#temyracle Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyracle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
3.5
Average comment
0.1
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@shanz_temyracle Profile picture

@shanz_temyracle

Uitm Cawangan Pahang, Kampus Raub

I know it's been awhile kan everyone !
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee !
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 .
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #shanzfeedback
#hapusjerawat #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin

I know it's been awhile kan everyone ! 
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee ! 
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 . 
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari 
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB  #shanzfeedback
#hapusjerawat  #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin
17 0 48 minutes ago
@sugarbelle.temerlohraub Profile picture

@sugarbelle.temerlohraub

Uitm Cawangan Pahang, Kampus Raub

I know it's been awhile kan everyone !
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee !
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 .
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #shanzfeedback
#hapusjerawat #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin

I know it's been awhile kan everyone ! 
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee ! 
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 . 
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari 
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB  #shanzfeedback
#hapusjerawat  #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin
8 0 48 minutes ago
@kulit.cantik.flawless Profile picture

@kulit.cantik.flawless

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223

TAHUKAH ANDA ? 🕊
.
Kajian menunjukkan Faktor Pertumbuhan Epidermal (EGF) yang terkandung di dalam sarang burung dapat  memperbaiki kompleksi kulit, mengawal iritasi kulit dan memperbaiki tisu kulit dengan pantas.
.
Sarang Burung jug mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp cikQa 📲 0194735223
2 1 1 hour ago
@addabeautystore Profile picture

@addabeautystore

Amount of all ingredients are very precise just to make sure our product works efficiently on you and CLEANLINESS are essential in #temyracle

Amount of all ingredients are very precise just to make sure our product works efficiently on you and CLEANLINESS are essential in #temyracle
1 0 1 hour ago
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Siang hari masing-masing sibuk dengan tugas hakiki🤗
Jadi kite pergi restock malam la😍.. Ni pun sebab dah ada yang booking untuk COD esok..
.
Ada yang nak join COD esok boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652
.
K.mila COD area
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
🛵FREE DELIVERY, 🎁 SPECIAL FREE GIFT
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #serumtemyracle #serum #kulitbakkacadalam25saat #25secondtoglow #roadtoglassskin #dapdapglow #freedelivery

Siang hari masing-masing sibuk dengan tugas hakiki🤗
Jadi kite pergi restock malam la😍.. Ni pun sebab dah ada yang booking untuk COD esok..
.
Ada yang nak join COD esok boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652
.
K.mila COD area
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
🛵FREE DELIVERY, 🎁 SPECIAL FREE GIFT
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #serumtemyracle #serum #kulitbakkacadalam25saat #25secondtoglow #roadtoglassskin #dapdapglow #freedelivery
1 0 1 hour ago
@irisskinfood Profile picture

@irisskinfood

Set Combo Lipscrub ( boleh pilih mana2 flavour ) & Coffee Scrub RM52 only . Dapat freegift comel comel siap 🤭 Nak order boleh klik link at bio ❤️ .

#temyracle
#lipscrub
#coffeescrub
#skincare
#lipcare

Set Combo Lipscrub ( boleh pilih mana2 flavour ) & Coffee Scrub RM52 only . Dapat freegift comel comel siap 🤭 Nak order boleh klik link at bio ❤️ .

#temyracle
#lipscrub
#coffeescrub
#skincare
#lipcare
4 0 2 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 4 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 4 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 4 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
2 0 4 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 4 hours ago
@nachooral.kl Profile picture

@nachooral.kl

Ikea Kota Damansara

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil
11 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
5 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
3 0 6 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 6 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

Alhamdulillah.. brg cust dh smpai.. sis jual dear.
.
.
MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Alhamdulillah.. brg cust dh smpai.. sis jual dear.
.
.
MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
2 0 7 hours ago
@temyracle_nida Profile picture

@temyracle_nida

😍😍 Beautiful fact😍😍 Assalamualaikum & slmt petang.. Tahukah anda bahawa Serum Temyracle ni tersangat laris? Tahukah anda kenapa serum ni tersangat laris?🤔 Actually serum dr Temyracle ni bukan sahaja blh mengecilkn pori tetapi blh memberikan glowing effect terhadap kulit muka. Ni salah satu daripada feedback pengguna serum. MUA pn guna serum dr Temyracle tau utk dptkn glowing effect dlm sentuhan magic mereka. Nk lg magic try la skrg. 😁 Harga serum ni tersangatlah berbaloi RM69 Sahaja.🤗 Postage ke seluruh Malaysia. Nk dptkn free postage jgn segan2 WhatsApp 0149408541.😉 #testimony #temyracle #temyracletribe #customerfeedback #bodyscrubmalaysia #lipscrub #lipscrubmalaysia #bodyscrubmurah #lipscrubmurah #facescrub #facemasks #facescrubmurah #facemasksmurah #coffeescrubmalaysia #onlineboutique #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #codbatucaves #codmaximcitylight #codskyawani #codsentultimur #codselayang #codgombak #codsentul #codsetapak #teamkakmila #temyracleshares

😍😍 Beautiful fact😍😍 Assalamualaikum & slmt petang.. Tahukah anda bahawa Serum Temyracle ni tersangat laris? Tahukah anda kenapa serum ni tersangat laris?🤔 Actually serum dr Temyracle ni bukan sahaja blh mengecilkn pori tetapi blh memberikan glowing effect terhadap kulit muka. Ni salah satu daripada feedback pengguna serum. MUA pn guna serum dr Temyracle tau utk dptkn glowing effect dlm sentuhan magic mereka. Nk lg magic try la skrg. 😁 Harga serum ni tersangatlah berbaloi RM69 Sahaja.🤗 Postage ke seluruh Malaysia. Nk dptkn free postage jgn segan2 WhatsApp 0149408541.😉 #testimony #temyracle #temyracletribe #customerfeedback #bodyscrubmalaysia #lipscrub #lipscrubmalaysia #bodyscrubmurah #lipscrubmurah #facescrub #facemasks #facescrubmurah #facemasksmurah #coffeescrubmalaysia #onlineboutique #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #codbatucaves #codmaximcitylight #codskyawani #codsentultimur #codselayang #codgombak #codsentul #codsetapak #teamkakmila #temyracleshares
3 0 7 hours ago
@temyracle._ Profile picture

@temyracle._

Tutorial on how to mix peach face scrub & coffee scrub.
Combo yang sesuai untuk masalah parut jerawat, kusam, tone kulit tak sekata, kulit kering dan tak lembut.
Combo peach face scrub + coffee scrub RM 71.
#temyracleshira #serum #bodyscrub #coffescrub #lipscrub #detoxmask #facescrub #codjb #codskudai #codtamanu #temyracle
Berminat untuk cuba boleh whatsapp saya di www.wassap.my/60147730074

Tutorial on how to mix peach face scrub & coffee scrub. 
Combo yang sesuai untuk masalah parut jerawat, kusam, tone kulit tak sekata, kulit kering dan tak lembut. 
Combo peach face scrub + coffee scrub RM 71. 
#temyracleshira #serum #bodyscrub #coffescrub #lipscrub #detoxmask #facescrub #codjb #codskudai #codtamanu #temyracle 
Berminat untuk cuba boleh whatsapp saya di www.wassap.my/60147730074
7 0 9 hours ago
@freshscrub_bytemyracle Profile picture

@freshscrub_bytemyracle

Body scrub by Temyracle 😍😍
3 flavour
✔Tomato
✔Mixed fruit ✔Milk and yoghurt

Bkn kaya dgn buih je tau..tp sgt2 bagus utk menanggalkan sel2 kulit mati..menghilangkan bau badan dan menghilangkan daki.. COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 0179711391

#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Body scrub by Temyracle 😍😍
3 flavour
✔Tomato
✔Mixed fruit ✔Milk and yoghurt

Bkn kaya dgn buih je tau..tp sgt2 bagus utk menanggalkan sel2 kulit mati..menghilangkan bau badan dan menghilangkan daki.. COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 0179711391

#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
4 0 9 hours ago
@freshscrub_bytemyracle Profile picture

@freshscrub_bytemyracle

nak guna skrub kopi mudah sesgt..
cedok 2@3 scoop scrub & titis sedikit air terus gosok kat muka..
next bilas dgn air bersih.. senang je kan..
guna 3x seminggu je awak..! COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 0179711391
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

nak guna skrub kopi mudah sesgt..
cedok 2@3 scoop scrub & titis sedikit air terus gosok kat muka..
next bilas dgn air bersih.. senang je kan..
guna 3x seminggu je awak..! COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 0179711391
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
5 0 9 hours ago
@temyracle._ Profile picture

@temyracle._

Eco Tropic

Mari dapatkan produk temyracle, Produk penjagaan kulit wajah dan badan dari rangkaian Temyracle. Dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan alami dan selamat.
100% Keluaran bumiputera ✅
100% Halal ✅
Antara produk yang dihasilkan ialah
🍃Coffee Scrub RM29
Mengurangkan parut diwajah & anggota badan
Mengurangkan jerawat
Menjadikan kulit lebih cerah dan glowing
Melembabkan kulit yang kering
Memurdarkan dark circle di bawah mata.
#temyracleshira #serum #bodyscrub #coffescrub #lipscrub #detoxmask #facescrub #codjb #codskudai #codtamanu #temyracle
Berminat untuk cuba boleh whatsapp saya di www.wassap.my/60147730074

Mari dapatkan produk temyracle, Produk penjagaan kulit wajah dan badan dari rangkaian Temyracle. Dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan alami dan selamat.
100% Keluaran bumiputera ✅
100% Halal ✅
Antara produk yang dihasilkan ialah
🍃Coffee Scrub RM29
Mengurangkan parut diwajah & anggota badan 
Mengurangkan jerawat
Menjadikan kulit lebih cerah dan glowing 
Melembabkan kulit yang kering 
Memurdarkan dark circle di bawah mata.
#temyracleshira #serum #bodyscrub #coffescrub #lipscrub #detoxmask #facescrub #codjb #codskudai #codtamanu #temyracle 
Berminat untuk cuba boleh whatsapp saya di www.wassap.my/60147730074
17 0 10 hours ago
@irisskinfood Profile picture

@irisskinfood

MANFAAT MASKER KUNYIT UNTUK KULIT WAJAH

Antara manfaat masker kunyit adalah:

1.Jerawat
-jerawat merupakan masalah kulit yang paling umum dan hamper peringkat umur mengalami masalah jerawat. Kalau orang perempuan ada jerawat kat muka, tak tidur malam lah jawabnya sebab kalau boleh diorang akan berusaha supaya jerawat yang timbul tu cepat surut. -Penggunaan masker kunyit pada kulit wajah mampu mengurangkan sebum, membersihkan kulit daripada bakteria yang hadir daripada jerawat tadi dan membuatkan kulit bebas daripada bakteria merebak ke kawasan wajah yang lain.

2.Jeragat
-Jeragat atau pigmentasi terjadi apabila kulit kita bebas daripada cahaya matahari dan suhu yang panas menyebabkan kulit kita mengeluarkan melanin dan terjadinya jeragat. -Fungsi masker kunyit adalah mengurangkan jeragat pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara. Kalau sis ada jeragat rasa macam tua sangat. Oh no!

3.Cerahkan Kulit
-Haa..jangan tak tahu kunyit ni walaupun ia warna kuning tetapi ia boleh mencerahkan kulit dan buat kulit lebih mulus. Tak perlu beli skincare mahal-mahal untuk cantik, kunyit pun boleh tau!

4.Anti Penuaan⠀
-Kunyit mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi⠀

5.Anti Kedutan⠀
-Wrinkles atau kedutan pada wajah menjadi satu mimpi ngeri bagi seorang wanita kerana kedutan boleh buat wanita stress dan berfikir macam-macam cara untuk menghilangkan kedutan pada wajah mereka.⠀


#temyracle
#detoxmasktemyracle
#benefittumeric
#naturalskincare

MANFAAT MASKER KUNYIT UNTUK KULIT WAJAH

Antara manfaat masker kunyit adalah:

1.Jerawat
-jerawat merupakan masalah kulit yang paling umum dan hamper peringkat umur mengalami masalah jerawat. Kalau orang perempuan ada jerawat kat muka, tak tidur malam lah jawabnya sebab kalau boleh diorang akan berusaha supaya jerawat yang timbul tu cepat surut. -Penggunaan masker kunyit pada kulit wajah mampu mengurangkan sebum, membersihkan kulit daripada bakteria yang hadir daripada jerawat tadi dan membuatkan kulit bebas daripada bakteria merebak ke kawasan wajah yang lain.

2.Jeragat
-Jeragat atau pigmentasi terjadi apabila kulit kita bebas daripada cahaya matahari dan suhu yang panas menyebabkan kulit kita mengeluarkan melanin dan terjadinya jeragat. -Fungsi masker kunyit adalah mengurangkan jeragat pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara. Kalau sis ada jeragat rasa macam tua sangat. Oh no!

3.Cerahkan Kulit
-Haa..jangan tak tahu kunyit ni walaupun ia warna kuning tetapi ia boleh mencerahkan kulit dan buat kulit lebih mulus. Tak perlu beli skincare mahal-mahal untuk cantik, kunyit pun boleh tau!
⠀
4.Anti Penuaan⠀
-Kunyit mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi⠀
⠀
5.Anti Kedutan⠀
-Wrinkles atau kedutan pada wajah menjadi satu mimpi ngeri bagi seorang wanita kerana kedutan boleh buat wanita stress dan berfikir macam-macam cara untuk menghilangkan kedutan pada wajah mereka.⠀
⠀

#temyracle
#detoxmasktemyracle 
#benefittumeric
#naturalskincare
2 0 10 hours ago
@greenteamint.scrub.mask Profile picture

@greenteamint.scrub.mask

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)
.
1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu.
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)
.
3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)
.
4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.
.
6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering.
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy!
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)
.
1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. 
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)
.
3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)
.
4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!* 5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.
.
6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. 
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy! 
P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.
2 1 10 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
2 0 10 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
4 0 10 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
6 0 10 hours ago
@temyracle.fiqa Profile picture

@temyracle.fiqa

Econjaya Kok Lanas

Alhamdulillah. 😘 .

set kombo Detox Mask dan Coffee Scrub ni mmg set yang laku keras ya. Ramai dah yang Detox Mask dan Coffee Scrub ni bantu selesaikan masalah kulit. 💃🏻💃🏻 .

Yang nak cuba set kombo terlajak laris ni , pm fiqa lekaih 0126309616 💌 .
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #detoxmaskfeedback #temyraclebyfiqa #coffeescrubfeedback

Alhamdulillah. 😘 .

set kombo Detox Mask dan Coffee Scrub ni mmg set yang laku keras ya. Ramai dah yang Detox Mask dan Coffee Scrub ni bantu selesaikan masalah kulit. 💃🏻💃🏻 .

Yang nak cuba set kombo terlajak laris ni , pm fiqa lekaih 0126309616 💌 .
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #detoxmaskfeedback #temyraclebyfiqa #coffeescrubfeedback
3 0 10 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
1 0 12 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

Alhamdulillah.. rezeki pg ni..
.
.

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Alhamdulillah.. rezeki pg ni..
.
.

MALAYSIA DAY SALE🤩
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 12 hours ago

Top #temyracle posts

@syarifahkhyra Profile picture

@syarifahkhyra

Walau lighting tak kena, malas nak tunggu gambar dari photographer, gigih jugak nak post. Hehe
.
.
Syukur Alhamdulillah.
Done Roadtour Fellera VOL 1 di kelantan. Untuk NEXT ROADTOUR DI Lokasi seterusnya di KL/SELANGOR, kita sedia seat untuk 300-500 orang inshaAllah. Harini semua cakap tak bosan tak cukup masa tak puas san penting tips business memang menjawab persoalan mereka semua selama ni. Alhamdulillah☺️ . 🧡 thankyou founder #sobella & founder #temyracle, @temytemybold & @wnsyuhada_ sudi datang sharing kisah kejayaan. Thankyou🧡

Walau lighting tak kena, malas nak tunggu gambar dari photographer, gigih jugak nak post. Hehe
.
.
Syukur Alhamdulillah. 
Done Roadtour Fellera VOL 1 di kelantan. Untuk NEXT ROADTOUR DI Lokasi seterusnya di KL/SELANGOR, kita sedia seat untuk 300-500 orang inshaAllah. Harini semua cakap tak bosan tak cukup masa tak puas san penting tips business memang menjawab persoalan mereka semua selama ni. Alhamdulillah☺️ . 🧡 thankyou founder #sobella & founder #temyracle, @temytemybold & @wnsyuhada_ sudi datang sharing kisah kejayaan. Thankyou🧡
599 11 7 September, 2019
@temyracle.myraa Profile picture

@temyracle.myraa

🍀TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

Whatsapp 📞 013 9433843.
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#bodyscrubmalaysia
#whiteningbodyscrub
#temyracle

🍀TEMYRACLE WHITENING BODY SCRUB

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
✔Melembut & melembapkan kulit serta merta
✔Menanggalkan daki hitam di celah-celah
✔Diperbuat daripada garam mineral asli
✔Menghilangkan/mengurangkan parut
✔Mencerahkan kulit serta merta
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub

Whatsapp 📞 013 9433843.
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#bodyscrubmalaysia
#whiteningbodyscrub
#temyracle
104 9 20 March, 2019
@meladyesha Profile picture

@meladyesha

Medina, Fès, Morocco

Applying lipstick is an important part of every girls daily makeup routine. We can't deny our love for matte lipsticks. Specially when I'm travelling, I like to just throw on some lashes, a lipstick and go, explore🌏 •As nice as lipsticks can be, they also cause our lips to dry out so much and we loose our natural lip Colour on the way...
•Just like our skin, our lips also require sun protection and hydration❤
•We made our lip scrubs keeping all of this in mind.
•The Cinnamon leaf content gives your lips a natural wrinkle free plumpy pout😍
•Aloe vera, jojoba oil and almond oil all come together to keep them well hydrated👄
•Beetroot and pomegranate extracts reduce dark lip pigments and bring your natural lip tint back to life❤
•Visit EshaCosmetics.com and see what other customers are saying and get yours if you haven't yet. You will thank us, Promise!!!
🎇@eshacosmetics🎇

Applying lipstick is an important part of every girls daily makeup routine. We can't deny our love for matte lipsticks. Specially when I'm travelling, I like to just throw on some lashes, a lipstick and go, explore🌏 •As nice as lipsticks can be, they also cause our lips to dry out so much and we loose our natural lip Colour on the way...
•Just like our skin, our lips also require sun protection and hydration❤
•We made our lip scrubs keeping all of this in mind.
•The Cinnamon leaf content gives your lips a natural wrinkle free plumpy pout😍
•Aloe vera, jojoba oil and almond oil all come together to keep them well hydrated👄
•Beetroot and pomegranate extracts reduce dark lip pigments and bring your natural lip tint back to life❤
•Visit EshaCosmetics.com and see what other customers are saying and get yours if you haven't yet. You will thank us, Promise!!!
🎇@eshacosmetics🎇
1,387 33 11 February, 2019
@e_vanillaz Profile picture

@e_vanillaz

#EvaSharingTips💡 for (Tired & Dull Skin and Brightening) ! .

As usual, one of my weekly routine is pamper skin ( mask & scrub) 💆 with Temyracle. It's really important to detoxify your skin, rejuvenate & exfoliate dead skin cell, so you can have a glowy & smoother skin! .

1. For tired & dull skin, you can try Temyracle Coffee Scrub. It's help in energize skin & exfoliate dead skin cell.
2. For brightening & acne , you can try Temyracle Purifying Detox Mask. It's help in treating acne & skin problems & Tumeric also helps in brightening! .

You can DIY your mask by mixing with yogurt / lemon juice / alovera, etc! .

Get em now & Follow @temyracle.hq peeps! 🙌

#Temyracle
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #EvaSharingTips #SkincareRoutine #MakeupRoutine #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #beautyinfluencer #malaysiainfluencer #beautycontentcreator #muamalaysia #makeupartist #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupindo #makeupindonesia #makeupmalaysia

#EvaSharingTips💡 for (Tired & Dull Skin and Brightening) ! .

As usual, one of my weekly routine is pamper skin ( mask & scrub) 💆 with Temyracle. It's really important to detoxify your skin, rejuvenate & exfoliate dead skin cell,  so you can have a glowy & smoother skin! .

1. For tired & dull skin,  you can try Temyracle Coffee Scrub. It's help in energize skin & exfoliate dead skin cell. 
2. For brightening & acne , you can try Temyracle Purifying Detox Mask.  It's help in treating acne & skin problems & Tumeric also helps in brightening! .

You can DIY your mask by mixing with yogurt / lemon juice / alovera, etc! .

Get em now & Follow @temyracle.hq peeps! 🙌

#Temyracle 
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #EvaSharingTips #SkincareRoutine #MakeupRoutine #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #beautyinfluencer #malaysiainfluencer #beautycontentcreator #muamalaysia #makeupartist #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupindo #makeupindonesia #makeupmalaysia
665 12 3 August, 2019
@younicornskin Profile picture

@younicornskin

February flies so fast and now we are entering March. I feel like I need to find the switch to slow it down a bit 🥵 How’s your february? I hope everything’s goes well for evAleryone that’s reading this💕

So here I share with you my monthly empties yeayy! I’m quite proud of myself tracking all my empties so that I know I’m not wasting like leaving my opened product unused then expires. However I tend to neglect my make up products 😥 and that’s need to be change! Anyone has any idea how? 😂
.
.
.
😊 Skin Food Rose Shake Point Make up Remover
😍 Naturie Hatomugi Skin Conditioner
😍Cosrx Clear Fit Master Patch
😊Benton Honest TT Mist
😍Ma Chérie Body Soap, Moisture Conditioner, Moisture Shampoo
😊Temyracle Coco Madness Lip scrub
😊Bioré Perfect Oil
.
.
.
😍YASS!! Will repurchase ASAP
😁 Love it. Might repurchase
😊 Not bad but not repurchasing
🙃 hmmmmm no thank you, NEXTTTTT
.
.
#empties #skinfood #benton #biore #cosrx #temyracle #skincareroutine #dailyskincare #skincaredaily #skincarereview #beautyroutine #skincareenthusiast #skincarelover #skincare #kbeauty #kbeautymalaysia #kbeautyaddict #abcommunity #skincarecommunity #beautycommunity #beautyenthusiast #asianbeautyblogger #instaskincare #discoverunder1k

February flies so fast and now we are entering March. I feel like I need to find the switch to slow it down a bit 🥵 How’s your february? I hope everything’s goes well for evAleryone that’s reading this💕

So here I share with you my monthly empties yeayy! I’m quite proud of myself tracking all my empties so that I know I’m not wasting like leaving my opened product unused then expires. However I tend to neglect my make up products 😥 and that’s need to be change! Anyone has any idea how? 😂
.
.
.
😊 Skin Food Rose Shake Point Make up Remover
😍 Naturie Hatomugi Skin Conditioner
😍Cosrx Clear Fit Master Patch
😊Benton Honest TT Mist
😍Ma Chérie Body Soap, Moisture Conditioner, Moisture Shampoo
😊Temyracle Coco Madness Lip scrub
😊Bioré Perfect Oil
.
.
.
😍YASS!! Will repurchase ASAP
😁 Love it. Might repurchase
😊 Not bad but not repurchasing
🙃 hmmmmm no thank you, NEXTTTTT
.
.
#empties #skinfood #benton #biore #cosrx #temyracle #skincareroutine #dailyskincare #skincaredaily #skincarereview #beautyroutine #skincareenthusiast #skincarelover #skincare #kbeauty #kbeautymalaysia #kbeautyaddict #abcommunity #skincarecommunity #beautycommunity #beautyenthusiast #asianbeautyblogger #instaskincare #discoverunder1k
155 23 2 March, 2019
@syahirafarzana Profile picture

@syahirafarzana

I've been waiting for #texturetuesday since this product has arrived because i really wanna show you guys how unique is this scrub. Yes, it's a scrub! With a gummy texture. It even smell like gummy! 🤤
.
Don't you think it looks delicious?
.
.
Product in the photo :
@temyracle.hq Watermelon 5 Minutes Mask & Scrub
.
.
.
.
.
.
.
#texture #skincaretexture #myabcommunity #asianbeauty #asianskincare #abcommunity #skincarecommunity #textures #skincareenthusiast #skincareaddict #skincarejunkie #beautycare #skincaregram #temyracle #watermelon #mask #scrub #sugarscrub

I've been waiting for #texturetuesday since this product has arrived because i really wanna show you guys how unique is this scrub. Yes, it's a scrub! With a gummy texture. It even smell like gummy! 🤤
.
Don't you think it looks delicious?
.
.
Product in the photo :
@temyracle.hq Watermelon 5 Minutes Mask & Scrub
.
.
.
.
.
.
.
#texture #skincaretexture #myabcommunity #asianbeauty #asianskincare #abcommunity #skincarecommunity #textures #skincareenthusiast #skincareaddict #skincarejunkie #beautycare #skincaregram #temyracle #watermelon #mask #scrub #sugarscrub
386 35 5 March, 2019
@domusdejanas.roma Profile picture

@domusdejanas.roma

🦋 La calendula o fiorrancio... è una pianta con un fiore di un bel colore arancio, vive in quasi tutto il bacino del Mediterraneo ed ha la caratteristica di iniziare a fiorire a primavera e di smettere a fine autunno!
.
È anche un po' invadente!..
una volta ne ho presa una piantina e nel corso dell'estate lei si è presa mezzo balcone 😂... tanto meglio viste le sue proprietà:
.
è un ottimo antinfiammatorio (anche per gastrite e ulcera) e cicatrizzante!! ma anche e non di meno antibatterica, diuretica, è un aiuto per combattere la gotta, migliora la circolazione e quindi utile contro la ritenzione idrica, inoltre allevia i sintomi della menopausa...
.
e... leggenda vuole che attenui la malinconia e la nostalgia e lenisca i dolori dell'anima✨🌈🍃
.
@domusdejanas.roma

🦋 La calendula o fiorrancio... è una pianta con un fiore di un bel colore arancio, vive in quasi tutto il bacino del Mediterraneo ed ha la caratteristica di iniziare a fiorire a primavera e di smettere a fine autunno!
.
È anche un po' invadente!..
una volta ne ho presa una piantina e nel corso dell'estate lei si è presa mezzo balcone 😂... tanto meglio viste le sue proprietà:
.
è un ottimo antinfiammatorio (anche per gastrite e ulcera) e cicatrizzante!! ma anche e non di meno antibatterica, diuretica, è un aiuto per combattere la gotta, migliora la circolazione e quindi utile contro la ritenzione idrica, inoltre allevia i sintomi della menopausa...
.
e... leggenda vuole che attenui la malinconia e la nostalgia e lenisca i dolori dell'anima✨🌈🍃
.
@domusdejanas.roma
190 5 10 June, 2019
@temyracle.zuzu Profile picture

@temyracle.zuzu

Whatsapp 013 735 0602

BODY SCRUB
perisa: Mixed Fruit

Haa. Dah mandi ke belum tu? Jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Lagi2 promo raya ni, tak menang tangan! Klik link di profile sekarang!💕☺️
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle
#bodyscrub

Whatsapp 013 735 0602

BODY SCRUB
perisa: Mixed Fruit

Haa. Dah mandi ke belum tu? Jangan lupa scrub dulu badan time mandi tu sebab apa body scrub temyracle mampu MENGHILANGKAN DAKI, MENGHILANGKAN BAU BADAN dan mampu MENCERAHKAN KULIT. Jangan lupa tau dapatkan sekarang sebelum terlambat. Stock memang cepat habis. Lagi2 promo raya ni, tak menang tangan! Klik link di profile sekarang!💕☺️
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrubtemyracle 
#bodyscrub
148 21 18 May, 2019
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Padang Dataran MPPG Pasir Gudang

Detox mask temyracle ni kalau nak guna, make sure u ada scrub. Tak kisah la scrub apa pun, kalau ada parut blh pakai coffee scrub. Kalau nk kulit halus, anti aging blh guna peach face scrub . The thing is, scrubbing tak boleh lebih daripada 3kali sminggu. Temy, kalau saya nak pakai hari2 detox mask ni boleh?.
.
Boleh sayang. Tapi dayah suggest korg pki 3 kali seminggu je detox mask + coffee scrub ni. Hari x pki detox mask, boleh la guna peach face scrub buat mask. Atau coffee scrub buat mask. Ikut keselesaan tau dan kulit kita punya reaction after pki tu🤗🤗

Detox mask temyracle ni kalau nak guna, make sure u ada scrub. Tak kisah la scrub apa pun, kalau ada parut blh pakai coffee scrub. Kalau nk kulit halus, anti aging blh guna peach face scrub . The thing is, scrubbing tak boleh lebih daripada 3kali sminggu. Temy, kalau saya nak pakai hari2 detox mask ni boleh?.
.
Boleh sayang. Tapi dayah suggest korg pki 3 kali seminggu je detox mask + coffee scrub ni. Hari x pki detox mask, boleh la guna peach face scrub buat mask. Atau coffee scrub buat mask. Ikut keselesaan tau dan kulit kita punya reaction after pki tu🤗🤗
255 4 12 June, 2019