#temyraclekelantan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclekelantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
9
Average comment
0.7
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

The Best of BODY SCRUB🔥🔥
.
Uollss yang suka bau mild, boleh cuba yang ni😘
Sebab apa Body Scrub Temyracle tersangattt best👍
🔺Menanggalkan sel-sel kulit mati
🔺Mencerahkan kulit
🔺Menghaluskan kulit
🔺Aroma yang menyegarkan
Dah la harganya murah sangattt..
Hanya RM20 SAHAJA‼️
.
Uollss berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
Sampai depan rumah k.mila g COD🤗
🛵 FREE DELIVERY 🎁 SPECIAL FREE GIFT
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #codmelor #codpasirputeh #sayajualscrub #sayapakaisayajual #luluskkm #scrub #temyraclemurah #temyraclekelantan #scrubmalaysia #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #bodyscrub #temyraclebodyscrub #freedelivery

The Best of BODY SCRUB🔥🔥
.
Uollss yang suka bau mild, boleh cuba yang ni😘
Sebab apa Body Scrub Temyracle tersangattt best👍
🔺Menanggalkan sel-sel kulit mati
🔺Mencerahkan kulit
🔺Menghaluskan kulit
🔺Aroma yang menyegarkan
Dah la harganya murah sangattt..
Hanya RM20 SAHAJA‼️
.
Uollss berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
Sampai depan rumah k.mila g COD🤗
🛵 FREE DELIVERY 🎁 SPECIAL FREE GIFT
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #codmelor #codpasirputeh #sayajualscrub #sayapakaisayajual #luluskkm #scrub #temyraclemurah #temyraclekelantan #scrubmalaysia #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #bodyscrub #temyraclebodyscrub #freedelivery
11 0 11 hours ago
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
11 1 12 hours ago
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Nah set favourite ramai.

Feedback dari nurin sendiri, kulit jadi macam makin sihat.

Jerawat tu normal lah naik. Hormon.

Yang pentingnya, cara penjagaan kita tu kena betul.

Basic pun kena jaga kasi cun. Temyracle ni hanya membantu.
Sebagai tambahan.

Nak self pickup area Unisza tau.

Nak lebih details?
Wasap 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub

Nah set favourite ramai.

Feedback dari nurin sendiri, kulit jadi macam makin sihat.

Jerawat tu normal lah naik. Hormon.

Yang pentingnya, cara penjagaan kita tu kena betul.

Basic pun kena jaga kasi cun. Temyracle ni hanya membantu.
Sebagai tambahan.

Nak self pickup area Unisza tau.

Nak lebih details?
Wasap 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub
4 0 16 hours ago
@temyracle.hana Profile picture

@temyracle.hana

Whitening Body Scrub texture is major love! ♥ Tekstur yang lembut, tapi berkesan dalam mengatasi masalah daki dibadan, pelipat gelap & mencerahkan kulit. Sape yang ada sunburn & gatal kulit badan pun boleh guna 😊

Whitening Body Scrub texture is major love! ♥ Tekstur yang lembut, tapi berkesan dalam mengatasi masalah daki dibadan, pelipat gelap & mencerahkan kulit. Sape yang ada sunburn & gatal kulit badan pun boleh guna 😊
2 1 17 hours ago
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

BEST SELLER 🔥 🔥 🔥
.
Antara produk Temyracle yang paling laku kerasss🔥
.
Sebab apa uollss perlu dapatkan Coffee Scrub Temyracle:
- Memudarkan parut jerawat
- Mengecutkan jerawat
- Mengecutkan liang pori-pori
- Melembabkan kulit
- Atasi kulit berminyak
- Jadikan kulit lebih glowing
.
Harga memang mampu milik uollss hanya RM29 SAHAJA‼️
🛵 FREE DELIVERY 🎁 SPECIAL GIFT
.
Berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 yea 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #codmelor #codpasirputeh #coffee #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #jerawat #parutjerawat #luluskkm #glowingskin

BEST SELLER 🔥 🔥 🔥
.
Antara produk Temyracle yang paling laku kerasss🔥
. 
Sebab apa uollss perlu dapatkan Coffee Scrub Temyracle:
- Memudarkan parut jerawat
- Mengecutkan jerawat
- Mengecutkan liang pori-pori
- Melembabkan kulit
- Atasi kulit berminyak
- Jadikan kulit lebih glowing
.
Harga memang mampu milik uollss hanya RM29 SAHAJA‼️
🛵 FREE DELIVERY 🎁 SPECIAL GIFT
.
Berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 yea 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #codmelor #codpasirputeh #coffee #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #jerawat #parutjerawat #luluskkm #glowingskin
8 0 19 September, 2019
@temyracle.hana Profile picture

@temyracle.hana

Pasir Mas, Kelantan Darul Naim

Cannot liveeeee without them! Whitening Body Scrub ni membersihkan kulit terutama sekali bila kulit berpeluh, rasa berlengas semacam. Haaa memang masyukkk sangat kalau dapat scrub badan. Kulit confirm rasa lebih bersih & segar! 😍
-
Berminat untuk order/dropship?
🗨 Harga: RM20 (350gm)
📲 WhatsApp +6011-55030771
✨ Shopee : mshanamz
(Claim FREE SHIPPING voucher)
-
Happy Shopping! ♥

Cannot liveeeee without them! Whitening Body Scrub ni membersihkan kulit terutama sekali bila kulit berpeluh, rasa berlengas semacam. Haaa memang masyukkk sangat kalau dapat scrub badan. Kulit confirm rasa lebih bersih & segar! 😍
-
Berminat untuk order/dropship?
🗨 Harga: RM20 (350gm)
📲 WhatsApp +6011-55030771
✨ Shopee : mshanamz
(Claim FREE SHIPPING voucher)
-
Happy Shopping! ♥
2 1 19 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals
7 0 19 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

IIUM

Kenapa nak cantik kena scrub?? Sebab nak buang sel-sel atau kulit yang dah mati. Dah buang barula pakai toner, serum pon meresap elok je dalam kulit dan barula kulit dapat kebaikan yang betul dari produk kita tu

Scrub tak semestinya perlu kasar dan kuat yang penting kena scrub dengan kaedah yang betul je. Macam mana kata kaedah yang betul? Buat secara urutan membulat dan scrub la 3-4 kali je seminggu
Macam mana nak purchase order please click this link ok

http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #watermelonmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #confindence #confidence #selfconfidence #detoxyourskin

Kenapa nak cantik kena scrub?? Sebab nak buang sel-sel atau kulit yang dah mati. Dah buang barula pakai toner, serum pon meresap elok je dalam kulit dan barula kulit dapat kebaikan yang betul dari produk kita tu

Scrub tak semestinya perlu kasar dan kuat yang penting kena scrub dengan kaedah yang betul je. Macam mana kata kaedah yang betul? Buat secara urutan membulat dan scrub la 3-4 kali je seminggu 
Macam mana nak purchase order please click this link ok

http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #watermelonmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #confindence #confidence #selfconfidence #detoxyourskin
7 0 19 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨ Tengok texture body scrub temyracle. Halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? RM 20 untuk 350gram. Berbaloi-baloii 🥰😘
.
Ada 3 jenis flavour iaitu :
- Mixed Fruits
- Milk & Yogurt
- Tomato.
.
Yang mana pilihan hati? Whatsapp je no kat bawah 💕
.
http://www.wasap.my/60179882285/pmtemyracle
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
#temyraclesayamesticari #temyracle #bodyscrubtemyracle

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨ Tengok texture body scrub temyracle. Halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? RM 20 untuk 350gram. Berbaloi-baloii 🥰😘
.
Ada 3 jenis flavour iaitu :
- Mixed Fruits
- Milk & Yogurt
- Tomato.
.
Yang mana pilihan hati? Whatsapp je no kat bawah 💕
.
http://www.wasap.my/60179882285/pmtemyracle
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
#temyraclesayamesticari #temyracle #bodyscrubtemyracle
7 0 19 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Nak ber masker lagi, nak scrubbing lagi. Tak sempat lah.
__

Ni tips, kalau rasa tak sempat sangat.

Mix terus dua benda ni, buat mask. Pakai selama 30 minit je siap.

Alaaa ambil masa before nak mandi pagi pagi tu, sempatnya.

Nurin dah try cara ni. Boleh cakap, kulit jadi double flawless gitu. Love sangat dengan skin sendiri!

Nak try tak?
Meh wasap, nurin ajar lebih details. 📱 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub

Nak ber masker lagi, nak scrubbing lagi. Tak sempat lah.
__

Ni tips, kalau rasa tak sempat sangat.

Mix terus dua benda ni, buat mask. Pakai selama 30 minit je siap.

Alaaa ambil masa before nak mandi pagi pagi tu, sempatnya.

Nurin dah try cara ni. Boleh cakap, kulit jadi double flawless gitu. Love sangat dengan skin sendiri!

Nak try tak?
Meh wasap, nurin ajar lebih details. 📱 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub
12 0 19 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
19 1 17 September, 2019
@temyracle.hana Profile picture

@temyracle.hana

Kelantan

Whitening Body Scrub for RM20 each! Order through Shopee mshanamz to get FREE POSTAGE (for every RM40 & above). Semua flavour available to purchase 🤗 Happy Shopping! ♥

Whitening Body Scrub for RM20 each! Order through Shopee mshanamz to get FREE POSTAGE (for every RM40 & above). Semua flavour available to purchase 🤗 Happy Shopping! ♥
5 1 17 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Hai gaiss 💕
Present for you our BEST SELLER COMBO 🔥 🔥
.
Coffee Scrub dengan Detox Mask
Yang penting nak uollss tau produk kami bukan yang timbang kilo tau✌️
.
Nak tau harga🤔
Coffee Scrub = RM29
Detox Mask = RM42
Total hanya RM71 JER‼️ gaisss..
Murahkan😍
.
Berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #temyracletrustedagent #temyraclekelantan #takdeidjanganbeli

Hai gaiss 💕
Present for you our BEST SELLER COMBO 🔥 🔥
.
Coffee Scrub dengan Detox Mask
Yang penting nak uollss tau produk kami bukan yang timbang kilo tau✌️
.
Nak tau harga🤔
Coffee Scrub = RM29
Detox Mask = RM42
Total hanya RM71 JER‼️ gaisss..
Murahkan😍
.
Berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #temyracletrustedagent #temyraclekelantan #takdeidjanganbeli
10 0 16 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals
7 0 16 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle
#Feedbackdetoxmasktemyracle
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle 
#Feedbackdetoxmasktemyracle 
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals
8 0 16 September, 2019
@byijakfoto Profile picture

@byijakfoto

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone? Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum #temyraclewakafbharu #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari #temyracleshares
#scrubmurah
#scrubmurah

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone?  Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum  #temyraclewakafbharu  #temyraclekelantan  #temyraclesayamesticari  #temyracleshares 
#scrubmurah 
#scrubmurah
11 0 15 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Taadaaa🤗.. Dah buka untuk 2nd box😍
Dalam sehari 2-3 kali tau k.mila pakai😁
Harganya tak mahal pun hanya RM69 SAHAJA‼️Murahkan🤗
.
Berminat nak order boleh dm@wasap k.mila yea ☎️ 0169545652
🛵 FREE DELIVERY, 🎁 SPECIAL FREE GIFT
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codmelor #codpasirputeh #codsalor #roadtoglassskin #glassskin #kulitbakkacadalam25saat #25secondtoglow #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #serumtemyracle #serum

Taadaaa🤗.. Dah buka untuk 2nd box😍
Dalam sehari 2-3 kali tau k.mila pakai😁
Harganya tak mahal pun hanya RM69 SAHAJA‼️Murahkan🤗
.
Berminat nak order boleh dm@wasap k.mila yea ☎️ 0169545652
🛵 FREE DELIVERY, 🎁 SPECIAL FREE GIFT
. 
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codmelor #codpasirputeh #codsalor #roadtoglassskin #glassskin #kulitbakkacadalam25saat #25secondtoglow #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #serumtemyracle #serum
8 0 14 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Seriously, best sangat bila ber masker dengan detox mask ni. Tambah pulak bila keluarkan dia dari dalam freezer. Ya Allah, nyaman sangat.

Dengan tekstur dia yang likat dan pekat, terus menggambarkan betapa kayanya dia dengan manuka honey yang menjadi ingredient dia yang utama.

Fungsi detox mask ni boleh kecutkan jerawat tau. Pakai dia setiap hari, memang jerawat tu takkan berani dekat lagi dah.

Parut parut lama pun, akan lesap macam tu je. Segala kekotoran yang ada dalam kulit akan dikeluarkan.

Nak kulit sihat?

Whatsapp nurin cepat 011 3135 9020

#detoxmasknurin #detoxmasktemyracle #temyraclekelantan #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat

Seriously, best sangat bila ber masker dengan detox mask ni. Tambah pulak bila keluarkan dia dari dalam freezer. Ya Allah, nyaman sangat.

Dengan tekstur dia yang likat dan pekat, terus menggambarkan betapa kayanya dia dengan manuka honey yang menjadi ingredient dia yang utama.

Fungsi detox mask ni boleh kecutkan jerawat tau. Pakai dia setiap hari, memang jerawat tu takkan berani dekat lagi dah.

Parut parut lama pun, akan lesap macam tu je. Segala kekotoran yang ada dalam kulit akan dikeluarkan.

Nak kulit sihat?

Whatsapp nurin cepat 011 3135 9020

#detoxmasknurin #detoxmasktemyracle #temyraclekelantan #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat
5 0 12 September, 2019
@mademoiselle_qistina Profile picture

@mademoiselle_qistina

Selangor

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29 
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
14 2 12 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Hai gulzz💞
Esok k.mila off day.. So k.mila free dari tgahri sampai petang.. Nak request COD malam pun blh😚
.
Esok k.mila COD area
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
Nati boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
.
Semua item Temyracle ada yea
🔺Glass Skin Hydrating Serum =RM69
🔺Detox Mask =RM42
🔺Coffee Scrub =RM29
🔺Peach Face Scrub =RM42
🔺Lip Scrub =RM23
🔺Body Scrub =RM20
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery

Hai gulzz💞
Esok k.mila off day.. So k.mila free dari tgahri sampai petang.. Nak request COD malam pun blh😚
.
Esok k.mila COD area
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
Nati boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
.
Semua item Temyracle ada yea
🔺Glass Skin Hydrating Serum =RM69
🔺Detox Mask =RM42
🔺Coffee Scrub =RM29
🔺Peach Face Scrub =RM42
🔺Lip Scrub =RM23
🔺Body Scrub =RM20
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery
7 0 11 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Original Coffee Scrub in the house😍
Kami akan pastikan Temyracle Lover's sentiasa mendapat produk yang freshhhh🤗
.
RM29 SAHAJA‼️
Dengan 100gram uollss boleh tahan 2-3 bulan..
.
Uollss berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 yea 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codmelor #codpasirputeh #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #coffee #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #glowingskin #luluskkm

Original Coffee Scrub in the house😍
Kami akan pastikan Temyracle Lover's sentiasa mendapat produk yang freshhhh🤗
.
RM29 SAHAJA‼️
Dengan 100gram uollss boleh tahan 2-3 bulan..
.
Uollss berminat nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 yea 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codmelor #codpasirputeh #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #coffee #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #glowingskin #luluskkm
9 0 11 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Korang boleh pilih nk guna cara yg mne, mask atau scrub
.
Utk scrub boleh pkai 2-3x seminggu jee and utk mask boleh setiap hri .
Tpi make sure lps scrub atau mask, bilas btul2 dgn air yg bersih dulu lps tu bru cuci pkai cleanser
.
Rm29 utk 100g dan tahan smpai 2-3 bulan( brgantung cra korang pkai) .
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyraclekelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Korang boleh pilih nk guna cara yg mne, mask atau scrub
.
Utk scrub boleh pkai 2-3x seminggu jee and utk mask boleh setiap hri .
Tpi make sure lps scrub atau mask, bilas btul2 dgn air yg bersih dulu lps tu bru cuci pkai cleanser
.
Rm29 utk 100g dan tahan smpai 2-3 bulan( brgantung cra korang pkai) .
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyraclekelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
3 0 11 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

LAKU KERASSS🔥 🔥 🔥

Best ever of Whitening Body Scrub😍
Merah tu Tomato🍅 berbau Fresh
Purple tu Mixed Fruit🍇 berbau Wangi
Putih tu Milk&Yogurt 🍶 berbau Vanilla
Fungsinya sama gaisss just bau jer yang berbeza..
.
Harganya❓
.
RM20 SAHAJA‼️
🛵 FREE DELIVERY
🚚 POSTAGE SM = RM8
🚚 POSTAGE SS = RM11
🚚 FREE POSTAGE boleh shopping via shopee k.mila shopee.com.my/asmiela8389
.
Nak COD esok
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
Boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #bodyscrub #temyraclebodyscrub #scrubmurah #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery

LAKU KERASSS🔥 🔥 🔥

Best ever of Whitening Body Scrub😍
Merah tu Tomato🍅 berbau Fresh
Purple tu Mixed Fruit🍇 berbau Wangi
Putih tu Milk&Yogurt 🍶 berbau Vanilla
Fungsinya sama gaisss just bau jer yang berbeza..
.
Harganya❓
.
RM20 SAHAJA‼️
🛵 FREE DELIVERY
🚚 POSTAGE SM = RM8
🚚 POSTAGE SS = RM11
🚚 FREE POSTAGE boleh shopping via shopee k.mila shopee.com.my/asmiela8389
.
Nak COD esok
📍 KOTA BHARU
📍 WAKAF CHE YEH
📍 NILAM PURI
📍 SALOR
📍 PASIR MAS
Boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652 😘
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codsalor #temyracletrustedagent #takdeidjanganbeli #temyraclekelantan #bodyscrub #temyraclebodyscrub #scrubmurah #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery
4 0 10 September, 2019
Korang pilih yang mane🤔?
.
#temyracletiq #temyraclekelantan #makeup #makeupjustsimple #zatimatnoor #tiq
8 0 10 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Seriously, best sangat bila ber masker dengan detox mask ni. Tambah pulak bila keluarkan dia dari dalam freezer. Ya Allah, nyaman sangat.

Dengan tekstur dia yang likat dan pekat, terus menggambarkan betapa kayanya dia dengan manuka honey yang menjadi ingredient dia yang utama.

Fungsi detox mask ni boleh kecutkan jerawat tau. Pakai dia setiap hari, memang jerawat tu takkan berani dekat lagi dah.

Parut parut lama pun, akan lesap macam tu je. Segala kekotoran yang ada dalam kulit akan dikeluarkan.

Nak kulit sihat?

Whatsapp nurin cepat 011 3135 9020

#detoxmasknurin #detoxmasktemyracle #temyraclekelantan #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat

Seriously, best sangat bila ber masker dengan detox mask ni. Tambah pulak bila keluarkan dia dari dalam freezer. Ya Allah, nyaman sangat.

Dengan tekstur dia yang likat dan pekat, terus menggambarkan betapa kayanya dia dengan manuka honey yang menjadi ingredient dia yang utama.

Fungsi detox mask ni boleh kecutkan jerawat tau. Pakai dia setiap hari, memang jerawat tu takkan berani dekat lagi dah.

Parut parut lama pun, akan lesap macam tu je. Segala kekotoran yang ada dalam kulit akan dikeluarkan.

Nak kulit sihat?

Whatsapp nurin cepat 011 3135 9020

#detoxmasknurin #detoxmasktemyracle #temyraclekelantan #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat
45 19 10 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

Morning gulzz❤️
Happy Working Day pada yang baru nak start keje tu😚
First botol serum k.mila dh nak abis😊.. Tak sabar nak unboxing kotak yang ke dua😍
Memang berbaloi sangatt uollss.. 2-3x sehari k.mila pakai.. Boleh tahan smpi 1 bulan😁
Harga pun memang berbaloi hanya RM69 SAHAJA‼️
Tunggu apa lagi uollss.. Nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652..
🛵FREE DELIVERY
🚚POSTAGE SM = RM8
🚚 POSTAGE SS = RM11
🚚 FREE POSTAGE BOLEH SHOPPING VIA SHOPEE K.MILA shopee.com.my/asmiela8389
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codmelor #codsalor #codpasirputeh #temyraclekelantan #sayapakaisayajual #serumtemyracle
#glassskin #roadtoglassskin #25secondstoglow #dapdapglow

Morning gulzz❤️
Happy Working Day pada yang baru nak start keje tu😚
First botol serum k.mila dh nak abis😊.. Tak sabar nak unboxing kotak yang ke dua😍
Memang berbaloi sangatt uollss.. 2-3x sehari k.mila pakai.. Boleh tahan smpi 1 bulan😁
Harga pun memang berbaloi hanya RM69 SAHAJA‼️
Tunggu apa lagi uollss.. Nak order boleh dm@wasap jer k.mila ☎️ 0169545652..
🛵FREE DELIVERY
🚚POSTAGE SM = RM8
🚚 POSTAGE SS = RM11
🚚 FREE POSTAGE BOLEH SHOPPING VIA SHOPEE K.MILA shopee.com.my/asmiela8389
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codnilampuri #codmelor #codsalor #codpasirputeh #temyraclekelantan #sayapakaisayajual #serumtemyracle
#glassskin #roadtoglassskin #25secondstoglow #dapdapglow
10 0 10 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah 
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku 
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
8 0 9 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
11 0 9 September, 2019
@temyracle_asmielahusin Profile picture

@temyracle_asmielahusin

POMPOMPOM🛵🛵🛵
Morning gaisss 😍
Ada sapa-sapa nak deliver sampai depan rumah hari boleh dm@wasap k.mila yea ☎️ 0169545652🤗
🚚 FREE DELIVERY
ALL ITEMS AVAILABLE😚
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codmelor #codpasirputeh #codnilampuri #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery

POMPOMPOM🛵🛵🛵
Morning gaisss 😍
Ada sapa-sapa nak deliver sampai depan rumah hari boleh dm@wasap k.mila yea ☎️ 0169545652🤗
🚚 FREE DELIVERY
ALL ITEMS AVAILABLE😚
.
#temyracle #teamnabilaa #teamkakmila #codkotabharu #codwakafcheyeh #codpasirmas #codmelor #codpasirputeh #codnilampuri #temyraclekelantan #scrub #temyraclemurah #temyraclesayamesticari #produktiadamerkuri #luluskkm #freedelivery
7 0 9 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
16 0 8 September, 2019

Top #temyraclekelantan posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
14 0 11 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

SUK Kota Bharu

Juicy! 😍
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Juicy! 😍 
Siapa ada masalah bibir kering & menggelupas say hello to Temyracle lips scrub! Ada 3 flavor uols boleb pilih. Setiap pembelian akan dapat FREE lip brush. Best kan? .

Price: RM21 sempena Year End Sales. Pembelian RM40 ke atas dapat free postage tau! Whatsapp Nabila 014-3895980 😄 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 0 3 January, 2019
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 1 6 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
68 3 13 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
9 0 14 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
49 3 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 19 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KPTM KOTA BHARU

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle  ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah  #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas  #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 5 March, 2019