#temyraclehomemade Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclehomemade and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
194 hours
Average like
21
Average comment
0.4
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
9 0 14 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
14 0 11 September, 2019
Yasss 🔥🔥 Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
7 0 21 August, 2019
@cik_ayonggg12 Profile picture

@cik_ayonggg12

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤
Whatsapp 019-9656772 @ klik link kat bio sis k!
#temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kelantan #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #temyraclekelantan

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ 
Whatsapp 019-9656772 @ klik link kat bio sis k! 
#temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kelantan #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #temyraclekelantan
7 0 7 June, 2019
@temyracle_fatin Profile picture

@temyracle_fatin

WHITENING BODY SCRUB 😍
.
Flavour paling favorite Mixed Fruit 🍇
.
Dihasilkan daripada garam mineral semulajadi, dan vitamin
yang berupaya memelihara kulit dan menjadikan kulit anda cerah dengan hanya sekali penggunaan
.
Terdapat dalam 3 flavour:
☘️Tomato
☘️Mixed Fruit
☘️Milk & Yoghurt
.
*click link in my bio to purchase
.
#temyracle #scrubhomemade #scrubmurah #organik #bebasmerkuri #produkbebaskimia #productnatural #temyraclehomemade #temyracleperak

WHITENING BODY SCRUB 😍
.
Flavour paling favorite Mixed Fruit 🍇
.
Dihasilkan daripada garam mineral semulajadi, dan vitamin
yang berupaya memelihara kulit dan menjadikan kulit anda cerah dengan hanya sekali penggunaan
.
Terdapat dalam 3 flavour:
☘️Tomato
☘️Mixed Fruit
☘️Milk & Yoghurt
.
*click link in my bio to purchase
.
#temyracle#scrubhomemade#scrubmurah#organik#bebasmerkuri#produkbebaskimia#productnatural#temyraclehomemade#temyracleperak
14 0 14 May, 2019
@temyracle_fatin Profile picture

@temyracle_fatin

Teluk Intan

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE 🙈 -
Whitening bodyscrub temyracle diperbuat daripada 3 bahan utama mineral salt, soap gel and fragrance -
Mineral salt ni sangat bagus untuk kulit dapat menanggalkan daki di badan, melembutkan dan mencerahkan kulit badan 😍
-
Mixed fruits bau dia manis2. Korang yg suka bau manis2 blh amik yang ni okay? 😍
-
#temyracle #scrubhomemade #scrubmurah #organik #bebasmerkuri #produkbebaskimia #productnatural #cantiktanpakimia #temyraclehomemade #temyracleperak

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE 🙈 -
Whitening bodyscrub temyracle diperbuat daripada 3 bahan utama mineral salt, soap gel and fragrance -
Mineral salt ni sangat bagus untuk kulit dapat menanggalkan daki di badan, melembutkan dan mencerahkan kulit badan 😍
-
Mixed fruits bau dia manis2. Korang yg suka bau manis2 blh amik yang ni okay? 😍
- 
#temyracle#scrubhomemade#scrubmurah#organik#bebasmerkuri#produkbebaskimia#productnatural#cantiktanpakimia#temyraclehomemade#temyracleperak
18 1 14 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 1 22 April, 2019
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
16 1 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
20 0 29 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
29 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
20 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
18 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
14 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
15 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
17 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
17 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
16 0 24 March, 2019
@temyracle.homemade Profile picture

@temyracle.homemade

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉 more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉 more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia

Taktau nak beli scrub yg mana? Meh tgk sini! Haaa temyracle kan ada 3 jenis scrub. But which one is the right one for you?? 🤔
.
✨️Coffee Scrub✨️
👉 more to pudarkan parut.
.
✨️Peach face Scrub✨️
👉  more to anti aging.
.
✨️Watermelon 5 minutes mask & scrub✨️
👉  more to soften & large pores.
.
So now korang dh tau yg mana sesuai utk kulit korang, blh dm/ whatsapp 014-8228060/klik link kat bio to purchase 😘
.
#temyracle #irissentialtemybold #temyraclesayamesticari #detoxmasktemyracle #temyraclehomemade
#temyracledetoxmask #jerawat #temyraclecoffeescrub #acnetreatment #scars #glowing #temyraclewatermelon
#watermelon5minutesmask #largepores #beautifulskin #beautytips #skindetox #healthyskin #flawless #acnefree #naturalremedies #nontoxic #homemadescrubmalaysia
15 0 24 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KPTM KOTA BHARU

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle  ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah  #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas  #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 5 March, 2019
@temyracle_fatin Profile picture

@temyracle_fatin

WHITENING BODY SCRUB 😍
.
Flavour paling favorite Tomato 🍅
.
Dihasilkan daripada garam mineral semulajadi, dan vitamin
yang berupaya memelihara kulit dan menjadikan kulit anda cerah dengan hanya sekali penggunaan
.
Terdapat dalam 3 flavour:
☘️Tomato
☘️Mixed Fruit
☘️Milk & Yoghurt
.
*click link in my bio to purchase
.
#temyracle #scrubhomemade #scrubmurah #organik #bebasmerkuri #produkbebaskimia #productnatural #temyraclehomemade #temyracleperak

WHITENING BODY SCRUB 😍
.
Flavour paling favorite Tomato 🍅
.
Dihasilkan daripada garam mineral semulajadi, dan vitamin
yang berupaya memelihara kulit dan menjadikan kulit anda cerah dengan hanya sekali penggunaan
.
Terdapat dalam 3 flavour:
☘️Tomato
☘️Mixed Fruit
☘️Milk & Yoghurt
.
*click link in my bio to purchase
.
#temyracle#scrubhomemade#scrubmurah#organik#bebasmerkuri#produkbebaskimia#productnatural#temyraclehomemade#temyracleperak
12 0 5 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kuala Lumpur, Malaysia

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 . Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 .  Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
21 0 24 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 19 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
39 1 18 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
49 3 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
41 2 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
68 3 13 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

SUK Kota Bharu

Juicy! 😍
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Juicy! 😍 
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 0 3 January, 2019
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Bibir dah tak menggelupas nacam dulu dah! Yeayy sebab guna lipscrub temyracle ni la.. Scrub buang sel kulit mati baru la bibir sihat 😍 Nanti pakai lipstik takde masalah dah, smooth je

Lipscrub ni RM23 dan akan dapat free lips brush sekali.. Berbaloi kan? Nak order tekan je link dekat bio elly ✨
.
#lipscrubtemyracle #bibirsihat #cantiktanpakimia #scrubhomemade #buangselkulitmati #rawatbibirgelap #bebaskimia #naturalproduk #bibirlembut #bibirpinkish #scrubbibirmurah #bibirkering #temyraclehomemade #irissentialtemybold #temyraclecodkualakrai #temyraclecoduitmmachang #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodmachang

Bibir dah tak menggelupas nacam dulu dah! Yeayy sebab guna lipscrub temyracle ni la.. Scrub buang sel kulit mati baru la bibir sihat 😍 Nanti pakai lipstik takde masalah dah, smooth je

Lipscrub ni RM23 dan akan dapat free lips brush sekali.. Berbaloi kan? Nak order tekan je link dekat bio elly ✨
.
#lipscrubtemyracle #bibirsihat #cantiktanpakimia #scrubhomemade #buangselkulitmati #rawatbibirgelap #bebaskimia #naturalproduk #bibirlembut #bibirpinkish #scrubbibirmurah #bibirkering #temyraclehomemade #irissentialtemybold #temyraclecodkualakrai #temyraclecoduitmmachang #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah #temyraclecodmachang
9 0 10 December, 2018
@temyracle_fatin Profile picture

@temyracle_fatin

Perak

PURIFYING DETOX MASK .
Produk yang best seller dari Temyracle❗️Ramai yang dah cuba dan repeat oder 😊
.
Fungsi detox mask untuk mengeluarkan segala kotoran yang ada pada dalam kulit muka kita
.
Jomlah cuba untuk kulit yang lebih sihat 😍
.
📲01110186180
.
#temyracle #scrubhomemade #scrubmurah #detokmasktemyracle #organik #bebasmerkuri #produkbebaskimia #productnatural #cantiktanpakimia
#temyraclehomemade #temyracleperak

PURIFYING DETOX MASK .
Produk yang best seller dari Temyracle❗️Ramai yang dah cuba dan repeat oder 😊
.
Fungsi detox mask untuk mengeluarkan segala kotoran yang ada pada dalam kulit muka kita
.
Jomlah cuba untuk kulit yang lebih sihat 😍
.
📲01110186180
.
#temyracle#scrubhomemade#scrubmurah#detokmasktemyracle#organik#bebasmerkuri#produkbebaskimia#productnatural#cantiktanpakimia
#temyraclehomemade#temyracleperak
8 1 5 December, 2018

Top #temyraclehomemade posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Pernah bau Love Spell Victoria Secret? Bau body scrub flavor mixed fruits ni ala ala bau dia lah. Manis gtewww. Bayangkan uols keringkan badan lepas bilas dgn body scrub ni masa mandi. Ah indahnya, rasa obses dgn bau badan sendiri 🤪😋 .

Siapa peminat bau sweet? This is definitely for you! ❤❤ Info lanjut: #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle

Pernah bau Love Spell Victoria Secret? Bau body scrub flavor mixed fruits ni ala ala bau dia lah. Manis gtewww. Bayangkan uols keringkan badan lepas bilas dgn body scrub ni masa mandi. Ah indahnya, rasa obses dgn bau badan sendiri 🤪😋 .

Siapa peminat bau sweet? This is definitely for you! ❤❤ Info lanjut: #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
12 0 29 August, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
16 0 8 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Tadaaa 😍 Nak tahu kenapa jadi macam ni? Jom tengok rahsianya: .

Detox mask -> bunuh kuman
Coffee scrub -> pudarkan parut
Peach face scrub -> haluskan kulit .

Nak cuba set ni? 3 item ni RM121 inc postage 😊 Whatsapp 014-3895980 untuk sebarang order. Nabila akan consult uols 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Tadaaa 😍 Nak tahu kenapa jadi macam ni? Jom tengok rahsianya: .

Detox mask -> bunuh kuman
Coffee scrub -> pudarkan parut
Peach face scrub -> haluskan kulit .

Nak cuba set ni? 3 item ni RM121 inc postage 😊 Whatsapp 014-3895980 untuk sebarang order. Nabila akan consult uols 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
13 1 9 October, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 1 6 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

So much in love with this one ❤
Tiap pagi sebelum mandi buat mask dgn peach face scrub. Mesti uols akan perasan nanti nak guna make up kulit rasa smooth & terletak elok 😘 .

Salah satu bahan dalam peach face scrub ni ialah aloe vera yg dapat sooth kan kulit ❤❤❤ .

Peach face scrub RM42. Whatsapp Nabila 014-3895980 📲 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle

So much in love with this one ❤
Tiap pagi sebelum mandi buat mask dgn peach face scrub. Mesti uols akan perasan nanti nak guna make up kulit rasa smooth & terletak elok 😘 .

Salah satu bahan dalam peach face scrub ni ialah aloe vera yg dapat sooth kan kulit ❤❤❤ .

Peach face scrub RM42. Whatsapp Nabila 014-3895980 📲 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
30 2 11 October, 2018