#temyraclesayamesticari Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #temyraclesayamesticari and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
7.2
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@shanz_temyracle Profile picture

@shanz_temyracle

Uitm Cawangan Pahang, Kampus Raub

I know it's been awhile kan everyone !
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee !
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 .
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #shanzfeedback
#hapusjerawat #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin

I know it's been awhile kan everyone ! 
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee ! 
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 . 
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari 
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB  #shanzfeedback
#hapusjerawat  #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin
17 0 48 minutes ago
@sugarbelle.temerlohraub Profile picture

@sugarbelle.temerlohraub

Uitm Cawangan Pahang, Kampus Raub

I know it's been awhile kan everyone !
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee !
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 .
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB #shanzfeedback
#hapusjerawat #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin

I know it's been awhile kan everyone ! 
Shaz masih lagi buat postage macam biasa tapi u guys kena purchase thru SHOPEE sebab now dah ada FREE SHIPPING tau 😉 . Just cari je username @shazlinamin on shopee ! 
Also COD pulak Shaz hanya akan buat dalam kampus UiTM Raub sajee, just in case u guys orang Raub nak cod, u guyys perlu self pick up di UiTM . Anyway Shaz akan update bila Shaz ada kat Temerloh kalau nak COD 😍 . 
Thank you so much for my followers yang setia dengan Shaz dari dulow sampai sekarang 😘, much love from me to u guys ! -
-
Untuk sebarang pembelian / pertanyaan boleh WS Shaz 📲📲📲📲 0179530347 or klik link di bio untuk fast response 🤗 OR boleh tanya #teamshanz @auni_temyracle @temyracle.noreen 🥰 .
-
Strictly ❌ DM thank you .
#teamshanz #shanztemyracle #temyracletemerloh #temyraclepahang #cantiknatural #temyraclesayamesticari 
#COFFEESCRUB #DETOXMASK #PEACHSCRUB #LIPSCRUB #BODYSCRUB  #shanzfeedback
#hapusjerawat  #skrubmurah #temyracle #bibirkusam #bibirhitam #bebasmerkuri #homemade #roadtoclearskin
8 0 48 minutes ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
5 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
3 0 6 hours ago
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
2 0 7 hours ago
@temyracle.fiqa Profile picture

@temyracle.fiqa

Econjaya Kok Lanas

Alhamdulillah. 😘 .

set kombo Detox Mask dan Coffee Scrub ni mmg set yang laku keras ya. Ramai dah yang Detox Mask dan Coffee Scrub ni bantu selesaikan masalah kulit. 💃🏻💃🏻 .

Yang nak cuba set kombo terlajak laris ni , pm fiqa lekaih 0126309616 💌 .
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #detoxmaskfeedback #temyraclebyfiqa #coffeescrubfeedback

Alhamdulillah. 😘 .

set kombo Detox Mask dan Coffee Scrub ni mmg set yang laku keras ya. Ramai dah yang Detox Mask dan Coffee Scrub ni bantu selesaikan masalah kulit. 💃🏻💃🏻 .

Yang nak cuba set kombo terlajak laris ni , pm fiqa lekaih 0126309616 💌 .
#teamnabila #temyracle #temyraclesayamesticari #detoxmaskfeedback #temyraclebyfiqa #coffeescrubfeedback
3 0 10 hours ago
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Org lain dah kulit licin cantik bersih aje. Korang bila lagi? Kena grab segera combo Coffee Scrub dgn Detox Mask. Ni antara combo terlaris dalam rangkaian Temyracle ye.
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle

Org lain dah kulit licin cantik bersih aje. Korang bila lagi? Kena grab segera combo Coffee Scrub dgn Detox Mask. Ni antara combo terlaris dalam rangkaian Temyracle ye.
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #feedbackdetoxmasktemyracle #feedbackcoffeescrubtemyracle
3 0 13 hours ago
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Morning 💋☀️.
.
Sunburn dah hilang, dark circle dah kurang, jerawat pun ada yang kecut, lipscrub pun dah kasi bibir pink pink giteww 💋.
.
Tinggal tunggu parut jerawat je hilang😚.
.
Korang aaa tanak kee nak cuba set ni? Rm107 je harga die kita kasi free postage kat shopee.com.my/dayahsn2809 😎.
.
#feedbackpeachfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Morning 💋☀️.
.
Sunburn dah hilang, dark circle dah kurang, jerawat pun ada yang kecut, lipscrub pun dah kasi bibir pink pink giteww 💋.
.
Tinggal tunggu parut jerawat je hilang😚.
.
Korang aaa tanak kee nak cuba set ni? Rm107 je harga die kita kasi free postage kat shopee.com.my/dayahsn2809 😎.
.
#feedbackpeachfacescrubtemyracle #feedbacklipscrubtemyracle #feedbackdetoxmasktemyracle #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
16 0 13 hours ago
@scrub.cmahalih Profile picture

@scrub.cmahalih

Penang

Body scrub #temyracle nie best sangat. dah la bau wangi, kulit jadi semakin lembut dan paling best. Body scrub ni murah sangat. Memang tak menyesal kalau gunakan bodyscrub #temyracle nie taw.

350g dengan hanya Rm20 sahaja!!. Whatsap 0174405316.

#Temyraclesayamesticari
#Temyraclebayanlepas
#codtelukkumbar #codbayanlepas
#codgeorgtown #codbayanbaru
#codrelau #codsgaiara
#bodyscrub #cantiktanpakimia

Body scrub #temyracle nie best sangat. dah la bau wangi, kulit jadi semakin lembut dan paling best. Body scrub ni murah sangat. Memang tak menyesal kalau gunakan bodyscrub #temyracle nie taw.

350g dengan hanya Rm20 sahaja!!. Whatsap 0174405316.

#Temyraclesayamesticari 
#Temyraclebayanlepas 
#codtelukkumbar #codbayanlepas 
#codgeorgtown  #codbayanbaru 
#codrelau #codsgaiara 
#bodyscrub #cantiktanpakimia
4 0 14 hours ago
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Everyone’s fav coffee scrub☕
.
Coffee scrub Temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg dirumus untuk merawat dark spots, sunburn dan kulit kusam. Coffee scrub Temyracle is made using only PURE unused coffee bean, coconut oil dan almond oil yg mmg target merawat pelbagai masalah kulit.
.
Ok. Dah tertarik nak cuba ke belum? Dah ready ke idokkk nak scrub off sunburn di wajah itewww?
.
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle

Everyone’s fav coffee scrub☕
.
Coffee scrub Temyracle tak sama tau mcm coffee scrub lain. Coffee scrub temyracle mmg dirumus untuk merawat dark spots, sunburn dan kulit kusam. Coffee scrub Temyracle is made using only PURE unused coffee bean, coconut oil dan almond oil yg mmg target merawat pelbagai masalah kulit.
.
Ok. Dah tertarik nak cuba ke belum? Dah ready ke idokkk nak scrub off sunburn di wajah itewww?
. 
Temyracle The Original Coffee Scrub
RM29.00/jar exclude postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Sederet Pizza Islam
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
6 0 16 September, 2019
@adaranana.my Profile picture

@adaranana.my

Kuching, Malaysia

ADA APA DENGAN PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑
-
Menggunakan bahan-bahan yang selamat & banyak kesan yg baik utk semua jenis kulit. Antara bahan yang ada di dalam Peach Face Scrub ni adalah ;
-
☑️ ALOE VERA : Utk mencegah penuaan, melembapkan kulit, mencerahkan kulit, mengurangkan kesan regangan pada kulit.
-
☑️ GRAPE SEED OIL : Melembapkan kulit, pH balance, menghilangkan jerawat & membantu pertumbuhan collagen pada kulit.
-
☑️ PEACH EXTRACT : Kandungan AHA dlm buah peach juga sangat berkesan bagi mengeluarkan bintik -bintik hitam pada permukaan kulit yg disebabkan oleh cahaya matahari & parut jerawat. AHA juga membantu mengecutkan pori-pori wajah anda.
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyracleraya2019 #temyracletribe #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

ADA APA DENGAN PEACH FACE SCRUB TEMYRACLE 🍑
-
Menggunakan bahan-bahan yang selamat & banyak kesan yg baik utk semua jenis kulit. Antara bahan yang ada di dalam Peach Face Scrub ni adalah ;
-
☑️ ALOE VERA : Utk mencegah penuaan, melembapkan kulit, mencerahkan kulit, mengurangkan kesan regangan pada kulit.
-
☑️ GRAPE SEED OIL : Melembapkan kulit, pH balance, menghilangkan jerawat & membantu pertumbuhan collagen pada kulit.
-
☑️ PEACH EXTRACT : Kandungan AHA dlm buah peach juga sangat berkesan bagi mengeluarkan bintik -bintik hitam pada permukaan kulit yg disebabkan oleh cahaya matahari & parut jerawat. AHA juga membantu mengecutkan pori-pori wajah anda.
-
-
-
-
#temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #temyracleraya2019 #temyracletribe #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping  #temyraclesayamesticari
#temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi
2 0 16 September, 2019
@yaya.temyracle Profile picture

@yaya.temyracle

Present to you with lovee ❤️
.
Our best seller combo detox mask and coffee scrub. Membuang kotoran dan membersihkan kotoran di wajah tanpa ragu. .
OUR COMBO RM71 exclude pos. Dm atau klik link ws yaya dekat bio 😘

#letsscrub
#detoxmasktemyracle
#coffeescrubtemyracle
#temyraclebestcombo
#bestsellertemyracle
#detoxmuka
#scrubmuka
#rawatjerawat #rawatparut
#temyraclesayamesticari
#temytemybold
#scrubwithyaya

Present to you with lovee ❤️
.
Our best seller combo detox mask and coffee scrub. Membuang kotoran dan membersihkan kotoran di wajah tanpa ragu. .
OUR COMBO RM71 exclude pos. Dm atau klik link ws yaya dekat bio 😘

#letsscrub 
#detoxmasktemyracle 
#coffeescrubtemyracle 
#temyraclebestcombo
#bestsellertemyracle 
#detoxmuka 
#scrubmuka 
#rawatjerawat #rawatparut 
#temyraclesayamesticari 
#temytemybold 
#scrubwithyaya
8 0 16 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals
7 0 16 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle
#Feedbackdetoxmasktemyracle
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals

MUKA KEMBALI PULIH LEPAS PAKAI PRODUK NATURAL

Sangat2 banyak feedback positif yang kami dapat dari customer yang pakai PAKEJ detox mask & coffee scrub . Kebanyakanya guna produk ni setelah muka breakout teruk akibat salah pakai produk & masalah jerawat yang serius.
Boleh tengok feeback dekat sini

#feedbackcoffeescrubtemyracle 
#Feedbackdetoxmasktemyracle 
Apa kelebihan pakej ni ? Ia bertindak untuk : 💪🏻 menghilangkan jerawat
💪🏻 memudarkan parut
💪🏻 sangat baik utk masalah kulit kusam
💪🏻 menglowingkan kulit
💪🏻 menghalus & melembutkan kulit

Pakej ni boleh dikatakan wajib untuk pakai sebelum kita pakai mana2 skin care. Scrub yg ada dalam pakej ni akan menanggalkan sel kulit mati dimana sel kulit mati ni lah penyebab utama muka jadi kusam & naik jerawat. Kalau pakai skin care, sel kulit mati masih dikulit muka memang xakan menjadi la skin care tu sbb dh diblock dengan sel mati tadi.

#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #organicskincare #healthyskin #beautylover #beautytips #chemicalfree #loveyourskin #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #shareiscaring #roadtohealthskin #skingoals
8 0 16 September, 2019
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Hari cuti ni jom bermasker dengan Coffee scrub bagi lembapkan kulit tu barulah kulit tak kering je kan. Nanti uollss nak campurkan dengan plain yogurt / alovera pun boleh. Kalau tak nak campur dengan air biasa pun boleh juga. Tak de masalah sebab Coffee scrub ni kan power 😁

Siapa nak try Coffee scrub ni boleh whatsap elly 011-21520711
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #kulitsihat #cantikberseri #glowing #ubatparut #ubatjerarawat #bebaskmerkuri #ubatputih #scrubparut #scrubmurah #cantiktanpamakeup #kukitlembap #rawatkulitkering #naturalscrub #kusam #bibirgelap #sunburnhilang #kopiorganik #kopiscrub #scrubkecilkanpori #coffeeescrubtemyracle

Hari cuti ni jom bermasker dengan Coffee scrub bagi lembapkan kulit tu barulah kulit tak kering je kan. Nanti uollss nak campurkan dengan plain yogurt / alovera pun boleh. Kalau tak nak campur dengan air biasa pun boleh juga. Tak de masalah sebab Coffee scrub ni kan power 😁

Siapa nak try Coffee scrub ni boleh whatsap elly 011-21520711
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #kulitsihat #cantikberseri #glowing #ubatparut #ubatjerarawat #bebaskmerkuri #ubatputih #scrubparut #scrubmurah #cantiktanpamakeup #kukitlembap #rawatkulitkering #naturalscrub #kusam #bibirgelap #sunburnhilang #kopiorganik #kopiscrub #scrubkecilkanpori #coffeeescrubtemyracle
4 0 16 September, 2019
@yaya.temyracle Profile picture

@yaya.temyracle

Awww serum temyracle dah mendarat dekat muk CP Juliana Evans gais.. dan lagi happy bila dia suka dengan finishing serum mix dgn fd tu.. look that glow✨✨
.
HYDRATING SERUM TEMYRACLE RM69. Direct click link di bio yaya😘

#feedbackserum #feedbackhydratingserum #feedbackglassskinhydratingserumtemyracle #glassskinhydratingserum #bajakulit #glassskinhydratingserumtemyraclecampaign #mirafilzah #dramasweetdreams #sangkar #serumtemyracle #25secondstoglow #kulitbersinarbakkaca #temyraclesayamesticari #glowwithyaya

Awww serum temyracle dah mendarat dekat muk CP Juliana Evans gais.. dan lagi happy bila dia suka dengan finishing serum mix dgn fd tu.. look that glow✨✨
.
HYDRATING SERUM TEMYRACLE RM69. Direct click link di bio yaya😘

#feedbackserum #feedbackhydratingserum #feedbackglassskinhydratingserumtemyracle #glassskinhydratingserum #bajakulit #glassskinhydratingserumtemyraclecampaign #mirafilzah #dramasweetdreams #sangkar #serumtemyracle #25secondstoglow #kulitbersinarbakkaca #temyraclesayamesticari #glowwithyaya
4 0 16 September, 2019
@sakinahroslani.co Profile picture

@sakinahroslani.co

Sape yang perlu Detox Mask?

Semua perlu! Siapa yg nak cantik, wajib pakai.. Tapi yang paling perlu adalah orang yg ada masalah
- Jerawat
- Jerawat Batu
- Jerawat bernanah
- Jerawat tak bermata
- Blackhead
- Whitehead
- Sunburn
- Parut
- Kulit kusam
- Eyebag
Dan banyak lagi.. Apa yg Detox Mask akan buat bila dipakai di muka?
- Ia akan membersihkan liang pori sehingga ke lapisan paling dalam.
- Membunuh kuman jerawat.
- Mengeluarkan segala kotoran yang ada dalam pori penyebab jerawat.

Sebab tu Detox Mask perlu dipakai bersama scrub, kerana fungsi scrub membuang sel kulit mati. Bila Detox Mask dah bawa keluar semua kotoran, kerja scrub untuk membersih pula kotoran yg diluar 😘

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade

Sape yang perlu Detox Mask?

Semua perlu! Siapa yg nak cantik, wajib pakai.. Tapi yang paling perlu adalah orang yg ada masalah
- Jerawat
- Jerawat Batu
- Jerawat bernanah
- Jerawat tak bermata
- Blackhead
- Whitehead
- Sunburn
- Parut
- Kulit kusam
- Eyebag
Dan banyak lagi.. Apa yg Detox Mask akan buat bila dipakai di muka?
- Ia akan membersihkan liang pori sehingga ke lapisan paling dalam.
- Membunuh kuman jerawat.
- Mengeluarkan segala kotoran yang ada dalam pori penyebab jerawat.

Sebab tu Detox Mask perlu dipakai bersama scrub, kerana fungsi scrub membuang sel kulit mati. Bila Detox Mask dah bawa keluar semua kotoran, kerja scrub untuk membersih pula kotoran yg diluar 😘

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade
6 0 15 September, 2019
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

Morning and happy 16th September day! 🥰.
.
Have u gaiss tried #lipscrubtemyracle? The perfect lipscrub to remove all those flaky, dead skin cells from our lips! Making ur lips stay smooth and moisturized, with longer lasting lipstick or lipmatte wearing.
.
Whatsapp 019-8364871 or click this link to talk to me https://wa.me/60198364871 ❤️.
.
.
#temyraclelipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Morning and happy 16th September day! 🥰.
.
Have u gaiss tried #lipscrubtemyracle? The perfect lipscrub to remove all those flaky, dead skin cells from our lips! Making ur lips stay smooth and moisturized, with longer lasting lipstick or lipmatte wearing.
.
Whatsapp 019-8364871 or click this link to talk to me https://wa.me/60198364871 ❤️.
.
.
#temyraclelipscrub #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #temyracleshares #teamsyu #temyraclebyyaya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
33 0 15 September, 2019
@byijakfoto Profile picture

@byijakfoto

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone? Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum #temyraclewakafbharu #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari #temyracleshares
#scrubmurah
#scrubmurah

Nak try kopi scrub dulu untuk hilangkan 🌞 burn.

Anyone?  Wanna try?

Wasap 0145128804

COD pun boleh 🌺

#temyraclekotabharu #temyracleglassskinserum  #temyraclewakafbharu  #temyraclekelantan  #temyraclesayamesticari  #temyracleshares 
#scrubmurah 
#scrubmurah
11 0 15 September, 2019
Hai gaiss jangan lupa untuk scrub bibir dengan lipscrub temyracle ni bagi bibir tu sihat, tak gelap dan more hydrathing 😘

Nak dapatkan lipscrub Whatsap je elly 📲 011-21520711
. 
#temyraclesayamesticari #bebaskimia #scrubhomemade #scrubbibirmurah #naturalproduk #produktanpamerkuri #bibirgelap #rawatbibirmenggelupas #ubatparut #ubatputih #scrubiris #scrubmalaysia #scrubmurah #putihgebu #homemadescrub #lipscrubtemyracle #temyraclecodmachang #temyraclecodkualakrai #temyraclecodkoklanas #temyraclecodtanahmerah
4 0 15 September, 2019
@sakinahroslani.co Profile picture

@sakinahroslani.co

Lagi feedback COFFEE SCRUB!

Kenapa la Coffee Scrub ni begitu larissss?
Tengok la sendiri, bukan setakat mematikan jerawat tapi jugak hilang semua parut2 tu. Flawless terus!

Nak lagi best, pakai dengan Detox Mask yg bertindak membersih sampai dalam2 liang pori kita serta mencerahkan kulit. No more kusammm 😘

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrub

Lagi feedback COFFEE SCRUB!

Kenapa la Coffee Scrub ni begitu larissss?
Tengok la sendiri, bukan setakat mematikan jerawat tapi jugak hilang semua parut2 tu. Flawless terus!

Nak lagi best, pakai dengan Detox Mask yg bertindak membersih sampai dalam2 liang pori kita serta mencerahkan kulit. No more kusammm 😘

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrub
6 1 14 September, 2019
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Bibir cantik bersih berseri hanya dengan scrub Temyracle! Scrub mampu melembab dan melindungi bibir. Jd lepas korang scrub, memang dapat lihat terus perbezaannya!
.
Temyracle Sugar Lip Scrub
RM23.00/jar exclude postage
💋Sweet passion
💋Very berry
💋Peanut butter brownies
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Sederet Pizza Islam/ Kedai murtabak
🚶Hadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle

Bibir cantik bersih berseri hanya dengan scrub Temyracle! Scrub mampu melembab dan melindungi bibir. Jd lepas korang scrub, memang dapat lihat terus perbezaannya!
.
Temyracle Sugar Lip Scrub
RM23.00/jar exclude postage
💋Sweet passion
💋Very berry
💋Peanut butter brownies
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Sederet Pizza Islam/ Kedai murtabak
🚶Hadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
12 0 14 September, 2019
@temyraclefavouritas Profile picture

@temyraclefavouritas

Tadaaaaa! Cantik kan?
.
Friendly reminder utk sisthursssss yg suka pakai lipstick especially lipmatte. Jgn lupa kebersihan bibir mungil anda. Exfoliate! Scrub! Jgn lupa utk scrub bibir anda. Baru la bibir fresh berseri-seri. Takde la kusam kelam sajurrrr!
.
Temyracle Sugar Lip Scrub
RM23.00/jar exclude postage
💋Sweet passion
💋Very berry
💋Peanut butter brownies
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Sederet Pizza Islam/ Kedai murtabak
🚶Hadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle

Tadaaaaa! Cantik kan?
.
Friendly reminder utk sisthursssss yg suka pakai lipstick especially lipmatte. Jgn lupa kebersihan bibir mungil anda. Exfoliate! Scrub! Jgn lupa utk scrub bibir anda. Baru la bibir fresh berseri-seri. Takde la kusam kelam sajurrrr!
.
Temyracle Sugar Lip Scrub
RM23.00/jar exclude postage
💋Sweet passion
💋Very berry
💋Peanut butter brownies
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🚶Sederet Pizza Islam/ Kedai murtabak
🚶Hadapan Perodua Sales Jerteh
🚶Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#Temyracle #temyraclebesut #temyraclejerteh #temyraclepeachfacescrub #temyracletraditionalricemilksoap #temyraclericemilksoap #temyraclewhiteningbodyscrub
#temyracleoriginalcoffeescrub #temyraclepurifyingdetoxmask
#temyracleglassskinhydratingserum
#jerteh #besut
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrubtemyracle
12 0 14 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"TAK SANGKA LEPAS PAKAI COFFEE SCRUB JERAWAT MENGECUT"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019
@temyscrub.putri Profile picture

@temyscrub.putri

Puchong

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ? For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan

.
"RESULT AFTER 1YEARS. MEMANG TERBAIKK!👍🏼👍🏼"
.
Terbukti ramai customer dah yang fall in love dengan Temyracle. In Shaa Allah result ya g tak pernah mengecewakan sbb ni bukan produk kilo tau. All Temyracle Product, 💯 Natural Ingredient and Homemade Product tau.
.
Korang-korang nak cantik dan selamat?Jom cantik bersama Temyracle ?  For more info wassup CikPutri +6010-9298050 or shopee : putrigroupempire
.
#testimonitemyracle
#feedbacktemyracle #temyraclepuchong #temyracletribe 
#scrub #tanpamerkuri
#temyraclesayamesticari
#noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade 
#homemadeproduct
#bibirmerekah #scrubmurah 
#bibirgelap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub 
#sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan  #scrubmuka #scrubbadan
1 0 14 September, 2019

Top #temyraclesayamesticari posts

@tyaadnan Profile picture

@tyaadnan

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq 🌸
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq 🌸
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
5,942 150 15 August, 2017
@skin_sobeautiful Profile picture

@skin_sobeautiful

Please follow @skin_sobeautiful for more beauty videos🙏🌹

Please follow @skin_sobeautiful for more beauty videos🙏🌹
509 18 7 February, 2019
@pure_nature_nepal Profile picture

@pure_nature_nepal

ROASTED COFFEE SCRUB
Our emulsified formula is made using high quality, all natural gourmet coffee, which softens skin as it scrubs away dirt and dead skin cells. This formula also contains skin-loving Coconut Oil, olive oil and sweet almond oil making this aromatic exfoliating scrub a luxurious staple in any skin care regime.
A powerful aid for improving the appearance of age spots, acne, rosacea, varicose veins, and eczema. Helps to rid skin of bacteria and harmful chemicals while reducing swelling and puffiness. Ideal for all skin types and perfect for both Men and Women.
Benefits of using this Scrub: 
Exfoliates your skin 
Restores elasticity 
Increases circulation 
Superior Hydration 
Boosts cell turnover 
Reduces fine lines 
Repairs damage from sun spots 
Reduces inflammation 
Evens skin tone 
Brightens Skin 
Makes skin INCREDIBLY SOFT & SMOOTH!
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature

ROASTED COFFEE SCRUB 
Our emulsified formula is made using high quality, all natural gourmet coffee, which softens skin as it scrubs away dirt and dead skin cells. This formula also contains skin-loving Coconut Oil, olive oil and sweet almond oil making this aromatic exfoliating scrub a luxurious staple in any skin care regime. 
A powerful aid for improving the appearance of age spots, acne, rosacea, varicose veins, and eczema. Helps to rid skin of bacteria and harmful chemicals while reducing swelling and puffiness. Ideal for all skin types and perfect for both Men and Women. 
Benefits of using this Scrub: 
Exfoliates your skin 
Restores elasticity 
Increases circulation 
Superior Hydration 
Boosts cell turnover 
Reduces fine lines 
Repairs damage from sun spots 
Reduces inflammation 
Evens skin tone 
Brightens Skin 
Makes skin INCREDIBLY SOFT & SMOOTH!
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature
112 5 23 November, 2018
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Temyracle

Hai uolss 😊🌸
~~
Nak kulit glowing macam ni jangan lupa gunakan detox mask tau. Calit calit, cantik natural! Jom cantik sama sama barulah konfiden naik kenn hihi. 😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia

Hai uolss 😊🌸
~~
Nak kulit glowing macam ni jangan lupa gunakan detox mask tau. Calit calit, cantik natural! Jom cantik sama sama barulah konfiden naik kenn hihi. 😘
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami💟🌹
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia
716 15 14 December, 2017
The second project😅spaces and icons using ink✒️❤️🎨
واخيرا بعد سهر وتعب ..المشروع الثاني 🤩ايقونات ومساحات بالحبر⁦✒️⁩👌
@alaa.odeh.art 👈👈follow🤩
#artesanal #graphicgang#رايكم😍 #graphicdesignblog #graphicart #logomaker #logoshop #iconic #icondesign #inktober #inks #pensamientos #lovearthatecops #makeupkorea #horseshoebend #animation #temyraclesayamesticari #lemonadebraids #palestinian #creatividad #creativemamy #omgpage #instagood #drawing_pencil #projectpan #projects #designer #decoreinteriores #secondhand
108 6 30 November, 2018
@pure_nature_nepal Profile picture

@pure_nature_nepal

Our ROASTED COFFEE SCRUB is an easy way to stimulate blood flow and reduce the appearance of acne, cellulite, eczema, psoriasis and varicose veins, it removes dead cells and smoothes out imperfections, whilst the Vitamin E protects and repairs revealing radiant smoother skin.

Important information.

Safety Information:

Not Suitable for Pregnant Women

Indications:

Reduces Acne, Cellulite , stretch marks ,Eczema and Stimulates Blood Flow,

Ingredients:

Vitamin E, extra virgin Coconut Oil, organic coffee, Brown Sugar,olive oil,sweet almond oil
Directions:

Wet body and apply all over and gently massage using a body sponge or hand .
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature

Our ROASTED COFFEE SCRUB is an easy way to stimulate blood flow and reduce the appearance of acne, cellulite, eczema, psoriasis and varicose veins, it removes dead cells and smoothes out imperfections, whilst the Vitamin E protects and repairs revealing radiant smoother skin.

Important information.

Safety Information:

Not Suitable for Pregnant Women

Indications:

Reduces Acne, Cellulite , stretch marks ,Eczema and Stimulates Blood Flow,

Ingredients:

Vitamin E, extra virgin Coconut Oil,  organic coffee, Brown Sugar,olive oil,sweet almond oil 
Directions:

Wet body and apply all over and gently massage using a body sponge or hand .
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature
211 18 5 March, 2019
@temyracle.byyaya Profile picture

@temyracle.byyaya

BADAN BUSUK, KULIT KERING & SUNBURN TERUK.
.
Tak perlu rasa down jom cuba whitening bodyscrub temyracle & coffee scrub temyracle untuk kesan terbaik. Penggunaan kali pertama kulit terasa halus, lembut dan badan terasa fresh😍.
.
Kalau konsisten scrub kulit badan maximum 3 kali seminggu? Hmm 💅💅💅.
.
Jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. Cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋

BADAN BUSUK, KULIT KERING & SUNBURN TERUK.
.
Tak perlu rasa down jom cuba whitening bodyscrub temyracle & coffee scrub temyracle untuk kesan terbaik. Penggunaan kali pertama kulit terasa halus, lembut dan badan terasa fresh😍.
.
Kalau konsisten scrub kulit badan maximum 3 kali seminggu? Hmm 💅💅💅.
.
Jom wasap yaya 019-7863823 atau terus tekan link di bio ya. Cod kluang/masai/sri alam/permas jaya/pasir gudang 😋
110 4 27 July, 2018
@pure_nature_nepal Profile picture

@pure_nature_nepal

FIRST TIME IN NEPAL 🇳🇵🇳🇵🇳🇵
PURE NATURE INTRODUCED, ROASTED COFFEE SCRUB.
Our ROASTED COFFEE SCRUB is an easy way to stimulate blood flow and reduce the appearance of acne, cellulite, eczema, psoriasis and varicose veins, it removes dead cells and smoothes out imperfections, whilst the Vitamin E protects and repairs revealing radiant smoother skin.

Important information.

Safety Information:

Not Suitable for Pregnant Women

Indications:

Reduces Acne, Cellulite , stretch marks ,Eczema and Stimulates Blood Flow,

Ingredients:

Vitamin E, extra virgin Coconut Oil, organic coffee, Brown Sugar,olive oil,sweet almond oil
Directions:

Wet body and apply all over and gently massage using a body sponge or hand .
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature

FIRST TIME IN NEPAL 🇳🇵🇳🇵🇳🇵
PURE NATURE INTRODUCED, ROASTED COFFEE SCRUB. 
Our ROASTED COFFEE SCRUB is an easy way to stimulate blood flow and reduce the appearance of acne, cellulite, eczema, psoriasis and varicose veins, it removes dead cells and smoothes out imperfections, whilst the Vitamin E protects and repairs revealing radiant smoother skin.

Important information.

Safety Information:

Not Suitable for Pregnant Women

Indications:

Reduces Acne, Cellulite , stretch marks ,Eczema and Stimulates Blood Flow,

Ingredients:

Vitamin E, extra virgin Coconut Oil,  organic coffee, Brown Sugar,olive oil,sweet almond oil 
Directions:

Wet body and apply all over and gently massage using a body sponge or hand .
#coffeescrub #coffee #coffeescruborganic #organicscrub #temyraclesayamesticari #coffeescrubiris #bodyscrub #facescrub #organicbaby #organico #organicbeauty #organicskincare #organic #vegan #organiclife #natural #skincare #organics #pure_nature
198 10 29 November, 2018