#telurtakmatang Instagram Photos & Videos

telurtakmatang - 190 posts

    "ALHAMDULILLAH SYUKUR KEPADA ALLAH KAK 😭 TAK SANGKA.. ASYIK TENUNG CLEARBLUE JA NI..." Berita baik untuk yang tengah menunggu cahaya mata. 
Nak hamil?
Nak subur?
Minum Susu Kambing MyMila ❤️ Bulan ni kita ada CABUTAN BERTUAH nak bagi kat uols. Untung-untung bulan depan dapat berita gembira jugak. Yeayyy!! Tak suka minum susu takpa. 
Kita ada perisa coklat.

Lebih 1379 pasangan SUBUR dan BERJAYA HAMIL dengan Susu Kambing MyMila.

Satu pek cuma MYR45.

Untuk cabutan bertuah tu kan awak beli satu, satu nama akan masuk box.

If beli dua, dua kali nama awak akan masuk kotak. So peluang menang HADIAH MISTERI akan tinggi.

Cabutan bertuah hanya sah untuk pembelian dengan Fatin Nabilah sahaja.

Jangan tunggu lagi. Klik saja link ni.
Www.wasap.my/60125579074/MyMila

#SusuKambingMyMila #ihamilyes #susukambing #nakhamil #cepathamil #subur #opk #suamiisterisubur #haidtakteratur #senggugut #keputihan #telurtakmatang #positifhamil

    "ALHAMDULILLAH SYUKUR KEPADA ALLAH KAK 😭 TAK SANGKA.. ASYIK TENUNG CLEARBLUE JA NI..." Berita baik untuk yang tengah menunggu cahaya mata.
    Nak hamil?
    Nak subur?
    Minum Susu Kambing MyMila ❤️ Bulan ni kita ada CABUTAN BERTUAH nak bagi kat uols. Untung-untung bulan depan dapat berita gembira jugak. Yeayyy!! Tak suka minum susu takpa.
    Kita ada perisa coklat.

    Lebih 1379 pasangan SUBUR dan BERJAYA HAMIL dengan Susu Kambing MyMila.

    Satu pek cuma MYR45.

    Untuk cabutan bertuah tu kan awak beli satu, satu nama akan masuk box.

    If beli dua, dua kali nama awak akan masuk kotak. So peluang menang HADIAH MISTERI akan tinggi.

    Cabutan bertuah hanya sah untuk pembelian dengan Fatin Nabilah sahaja.

    Jangan tunggu lagi. Klik saja link ni.
    Www.wasap.my/60125579074/MyMila

    #SusuKambingMyMila #ihamilyes #susukambing #nakhamil #cepathamil #subur #opk #suamiisterisubur #haidtakteratur #senggugut #keputihan #telurtakmatang #positifhamil

    2 1 21 August, 2019
    TELUR TAK MATANG PUNCA SUSAH NAK HAMIL ? .
YA BETUL 👌
Punca telur jadi tak matang nii disebabkan oleh kitaran period yang tak normal 😊
.
Customer jsp nii, ada masalah TAK PERIOD LANGSUNG sebelum ni
.
1 minggu amal JSPGOLD alhamdulillah period keluar banyakk & berketul-ketul
.
Check di klinik alhamdulillah dokter bagitahu SAIZ TELUR MAKIN MEMBESARRR!!
.
* Uall kalau ada masalah periodd jangan diamm jaaa tau. Jangan ingat biasee biaseee. Silap2 boleh jadi luar biasaaa mcm niii :* 🥰🥰
.
Sis nak bantu uall semuaa sihatkan RAHIM.. SUBUR reramaii ramaiii... Bilaaa piyeddd onzz timeee, senang nak onzzz dgn ciksomi timee subur.. senang dapat babyy 😁😋
.
Jomsss subur
.
#jspgold
#periodtaknormal
#telurtakmatang

    TELUR TAK MATANG PUNCA SUSAH NAK HAMIL ? .
    YA BETUL 👌
    Punca telur jadi tak matang nii disebabkan oleh kitaran period yang tak normal 😊
    .
    Customer jsp nii, ada masalah TAK PERIOD LANGSUNG sebelum ni
    .
    1 minggu amal JSPGOLD alhamdulillah period keluar banyakk & berketul-ketul
    .
    Check di klinik alhamdulillah dokter bagitahu SAIZ TELUR MAKIN MEMBESARRR!!
    .
    * Uall kalau ada masalah periodd jangan diamm jaaa tau. Jangan ingat biasee biaseee. Silap2 boleh jadi luar biasaaa mcm niii :* 🥰🥰
    .
    Sis nak bantu uall semuaa sihatkan RAHIM.. SUBUR reramaii ramaiii... Bilaaa piyeddd onzz timeee, senang nak onzzz dgn ciksomi timee subur.. senang dapat babyy 😁😋
    .
    Jomsss subur
    .
    #jspgold
    #periodtaknormal
    #telurtakmatang

    2 0 16 July, 2019
    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
...
.
.
🗣 Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
🗣 Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
.
🗣 Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
.
Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
.
😱. MASALAH HORMON
.
😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
.
😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
.
😱. PARUT OVARI
.
.
.
Jika kak nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak skrg ! kak  akan ttc korg caranya !
.
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
.
.
P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#sihatsuburmenawan 
#doakankamihamil
#telurtakmatang
#rayaberbadandua

    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
    ...
    .
    .
    🗣 Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
    🗣 Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
    .
    🗣 Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
    .
    Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
    .
    😱. MASALAH HORMON
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
    .
    😱. PARUT OVARI
    .
    .
    .
    Jika kak nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak skrg ! kak akan ttc korg caranya !
    .
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    .
    .
    P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
    .
    .
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #sihatsuburmenawan
    #doakankamihamil
    #telurtakmatang
    #rayaberbadandua

    4 0 30 May, 2019
    1. MASALAH HORMON

Hormon yang tak seimbang boleh mengganggu proses kematangan telur di dalam ovari. Wanita dengan PCOS, sinonim dengan masalah ini.

PCOS adalah keadaan di mana ketidakseimbangan hormon mengganggu ovulasi. Kelenjar adrenal dan ovari menghasilkan jumlah hormon lelaki yang berlebihan, yang mengakibatkan penghasilan hormon luteinizing (LH) yang luar biasa tinggi dan penghasilan hormon folikel stimuli (FSH) yang luar biasa rendah. Akibatnya, ovari dipenuhi dengan sista folikel yang tidak matang yang tidak dapat menghasilkan telur.

2. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS

Hipotalamus adalah bahagian otak yang bertanggungjawab untuk menghantar isyarat kepada kelenjar pituitari, yang seterusnya, menghantar rangsangan hormon ke ovari dalam bentuk FSH dan LH untuk memulakan pematangan telur. Sekiranya hipotalamus gagal mencetuskan dan mengawal proses ini, telur tidak matang akan berlaku.

3. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI

Kelenjar pituitari bertanggungjawab menghasilkan dan membebaskan hormon FSH dan LH. Kematangan telur boleh terganggu dan seterusnya ovulasi tidak berlaku jika terdapat terlalu banyak atau terlalu sedikit hormon-hormon ini dihasilkan. Ini boleh berlaku kerana kecederaan fizikal, tumor atau jika terdapat ketidakseimbangan kimia dalam pituitari.

4. PARUT OVARI

Kerosakan fizikal ke atas ovari boleh menyebabkan telur tidak matang. Sebagai contoh, pembedahan untuk
sista ovari yang berulang boleh menyebabkan kapsul ovari menjadi rosak atau berparut. Kesannya, folikel tidak boleh matang dengan betul dan ovulasi tidak berlaku. Jangkitan juga boleh memberi kesan ini.
.
.
Untuk masalah telor tidak matang INI kfaz sarankan ambik Set BMI fürmon dan supliment khas .. .
Nak tau lebih lanjut? .
Whatsap kfaz skg utk rawat masalah INI.  Insyaallah pemakaian konsistent akan bantu anda hamil mudah .. Kfaz akan ajar cara pakai dengan betul dan masukkan dlm channel khas pmh
.
.
Whatsap terus ke 019.818.8385 .
Atau Tekan link Di BIO 😊

    1. MASALAH HORMON

    Hormon yang tak seimbang boleh mengganggu proses kematangan telur di dalam ovari. Wanita dengan PCOS, sinonim dengan masalah ini.

    PCOS adalah keadaan di mana ketidakseimbangan hormon mengganggu ovulasi. Kelenjar adrenal dan ovari menghasilkan jumlah hormon lelaki yang berlebihan, yang mengakibatkan penghasilan hormon luteinizing (LH) yang luar biasa tinggi dan penghasilan hormon folikel stimuli (FSH) yang luar biasa rendah. Akibatnya, ovari dipenuhi dengan sista folikel yang tidak matang yang tidak dapat menghasilkan telur.

    2. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS

    Hipotalamus adalah bahagian otak yang bertanggungjawab untuk menghantar isyarat kepada kelenjar pituitari, yang seterusnya, menghantar rangsangan hormon ke ovari dalam bentuk FSH dan LH untuk memulakan pematangan telur. Sekiranya hipotalamus gagal mencetuskan dan mengawal proses ini, telur tidak matang akan berlaku.

    3. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI

    Kelenjar pituitari bertanggungjawab menghasilkan dan membebaskan hormon FSH dan LH. Kematangan telur boleh terganggu dan seterusnya ovulasi tidak berlaku jika terdapat terlalu banyak atau terlalu sedikit hormon-hormon ini dihasilkan. Ini boleh berlaku kerana kecederaan fizikal, tumor atau jika terdapat ketidakseimbangan kimia dalam pituitari.

    4. PARUT OVARI

    Kerosakan fizikal ke atas ovari boleh menyebabkan telur tidak matang. Sebagai contoh, pembedahan untuk
    sista ovari yang berulang boleh menyebabkan kapsul ovari menjadi rosak atau berparut. Kesannya, folikel tidak boleh matang dengan betul dan ovulasi tidak berlaku. Jangkitan juga boleh memberi kesan ini.
    .
    .
    Untuk masalah telor tidak matang INI kfaz sarankan ambik Set BMI fürmon dan supliment khas .. .
    Nak tau lebih lanjut? .
    Whatsap kfaz skg utk rawat masalah INI. Insyaallah pemakaian konsistent akan bantu anda hamil mudah .. Kfaz akan ajar cara pakai dengan betul dan masukkan dlm channel khas pmh
    .
    .
    Whatsap terus ke 019.818.8385 .
    Atau Tekan link Di BIO 😊

    38 1 13 May, 2019
    ADA PCOS ALHAMDULILLAH hamil dengan Furmon nano krim dari @petua.mudahhamil.official .. happy for u dear... .
.
Biasanya masalah PCOS akan berkaitan dengan telor tak matang kena rawatan teliti. Kalau yg tahap teruk memang akan ambik masa utk pulih.. semua bergantung kpd individu Itu sendiri usaha dengan konsistent dan Doa Insyaallah.. .
.
Siapa ada masalah PCOS? Nak rawat murah? Cuba dlu set subur kami.. Kfaz akan guide Cara pakai yg betul dan pantang larang yg perlu.. .
.
ORDER / INFO LANJUT: 📲ws 019.818.8385 📲ws 019.818.8385

    ADA PCOS ALHAMDULILLAH hamil dengan Furmon nano krim dari @petua.mudahhamil.official .. happy for u dear... .
    .
    Biasanya masalah PCOS akan berkaitan dengan telor tak matang kena rawatan teliti. Kalau yg tahap teruk memang akan ambik masa utk pulih.. semua bergantung kpd individu Itu sendiri usaha dengan konsistent dan Doa Insyaallah.. .
    .
    Siapa ada masalah PCOS? Nak rawat murah? Cuba dlu set subur kami.. Kfaz akan guide Cara pakai yg betul dan pantang larang yg perlu.. .
    .
    ORDER / INFO LANJUT: 📲ws 019.818.8385 📲ws 019.818.8385

    29 1 6 May, 2019
    TELUR (OVUM) YG TAK MATANG PUNCA SUKAR HAMIL
...
.
.
Apakah yg di maksudkan telur yg tak matang?
.
.
Telur yg matang ialah telur yg berukuran diantara 12mm - 25mm . Anda akan mempunyai masalah dgn proses persenyawaan jika telur/ ovum berukuran kurang dari size tersebut.
.
.
Bagi wanita yg SIHAT & SUBUR, setiap bulan akan terdapat 15-20 telur matang dlm ovari. Hanya 1 telur yg matang akan dilepaskan kedlm saluran fallopian
.
.
Drp punca sukar HAMIL, 99% adlh berkaitan dgn masalah kegagalan OVULASI , iaitu kegagalan pengeluaran benih (ovum)
.
.
Apakah tanda2 masalah telur tak matang?
.
💊 Period yg tak teratur & skip sampai berbulan2 ( cthya 2-3 bulan baru period)
.
💊Hormon yg tak seimbang ( imbalance hormone)
.
💊Ovarian Cyst
.
💊Barat badan berlebihan ( Obesiti) atau berat yg terlalu kurang
.
💊Kelenjar Tiroid tak berfungsi dgn baik
.
.
.
Inginkan tau cara lebih mudah dan selamat utk buang semua tanda2 telur tak matang ni? .
www.wasap.my/60186607622/listra .
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#sihatsuburmenawan
#telurtakmatang
#ovum

    TELUR (OVUM) YG TAK MATANG PUNCA SUKAR HAMIL
    ...
    .
    .
    Apakah yg di maksudkan telur yg tak matang?
    .
    .
    Telur yg matang ialah telur yg berukuran diantara 12mm - 25mm . Anda akan mempunyai masalah dgn proses persenyawaan jika telur/ ovum berukuran kurang dari size tersebut.
    .
    .
    Bagi wanita yg SIHAT & SUBUR, setiap bulan akan terdapat 15-20 telur matang dlm ovari. Hanya 1 telur yg matang akan dilepaskan kedlm saluran fallopian
    .
    .
    Drp punca sukar HAMIL, 99% adlh berkaitan dgn masalah kegagalan OVULASI , iaitu kegagalan pengeluaran benih (ovum)
    .
    .
    Apakah tanda2 masalah telur tak matang?
    .
    💊 Period yg tak teratur & skip sampai berbulan2 ( cthya 2-3 bulan baru period)
    .
    💊Hormon yg tak seimbang ( imbalance hormone)
    .
    💊Ovarian Cyst
    .
    💊Barat badan berlebihan ( Obesiti) atau berat yg terlalu kurang
    .
    💊Kelenjar Tiroid tak berfungsi dgn baik
    .
    .
    .
    Inginkan tau cara lebih mudah dan selamat utk buang semua tanda2 telur tak matang ni? .
    www.wasap.my/60186607622/listra .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #sihatsuburmenawan
    #telurtakmatang
    #ovum

    3 0 26 April, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    7 0 23 April, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    11 0 23 April, 2019
    Alhamdulillah .. Syukur tak terkata bila dapat sharing mcm nie ..
Lagi seronok dapat #BABY #BUMP #FURMON🤗
.
.
"alhmdulillah.. Penantian 7thun dh, bru 1 botol jue guna.. Jue kn ambl yg 1 set suami istri.. Mslh senggugut trok & telur kurang mtng
.
Terima kasih juga sbb knl kn jue dgn furmon nie 😍😍..amin2, semoga di permudhkn"
- Julian, Sarawak-
.
Alhamdullilah penantian jadi realiti 😍 👏 
Ya Fattah (3x) Ya Bari(3x)
Ya Allah, permudahkan proses bersalin Juliana Hasan
Sama-sama kita doakan semoga urusan bersalin Jue dipermudahkan urusan oleh Allah 
Aamiin .
Siapa ada masalah telur tak matang dan senggugut?
.
Nur nak bantu 3 orang nak Ikhtiar hamil tapi ada masalah telur tak matang dan senggugut teruk?
Wssap nur terus ke www.wasap.my/601139642492/nakhamilpcos
.
#NurTRB #jomhamilbersamafurmon #senggugutteruk #sukarlekat #telurtakmatang #pcos

    Alhamdulillah .. Syukur tak terkata bila dapat sharing mcm nie ..
    Lagi seronok dapat #BABY #BUMP #FURMON🤗
    .
    .
    "alhmdulillah.. Penantian 7thun dh, bru 1 botol jue guna.. Jue kn ambl yg 1 set suami istri.. Mslh senggugut trok & telur kurang mtng
    .
    Terima kasih juga sbb knl kn jue dgn furmon nie 😍😍..amin2, semoga di permudhkn"
    - Julian, Sarawak-
    .
    Alhamdullilah penantian jadi realiti 😍 👏
    Ya Fattah (3x) Ya Bari(3x)
    Ya Allah, permudahkan proses bersalin Juliana Hasan
    Sama-sama kita doakan semoga urusan bersalin Jue dipermudahkan urusan oleh Allah
    Aamiin .
    Siapa ada masalah telur tak matang dan senggugut?
    .
    Nur nak bantu 3 orang nak Ikhtiar hamil tapi ada masalah telur tak matang dan senggugut teruk?
    Wssap nur terus ke www.wasap.my/601139642492/nakhamilpcos
    .
    #NurTRB #jomhamilbersamafurmon #senggugutteruk #sukarlekat #telurtakmatang #pcos

    6 0 22 hours ago
    Alhamdulillah .. Syukur tak terkata bila dapat sharing mcm nie ..
Lagi seronok dapat #BABY #BUMP #FURMON🤗
.
.
"alhmdulillah.. Penantian 7thun dh, bru 1 botol jue guna.. Jue kn ambl yg 1 set suami istri.. Mslh senggugut trok & telur kurang mtng
.
Terima kasih juga sbb knl kn jue dgn furmon nie 😍😍..amin2, semoga di permudhkn"
- Julian, Sarawak-
.
Alhamdullilah penantian jadi realiti 😍 👏 
Ya Fattah (3x) Ya Bari(3x)
Ya Allah, permudahkan proses bersalin Juliana Hasan
Sama-sama kita doakan semoga urusan bersalin Jue dipermudahkan urusan oleh Allah 
Aamiin .
Siapa ada masalah telur tak matang dan senggugut?
.
Yani nak bantu 3 orang nak Ikhtiar hamil tapi ada masalah telur tak matang dan senggugut teruk?
Wssap yani terus ke www.wasap.my/60136400598/nakhamilpcos
.
#senggugutteruk #sukarlekat #telurtakmatang #pcos

    Alhamdulillah .. Syukur tak terkata bila dapat sharing mcm nie ..
    Lagi seronok dapat #BABY #BUMP #FURMON🤗
    .
    .
    "alhmdulillah.. Penantian 7thun dh, bru 1 botol jue guna.. Jue kn ambl yg 1 set suami istri.. Mslh senggugut trok & telur kurang mtng
    .
    Terima kasih juga sbb knl kn jue dgn furmon nie 😍😍..amin2, semoga di permudhkn"
    - Julian, Sarawak-
    .
    Alhamdullilah penantian jadi realiti 😍 👏
    Ya Fattah (3x) Ya Bari(3x)
    Ya Allah, permudahkan proses bersalin Juliana Hasan
    Sama-sama kita doakan semoga urusan bersalin Jue dipermudahkan urusan oleh Allah
    Aamiin .
    Siapa ada masalah telur tak matang dan senggugut?
    .
    Yani nak bantu 3 orang nak Ikhtiar hamil tapi ada masalah telur tak matang dan senggugut teruk?
    Wssap yani terus ke www.wasap.my/60136400598/nakhamilpcos
    .
    #senggugutteruk #sukarlekat #telurtakmatang #pcos

    6 1 23 December, 2018
    SET SUAMI ISTERI DAN ZINC ‼️
.
A) Fungsi Furmon Untuk wanita: ❤
--> Sukar HAMIL
--> Sengugut
--> Keputihan
--> Kitaran HAID tak TERATUR
--> Rahim Tak KUAT
--> Cyst, Fibroid, Endometriosis, pcos
--> Hormon tak stabil
--> Tiub Sumbat
--> Tingkatkan Kesuburan .
.
🚺FURMON bahan utama adalah KELADI LIAR berfungsi sebagai penggalak dan penstabil hormon dalam badan yang dapat bertukar menjadi hormon progesterone yang mampu meningkatkan kesuburan, mengatasi sengugut, period tak teratur, rahim tak kuat semua masalah berkaitan hormon anda.. wallualahu.. ...
😎 FUNGSI Lotion IE: 👍
🚹LOTION IE sesuai utk membantu : --> Benih dari suami tidak kuat.
--> Mempunyai masalah dalam melakukan hubungan
--> Senjata sulitnya tidak berfungsi dengan baik
--> Menambahkan sperma
--> Menambah tenaga dan keupayaan seksual
--> melancarkan peredaran darah (suami isteri) .
👉 Zinc Plus - isteri : membantu matangkan telur
- suami : menghasilkan sperma berkualiti dalam kuantiti yang banyak.
.
.
Cepat grab promo terlampau berbaloi.. 😀
📲Whatsapp 0122744367 (kakJa )
Atau terus klik link dibawah 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60122744367/setLengkapSuamiIsteri
.
.
#furmon #furmonHQ #furmonputrajaya #promosi #promosifurmon #codputrajaya #codkajang #codbangi #codnilai #senggugut #telurtakmatang #tiubtersumbat #seremban #seriiskandar #manjung #mantin #kotakinabalu #kotatinggi #kuching #labuan #penang #periodtakstabil #putrajaya #cyberjaya #kualalumpur #kemaman #kotabharu #paka #seberangperai

    SET SUAMI ISTERI DAN ZINC ‼️
    .
    A) Fungsi Furmon Untuk wanita: ❤
    --> Sukar HAMIL
    --> Sengugut
    --> Keputihan
    --> Kitaran HAID tak TERATUR
    --> Rahim Tak KUAT
    --> Cyst, Fibroid, Endometriosis, pcos
    --> Hormon tak stabil
    --> Tiub Sumbat
    --> Tingkatkan Kesuburan .
    .
    🚺FURMON bahan utama adalah KELADI LIAR berfungsi sebagai penggalak dan penstabil hormon dalam badan yang dapat bertukar menjadi hormon progesterone yang mampu meningkatkan kesuburan, mengatasi sengugut, period tak teratur, rahim tak kuat semua masalah berkaitan hormon anda.. wallualahu.. ...
    😎 FUNGSI Lotion IE: 👍
    🚹LOTION IE sesuai utk membantu : --> Benih dari suami tidak kuat.
    --> Mempunyai masalah dalam melakukan hubungan
    --> Senjata sulitnya tidak berfungsi dengan baik
    --> Menambahkan sperma
    --> Menambah tenaga dan keupayaan seksual
    --> melancarkan peredaran darah (suami isteri) .
    👉 Zinc Plus - isteri : membantu matangkan telur
    - suami : menghasilkan sperma berkualiti dalam kuantiti yang banyak.
    .
    .
    Cepat grab promo terlampau berbaloi.. 😀
    📲Whatsapp 0122744367 (kakJa )
    Atau terus klik link dibawah 👇🏻👇🏻👇🏻
    www.wasap.my/60122744367/setLengkapSuamiIsteri
    .
    .
    #furmon #furmonHQ #furmonputrajaya #promosi #promosifurmon #codputrajaya #codkajang #codbangi #codnilai #senggugut #telurtakmatang #tiubtersumbat #seremban #seriiskandar #manjung #mantin #kotakinabalu #kotatinggi #kuching #labuan #penang #periodtakstabil #putrajaya #cyberjaya #kualalumpur #kemaman #kotabharu #paka #seberangperai

    6 1 1 November, 2018
    Khas Buat Mereka Yang masih baru dengan FURMON...
.
Masih tak tahu apa itu FURMON..
Bagaimana sapu sapu je boleh hamil..??
Pening nak tahu pasal FURMON tapi malu nak whatsapp kakak..
he..he...
.
Baca slow slow ya..
.
.
FURMON ialah sejenis krim sapuan yang diperbuat daripada bahan semulajadi tanpa kesan
sampingan. Cuma sapu 3kali sehari 3 jari bawah pusat. Ia berfungsi sebagai penggalak dan penstabil hormon dalam badan yang dapat bertukar menjadi hormon progesterone yang mampu meningkatkan kesuburan, mengatasi sengugut, period tak teratur, rahim tak kuat dan lain2.
.
Krim FURMON mengandungi bahan AKTIF seperti Estrak Keladi Liar iaitu tumbuhan yang banyak didapati di AMERIKA UTARA. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormon progesteron apabila berada dalam tubuh manusia.
.
Estrak KELADI LIAR telah banyak digunakan oleh puak orang Asli Amerika untuk membantu wanita melegakan senggugut, dan meredakan masalah berkaitan dengan menopause. Malah ia jugak digunakan untuk rawatan kesuburan.
.
Hormon Progesterone yang dibekalkan dalam FURMON dapat membantu mereka yang mengalami ketidaksuburan dan membantu mereka yang sering keguguran di awal kehamilan.
.
.
.
FURMON MEMBANTU DENGAN 4 LANGKAH
.
1. Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.
.
2. Meningkatkan Kesuburan 
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.
.
3. Menguatkan Rahim 
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.
.
4. Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    Khas Buat Mereka Yang masih baru dengan FURMON...
    .
    Masih tak tahu apa itu FURMON..
    Bagaimana sapu sapu je boleh hamil..??
    Pening nak tahu pasal FURMON tapi malu nak whatsapp kakak..
    he..he...
    .
    Baca slow slow ya..
    .
    .
    FURMON ialah sejenis krim sapuan yang diperbuat daripada bahan semulajadi tanpa kesan
    sampingan. Cuma sapu 3kali sehari 3 jari bawah pusat. Ia berfungsi sebagai penggalak dan penstabil hormon dalam badan yang dapat bertukar menjadi hormon progesterone yang mampu meningkatkan kesuburan, mengatasi sengugut, period tak teratur, rahim tak kuat dan lain2.
    .
    Krim FURMON mengandungi bahan AKTIF seperti Estrak Keladi Liar iaitu tumbuhan yang banyak didapati di AMERIKA UTARA. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormon progesteron apabila berada dalam tubuh manusia.
    .
    Estrak KELADI LIAR telah banyak digunakan oleh puak orang Asli Amerika untuk membantu wanita melegakan senggugut, dan meredakan masalah berkaitan dengan menopause. Malah ia jugak digunakan untuk rawatan kesuburan.
    .
    Hormon Progesterone yang dibekalkan dalam FURMON dapat membantu mereka yang mengalami ketidaksuburan dan membantu mereka yang sering keguguran di awal kehamilan.
    .
    .
    .
    FURMON MEMBANTU DENGAN 4 LANGKAH
    .
    1. Pencucian / Pembersihan
    Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.
    .
    2. Meningkatkan Kesuburan
    Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.
    .
    3. Menguatkan Rahim
    Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.
    .
    4. Membantu Nyahtoksin
    Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
    .
    📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    35 1 25 October, 2018

    21 1 25 October, 2018
    Assalamualaikum☺
.
.
Miya nak update 2 testimoni terbaru.
.
.
1⃣ FURMON
. ~ Telur tak matang ~ Period tak stabil ~ Berjaya hamil
.
.
2⃣ FURMON
. ~ keguguran ~ susah lekat ~ Berjaya hamil
.
.
.
Period tak stabil?
Puas ikhtiar tapi masih tak berhasil.
Jom ikhtiar dgn Krim Furmon kami.
.
📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809
📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    Assalamualaikum☺
    .
    .
    Miya nak update 2 testimoni terbaru.
    .
    .
    1⃣ FURMON
    . ~ Telur tak matang ~ Period tak stabil ~ Berjaya hamil
    .
    .
    2⃣ FURMON
    . ~ keguguran ~ susah lekat ~ Berjaya hamil
    .
    .
    .
    Period tak stabil?
    Puas ikhtiar tapi masih tak berhasil.
    Jom ikhtiar dgn Krim Furmon kami.
    .
    📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809
    📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    136 7 29 September, 2018
    Assalamualaikum☺
.
Miya nak update 2 testimoni terbaru.
.
.
1⃣ FURMON
. ~ Telur tak matang ~ Period tak stabil ~ Berjaya hamil
.
.
2⃣ FURMON
. ~ keguguran ~ susah lekat ~ Berjaya hamil
.
.
.
Period tak teratur?
Belum ade penyelesaian?
Miya boleh bantu anda.
.
📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809
📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    Assalamualaikum☺
    .
    Miya nak update 2 testimoni terbaru.
    .
    .
    1⃣ FURMON
    . ~ Telur tak matang ~ Period tak stabil ~ Berjaya hamil
    .
    .
    2⃣ FURMON
    . ~ keguguran ~ susah lekat ~ Berjaya hamil
    .
    .
    .
    Period tak teratur?
    Belum ade penyelesaian?
    Miya boleh bantu anda.
    .
    📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809
    📲Whatsapp Miya ke 017.348 8809

    53 1 29 September, 2018
    Awak dalam kategori yng mana yea ??
anda mengalami situasi dibawah 😘
.
[✔] Dah kawin bertahun-tahun, tapi masih tiada zuriat. Nak kata mandul, tak juga.
.
[✔] Dah jumpa Doktor, doktor Melayu, Doktor India, Doktor Omputih, tapi hasilnya masih kosong?
.
[✔] Dah buat pembedahan berkali-kali tapi hasilnya juga zero
.
[✔] Dah buat IUI , IVF juga tapi masih gagal. Malah ada ketumbuhan pula. .
[✔] Baru kawen tak sampai setahun tapi tak tahan telinga orang asik tanya.Dah lekat?
.
SET HAMIL FURMON & IE LOTION TERBUKTI membantu CEPAT HAMIL! ❤ FUNGSI FURMON ❤

sesuai utk Isteri yg : --> INGIN HAMIL (tingkatkan kesuburan)
--> SEDANG HAMIL (kuatkan rahim & kurangkan risiko)
--> DALAM PANTANG (bantu tingkatkan Kualiti & kuantiti Susu) .
Masalah Wanita yg:
--> Sukar HAMIL
--> Sengugut
--> Keputihan
--> Kitaran HAID tak TERATUR
--> Rahim Tak KUAT
--> Cyst, Fibroid, Endometriosis, pcos
--> Hormon tak stabil
.
❤ FUNGSI Lotion IE ❤ 
LOTION IE sesuai utk membantu : --> Benih dari suami tidak kuat.
--> Mempunyai masalah dalam melakukan hubungan
--> Senjata sulitnya tidak berfungsi dengan baik
--> Menambahkan sperma
--> Menambah tenaga dan keupayaan seksual
.
.
Cepat2 grab ..
Whatsapp ke 0122744367 ( kakJa )

Atau terus tekan link ↘️↘️
www.wasap.my/60122744367/inginHamil
.
.
#furmon #ikhtiarhamil #pcos #cyst #senggugut #periodtakteratur #furmonHQ #promosi #telurtakmatang #codputrajaya #codbangi #codnilai #codkajang #seremban #kualalumpur #kuantan #kotakinabalu #labuan #kuching #melaka #alorstar #alamanda #putrajaya #sepang #berpantang #bazarpaknil #penang #seberangjaya #bangi #bandarseriputra

    Awak dalam kategori yng mana yea ??
    anda mengalami situasi dibawah 😘
    .
    [✔] Dah kawin bertahun-tahun, tapi masih tiada zuriat. Nak kata mandul, tak juga.
    .
    [✔] Dah jumpa Doktor, doktor Melayu, Doktor India, Doktor Omputih, tapi hasilnya masih kosong?
    .
    [✔] Dah buat pembedahan berkali-kali tapi hasilnya juga zero
    .
    [✔] Dah buat IUI , IVF juga tapi masih gagal. Malah ada ketumbuhan pula. .
    [✔] Baru kawen tak sampai setahun tapi tak tahan telinga orang asik tanya.Dah lekat?
    .
    SET HAMIL FURMON & IE LOTION TERBUKTI membantu CEPAT HAMIL! ❤ FUNGSI FURMON ❤

    sesuai utk Isteri yg : --> INGIN HAMIL (tingkatkan kesuburan)
    --> SEDANG HAMIL (kuatkan rahim & kurangkan risiko)
    --> DALAM PANTANG (bantu tingkatkan Kualiti & kuantiti Susu) .
    Masalah Wanita yg:
    --> Sukar HAMIL
    --> Sengugut
    --> Keputihan
    --> Kitaran HAID tak TERATUR
    --> Rahim Tak KUAT
    --> Cyst, Fibroid, Endometriosis, pcos
    --> Hormon tak stabil
    .
    ❤ FUNGSI Lotion IE ❤
    LOTION IE sesuai utk membantu : --> Benih dari suami tidak kuat.
    --> Mempunyai masalah dalam melakukan hubungan
    --> Senjata sulitnya tidak berfungsi dengan baik
    --> Menambahkan sperma
    --> Menambah tenaga dan keupayaan seksual
    .
    .
    Cepat2 grab ..
    Whatsapp ke 0122744367 ( kakJa )

    Atau terus tekan link ↘️↘️
    www.wasap.my/60122744367/inginHamil
    .
    .
    #furmon #ikhtiarhamil #pcos #cyst #senggugut #periodtakteratur #furmonHQ #promosi #telurtakmatang #codputrajaya #codbangi #codnilai #codkajang #seremban #kualalumpur #kuantan #kotakinabalu #labuan #kuching #melaka #alorstar #alamanda #putrajaya #sepang #berpantang #bazarpaknil #penang #seberangjaya #bangi #bandarseriputra

    11 0 27 September, 2018
    SHARING SCAN BABY FURMON : PERNAH KEGUGURAN & PCOS ❤️
.
.
“Salam...Nie pic scn n buku pink yg janji dkt fb 😘 La dah 24 weeks 4 day... ada tp botoi furmon tgai dlm keta tgk petg nant husbnd blk kija sy snap...tp pic furmon dgn upt ada simpn rasanya.

Nie scn masa 5buln dh .. Nie pulk scn ms dkt 3 buln Sekrg dh dkt 7 buln.... Scn 4d klu sempat buat nnt sy share lain Inn sha Allah... 😉 Due ikot lmp 23.12... Klu ikut scn awai cikit ja.. Belum LG.. Ari 2 scn 4x dh tp bby x nk tunjuk... 2 ingt klu sempat next week nk buat scn 4d... 26.9 ada scn doc LG... Klu bby x nk tunjuk jugk Redo ja la😅 E3 la.. Hope next scn bby tunjuk😅.. Xmau jugk kena tgu bby kuar la nnt😅.. Sory ye lmbt bg pic “ - Fatzilah , Kedah -
.
.
Alhamdulillah ini anak kedua tapi kandungan ke-5 .. before nie pernah keguguran dan ada pcos .. anak sulung dulu pun ikhtiar furmon sampai 10 botol ☺️😘 Syukur alhamdulillah
Moga kandungan sihat sampai melahirkan nnti . Aamiin 😊
.
.
Pernah keguguran.. PCOS..?? Nk ikhtiar mudah hamil ?
Whatsapp terus link dibawah ↘️↘️
📲www.wasap.my/60122744367/nakhamil
📲www.wasap.my/60122744367/nakhamil
.
.
#furmon #furmonputrajaya #furmonbangi #FurmonNilai #codbangi #codputrajaya #codkajang #codnilai #kualalumpur #kuantan #pcos #periodtakteratur #telurtakmatang #bandarseriputra #melaka #muar #sarawak #kajang #klcc #alamanda #ttcsingapura #ttccommnity #ivf #iui

    SHARING SCAN BABY FURMON : PERNAH KEGUGURAN & PCOS ❤️
    .
    .
    “Salam...Nie pic scn n buku pink yg janji dkt fb 😘 La dah 24 weeks 4 day... ada tp botoi furmon tgai dlm keta tgk petg nant husbnd blk kija sy snap...tp pic furmon dgn upt ada simpn rasanya.

    Nie scn masa 5buln dh .. Nie pulk scn ms dkt 3 buln Sekrg dh dkt 7 buln.... Scn 4d klu sempat buat nnt sy share lain Inn sha Allah... 😉 Due ikot lmp 23.12... Klu ikut scn awai cikit ja.. Belum LG.. Ari 2 scn 4x dh tp bby x nk tunjuk... 2 ingt klu sempat next week nk buat scn 4d... 26.9 ada scn doc LG... Klu bby x nk tunjuk jugk Redo ja la😅 E3 la.. Hope next scn bby tunjuk😅.. Xmau jugk kena tgu bby kuar la nnt😅.. Sory ye lmbt bg pic “ - Fatzilah , Kedah -
    .
    .
    Alhamdulillah ini anak kedua tapi kandungan ke-5 .. before nie pernah keguguran dan ada pcos .. anak sulung dulu pun ikhtiar furmon sampai 10 botol ☺️😘 Syukur alhamdulillah
    Moga kandungan sihat sampai melahirkan nnti . Aamiin 😊
    .
    .
    Pernah keguguran.. PCOS..?? Nk ikhtiar mudah hamil ?
    Whatsapp terus link dibawah ↘️↘️
    📲www.wasap.my/60122744367/nakhamil
    📲www.wasap.my/60122744367/nakhamil
    .
    .
    #furmon #furmonputrajaya #furmonbangi #FurmonNilai #codbangi #codputrajaya #codkajang #codnilai #kualalumpur #kuantan #pcos #periodtakteratur #telurtakmatang #bandarseriputra #melaka #muar #sarawak #kajang #klcc #alamanda #ttcsingapura #ttccommnity #ivf #iui

    14 1 22 September, 2018

Top #telurtakmatang posts

    " DOKTER CAKAP TELUR TAK MATANG ! TAPI IKHTIAR LISTRA SEBOTOL.. AKHIRNYA BERBADAN DUA KAK !! "
...
.
.
Siapa sangka kan rezeki Allah dtg tak diduga.. sdgkan pd awalnye dokter bagitau listralover ni ada masalah telur tak matang dan susah utk hamil !
.
Namun.. dia tak give up utk usaha.. Akhirnya lepas amalkan Listra sebotol jer.. dia berjaya hamil ! Alhamdulillah !
.
.
Yakinlah ! Setiap penyakit yg Allah turunkan pasti dgn penawarnya.. !
.
.
Korg ada problem serupa dgn listra lover nii? Telur tak matang ? atau ada masalah kesuburan lain tpi tak tau nak refer kat saper slain doktor ? Meh komen ' tolong saya ' nnti kak eaisyah bantu korg ttc dgn selamat dan mudah. Insya-Allah !
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan
#sihatsuburmenawan
#doakankamihamil
#telurtakmatang
#misirayaberbadandua

    " DOKTER CAKAP TELUR TAK MATANG ! TAPI IKHTIAR LISTRA SEBOTOL.. AKHIRNYA BERBADAN DUA KAK !! "
    ...
    .
    .
    Siapa sangka kan rezeki Allah dtg tak diduga.. sdgkan pd awalnye dokter bagitau listralover ni ada masalah telur tak matang dan susah utk hamil !
    .
    Namun.. dia tak give up utk usaha.. Akhirnya lepas amalkan Listra sebotol jer.. dia berjaya hamil ! Alhamdulillah !
    .
    .
    Yakinlah ! Setiap penyakit yg Allah turunkan pasti dgn penawarnya.. !
    .
    .
    Korg ada problem serupa dgn listra lover nii? Telur tak matang ? atau ada masalah kesuburan lain tpi tak tau nak refer kat saper slain doktor ? Meh komen ' tolong saya ' nnti kak eaisyah bantu korg ttc dgn selamat dan mudah. Insya-Allah !
    .
    .
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #sihatsuburmenawan
    #doakankamihamil
    #telurtakmatang
    #misirayaberbadandua

    5 0 4 July, 2018
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    11 0 23 April, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    7 0 23 April, 2019
    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
...
.
.
Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
.
Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
.
Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
.
😱. MASALAH HORMON
.
😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
.
😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
.
😱. PARUT OVARI
.
.
.
Jika kak eaisyah nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak eaisyah skrg ! kak eaisyah akan ttc korg caranya !
.
📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
.
.
P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#sihatsuburmenawan 
#doakankamihamil
#telurtakmatang
#misirayaberbadandua

    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
    ...
    .
    .
    Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
    Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
    .
    Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
    .
    Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
    .
    😱. MASALAH HORMON
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
    .
    😱. PARUT OVARI
    .
    .
    .
    Jika kak eaisyah nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak eaisyah skrg ! kak eaisyah akan ttc korg caranya !
    .
    📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164440800/telurtakmatang
    .
    .
    P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
    .
    .
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #sihatsuburmenawan
    #doakankamihamil
    #telurtakmatang
    #misirayaberbadandua

    6 0 4 July, 2018
    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
...
.
.
🗣 Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
🗣 Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
.
🗣 Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
.
Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
.
😱. MASALAH HORMON
.
😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
.
😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
.
😱. PARUT OVARI
.
.
.
Jika kak nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak skrg ! kak  akan ttc korg caranya !
.
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
.
.
P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#sihatsuburmenawan 
#doakankamihamil
#telurtakmatang
#rayaberbadandua

    " RUPANYA INI PUNCA TELUR TAK MATANG YG BUAT TANDA TANYA KENAPA SUSAH NAK HAMIL !!"
    ...
    .
    .
    🗣 Semua wanita dilahirkan dengan berjuta sel telur yg belum matang (folikel) tersimpan di dalam ovari mereka. Selepas akil baligh.. kitaran ovulasi bermula. .
    🗣 Setiap bulan.. akan ada beberapa telur yg mula matang.. dan bila ovulasi semakin hampir, hanya satu telur yang betul-betul matang akan dilepaskan oleh ovari supaya ia boleh melalui tiub fallopio untuk disenyawakan.
    .
    🗣 Bila wanita mempunyai masalah telur tak matang.. ovulasi jarang berlaku. Jadi.. bagi wanita yg mengalami masalah ini, biasanya mereka mempunyai kitaran haid yg tak teratur. Ada yg mungkin 2-3 bulan sekali datang haid atau tiada haid langsung.
    .
    Berikut antara punca terjadinya masalah telur tidak matang:
    .
    😱. MASALAH HORMON
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI HYPOTHALAMUS
    .
    😱. GANGGUAN FUNGSI KELENJAR PITUITARI
    .
    😱. PARUT OVARI
    .
    .
    .
    Jika kak nk tolong korg ikhtiar buang masalah telur tak matang ni.. ada yg nak tau ?? meh wasap kak skrg ! kak akan ttc korg caranya !
    .
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    📲 http://www.wasap.my/+60164811421/telurtakmatang
    .
    .
    P.s : Ingat ! Selagi kita ada rahim yg sihat.. Kita pasti boleh hamil ! Insya-Allah ~
    .
    .
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #sihatsuburmenawan
    #doakankamihamil
    #telurtakmatang
    #rayaberbadandua

    4 0 30 May, 2019