#temyraclekualaselangor Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclekualaselangor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
83 hours
Average like
9.9
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
.
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
.
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
. 
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
. 
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 19 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
.
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
.
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
. 
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
. 
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 18 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
.
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
.
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
. 
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
. 
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 11 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
10 0 11 September, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Kenape kak as bagi freegift hand mirror yang comel nak mam*** ni?
.
Supaya korang boleh bawa kemana saje korang pegi, boleh tengok muke tiap hari, boleh tengok perubahan kulit lepas gune baja kulit ni.
.
Kak as yakin dan pasti cermin ni akan jadi teman paling rapat bile korang mule tepek baja kulit ni tau. .
Weyyy pompuan dan cermin ibarat isi dan kuku la, takkan boleh di pisahkan. Kalau di pisahkan ibarat retak menanti belah, eh! Tiberrrr. Hahahaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Kenape kak as bagi freegift hand mirror yang comel nak mam*** ni?
. 
Supaya korang boleh bawa kemana saje korang pegi, boleh tengok muke tiap hari, boleh tengok perubahan kulit lepas gune baja kulit ni.
. 
Kak as yakin dan pasti cermin ni akan jadi teman paling rapat bile korang mule tepek baja kulit ni tau. . 
Weyyy pompuan dan cermin ibarat isi dan kuku la, takkan boleh di pisahkan. Kalau di pisahkan ibarat retak menanti belah, eh! Tiberrrr. Hahahaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 29 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

SWIPE LEFT 👉
.
Penemuan MISTERI dalam baja kulit!
.
Gais, ni bukan cerite rekaan untuk nampak woww ke, fuyyoo ke, wahh ke tau tapi inilah kisah benar yang kami sendiri pun tekejutz di buatnya.
.
Kisahnya pasal baja kulit atau serum Temyracle yang baru loncing aritu la, seperti yang kami sedia maklum, serum ni fokus utama adalah untuk masalah pori.
.
Tapi, pelik dan ajaibnya serum ni dah buat jerawat girlboss2 Temyracle lesap dan hilang tanpa di kesan! Bukan sorang yang kene tapi ramai uol.
.
Ini satu yang amat mengejutkan kami! Kami tak sangke serum ni boleh bagi efek kat jerawat, yelah ingat baru nak becinte dengan jerawat sekali datang serum ni habis di putuskan hubungan tu, sadisss kan. Hahaa.
.
Kalau korang nak tau ape yang kami bawangkan pasal serum ni, bacalah bawah ni. Unsangkarabel betul. Ishh ishh..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

SWIPE LEFT 👉
.
Penemuan MISTERI dalam baja kulit!
. 
Gais, ni bukan cerite rekaan untuk nampak woww ke, fuyyoo ke, wahh ke tau tapi inilah kisah benar yang kami sendiri pun tekejutz di buatnya.
. 
Kisahnya pasal baja kulit atau serum Temyracle yang baru loncing aritu la, seperti yang kami sedia maklum, serum ni fokus utama adalah untuk masalah pori.
. 
Tapi, pelik dan ajaibnya serum ni dah buat jerawat girlboss2 Temyracle lesap dan hilang tanpa di kesan! Bukan sorang yang kene tapi ramai uol.
. 
Ini satu yang amat mengejutkan kami! Kami tak sangke serum ni boleh bagi efek kat jerawat, yelah ingat baru nak becinte dengan jerawat sekali datang serum ni habis di putuskan hubungan tu, sadisss kan. Hahaa.
. 
Kalau korang nak tau ape yang kami bawangkan pasal serum ni, bacalah bawah ni. Unsangkarabel betul. Ishh ishh..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 26 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Thanks hani! Beli Temyracle Glasskin Hydrating Serum dengan kak as💕.
.
Semoga baja kulit ni dapat membantu mencerahkan kulit hani ye, feel free to share the feedback soon okeyy! 😍
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. . .
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Thanks hani! Beli Temyracle Glasskin Hydrating Serum dengan kak as💕.
.
Semoga baja kulit ni dapat membantu mencerahkan kulit hani ye, feel free to share the feedback soon okeyy! 😍
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. . . 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 19 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Baja kulit memang paduuuuu wehhh, bukan sembang kosong tapi ade bukti okey. 9 hari membaja dah nampak kesan pada kulit.
.
Sebenarnya kulit kite ni memang perlu kelembapan, sebab tu dalam serum ni ade Hyaluronic Acid yang berfungsi memberikan kelembapan pada kulit.
.
Memang bukan biase biase lah baja ni, kene cuba baru taw..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Baja kulit memang paduuuuu wehhh, bukan sembang kosong tapi ade bukti okey. 9 hari membaja dah nampak kesan pada kulit.
. 
Sebenarnya kulit kite ni memang perlu kelembapan, sebab tu dalam serum ni ade Hyaluronic Acid yang berfungsi memberikan kelembapan pada kulit.
. 
Memang bukan biase biase lah baja ni, kene cuba baru taw..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
6 0 19 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Biar testimoni berbicara, if nak result yang woww haruslah konsisten gune sampai dapat skin yang betul2 sihat dan cantik!
.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. .
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Biar testimoni berbicara, if nak result yang woww haruslah konsisten gune sampai dapat skin yang betul2 sihat dan cantik!
.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. .
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 13 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

5 Bahan Utama di dalam Glasskin Hydrating Serum :
.
✔️ Licorice Extract
✔️ Alpha Arbutin
✔️ Hyaluronic Acid
✔️ Red Algae
✔️ Mushroom Extract
.
Fungsinya,
.
Melembapkan kulit.
Mencerahkan kulit secara semulajadi.
Mengecilkan pori.
Meratakan tona kulit.
Memudarkan parut.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. . .
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

5 Bahan Utama di dalam Glasskin Hydrating Serum :
.
✔️ Licorice Extract
✔️ Alpha Arbutin
✔️ Hyaluronic Acid
✔️ Red Algae
✔️ Mushroom Extract
.
Fungsinya,
.
Melembapkan kulit.
Mencerahkan kulit secara semulajadi.
Mengecilkan pori.
Meratakan tona kulit.
Memudarkan parut.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. . . 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
14 0 13 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Halahh halahh halahhh, baru je loncing tuari dah dapat feedback boekk camni. Tapi ape kan daya promo pengenalan dah pun tamat semalam.
.
Namun, kak as nak tekankan kat sini bukan pasal harga yang menjadi ukuran tetapi kebaikan baja kulit ni yang lebih penting.
Dengan menggunakan 5 bahan terbaik seperti Licorice Extract, Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid, Red Algae dan Mushroom Extract uol rase ape yang baja ni boleh tolong selesaikan masalah kulit?
.
Ape yang pasti kulit takkan kusam, kering, kasar, pori kecut, tona kulit sekata dan parut pun boleh pudar dengan baja kulit ni. Cuba dan guna lah baru tau..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Halahh halahh halahhh, baru je loncing tuari dah dapat feedback boekk camni. Tapi ape kan daya promo pengenalan dah pun tamat semalam.
. 
Namun, kak as nak tekankan kat sini bukan pasal harga yang menjadi ukuran tetapi kebaikan baja kulit ni yang lebih penting.
Dengan menggunakan 5 bahan terbaik seperti Licorice Extract, Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid, Red Algae dan Mushroom Extract uol rase ape yang baja ni boleh tolong selesaikan masalah kulit?
. 
Ape yang pasti kulit takkan kusam, kering, kasar, pori kecut, tona kulit sekata dan parut pun boleh pudar dengan baja kulit ni. Cuba dan guna lah baru tau..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
11 0 13 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Gais! Kami dah ade feedback tau untuk Glasskin Hydrating Serum ni walaupun baru di lancarkan. .
Kalau uol nak atau, sebelum hq keluarkan serum boek ni, dorang dah bagi sample kat mereka yang ade masalah kulit, so here we are!
.
Dapat feedback positif tau dari dorang, so anda rase ragu2 lagi nak cuba??.
.
Rugilah kalau tak rebut peluang, jam 1159 malam ni last untuk dapat diskaun rm 10.00 tu tau.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Gais! Kami dah ade feedback tau untuk Glasskin Hydrating Serum ni walaupun baru di lancarkan. .
Kalau uol nak atau, sebelum hq keluarkan serum boek ni, dorang dah bagi sample kat mereka yang ade masalah kulit, so here we are!
.
Dapat feedback positif tau dari dorang, so anda rase ragu2 lagi nak cuba??.
.
Rugilah kalau tak rebut peluang, jam 1159 malam ni last untuk dapat diskaun rm 10.00 tu tau.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 12 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Ready stock! 😘
.
Nak dapat diskaun?? Tungguuu, ade good news untuk semua yang ternanti nantikan kelahiran serum ini, hahaa.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle

Ready stock! 😘
.
Nak dapat diskaun?? Tungguuu, ade good news untuk semua yang ternanti nantikan kelahiran serum ini, hahaa.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle
11 0 8 August, 2019
Tq dik repeat coffee scrub! 😘
.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. .
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 7 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Salam Jumaat, penantian itu satu penyeksaan kan? Seksanyaaa nak tunggu serum tepuk2 Temyracle ni.
.
Orang kata barang boekk selalunya datang lambat kan, huhuu. Tapi takpe, kami setia menunggu mu wahai serum vroom vroom vroommm..
.
Korang pun mesti eksaited jugakkan? Hehee, ajommlah kite tunggu bersamaaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Salam Jumaat, penantian itu satu penyeksaan kan? Seksanyaaa nak tunggu serum tepuk2 Temyracle ni.
.
Orang kata barang boekk selalunya datang lambat kan, huhuu. Tapi takpe, kami setia menunggu mu wahai serum vroom vroom vroommm..
.
Korang pun mesti eksaited jugakkan? Hehee, ajommlah kite tunggu bersamaaaa.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 19 July, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Wahhh, feedback Coffee Scrub❤️, osem gilerrr kan???
.
Dari parut hitam gelap tu boleh bersih licin. Nampak takkk kalau kite rajin, hasil pun memang woww la kan.
.
Coffee Scrub memang tak pernah mengecewakan! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Wahhh, feedback Coffee Scrub❤️, osem gilerrr kan???
.
Dari parut hitam gelap tu boleh bersih licin. Nampak takkk kalau kite rajin, hasil pun memang woww la kan.
.
Coffee Scrub memang tak pernah mengecewakan! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 17 July, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

SKINALERT!
.
Hai gaisss, pernah tak dengar pasal Patch Test? Kenape perlu buat Patch Test dan bagaimana nak buat Patch Test ni?
.
Ok, secara ringkasnya Patch Test ni adelah ujian keserasian atau alahan sesuatu produk terhadap kulit kite. Yelah, tak semua produk sesuai dengan kulit kite kan? .
Jadi, untuk pastikan produk tu sesuai atau tak dengan kulit kite, kenelah buat Patch Test terlebih dahulu. Kat sini kak as kongsi serba sikit pasal Patch Test ni untuk rujukan uol.
.
Semoga bermanfaat okeyyy❤️
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

SKINALERT!
. 
Hai gaisss, pernah tak dengar pasal Patch Test? Kenape perlu buat Patch Test dan bagaimana nak buat Patch Test ni?
. 
Ok, secara ringkasnya Patch Test ni adelah ujian keserasian atau alahan sesuatu produk terhadap kulit kite. Yelah, tak semua produk sesuai dengan kulit kite kan? . 
Jadi, untuk pastikan produk tu sesuai atau tak dengan kulit kite, kenelah buat Patch Test terlebih dahulu. Kat sini kak as kongsi serba sikit pasal Patch Test ni untuk rujukan uol.
. 
Semoga bermanfaat okeyyy❤️
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 16 July, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Morning gaisss! Coming to u very soonnnnn❤️.
.
Temyracle Glasskin Serum, tak zabarrr nak cuba try test! Uol dah ready ke nak jumpe baby baru Temyracle ni??
.
Now open for PRE-ORDER! sebab barang boekk cepat habisss!
.
Kindly wassap iolz cepat okeyyy😉.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Morning gaisss! Coming to u very soonnnnn❤️.
.
Temyracle Glasskin Serum, tak zabarrr nak cuba try test! Uol dah ready ke nak jumpe baby baru Temyracle ni??
.
Now open for PRE-ORDER! sebab barang boekk cepat habisss!
.
Kindly wassap iolz cepat okeyyy😉.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
13 0 12 July, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Ipd Kuala Selangor

Thank hidayah beli Coffee Scrub❤️, self pick up di Ipd Kuala Selangor tadi.
.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. .
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Thank hidayah beli Coffee Scrub❤️, self pick up di Ipd Kuala Selangor tadi.
.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. .
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
25 0 1 July, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Kak syafa punyeee, tq kak selamat menyental😜, kak syafa beli Detox Mask dan Body Scrub.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Kak syafa punyeee, tq kak selamat menyental😜, kak syafa beli Detox Mask dan Body Scrub.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 27 June, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Detox Mask Temyracle.
.
✔️Membantu mengeringkan dan mengecutkan jerawat.
✔️ Mengurangkan minyak pada wajah.
✔️ Menghaluskan kulit.
Mencerahkan kulit.
✔️ Antipenuaan.
✔️ Mengurangkan resdung.
✔️ Merawat kulit rosak.
.
Bahan2
✅ Manuka Honey
✅ Kunyit Asli
✅ Geranium Essential Oil.
.
Harga RM 42 exc postage
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Detox Mask Temyracle.
.
✔️Membantu mengeringkan dan mengecutkan jerawat.
✔️ Mengurangkan minyak pada wajah.
✔️ Menghaluskan kulit.
Mencerahkan kulit.
✔️ Antipenuaan.
✔️ Mengurangkan resdung.
✔️ Merawat kulit rosak.
.
Bahan2
✅ Manuka Honey
✅ Kunyit Asli
✅ Geranium Essential Oil.
.
Harga RM 42 exc postage
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 27 June, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Tq akak Polis beli Body Scrub dan Lip Scrub❤️.
.
Korang yang belum cuba try test produk Temyracle ni cecepatlah beli sebab rugii sangadd tak cube, sebab semua produk Temyracle ni selamat dan semulajadi.
.
Membantu merawat dan menyihatkan kulit tau. Soo tggu ape lagi??? Cepatlah oder! Hahaa.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Tq akak Polis beli Body Scrub dan Lip Scrub❤️.
.
Korang yang belum cuba try test produk Temyracle ni cecepatlah beli sebab rugii sangadd tak cube, sebab semua produk Temyracle ni selamat dan semulajadi.
.
Membantu merawat dan menyihatkan kulit tau. Soo tggu ape lagi??? Cepatlah oder! Hahaa.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
15 0 25 June, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Dengan kuasa dwi aksi sebagai skrub dan sabun, ape lagi yang anda cari untuk kesihatan kulit badan?
.
Formula yang tidak mengeringkan kulit, di buat dari bahan semulajadi iaitu garam mineral dan vitamin dengan bauan yang sangat wangi, pasti akan menjadikan badan lebih sihat, bersih dan wangi.
.
Tiada lagi daki, sel kulit mati yang mengganggu diri. Kulit lembut, keharuman mengasyikkan! Kenapa bayar lebih untuk kulit badan?
.
Whitening Body Scrub Temyracle pilihan saya! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Dengan kuasa dwi aksi sebagai skrub dan sabun, ape lagi yang anda cari untuk kesihatan kulit badan?
. 
Formula yang tidak mengeringkan kulit, di buat dari bahan semulajadi iaitu garam mineral dan vitamin dengan bauan yang sangat wangi, pasti akan menjadikan badan lebih sihat, bersih dan wangi.
. 
Tiada lagi daki, sel kulit mati yang mengganggu diri. Kulit lembut, keharuman mengasyikkan! Kenapa bayar lebih untuk kulit badan?
. 
Whitening Body Scrub Temyracle pilihan saya! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 24 June, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Detox Mask yang paduuu menebas jerawat, kulit kusam, merawat kulit breakout dan menyihatkan kulit.
.
Di adun menggunakan bahan2 terbaik seperti kunyit asli, madu manuka dan geranium essential oil.
.
Yang pasti tiada bahan terlarang, semua bahan semulajadi dan terbaik!
.
Jom rawat kulit dengan Detox Mask! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Detox Mask yang paduuu menebas jerawat, kulit kusam, merawat kulit breakout dan menyihatkan kulit.
.
Di adun menggunakan bahan2 terbaik seperti kunyit asli, madu manuka dan geranium essential oil.
.
Yang pasti tiada bahan terlarang, semua bahan semulajadi dan terbaik!
.
Jom rawat kulit dengan Detox Mask! 😘
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
6 0 10 hours ago
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Paling lejen, paling laju di sambar pencinta2 skrub kopi. Almaklumlah kopi skrub kami hanya guna kopi original tau, paling tinggi kafein dan bukan kopi campuran.
.
100% kopi asli yang di import❤️, boleh pudarkan parut jerawat, licinkan kulit yang kusam, mencerahkan kulit dan banyak lagi lah kebaikan kopi skrub ni.
.
Korang kene cuba okeyyy..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Paling lejen, paling laju di sambar pencinta2 skrub kopi. Almaklumlah kopi skrub kami hanya guna kopi original tau, paling tinggi kafein dan bukan kopi campuran.
.
100% kopi asli yang di import❤️, boleh pudarkan parut jerawat, licinkan kulit yang kusam, mencerahkan kulit dan banyak lagi lah kebaikan kopi skrub ni.
.
Korang kene cuba okeyyy..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
13 0 12 June, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Combo B
.
Coffee Scrub + Lip Scrub
Less RM 4
Freegift Roses Lip Balm ( limited Stock)
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#temyracleraya2019

Combo B
.
Coffee Scrub +  Lip Scrub
Less RM 4
Freegift Roses Lip Balm ( limited Stock)
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#temyracleraya2019
11 1 23 May, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Combo A
.
Detox Mask + Coffee Scrub
Less RM 4
Freegift Roses Lip Balm (Limited Stock)
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleraya2019

Combo A
.
Detox Mask + Coffee Scrub
Less RM 4
Freegift Roses Lip Balm (Limited Stock)
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah#temyracleraya2019
11 0 23 May, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

#temyracleraya2019 17 Mei - 11Jun 2019!
.
Jom rebut DISKAUN dan FREEGIFT yang sangat terhad dari Temyracle! .
Hai Temyracle lover, setahun hanya dua kali jurr Temyracle buat diskaun tau, kalau tak rebut sekarang tersangatlah rugi.
.
Nak nak tahun ni Temyracle bagi PERCUME lip balm dengan pembelian set kombo! Wahhh best ke best sangat??
.
So tunggu ape lagi, jangan sampai terlepas peluang ni uolsss. Siapa cepat dia dapat!
.
Klik link wassap di bawah ni untuk respon sepantaz kilat!
.
www.wasap.my/+60173597714/Temyracleraya2019
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

#temyracleraya2019 17 Mei - 11Jun 2019!
. 
Jom rebut DISKAUN dan FREEGIFT yang sangat terhad dari Temyracle! . 
Hai Temyracle lover, setahun hanya dua kali jurr Temyracle buat diskaun tau, kalau tak rebut sekarang tersangatlah rugi.
. 
Nak nak tahun ni Temyracle bagi PERCUME lip balm dengan pembelian set kombo! Wahhh best ke best sangat??
. 
So tunggu ape lagi, jangan sampai terlepas peluang ni uolsss. Siapa cepat dia dapat!
. 
Klik link wassap di bawah ni untuk respon sepantaz kilat!
. 
www.wasap.my/+60173597714/Temyracleraya2019
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
7 0 22 May, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Dengan pembelian set kombo Detox Mask + Coffee Scrub atau Coffee Scrub + Lip Scrub uolss berpeluang dapat diskaun sebanyak RM 4 dan FREEGIFT Lip Balm yang berharga RM 20! Stok sangatlah terhad tau untuk lip balm ni. .
Loose item pula akan dapat diskaun RM 2.
.
Soooo jangan lepaskan peluang untuk menikmati penjimatan ini uolsss. 😘.
..
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleraya2019

Dengan pembelian set kombo Detox Mask + Coffee Scrub atau Coffee Scrub + Lip Scrub uolss berpeluang dapat diskaun sebanyak RM 4 dan FREEGIFT Lip Balm yang berharga RM 20! Stok sangatlah terhad tau untuk lip balm ni. .
Loose item pula akan dapat diskaun RM 2.
.
Soooo jangan lepaskan peluang untuk menikmati penjimatan ini uolsss. 😘.
..
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleraya2019
7 0 22 May, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Jom cecantik di hari raya dengan diskaun dan freegift best gilerr dari Temyracle..
.
Lip balm roses for freee! Tapi sangatlah limited uolsss.
.
Siapa cepat dia dapat tau😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleraya2019

Jom cecantik di hari raya dengan diskaun dan freegift best gilerr dari Temyracle..
.
Lip balm roses for freee! Tapi sangatlah limited uolsss.
.
Siapa cepat dia dapat tau😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleraya2019
3 0 22 May, 2019

Top #temyraclekualaselangor posts

@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Tutorial menggunakan Detox Mask + Coffee Scrub.
-
Jom dapatkan Set Paling Hot and Spicy ni dengan harga promosi! Sah sehingga 31 Disember 2017 sahaja tau.
-
Detox Mask + Coffee Scrub
RM 75 inc pos sem
-
📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Tutorial menggunakan Detox Mask + Coffee Scrub.
-
Jom dapatkan Set Paling Hot and Spicy ni dengan harga promosi! Sah sehingga 31 Disember 2017 sahaja tau.
-
Detox Mask + Coffee Scrub
RM 75 inc pos sem
-
📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
11 0 26 December, 2017
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Kuala Selangor

Detox Mask + Coffee Scrub😍.
.
🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
🌸 FUNGSI COFFEE SCRUB 🌸
.
☕ Memudarkan parut jerawat.
☕ Membantu menghilangkan jerawat.
☕ Mengecilkan pori.
☕ Mencerahkan kulit.
☕ Merawat sunburn /tona kulit tidak sekata.
☕ Melembut dan melembapkan kulit.
☕ Membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dengan baik.
☕ Menjadikan kulit 'glowing'.
☕ Memudarkan selulit.
☕ Boleh digunakan pada muka & badan.
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Detox Mask + Coffee Scrub😍.
.
🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
🌸 FUNGSI COFFEE SCRUB 🌸
.
☕ Memudarkan parut jerawat.
☕ Membantu menghilangkan jerawat.
☕ Mengecilkan pori.
☕ Mencerahkan kulit.
☕ Merawat sunburn /tona kulit tidak sekata.
☕ Melembut dan melembapkan kulit.
☕ Membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dengan baik.
☕ Menjadikan kulit 'glowing'.
☕ Memudarkan selulit.
☕ Boleh digunakan pada muka & badan.
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
8 1 15 February, 2018
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Dengarkan pesanan dari Alha Alfa ni, dia suruh pakai Peach Face Scrub sebelum mekap supaya mekap jadi long lasting, tak crack dan menten helokk sepanjang hari. .
Banyak lagi kebaikan si Peachy ni tau, kulit sensitif pun boleh guna sebab teksturnye alahaiii halus gilerrr. .
Bau manis buah peach macam nak cicah dengan roti gardenia, tapi tak yah lah sebab roti gardenia sungguh enak di makan begitu saje. Hahaa..
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Dengarkan pesanan dari Alha Alfa ni, dia suruh pakai Peach Face Scrub sebelum mekap supaya mekap jadi long lasting, tak crack dan menten helokk sepanjang hari. .
Banyak lagi kebaikan si Peachy ni tau, kulit sensitif pun boleh guna sebab teksturnye alahaiii halus gilerrr. .
Bau manis buah peach macam nak cicah dengan roti gardenia, tapi tak yah lah sebab roti gardenia sungguh enak di makan begitu saje. Hahaa..
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #TemyracleTeamNUR #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
5 0 3 April, 2018
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

Serum ni kalau campur dalam foundation lagi padu kesaannya tau! Mekap jadi lebih glow dan nampak kulit gebuu gebass! Memantul mantul. Hahaa.. .
Memang terbaiklah baja kulit Temyracle ni, nak nak tengah ade promosi ni, rugi kalau tak rebut.
.
Cepat dapatkan sebelum harga kembali asal. Hanya RM 59 exc postage tau!
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Serum ni kalau campur dalam foundation lagi padu kesaannya tau! Mekap jadi lebih glow dan nampak kulit gebuu gebass! Memantul mantul. Hahaa.. .
Memang terbaiklah baja kulit Temyracle ni, nak nak tengah ade promosi ni, rugi kalau tak rebut.
.
Cepat dapatkan sebelum harga kembali asal. Hanya RM 59 exc postage tau!
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
14 1 10 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

KINI DI LANCARKAN! TEMYRACLE GLASSKIN HYDRATING SERUM!.
.
Wahhh, akhirnya penantian nak tunggu baja kulit ni terjawab sudah bile ia dah berada di tangan kami sekarang! Weehooo...
.
Paling best ade diskaun rm 10 sempena promosi pengenalan, tapi untuk 3 hari sajaha uolsss..
.
Korang yang dah lama nak cari serum tu, kene try Temyracle punye.. Boekk uolss.
.
Cepat wassap kat bio tu okeyyyy.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

KINI DI LANCARKAN! TEMYRACLE GLASSKIN HYDRATING SERUM!.
.
Wahhh, akhirnya penantian nak tunggu baja kulit ni terjawab sudah bile ia dah  berada di tangan kami sekarang! Weehooo...
.
Paling best ade diskaun rm 10 sempena promosi pengenalan, tapi untuk 3 hari sajaha uolsss..
.
Korang yang dah lama nak cari serum tu, kene try Temyracle punye.. Boekk uolss.
.
Cepat wassap kat bio tu okeyyyy.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 10 August, 2019
@asmirafskincare Profile picture

@asmirafskincare

FINALLY! Serum yang dinanti nantikan sudah pun selamat mendarat kat hq, dan bakal menemui peminat serum vroommm vroommm vroommm, yeahhh.
.
So gais, tunggu ape lagi? Cepat cepat dapatkan serum tepuk 25 saat meresap ni, kalau tak rugilah uolss. Bahan2 yang di gunakan pun bukan biasher2 tau.
.
Barang siapa yang tidak mendapatkan serum ini, mereka tergolong dari golongan yang rugiii, hahahaa.. Rugi sebab serum ni boleh mensyantikkan kulit uolss tau, syantik dan syihat!
.
Paling penting selamat di gunakan..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

FINALLY! Serum yang dinanti nantikan sudah pun selamat mendarat kat hq, dan bakal menemui peminat serum vroommm vroommm vroommm, yeahhh.
.
So gais, tunggu ape lagi? Cepat cepat dapatkan serum tepuk 25 saat meresap ni, kalau tak rugilah uolss. Bahan2 yang di gunakan pun bukan biasher2 tau.
.
Barang siapa yang tidak mendapatkan serum ini, mereka tergolong dari golongan yang rugiii, hahahaa.. Rugi sebab serum ni boleh mensyantikkan kulit uolss tau, syantik dan syihat!
.
Paling penting selamat di gunakan..
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 6 August, 2019