#temyraclecodkotabharu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclecodkotabharu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
231 hours
Average like
22.1
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
7 0 14 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
11 0 11 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Pasir Tumboh, Kelantan, Malaysia

First time nak try coffee scrub katanya. TQ Syamimi, Nabila jual ye 😉 Coffee scrub RM29, COD available Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. Nak postage free boleh klik link kat bio Nabila okay? #temyracle #temyraclecodkotabharu

First time nak try coffee scrub katanya. TQ Syamimi, Nabila jual ye 😉 Coffee scrub RM29, COD available Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. Nak postage free boleh klik link kat bio Nabila okay? #temyracle #temyraclecodkotabharu
11 1 4 September, 2019
Yasss 🔥🔥 Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
7 0 21 August, 2019
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Sebelum tidur scrub bibir dengan lipscrub temyracle ni dulu bagi buang segala sel kulit mati dan sisa lipstik yang ada dekat bibir ni. Nanti barulah bibir kekal sihat dan natural pinky lagi 💋

Wajib try oke! RM23 ada 3 flavour. Semua best dan tekstur very juicy 💦 Nak try wasap je elly 011-21520711
.
#juicylipscrub #bebaskimia #bibirsihat #baturalpink #bibirgebu #scrubhomemade #rawatbibirgelap #scrubmurah #scrubiris #bibirlembut #buangselkulimati #lipscrubtemyracle #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodkualakrai #temyraclecoduitmmachang #temyraclecodkotabharu #temyraclecodmachang

Sebelum tidur scrub bibir dengan lipscrub temyracle ni dulu bagi buang segala sel kulit mati dan sisa lipstik yang ada dekat bibir ni. Nanti barulah bibir kekal sihat dan natural pinky lagi 💋

Wajib try oke! RM23 ada 3 flavour. Semua best dan tekstur very juicy 💦 Nak try wasap je elly 011-21520711
.
#juicylipscrub #bebaskimia #bibirsihat #baturalpink #bibirgebu #scrubhomemade #rawatbibirgelap #scrubmurah #scrubiris #bibirlembut #buangselkulimati #lipscrubtemyracle #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodkualakrai #temyraclecoduitmmachang #temyraclecodkotabharu #temyraclecodmachang
9 0 12 May, 2019
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Good morning pretty 😘

Pagi ni sebelum g kerja SCRUB badan dengan Body scrub ni dulu. Barulah kulit segar sepanjang hari dan bebas daripada bau badan 😇

Satu bekas yang besar gedabak ni RM20, nak try wasap elly 011-21520711. Available for Cod dan postage
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #scrubhomemade #bebaskimia #ubatputih #ubatparut #bebasdaki #rawatjerawatbadan #scrubiris #scrubdaki #kulitbersih #wangi #putihgebu #bodyscrubmurah #temyracleposseluruhmalaysia #temyraclecodkualakrai #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodkoklanas #temyraclecodmachang #temyraclecodkotabharu

Good morning pretty 😘

Pagi ni sebelum g kerja SCRUB badan dengan Body scrub ni dulu. Barulah kulit segar sepanjang hari dan bebas daripada bau badan 😇

Satu bekas yang besar gedabak ni RM20, nak try wasap elly 011-21520711. Available for Cod dan postage
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #scrubhomemade #bebaskimia #ubatputih #ubatparut #bebasdaki #rawatjerawatbadan #scrubiris #scrubdaki #kulitbersih #wangi #putihgebu #bodyscrubmurah #temyracleposseluruhmalaysia #temyraclecodkualakrai #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodkoklanas #temyraclecodmachang #temyraclecodkotabharu
12 0 11 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Universiti Malaysia Kelantan

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
24 1 25 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 1 22 April, 2019
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
16 1 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
20 0 29 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KPTM KOTA BHARU

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle  ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah  #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas  #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 5 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kuala Lumpur, Malaysia

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 . Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 .  Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
21 0 24 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 19 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
39 1 18 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
49 3 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
41 2 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
68 3 13 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

SUK Kota Bharu

Juicy! 😍
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Juicy! 😍 
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 0 3 January, 2019
@temyracle_gombak Profile picture

@temyracle_gombak

REAL TEXTURE OF TEMYRACLE COFFEE SCRUB ☕ Made with pure coffee bean ( roasted & grounded ), organic brown sugar, coconut oil & almond oil ✨
.
For dark spots, scars, sunburn, blackhead & whitehead 🌝
.
Coffee Scrub• RM29 •100g
📲 016-9135152
🚗 COD available in Gombak, Melawati, Damansara, Bandar Utama, TTDI, Shah Alam, Subang, Ara Damansara

#detoxmask #detoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #produkbebaskimia #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #temyraclekl #temyracledamansara #temyracleshahalam
Delete Comme

REAL TEXTURE OF TEMYRACLE COFFEE SCRUB ☕ Made with pure coffee bean ( roasted & grounded ), organic brown sugar, coconut oil & almond oil ✨
.
For dark spots, scars, sunburn, blackhead & whitehead 🌝
.
Coffee Scrub• RM29 •100g
📲 016-9135152
🚗 COD available in Gombak, Melawati, Damansara, Bandar Utama, TTDI, Shah Alam, Subang, Ara Damansara

#detoxmask #detoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #produkbebaskimia #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #temyraclekl #temyracledamansara #temyracleshahalam
Delete Comme
5 0 7 November, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Road to skin goals gituh! Hasil konsisten dgn coffee scrub, detox mask & peach face scrub. BUT! Jangan salah faham ya untuk dpt kulit bersih bukan bergantung pada satu dua produk shj. Maksudnya kita kena jaga rutin lain contohnya cleanser, moisturizer, sunblock dll. Nanti ada yg pula yg cakap power la kulit boleh baik dgn mask & scrub je. Aiyoyo, no no. Kena ada skincare routine yg betul k 💕 .

WhatsApp Nabila 📲 014-3895980 untuk order/pertanyaan. #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Road to skin goals gituh! Hasil konsisten dgn coffee scrub, detox mask & peach face scrub. BUT! Jangan salah faham ya untuk dpt kulit bersih bukan bergantung pada satu dua produk shj. Maksudnya kita kena jaga rutin lain contohnya cleanser, moisturizer, sunblock dll. Nanti ada yg pula yg cakap power la kulit boleh baik dgn mask & scrub je. Aiyoyo, no no. Kena ada skincare routine yg betul k 💕 .

WhatsApp Nabila 📲 014-3895980 untuk order/pertanyaan. #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
5 0 5 November, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Biji kopi? Best kan bau dia, semerbak gituh. Tapi uols tahu tak yg biji kopi ni banyak kegunaan dia? Sebab tu Temyracle keluarkan coffee scrub & of course tak sama dgn yg lain sbb Temyracle ada formula dia sendiri 😘
.

Antara kelebihan coffee boleh mencerahkan kulit, membuang sel kulit mati, mengurangkan selulit & menyatakan tona kulit 🤗 #tipsnabila #nabilakongsi

Biji kopi? Best kan bau dia, semerbak gituh. Tapi uols tahu tak yg biji kopi ni banyak kegunaan dia? Sebab tu Temyracle keluarkan coffee scrub & of course tak sama dgn yg lain sbb Temyracle ada formula dia sendiri 😘
.

Antara kelebihan coffee boleh mencerahkan kulit, membuang sel kulit mati, mengurangkan selulit & menyatakan tona kulit 🤗 #tipsnabila #nabilakongsi
37 1 14 hours ago

Top #temyraclecodkotabharu posts

@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Uitm Machang

RICE MILK SOAP DAPAT MENCERAHKAN KULIT!

Untuk pengetahuan uollss sabun beras ni bukan setakat untuk menyingkirkan lebihan minyak pada kulit je tetapi sekali juga untuk menjadikan kulit lebih cerah😍 Perlu diingatkan sabun ni untuk yang ada masalah muka berminyak je tau!

Satu ketul ni RM18 sahaja.. Tahan berbulan bulan uollss.. Nak cuba jom wasap elly 01121520711
#ricemilksoap #bebaskimia #ubatjerawat #ubatputih #hilangsunburn #naturalproduct #soaphomemade #sabunberastemyracle #jerawatkecut #bebasminyak #ubatparut #cerahberseri #cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari #temyraclecodkoklanas #temyraclecodkualakrai #temyraclecodmachang #temyraclecodkotabharu

RICE MILK SOAP DAPAT MENCERAHKAN KULIT!

Untuk pengetahuan uollss sabun beras ni bukan setakat untuk menyingkirkan lebihan minyak pada kulit je tetapi sekali juga untuk menjadikan kulit lebih cerah😍 Perlu diingatkan sabun ni untuk yang ada masalah muka berminyak je tau!

Satu ketul ni RM18 sahaja.. Tahan berbulan bulan uollss.. Nak cuba jom wasap elly 01121520711
#ricemilksoap #bebaskimia #ubatjerawat #ubatputih #hilangsunburn #naturalproduct #soaphomemade #sabunberastemyracle #jerawatkecut #bebasminyak #ubatparut #cerahberseri #cantiktanpakimia #temyraclesayamesticari #temyraclecodkoklanas #temyraclecodkualakrai #temyraclecodmachang #temyraclecodkotabharu
17 0 25 February, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 1 6 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Nak tips raya tak? 😋 Seharian beraya sakan mesti penat kan. Apa kata sebelum tidur korang buat tips ni. Campurkan coffee scrub & yogurt plain then buat masker. Kalau nak bekukan mixture tu pun boleh. Sebelum apply make up, gelek ais tu kat muka then bilas dgn cleanser. Mesti korang perasan punyalah kulit makin licin & halus. Nak make up pun senang!! 😍 #tipsnabila #nabilakongsi #temyracle #temyraclecodkotabharu

Nak tips raya tak? 😋 Seharian beraya sakan mesti penat kan. Apa kata sebelum tidur korang buat tips ni. Campurkan coffee scrub & yogurt plain then buat masker. Kalau nak bekukan mixture tu pun boleh. Sebelum apply make up, gelek ais tu kat muka then bilas dgn cleanser. Mesti korang perasan punyalah kulit makin licin & halus. Nak make up pun senang!! 😍 #tipsnabila #nabilakongsi #temyracle  #temyraclecodkotabharu
10 0 4 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Mana geng yg suka bau vanila? Body scrub bekas hijau ni mmg utk korang lah! Function utk sental daki, buang sel kulit mati & kurangkan sunburn 😘 Sekarang ada promo raya, RM18 je besar gedabak tu ha. Whatsapp Nabila 014-3895980 ok? #temyracle #temyraclecodkotabharu

Mana geng yg suka bau vanila? Body scrub bekas hijau ni mmg utk korang lah! Function utk sental daki, buang sel kulit mati & kurangkan sunburn 😘 Sekarang ada promo raya, RM18 je besar gedabak tu ha. Whatsapp Nabila 014-3895980 ok? #temyracle #temyraclecodkotabharu
24 1 25 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

PASIR PEKAN Tengah\

COD untuk Amirah, baru tingkatan 4 ni hihi dah pandai buat pilihan yg bijak pilih body scrub Temyracle. Bekas hijau ni bau milk & yogurt bau ala vanila gtuu. Amirah grab dgn coalface soap Kayman from @kaymanbeauty.fn 😘😘 Siapa nak order boleh Whatsapp 014-3895980 @ klik je link kat bio utk free postage dua item ni 🙋🏻 #temyracle #temyraclecodkotabharu

COD untuk Amirah, baru tingkatan 4 ni hihi dah pandai buat pilihan yg bijak pilih body scrub Temyracle. Bekas hijau ni bau milk & yogurt bau ala vanila gtuu. Amirah grab dgn coalface soap Kayman from @kaymanbeauty.fn 😘😘 Siapa nak order boleh Whatsapp 014-3895980 @ klik je link kat bio utk free postage dua item ni 🙋🏻 #temyracle #temyraclecodkotabharu
13 0 8 hours ago
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Morning guys💜

Jom mulakan pagi anda yang ceria dengan scrub bibir menggunakan Lipscrub ni dulu supaya sel kulit mati tanggal dan pemakaian lipstik akan nampak lebih cantik dan smooth je.. Wahh jawab nya bertambah ceria la pagi uollss tu😍

RM23 sahaja, Setiap pembelian lipscrub akan dapat brush lips yang comel tu💖Untuk detail boleh DM or tekan je link wasap dekat bio elly💚💜
#lipscrubtemyracle #rawatbibir #bibirsihat #bebasmerkuri #juicylipscrub #scrubhomemade #bibirlembut #bibirmenggelupas #bibirgelap #naturalproduct #scrubtemyracle #bibirlembap #irissentialtemybold #cantiktanpakimia #temyraclekelantan #temyraclecodkualakrai #temyraclecodkotabharu #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah

Morning guys💜

Jom mulakan pagi anda yang ceria dengan scrub bibir menggunakan Lipscrub ni dulu supaya sel kulit mati tanggal dan pemakaian lipstik akan nampak lebih cantik dan smooth je.. Wahh jawab nya bertambah ceria la pagi uollss tu😍

RM23 sahaja, Setiap pembelian lipscrub akan dapat brush lips yang comel tu💖Untuk detail boleh DM or tekan je link wasap dekat bio elly💚💜
#lipscrubtemyracle #rawatbibir #bibirsihat #bebasmerkuri #juicylipscrub #scrubhomemade #bibirlembut #bibirmenggelupas #bibirgelap #naturalproduct #scrubtemyracle #bibirlembap #irissentialtemybold #cantiktanpakimia #temyraclekelantan #temyraclecodkualakrai #temyraclecodkotabharu #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah
11 0 1 March, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Tesco KB

Ni antara regular customer. Alhamdulillah selalu repeat order. Ni Nabila COD tempat kerja dia terus. Coffee scrub 1 pc RM29. Jom siapa nak join COD & postage boleh Whatsapp Nabila 014-3895980. Nak raya dgn kulit flawless kan? 😘😘 #nabilacod #temyraclecodkotabharu #temyracle #raya2019

Ni antara regular customer. Alhamdulillah selalu repeat order. Ni Nabila COD tempat kerja dia terus. Coffee scrub 1 pc RM29. Jom siapa nak join COD & postage boleh Whatsapp Nabila 014-3895980. Nak raya dgn kulit flawless kan? 😘😘 #nabilacod #temyraclecodkotabharu #temyracle #raya2019
18 0 9 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Macam mana la agaknya bila bau coffee scrub & bunga ros bergabung? Mesti double semerbak 😍 Korang dah try coffee scrub? Khas untuk kulit berparut, kulit sunburn, jerawat & selulit pun boleh! Whatsapp Nabila ok, 014-3895980 @ boleh terus order kat Shopee Nabila, klik je link kat bio Nabila k 🤗 #temyracle #temyraclecodkotabharu

Macam mana la agaknya bila bau coffee scrub & bunga ros bergabung? Mesti double semerbak 😍 Korang dah try coffee scrub? Khas untuk kulit berparut, kulit sunburn, jerawat & selulit pun boleh! Whatsapp Nabila ok, 014-3895980 @ boleh terus order kat Shopee Nabila, klik je link kat bio Nabila k 🤗 #temyracle #temyraclecodkotabharu
15 0 3 May, 2019
Have you get your lips scrub? 😘 #lipsscrubtemyracle #lipsscrubnabila #temyraclecodkotabharu
14 0 27 April, 2019