#temyraclekb Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclekb and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
58 hours
Average like
10.7
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
7 0 14 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah 
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku 
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
7 0 9 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
10 0 9 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
6 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
4 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
4 0 6 September, 2019
@wanaabeauty Profile picture

@wanaabeauty

NI KE LIPSCRUB VIRAL TU?😱 .

Haa ramai tak tahu kepentingan scrub bibir ni. Semua anggap beshe-beshe je. Tapi sebenarnya ia sangat bantu untukmenjadikan lebih lembap dan bibir nampak sekata dengan pemakaian lipmatte selepas tu. 💋 .

Ada tak yang jenis lepas pakai lipstick, nampak rekahan bibir yang terlampau kering tu? WAJIB CUBA scrub bibir by Temyracle. Ada 3 perisa untuk korang pilih
.

Whatssap +2011 1130 2972 to purchase your order .

#temyraclewanaa #temyraclecairo #temyraclekelate #temyraclekb #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #teamwanaa

NI KE LIPSCRUB VIRAL TU?😱 .

Haa ramai tak tahu kepentingan scrub bibir ni. Semua anggap beshe-beshe je. Tapi sebenarnya ia sangat bantu untukmenjadikan lebih lembap dan bibir nampak sekata dengan pemakaian lipmatte selepas tu. 💋 .

Ada tak yang jenis lepas pakai lipstick, nampak rekahan bibir yang terlampau kering tu? WAJIB CUBA scrub bibir by Temyracle. Ada 3 perisa untuk korang pilih
.

Whatssap +2011 1130 2972 to purchase your order .

#temyraclewanaa #temyraclecairo #temyraclekelate #temyraclekb #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #teamwanaa
3 0 26 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

JPJ Kelantan

Thanks dear beli dgn Nabila! Regular customer ni, alhamdulillah TQ Eka, selalu COD tempat kerja dia je senang 🥰 Glass skin serum RM69. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok 🥰 Nak COD boleh contact Nabila 014-3895980 #temyracle #temyraclekb #temyraclekotabharu

Thanks dear beli dgn Nabila! Regular customer ni, alhamdulillah TQ Eka, selalu COD tempat kerja dia je senang 🥰 Glass skin serum RM69. Siapa nak free postage boleh klik link kat bio Nabila ok 🥰 Nak COD boleh contact Nabila 014-3895980 #temyracle #temyraclekb #temyraclekotabharu
3 0 25 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Raya raya jugak gais. Jangan lupa harini last day promo diskaun RM10 untuk glass skin serum Temyracle ! Haaaa kang lupa , ter-missed. Nangis sorang sorang bucu katil. Sebab ni first and maybe skali ni je kita buat promo macamni. Next time nehi heyy 🙅🏻‍♀️ Takut kan ? Takut kan? 😆
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Raya raya jugak gais. Jangan lupa harini last day promo diskaun RM10 untuk glass skin serum Temyracle ! Haaaa kang lupa , ter-missed. Nangis sorang sorang bucu katil. Sebab ni first and maybe skali ni je kita buat promo macamni. Next time nehi heyy 🙅🏻‍♀️ Takut kan ? Takut kan? 😆 
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
11 1 12 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Raya raya jugak gais. Jangan lupa harini last day promo diskaun RM10 untuk glass skin serum Temyracle ! Haaaa kang lupa , ter-missed. Nangis sorang sorang bucu katil. Sebab ni first and maybe skali ni je kita buat promo macamni. Next time nehi heyy 🙅🏻‍♀️ Takut kan ? Takut kan? 😆
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Raya raya jugak gais. Jangan lupa harini last day promo diskaun RM10 untuk glass skin serum Temyracle ! Haaaa kang lupa , ter-missed. Nangis sorang sorang bucu katil. Sebab ni first and maybe skali ni je kita buat promo macamni. Next time nehi heyy 🙅🏻‍♀️ Takut kan ? Takut kan? 😆 
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
8 0 12 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
9 2 10 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
7 0 10 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Yayyy today is the day!!! Ni nak bagitau, korang dan boleh beli serum baja kulit Temyracle ni tau! Harini ada less lagi. Harga asal RM69. After less jadi RM59 je. Kita buat promo ni 3 hari sahaja start harini berakhir pada hari Isnin. Lepas ni dah takde dah promo sebegini ghupe. Ha so? Macamana? Beli la!! Dm klik link kat bio cepat2!

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
8 0 10 August, 2019
Coming to you tomorrow!
Temyracle glass skin serum.
Tepuk-tepuk 25 saat dah cantik!

http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying #25secondstoglow
9 0 9 August, 2019
Coming to you very soon!
Temyracle glass skin serum.
Tepuk-tepuk 25 saat dah cantik!

http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying #25secondstoglow
11 0 5 August, 2019
Coming to you very soon!
Temyracle glass skin serum.
Tepuk-tepuk 25 saat dah cantik!

http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
#25secstoglow
9 0 5 August, 2019
Coming to you very soon!
Temyracle glass skin serum.
Tepuk-tepuk 25 saat dah cantik!

http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
#25secstoglow
10 0 5 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
9 0 3 August, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kuala Lumpur, Malaysia

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
11 0 3 August, 2019
Our hot item.
The Original Coffee Scrub.
RM29 only.

Whatsapp 019-946.3605
Atau
Klik link di bio

#temyracle #temyraclekb #coffeescrub #pudarkanparut #kulitglowing #bebaskimia #kotabharu #cod #readystock #nilampuri #kedaimulong #tunjong #pendek #wakafcheyeh #pasirtumboh
2 0 27 July, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Yummy! Body scrub milk yogurt bau ala ala vanila 😍 Siapa perminat bau mild wajib tryyy yg ni! Whatsapp Nabila @ terus purchase kat Shopee Nabila ok! #temyracle #temyraclekb

Yummy! Body scrub milk yogurt bau ala ala vanila 😍 Siapa perminat bau mild wajib tryyy yg ni! Whatsapp Nabila @ terus purchase kat Shopee Nabila ok! #temyracle #temyraclekb
14 0 23 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
27 0 21 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

#feedbacktemyracle
Hilang jerawat guna coffee scrub!

Coffee scrub temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg target dark spots, sunburn, kulit kusam dan boleh merawat jerawat. Sbb our coffee scrub is made using PURE unused coffee bean, coconut oil, almond oil yg mmg target merawat mslh2 kulit mcm parut.
.
Kalau belum cuba korang wajib cuba sebab harga sangat berpatutan tauu! Kalau nak boleh komen kat bawah atau dm ye 🥰

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #naturalskincare #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #selfconfidence #mindset

#feedbacktemyracle
Hilang jerawat guna coffee scrub!

Coffee scrub temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg target dark spots, sunburn, kulit kusam dan boleh merawat jerawat. Sbb our coffee scrub is made using PURE unused coffee bean, coconut oil, almond oil yg mmg target merawat mslh2 kulit mcm parut.
.
Kalau belum cuba korang wajib cuba sebab harga sangat berpatutan tauu! Kalau nak boleh komen kat bawah atau dm ye 🥰

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #naturalskincare #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #selfconfidence #mindset
13 0 21 July, 2019
@wanis.abdullah Profile picture

@wanis.abdullah

Dengar bunyi air dan scrub tu pun dah rasa syok dah. Belum cuba sendiri lagi kan.
.
Memang wajib cuba ni kalau nak hilangkan parut dan daki di badan. RM20 je uols.

Whatsapp 019-9463605
Atau klik link di bio.

#temyracle #temyraclekb #bodyscrub #hilangkanparut #daki #kulithalus #mencerah #cod

Dengar bunyi air dan scrub tu pun dah rasa syok dah. Belum cuba sendiri lagi kan.
.
Memang wajib cuba ni kalau nak hilangkan parut dan daki di badan. RM20 je uols.

Whatsapp 019-9463605
Atau klik link di bio.

#temyracle #temyraclekb #bodyscrub #hilangkanparut #daki #kulithalus #mencerah #cod
4 0 19 July, 2019
@wanis.abdullah Profile picture

@wanis.abdullah

Menyegarkan.
.
Whitening body scrub. Hilangkan daki, sel kulit mati, sunburn, lembutkan dan menghaluskan kulit badan. Mencerahkan.
.
Wajib cuba.
.
RM20 sahaja.
.
Whatsapp 019-9463605
Atau klik link di bio.

#temyracle #temyraclekb #whiteningbodyscrub #homemade #cod #kotabharu #bebaskimia

Menyegarkan.
.
Whitening body scrub. Hilangkan daki, sel kulit mati, sunburn, lembutkan dan menghaluskan kulit badan. Mencerahkan.
.
Wajib cuba.
.
RM20 sahaja.
.
Whatsapp 019-9463605 
Atau klik link di bio.

#temyracle #temyraclekb #whiteningbodyscrub #homemade #cod #kotabharu #bebaskimia
3 0 19 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Pasir Hor, Kota Bahru

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
17 0 5 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kuala Lumpur, Malaysia

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

#feedbacktemyracle
Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
15 0 4 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

#feedbacktemyracle
Hilang jerawat pasir dan dah botol kedua guna coffee scrub!

Coffee scrub temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg target dark spots, sunburn, kulit kusam dan boleh merawat jerawat. Sbb our coffee scrub is made using PURE unused coffee bean, coconut oil, almond oil yg mmg target merawat mslh2 kulit mcm parut.
.
Kalau belum cuba korang wajib cuba sebab harga sangat berpatutan tauu! Kalau nak boleh komen kat bawah atau dm ye 🥰

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #naturalskincare #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #selfconfidence #mindset

#feedbacktemyracle
Hilang jerawat pasir dan dah botol kedua guna coffee scrub!

Coffee scrub temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg target dark spots, sunburn, kulit kusam dan boleh merawat jerawat. Sbb our coffee scrub is made using PURE unused coffee bean, coconut oil, almond oil yg mmg target merawat mslh2 kulit mcm parut.
.
Kalau belum cuba korang wajib cuba sebab harga sangat berpatutan tauu! Kalau nak boleh komen kat bawah atau dm ye 🥰

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #naturalskincare #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #selfconfidence #mindset
14 1 3 July, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kuala Lumpur, Malaysia

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
15 2 2 July, 2019
@wanaabeauty Profile picture

@wanaabeauty

Kuala Lumpur, Malaysia

NI KE LIPSCRUB VIRAL TU?😱 .

Haa ramai tak tahu kepentingan scrub bibir ni. Semua anggap beshe-beshe je. Tapi sebenarnya ia sangat bantu untukmenjadikan lebih lembap dan bibir nampak sekata dengan pemakaian lipmatte selepas tu. 💋 .

Ada tak yang jenis lepas pakai lipstick, nampak rekahan bibir yang terlampau kering tu? WAJIB CUBA scrub bibir by Temyracle.
.

Whatssap +2011 1130 2972 to purchase your order .

#temyraclewanaa #temyraclecairo #temyraclekelate #temyraclekb #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #teamwanaa

NI KE LIPSCRUB VIRAL TU?😱 .

Haa ramai tak tahu kepentingan scrub bibir ni. Semua anggap beshe-beshe je. Tapi sebenarnya ia sangat bantu untukmenjadikan lebih lembap dan bibir nampak sekata dengan pemakaian lipmatte selepas tu. 💋 .

Ada tak yang jenis lepas pakai lipstick, nampak rekahan bibir yang terlampau kering tu? WAJIB CUBA scrub bibir by Temyracle.
.

Whatssap +2011 1130 2972 to purchase your order .

#temyraclewanaa #temyraclecairo #temyraclekelate #temyraclekb #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #lipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubtemyracle #teamwanaa
3 0 24 June, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
21 1 23 June, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat spa boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat Candyland boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat spa boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat Candyland boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
22 0 21 June, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Nak DIY produk Temyracle? Boleh saja! 😉

Some tips untuk korang, 👇🏻 Coffee scrub + avocado + oatmeal

Wow! 😍 Uollss boleh laa try kt rumah untuk lembutkan kulit wajah tau. Heard it's good for the skin; heals acne, very moisturizing, reduce wrinkles & also reduce and balance oil kat muka kita. Whoa... Siapa nak try? PM tepi.

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

Nak DIY produk Temyracle? Boleh saja! 😉

Some tips untuk korang, 👇🏻 Coffee scrub + avocado + oatmeal

Wow! 😍 Uollss boleh laa try kt rumah untuk lembutkan kulit wajah tau. Heard it's good for the skin; heals acne, very moisturizing, reduce wrinkles & also reduce and balance oil kat muka kita. Whoa... Siapa nak try? PM tepi.

Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
20 1 21 June, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Peach Face Scrub 🍑🍑 Apa yg best nya tentang peach face scrub ni adalah texture dia yang sangat halus, larut pada wajah dan sangat sesuai digunakan bagi kulit sensitif. Bertindak menanggalkan sel kulit mati di wajah, ia juga dapat menghaluskan dan gebu.

Bagi yang penggemar makeup, peach face scrub juga dapat membantu makeup lebih tahan lama, dapat menanggalkan sel kulit mati pada wajah, mengurangkan whitehead dan melembapkan kulit wajah 💕 Best ke best?

Jommsss beli sebab harga RM42 ONLY!!! tapi kesann wowwerzz sangat tauu!

http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

Peach Face Scrub 🍑🍑 Apa yg best nya tentang peach face scrub ni adalah texture dia yang sangat halus, larut pada wajah dan sangat sesuai digunakan bagi kulit sensitif. Bertindak menanggalkan sel kulit mati di wajah, ia juga dapat menghaluskan dan gebu.

Bagi yang penggemar makeup, peach face scrub juga dapat membantu makeup lebih tahan lama, dapat menanggalkan sel kulit mati pada wajah, mengurangkan whitehead dan melembapkan kulit wajah 💕 Best ke best?

Jommsss beli sebab harga RM42 ONLY!!! tapi kesann wowwerzz sangat tauu!

http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
16 0 21 June, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat spa boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat Candyland boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨
.
Texture body scrub temyracle halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? Macam tak percaya kan? Tapi percayalah body scrub temyracle mampu buat semua ni. Mana nak dapat? Dah la murah harga berbaloi, fungsi sama macam scrub mahal-mahal tu tapi serious temyracle lagi best!
.
Kalau korang nak rasa ala-ala dekat spa boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat Candyland boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
18 0 21 June, 2019

Top #temyraclekb posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
11 0 11 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KST Restoran Selera Ikan Bakar

JUICY! .

Tu lah perkataan Nabila bila mula2 kenal lips scrub Temyracle dulu. Tesktur dia..emm sangat lembut! Bila oles kat bibir tu rasa lembut sangat. Pastu bau & rasa dia pun sedap. Contoh ni flavour Very Berry, ala ala berries gteww. .

Uols kalau tengah scrub bibirbtu, kalau terjilat/tertelan takpe tau, tak bahaya pun. Nabila siap ambil secubit telan lagi 😂 Risau pula bulan puasa ni hahaha .

Ok lah uols kalau nak cuba, boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ uols boleh direct order di link bio Nabila tu okehh 😌 #lipsscrubnabila #lipsscrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekelantan #temyraclekb #temyraclekotabharu

JUICY! .

Tu lah perkataan Nabila bila mula2 kenal lips scrub Temyracle dulu. Tesktur dia..emm sangat lembut! Bila oles kat bibir tu rasa lembut sangat. Pastu bau & rasa dia pun sedap. Contoh ni flavour Very Berry, ala ala berries gteww. .

Uols kalau tengah scrub bibirbtu, kalau terjilat/tertelan takpe tau, tak bahaya pun. Nabila siap ambil secubit telan lagi 😂 Risau pula bulan puasa ni hahaha .

Ok lah uols kalau nak cuba, boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ uols boleh direct order di link bio Nabila tu okehh 😌 #lipsscrubnabila #lipsscrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekelantan #temyraclekb #temyraclekotabharu
20 1 13 May, 2018
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Pernah bau Love Spell Victoria Secret? Bau body scrub flavor mixed fruits ni ala ala bau dia lah. Manis gtewww. Bayangkan uols keringkan badan lepas bilas dgn body scrub ni masa mandi. Ah indahnya, rasa obses dgn bau badan sendiri 🤪😋 .

Siapa peminat bau sweet? This is definitely for you! ❤❤ Info lanjut: #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle

Pernah bau Love Spell Victoria Secret? Bau body scrub flavor mixed fruits ni ala ala bau dia lah. Manis gtewww. Bayangkan uols keringkan badan lepas bilas dgn body scrub ni masa mandi. Ah indahnya, rasa obses dgn bau badan sendiri 🤪😋 .

Siapa peminat bau sweet? This is definitely for you! ❤❤ Info lanjut: #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
12 0 29 August, 2018
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Thanks for the review! ❤ Uols yg ada masalah parut, jerawat & kulit breakout boleh try set ni. Harga normal RM79 inc postage 😊 .

Whatsapp 014-3895980 atau boleh direct order di link di bio Nabila 😉 #bodyscrubnabila #bodyscrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclekelantan #temyraclekb

Thanks for the review! ❤ Uols yg ada masalah parut, jerawat & kulit breakout boleh try set ni. Harga normal RM79 inc postage 😊 .

Whatsapp 014-3895980 atau boleh direct order di link di bio Nabila 😉 #bodyscrubnabila #bodyscrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclekelantan #temyraclekb
23 0 6 September, 2018
Yasss 🔥🔥 Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
7 0 21 August, 2019