Kalau jalan sorang-sorang, banyaklah duduk langgar dinding. Serba buat tak kena. Cuba rendahkan ego. Cari guru untuk betulkan kesilapan kita. Cari guru untuk bimbing kita. Cari guru untuk buatkan kita makin berjaya. Thanks my founder, my guru, my leader, my idol, my bff, my penasihat @amirahsyamimi . 😍
.
Mommy yang sentiasa haus ilmu dan motivasi untuk curahkan kepada baby baby shark doo doo berbisnes dengan niat yang betul. .
Nak join #TeamYayaPower boleh terus whatsapp mommy okay? ❤️ #lajukalaunakmaju

http://www.wasap.my/60197963368/demica
1,905 9 9 November, 2019

Aku takkan kenal erti MENGALAH. Untuk berjaya dalam sesuatu perkara jangan pernah cepat putus asa. Gagal, cuba lagi cuba lagi. Kita kena percaya dengan rezeki. Allah tak bagi lagi apa yang kita nak mungkin kita masih tak bersedia. Yang penting kita kena sentiasa ready, fokus dan tekun dalam melakukan sesuatu.

Allah nampak usaha kita. Allah tahu apa yang kita nak. Yang penting kena sabar dan buat sampai jadi. Semoga anak didik mommy shark #TeamYayaPower semua berjaya dunia akhirat. Amin ❤️ #DemicaSquad #Demica #Demicantik

Aku takkan kenal erti MENGALAH. Untuk berjaya dalam sesuatu perkara jangan pernah cepat putus asa. Gagal, cuba lagi cuba lagi. Kita kena percaya dengan rezeki. Allah tak bagi lagi apa yang kita nak mungkin kita masih tak bersedia. Yang penting kita kena sentiasa ready, fokus dan tekun dalam melakukan sesuatu.

Allah nampak usaha kita. Allah tahu apa yang kita nak. Yang penting kena sabar dan buat sampai jadi. Semoga anak didik mommy shark #TeamYayaPower semua berjaya dunia akhirat. Amin ❤️ #DemicaSquad #Demica #Demicantik
186 1 14 November, 2019

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh
118 0 13 November, 2019

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh
169 0 13 November, 2019

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower
157 0 21 September, 2019

My BFF my BUSINESS PARTNER. My Idol! Yes this girl on fire. 🔥 Thank you boss ILMU for today. Alhamdulillah. Dialah boss yang memberi semangat dan mendengar masalah.

Terasa energy yang luar biasa. Serlahkan dirimu. Yakinlah kita semua boleh buat! Hanya dengan konsisten dan usaha yang luar biasa.

Dari biasa-biasa, saya nak jadi luar biasa! Siapa nak jadi BERANI dan POWER? Yaya nak cari 5 orang sahaja yang NAK sign up MINI AGENT dan AGENT modal serendah RM112 dan RM520 sahaja.

IG @demicayya @demicakelantan_hq
#MonsterStokist #Demicayya #Demicakelantan #TeamYayaPower

My BFF my BUSINESS PARTNER. My Idol! Yes this girl on fire. 🔥 Thank you boss ILMU for today. Alhamdulillah. Dialah boss yang memberi semangat dan mendengar masalah.

Terasa energy yang luar biasa. Serlahkan dirimu. Yakinlah kita semua boleh buat! Hanya dengan konsisten dan usaha yang luar biasa.

Dari biasa-biasa, saya nak jadi luar biasa! Siapa nak jadi BERANI dan POWER? Yaya nak cari 5 orang sahaja yang NAK sign up MINI AGENT dan AGENT modal serendah RM112 dan RM520 sahaja.

IG @demicayya @demicakelantan_hq
#MonsterStokist #Demicayya #Demicakelantan #TeamYayaPower
476 7 7 September, 2019

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh
208 0 13 November, 2019

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh

Kasi cuci otak anak team lagi today takde keje lain Kyaya mung. Life busy busy with uolls jer bagi mantop mana yang ader. Berbonding sambil berjerung together gituh loh sek kiter. 🤝😂 #TeamYayaPower
#SekKitoJangePecoh
148 1 13 November, 2019