#temyraclekl Instagram Photos & Videos

temyraclekl - 2.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclekl and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
17 hours
Average like
8.4
Average comment
0.8
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us, Temyracle and Bougas Beauty. Love, Q 💕
.
✔️ Pembelian RM40 dapat FREE POSTAGE
✔️ Pembelian RM100 dapat GIFT BOX dan BANYAK SPECIAL GIFTS
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
13 1 20 September, 2019
Pastikan uloss scrub bibir sebelum pkai any lipstik or lipmatte.. Bila dah scrub,baru la nampak bibir lebih bersih,licin tampa sebarang rekahan.. .
.
Setiap mlm sebelum tidor, make sure pakai lipbalm yea bagi bibir sentiasa lembap.. ❤️
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent  #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya  #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah
1 0 20 September, 2019

Licin & Bersihnyaaa bibir temy 😍😍😍
.
.
Dah nampak kan apa rahsia bibir temy sentiasa FRESH,LICIN & LEMBAP ?? .
.
Apa lagii, dpatkan dengan segera uloss.. RM23, dpat FREE LIP BRUSH lagii tau.. 🥰.
.
.
Sayangilah bibir uloss,, jaga la dia selagi uloss boleh mengukir senyuman buat yg tersayang ❤️😘
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah

Licin & Bersihnyaaa bibir temy 😍😍😍
.
.
Dah nampak kan apa rahsia bibir temy sentiasa FRESH,LICIN & LEMBAP ?? .
.
Apa lagii, dpatkan dengan segera uloss.. RM23, dpat FREE LIP BRUSH lagii tau.. 🥰.
.
.
Sayangilah bibir uloss,, jaga la dia selagi uloss boleh mengukir senyuman buat yg tersayang ❤️😘
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent  #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya  #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah
2 0 19 September, 2019

Lipscrub temyracle berfungsi menanggalkan sel kulit mati yang ad pada bibir kita. .
.

Jika tidak dijaga dengan sebaiknya, akan menyebabkan kering & kusam plus akan menjadi hitam jika kerap pakai lipmatte or lipstik.. .
.
Kenapa boleh HITAM ?? Bayangkan jika hari2x kita pakai bedak,tak pernah sekali pun kita cuci muka,tepek tepek tepek ! Agak2x kulit nak bernafas mcm mana ?? Macam tu la juga bibir kita.. .
.
Scrub sangat2x penting bagi membuang segala sel kulit mati yg dah lama melekat dekat kulit uloss.. .
.
Oleh itu,Lipscrub temyracle datang membantu ulos yang mengalami bibir yg kusam,kering,merekah,hitam & mengelupas.. 😍☺️
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah

Lipscrub temyracle berfungsi menanggalkan sel kulit mati yang ad pada bibir kita. .
.

Jika tidak dijaga dengan sebaiknya, akan menyebabkan kering & kusam plus akan menjadi hitam jika kerap pakai lipmatte or lipstik.. .
.
Kenapa boleh HITAM ?? Bayangkan jika hari2x kita pakai bedak,tak pernah sekali pun kita cuci muka,tepek tepek tepek ! Agak2x kulit nak bernafas mcm mana ?? Macam tu la juga bibir kita.. .
.
Scrub sangat2x penting bagi membuang segala sel kulit mati yg dah lama melekat dekat kulit uloss.. .
.
Oleh itu,Lipscrub temyracle datang membantu ulos yang mengalami bibir yg kusam,kering,merekah,hitam & mengelupas.. 😍☺️
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent  #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya  #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah
3 0 19 September, 2019

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Setiap pembelian Serum Temyracle akan dapat JADE ROLLER SECARA PERCUMA! 😍😍😍
.
Hydrating Glass Skin Serum RM69
.
FREE POSTAGE PEMBELIAN DI SHOPEE ✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
19 1 17 September, 2019

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil

JOM BER 'COFFEE SCRUB'!
-
-
Haluu! Selamat petang Instagramers👋🏼
Dah lama rasanya Amani tak kongsi tentang Coffee Scrub Temyracle. Sibuk sikit🙏
Coffee Scrub Temyracle boleh pakai pada muka dan badan. Ini kopi bukan besye-besye tau, ia boleh ;
☕ Mengecutkan jerawat
☕ Memudarkan parut / selulit
☕ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
☕ Menghaluskan kulit wajah dan badan
..
Ini kalau stress dengan rutin harian, dapat hidu bau kopi.. Fuh bestnyaa lahai, rasa lapang.. Pulak tu, skrub masa mandi.. Baru syiok nak tidur.. Gabungkan dengan Whitening Body Scrub.. Halamaaak, kulit super duper rasa haluuus dan wangi! 😍
Silap hari bulan, celah lipatan yang hitam tu kembali ke tona asal kulit😏
..
Ini kalau nak taip panjang2, bukan orang baca dan percaya pon. Meh DM atau WhatsApp 018-4714755 kita nak kongsi rahsia kulit cantik dengan Temyracle 😉
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #combo #feedbacktemyracle #coffeescrub #scrub #jerawat #selulit #parut #scrubhomemade #skrubbadan #skrubmuka #naturalbeauty #photo #coffee #almondoil #coconutoil
14 1 17 September, 2019

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Pembelian:
💖 Serum Temyracle RM69
💖 Detox Mask RM42
💖 Coffee Scrub RM29 
Total: RM140
.
Dapat:
✔️Cleansing Brush
✔️ Mask Bowl
✔️ Small Spatula
✔️ Gift Box
✔️ Sweets
✔️ Sample
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
14 2 12 September, 2019

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 11 September, 2019

Pemakaian Serum ni adalah sebanyak 2x sehari. Twice per day only. .

Sebab Serum ni di formulakan dengan bahan2 yang concentrate (tumpu pada masalah kulit tertentu), which is selepas 1 minggu penggunaan serum, kita akan nampak hasil dia seperti kulit tampak berseri. .

Selepas 2 minggu penggunaan, kita akan nampak garis2 halus muka berkurangan serta kulit jadi semakin baik dari sebelumnya. So, 2x sehari dah cukup ya. Pagi dan Malam. 😍
.

Apa yang penting, apply serum ni selepas mencuci muka dan toner. Apply before moisturizer and sunscreen.
.

Noted : Jangan Gunakan serum dalam kuantiti yang terlalu banyak di permukaan kulit sebab kulit kita takkan dapat absorb benefit dari serum tu tadi dan ia akan tertinggal dia permukaan kulit yang akan menyebabkan kulit jadi lebih berminyak, pori2 tersumbat dan berlakunya iritasi.
.

Cukup hanya 3-4 titis dia area T Zone kemudian sapu rata keseluruh muka. 🤩
.

Klik link di bio azie untuk pembelian 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah

Pemakaian Serum ni adalah sebanyak 2x sehari. Twice per day only. .

Sebab Serum ni di formulakan dengan bahan2 yang concentrate (tumpu pada masalah kulit tertentu), which is selepas 1 minggu penggunaan serum, kita akan nampak hasil dia seperti kulit tampak berseri. .

Selepas 2 minggu penggunaan, kita akan nampak garis2 halus muka berkurangan serta kulit jadi semakin baik dari sebelumnya. So, 2x sehari dah cukup ya. Pagi dan Malam. 😍
.

Apa yang penting, apply serum ni selepas mencuci muka dan toner. Apply before moisturizer and sunscreen.
.

Noted : Jangan Gunakan serum dalam kuantiti yang terlalu banyak di permukaan kulit sebab kulit kita takkan dapat absorb benefit dari serum tu tadi dan ia akan tertinggal dia permukaan kulit yang akan menyebabkan kulit jadi lebih berminyak, pori2 tersumbat dan berlakunya iritasi.
.

Cukup hanya 3-4 titis dia area T Zone kemudian sapu rata keseluruh muka. 🤩
.

Klik link di bio azie untuk pembelian 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah
5 0 9 September, 2019

.
Set combo untuk masalah kulit yang kering, parut jerawat, jerawat, kusam, tona tak sekata, pori2 besar! 😍
.

Coffee Scrub
✨ Menghaluskan kulit
✨ Boleh dijadikan scrub dan face mask
✨ Menanggalkan sel kulit mati / kering
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan jerawat dan hilangkan parut .

Serum Temyracle
✨ Menghaluskan kulit
✨ Mengecilkan pori2 diwajah
✨ Glowingkan kulit
✨ Mencerahkan kulit
✨ Mengurangkan garis halus
✨ Sekatakan tona kulit
.

Set combo (2 item) ni berharga :
RM98 sahaja.
.

Klik link di bio azie untuk info lanjut dan pembelian. 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah

.
Set combo untuk masalah kulit yang kering, parut jerawat, jerawat, kusam, tona tak sekata, pori2 besar! 😍
.

Coffee Scrub
✨ Menghaluskan kulit
✨ Boleh dijadikan scrub dan face mask
✨ Menanggalkan sel kulit mati / kering
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan jerawat dan hilangkan parut .

Serum Temyracle
✨ Menghaluskan kulit
✨ Mengecilkan pori2 diwajah
✨ Glowingkan kulit
✨ Mencerahkan kulit
✨ Mengurangkan garis halus
✨ Sekatakan tona kulit
.

Set combo (2 item) ni berharga :
RM98 sahaja.
.

Klik link di bio azie untuk info lanjut dan pembelian. 📲
.

#temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum #serumpencerahwajah
3 0 9 September, 2019

.
PATCH TEST satu cara untuk tahu kulit kita Alah dengan sesuatu produk skincare yang baru atau tidak.
.

Tapi... Cara PATCH TEST ni selalu di abaikan dan boleh mengakibatkan jerawat dan alergi yang teruk jika tidak di lakukan
.

So, sini azie share sedikit info macam mana nak buat patch test terutama bagi mereka yang Mempunyai kulit yang allergy dan sensitif. (refer gambar)
.

Atau boleh klik link di bio untuk info lanjut 🤩
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum.

.
PATCH TEST satu cara untuk tahu kulit kita Alah dengan sesuatu produk skincare yang baru atau tidak.
.

Tapi... Cara PATCH TEST ni selalu di abaikan dan boleh mengakibatkan jerawat dan alergi yang teruk jika tidak di lakukan
.

So, sini azie share sedikit info macam mana nak buat patch test terutama bagi mereka yang Mempunyai kulit yang allergy dan sensitif. (refer gambar)
.

Atau boleh klik link di bio untuk info lanjut 🤩
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub #serumTemyracle #hydratingserum.
5 0 9 September, 2019

Semua produk Bougas Beauty available here 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Semua produk Bougas Beauty available here 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
8 2 7 September, 2019

.
Tutorial COFFEE + PLAIN YOGHURT face masker. 🤩
.

Seriously gabungan dua ni paling azie suka sebab dia Sangat2 buat kulit jadi lembab gilers, parut jerawat cepat pudar, boleh Bantu kecilkan pori, Hilangkan blackheads dan whiteheads.
.

Other than that, dia boleh Mengurangkan mata sembab (dark circle) 🤩
.

Coffee Scrub RM29 / 100g.
.

Klik link di bio azie untuk pembelian. 📲
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub

.
Tutorial COFFEE + PLAIN YOGHURT face masker. 🤩
.

Seriously gabungan dua ni paling azie suka sebab dia Sangat2 buat kulit jadi lembab gilers, parut jerawat cepat pudar, boleh Bantu kecilkan pori, Hilangkan blackheads dan whiteheads.
.

Other than that, dia boleh Mengurangkan mata sembab (dark circle) 🤩
.

Coffee Scrub RM29 / 100g.
.

Klik link di bio azie untuk pembelian. 📲
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
10 0 7 September, 2019

.
TAK SEMESTINYA PAKAI COFFEE SCRUB PLAIN SAJA!
.

Paling best pakai #coffeescrubtemyracle ni kan, dia boleh mixed dengan another bahan yang natural sebagai booster 🤩
.

Bahan proven, bila mixed coffee scrub dengan plain yogurt (nak lebih best boleh pilih Greek Yoghurt). Boleh hilangkan blackheads, Whitehead, Eyebag pudar, kulit jadi halus, Mengecilkan pori, mencerahkan kulit.
.

Antara bahan natural lain yang boleh mixed dengan coffee scrub seperti :
✨ Lemon
✨ Honey
✨ Pomegranate
✨ Aloe Vera Gel
.

Tapi, kalau pakai coffee scrub sahaja pun dah nampak jugak hasil dia. Boleh buat as face scrub dan face masker.
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub

.
TAK SEMESTINYA PAKAI COFFEE SCRUB PLAIN SAJA!
.

Paling best pakai #coffeescrubtemyracle ni kan, dia boleh mixed dengan another bahan yang natural sebagai booster 🤩
.

Bahan proven, bila mixed coffee scrub dengan plain yogurt (nak lebih best boleh pilih Greek Yoghurt). Boleh hilangkan blackheads, Whitehead, Eyebag pudar, kulit jadi halus, Mengecilkan pori, mencerahkan kulit.
.

Antara bahan natural lain yang boleh mixed dengan coffee scrub  seperti :
✨ Lemon
✨ Honey
✨ Pomegranate
✨ Aloe Vera Gel
.

Tapi, kalau pakai coffee scrub sahaja pun dah nampak jugak hasil dia. Boleh buat as face scrub dan face masker.
.

#temyracle #azieshare #temyracleazie
#temyracle
#sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #ricemilksoap #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
5 0 7 September, 2019

.
Sebelum tidur lepas dah buat double cleansing, jangan lupa apply #theglassskinhydratingserum #temyracle ni tau. Esok pagi bangun usap kulit akan rasa lembut giler, lembab. Then nak bersiap pergi kerja, apply lagi untuk kulit nampak berseri, make up nampak glow. 🤩
.

#temyracle #serum
#temyracleserum #whiteningserum #serumpencerah #sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
.

Klik link di bio azie untuk tempahan & info lanjut. 📲

.
Sebelum tidur lepas dah buat double cleansing, jangan lupa apply #theglassskinhydratingserum #temyracle ni tau. Esok pagi bangun usap kulit akan rasa lembut giler, lembab. Then nak bersiap pergi kerja, apply lagi untuk kulit nampak berseri, make up nampak glow. 🤩
.

#temyracle #serum
#temyracleserum #whiteningserum #serumpencerah #sunburn #kulitkering #kulitkusam #parutjerawat #jerawat #kulitgelap #bibirgelap #bibirkering #baubadan #badangelap #kulitgelap #jeragat #poriporibesar #temyracle #teamnabila #detoxmask #coffeescrub #whiteningbodyscrub #peachfacescrub #temyraclemesticari #temyraclekl #serikembangan #naturalproduct #temyraclecyberjaya #temyracleputrajaya #scrub
.

Klik link di bio azie untuk tempahan & info lanjut. 📲
7 0 5 September, 2019

HMMM. TAK NAK KE? 👀
-
-
Jangan tengok dan baca, kasi cuba laa satu kali. Kita tengok dia punya kesan boleh pergi jauh ke tidak😎
Sebelum lulur, badan rasa melekit dan berpasir. 🚿Sekali sapuuu, sental manja-manja... Hmm... Lepas bilaas, dia punya lembut macam sabun badan yang buku tu tau! 🙈
Halus dan wangi gicheww~~~ 😻😻
..
Mur mur jee awak, RM20 | 350g.
Boleh tahan lama, pastu ada 3 flavour pulak tuuu.
Fungsi masih sama, bau je lain🤗
..
Awak nak yang mana satu? Nak beli banyak2🛒..
Ha boleh, stok fresh tau!🤙🏻 Haluu je kami di 018-4714755 @ klik link Whatsapp di bio 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #kulitkasar #lulur #produklokal #photo #mineralsalt #Feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle #vitamins #milkyogurt

HMMM. TAK NAK KE? 👀
-
-
Jangan tengok dan baca, kasi cuba laa satu kali. Kita tengok dia punya kesan boleh pergi jauh ke tidak😎
Sebelum lulur, badan rasa melekit dan berpasir. 🚿Sekali sapuuu, sental manja-manja... Hmm... Lepas bilaas, dia punya lembut macam sabun badan yang buku tu tau! 🙈
Halus dan wangi gicheww~~~ 😻😻
..
Mur mur jee awak, RM20 | 350g.
Boleh tahan lama, pastu ada 3 flavour pulak tuuu.
Fungsi masih sama, bau je lain🤗
..
Awak nak yang mana satu? Nak beli banyak2🛒..
Ha boleh, stok fresh tau!🤙🏻 Haluu je kami di 018-4714755 @ klik link Whatsapp di bio 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyracletribe #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #kulitkasar #lulur #produklokal #photo #mineralsalt #Feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle  #vitamins #milkyogurt
10 2 4 September, 2019

Sapa nak kulit macamni? Kena lah cuba Bougas Beauty 😍 Insha Allah akan beri kesan positif pada kulit 😊
.
Serum RM75
Scrub RM49
Cleanser RM69
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Sapa nak kulit macamni? Kena lah cuba Bougas Beauty 😍 Insha Allah akan beri kesan positif pada kulit 😊
.
Serum RM75
Scrub RM49
Cleanser RM69
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
6 1 4 September, 2019

Alhamdulillah, kita restock lagii 😍
.
Serum dan Body Scrub dah restocked, jadi sapa sapa yang berminat boleh whatsapp atau beli melalui Shopee teruih 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Alhamdulillah, kita restock lagii 😍
.
Serum dan Body Scrub dah restocked, jadi sapa sapa yang berminat boleh whatsapp atau beli melalui Shopee teruih 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
16 1 2 September, 2019

Detox mask 3 bahan jerr boleh buat apa ? 👇🏼
.
. ✔ Cerahkan kulit
✔ Bersihkan pori
✔ Hilangkan parut
✔ Kurangkan lingkaran gelap bawah mata
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menjadikan kulit glowing dan sihat
✔ Merawat kulit yang rosak akibat pemakaian produk merkuri
.
NAK ORDER KLIK LINK DI BIO YAYA 😘
#scrubwithyaya #detoxmasktemyracle #detoxmask #detoxnatural #naturalflawless #naturalskincare #naturalproducts #rawatkulit #rawatjerawat #kulitglowing #kulitsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclejerteh #temyraclekl #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari

Detox mask 3 bahan jerr boleh buat apa ? 👇🏼
.
. ✔ Cerahkan kulit
✔ Bersihkan pori
✔ Hilangkan parut
✔ Kurangkan lingkaran gelap bawah mata
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menjadikan kulit glowing dan sihat
✔ Merawat kulit yang rosak akibat pemakaian produk merkuri
.
NAK ORDER KLIK LINK DI BIO YAYA 😘
#scrubwithyaya #detoxmasktemyracle #detoxmask #detoxnatural #naturalflawless #naturalskincare #naturalproducts #rawatkulit #rawatjerawat #kulitglowing #kulitsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclejerteh #temyraclekl #temyraclegirlboss #temyraclesayamesticari
8 0 1 September, 2019

.
10 STEP ROUTINE SKINCARE YANG DIAMALKAN AWEK KOREA!
.

Tapi kita orang Malaysia, kadang tu wanita2 macam kita ada segelintir tiada masa nak follow banyak2 step kan.. Takpe sis faham 😆
.

As long as kita jaga muka kita dengan basic skincare pun dah okay lepas tu pelan2 kita upgrade step tu bagi kuat untuk dapat kulit cantik sihat berpanjangan.
.

So, jawapan untuk soalan 👆
.

YES. atau depends pada keperluan kelembaban yang kulit kita perlukan. .

Kalau jenis kulit kering kita bolehlah pakai Serum, Essence, Moisturizer untuk step kelembaban kulit. Untuk kulit keep moisture Sepanjang masa dan boleh Menghalang daripada kulit berminyak berlebihan dan berjerawat.
.

Kalau kulit okay dengan serum atau essence saja pun dah memadai. Atau perlukan pemakaian serum + Moisturizer pun dah mencukupi (utk part lembaban) 🤩
.

Bila kulit cukup air (lembab), akan menghalang penghasilan minyak yang berlebihan diwajah. Bila minyak balance, pori2 kita pun tak tersumbat dan kurang penghasilan jerawat berlaku.
.

So it's depend on ur skin!
.

The best part, pakai #serumTemyracle ni muka terus jadi lembut gilos plus tampak glow je kulit naturally . 🤩
.

#temyracleazie
#sharingiscaring
#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan

.
10 STEP ROUTINE SKINCARE YANG DIAMALKAN AWEK KOREA!
.

Tapi kita orang Malaysia, kadang tu wanita2 macam kita ada segelintir tiada masa nak follow banyak2 step kan.. Takpe sis faham 😆
.

As long as kita jaga muka kita dengan basic skincare pun dah okay lepas tu pelan2 kita upgrade step tu bagi kuat untuk dapat kulit cantik sihat berpanjangan.
.

So, jawapan untuk soalan 👆
.

YES. atau depends pada keperluan kelembaban yang kulit kita perlukan. .

Kalau jenis kulit kering kita bolehlah pakai Serum, Essence, Moisturizer untuk step kelembaban kulit. Untuk kulit keep moisture Sepanjang masa dan boleh Menghalang daripada kulit berminyak berlebihan dan berjerawat.
.

Kalau kulit okay dengan serum atau essence saja pun dah memadai. Atau perlukan pemakaian serum + Moisturizer pun dah mencukupi (utk part lembaban) 🤩
.

Bila kulit cukup air (lembab), akan menghalang penghasilan minyak yang berlebihan diwajah. Bila minyak balance, pori2 kita pun tak tersumbat dan kurang penghasilan jerawat berlaku.
.

So it's depend on ur skin!
.

The best part, pakai #serumTemyracle ni muka terus jadi lembut gilos plus tampak glow je kulit naturally . 🤩
.

#temyracleazie
#sharingiscaring
#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan
12 0 31 August, 2019

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-62 🇲🇾

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-62 🇲🇾
7 1 31 August, 2019

TEMYRACLE HYDRATING GLASS SKIN SERUM
-
-
Finally, Temyracle Serum officially in Nachooral.kl house yow! Dah ada depan mata, dia macam wow! 😱
Ada apa dalam Temyracle serum ni :-
🍒Licorice Extract
🍒Alpha Arbutin
🍒Hyaluronic Acid
🍒Red Algae Extract
🍒Mushroom Extract
..
Antara kebaikannya ialah :-
🍄Membaiki struktur & kompleksi kulit
🍄Melembapkan kulit
🍄Mencerahkan kulit
🍄Memudarkan parut
🍄Mengurangkan garis halus pada kulit
🍄Mengecilkan pori
🍄Mengecutkan jerawat
🍄Menaikkan seri wajah
..
Inginkan kulit bak kaca bersinar, bebas jerawat dan sihat.
Meh order dengan kami. Klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #25secondstoglow #kulitbakkaca #kulithalus #kulitcantik #kulitcerah #temyracletribe #temyraclehydratingserum #serum #viral

TEMYRACLE HYDRATING GLASS SKIN SERUM
-
-
Finally, Temyracle Serum officially in Nachooral.kl house yow! Dah ada depan mata, dia macam wow! 😱
Ada apa dalam Temyracle serum ni :-
🍒Licorice Extract
🍒Alpha Arbutin
🍒Hyaluronic Acid
🍒Red Algae Extract
🍒Mushroom Extract
..
Antara kebaikannya ialah :-
🍄Membaiki struktur & kompleksi kulit
🍄Melembapkan kulit
🍄Mencerahkan kulit
🍄Memudarkan parut
🍄Mengurangkan garis halus pada kulit
🍄Mengecilkan pori
🍄Mengecutkan jerawat
🍄Menaikkan seri wajah
..
Inginkan kulit bak kaca bersinar, bebas jerawat dan sihat. 
Meh order dengan kami. Klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #25secondstoglow #kulitbakkaca #kulithalus #kulitcantik #kulitcerah #temyracletribe #temyraclehydratingserum #serum #viral
7 0 30 August, 2019

.
BODY SCRUB untuk uols yang sukakan scents yang romantic, lembut, fresh, manis2 🤩
.

Body Scrub Temyracle ni Bantu untuk Lembutkan kulit badan, menghaluskan dan Melembabkan kulit badan, Hilangkan parut Dan rekahan2 di tumit kaki. Menanggalkan sel kulit mati Dan daki.
.

Butiran scrub yang Sangat2 halus buatkan uols enjoy berscrub dan berspa dalam toilet 😋🤩 Bau dia yang superb delicious dan menaikkan mood relax semasa mandi. Released semua kepenatan yang ada 😍👍👍👍
.

Harga RM20!
READY STOCK
.

Klik link di bio atau boleh terus buat pembelian dia Belleza App Store (download app).
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan

.
BODY SCRUB untuk uols yang sukakan scents yang romantic, lembut, fresh, manis2 🤩
.

Body Scrub Temyracle ni Bantu untuk Lembutkan kulit badan, menghaluskan dan Melembabkan kulit badan, Hilangkan parut Dan rekahan2 di tumit kaki. Menanggalkan sel kulit mati Dan daki.
.

Butiran scrub yang Sangat2 halus buatkan uols enjoy berscrub dan berspa dalam toilet 😋🤩 Bau dia yang superb delicious dan menaikkan mood relax semasa mandi. Released semua kepenatan yang ada 😍👍👍👍
.

Harga RM20! 
READY STOCK
.

Klik link di bio atau boleh terus buat pembelian dia Belleza App Store (download app).
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan
9 0 29 August, 2019

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
 COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub
15 0 28 August, 2019

KAYA DENGAN KEBAIKAN
-
-
Halluuuuu! Selamat pagi.
Awak mesti rindu kat kita kan? Sebab kerap menyepi? Hehe🤭
Kami ni diam2 berisi tau macam Set Richy ni. Nampak biasa je tapi bila dah guna, pom!✨
Kulit halus dan glowing ching ching! 😎
..
Detox Mask bertindak sebagai anti septik dan anti bakteria untuk membunuh kuman jerawat yang tersumbat.. Peach Face Scrub pula mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, menghaluskan dan menegangkan kulit wajah.. Yang penting, tekstur skrub ia halus dan sesuai untuk kulit sensitif 😘
..
Jangan fikir 2 3 kali wak, produk @temyracle.hq ni terbaik 👍
Meh order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #detoxmask #peachfacescrub #kulitsensetif #sunburn #antiaging #scrub #jerawat #jeragat #feedbacktemyracle #combo #viral #malaysia #produkkecantikan #produklokal

KAYA DENGAN KEBAIKAN
-
-
Halluuuuu! Selamat pagi.
Awak mesti rindu kat kita kan? Sebab kerap menyepi? Hehe🤭
Kami ni diam2 berisi tau macam Set Richy ni. Nampak biasa je tapi bila dah guna, pom!✨
Kulit halus dan glowing ching ching! 😎
..
Detox Mask bertindak sebagai anti septik dan anti bakteria untuk membunuh kuman jerawat yang tersumbat.. Peach Face Scrub pula mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, menghaluskan dan menegangkan kulit wajah.. Yang penting, tekstur skrub ia halus dan sesuai untuk kulit sensitif 😘
..
Jangan fikir 2 3 kali wak, produk @temyracle.hq ni terbaik 👍
Meh order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #temyracletribe #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #detoxmask #peachfacescrub #kulitsensetif #sunburn #antiaging #scrub #jerawat #jeragat #feedbacktemyracle #combo #viral #malaysia #produkkecantikan #produklokal
9 1 28 August, 2019

.
.
BABY BARU TEMYRACLE
.

Inilah Temyracle Glass Skin Hydrating Serum. Sekaca botolnya begitu juga kulit kita bakal berkaca selepas amalkan serumnya 😍
.

Kelebihan SERUM Temyracle ni :
🍒 Mengecilkan pori2 kulit yang ternganga
🍒 Memberi kelembaban yang sangat optima dengan adanya Hyaluronic Acid.
🍒 Mencerahkan kulit wajah
🍒 Bantu sekatakan kulit wajah
🍒 Mengurangkan kesan garis halus
🍒 Menghindarkan pembentukan Jeragat
🍒 Mengurangkan minyak berlebihan di wajah
🍒 Merawat jerawat
🍒 Memudarkan dark spot
.

SERUM TEMYRACLE dihasilkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Kulit sensitif, kulit berminyak semua ☑️ boleh pakai. Tiada masalah 😍.
.

Antara bahan2 aktif yang terdapat dalam Serum Temyracle ni 👇
.

1) licorice extract (balance skin's oil production)
2) red algae extract (Reduce Wrinkles)
3) mushroom extract (Treat Acne)
4) alpha arbutin (Prevent from Freckles)
5) hyaluronic acid (moisture ur skin)
.

Bahan yang natural, selamat dan membaikpulih kulit wajah kita dengan lebih optima.
.

Harga RM69 satu tak termasuk postage. .

Postage SM RM8
Postage SS RM12
.

Klik link di bio azie untuk tempahan ✨
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan

.
.
BABY BARU TEMYRACLE
.

Inilah Temyracle Glass Skin Hydrating Serum. Sekaca botolnya begitu juga kulit kita bakal berkaca selepas amalkan serumnya 😍
.

Kelebihan SERUM Temyracle ni :
🍒 Mengecilkan pori2 kulit yang ternganga
🍒 Memberi kelembaban yang sangat optima dengan adanya Hyaluronic Acid.
🍒 Mencerahkan kulit wajah
🍒 Bantu sekatakan kulit wajah
🍒 Mengurangkan kesan garis halus
🍒 Menghindarkan pembentukan Jeragat
🍒 Mengurangkan minyak berlebihan di wajah
🍒 Merawat jerawat
🍒 Memudarkan dark spot
.

SERUM TEMYRACLE dihasilkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Kulit sensitif, kulit berminyak semua ☑️ boleh pakai. Tiada masalah 😍.
.

Antara bahan2 aktif yang terdapat dalam Serum Temyracle ni 👇
.

1) licorice extract (balance skin's oil production) 
2) red algae extract (Reduce Wrinkles) 
3) mushroom extract (Treat Acne) 
4) alpha arbutin (Prevent from Freckles) 
5) hyaluronic acid (moisture ur skin)
.

Bahan yang natural, selamat dan membaikpulih kulit wajah kita dengan lebih optima.
.

Harga RM69 satu tak termasuk postage. .

Postage SM RM8
Postage SS RM12
.

Klik link di bio azie untuk tempahan ✨
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan
10 0 27 August, 2019

Dear N, thank you for trusting us and Bougas Beauty. Love, Q 💖
.
Alhamdulillah, customer ni repeat order untuk kali ke-2. Sukanya bila customer puas hati dengan produk kita 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear N, thank you for trusting us and Bougas Beauty. Love, Q 💖
.
Alhamdulillah, customer ni repeat order untuk kali ke-2. Sukanya bila customer puas hati dengan produk kita 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
13 1 27 August, 2019

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
16 3 26 August, 2019

.
Antara produk Temyracle yang sangat hot dan high demand!
.

Purifying Detox Mask.
✨ Untuk hilangkan Ruam / Rashes di wajah.
✨ Hilangkan kesan breakouts
✨ Membunuh kuman jerawat
✨ Membersihkan kotoran Dan kuman yang terdapat dalam pori2 wajah
Harga : RM42. .

The Original Coffee Scrub
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan bengkak jerawat
✨ Memudarkan parut
✨ Melembutkan kulit
Harga : RM29.
.

The Glass Skin Hydrating Serum
✨ Mengecilkan pori2 wajah
✨ Hilangkan garis halus dan kedutan
✨ Mencerahkan tona wajah tak sekata
✨ Melembut dan Melicinkan kulit
✨ Menglowingkan wajah
Harga : RM69.
.

Whitening Body Scrub
✨ Melembutkan kulit badan
✨ Menanggalkan daki dengan jaya
✨ Menghilangkan jerawat dibadan
✨ Melembabkan kulit
✨ Lembutkan rekahan tumit kaki
Harga : RM20.
.

Now, korang dah boleh beli thru Belleza App tau. App yang azie bangunkan untuk wanita bekerjaya dan suri rumah 🤩😍😘
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan

.
Antara produk Temyracle yang sangat hot dan high demand!
.

Purifying Detox Mask.
✨ Untuk hilangkan Ruam / Rashes di wajah.
✨ Hilangkan kesan breakouts
✨ Membunuh kuman jerawat
✨ Membersihkan kotoran Dan kuman yang terdapat dalam pori2 wajah
Harga : RM42. .

The Original Coffee Scrub
✨ Melembabkan kulit
✨ Mengecutkan bengkak jerawat
✨ Memudarkan parut
✨ Melembutkan kulit
Harga : RM29.
.

The Glass Skin Hydrating Serum
✨ Mengecilkan pori2 wajah
✨ Hilangkan garis halus dan kedutan
✨ Mencerahkan tona wajah tak sekata
✨ Melembut dan Melicinkan kulit
✨ Menglowingkan wajah
Harga : RM69.
.

Whitening Body Scrub
✨ Melembutkan kulit badan
✨ Menanggalkan daki dengan jaya
✨ Menghilangkan jerawat dibadan
✨ Melembabkan kulit
✨ Lembutkan rekahan tumit kaki
Harga : RM20.
.

Now, korang dah boleh beli thru Belleza App tau. App yang azie bangunkan untuk wanita bekerjaya dan suri rumah 🤩😍😘
.

#Belleza
#temyracleazie
#temyracle
#temyracleserum
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleserikembangan
2 0 26 August, 2019

Customer ni beli Set Wonderfull. Hee, bestnyaa dia dapat banyak Special Gifts 😍
.
💝Jade Roller
💝 Sheet Mask
💝 Blackhead Remover
💝 Cleansing Brush
💝 Gift Box
💝 Sweets
.
Sapa suka banyak gifts, boleh beli dengan sayaa 😘
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
.
#giftsbyqistina

Customer ni beli Set Wonderfull. Hee, bestnyaa dia dapat banyak Special Gifts 😍
.
💝Jade Roller
💝 Sheet Mask
💝 Blackhead Remover
💝 Cleansing Brush
💝 Gift Box
💝 Sweets
.
Sapa suka banyak gifts, boleh beli dengan sayaa 😘
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
.
#giftsbyqistina
24 5 25 August, 2019

.
Haiiiiii everyone! Ya Allah, lama tak update feed Hahaha.
.

Okay, kat sini azie just nak share untuk uols kaki2 shopping ni. Yang suka sambil membeli, sambil collect point, suka redeem2 point, suka dapat harga diskaun, suka dapat gift ni kan..
.

Lepas ni dah boleh repeat beli #temyracle dekat app Belleza tau. App store yang mengumpulkan bannyakkk produk2 untuk wanita. Feminine app gitchew! 🤩🤩🤩
.

Belleza ni dah LIVE kat Google play store so senang je terus install ya. Space dia tak besar pun. 😎
.

Macam mana nak beli dekat Belleza, Follow this steps 👇
.
1: Search "Belleza Vendor" & Install at Google Play Store.

2: Sign in/Create Account

3. Go to Store, Select Catagory (Skincare)

4: Select Temyracle Products (so far yang dah listing hanya Coffee Scrub / Detox Mask / Serum Temyracle / Body Scrub)

5: Activate Bellezian Membership Card (to get more benefit and it is free).
.

So, lepas ni dah boleh shopping dekat Belleza sambil Cuci2 mata produk lain jugak dibawah 1 bumbung. Gitu 🤩 Boleh choose nak COD dengan reseller lagi tau.
.

#Belleza
#Bellezavendor
#BellezaMalaysia
#temyracle #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #parutjerawat #jerawat #kulitkering #scrub #scrubmukabadan #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleklsentral

.
Haiiiiii everyone! Ya Allah, lama tak update feed Hahaha.
.

Okay, kat sini azie just nak share untuk uols kaki2 shopping ni. Yang suka sambil membeli, sambil collect point, suka redeem2 point, suka dapat harga diskaun, suka dapat gift ni kan..
.

Lepas ni dah boleh repeat beli #temyracle dekat app Belleza tau. App store yang mengumpulkan bannyakkk produk2 untuk wanita. Feminine app gitchew! 🤩🤩🤩
.

Belleza ni dah LIVE kat Google play store so senang je terus install ya. Space dia tak besar pun. 😎
.

Macam mana nak beli dekat Belleza, Follow this steps 👇
.
1: Search "Belleza Vendor" & Install at Google Play Store.

2: Sign in/Create Account

3. Go to Store, Select Catagory (Skincare)

4: Select Temyracle Products (so far yang dah listing hanya Coffee Scrub / Detox Mask / Serum Temyracle / Body Scrub)

5: Activate Bellezian Membership Card (to get more benefit and it is free).
.

So, lepas ni dah boleh shopping dekat Belleza sambil Cuci2 mata produk lain jugak dibawah 1 bumbung. Gitu 🤩 Boleh choose nak COD dengan reseller lagi tau.
.

#Belleza
#Bellezavendor
#BellezaMalaysia
#temyracle #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #parutjerawat #jerawat #kulitkering #scrub #scrubmukabadan #temyracleputrajaya #temyraclecyberjaya #temyracleserikembangan #temyraclepuchong #temyraclekl #temyracleBangsar #temyracleklsentral
13 0 25 August, 2019

DETOX MASK RM42/50g

BENEFIT DETOX MASK ✨
1. Mengurangkan parut
2. Mencuci kekotoran dalam liang pori
3. Mencerahkan kulit
4. Menghilangkan jerawat
5. Menjadikan kulit glowing
6. Menjadikan kulit halus dan lembut
7. Merawat kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mengandungi bahan kimia berlebihan

#uitmshahalam #temyracle #temyracleshahalam #temyraclekl #temyracletribe

DETOX MASK RM42/50g

BENEFIT DETOX MASK ✨
1. Mengurangkan parut
2. Mencuci kekotoran dalam liang pori
3. Mencerahkan kulit
4. Menghilangkan jerawat
5. Menjadikan kulit glowing
6. Menjadikan kulit halus dan lembut
7. Merawat kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mengandungi bahan kimia berlebihan

#uitmshahalam #temyracle #temyracleshahalam #temyraclekl #temyracletribe
1 0 25 August, 2019

Dear W, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Setiap pembelian akan dapat hadiah istimewa 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear W, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Setiap pembelian akan dapat hadiah istimewa 😍
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
13 1 25 August, 2019

If you want plump and soft lips, this is for you. 10/10 recommend for anyone who wants to keep their lips soft and pink!! Terdapat dalam tiga flavor :
1. Very Berry ( Masam manis buah berry)
2. Peanut butter brownies (manis peanut butter)
3. Sweet Passion ( Masam manis buah markisa)

Fungsi lipscrub adalah sama, hanya berbeza flavor sahaja.
RM 23 /30g sahaja (exclude postage)
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)
Whatsapp: 0172859264
#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleuitmshahalam #uitmshahalam

If you want plump and soft lips, this is for you. 10/10 recommend for anyone who wants to keep their lips soft and pink!! Terdapat dalam tiga flavor :
1. Very Berry ( Masam manis buah berry)
2. Peanut butter brownies (manis peanut butter)
3. Sweet Passion ( Masam manis buah markisa)

Fungsi lipscrub adalah sama, hanya berbeza flavor sahaja. 
RM 23 /30g sahaja (exclude postage) 
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)
Whatsapp: 0172859264 
#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleuitmshahalam #uitmshahalam
2 0 24 August, 2019
But first, coffee. 
#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleuitmshahalam
4 0 23 August, 2019

Temyracle coffee scrub ✨

1. Mencerahkan kulit.
2. Melembabkan kulit.
3. Mengurangkan selulit.
4. Menghilangkan parut lama dan baru.
5. Menjadikan kulit muka glowing.
Nothing you put on your skin is going to work unless you exfoliate.

RM29/100g excl postage.
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)
#temyracleshahalam #temyracle #temyraclekl #temyracleuitmshahalam

Temyracle coffee scrub ✨

1. Mencerahkan kulit.
2. Melembabkan kulit.
3. Mengurangkan selulit.
4. Menghilangkan parut lama dan baru.
5. Menjadikan kulit muka glowing. 
Nothing you put on your skin is going to work unless you exfoliate.

RM29/100g excl postage.
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran) 
#temyracleshahalam #temyracle #temyraclekl #temyracleuitmshahalam
3 0 23 August, 2019

Whitening body scrub RM20 ✨
Harga exclude postage.
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)
#temyracle #temyraclekl #temyracleuitmshahalam #temyracleshahalam

Whitening body scrub RM20 ✨ 
Harga exclude postage. 
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran) 
#temyracle #temyraclekl #temyracleuitmshahalam #temyracleshahalam
3 0 22 August, 2019

Jom tengok apa yang ada dalam Glass Skin Hydrating Serum ni.. .
.
Bahan2x yang digunakan sangatlah bagus,yang boleh buat kulit uloss glowing, parut semakin pudar,pori mengecil & best sekali, serum ni merawat kulit dari dalam supaya kulit kita lebih sihat & lembut 🥰
.
.
Antara bahan2x yang digunakan adalah :
.
ALPHA ARBUTIN.
.

HYALURONIC ACID
.

LICORICE EXTRACT
.

RED ALGAE EXTRACT .

MUSHROOM EXTRACT .
.
Dapatkan kulit yang bersinar bak kaca dengan serum temyracle ✨😍
.
.
#25secondtoglow #kulitbersinarbakkaca #serumtemyracle #glassskinhydratingserum #glassskin #serum #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah

Jom tengok apa yang ada dalam Glass Skin Hydrating Serum ni.. .
.
Bahan2x yang digunakan sangatlah bagus,yang boleh buat kulit uloss glowing, parut semakin pudar,pori mengecil & best sekali, serum ni merawat kulit dari dalam supaya kulit kita lebih sihat & lembut 🥰
.
.
Antara bahan2x yang digunakan adalah :
.
ALPHA ARBUTIN.
.

HYALURONIC ACID
.

LICORICE EXTRACT
.

RED ALGAE EXTRACT .

MUSHROOM EXTRACT .
.
Dapatkan kulit yang bersinar bak kaca dengan serum temyracle ✨😍
.
.
#25secondtoglow #kulitbersinarbakkaca #serumtemyracle #glassskinhydratingserum #glassskin #serum #temyracleserdang #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyracleputrajaya #temyraclebangi #temyracleselayang #temyraclebatucaves #temyraclegombak #temyraclekl #temyracleagent  #codtemyracle #agenttemyraclekl #agenttemyracleselayang #agenttemyraclebangi #agenttemyracleserikembangan #agenttemyracleserdang #agenttemyracleputrajaya  #upm #temyraclecod #temyracle #bazarpaknil #lokalah
4 0 22 August, 2019

Ada 3 flavours peanut butter, sweet passion & very bery. RM23 SAHAJA FREE SILICONE BRUSH !
.
Nak order jangan lupa klik link ws di bio yaya.. #lipscrub #lipscrubtemyracle #scrubbibir #bibirmerah #bibirsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclekl #temyraclejerteh #temyraclegirlboss #scrubwithyaya

Ada 3 flavours peanut butter, sweet passion & very bery. RM23 SAHAJA FREE SILICONE BRUSH !
.
Nak order jangan lupa klik link ws di bio yaya.. #lipscrub #lipscrubtemyracle #scrubbibir #bibirmerah #bibirsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclekl #temyraclejerteh #temyraclegirlboss #scrubwithyaya
4 0 11 hours ago

Sugar candy lipscrub ✨
Rahsia untuk dapat finishing lipstick smooth je sepanjang hari. Fungsi semua sama cuma berbeza flavour sahaja.
Dapatkan sekarang! RM 23 /30g sahaja (exclude postage)
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)

#temyracle #temyraclekl #temiracleshahalam #sayajual #temyracleuitmshahalam

Sugar candy lipscrub ✨ 
Rahsia untuk dapat finishing lipstick smooth je sepanjang hari. Fungsi semua sama cuma berbeza flavour sahaja. 
Dapatkan sekarang! RM 23 /30g sahaja (exclude postage) 
COD: KL (Segambut/ Solaris Mont kiara/ Hartamas) & UiTM Shah Alam (kawasan berhampiran)

#temyracle #temyraclekl #temiracleshahalam #sayajual #temyracleuitmshahalam
4 0 13 hours ago

Sel kulit kering sekeliling bibir terus hilang bila scrub. Dah tu pakai lipmatte pon smooth je la kan!
.

Ada 3 flavours peanut butter, sweet passion & very bery. RM23 SAHAJA FREE SILICONE BRUSH. Nak order jangan lupa klik link ws di bio.. #lipscrub #lipscrubtemyracle #scrubbibir #bibirmerah #bibirsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclekl #temyraclejerteh #temyraclegirlboss #scrubwithyaya

Sel kulit kering sekeliling bibir terus hilang bila scrub. Dah tu pakai lipmatte pon smooth je la kan!
.

Ada 3 flavours peanut butter, sweet passion & very bery. RM23 SAHAJA FREE SILICONE BRUSH. Nak order jangan lupa klik link ws di bio.. #lipscrub #lipscrubtemyracle #scrubbibir #bibirmerah #bibirsihat #temyracleshamelin #temyraclecheras #temyraclekl #temyraclejerteh #temyraclegirlboss #scrubwithyaya
6 0 16 hours ago

Temyracle coffee scrub ✨

Jangan guna kopi yang bancuh buat minum tu dekat muka dan badan! Kita ada coffee scrub khas untuk kesesuaian kulit muka dan badan. Beli je ni untuk kesenangan korang.
Harga exclude postage.

#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleagents #temyracleagentkl

Temyracle coffee scrub ✨

Jangan guna kopi yang bancuh buat minum tu dekat muka dan badan! Kita ada coffee scrub khas untuk kesesuaian kulit muka dan badan. Beli je ni untuk kesenangan korang. 
Harga exclude postage.

#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleagents #temyracleagentkl
5 2 19 hours ago

Whitening body scrub ✨
Harga exclude postage.

COD available - UiTM Shah Alam & KL ( Segambut, Hartamas, Mont Kiara dll)

#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleuitmshahalam

Whitening body scrub ✨
Harga exclude postage.

COD available - UiTM Shah Alam & KL ( Segambut, Hartamas, Mont Kiara dll)

#temyracle #temyraclekl #temyracleshahalam #temyracleuitmshahalam
3 0 21 hours ago

JANGAN ANEH-ANEH YE!
-
-
Bila rasa kulit badan lembut seperti kulit bayi, jerawat kat badan makin kecut, selulit pudar, tumit pon tak pecah dah, bau badan pon wangi jer dan yang penting, celah2 yang hitam tak hitam lagi. Terharu sungguh laa😭
..
Tak digalakkan skrub setiap hari tapi kena rajin buat skrub untuk hasil yang lebih baik. Seminggu 2/3 kali pon dah ok, janji buat keh?
..
Benda mudah, selamat dan dijamin bahan berkualiti walaupun produk lokal.
Drop order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyraclefairies #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #Temyraclegirlsboss #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #sikugelap #lututgelap #coffeescrub #feedbacktemyracle #Feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle

JANGAN ANEH-ANEH YE!
-
-
Bila rasa kulit badan lembut seperti kulit bayi, jerawat kat badan makin kecut, selulit pudar, tumit pon tak pecah dah, bau badan pon wangi jer dan yang penting, celah2 yang hitam tak hitam lagi. Terharu sungguh laa😭
..
Tak digalakkan skrub setiap hari tapi kena rajin buat skrub untuk hasil yang lebih baik. Seminggu 2/3 kali pon dah ok, janji buat keh?
..
Benda mudah, selamat dan dijamin bahan berkualiti walaupun produk lokal.
Drop order dengan klik link Whatsapp di bio atau save no Ninie : 018-4714755 📳
-
-
#Temyracle #Teamnabilaa #AgentTemyracleAmpang #AgentTemyracleCheras #AgentTemyracleRawang #AgentTemyracleKualaLumpur #AgentTemyracle #TemyracleKL #TemyracleSelangor #Temyraclefairies #Temyraclesayamesticari #Temyracleagents #ghadisnachooral #bedifferentwithnachooral #Temyraclegirlsboss #takdeIDjanganbeli #Temyraclegirlsboss #whiteningbodyscrub #scrubbadan #scrub #kulitcantik #kulithalus #kulitcerah #celahlipatanhitam #sikugelap #lututgelap #coffeescrub #feedbacktemyracle #Feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackwhiteningbodyscrubtemyracle
11 0 18 August, 2019

Top #temyraclekl posts

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 11 September, 2019

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
 COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub
15 0 28 August, 2019

Sugar Lipscrub hand blanded okay. Selamat digunakan serta Selamat jika tertelan. Hihi
.
Sebab apa Selamat jika tertelan? Sebab kandungan ia daripada Organic Superfine Sugar dan fruit extract. Tapi jangan buat makanan pula🤭 sekadar tertelan tak pe. Hihi
.
Berminat product bebas dari bahan kimia pm uyun di link bio
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmurah #lipscrubbest #temyraclesayamesticari #temyracleagent #temyraclekualalumpur #temyraclekl
#temyraclelipscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #temyraclepeachfacescrub #temyracleagentkualalumpur #temyracleagentgombak #temyracleagentkepong #temyracleagentbatucaves #temyracleagentselayang #temyracleagenttamanmuri #temyracleagentcherasflat #temyracleagentgreenwood #temyracleagentmelati #temyracleagentwangsamaju #temyracleagentsetapak

Sugar Lipscrub hand blanded okay. Selamat digunakan serta Selamat jika tertelan. Hihi
.
Sebab apa Selamat jika tertelan? Sebab kandungan ia daripada Organic Superfine Sugar dan fruit extract. Tapi jangan buat makanan pula🤭 sekadar tertelan tak pe. Hihi
.
Berminat product bebas dari bahan kimia pm uyun di link bio
.
.
#lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmurah #lipscrubbest #temyraclesayamesticari #temyracleagent #temyraclekualalumpur #temyraclekl
#temyraclelipscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah  #temyraclepeachfacescrub #temyracleagentkualalumpur #temyracleagentgombak #temyracleagentkepong #temyracleagentbatucaves #temyracleagentselayang #temyracleagenttamanmuri #temyracleagentcherasflat #temyracleagentgreenwood #temyracleagentmelati #temyracleagentwangsamaju #temyracleagentsetapak
29 4 16 October, 2018

Berapa ramai kat sini yang alert mengenai sunblock/sunscreen. Korang tau tak, kalau korang tak pakai sunblock korang akan cepat penuaan, kulit kusam dan boleh menyebabkan kanser kulit tau. .
.
So please using your sunblock before korang keluar rumah yaa, korang pun bebas bergerak plus skin korang sentiasa terjaga .
.
Morning 🌸
.
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracle #temyracleshahalam #temyraclesayamesticari #temyraclekl #temyraclecheras #teamfitri #agentwanted #dropshipwanted #malaysia #skincareobsessed

Berapa ramai kat sini yang alert mengenai sunblock/sunscreen. Korang tau tak, kalau korang tak pakai sunblock korang akan cepat penuaan, kulit kusam dan boleh menyebabkan kanser kulit tau. .
.
So please using your sunblock before korang keluar rumah yaa, korang pun bebas bergerak plus skin korang sentiasa terjaga .
.
Morning 🌸
.
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracle #temyracleshahalam #temyraclesayamesticari #temyraclekl #temyraclecheras #teamfitri #agentwanted #dropshipwanted #malaysia #skincareobsessed
10 1 12 November, 2018

Sensitive skin? Acne skin ? Why don’t you guys give Temyracle Peach face scrub a try..you want to know why, I tell you why. It helps to :
.
.
🍑soothe skin
🍑moisturise skin
🍑shrink pores
🍑smoothen skin
🍑reduce the appearance of freckles
.
.
And it contains :
🌿 Aloe Vera
🌿French Pink Clay
🌿Grapeseed Oil
🌿Organic Fine Sugar .
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical added .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyraclekl
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati

Sensitive skin? Acne skin ? Why don’t you guys give Temyracle Peach face scrub a try..you want to know why, I tell you why. It helps to :
.
.
🍑soothe skin
🍑moisturise skin
🍑shrink pores
🍑smoothen skin
🍑reduce the appearance of freckles
.
.
And it contains :
🌿 Aloe Vera
🌿French Pink Clay
🌿Grapeseed Oil
🌿Organic Fine Sugar .
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical added .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyraclekl
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati
5 0 1 November, 2018

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)

Dear A, thank you for trusting us and Temyracle. Love, Q.
.
Sis ni dah repeat order untuk kali ke-3 😍 Buat apa repeat order kalau tak best kan? takyah tunggu tunggu lagi, jom try produk Temyracle sekarang! ✔️✔️✔️
.
📱Whatsapp: 011-12881089
🚘 COD: Sekitar Kulim - Hi Tech - Kelang Lama - Lunas - Machang Bubok - Alma
📦 Postage / Shopee: mademoiselle_qistina (link in bio)
16 3 26 August, 2019

Sensitive skin? Acne skin ? Why don’t you guys give Temyracle Peach face scrub a try..you want to know why, I tell you why. It helps to :
.
.
🍑soothe skin
🍑moisturise skin
🍑shrink pores
🍑smoothen skin
🍑reduce the appearance of freckles
.
.
And it contains :
🌿 Aloe Vera
🌿French Pink Clay
🌿Grapeseed Oil
🌿Organic Fine Sugar .
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical added .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyraclekl
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati

Sensitive skin? Acne skin ? Why don’t you guys give Temyracle Peach face scrub a try..you want to know why, I tell you why. It helps to :
.
.
🍑soothe skin
🍑moisturise skin
🍑shrink pores
🍑smoothen skin
🍑reduce the appearance of freckles
.
.
And it contains :
🌿 Aloe Vera
🌿French Pink Clay
🌿Grapeseed Oil
🌿Organic Fine Sugar .
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical added .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyraclekl
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati
4 2 13 November, 2018

KAKI MAKE UP CHECK THIS OUT 👉

Yeayyy bila seharian bermake up confirm balik umah rasa nak cuci cecepat. Rimas dengan kotoran yang melekat 😅

So heaven dan segar bugar rasanya bila dapat cuci muka dengan set detox ohsem by #Temyracle ni 😍

Whatsapp 📲 0192990560 atau klik link di bio terus 👆

KAKI MAKE UP CHECK THIS OUT 👉

Yeayyy bila seharian bermake up confirm balik umah rasa nak cuci cecepat. Rimas dengan kotoran yang melekat 😅

So heaven dan segar bugar rasanya bila dapat cuci muka dengan set detox ohsem by #Temyracle ni 😍

Whatsapp 📲 0192990560 atau klik link di bio terus 👆
9 3 29 June, 2018