#tempahandessert Instagram Photos & Videos

tempahandessert - 647 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #tempahandessert and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
44 hours
Average like
10.2
Average comment
0.4
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Tempahan dadih
#tempahandessert #dadih #sagugulamelaka #perlis #murah
10 0 24 November, 2019

Nin dia cerita malam tadi, alhamdulillah banyak direct order untuk cuti weekend ni..ada yang order saja-saja nak makan, ada yg reunion nak bawa untuk kawan-kawan, ada yang order untuk event office 🍮..terima kasih atas sokongan anda semua 💞tanpa anda siapalah kami 😘 selamat menjamu selera ya 🍛🍲🥗.. #tempahandessert #tempahankaramel #tempahanpuding #terimakasihsemua❤️ #weekend #order #event #aqiqah #potluck #tahlil #doaselamat

Nin dia cerita malam tadi, alhamdulillah banyak direct order untuk cuti weekend ni..ada yang order saja-saja nak makan, ada yg reunion nak bawa untuk kawan-kawan, ada yang order untuk event office 🍮..terima kasih atas sokongan anda semua 💞tanpa anda siapalah kami 😘 selamat menjamu selera ya 🍛🍲🥗.. #tempahandessert #tempahankaramel #tempahanpuding #terimakasihsemua❤️ #weekend #order #event #aqiqah #potluck #tahlil #doaselamat
17 2 16 November, 2019

Salam Khamis semua..semua sihat??heehee..minta maaf ya pada retail partner yang kami tak sempat nak restock, kami akan cuba sebaik mungkin untuk bagi bekalan secukupkan pada semua okay..💖💖💖 terima kasih support kami ya..alhamdulillah

#alhamdulillah #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #tempahanpuding #katering #viral #doaselamat #potluck #party #merecik #terimakasihsemua❤️ #terimakasihallah

Salam Khamis semua..semua sihat??heehee..minta maaf ya pada retail partner yang kami tak sempat nak restock, kami akan cuba sebaik mungkin untuk bagi bekalan secukupkan pada semua okay..💖💖💖 terima kasih support kami ya..alhamdulillah

#alhamdulillah #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #tempahanpuding #katering #viral #doaselamat #potluck #party #merecik #terimakasihsemua❤️ #terimakasihallah
15 0 14 November, 2019

Assalamualaikum..Good Morning and Happy Monday gaiss..di pagi yang kena kerja ni, jangan murung-murung hokey, jangan nak serius-serius sangat, kita muda lagi 😤..work smart, happy-happy, ketawa-ketawa sikit dengan kawan meja sebelah, curi sip sikit air kopi dia 😂😂.. nanti dah tua, kita serius sama-sama okay..🤽🏊🏂🏄🤺 oooh, lunch jangan lupa makan puding caramel kami 😎

#saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #selamatpagi #dunia #tahlil #doaselamat #birthday #katering #danlainlainlagi

Assalamualaikum..Good Morning  and Happy Monday gaiss..di pagi yang kena kerja ni, jangan murung-murung hokey, jangan nak serius-serius sangat, kita muda lagi 😤..work smart, happy-happy, ketawa-ketawa sikit dengan kawan meja sebelah, curi  sip sikit air kopi dia 😂😂.. nanti dah tua, kita serius sama-sama okay..🤽🏊🏂🏄🤺 oooh, lunch jangan lupa makan puding caramel kami 😎

#saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #selamatpagi #dunia #tahlil #doaselamat #birthday #katering  #danlainlainlagi
6 0 11 November, 2019

Salam Jumaat semua. moga yang baik-baik sahaja untuk anda semua ya. Esok cuti. Woohooo! 🌾🌾🌾🌾🌾 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #viral #doaselamat #tahlil #potluck #danlainlainlagi

Salam Jumaat semua. moga yang baik-baik sahaja untuk anda semua ya. Esok cuti. Woohooo! 🌾🌾🌾🌾🌾 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #viral #doaselamat #tahlil #potluck #danlainlainlagi
11 0 8 November, 2019

PROMOSI SUPERBRAND
Bermula 6 Nov sampai 15 Nov 2019..
.
Rugi x grab korang.. bukan selalu nak dapat ni 😉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai, Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert

PROMOSI SUPERBRAND
Bermula 6 Nov sampai 15 Nov 2019..
.
Rugi x grab korang.. bukan selalu nak dapat ni 😉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai, Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert
4 0 6 hours ago

Jalan production banyak-banyak ni untuk siapa?nak hantar mana? betul ke sedap? ok, jom tgk posting 🍮 @saudagar_caramel yang ada, mungkin lebih jelas kat mana ada dan sedap tak..ekekeke..salam tengahari, jangan lupa makan lunch okeh 🍛🍲🥗 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #tahlil #birthday #potluck #foodporn #viral

Jalan production banyak-banyak ni untuk siapa?nak hantar mana? betul ke sedap? ok, jom tgk posting 🍮 @saudagar_caramel yang ada, mungkin lebih jelas kat mana ada dan sedap tak..ekekeke..salam tengahari, jangan lupa makan lunch okeh 🍛🍲🥗 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #tahlil #birthday #potluck #foodporn #viral
23 1 7 November, 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Alhamdulillah, tak cerita banyak, semua caramel yg kami stok di retail partner cukup masa je licin..hehehe, syukur..semua happy 💞💞 #tempahandessert #tempahankaramel #saudagarcaramel #katering #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #party

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Alhamdulillah, tak cerita banyak, semua caramel yg kami stok di retail partner cukup masa je licin..hehehe, syukur..semua happy 💞💞 #tempahandessert #tempahankaramel #saudagarcaramel #katering #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #party
10 0 6 November, 2019

Lepas delivery kat Tadika Nur Cemerlang pagi tadi terus lajak hantar Hantaran Tunang ni kat Taman Tun Sardon
.
Cantik kan hantaran ni...dah ramai berkenan hantaran ni tau...
.
www.wasap.my/60175272643
.
#KamiJualMurah #KamiJualKek #KekPenang #PenangBakery #KedaiKekPenang #SayaJual #TempahanKek #TempahanDessert #TempahanCookies #SayaJualOnline #Bazaar #BazaarOnline #HantaranTunang #HantaranKahwin #Hantaran #HantaranKD

Lepas delivery kat Tadika Nur Cemerlang pagi tadi terus lajak hantar Hantaran Tunang ni kat Taman Tun Sardon
.
Cantik kan hantaran ni...dah ramai berkenan hantaran ni tau...
.
www.wasap.my/60175272643
.
#KamiJualMurah #KamiJualKek #KekPenang #PenangBakery #KedaiKekPenang #SayaJual #TempahanKek #TempahanDessert #TempahanCookies #SayaJualOnline #Bazaar #BazaarOnline #HantaranTunang #HantaranKahwin #Hantaran #HantaranKD
7 0 6 November, 2019

Selamat hari rabu semua. Dalam kesibukan, janganlah kita lupa untuk beribadat, kerana ibadat memudahkan hidup kita.

#saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #desserts #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #katering

Selamat hari rabu semua. Dalam kesibukan, janganlah kita lupa untuk beribadat, kerana ibadat memudahkan hidup kita.

#saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #desserts #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #katering
15 0 6 November, 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Salam puding caramel.Salam Saudagar Caramel. 😘😘😘 #saudagarcaramel #pudingcaramel #desserts #tempahankaramel #tempahandessert #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #katering

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Salam puding caramel.Salam Saudagar Caramel. 😘😘😘 #saudagarcaramel #pudingcaramel #desserts #tempahankaramel #tempahandessert #doaselamat #tahlil #birthday #potluck #katering
21 0 5 November, 2019

Salam puding semua 😄 terima kasih atas feedback yang ringkas tapi padat 💞 jangan tanya lah kenapa kawan2 dia berebut, sbb sedangkan girlpren pon org boleh berebut, inikan puding caramel @saudagar_caramel 😂😂 terima kasih support kami..lainkali meh order lagi..😘 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #katering #potluck #doaselamat #doorgift #terbaik #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️

Salam puding semua 😄 terima kasih atas feedback yang ringkas tapi padat 💞 jangan tanya lah kenapa kawan2 dia berebut, sbb sedangkan girlpren pon org boleh berebut, inikan puding caramel @saudagar_caramel 😂😂 terima kasih support kami..lainkali meh order lagi..😘 #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #katering #potluck #doaselamat #doorgift #terbaik #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️
13 0 2 November, 2019

Hi semua..pada hari jumaat yang mulia ni, kami @saudagar_caramel nak buat confession, biar semua orang tau, tak guna kita berteka-teki dan ragu-ragu lagi..apa yang kami nak beritahu adalah.. 1. KAMI CUCI TELUR.
2. TELUR KAMI CUCI.

Jadi bagi yang tertanya -tanya, sekarang sudah jelas lagi bersuluh 😆 kebersihan dalam penyediaan memang kami utamakan ya.

Sekian confession untuk hari ini.

#saudagarcaramel #pudingcaramel #caramel #tempahandessert #tempahankaramel #tahlil #harijadi #doaselamat #katering

Hi semua..pada hari jumaat yang mulia ni, kami @saudagar_caramel nak buat confession, biar semua orang tau, tak guna kita berteka-teki dan  ragu-ragu lagi..apa yang kami nak beritahu adalah.. 1. KAMI CUCI TELUR.
2. TELUR KAMI CUCI.

Jadi bagi yang tertanya -tanya, sekarang sudah jelas lagi bersuluh 😆 kebersihan dalam penyediaan memang kami utamakan ya.

Sekian confession untuk hari ini.

#saudagarcaramel #pudingcaramel #caramel #tempahandessert #tempahankaramel #tahlil #harijadi #doaselamat #katering
19 1 1 November, 2019

salam khamis..bila testimoni makan datang dari customer lelaki, macam liquid vape dah review puding caramel kami 😂😂 anyway bro, thanks support kami, nak lagi roger okayy, laju2 kami hantar 🏎️☄️ #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #katering #saudagarcaramel #tahlil #birthday #doaselamat #potluck

salam khamis..bila testimoni makan datang dari customer lelaki, macam liquid vape dah review puding caramel kami 😂😂 anyway bro, thanks support kami, nak lagi roger okayy, laju2 kami hantar 🏎️☄️ #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #katering #saudagarcaramel #tahlil #birthday #doaselamat #potluck
10 0 31 October, 2019

Alhamdulillah..kalau sedap2 tu bagitau orang ya, biar ramai orang order..tak sedap meh bagitau kami 😆 boleh kami buat pembaikan kat mana-mana terkurang tu okay.. #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #terimakasihallah #tahlil #aqiqah #doaselamat #harijadi #potluck katering

Alhamdulillah..kalau sedap2 tu bagitau orang ya, biar ramai orang order..tak sedap meh bagitau kami 😆 boleh kami buat pembaikan kat mana-mana terkurang tu okay.. #saudagarcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #terimakasihallah #tahlil #aqiqah  #doaselamat #harijadi #potluck katering
9 0 30 October, 2019

Alhamdulillah..terima kasih order kak, walaupun last minit..terima kasih menunggu kami delivery, sbb jalan jem orang raya..hehehe..walau apapun, teruskan sokong kami ye 😍😍 #saudagarcaramel #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #tahlil #harijadi #doaselamat

Alhamdulillah..terima kasih order kak, walaupun last minit..terima kasih menunggu kami delivery, sbb jalan jem orang raya..hehehe..walau apapun, teruskan sokong kami ye 😍😍 #saudagarcaramel #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #katering #tahlil #harijadi #doaselamat
9 0 29 October, 2019

Kerana dia akan mengucapkan selamat tinggal, lepas ni dah xde dahhh.. 😫😥😥
.
Buat terakhir kali nya sehingga berjumpa lagi tahun hadapan jika Team Mamasab sanggup nak buat lah 🤣 🤣 🤣
.
Jom Cepat2 grab 💃💃💃💃
.
Harga Asal RM30
Harga PROMO RM25 🎊🎉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm

Kerana dia akan mengucapkan selamat tinggal, lepas ni dah xde dahhh.. 😫😥😥
.
Buat terakhir kali nya sehingga berjumpa lagi tahun hadapan jika Team Mamasab sanggup nak buat lah 🤣 🤣 🤣
.
Jom Cepat2 grab 💃💃💃💃
.
Harga Asal RM30
Harga PROMO RM25 🎊🎉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm
7 0 29 October, 2019

PROMO WHOOPIE PIE BYE BYE
.
Bermula 30.10.2019 dan tamat hari terakhir pickup/delivery 2.11.2019
Stok Terhad ! First Come First Serve
.
Harga Asal RM30
Harga PROMO RM25 🎊🎉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm

PROMO WHOOPIE PIE BYE  BYE
.
Bermula 30.10.2019 dan tamat hari terakhir pickup/delivery 2.11.2019
Stok Terhad ! First Come First Serve
.
Harga Asal RM30
Harga PROMO RM25 🎊🎉
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm
5 0 29 October, 2019

Hantaran Tunang top up lagi...
Laku keras sungguh Hantaran Tunang kat KD ni tau...antara vendor yang paling lama dengan KD...sejak awal KD buka, hantaran vendor Kak Ana ni memang laris dipasaran laa...
.
www.wasap.my/60175272643
.
#KamiJualMurah #KamiJualKek #KekPenang #PenangBakery #KedaiKekPenang #SayaJual #TempahanKek #TempahanDessert #TempahanCookies #SayaJualOnline #Bazaar #BazaarOnline #HantaranTunang #HantaranKahwin #Hantaran #HantaranKD

Hantaran Tunang top up lagi...
Laku keras sungguh Hantaran Tunang kat KD ni tau...antara vendor yang paling lama dengan KD...sejak awal KD buka, hantaran vendor Kak Ana ni memang laris dipasaran laa...
.
www.wasap.my/60175272643
.
#KamiJualMurah #KamiJualKek #KekPenang #PenangBakery #KedaiKekPenang #SayaJual #TempahanKek #TempahanDessert #TempahanCookies #SayaJualOnline #Bazaar #BazaarOnline #HantaranTunang #HantaranKahwin #Hantaran #HantaranKD
5 0 25 October, 2019

Alhamdulillah..ni testimoni salah satu retail partner @saudagar_caramel pada selasa lepas..tak sempat nak post haa 😆😆.. terima kasih sebab menyokong business kami ya kak.. #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #viral #doaselamat #potluck #tahlil #aqiqah #katering #birthday #party #jumaatbarakah

Alhamdulillah..ni testimoni salah satu retail partner @saudagar_caramel pada selasa lepas..tak sempat nak post haa 😆😆.. terima kasih sebab menyokong business kami ya kak.. #tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #viral #doaselamat #potluck #tahlil #aqiqah #katering #birthday #party #jumaatbarakah
14 0 25 October, 2019

Okayy..tu dia tempat-tempat baru yang anda boleh pergi untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel ya..untuk yang luar kawasan, kami minta maaf susun sepuluh jari 💞 kami akan cuba semampu mungkin untuk berada berdekatan dengan anda.

#tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #saudagarcaramel #tahlil #birthday #doaselamat #viral #katering #potluck #party #terimakasihsupporters

Okayy..tu dia tempat-tempat baru yang anda boleh pergi untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel ya..untuk yang luar kawasan, kami minta maaf susun sepuluh jari 💞 kami akan cuba semampu mungkin untuk berada berdekatan dengan anda.

#tempahandessert #tempahankaramel #pudingcaramel #saudagarcaramel #tahlil #birthday #doaselamat #viral #katering #potluck #party #terimakasihsupporters
9 2 24 October, 2019

Ni salah satu regular customer kami, dia share kerenah anak- anak dia nak caramel 😂😂😂 alhamdulillah semua suka, kami pon suka sama jadinya.. yang lain-lain di luar sana marilah cuba, nanti saya share lokasi- lokasi baru untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel ya ❤️💜🧡💙💛 #tempahandessert #tempahankaramel #terbaik #pudingcaramel #doaselamat #tahlil #harijadi #perkahwinan #doorgift #event #function #party #katering #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #viral

Ni salah satu regular customer kami, dia share kerenah anak- anak dia nak caramel 😂😂😂 alhamdulillah semua suka, kami pon suka sama jadinya.. yang lain-lain di luar sana marilah cuba, nanti saya share lokasi- lokasi baru untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel ya ❤️💜🧡💙💛 #tempahandessert #tempahankaramel #terbaik #pudingcaramel #doaselamat #tahlil #harijadi #perkahwinan #doorgift #event #function #party #katering #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #viral
13 0 24 October, 2019

Alhamdulillah production kami semakin bertambah, doakan yang indah-indah untuk @saudagar_caramel ya..hehe..kepada yang berniaga, teruskan berusaha untuk berjaya..kepada followers kami, tunggu apa lagi, yok selit tempahan anda sekarang ✌️✌️✌️ #tempahandessert #tempahankaramel #alhamdulillah #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #tahlil #doaselamat #rumahterbuka #katering #potluck #birthday

Alhamdulillah production kami semakin bertambah, doakan yang indah-indah untuk @saudagar_caramel ya..hehe..kepada yang berniaga, teruskan berusaha untuk berjaya..kepada followers kami, tunggu apa lagi, yok selit tempahan anda sekarang ✌️✌️✌️ #tempahandessert #tempahankaramel #alhamdulillah #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #tahlil #doaselamat #rumahterbuka #katering #potluck #birthday
15 1 24 October, 2019

Haaa tipu la Tak terliur uolls😍😍rasa dia lain macam👀
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh klik link di bio ok💋
.
#mamasab #mamasablovers #mamasabbakery #bakery #kek #dessert #berbaloi #pastirepeatorder #murah #sedapgiler #cakeonline #tempahancake #tempahandessert #deliveryservice

Haaa tipu la Tak terliur uolls😍😍rasa dia lain macam👀
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh klik link di bio ok💋
.
#mamasab #mamasablovers #mamasabbakery #bakery #kek #dessert #berbaloi #pastirepeatorder #murah #sedapgiler #cakeonline #tempahancake #tempahandessert #deliveryservice
4 0 19 October, 2019

Haaa tipu la Tak terliur uolls😍😍rasa dia lain macam👀
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh klik link di bio ok💋
.
#mamasab #mamasablovers #mamasabbakery #bakery #kek #dessert #berbaloi #pastirepeatorder #murah #sedapgiler #cakeonline #tempahancake #tempahandessert #deliveryservice

Haaa tipu la Tak terliur uolls😍😍rasa dia lain macam👀
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh klik link di bio ok💋
.
#mamasab #mamasablovers #mamasabbakery #bakery #kek #dessert #berbaloi #pastirepeatorder #murah #sedapgiler #cakeonline #tempahancake #tempahandessert #deliveryservice
6 0 19 October, 2019

Salam jumaat dan selamat pagi semua..stok baruuu, freshh....huwaaaaa ~~~ #saudagarcaramel #jumaatbarakah #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #terbaik #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #desserts

Salam jumaat dan selamat pagi semua..stok baruuu, freshh....huwaaaaa ~~~ #saudagarcaramel #jumaatbarakah #pudingcaramel #tempahandessert #tempahankaramel #terbaik #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #desserts
14 5 18 October, 2019

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..tudiaaa, awal minggu haritu restock banyak, hari selasa dah nak habes 😂 tapi takpa, kita tambah stock baru dah semalam..kalau di kedai habes, boleh contact kami direct untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel wokeyyy 🔥🔥🔥.. terima kasih kepada yang membeli dan menyokong perniagaan kami.. #muahciked #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #saudagarcaramel #pudingcaramel #tempahankaramel #tempahandessert #doaselamat
#tahlil #harijadi #terbaik

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..tudiaaa, awal minggu haritu restock banyak, hari selasa dah nak habes 😂 tapi takpa, kita tambah stock baru dah semalam..kalau di kedai habes, boleh contact kami direct untuk dapatkan puding caramel @saudagar_caramel wokeyyy 🔥🔥🔥.. terima kasih kepada yang membeli dan menyokong perniagaan kami.. #muahciked #terimakasihallah #terimakasihsemua❤️ #saudagarcaramel #pudingcaramel  #tempahankaramel #tempahandessert #doaselamat 
#tahlil #harijadi #terbaik
12 0 17 October, 2019

Setiap hari mama makan #nutellacheesetart ni xkan pernah jemu.. Tak sempat nak jemu 🤣
.
Sumpah favourite mamasab sgat2 dalam menu mamasab bakery
.
Tambah plak dengan Berry.. Adusss.. Masam manis lemak crunchy.. Lengkap dalam satu gigitan 🤤
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm

Setiap hari mama makan #nutellacheesetart ni xkan pernah jemu.. Tak sempat nak jemu 🤣
.
Sumpah favourite mamasab sgat2 dalam menu mamasab bakery
.
Tambah plak dengan Berry.. Adusss.. Masam manis lemak crunchy.. Lengkap dalam satu gigitan 🤤
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #deliveryfood #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kekharijadi #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #chocolatemoist
#sedaplainmaciammm
9 0 13 October, 2019

Nutella cheese cake by Mamasab Bakery
.
First layer: oreo crumble
Second layer: cheese + chocolate
Third layer : cheese
Top layer : nutella
.
Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
.
Slice Rm10
Whole Rm100
Whole berrys terabur Rm130
Whole berrys keliling Rm120
.
Mmg puas hati dgn ketebalan nya
.
Meh sapa yang hantu kek wajib try ni
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai, Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert

Nutella cheese cake by Mamasab Bakery
.
First layer: oreo crumble
Second layer: cheese + chocolate
Third layer : cheese 
Top layer : nutella
.
Sekali masuk mulut sejuta kenikmatan uolls rasa tau😍😍
.
Slice Rm10
Whole Rm100
Whole berrys terabur Rm130
Whole berrys keliling Rm120
.
Mmg puas hati dgn ketebalan nya
.
Meh sapa yang hantu kek wajib try ni
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai, Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan..
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert
8 0 11 October, 2019

DAGING KAMBING PERAP MELETOP
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Sekali order, repeat lagi 10 bekas. Wow ke Wow sangat!!
.
First time order satu bekas 1kg, sekali repeat order borong daging kambing perap 1kg 11 bekas terus🔥🔥🔥
.
Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 9 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai - Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - Rm25 ( Ikut Kawasan)
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #kambingperap #kambing #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #whoopiepie #combo #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kambingperappuashati #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #lambchops #tempahandessert

DAGING KAMBING PERAP MELETOP
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Sekali order, repeat lagi 10 bekas. Wow ke Wow sangat!!
.
First time order satu bekas 1kg, sekali repeat order borong daging kambing perap 1kg 11 bekas terus🔥🔥🔥
.
Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 9 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai - Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - Rm25 ( Ikut Kawasan)
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #kambingperap #kambing #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #whoopiepie #combo #sayajual #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #onlythebest #kambingperappuashati #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #lambchops #tempahandessert
9 0 25 September, 2019

Special buat peminat cheese cake 🍰
Kami datangkn utk anda,
Nutella cheese cake lazat,
Dgn kombinasi nutella,
Oreo crumble & cream cheese,
Mmg buat anda termimpi2. 😍😍😍
.
Nak lg ummmpp,
Kami taburkn berries segar,
Tapi AWAS ya,
Kek ni mmg tak tahan lama,
Sbb sekejap je dh habis licin. 😂😂😂
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai - Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - Rm25 (Ikut Kawasan)
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert

Special buat peminat cheese cake 🍰 
Kami datangkn utk anda, 
Nutella cheese cake lazat, 
Dgn kombinasi nutella,
Oreo crumble & cream cheese,
Mmg buat anda termimpi2. 😍😍😍
. 
Nak lg ummmpp, 
Kami taburkn berries segar, 
Tapi AWAS ya, 
Kek ni mmg tak tahan lama, 
Sbb sekejap je dh habis licin. 😂😂😂
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai - Kuantan & Johor Bharu
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - Rm25 (Ikut Kawasan)
.
#mamasabbakery #mamasabagent #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #kek #lubukkek #kekno1malaysia #desserts #dessert #combotsunami #nutellacheesecake #combo #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #nutellalove #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert
10 0 22 September, 2019

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah,
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
Hihi 😂
.
Kek ni jahat sbb bila mkn,
Korg xleh berhenti tau,
Dfcc no cheese ni,
Sesuai sgt utk hantu choc, & yg tak makan cheese. 🤗🤗🤗
.
Kami deliver terus ke rumah anda..
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - RM25 (Ikut Kawasan)
.
#devilfoodchocolatecake #dfcc #kekjahat #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #dessertismylove #mamasabbakery #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #fooddelivery #lubukkek #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #dfccnocheese #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #dfccmamasab

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah, 
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
Hihi 😂
.
Kek ni jahat sbb bila mkn, 
Korg xleh berhenti tau, 
Dfcc no cheese ni, 
Sesuai sgt utk hantu choc, & yg tak makan cheese. 🤗🤗🤗
.
Kami deliver terus ke rumah anda..
.
Jom order Sekarang whatsapp 0138023989 atau klik di bio ⤴️
.
🛵 Service Delivery disediakan setiap hari di seluruh KL - Selangor - Nilai & Kuantan
.
🚗 Special Delivery ke Utara / Selatan / Pantai Timur / Roud Tour ke seluruh Malaysia
.
* Cas delivery bergantung kepada kawasan.. Rm10 - RM25 (Ikut Kawasan)
.
#devilfoodchocolatecake #dfcc #kekjahat #mamasabwarrior #mamasablovers #sayajualdessert #dessertismylove #mamasabbakery #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #cake #cakes #fooddelivery #lubukkek #keksedap #kekpremium #kekviral #cheeselover #dfccnocheese #onlythebest #kekharijadi #mamasabbakery #tempahkek #kekdelivery #ajimaura #igreview #keksedap #tempahankek #kekhantaran #dessert #tempahandessert #dfccmamasab
6 0 21 September, 2019

Top #tempahandessert posts

Selamat Bercuti Semua🌹🌹🌹
Tempahan saat-saat akhir pagi ni...
50pcs Medium Cheese Tart Kitkat dan Berrylicious
Lama tak amik order customers ni 😊
3 minggu jugak la

#cheese #tempahancheesetart #tempahanmakanan #tempahankek #tempahandessert #put3littlekitchen #foodporn #foodpic #fooddelivery #instafamous #instafood

Selamat Bercuti Semua🌹🌹🌹
Tempahan saat-saat akhir pagi ni...
50pcs Medium Cheese Tart Kitkat dan Berrylicious
Lama tak amik order customers ni 😊
3 minggu jugak la

#cheese #tempahancheesetart #tempahanmakanan #tempahankek #tempahandessert #put3littlekitchen #foodporn #foodpic #fooddelivery #instafamous #instafood
3 0 30 July, 2019

Kek bajet atau Combo dahsyat. Berbaloi dapat rasa 4 jenis kek dalam 1 box. Boleh makan 4x uolss, pagi, tengahari, petang & malam 😜
.
Nak jadikan kek hari jadi pon bolehhh. Cuma rm40 sahaja! *tak termasuk caj delivery lagi* 😀
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636
🚘 delivery seluruh kl/selangor/kuantan
.
.
#mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabwarrior #mamasabagent #agentsabrinabakery #setapak #kerinchi #keramat #wangsamaju #deliverykek #tempahandessert #danaukota #setapakindah #fooddeliverysetapak #lembahkeramat #datokeramat #kekkeramat #keksetapak #setiawangsa #keksetiawangsa #kekkelanajaya #kekampang

Kek bajet atau Combo dahsyat. Berbaloi dapat rasa 4 jenis kek dalam 1 box. Boleh makan 4x uolss, pagi, tengahari, petang & malam 😜
.
Nak jadikan kek hari jadi pon bolehhh. Cuma rm40 sahaja! *tak termasuk caj delivery lagi* 😀
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636
🚘 delivery seluruh kl/selangor/kuantan
.
.
#mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #mamasabwarrior #mamasabagent #agentsabrinabakery #setapak #kerinchi #keramat #wangsamaju #deliverykek #tempahandessert #danaukota #setapakindah #fooddeliverysetapak #lembahkeramat #datokeramat #kekkeramat #keksetapak #setiawangsa #keksetiawangsa #kekkelanajaya #kekampang
7 0 14 August, 2019

Tempahan minggu lepas, terima kasih cik ili order dengan kami ye
Cupcake hantaran, brownies, creampuff dan pavlova 😉😉 To order whatsapp Amyra 010.2090.240
#tiniebakery #bakeryipoh #dessertipoh #ipohbake #tempahandessert #ipohawesomecity

Tempahan minggu lepas, terima kasih cik ili order dengan kami ye 
Cupcake hantaran, brownies, creampuff dan pavlova 😉😉 To order whatsapp Amyra 010.2090.240 
#tiniebakery #bakeryipoh #dessertipoh #ipohbake #tempahandessert #ipohawesomecity
29 0 26 February, 2018

Asyik mkn kek coklat je kan,
Apa kata u ols ubah selera,
Kek Pandan Gula Melaka,
Tgk kek ni teringat buah melaka kn,
Tp kt ade kek version.
😋😋😋
-----
PGM ni ada mcm2 size tau,
7", 10", 12" (dalam inci), Tgk la titisan gula melaka tu,
Tergugat iman kak love,
Klu ada depan mata skang ni. 😍😍😍
-----
Anything wasap je sis okeh,
www.wasap.my/+601139351838

#sayasukadessert
#sayajualdessert
#sayajualkambingperap
#dessertismylove
#dessertlover
#mamasabwarrior
#mamasabagent
#jalankebun
#jalanjalancarimakan
#pendudukshahalam
#pendudukjalankebun
#pencintamakanan
#bandarputeri
#bandarputera2
#johansetia
#bangsarsouth
#dessertsedap #dessertmurah #tempahandessert #tempahanmajliskahwin #pandangulamelaka

Asyik mkn kek coklat je kan,
Apa kata u ols ubah selera,
Kek Pandan Gula Melaka,
Tgk kek ni teringat buah melaka kn,
Tp kt ade kek version.
😋😋😋
-----
PGM ni ada mcm2 size tau,
7", 10", 12" (dalam inci), Tgk la titisan gula melaka tu,
Tergugat iman kak love,
Klu ada depan mata skang ni. 😍😍😍
-----
Anything wasap je sis okeh,
www.wasap.my/+601139351838

#sayasukadessert
#sayajualdessert
#sayajualkambingperap
#dessertismylove
#dessertlover
#mamasabwarrior
#mamasabagent
#jalankebun 
#jalanjalancarimakan 
#pendudukshahalam 
#pendudukjalankebun 
#pencintamakanan 
#bandarputeri 
#bandarputera2 
#johansetia
#bangsarsouth 
#dessertsedap #dessertmurah #tempahandessert #tempahanmajliskahwin #pandangulamelaka
23 2 11 September, 2019

2 set JCP, 1 box Fudgy Brownies and Mini box of JCP are ready to.pick up and restock. Oyeahhh222.. 😄😄😄 #sayajual #sayaterimatempahan #tempahandessert #dessert #kbbakers #kelantanbakers #kb #kotabharu #browniesmalaysia #brownieskelantan #japanese #japanessecreampuff #japanessecreampuffkb

2 set JCP, 1 box Fudgy Brownies and Mini box of JCP are ready to.pick up and restock. Oyeahhh222.. 😄😄😄 #sayajual #sayaterimatempahan #tempahandessert #dessert #kbbakers #kelantanbakers #kb #kotabharu #browniesmalaysia #brownieskelantan #japanese #japanessecreampuff #japanessecreampuffkb
10 3 21 September, 2015

Hai uolsss , ni semua tempahan untuk delivery pagi tadi, banyak tak ?? Pening semua staff packing dan siapkan tempahan pagi tadi untuk delivery 😅😅
.

Semua ni delivery ke miss nicole, thankyou dear miss nicole for order with us ❤😁 .

Kami beroperasi dari 9am-7pm harini 👍boleh jenguk jenguk di tinie bakery kalau teringin slice cake atau dessert 😋😍 .

#tiniebakery #bakeryipoh #dessertipoh #tempahandessert #pandangulamelakabitesize #kedaikekmelayu

Hai uolsss , ni semua tempahan untuk delivery pagi tadi, banyak tak ?? Pening semua staff packing dan siapkan tempahan pagi tadi untuk delivery 😅😅
.

Semua ni delivery ke miss nicole, thankyou dear miss nicole for order with us ❤😁 .

Kami beroperasi dari 9am-7pm harini 👍boleh jenguk jenguk di tinie bakery kalau teringin slice cake atau dessert 😋😍 .

#tiniebakery #bakeryipoh #dessertipoh #tempahandessert #pandangulamelakabitesize #kedaikekmelayu
14 0 17 March, 2018

Petit Creampuff.. Small bite terus ngapp masuk mulut. Customer request nak Comeii2 je.
Thnz kak ita😍

#vanillcreampuff
#kajang
#sgjelok
#sfkekbakingclass
#tempahandessert

Petit Creampuff.. Small bite terus ngapp masuk mulut. Customer request nak Comeii2 je. 
Thnz kak ita😍

#vanillcreampuff
#kajang
#sgjelok
#sfkekbakingclass
#tempahandessert
37 1 3 March, 2018