#temyraclekotabharu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclekotabharu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 hours
Average like
6
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@byijakfoto Profile picture

@byijakfoto

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone? Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum #temyraclewakafbharu #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari #temyracleshares
#scrubmurah
#scrubmurah

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone?  Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum  #temyraclewakafbharu  #temyraclekelantan  #temyraclesayamesticari  #temyracleshares 
#scrubmurah 
#scrubmurah
8 0 18 hours ago
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
7 0 14 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Korang boleh pilih nk guna cara yg mne, mask atau scrub
.
Utk scrub boleh pkai 2-3x seminggu jee and utk mask boleh setiap hri .
Tpi make sure lps scrub atau mask, bilas btul2 dgn air yg bersih dulu lps tu bru cuci pkai cleanser
.
Rm29 utk 100g dan tahan smpai 2-3 bulan( brgantung cra korang pkai) .
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyraclekelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Korang boleh pilih nk guna cara yg mne, mask atau scrub
.
Utk scrub boleh pkai 2-3x seminggu jee and utk mask boleh setiap hri .
Tpi make sure lps scrub atau mask, bilas btul2 dgn air yg bersih dulu lps tu bru cuci pkai cleanser
.
Rm29 utk 100g dan tahan smpai 2-3 bulan( brgantung cra korang pkai) .
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyraclekelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
3 0 11 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Ingredients yang ada dalam purifying detox mask temyracle.

Tiga tiga bahan tu bahan premium okeh. Bukan cikai cikai 😜

#detoxmasktemyracle #detoxmask #temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle

Ingredients yang ada dalam purifying detox mask temyracle.

Tiga tiga bahan tu bahan premium okeh. Bukan cikai cikai 😜

#detoxmasktemyracle #detoxmask #temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle
6 0 10 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Our superlicious detox mask ❤️ Guna 3-4kali seminggu untuk kesan yang menyeluruh.

Sangat bagus untuk kecutkan jerawat & rawat masalah kulit kusam.

Kalau nak jimat lagi, korang pakai dekat certain area jela. Macam bawah mata, kawasan jerawat.

Tapi nurin lebih suka pakai full of face je. Lagi rasa nikmat dia tu hehe.

#detoxmask #detoxmasktemyracle #temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari

Our superlicious detox mask ❤️ Guna 3-4kali seminggu untuk kesan yang menyeluruh.

Sangat bagus untuk kecutkan jerawat & rawat masalah kulit kusam.

Kalau nak jimat lagi, korang pakai dekat certain area jela. Macam bawah mata, kawasan jerawat.

Tapi nurin lebih suka pakai full of face je. Lagi rasa nikmat dia tu hehe.

#detoxmask #detoxmasktemyracle #temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari
4 0 10 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Cafetaria Unisza

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin
17 0 9 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

DIRGAHAYU

Merafak Sembah Dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah 
Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah

Sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku 
Pada 9 September 2019 bersamaan 9 Muharram 1441H

Allah Peliharakan Sultan.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
7 0 9 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️
.
Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
10 0 9 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Betapa tak sempatnya. I will be try my best untuk reply as soon as possible.

Btw, thankyou awak sudi purchase temyracle dengan nurin.

Hv fun yah! ❤️ #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle

Betapa tak sempatnya. I will be try my best untuk reply as soon as possible.

Btw, thankyou awak sudi purchase temyracle dengan nurin.

Hv fun yah! ❤️ #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle
9 0 8 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Tipss skincare ✨
.
How to get clear skin fast at home? if you want clear,spotless glowing face,theb follow these homemade skincare tips regularly for all skin type.
.
korang boleh cuba kat rumah ice cube coffee scrub mix plain yogurt 🤩 best sangat kulit pun smooth jerr lepas cuci.....Selamat mencubaa
.
#temyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #glassskinhydratingserumtemyracle

Tipss skincare ✨
. 
How to get clear skin fast at home? if you want clear,spotless glowing face,theb follow these homemade skincare tips regularly for all skin type.
. 
korang boleh cuba kat rumah ice cube coffee scrub mix plain yogurt 🤩 best sangat kulit pun smooth jerr lepas cuci.....Selamat mencubaa
. 
#temyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #glassskinhydratingserumtemyracle
7 0 8 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Klau wrna pun dh cantik, bau pulak wangi & sedap..apatah lgi klau dh guna mesti repeat orderr 💃 customer ni beli flavour
yg paling rmai belii 😍 flavour tomato bau freshh mcm shampoo and flavour mix fruit pulakk bau manis2 gituu ❤️
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Klau wrna pun dh cantik, bau pulak wangi & sedap..apatah lgi klau dh guna mesti repeat orderr 💃 customer ni beli flavour
 yg paling rmai belii 😍 flavour tomato bau freshh mcm shampoo and flavour mix fruit pulakk bau manis2 gituu ❤️
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
1 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
6 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat

Ada apa dengan Glass Skin Serum?
.
First time user, korang akan dapat rasa kulit lembab, pori mengecil dan yang paling penting. Siapa ada pori besar & parut, WAJIB cuba hokey. .
Ini bukan cerita dongeng seperti Angan-Angan Mat Jenin hokey, yang tak cuba je akan jadi Mat Jenin sebab taunya berangan je kan. hihi. So jom lah try Glass Skin Serum Temyracle ni. .
Sis boleh kasi 5 bintang haaaaaa.. RM 69 only!! COD sekitar Kota Bharu♥️ Nak beli? Dm klik link kat bio cepat2 atau whatsapp 0179882285

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #serumtemyracle #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #25secondstoglow #kulitbakkacadalam25saat
4 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle
#Feedbackdetoxmasktemyracle
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle 
#Feedbackdetoxmasktemyracle 
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals
5 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

☕️COFFEE SCRUB
.
[KEBAIKAN COFFEE SCRUB TEMYRACLE]
.
1. Mencerahkan kulit
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan selulit
4. Menghilangkan parut baru dan lama
5. Menjadikan kulit lembut dan glowing
6. Boleh digunakan pada muka dan badan
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

☕️COFFEE SCRUB
.
[KEBAIKAN COFFEE SCRUB TEMYRACLE]
.
1. Mencerahkan kulit
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan selulit
4. Menghilangkan parut baru dan lama
5. Menjadikan kulit lembut dan glowing
6. Boleh digunakan pada muka dan badan
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
6 0 7 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

☕️COFFEE SCRUB
.
[KEBAIKAN COFFEE SCRUB TEMYRACLE]
.
1. Mencerahkan kulit
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan selulit
4. Menghilangkan parut baru dan lama
5. Menjadikan kulit lembut dan glowing
6. Boleh digunakan pada muka dan badan
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin

☕️COFFEE SCRUB
.
[KEBAIKAN COFFEE SCRUB TEMYRACLE]
.
1. Mencerahkan kulit
2. Melembapkan kulit
3. Mengurangkan selulit
4. Menghilangkan parut baru dan lama
5. Menjadikan kulit lembut dan glowing
6. Boleh digunakan pada muka dan badan
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
5 0 7 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Refines pores ❤️ Dia utk reduce the appearance of the pores ❤️Cerahkan parut2 & hyperpigmentation dgn natural ingredients iaitu licorice extract & alpha arbutin ❤️ Mengurangkan garis halus ❤️ Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow #glassskinhydratingserumtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Refines pores ❤️ Dia utk reduce the appearance of the pores ❤️Cerahkan parut2 & hyperpigmentation dgn natural ingredients iaitu licorice extract & alpha arbutin ❤️ Mengurangkan garis halus ❤️ Melembapkan kulit dgn hyaluronic acid
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow #glassskinhydratingserumtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
4 0 7 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

#whiteningbodyscrubtemyracle ni diperbuat drpd pure mineral salts , vitamins & natural coloring, soap gel & fragrance
.
Dia ada 3 flavour 1. Mixed Fruit ( purple ) : bau manis
2. Milk & Yogurt ( white ) : bau yg mild & rileks je
3. Tomato ( merah ) : bau fresh mcm bau shampoo
.
bau sahaja berbeza tapi fungsi sama sahaja. Dengan hrga Rm20 je korang dh dpt kulit yg halus,lembut and plg pnting dia boleh tanggalkn sel2 kulit mati + bau diaaa wangiii sgt 😍 .
Tihah akan bagi FREE SPONGE MANDI utk setiap pembelian bodyscrub Temyracle ❤️ #feedbackbodyscrubtemyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyraclepasirmas
#temyraclekotabharu
#temyraclekelantan

#whiteningbodyscrubtemyracle ni diperbuat drpd pure mineral salts , vitamins & natural coloring, soap gel & fragrance
.
Dia ada 3 flavour  1. Mixed Fruit ( purple ) : bau manis
 2. Milk & Yogurt ( white ) : bau yg mild & rileks je
 3. Tomato ( merah ) : bau fresh mcm bau shampoo
.
bau sahaja berbeza tapi fungsi sama sahaja. Dengan hrga Rm20 je korang dh dpt kulit yg halus,lembut and plg pnting dia boleh tanggalkn sel2 kulit mati + bau diaaa wangiii sgt 😍 .
Tihah akan bagi FREE SPONGE MANDI utk setiap pembelian bodyscrub Temyracle ❤️ #feedbackbodyscrubtemyracle
#whiteningbodyscrubtemyracle
#temyraclepasirmas
#temyraclekotabharu
#temyraclekelantan
2 0 7 September, 2019
@byijakfoto Profile picture

@byijakfoto

Taktau nak beli scrub yg mana? .
.
.
.

Coffee scrub is more to pudarkan parut.
Peach face scrub more to anti aging.
Watermelon 5 minutes mask & scrub more to soften & large pores.
.
.
.
.
.
#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum #temyraclepenang #temyraclewakafbharu #temyraclesayamesticari #temyracle

Taktau nak beli scrub yg mana? .
.
.
.

Coffee scrub is more to pudarkan parut.
Peach face scrub more to anti aging.
Watermelon 5 minutes mask & scrub more to soften & large pores.
.
.
.
.
.
#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum #temyraclepenang #temyraclewakafbharu #temyraclesayamesticari #temyracle
4 0 6 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Hi korang. Sorry lama takda post dekat ig. Too busy.

Ada yang belum dapat no tracking? Boleh terus direct whatsapp nurin ya?

Klik je link dekat bio atau save +6011 3135 9020

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu

Hi korang. Sorry lama takda post dekat ig. Too busy.

Ada yang belum dapat no tracking? Boleh terus direct whatsapp nurin ya?

Klik je link dekat bio atau save +6011 3135 9020

#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclekotabharu
8 0 6 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying

Apa yang best dgn whitening body scrub temyracle ni ianya mcm 2 in 1 camtu. Scrub buang daki at the same time tak payah guna sabun dah.

Magic kan? Scrub pon boleh jd sabun. Yg penting murah dan berbaloi. Dah la wangiiiii. Ada 3 flavour, boleh pilih mana yg korang suka💕

Kalau korang nak rasa ala-ala dekat Candyland boleh cuba flavour Mixed Fruits.

Kalau nak feeling newborn baby boleh cuba flavor Milk & Yogurt.

Kalau nak fefeeling kat spa boleh try flavor Tomato.
.
Yang mana pilihan hati?
.
Harga : RM 20
Berat : 350gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty .
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrubtemyracle #seasalt #seasaltscrub #organicbeauty #temyracleshares #temyraclekb #temyraclekelantan #skincareroutine #glow #healthylifestyle #beyourself #nocopying
4 0 6 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Always fresh stock for you guys ❤❤
.
This is one of the best seller from temyracle uolls✨✨
Sape yg 1st time pakai ni mesti terus jatuh cinta dgn effect paduu dia 😍😍
.
Coffee scrub ni mampu melembabkan kulit, memudarkan parut jerawat, menanggalkan sel kulit mati, membantu mengurangkan jerawat dan juga blh dipakai dibadan💕
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #beflawless

Always fresh stock for you guys ❤❤
.
This is one of the best seller from temyracle uolls✨✨
Sape yg 1st time pakai ni mesti terus jatuh cinta dgn effect paduu dia 😍😍
.
Coffee scrub ni mampu melembabkan kulit, memudarkan parut jerawat, menanggalkan sel kulit mati, membantu mengurangkan jerawat dan juga blh dipakai dibadan💕
.
Harga : RM 29
Berat : 100gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #temyraclecoffeescrub #coffeescrub #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #beflawless
6 0 6 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨ Tengok texture body scrub temyracle. Halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? RM 20 untuk 350gram. Berbaloi-baloii 🥰😘
.
Ada 3 jenis flavour iaitu :
- Mixed Fruits
- Milk & Yogurt
- Tomato.
.
Yang mana pilihan hati? Whatsapp je no kat bawah 💕
.
http://www.wasap.my/60179882285/pmtemyracle
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
#temyraclesayamesticari #temyracle #bodyscrubtemyracle

Segarkan diri dengan mandian body scrub temyracle✨✨ Tengok texture body scrub temyracle. Halus dan tak menyakitkan kulit. Yg penting 100% organik dan homemade. Best sental daki and kotoran kat badan. Balik kerja penat2 tu time dalam toilet pun boleh me-time. Scrub sendiri ajaaa. Wangi pun wangi. Tak perlu bayar mahal2 nak pergi spa kalau boleh buat sendiri kan? RM 20 untuk 350gram. Berbaloi-baloii 🥰😘
.
Ada 3 jenis flavour iaitu :
- Mixed Fruits
- Milk & Yogurt
- Tomato.
.
Yang mana pilihan hati? Whatsapp je no kat bawah 💕
.
http://www.wasap.my/60179882285/pmtemyracle
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #scrub #organicbeauty #nakcantik #nakkulitsihat #temyraclekelantan #beautycare #chemistwarehouse #skincareroutine #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #selfcare #bodycare #facial #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #fairskin #beautifulskin #koreanbeauty #flawlessskin
#temyraclesayamesticari #temyracle #bodyscrubtemyracle
7 0 6 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Tips paling mudah, paling fun untuk lembapkan kulit dan hilangkan parut 🤩
〰️
Coffee scrub + Yogurt! Yumsss
〰️
Mix 2 benda ni. Blends together. Kemudian buat mask selama 15minit per session. After cuci korang akan nampak kulit lebih glow, lembap & berseri 😍
.
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Tips paling mudah, paling fun untuk lembapkan kulit dan hilangkan parut 🤩
〰️
Coffee scrub + Yogurt! Yumsss
〰️
Mix 2 benda ni. Blends together. Kemudian buat mask selama 15minit per session. After cuci korang akan nampak kulit lebih glow, lembap & berseri 😍
.
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
7 1 5 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Our best seller Purifying Detox Mask💛
.
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran,toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan,merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung ✨ dannn dapat memberi kesan glowing.
.
uollss boleh buat diy masker jugak dekat rumah mix dengan lemon or lime 😉 kulit terasa fresh dan moist jeerr lepas bermaskerr.
.
#detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu #temyraclekelantan

Our best seller Purifying Detox Mask💛
. 
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran,toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan,merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung ✨ dannn dapat memberi kesan glowing.
. 
uollss boleh buat diy masker jugak dekat rumah mix dengan lemon or lime 😉 kulit terasa fresh dan moist jeerr lepas bermaskerr.
. 
#detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu #temyraclekelantan
2 0 5 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

#feedbacktemyracle
Jerawat dan parut berkurangan! Wow! Bestnya! Yang penting kena konsisten tau😘

Tips penggunaan detox mask ni:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Kalau nk pakai mcmtu je just amik air hujung jari dan blend kan dgn detox mask kat muka .Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Pakai maximum 1jam dan bilas bersih menggunakan pencuci muka. Kalau ada coffee scrub , gosok dlu baru cuci dgn pencuci muka

4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

So.. Uols nak tak kulit yang glowing.. Berseri seri.. Bebas jerawat.. Dengan khasiat bunga geranium, manuka honey & kunyit ni? Nak? PM tepi😘

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #confindence #confidence #selfconfidence #detoxyourskin #detox

#feedbacktemyracle
Jerawat dan parut berkurangan! Wow! Bestnya! Yang penting kena konsisten tau😘

Tips penggunaan detox mask ni:

1. Bersihkan muka drpd minyak/kotoran

2. Amik hjung sudu detox mask dgn yogurt/lemon/lime/aloe vera atau pakai mcmtu je. Kalau nk pakai mcmtu je just amik air hujung jari dan blend kan dgn detox mask kat muka .Xperlu tebal sbb lapisan yg plg dkat dgn kulit je diserap. Mmbazir je pakai tebal2

3. Pakai maximum 1jam dan bilas bersih menggunakan pencuci muka. Kalau ada coffee scrub , gosok dlu baru cuci dgn pencuci muka

4. Blh pakai pelembap kalau ada 😊

P/s: blh pakai hari2 tk kira masa
Blh pakai bwh mata utk dark circle

Benefits dia : 🍃 hilangkan parut
🍃 menjadikan kulit glowing
🍃 menghilangkan jerawat
🍃 merawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
🍃 membersihkan pori
🍃 mencerahkan kulit
🍃 menjadikan kulit lembut dan halus

So.. Uols nak tak kulit yang glowing.. Berseri seri.. Bebas jerawat.. Dengan khasiat bunga geranium, manuka honey & kunyit ni? Nak? PM tepi😘

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #confindence #confidence #selfconfidence #detoxyourskin #detox
5 0 5 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Our best seller Purifying Detox Mask 🕊

Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran, toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung dannn dapat memberi kesan glowing.
Barang ni wajib ada dalam list skincare korang😉
.

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

Our best seller Purifying Detox Mask 🕊

Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran, toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung dannn dapat memberi kesan glowing. 
Barang ni wajib ada dalam list skincare korang😉
.

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals
5 0 5 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Our best seller Purifying Detox Mask 🕊

Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran, toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung dannn dapat memberi kesan glowing.
Barang ni wajib ada dalam list skincare korang😉
.

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

Our best seller Purifying Detox Mask 🕊

Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran, toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung dannn dapat memberi kesan glowing. 
Barang ni wajib ada dalam list skincare korang😉
.

Harga : RM 42
Berat : 50gram
.
http://www.wasap.my/60179882285/organicbeauty
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #organicbeauty #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #temyracleshares #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals
6 0 5 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Morning guyss 💃
.
Bila baca ni rase mcm ade kesedaran sikit 😜 sbb Tihah selalu skip sunblock ke sunscreen ke atau ape2 jenis sun lhhh 😂 .
So korang jgn lupa pkai okey? Setiap kali nk kluar wajib pkaii,tak kesah lh laki ke prmpuan, klau tak susah dh nk rawat mslh jeragat nanti 😉
.
#detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #feedbackserumtemyracle #glassskinhydratingserumtemyracle #temyraclepasirmas #temyrackelantan #temyraclekotabharu

Morning guyss 💃
.
Bila baca ni rase mcm ade kesedaran sikit 😜 sbb Tihah selalu skip sunblock ke sunscreen ke atau ape2 jenis sun lhhh 😂 .
So korang jgn lupa pkai okey? Setiap kali nk kluar wajib pkaii,tak kesah lh laki ke prmpuan, klau tak susah dh nk rawat mslh jeragat nanti 😉
.
#detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #feedbackserumtemyracle #glassskinhydratingserumtemyracle #temyraclepasirmas #temyrackelantan #temyraclekotabharu
2 0 5 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Dpt feedback positif lagi from customer 🙆 klau nk thu memang btul pun glass skin hydrating serum Temyracle ni cepat meresap and ringann je kt muka, xrase melekit sbb serum ni dlm masa 25 saat tepuk2 dhh meresap + glowing 😍
.
So korang bila lagi nk try Glass Skin Hydrating Serum Temyracle nii?? Dh rmai tauu yg beli sbb effect dia memang cun sangat ❤️
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow #feedbackserumtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Dpt feedback positif lagi from customer 🙆 klau nk thu memang btul pun glass skin hydrating serum Temyracle ni cepat meresap and ringann je kt muka, xrase melekit sbb serum ni dlm masa 25 saat tepuk2 dhh meresap + glowing 😍
.
So korang bila lagi nk try Glass Skin Hydrating Serum Temyracle nii?? Dh rmai tauu yg beli sbb effect dia memang cun sangat ❤️
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow #feedbackserumtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
1 0 4 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Whitening body scrub mixed fruits ❤ wangi dan menyegarkan. Scrub scrub daki lama pun habis tanggal tau, kulit jadi bersih jer. Daki kt tmpt celah2 tersembunyi pun boleh hilang 😁
.
RM20 untuk 350 gram, tahan berbulan bulan lagi, memang super jimat laa! And korang akan dpt FREE SPONGE MANDI setiap pembelian bodyscrub Temyracle dari Tihah 😘
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle
#feedbackbodyscrubtemyracle
#temyraclepasirmas
#temyraclekotabharu

Whitening body scrub mixed fruits ❤ wangi dan menyegarkan. Scrub scrub daki lama pun habis tanggal tau, kulit jadi bersih jer. Daki kt tmpt celah2 tersembunyi pun boleh hilang 😁
.
RM20 untuk 350 gram, tahan berbulan bulan lagi, memang super jimat laa! And korang akan dpt FREE SPONGE MANDI setiap pembelian bodyscrub Temyracle dari Tihah 😘
.
#whiteningbodyscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle
#feedbackbodyscrubtemyracle
#temyraclepasirmas
#temyraclekotabharu
1 0 4 September, 2019
@hijabbeauty_dotcom Profile picture

@hijabbeauty_dotcom

Selamat pagi semuaa ✨
.
3 bende penting yg Tihah selalu pkai sblum kluar

1. Glass Skin Hydrating Serum
2. Moisturizer always be pure
3. Lipstick dlm bilik umi 😂 *Sunblock selalu lupa nk pkai 😂
*Dlm hati tgh menangis ade jerawat bsr dkt dgn mulut 😑
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow
#feedbackserumtemyracle
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu

Selamat pagi semuaa ✨
.
3 bende penting yg Tihah selalu pkai sblum kluar

1. Glass Skin Hydrating Serum
2. Moisturizer always be pure
3. Lipstick dlm bilik umi 😂 *Sunblock selalu lupa nk pkai 😂
*Dlm hati tgh menangis ade jerawat bsr dkt dgn mulut 😑
.
#kulitbakkacadalam25saat
#25secondstoglow
#feedbackserumtemyracle
#coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #temyrackelantan #temyraclepasirmas #temyraclekotabharu
15 0 4 September, 2019

Top #temyraclekotabharu posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
11 0 11 September, 2019
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
68 3 13 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 1 6 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
49 3 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
39 1 18 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Universiti Malaysia Kelantan

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
24 1 25 April, 2019